A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

versenyszellem

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Dan-i-nter írta:Csak az a gond, hogy így nagy valószínűséggel búcsúzunk Sneijdertől, Etotól, Lúciotól, Maicontól (bár ez eddig is elég valószínű volt), és még ki tudja kiktől. Arról inkább ne is beszéljünk, hogy akkor kik fognak érkezni...

Mire érkezik jövő nyárra az új "sztáredző", legyen szó Boasról/Guardiola-ról, nem lesz kiből csapatot építenie. Azért ne feledjük, hogy Mourinho egy erős keretű csapatot vett át.

Ezek alapján min 3-4 évig búcsúzunk el a BL álmoktól. A kupa meg a dobogó is meredek lesz, ha nem marad szinte senki sem.

____

Baggio --> Nem tagadom, hogy Moratti rohadt sokat tett a csapatért, de szerintem nincs aki ne látná át, hogy milyen sz*r helyzetben vagyunk. A Milan rohadtul megerősödött, és miért? Mert költekeztek. Nem azt akarom látni (talán ti sem), hogy egy Lazio, Napoli, Genoa, hogyan aláz minket 3-0-kra. A nagy riválisokat nem is merem említeni.

1) Milán hozott egy olaszországban középcsapatnál bizonyított edzőt
2) Hoztak pár ember kölcsönbe és igazoltak pár embert ingyen és vettek néhány emberkét akit kiárusítottak

mindkét pont megvalósítható nálunk is. a nagy jövésmenésben biztos lesznek más csapatoknál feleslegessé váló játékosok, akiket feleáron, töredékáron lehet elhozni, mint akik körül megy most a hype (Rossi, Tevez, Sanchez, Pastore meg a portóiak)

Elmenni pedig senkisem fog tőlünk, hacsak nem kapunk érte olyan összegű pénzt, ami megfelel a klub számára.
az hogy mit ír a média vagy mit nyilatkoznak a játékosok tök jó, de ha két klub nem egyezik meg, akkor mindenki marad a helyén!
versenyszellem

RenciDavid írta:
Dan-i-nter írta:Most akkor a pénz a gond, vagy Boas nem jönne? Csak, mert volt olyan hír is, miszerint ő szívesen lenne az edzőnk, ha a porto is belemegy. Ha a pénz a gond, akk. én fejbe lövöm magam. Nem igaz, hogy Moratti nem tudna letenni akár kétszer 15-t az asztalra, milliárdos basszus. :evil:

Azért várjuk meg a hétfőt.

"very high release clause" = túl magas a kivásárlási ára

"partly but not only because of the release clause"
= részben, de nem csak a kivásárlási ár miatt

szerintem inkább más van a dolog mögött, ami nem mondanak ki, egyszerűbb a pénzre hivatkozni.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

inter.it szerint Villas-Boas ugrott, marad Gasperini, Delio Rossi, a Corriere felemlegeti újra Mihajlovicot, a calciomercaton írják Spallettit, hihetetlen mi megy itt :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Moratti nem arról híres, hogyha valaki nem akar maradni, akkor ő ne engedné el. + láthattuk, hogy mi történik, ha valakitől nem akarunk megválni, mikor már elvágyódik. --> Maicon.
just

Hozzászólás Szerző: just »

Jöjjön Gasperini. Semmivel sem rosszabb edző mint Allegri, Conte vagy Louis Enrique. Genoában addig volt jó a csapat míg ő ott volt. És valószínű nem csak 3 védős rendszert tud játszatni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

just írta:Jöjjön Gasperini. Semmivel sem rosszabb edző mint Allegri, Conte vagy Louis Enrique. Genoában addig volt jó a csapat míg ő ott volt. És valószínű nem csak 3 védős rendszert tud játszatni.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... er-2082366

Sajnos szomorú,ahogy kapkodunk illetve ahogy röpködnek a nevek az is idegesítő.
Úgy hallottam,hogy felmerült újra Zenga neve illetve a legújabb jelölt Spaletti.Van valami ebben az érvelésben,hogy semmivel sem rosszabb edzők mint Allegri. Mondjuk az Ex Roma trénert egy scudettora jónak tartanám.Ahhoz,hogy Sneijdert és Eto'o itt tartsuk az kétséges.
Sajnos a Barca a Real a MU illetve egy jó edzővel az élén a Chelsea nagyon sokkal van előttünk.2010-ben ezt a különbséget egy Mourinhoval tudtuk eltüntetni.Az tudtam,hogy a 2010-es év kivételes volt a klub történetében ,de azt nem sejtettem ,hogy utána ilyen komoly böjt jön..
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Túl nagy a csend branca nyilatkozata óta, ez lehet a vihar előtti csend most. Nem biztos szerintem még boas helyzete, mivel lehozták hogy moratti mindenkép őt akarja, branca elrepült portoba megoldani a helyzetett. Jöttek a hírek hogy közelítenek az álláspontok, hogy boas elválalná az inter ha megegyezik a két klub. Aztán jött ez a branca nyilatkozat, azótta meg semmi. Nem hiszem de benne lehet hogy ez terelés csak, hogy a porto is csökkentse boas árát, mert branca azt hangoztatta túl drága ő nekünk. Jöttek a hírek hogy guarin vagy fernando is belehett vonva az üzletbe, utánna meg csend, kicsit gyanus ez. Branca elutazik azt mondják 15m és ennyi ő azt mondja drága köszönöm szépen viszlát, nem hinném hogy ilyen könnyen feladjuk.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Ancelotti miért került ki a képből? Csak, mert Milanista? (kb., mint Leo) Öregszik a keretünk, ahhoz pedig Carlo ért legjobban, hogyan lehet öregekkel BL-t nyerni :)

Szerintem is az van a háttérben, hogy jövőre Pep jön (Bár,akkor Eto'o megy:( ), aki hiába mondogatja, hogy az érdem a Barca mögötti rendszeré, azért ez a dolog egy kicsit sántít. Rijkaard mögött is ott volt ez a rendszer, Xavi és Iniesta is ott játszott, + Ronaldinho. Mégis zongorázni lehetne a különbséget.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

1: Villas Boast nem azért gondoltuk sokan, mert hogy akkor jövőre tutti a Scudetto és a BL győzelem is sanszos, hanem mert látni a munkájában 1 rendszert, szervezettséget, és Mou-féle átgondoltságot.

Biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lettünk volna nála. Jövőre lehet hogy semmit sem nyertünk volna, de a fenti dolgok miatt azt gondolom jó gárdát tudna építeni.
És azért hogy az idei sikerekhez semmi köze, a Porto húzóemberei arattak....Ez fáj :-D
Tavaly gyakorlatilag ugyanez a Porto negyed ilyen sikeres nem volt. Mou óta hol vannak, pedig mindig is jó kereteik voltak!?

Hiddink vszínű max holnap aláír a Chelseanek. Capello sztem nem jön.
Mai nevek: Gasperini, Delio Rossi, Zola és Spalletti.

Akikben még bízom, Blanc és Pellegrini, bár az új Malaga kemény lesz, nem fog lépni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan remélem igazad van, én is bízok ebben
nemhiszem h már a porto-milánó járaton ülnek brancáék
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Campione írta:Ancelotti miért került ki a képből? Csak, mert Milanista? (kb., mint Leo) Öregszik a keretünk, ahhoz pedig Carlo ért legjobban, hogyan lehet öregekkel BL-t nyerni :)

Szerintem is az van a háttérben, hogy jövőre Pep jön (Bár,akkor Eto'o megy:( ), aki hiába mondogatja, hogy az érdem a Barca mögötti rendszeré, azért ez a dolog egy kicsit sántít. Rijkaard mögött is ott volt ez a rendszer, Xavi és Iniesta is ott játszott, + Ronaldinho. Mégis zongorázni lehetne a különbséget.

Ancelotti a menesztése után nem sokkal bejelentette, hogy 1 évig nem vállal edzősködést, mert pihenni szeretne és tanulmány útra megy.
Szerintem fogja is magát tartani ehhez, különben a Rómát biztos, hogy elvállalta volna.

Boas esetében még szerintem is zajlik a tárgyalás.
versenyszellem

Dan-i-nter írta:Moratti nem arról híres, hogyha valaki nem akar maradni, akkor ő ne engedné el. + láthattuk, hogy mi történik, ha valakitől nem akarunk megválni, mikor már elvágyódik. --> Maicon.

persze, Ibrát is elengedte, de az hogy valakit elengedünk, az nem azt jelenti, hogy az első ajánlatra ami bejön igent mondunk.
Maicon szar volt idén. na és? ha úgy játszik ahogy tud, attól még ugyanúgy kiesünk a Schalke ellen és a Milan ellen sem lett volna egyszerűbb.
versenyszellem

Festa írta:Sajnos szomorú,ahogy kapkodunk

jó lenne edző mire kezdődik az alapozás de méginkább a mercato. Még szép hogy teljes gőzzel keresik az új edző Brancáék. De azért szerintem kapkodásnak nem mondanám.
Biztos hogy kialakították hogy mik a prioritások, mik a szempontok és persze az edzők elvárásaira nagyjából fel kell hogy készüljenek.

Gondolom azért nem úgy megy, hogy ülnek a vezetők egy kocsmában*, előttük egy laptop és nézegetik a neten hogy milyen edzők vannak a piacon és ha eszükbe jut, hogy valaki jó lehet, akkor felhívják :D

* tetszőlegesen helyettesíthető bármire
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Azt hittem mire hazaérek már meglesz az új edző. Így akár a jövőhét jó része is rámehet az edzőkeresésre.
Trentinora csak találunk egy trénert. Július 8-án indul az edzőtábor.

Ha tényleg létezik a Guardiolas előszerződés akkor jöjjön egy olasz edző, és mennyünk a Scudettoért gőzerővel, a BL-t meg felejtsük el jövőre.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Na elkezdtek Spallettiről cikkezni. Nála annyi a probléma, hogy tart az orosz bajnokság, de a Gazprom és Moratti olajcége kiváló viszonyban van, azaz az akadályok elhárulhatnak.
Dan-i-nter

versenyszellem írta:
Dan-i-nter írta:Moratti nem arról híres, hogyha valaki nem akar maradni, akkor ő ne engedné el. + láthattuk, hogy mi történik, ha valakitől nem akarunk megválni, mikor már elvágyódik. --> Maicon.

persze, Ibrát is elengedte, de az hogy valakit elengedünk, az nem azt jelenti, hogy az első ajánlatra ami bejön igent mondunk.
Maicon szar volt idén. na és? ha úgy játszik ahogy tud, attól még ugyanúgy kiesünk a Schalke ellen és a Milan ellen sem lett volna egyszerűbb.

Jó, gondolhatod, hogy én se a bejövő pénz miatt írtam. :) Csak nem akarom, hogy a húzóembereink elmenjenek. Maicont én nem marasztalnám. És nem azért mert nem tartom jó játékosnak, vagy mert nem kedvelem, hanem mert, ahogy ezt a szezont végigjátszotta, az kb olyan volt, mintha Balotelli lett volna. Csak nem vágta földhöz a mezét.

R9. írta:interfan remélem igazad van, én is bízok ebben
nemhiszem h már a porto-milánó járaton ülnek brancáék

Nem előtte még bemennek egy puccos kocsmába egy üveg portóira. :) Őszintén szólva én nem hiszek benne, de hát a remény hal meg utoljára. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát ha úgy alakul hogy se Boas, se Hiddink, se Ancellotti nem jöhet, akkor legyen Gasperini.
Most jobbat nem tudunk hozni 1 évre.
R9.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTAxNTA

állítólag mégse adják fel boast
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

mike írta:Hát ha úgy alakul hogy se Boas, se Hiddink, se Ancellotti nem jöhet, akkor legyen Gasperini.

miért csak 1 évre? simán hagyhatnánk dolgozni azt aki jön, tök hülyeség évente edzőt cserélni, nem tesz jót a csapatnak. az meg hogy Guardiola 2012-től jön, valszeg nagy kacsa, meg amúgy sem kell elájulni tőle, a Barcával szinte a szertáros is BL-t nyerne...
interfan

A sportmediaset értesülései szerint, továbbra se mondtuk le boasrol, az ajánlatunk 11m (boas) + 5m (fucile) volt. A porto pedig mindenképp kéri a 15m boasért nem engednek, talán ez a taktikai húzás brancaéktol a nyilatkozata. A másik két név amit a gazzetta is lehozott, capello és hiddink. Capello azt írják rá lehet esély, az angol szövetséget kéne meggyőzni. Hiddinkre mindenképpen kevesebb az esély, mivel a chelsea jobb helyzetben van mint mi. Ha egyikük se sikerülne gasperini érkezhet, továbbá még képbe van delio rossi, spaletti elég kevély esélyel van.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... fresh_cens
Dan-i-nter

Nem merek örülni. Ki tudja, ma még hányszor fognak változni a hírek. :roll:
interfan

Újabb hírek, moratti nyilatkozott azt mondta a hétvégén a következő edző keresése folyt. Van valaki aki pole pozícíoban van de nem árulta el ki, azt mondta mihajlovical nem álunk kapcsolatba, boas árát nem akarja megfizetni de meglátjuk mi lesz, spaletti capello és zenga rájuk azt mondta majd meglátjuk.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26231

Közben a porto elnöke is nyilatkozott, világosá tette hogy boas csak úgy távozhat ha kifizetjük a 15m eurót. Ebben az egy esetben távozhat, ha nem fizetik ki marad.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50164
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:A sportmediaset értesülései szerint, továbbra se mondtuk le boasrol, az ajánlatunk 11m (boas) + 5m (fucile) volt. A porto pedig mindenképp kéri a 15m boasért nem engednek, talán ez a taktikai húzás brancaéktol a nyilatkozata. A másik két név amit a gazzetta is lehozott, capello és hiddink. Capello azt írják rá lehet esély, az angol szövetséget kéne meggyőzni. Hiddinkre mindenképpen kevesebb az esély, mivel a chelsea jobb helyzetben van mint mi. Ha egyikük se sikerülne gasperini érkezhet, továbbá még képbe van delio rossi, spaletti elég kevély esélyel van.

Boas+ Fucile 16 millióért Az egész jó biznisz lenne az uruguayi elég jó játékos.
Marad a az "örült" várakozás.Speletti jó lenne.Capello meg olyan karakter aki miatt Eto'o és Sneijder maradna.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta:A sportmediaset értesülései szerint, továbbra se mondtuk le boasrol, az ajánlatunk 11m (boas) + 5m (fucile) volt. A porto pedig mindenképp kéri a 15m boasért nem engednek, talán ez a taktikai húzás brancaéktol a nyilatkozata. A másik két név amit a gazzetta is lehozott, capello és hiddink. Capello azt írják rá lehet esély, az angol szövetséget kéne meggyőzni. Hiddinkre mindenképpen kevesebb az esély, mivel a chelsea jobb helyzetben van mint mi. Ha egyikük se sikerülne gasperini érkezhet, továbbá még képbe van delio rossi, spaletti elég kevély esélyel van.

Nem hiszem el, hogy "sz@ros" 4 millióm úszna el Boas. Enyire skót nem lehet Moratti. LAzán oda kell adni és oda is fogja a portonak, ha ezen múlik.....
Az neki "apró pénz"....

Az meg természetes, hogy alkudozunk.. hátha kevesebb is lehet az ár... de tuti nem hagyjuk elúszni... egyszerűen NEM HAGYHATJUK!!
interfan

Moratti azt mondta nem fogjuk kifizetni boas lelépési díját, a porto elnöke ezzel szemben pedig azt mondta csak úgy engedik ha valaki kifizeti a 15m eurót. Nagyon megy a kavarás, moratti azt is hozzátette hogy értékelik a lehetőségeket.
internazionale001

Hozzászólás Szerző: internazionale001 »

Ha Mouról lenne szó, már kifizettük volna párszor! :lol:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mondjuk egy dolgot nem árt ha nem felejtünk el:

- Kapásból mondok egy olyan edzőt, aki nyert Bl--t, UEFA kupát és nívósabb bajnokságot, szuperkupát stb., majd itt úgy besült, mint nem sokan: Benitez.
Rajta kívül pedig nem egy olyan edző van, aki elért minimum annyit, mint Boas és mégsem vitte sokra. Nem ellene vagyok, de egyelőre zsákbamacskára akarnánk kifizetni 15 milliót. . .
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:Gondolom azért nem úgy megy, hogy ülnek a vezetők egy kocsmában*, előttük egy laptop és nézegetik a neten hogy milyen edzők vannak a piacon és ha eszükbe jut, hogy valaki jó lehet, akkor felhívják :D

* tetszőlegesen helyettesíthető bármire

Szerintem meg pont így történik. :)

Egy biztos, amíg edzőkérdés van nem akar senki sem jönni.
Dan-i-nter

Francesco írta:Mondjuk egy dolgot nem árt ha nem felejtünk el:

- Kapásból mondok egy olyan edzőt, aki nyert Bl--t, UEFA kupát és nívósabb bajnokságot, szuperkupát stb., majd itt úgy besült, mint nem sokan: Benitez.
Rajta kívül pedig nem egy olyan edző van, aki elért minimum annyit, mint Boas és mégsem vitte sokra. Nem ellene vagyok, de egyelőre zsákbamacskára akarnánk kifizetni 15 milliót. . .

Jó, de Benibácsi nem 1-2 év alatt érte el mindezt. ;) + Nívósabb bajnokság ide vagy-oda, azért egy veretlen szezont produkálni, az nem kis dolog. Lehet, hogy gyengébbek a csapatok, de hát istenem minket is eltudott verni pl. egy parma. Én többet látok Boasban, mint anno Benitezben.
R9.

de holnap kezdődik a felkészülés a portoval

szóval én holnap délig nem is nézek híreket, de ha felmegyek interpersemprere szeretném látni hogy official villas boas at inter blabla moratti paid :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

R9. írta:de holnap kezdődik a felkészülés a portoval

szóval én holnap délig nem is nézek híreket, de ha felmegyek interpersemprere szeretném látni hogy official villas boas at inter blabla moratti paid :D

Boasra még csak szavazni sem lehet ott

Mihajlovic azért jobb,mint Leonardo,de BL-ben úgy fognak kizúgni az olaszok,mint a szar.
Allegri,Mihajlovic? Guidolin,Mazzari
remélem jövőhét pénteken már azt olvasom,hogy Boas.Hiddink vagy Capello. ha ez a 3lehetetlen akkor Gasperini.
Prandelli,Gasperini aza 2edző akik bL-ben sem lennének rosszak erős kerettel. Delio Rossi nem Inter színtű edző,ahogy Sinisa sem.
legalább kihasználhattuk volna Leonardo brazil kapcsolatait...
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

hvmetal írta:legalább kihasználhattuk volna Leonardo brazil kapcsolatait...

még lehet, h kihasználjuk... és jön Dunga v Luxemburgo :lol:
R9.

most chelsea ment rá boasra, moratti nyilatkozott és mondta neki maicon etoo és sneijder is h maradni akarnak

egyébként az új célpont capello
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

R9. írta:most chelsea ment rá boasra, moratti nyilatkozott és mondta neki maicon etoo és sneijder is h maradni akarnak

egyébként az új célpont capello

Nem kötekedésből de még messze nincs dél :lol:
R9.

jah de nem bírtam ki :lol:
interfan

A gazzetta szerint capello az első számú jelölt, továbbá képbe van hiddink és spaletti de őket nagyon nehéz lenne elhozni. Moratti is nyilatkozott, elmondta hogy boas jött volna, de túl magas volt az összeg a záradékban, (közben a chelsea inditott támadást érte ők ki is akarják fizetni az összeget).
Moratti még elmondta, hogy olyan edzőre van most szükségünk, aki tapasztalt, megbízható, és sikeres ez alapján egyértelműen capellora célzott.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50176

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50179
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Capello szerintem bukás lesz.
Az a baj vele ami Lippivel is, hogy nem követték a labdarúgás fejlődését. 10 éve jók voltak, de ma már az a tudás kevés.
21. század elhúzott a fejük felett.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta:Moratti még elmondta, hogy olyan edzőre van most szükségünk, aki tapasztalt, megbízható, és sikeres ez alapján egyértelműen capellora célzott.

Viszont ez alapján Mihajlovic, Gasperini, Delio Rossi ki van lőve. Szerencsére. ;)
Azt nem értem miért akarja az öreg Capellot, tavaly csúnyán kikosarazott minket, ráadásul volt pár nem túl kedves beszólása is felénk. :?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:
interfan írta:Moratti még elmondta, hogy olyan edzőre van most szükségünk, aki tapasztalt, megbízható, és sikeres ez alapján egyértelműen capellora célzott.

Viszont ez alapján Mihajlovic, Gasperini, Delio Rossi ki van lőve. Szerencsére. ;)

Ezzel nem mondott újat az öreg. "Olyan edző kell, aki jó". WOW. :)

Én szerintem nem kellene szarozni, jöjjön Gasperini. José is többször dícsérte, és végre olasz edzőnk lehetne. Nálam ő a favorit, nagyon nagy taktikus, és a Genoa-val már bizonyított.

Allegri sem volt nagyobb név.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:
mike írta:Hát ha úgy alakul hogy se Boas, se Hiddink, se Ancellotti nem jöhet, akkor legyen Gasperini.

miért csak 1 évre? simán hagyhatnánk dolgozni azt aki jön, tök hülyeség évente edzőt cserélni, nem tesz jót a csapatnak. az meg hogy Guardiola 2012-től jön, valszeg nagy kacsa, meg amúgy sem kell elájulni tőle, a Barcával szinte a szertáros is BL-t nyerne...

Úgy gondoltam ha Boas csak jövőre elérhető akkor kell 1 évre edző.
Én sem szeretem ezt a cserélgetést, Guardiola nagyobb lutri lenne, és olaszban gyanús hogy kevés lenne.
Boas-t akarom :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nehogy már kitaláljuk h pl Leo jobb edző mint a Don........
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

moratti papa elmondta hogy a héten meglesz az új edző. kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből!!!
R9.

persze h 1 évre kell edző hisz josé 2 év után lép madridból ;) :D
interfan

Moratti hozzátette, hogy alaposan megfogják vizsgálni az összes lehetőséget, a héten várható az új edző érkezése. Boasrol annyit mondott még, hogy nagyon jó kapcsolatba vannak, és szívesen is jönne ő, de nagyon magas a záradék összege.

Lapértesülések szerint capello van pole pozícióban, de képbe van még hiddink is aki valószínűleg nem megy a chealsebe.
Tehát akik maradtak:
- Capello: őt se lesz egyszerű elhozni, de sose voltak vele megelégedve anglilába, de ő jelenleg az első számú jelölt, morratiék dolgoznak az ügyön.
- Hiddink: ha a chealsenak nem sikerült elhozni a törököktől, akkor nekünk még kevesebb az esélyünk, így rá nagyon csekély esély van.
- Villas Boas: akit lassan ki is zárhatunk, kivéve ha moratti mégis kifizeti az összeget érte, akkor jönne.
- Spaletti: zenit nem akarja eladni, hiába a jó kapcsolatok moratti és az oroszok között, kérdés még hogy spaletti jönne e.
- Mihajlovic: aki hűséget fogadott a fiorentinánál, és a klub se akarja elengedni, nálunk is csak vészmegoldásként van jelen.
- Gasperini és Delio Rossi: ők tényleg csak a vészmegoldások, ha az előbb említettek közül senkit se sikerül hozni, akkor jöhetnek szóba.

Így állunk jelen pillanatban, de ahogy írták órákon belül is változhat a helyzet. Ha hihetünk morattinak a héten kiderül ki lesz az új edző.
interfan

Közben villas boast lassan végleg elfelejthetjük, portugál és angol lapok értesülési szerint kész a megállapodás a porto és a chelsea közt. Abramovich nem sokat habozott letette a 15m eurót és kész is, amit moratti nem tett meg. A porto már az új edzőjét keresi. Hogy jól döntött e moratti nem tudjuk meg, boas jött volna moratti is mondta de nem fizetünk, a chelsea pedig igen.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTAxOTk
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Moratti hozzátette, hogy alaposan megfogják vizsgálni az összes lehetőséget, a héten várható az új edző érkezése. Boasrol annyit mondott még, hogy nagyon jó kapcsolatba vannak, és szívesen is jönne ő, de nagyon magas a záradék összege.

ha nagyon jó kapcsolatban vannak,ahogy mondja,akkor nem habozna annyit kifizetni a 15 misit érte!..erről ennyit!
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta:Közben villas boast lassan végleg elfelejthetjük, portugál és angol lapok értesülési szerint kész a megállapodás a porto és a chelsea közt. Abramovich nem sokat habozott letette a 15m eurót és kész is, amit moratti nem tett meg. A porto már az új edzőjét keresi. Hogy jól döntött e moratti nem tudjuk meg, boas jött volna moratti is mondta de nem fizetünk, a chelsea pedig igen.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTAxOTk

ennyit a vén zsugori Morattiről..inkáb adja át a fiának a posztot..Capellót meg ide nekem ne hozza!!ellenünk vannak beszólásai,és még ide akarja hozni...tiszta bolond!!
interfan

Spaletti és moratti is tagadta, hogy bármi féle kapcsolat lenne a felek között. Tehát spalletti nem lesz az inter edzője, őt ezzel kivehetjük a következő edző listáról.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26274
R9.

4 millió eurón ment el? most komolyan? menjen a ......ba massmo
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nyugalom srácok! Mou is a Chelsea-be ment előbb... 8-)
Válasz küldése