Gabosska írta:Mache-Cambi szűrőpáros szerintem a világ legkeményebb duója lenne. Én látok reális esélyt. Nagyon nagy lenne. Ez esetben, Muntari repülne (pezsgőt nyittanák), Mariga meg Motta cseresorba szorulnának.
Silva-Capel: Silva kezdőnek simán elfér, Capelt meg egy bármikor bevethető csereként el tudom képzelni. Pandev nagy harcos, de azontúl nem nagy eresztés. Én fejben picit butának látom. Egy pár milliót az eladásával lehetne szakítani.
Cavani? Kérdés, hogy mennyiért jönne...Milito utód előbb-utóbb kell...
-------------------------JC (Caste)-------------------------
-----------Lucio(Bonucci)-------Samuel(Chivu)------------
Maicon(Santon)-----------------------------Zanetti(Santon)
--------------Cambi(Mariga)----Masche(Motta/Stanko)----
Etoo(Balo)---------------------------------------Silva(Capel)
------------------------Sneijder(?)---------------------------
------------------------Milito(Cavani)------------------------
Nagyon ütős lenne. És minőségi lenne a kispad is...Mou idejében voltak pillanatok, amikor kikapásra állt a csapat és a padon nem láttam egy embert, aki színt vihetne a játékba. Moratti szereti a Barca féle tili-toli focit. Anno az angol korszak előtt Benitez is szép focit tolt. Szerintem a második kérése a Scudetto megnyerése mellett az lesz, hogy szemetgyönyörködtető játékot produkáljunk. Ahhoz meg kell változtatni a kereten. -már bocs a Pandev fanoktól-
Bármi is lesz, leépülés, minőségi romlás nem várható. Benitez a Poolnal elég silányul igazolt, mert 30 millió fontra kellett hozzon 4-5 játékost. Nálunk azért nem így állnak a dolgok.
Benítez a foci antikrisztusának szokták nevezni.A Liverpool játékánál sótlanabb nézhetetlenebb csak a Mancini-féle Inter lehetett komolyan mondom.
Hát neked fogalamom zavarod lehet,Pandev remekül cselez és passzol is,nagyon sok okos labdája van a jelenlegi keretből az egyetlen aki képes volt érdemben pótolni Sneijder-t a csatárok mögött.Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon.
Az Inter egyszerűen más focit játszik.Tudna más focit is játszani szerintem,de ez müködik hagyjuk ezt így.
Amúgy meg téveszme egy oldalt már belinkeltem ezzel kapcsoltaban,hogy BEnítez-nek nem volt pénze játékosokra,többte költött mint az MU és kicsivel kevesebbet mint a Chelsea.Egyszerűen szarul igazolt és kész.