Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

horas

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: horas »

Gabosska írta:Mache-Cambi szűrőpáros szerintem a világ legkeményebb duója lenne. Én látok reális esélyt. Nagyon nagy lenne. Ez esetben, Muntari repülne (pezsgőt nyittanák), Mariga meg Motta cseresorba szorulnának.

Silva-Capel: Silva kezdőnek simán elfér, Capelt meg egy bármikor bevethető csereként el tudom képzelni. Pandev nagy harcos, de azontúl nem nagy eresztés. Én fejben picit butának látom. Egy pár milliót az eladásával lehetne szakítani.
Cavani? Kérdés, hogy mennyiért jönne...Milito utód előbb-utóbb kell...

-------------------------JC (Caste)-------------------------
-----------Lucio(Bonucci)-------Samuel(Chivu)------------
Maicon(Santon)-----------------------------Zanetti(Santon)

--------------Cambi(Mariga)----Masche(Motta/Stanko)----
Etoo(Balo)---------------------------------------Silva(Capel)
------------------------Sneijder(?)---------------------------
------------------------Milito(Cavani)------------------------

Nagyon ütős lenne. És minőségi lenne a kispad is...Mou idejében voltak pillanatok, amikor kikapásra állt a csapat és a padon nem láttam egy embert, aki színt vihetne a játékba. Moratti szereti a Barca féle tili-toli focit. Anno az angol korszak előtt Benitez is szép focit tolt. Szerintem a második kérése a Scudetto megnyerése mellett az lesz, hogy szemetgyönyörködtető játékot produkáljunk. Ahhoz meg kell változtatni a kereten. -már bocs a Pandev fanoktól-

Bármi is lesz, leépülés, minőségi romlás nem várható. Benitez a Poolnal elég silányul igazolt, mert 30 millió fontra kellett hozzon 4-5 játékost. Nálunk azért nem így állnak a dolgok.

Benítez a foci antikrisztusának szokták nevezni.A Liverpool játékánál sótlanabb nézhetetlenebb csak a Mancini-féle Inter lehetett komolyan mondom.
Hát neked fogalamom zavarod lehet,Pandev remekül cselez és passzol is,nagyon sok okos labdája van a jelenlegi keretből az egyetlen aki képes volt érdemben pótolni Sneijder-t a csatárok mögött.Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon.
Az Inter egyszerűen más focit játszik.Tudna más focit is játszani szerintem,de ez müködik hagyjuk ezt így.

Amúgy meg téveszme egy oldalt már belinkeltem ezzel kapcsoltaban,hogy BEnítez-nek nem volt pénze játékosokra,többte költött mint az MU és kicsivel kevesebbet mint a Chelsea.Egyszerűen szarul igazolt és kész.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

horas írta:Amúgy meg téveszme egy oldalt már belinkeltem ezzel kapcsoltaban,hogy BEnítez-nek nem volt pénze játékosokra,többte költött mint az MU és kicsivel kevesebbet mint a Chelsea.Egyszerűen szarul igazolt és kész.

De majd igazolnak helyette Brancáék. Edzőnek csak nem olyan rossz, hogy a scudettot elbuknánk. Nekem jövőre csak az a lényeg. :)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

horas!
Nem kötekedés, de mi bajod van Benitezzel? Rosszul igazolt? Miért? Nem elég ütős a Torres, Mascherano, Kuyt, Reina, Rieira, Agger, Skrtel, Johnson, Babel, Keane, Benayoun névsor? Nyilván nem mindenki jött be, de ugyanez elmondható Mourinhonál is: Muntari, Quaresma, Mancini, Arnautovic.
Valamint Benitez nem éppen ápolt jó viszonyt a szakmai igazgatóval, aki az igazolásokban bizony döntő szerepet vállalt sok esetben a Poolnál.
Jól mondod, többet költött, mint a MU, akik köztudottan fiatal tehetségeket vesznek, akiket Fergi kinevel, valamint van remek utánpótlásuk és egy régen együtt játszó tengely. Többért igazolt, mint az Arsenal, akiknél még a Baktalórántháza is többet költ átigazolásokra. Wenger a tiniket szereti... Majdnem annyit költött, mint a Chelsea. Majdnem bajnok is lett tavaly. Viszont két döntőt játszott a BL-ben, ahová a londoniak hányszor értek oda az utóbbi években? Na erről van szó. Nem hiszem, hogy a Premier ligát egyszer is megnyerte volna a Mancini féle Inter, de attól tartok, hogy Mourinhoé sem. Ha meg mégis, akkor maximum úgy, hogy közben nincs BL. Nagy a különbség a nyugdíjas otthonként üzemelő serie a és a Premier league között. Azt nem tudom, hogy mennyi Pool meccset láttál az elmúlt években, de egyáltalán nem játszik rondább focit, mint a jelenlegi Inter. Idén talán igen, de egy szezon alapján ne ítéljünk el senkit.
Nyert egy VALENCIÁVAL két bajnokságot, a Poolal ez nem sikerült, de nyert egy BL-t, döntőzött még egyszer és minden más kupát megnyert Angliában is.
Mourinho nyilván jelenleg a legjobb edző a piacon, de ő már a Madridé. Hiddink mitől jobb, mint Benitez? Mert több, mint 20 évvel ezelőtt, amikor a holland futball a csúcson volt triplázott az akkor remek erőkből álló PSV-vel? Azóta mit ért el? Dél-Koreai bundát leszámítva? Benitez kicsit többet...
Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed, csak nem értem, hogy miért írsz a spanyol trénerről úgy, mintha egy neve-nincs utolsó senki lenne, aki még nem nyert semmit. Az meg, hogy ő milyen taktikában fogja játszatni az Intert közel sem biztos. Szóval simán lehetnek más elképzelései, mint Neked, Nekem, vagy a többieknek.
Forza Inter!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Nézz a világ legszebb és egyik legeredményesebb fociját játszó csapatra: a Barcára. A középpályán nem egy, hanem több Sneijder technikájával, látásával és mentalításával bíró játékos van. Ezt a szintet Pandev két újjászületés után sem fogja képviselni.

Amennyiben valakinek igénye, hogy a következő szezonban a BL-t úgy nyerjük, hogy a Barcának egy 55-45-ős labdatartást akasszunk, akkor nem Pandevre, de nemis Coutinhora lesz szükség, hanem Sneijder kaliberű játékosokra.

Pandev királyarc a Bari meg a Reggina ellen. De ha nincs Mou, a hátán idén sem húzza a csapatot és nem intézi el a Barcát. Mért? Szerintem erre a válasz egyértelmű.

Egyezzünk meg: Pandev nem Silva színvonal. Egy Gourcuff-Sneijder-Silva trió másképp muzsikál, mint egy Pandev-Sneijder-ott trió.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Francesco írta:horas!
Nem kötekedés, de mi bajod van Benitezzel? Rosszul igazolt? Miért? Nem elég ütős a Torres, Mascherano, Kuyt, Reina, Rieira, Agger, Skrtel, Johnson, Babel, Keane, Benayoun névsor? Nyilván nem mindenki jött be, de ugyanez elmondható Mourinhonál is: Muntari, Quaresma, Mancini, Arnautovic.
Valamint Benitez nem éppen ápolt jó viszonyt a szakmai igazgatóval, aki az igazolásokban bizony döntő szerepet vállalt sok esetben a Poolnál.
Jól mondod, többet költött, mint a MU, akik köztudottan fiatal tehetségeket vesznek, akiket Fergi kinevel, valamint van remek utánpótlásuk és egy régen együtt játszó tengely. Többért igazolt, mint az Arsenal, akiknél még a Baktalórántháza is többet költ átigazolásokra. Wenger a tiniket szereti... Majdnem annyit költött, mint a Chelsea. Majdnem bajnok is lett tavaly. Viszont két döntőt játszott a BL-ben, ahová a londoniak hányszor értek oda az utóbbi években? Na erről van szó. Nem hiszem, hogy a Premier ligát egyszer is megnyerte volna a Mancini féle Inter, de attól tartok, hogy Mourinhoé sem. Ha meg mégis, akkor maximum úgy, hogy közben nincs BL. Nagy a különbség a nyugdíjas otthonként üzemelő serie a és a Premier league között. Azt nem tudom, hogy mennyi Pool meccset láttál az elmúlt években, de egyáltalán nem játszik rondább focit, mint a jelenlegi Inter. Idén talán igen, de egy szezon alapján ne ítéljünk el senkit.
Nyert egy VALENCIÁVAL két bajnokságot, a Poolal ez nem sikerült, de nyert egy BL-t, döntőzött még egyszer és minden más kupát megnyert Angliában is.
Mourinho nyilván jelenleg a legjobb edző a piacon, de ő már a Madridé. Hiddink mitől jobb, mint Benitez? Mert több, mint 20 évvel ezelőtt, amikor a holland futball a csúcson volt triplázott az akkor remek erőkből álló PSV-vel? Azóta mit ért el? Dél-Koreai bundát leszámítva? Benitez kicsit többet...
Ettől függetlenül tiszteletben tartom a véleményed, csak nem értem, hogy miért írsz a spanyol trénerről úgy, mintha egy neve-nincs utolsó senki lenne, aki még nem nyert semmit. Az meg, hogy ő milyen taktikában fogja játszatni az Intert közel sem biztos. Szóval simán lehetnek más elképzelései, mint Neked, Nekem, vagy a többieknek.
Forza Inter!

számból vetted ki a szót.
horas

Gabosska írta:Nézz a világ legszebb és egyik legeredményesebb fociját játszó csapatra: a Barcára. A középpályán nem egy, hanem több Sneijder technikájával, látásával és mentalításával bíró játékos van. Ezt a szintet Pandev két újjászületés után sem fogja képviselni.

Amennyiben valakinek igénye, hogy a következő szezonban a BL-t úgy nyerjük, hogy a Barcának egy 55-45-ős labdatartást akasszunk, akkor nem Pandevre, de nemis Coutinhora lesz szükség, hanem Sneijder kaliberű játékosokra.

Pandev királyarc a Bari meg a Reggina ellen. De ha nincs Mou, a hátán idén sem húzza a csapatot és nem intézi el a Barcát. Mért? Szerintem erre a válasz egyértelmű.

Egyezzünk meg: Pandev nem Silva színvonal. Egy Gourcuff-Sneijder-Silva trió másképp muzsikál, mint egy Pandev-Sneijder-ott trió.

Egyszerűen nincs igazad.Pandev visszaesett az utóbbi hetekre,a Milan védelmét Milito-val emberhátrányban oda visszaszét forgatták,a Barca elleni második gól elött fél Barcelona-t kicselezte majd ziccer passzt adott Milito-nak.Példáúl.
Ezeket nem tudom,hogy tudtad egyáltaán elfelejteni.Gourcuff-el hagyjál!!!
Ő egy akkora lufi,hogy még...figyeld csak a VB-t,ne legyen igazam!
Silva egyértelműen jobb és sokoldaúbb játékos mint Pandev,de ez ne igaz,hogy Pandev csak a kiscsaptok ellen fasza.Anno kettőt rúgot pl a Real-nak is a Lazio-ban.

Nehogy ezt a Barcelona-t kelljen majmolni.A 180 perc alatt szerintem nem volt összesen 20 percet a labda az Inter-nél és egy órányi embereelönyben semtudtak vele mit kezdeni,ahogy tavalyi is a Chelsea ellen a játékvezető hathatos közremüködése kellett a döntőbejutásukhoz.Ugyanmár.

Nekem nagyon tetszike z a csapat ebben a formában,hogy szinte feltörhtelenül védekeznek de szinte bárkinek bármikor képesek gólt,gólokat rúgni.Télleg szép és látványos amit a Barca csinál,de az Inter taktikailag sokkal sokoldalúbb csapat legalább is idén az volt.
Pandev-ről lelehet szállni,Silva jöhet nagy király a csávó az biztos.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

sztem Horasnak csak azzal van baja hogy mindenki azzal jön, hogy Beniteznek nem állt rendelkezésre elég pénz jó játékosok igazolására.

Aquilani érkezése (-20m) és Xabi Alonso (+35m) távozása, amihát nem vált a Liverpool előnyére, de anyagilag viszont igen.
Ahogy én látom a 'poolnál a tulajdonosváltás után azért érezhetően máshogy ment a játékosvásárlás. Az utolsó két évben pármillió fonttal volt több a kiadás a bevételnél, Horas linkje szerint. meg ott a tulajok csak pénzügyi lehetőségeket néztek, Moratti meghát neméppen erről híres
camest

Hozzászólás Szerző: camest »

Nem tudom mennyire hiteles forrás, de ezek alapján erősen érdeklődünk André, a Santos fital csatára/támadó középpályása iránt.
http://www.footballpress.net/index.php? ... dsel=62105
Egy pár santos meccset láttam, nagy tehetség, Neymar talán előtte tart (fejre hasonlítanak), de jobb mint a vele egykorú Coutinho és hallottam tőle egy riportot, hogy európában a legszivesebben nálunk játszana....
horas

Francesco írta:horas!
Forza Inter!

Jaj fater,félreérted illetve nem olvastad az összes Benítez-el kapcsolatos hozzászolásomat.
Benítez perpillanat az egyetlen Mourinho szintjét megütő tréner.Mikor még más is volt a kalapban én itt már írtam,hogy az összes negatívum ellenére nálam Benítez a favorit még Capello-val szemben is.Most belemehetnék abba amiket írtál -sok mindent-de összeségében válaszolok.
Benítez egy remek edző,de nem jó menedzser.Igen kialakított egy jó gerincet a Liverpool-nál,de ez a Liverpool nem volt versenyben reális semmíért volt egy erős kezdő 11-e amivel rendre vitézkedett a BL-ben mert nagy kupamágus az arc,ezt mindig is mondtam.De az utolsó trófeját 5 éve nyerte,lehet,hogy az FA-kupa utána volt de attól ne essünk hasra,de amúgy ez a Liverpool egyszer lett második amúgy idén 7.ik lett a BL-cím után 5.ik, és amit mondok Benítez igazolásaival kapcsoltaban azt jól példázza,hogy sikerült annyira leépítenie a keretet,hogy itt a végére se a BL-helyekre se a langyos víz Európa-Liga-t nem tudta behúzni.

Benítez remek edző,de ahogy Mourinho igazolásaival is óvatosabban bántak az első év után,úgy Benítez igazolási elképzeléseihez is fentartásokkal kell szerintem viszonyúlni.

És amúgy a BL-vitézkedéseket látjuk a Milan-on keresztül is,hogy gyakorlatilag,hogy néztek ki.Van egy erős magja a csapatnak a BL-ben ki-ki meccsekre jó a keret,de hosszútávon képtelen tartani alépést a Milan-nak is évek óta a bajnoki cél a BL-ben szerepelni azt csoki,ugyan ez volt a Liverpool-nál,csak amíg a Milan-nál nem akartak venni senkit,addig Benítez enm tudott egy többfronton verseny képes keretet összehozni és ezt szerinem nehéz megtámadi letagadni,és ez itt kevés lesz az Inter-nél mert én megfogok bolondúlni,ha jövőre a Juve vagy a Roma ünneplésést kell végig néznem.

Amúgy a Chelsea nyert két bajnoki címet és volt egy BL-döntője amit nüanszokon veszített el.Benítez-nek van két BL-döntője az egyiket igaz megnyerte,de szakmailag mindkét meccsett elvesztette...
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Gazzetta szerint a mercato jelenlegi állása:
Mascherano - kb 25 misibe lenne, de az árat lehet, h csökkentheti majd Muntari.(ez bőven jó üzlet lenne így)
Cavani - a klub figyeli, esetleges célpont lehet, de én se a helyét nem látom, se a képességeit
Maicon - ha megy akkor kb 35 millió lehet a vége, a pótlására pedig célkeresztben lehet Caceres, és Lichsteiner (köszi, de egyik sem)
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

camest írta:Nem tudom mennyire hiteles forrás, de ezek alapján erősen érdeklődünk André, a Santos fital csatára/támadó középpályása iránt.
http://www.footballpress.net/index.php? ... dsel=62105
Egy pár santos meccset láttam, nagy tehetség, Neymar talán előtte tart (fejre hasonlítanak), de jobb mint a vele egykorú Coutinho és hallottam tőle egy riportot, hogy európában a legszivesebben nálunk játszana....

Én nagyon örülnék neki tegnap is 2 gólt rúgott! :) 19 éves, 7 meccsen 5 gólt rúgott idáig és vezeti a góllövőlistát! :) Ő lenne a mi emberünk.

"Kucsinhu" se volt tegnap rossz de amien szerencsétlenek a csapattársai többet nagyon nem lehet tőle várni.. Egy pozitív pontot ki tudtam tegnap emelni vele kapcsolatban h a távoli lövéseket habozás nélkül elvállalja. :)
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Toldo maradására nem sok esély van mi? Szeretném,hogy maradjon,mindegy milyen formában. De azt se bánom ha megy és védeni fog máshol,megérdemli. Remélem ha visszavonul az Inter ajánl neki valami állást,kapusedzö vagy valami. A világon szerintem nincs még egy olyan csapat ahol két ennyire nagy kapus védene mint Julio és Toldo. Egyszer nem olvastam,hogy panaszkodott volna.
K:Cesar,Toldo,Orlandoni
V:Maicon,Santon,Matrix,Samuel,Lucio,Chivu,Zanetti,(Rivas,Burdisso?)
Kéne két szélsö kp. Quaresma,Pandev neve jol csengene de nem mutattak sokat,illetve Pandev azért volt,hogy szépen muzsikált. Van der vart sztem nem lenne rossz. Föleg az elözmények ismeretében.
Védekezö kp Cambiasso és Zanetti tökéletes,Mariga csere,Muntari mehet,Aquillanit régen szivesen láttam volna a csapatban... Diego a juvebol sztem megszerezhetö lenne.
Kp:Quaresma,Camb,Mariga,Stankovic,Aquillani,Sneiyder,Van der vart,Siligardi,Diego,Motta
Cs:Eto'o,Milito,Balo,Pandev,Suarez
Adriano kár,hogy nem tért vissza.
Riky11

BlueSky írta:Toldo maradására nem sok esély van mi? Szeretném,hogy maradjon,mindegy milyen formában. De azt se bánom ha megy és védeni fog máshol,megérdemli. Remélem ha visszavonul az Inter ajánl neki valami állást,kapusedzö vagy valami. A világon szerintem nincs még egy olyan csapat ahol két ennyire nagy kapus védene mint Julio és Toldo. Egyszer nem olvastam,hogy panaszkodott volna.
K:Cesar,Toldo,Orlandoni
V:Maicon,Santon,Matrix,Samuel,Lucio,Chivu,Zanetti,(Rivas,Burdisso?)
Kéne két szélsö kp. Quaresma,Pandev neve jol csengene de nem mutattak sokat,illetve Pandev azért volt,hogy szépen muzsikált. Van der vart sztem nem lenne rossz. Föleg az elözmények ismeretében.
Védekezö kp Cambiasso és Zanetti tökéletes,Mariga csere,Muntari mehet,Aquillanit régen szivesen láttam volna a csapatban... Diego a juvebol sztem megszerezhetö lenne.
Kp:Quaresma,Camb,Mariga,Stankovic,Aquillani,Sneiyder,Van der vart,Siligardi,Diego,Motta
Cs:Eto'o,Milito,Balo,Pandev,Suarez
Adriano kár,hogy nem tért vissza.

Toldo vagy visszavonul vagy elmegy levezetni. Rivas nem Inter szint míg Burdisso egy geci nagy féreg, szóval ők nem kellenek. VDV télleg nem lenne rossz de ő neki túl nagy a PR-je h Wes mögött padon űljön.. Muntari valóban mehet, Aquilaniról nem nyilatkoznék előző szezonban szar volt egyébként nem járnánk rosszul vele de padozni ő sem lenne jó meg kérdés h ő mennyire maradt romás és mennyire akar áruló lenni.. :roll:

Diego ne jöjjön neki a német liga való.. Am. Siligardi nem hinném h elég lenne ide.. Egy Triestinába is csereember.. Suarez viszont jöhet! :)
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Hát igen,Burdisso kiérdemelte,hogy ne várják vissza. Pedig néha benne láttam az új Materazzit.
Bolzoni se játszott tavaly? Siligardiba biztam,mint anno Acquafrescaba és Andreoliba.
Milyen jó lenne ha a sok fiatal tehetséges olasz beverekedte volna magát az Interbe.
Most igy is kiállhatna a csapat: Cesar Santon Andreoli Lucio Fatic(szerb) Siligardi Bolzoni Cambiaso Sneijder Balotelli Acquafresca---6 sajátneveléssel nem lett volna semmi.
Aquilani nagy haverja volt pár Interes és régen sokszor szobajött szoval én örülnék ha jönne. Egészségesen van olyan jó mint De Rossi,söt...
Plusz legalább olasz :lol:
Suarez Aguero Torres meg az a brazil gyerek akiröl mostanában irnak,hogy jönne (de ö csak egy év mulva)szoval egy csatár nem lenne rossz az emlitettek közül.
Riky11

BlueSky írta:Hát igen,Burdisso kiérdemelte,hogy ne várják vissza. Pedig néha benne láttam az új Materazzit.
Bolzoni se játszott tavaly? Siligardiba biztam,mint anno Acquafrescaba és Andreoliba.
Milyen jó lenne ha a sok fiatal tehetséges olasz beverekedte volna magát az Interbe.
Most igy is kiállhatna a csapat: Cesar Santon Andreoli Lucio Fatic(szerb) Siligardi Bolzoni Cambiaso Sneijder Balotelli Acquafresca---6 sajátneveléssel nem lett volna semmi.
Aquilani nagy haverja volt pár Interes és régen sokszor szobajött szoval én örülnék ha jönne. Egészségesen van olyan jó mint De Rossi,söt...
Plusz legalább olasz :lol:
Suarez Aguero Torres meg az a brazil gyerek akiröl mostanában irnak,hogy jönne (de ö csak egy év mulva)szoval egy csatár nem lenne rossz az emlitettek közül.

Bolzoniból lehet még vmi. :) 23 meccsen játszott és az utolsó 12 fordulóban mindig kezdő volt. :)
A "brazil gyerek" alatt Coutinhot vagy Andrét értetteted?

Itt van mindkettőről egy videó.
Coutinho: http://www.youtube.com/watch?v=CFoOkc_- ... re=related
André: http://www.youtube.com/watch?v=KlAs4SKP ... gFAZ4yrNbs
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

VDV-nek miért kellene padozni Wes mögött?? Eto'o-Wes-VdV elől Milito. Válogatottba is egymás mellett vannak és ellenünk nem egyszer cseréltek posztot ahogy a helyzet adta magát. Érzik egymást. Mondjuk én öszintén szólva jobban örülnék ha Pandev-Wes-VDV elől Eto'o. Nem mintha Milito gyenge lenne elől és Eto'o nem lenne jó ott ahol idén játszott... De nem tudom jobbnak néz ki számomra :) De ez legyen a legnagyobb bajunk jövőre hogy ilyen nevek közűl kelljen válogatni :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Benítez a foci antikrisztusa vagy sem azt hiszem abban megegyezhetünk,hogy manapság nem várhatunk túl sok csapattól szemet gyönyörködtető focit.És ez az általam nagyon nagyra tartott Mourinho csapatra is igaz.Mindenkinek ezzel volt baja(itt is sokszor),csak egyvalamit nem fogott fel senki,ezzel nyertünk 3 kupát.Tehát jobbak voltunk mindenkinél,és a foci nem csak támadásból áll.Nem lehetett minket legyőzni.Ahogy mondták senkinek nem volt megtiltva,hogy áttörje a védelmet.Szóval addig nem támadhatjuk Benítezt még nem láttuk,hogy rakja össze a legnagyobb "örökséget".Szerintem tökéletes volt a tavalyi csapat és taktika is...

Ha már igazolások és Brazil.Múltkor írtam,hogy érdeklődünk Ramires a Benfica középpályása iránt,aki 30egynehány gól lőtt,ha jól tudom.Ha nem tévedek,mert valószínű több Ramires is van,de tegnap vágott kettőt Brazil színekben is :) . De javítsatok ha tévedek...
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

További "pletykák"
-David Silva
-Maiconra igényt tart Benitez
-Muntari, Tottenham
-André a Santosből 11 millióért
-Coutinho, de megy kölcsönbe a Chievoba
-és végül, Moratti kérte Benitezt, hogy csak egy játékost hozzon magával:Mascheranot.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

patyi65 írta:További "pletykák"
-David Silva
-Maiconra igényt tart Benitez
-Muntari, Tottenham
-André a Santosből 11 millióért
-Coutinho, de megy kölcsönbe a Chievoba
-és végül, Moratti kérte Benitezt, hogy csak egy játékost hozzon magával:Mascheranot.

Ez mind csupa jó hír.Nem kell ide Kuyt de még Torres sem.Van egy jól müködő csapat azt kell frissiteni csak.
Talán csak Mascherano, aki a stílusa miatt szerintem tökéletes lenne a szériába.
Ami ezek közül a legjobb hír ,hogy Benitez igányt tart Maiconra és ő is maradni akar.
Mai goal.com-os pletyka szerint a Real David luizt vinné ha Maicon nem jön össze.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... id-luiz-if
horas

Nia írta:Benítez a foci antikrisztusa vagy sem azt hiszem abban megegyezhetünk,hogy manapság nem várhatunk túl sok csapattól szemet gyönyörködtető focit.És ez az általam nagyon nagyra tartott Mourinho csapatra is igaz.Mindenkinek ezzel volt baja(itt is sokszor),csak egyvalamit nem fogott fel senki,ezzel nyertünk 3 kupát.Tehát jobbak voltunk mindenkinél,és a foci nem csak támadásból áll.Nem lehetett minket legyőzni.Ahogy mondták senkinek nem volt megtiltva,hogy áttörje a védelmet.Szóval addig nem támadhatjuk Benítezt még nem láttuk,hogy rakja össze a legnagyobb "örökséget".Szerintem tökéletes volt a tavalyi csapat és taktika is...

Ha már igazolások és Brazil.Múltkor írtam,hogy érdeklődünk Ramires a Benfica középpályása iránt,aki 30egynehány gól lőtt,ha jól tudom.Ha nem tévedek,mert valószínű több Ramires is van,de tegnap vágott kettőt Brazil színekben is :) . De javítsatok ha tévedek...

Ramires középső középpályás,nem hiszem,hogy 30 gól felett rúgott mert a csapattársa Cardozó lett a gólkirly,de sem rúgott annyit.Ha MUntari emgy és helyette jön Mascherano az úgy zsír,de én Quaresma helyett elnézegetném Silva-t is.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Andréról láttam egy riportot a Sportklubon és azt nyilatkozta, hogy legszívesebben az Interben játszana. Nagyon ügyes gyerek. Robinhoval Paulo Henriquével és Neymarral szép dolgokat csinálnak a Santosban.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Ezek tényleg jól hangzanak.Masceranonak örülök.Muntari helyett jó lenne szerintem.Igaz hogy egy vadbarom de jobb játékosnak tartom mint sulley-t.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Elég sokan 4-5 igazolásról beszélnek ami engem meglep,hiszen igy is elég komoly keretünk van sztem.Én azzal is bőven elégedett lennék ha "csak" Masche jönne meg Bonucci de mehetne is kölcsönbe vissza a Barihoz 1évre.Most biztos kapok a fejemre de én pl David Silva-t nem tartom annyival jobb játékosnak Pandevnél h 20-25-30 milliót kicsengessen érte a klub.Nálam bizonyított a macedón az h visszaesett azt fél év kihagyás számlájára írom.Bizonyított már a seria a-ba és nem értem h még saját szurkolói sem bíznak benne pedig láttuk h mire képes.Én attól féltem h Muntari az uj edzö miatt kap még egy esélyt de remélem a Spurs végre megment minket
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én kedvelem Pandev játékát,de tény jó Silva is :) De jelenleg nálam Pandev a favorit.

Igazad van Horas.Köszönöm.Azt írtam középpályás és tegnap lőtt tényleg 2 gólt,de a Benficaban 4-et.Most utána néztem.Látni nem láttam játszani még...De állítólag a Milan Huntelaart adná érte...
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

horas írta:Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon.

Ezek alapján olyan mintha nem néztél volna idén Inter meccset, már bocs :D a felsorolt nevek közül egyedül Milito nevezhető igazi csatárnak Mourinho taktikájában. Persze lehet h valakinek ez a kontrajátékra épülő taktika szép, nekem nem. Nem játszottunk szép focit, de eredményesek voltunk és ez volt a lényeg ebben a szezonban.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Mascherano nagy igazolás lenne, nagyon jól szűr és betonkemény :!: Remélem minnél hamarabb megállapodunk vele :D
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

gabesz írta:
horas írta:Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon.

Ezek alapján olyan mintha nem néztél volna idén Inter meccset, már bocs :D a felsorolt nevek közül egyedül Milito nevezhető igazi csatárnak Mourinho taktikájában. Persze lehet h valakinek ez a kontrajátékra épülő taktika szép, nekem nem. Nem játszottunk szép focit, de eredményesek voltunk és ez volt a lényeg ebben a szezonban.

Én is egyetértek Horassal h igen is tudnak szépen játszani, és ő nem azt irta a felsorolt nevekre h cstárok hanem h technikás támadó felfogásuak és ezt nem lehet vitatni attól h elég sok védekező feladatuk volt. És én nem cserélném el ezt a csapatot az agyon sztárol Barcára vagy másra lehet h ők szépen tudnak passzolgatni még se tudta velünk mit kezdeni és mikor kellett mi tudtunk nekik rúgni 3at.
Sztem se kell sok játékost igazolni Mascherano jó lenne esetleg szélsőnek Silva de az se égetően szükséges és védelembe egy fiatalabb védő, aki szívem szerint Bonucci lenne, nekem ő a legfőbb vágyam most nyáron :D.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Egyre valószínűbb, hogy Muntarit bevonjuk a Mascherano bizniszbe.... bár a Tottenham is erősen érdeklődik utána.... a lényeg hogy szabaduljunk tőle!

Rq-t a porto szeretné ismét, de 5 milliót ajánlottak csak, amit Branca-ék nyélből elutasítottak. (én szeretném ha maradna és Rafa találna neki egy hasznos helyet... ha nála se megy... jövőre eladnám..... de 1 PRÓBÁT AZ ÚJ EDZŐNÉL MEGÉR!!!!!!.... hátha nem benne volt a hiba!!!!)

Silva felesleges ide. Jó játékos de MINEK??? Ha szélsős játékot fogjuk favorizálni, akkor jöhet, de addig nem létszükség!

Maicon helyett már David Luizt nézte ki a reál, így lehet hogy mégis marad nálunk!

Kuyt felesleges, ahogyan Torres is.

Üssetek agyon, de én szivesebben látnám Eto'o-t centerben, míg Milito lehetne a cseréje. Samuel még fiatalnak mondható, nem szabad még 1 évet a szélen játszania, bár tény azt is jól ellátta! Milito meg a legnagyobb isten, de és tisztelem becsülöm őt, de én akkor sem alap emberként számítanék rá. Valaki már régebben írta, hogy amolyan Cruz szerepkört kellene rábízni! Csereként beáll, eldönit a meccset. De ez csak az én véleményem.

Bonucci meg tényleg jó lenne, de én nem bízok benne. Úgy is elszúrjuk valahol és elviszi a juve, vagy a fiorentina.. (ahogyan más jó játékosokat is... D'agostino /bocs ha nem jól írtam a nevét/).

Más pletykát egyenlőre nem hallottam.....
gabesz

Marco írta:Én is egyetértek Horassal h igen is tudnak szépen játszani, és ő nem azt irta a felsorolt nevekre h cstárok hanem h technikás támadó felfogásuak és ezt nem lehet vitatni attól h elég sok védekező feladatuk volt. És én nem cserélném el ezt a csapatot az agyon sztárol Barcára vagy másra lehet h ők szépen tudnak passzolgatni még se tudta velünk mit kezdeni és mikor kellett mi tudtunk nekik rúgni 3at.

Viccelsz? :D Én sem cserélném el szeretett csapatomat semmilyen más csapatra. Nyilván játszottunk szépen is, Cagliari, Atalanta, Bologna, Livorno ellen pl,de nagyobb csapatok ellen nem. És a fociban abból h rúgunk 3-at nem következik, h szépen is játszunk. Egyik csapat talál egy gólt, a másik kinyílik és kontrákkal rögtön ki lehet tömni őket. Nyilvánvalóan fel kellett adni a szépséget h végre megszerezzük a hőn áhított BL-győzelmet.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

gabesz írta:
Marco írta:Én is egyetértek Horassal h igen is tudnak szépen játszani, és ő nem azt irta a felsorolt nevekre h cstárok hanem h technikás támadó felfogásuak és ezt nem lehet vitatni attól h elég sok védekező feladatuk volt. És én nem cserélném el ezt a csapatot az agyon sztárol Barcára vagy másra lehet h ők szépen tudnak passzolgatni még se tudta velünk mit kezdeni és mikor kellett mi tudtunk nekik rúgni 3at.

Viccelsz? :D Én sem cserélném el szeretett csapatomat semmilyen más csapatra. Nyilván játszottunk szépen is, Cagliari, Atalanta, Bologna, Livorno ellen pl,de nagyobb csapatok ellen nem. És a fociban abból h rúgunk 3-at nem következik, h szépen is játszunk. Egyik csapat talál egy gólt, a másik kinyílik és kontrákkal rögtön ki lehet tömni őket. Nyilvánvalóan fel kellett adni a szépséget h végre megszerezzük a hőn áhított BL-győzelmet.

A Barcás példát nem a szép focira irtam hanem arra h eredményesen játszunk. Meg onnan jutott eszembe h irta itt nem rég vki lehet h pont te h mi nem tudunk ugy játszani mint a Barca és h ő ugy akarja játszatni a csapatot vmi ilyesmi volt. De végülis ez kezd itt OFF lenni :D
internaZIOnaLe

Amúgy nem tudom, hogy honnan vettétek, hogy Arnautovic (aki amúgy nagy kedvencem) a Werderbe igazolt? Az inter.it-en fent van még..... és ez a hír nem mai, vagy tegnapi, hogy még ne veték volna le őt az oldalról!

Én remélem, hogy marad nálunk!

Ja és még annyit, hogy Toldo-t már a Villareal is szeretné a soraiban tudnia a Sporting-on kívül!

:cry:
kiscivis

Talán azért nem vették még le mert hivatalosan még meg sem nyílt az átigazolási szezon, így a kölcsönszerződés értelmében még a mi játékosunk 30-ig.

Csakhogy biztos legyél (2014ig írt alá):
http://www.werder.de/english/news/meldu ... ith-Werder

Kép
internaZIOnaLe

Én úgy tudom, hogy TEGNAP NYÍLT MEG A PIAC!!
kiscivis

Hivatalosan július elsején nyílik Olaszországban, ugyanúgy mint Németországban. Természetesen szerződéseket alá lehet már így is írni, de a szövetségeknél csak a fenti dátum után lehet beregisztrálni a játékosokat (hivatalossá tenni az átigazolást).
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

internaZIOnaLe írta:Egyre valószínűbb, hogy Muntarit bevonjuk a Mascherano bizniszbe.... bár a Tottenham is erősen érdeklődik utána.... a lényeg hogy szabaduljunk tőle!

Silva felesleges ide. Jó játékos de MINEK??? Ha szélsős játékot fogjuk favorizálni, akkor jöhet, de addig nem létszükség!

Üssetek agyon, de én szivesebben látnám Eto'o-t centerben, míg Milito lehetne a cseréje. Samuel még fiatalnak mondható, nem szabad még 1 évet a szélen játszania, bár tény azt is jól ellátta! Milito meg a legnagyobb isten, de és tisztelem becsülöm őt, de én akkor sem alap emberként számítanék rá. Valaki már régebben írta, hogy amolyan Cruz szerepkört kellene rábízni! Csereként beáll, eldönit a meccset. De ez csak az én véleményem.

szted eto'o és pandev mit játszott idén tavasszal ha nem szélsőt?
silva tökéletes lenne a hulladék quaresma és mancini helyett.
és hova adjunk már több esélyt?két év nem elég?
25+quaresma elég jó biznisz lenne.
militonak pedig a seggéről is bepattan a labda eto'onak meg kell legalább 5 helyzet mire végül bepüföli az egyiket izomból.
milito tökéletes elöl, eto'o pedig a szélen.ezt sztem fölösleges megbontani mert jól működik.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:Egyre valószínűbb, hogy Muntarit bevonjuk a Mascherano bizniszbe.... bár a Tottenham is erősen érdeklődik utána.... a lényeg hogy szabaduljunk tőle!

Üssetek agyon, de én szivesebben látnám Eto'o-t centerben, míg Milito lehetne a cseréje. Samuel még fiatalnak mondható, nem szabad még 1 évet a szélen játszania, bár tény azt is jól ellátta! Milito meg a legnagyobb isten, de és tisztelem becsülöm őt, de én akkor sem alap emberként számítanék rá.

A Masche - Muntari féle trade nagy húzás lenne, de nem hiszem hogy ennyire hülyék a poolnál :mrgreen:

Milito cserének? Ezt komolyan nem is értem :D
Bőven elférnek egymás mellett, bűn lenne a herceget a padra ültetni.
Nem tudok nála biztosabb lábú gólvágót jelenleg ;)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Perec állítólag lemondott maiconról, mert Moratti csak 35 millioért hajlandó eladni maicont, annyit pedig nem akar kifizetni, alkudozni meg nem fog azt nyilatkozta, és Maicon se akar elvileg mindenáron a realba menni, csak akkor ha Moratti elakarná adni. Valamu luiz gyerek az uj kiszemelt náluk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szerintem ha vennénk egy tehetsége olasz fiatal védőt (Bonucci\Ranocchia) és jönne Mascherano és még esetleg Silva (nem horror áron) akkor szinte tökéletes lenne a keret. :) Ja és persze ezekhez az igazolásokhoz szerezhetnénk egy kis pénzt pár játékos eladásából (Muntari, Q, Burdisso) Így akkor olyan sokat nem is kellene költeni új igazolásokra. ;)
Tudom nem sokat, de azért egy 20 milliót a 3 játékosért csak kellene kapnunk.
Balotelli marad vagy megy? Lehet már tudni? Mert ha megy akkor persze kell még egy jó csatár is. (nem Cavani!!!)
Inter10

Hozzászólás Szerző: Inter10 »

Megvan az új edzőnk, Rafa Benítez.

,,Megegyeztünk egymással Rafa Benítezzel. Az utolsó részletekről is egyeztettünk, amelyek már nem voltak olyan lényegesek. Holnap döntjük el, hogy mikor mutatjuk be az új vezetőedzőt a sajtó képviselőinek. Már csak a papírok aláírása hiányzik" – mondta Moratti az Inter hivatalos honlapjának.

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Adriano a romában folytatja.

Sajnálom, hogy nem tudott alapemberré válni minálunk. Rossz lesz roma mezben látni.
Inter10

Hozzászólás Szerző: Inter10 »

Nerazzurri írta:Adriano a romában folytatja.

Sajnálom, hogy nem tudott alapemberré válni minálunk. Rossz lesz roma mezben látni.

Én is sajnálom, nagy focista lehetett volna, ha nem a bulizással foglalkozik.
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Nem akarok előre inni a medve bőrére, de már alig várom a Cambiasso-Mascherano tengely létrejöttét a középpályán, mögöttük a Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti védelemmel felállva, ki fog nekünk gólt rúgni? Senki.
Na jó ez azért enyhe túlzás, de azért mégis.......... :D
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Nerazzurri írta:Adriano a romában folytatja.

Ne sajnáld,nem való ő egy BL.győztes csapatba.Ha maradt volna,biztosan nem jött volna MILITO ,akinek olyan sokat köszönhetünk. ;) A két játékos eredményessége hozzáállása össze sem hasonlítható !
Az pedig,hogy történtek után volt képe visszajönni Italiába, és főleg hogy a Rómához ,számomra azt jelenti ,hogy a tisztesség és becsület terén nem sok minden változott nála.Remélem meg fogja ő kapni a magáét a csapattól , a szurkolóktól. :evil: :twisted:
horas

gabesz írta:

Ha látványos focit szereted mit akarsz az Inter-től?
A Barcelona-ba sincs több támadó szellemű játékos mint itt csak más a játékrendszer,nehogy azt hidd,hogy attól játszik így a Barca mert Xavi,Messi,Iniesta a pályán van,a Barca ugyanannyit birtokolja a labdát ha csak Xavi van a pályán Pedro,Bojan,Henry maga elött és Touré Keita melett.
Az Inter is tudná tartani a labdát mert a felsorolt 5 játékos van anynira képzett,hogy ezt végbe vigye de az Inter nem ezt játsza soha nem játszotta ezt,már a grande is erről volt a cattenaccio-ról 40 évvel ezelött.A Barca-soknak saját privát ügyük,hogy ők szépjátékkal akarnak nyerni.Kicsit elvagy tévedve édesapa...

Amúgy pont ez volt Mourinho taktikájának a része,hogy Pandev és Eto'o lehet,hogy rengeteg védekező feladattal,de a pályán voltak mindkettő önmagában veszély ami emgosztja a figyelmet a Chelsea nem is tudott mit kezdeni ezzel a taktikával...Ha olyan játékot akarsz mint a Barcelona akkor szurkolj nekik.Itt ilyen nem mostanában lesz...
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ezt adom.

Aki szép focira vágyik nagyon rossz csapatnak kezdett el drukkolni, meg alapból nem jó bajnokságot néz. :) Engem nem érdekel a szép foci, lényeg az a játékrendszer amit játszunk eredményes legyen, a többi csak körítés, ami nem fontos, ezt megmondta José is!
gabesz

Na jól ki lettem oktatva :D Úgy beszéltek mintha az Inter mindig ilyen focit játszott volna. Másrészt hanyagoljuk a Barcát, én nem hoztam fel őket meg nem is érdekelnek engem, az egy teljesen más bajnokság. Ha továbbra is hozzuk a kupákat akkor leszarom azt h milyen játékkal. Csak horas te írtad h ez egy támadó felfogású csapat, azért mert tele van támadó felfogású játékosokkal, erre reagáltam h ez minden csak nem támadó felfogású csapat ;) Szövegértelmezés.. És még mi előtt még vki beírná: nem, soha a büdös életbe nem fogok a Barcelonának szurkolni, sem az Arsenalnak.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Perec állítólag lemondott maiconról, mert Moratti csak 35 millioért hajlandó eladni maicont, annyit pedig nem akar kifizetni, alkudozni meg nem fog azt nyilatkozta,
Azért várjunk meg ezzel aug. végét. VB után nem lennék meglepve, ha ismét erős pletyka lenne a Maicon-Real történet. Persze legjobb lenne ha maradna.
kiscivis

Benitez Glen Johnsonnal pótolná Maicont ha elmegy. Már régóta bírom az angol srácot, de inkább maradjon Maicon. :)
Emellett állítólag Branca felvette a kapcsolatot David Silva ügynökével.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mazzola írta:Adriano

Az pedig,hogy történtek után volt képe visszajönni Italiába, és főleg hogy a Rómához ,számomra azt jelenti ,hogy a tisztesség és becsület terén nem sok minden változott nála.

Hasonló véleményen vagyok. Lehúzta a csapatot, Moratti-t, aztán kisírta magának, hogy számára kedvező feltételek mellett távozhasson, most meg az egyik legnagyobb riválisunkhoz igazol.

Ment volna inkább a Bundes Liga-ba.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Rafa Benítez is elégedett volt a futballista produkciójával, ezt mutatja, hogy magával vinné az Interhez. Johnson megszerzése pedig azt jelentheti, hogy a milánói klub elengedi Maicont, aki többször kijelentette, a következő szezont már nem a Serie A-ban szeretné elkezdeni.

A calciomercato.com úgy tudja, Johnsonért 15 millió eurót kellene fizetnie az Internek.
Válasz küldése