A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Érdekes, hogy Van Gaal neve még nem merült fel.. A világ egyik legjobb edzője, és klub nélküli, rárepülhetne Moratti.. Bár tudom a hollandot se szeretik sokan, de most nem ez számít.. Capello 1 évre teljesen felesleges lenne, akkor annyi ha jön egy Mihajlovic 1 évre.. Hosszútávra kéne edző, nem 1-2 évre.. Capello, Hiddink, Van Gaal esetleg Spalletti. Jó lenne ha ők közülök kerülne ki az edző, és vészmegoldásként még mindig ott van Gasperini és Delio Rossi akik szintén nagyon jó edzők.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

interfan írta:Hiddink ügynöke elmondta, hogy moratti vele nem lépett kapcsolatba. A törökökel ha sikerül megegyezni, akkor hiddink mérlegeli majd az ajánlatot.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50282

Valahogy nem tudom elképzelni hogy a Chelsea-nek nem ő volt az elsőszámú célpontja. Szerintem nem is szeret klubnál dolgozni. Persze jó lenne de én kizártnak tartom hogy ő lesz az Inter köv edzője.
Van Gaal nagy spiler de nem tudom hogy a játékosok mennyire fogadnák el a hülyeségeit meg a nagy szigort.
Capellot ki nem állhatom sokatokkal egyetemben persze az eredményei önmagukért beszélnek és nem lennék szomoru ha ő elvállalná, őt meg az angol szövetség nem fogja elengedni.
A többiekröl nincs véleményem, majd csak utolag, bár ha Allegri bajnokságot tudott nyerni akkor mondjuk Gasperinit is képesnek tartom erre, az hogy a BL-ben nem jutunk sokáig, valoszinü Capelloval sem jutnánk sokáig, ugyhogy jelentös különbség valoszinü nem lenne. A bajnokságot kéne valahogy visszaszerezni!!
Forza INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Rizikó bármelyik edzőben van

Iszonyat elszaladt a ló néhány csapattal,ezek már nem normális dolgok...

V.B."nem igazolása" mögött meg nem a pénz áll,ebben biztos vagyok,írhat bármit a szenzáció hajhász sajtó....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.06.21. 10:58-kor.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A mai nap folyamán, megtesszük az utolsó kísérletet capello-ért.
Az angol szövetség továbbra is hajthatatlan, de megpróbáljuk hátha.
Ha nem sikerül, akkor marad gasperini, az ő érkezésére van most a legnagyobb esély. Miután nem vállalta bielsa, nem fizetünk boasért, capello meg hiába mondott igent ha a szövetség nem engedi. A mai nap folyamán kiderül hogy capello vagy gasperini.
A corriere lehozta a szokásos mihajlovic-inter hírét, de ők ezt lassan 1hete mindennap megteszik, tehát valóság alapja kb 0.
Hiddink és spalletti őket talán még nehezebb lenne mint capellot, tehát rájuk se nagyon van reális esély.
Nagyon valószínű gasperini érkezése jelen pillanatban, de még teszünk egy próbát capelloért, az angol szövetségnél.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26370
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Bárki jön ,és egy éves szerződést írunk vele alá,onnantól vége lesz az idénynek pedig el sem kezdődött! 1 éves szerződés azt jelenti,amit írtak már ,hogy Guardiola érkezik jővőre. Eto biztos távozó,hogyha megtudja jön a barcelonai mumusa. Ennél szarabbul nem is kezdödhetett volna a nyári mercato. Sanchez - Barcelona , Tevez valószínü ,hogy marad . Nehéz lesz innen . Itt Villas Boas lett volna a megoldás,még 15 millióért is . Mérlegelni kellett volna,hogy nincs senki a piacon aki komoly erősítés.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Gasperini esetleges érkezésével kérdés a játékosok mit gondolnak majd. Az egyébként is bizonytalan Sneijder, Maicon meg most egyes pletykák szerint Eto'o is mit gondol majd, hogy európai szinten no name edző érkezik....motiválja e majd őket ez arra, hogy lelépjenek. Na meg a kiszemeltjeinket....szivesne jönnek e majd így ide? :?
Ha meg már Leonál is szóba került a múltja, azt ugye tudjuk róla, hogy juve szive van....játékosként is ott kezdte a primaveraban és ezdőként is majdnem 10 évig volt a fiataloknál.
Természetesen ha Ő jön és sikeres lesz akkor ez nem fog érdekelni senkit. ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:no name edző érkezik....motiválja e majd őket ez arra, hogy lelépjenek.

Ha így történne az csak ürügy lenne a távozásra.

"No name" edző mellett ott van egy nem igazán "no name" csapat.:)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

segogabor írta:. Mérlegelni kellett volna,hogy nincs senki a piacon aki komoly erősítés.

Azért ez így túlzás,ott van Rossi akinek nem csak viszonylag nagy név de komoly erősítés is lehet mert igazi csapatjátékos....
Aztán ahelyett h sírunk Boas miatt inkább hasznot kellene ebből húzni és el kell hozni Hulk-ot,ha tényleg aláír a tréner Londonba még jól is jöhet mondjuk jövőre mert vagy kirúgják és jöhet hozzánk vagy sikeres lesz akkor viszont Mounál csak mi jöhetnénk számításba
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

Stankov írta:Aztán ahelyett h sírunk Boas miatt inkább hasznot kellene ebből húzni és el kell hozni Hulk-ot,ha tényleg aláír a tréner Londonba még jól is jöhet mondjuk jövőre mert vagy kirúgják és jöhet hozzánk vagy sikeres lesz akkor viszont Mounál csak mi jöhetnénk számításba

Hát Mou következő állomása sztem a MU lesz. Úúú ebből lehetne egy gynege szóvicc is :)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Egyetértek Süti-vel. Ne egy edző miatt maradjon egy játékos avagy érkezzen, hanem a klub, bár mostanában inkább a pénz miatt! Azért Allegri sem a legnagyobb név, mégis sikerült igazolniuk és elhagyni sem hagyta el senki emiatt a Milan-t (Ronaldinho inkább a hozzáállása miatt távozott)!! Nem is értem ez egyáltalán hogy merülhet fel?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Blazious írta:
Stankov írta:Aztán ahelyett h sírunk Boas miatt inkább hasznot kellene ebből húzni és el kell hozni Hulk-ot,ha tényleg aláír a tréner Londonba még jól is jöhet mondjuk jövőre mert vagy kirúgják és jöhet hozzánk vagy sikeres lesz akkor viszont Mounál csak mi jöhetnénk számításba

Hát Mou következő állomása sztem a MU lesz. Úúú ebből lehetne egy gynege szóvicc is :)

hagyjuk már ezt a hülyeséget ezt vmi idióta kitalálta és ezt mondogatja mindig
miért menne mu-ba? előbb jönne vissza az interbe meg inkább chelseabe menne mint mu
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Blazious írta:

Hagyjuk már ezt a Mourinho megy a Unitedbe dumát, meg hogy ő lesz Ferguson utódja. Ez hülyeség.

1. Mou mindig is a kihívásokat kereste, gondolod, hogy majd anglia legerősebb csapatához igazol? Ennyi erővel Guardiola után ő lesz a Barca új edzője.

2. Nem az a típusú edző, aki 2-3 évnél tovább bírná, nem hogy egy kispadon, egy bajnokságban.

Valószínűbbnek tartom, hogy Portugál csapat edzője lesz.
interfan

Na közben hivatalos, villas boas felmondott a portonál, a záradékban szereplő 15m eurót a következő csapata segítségével fizeti ki:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... s-2082641/

Capello fia, aki egyben az ügynöke is, elismerte a találkozót és az inter ajánlatát. Azt mondta az apja megfontolja az ajánlatot, de tiszteletben tartja a szerződését az angolokal.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50307

Moratti is nyilatkozott, azt mondta hogy nem gasperini az első számú jelölt, tagadta a találkozót is gasperini és branca közt. Nem árulta el olasz vagy külföldi lesz az új edző. Capelloval kapcsolatba pedig azt mondta, az angol szövetség nem engedi.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26411
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Claude Puelt menesztették a Lyon kispadjáról-lehet ő jön.:)))
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

tomika431 írta:Claude Puelt menesztették a Lyon kispadjáról-lehet ő jön.:)))

Nem kizárt, nekem szimpi a mester. De azért illett volna nyerni a Lyonnal ezalatt a pár év alatt valamit, még is csak papíron az ő keretük volt a legjobb.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szerződtetett edzőt nem tudunk hozni ez tisztán látszik, hiába is jönnének. Szabad edzők közül kell kiválasztani a legjobbat. Szerintem Gasperini lesz a befutó.
interfan

Úgynézki célegyenesebe fordult az edzőkérdés, gasperini lassan már biztos hogy érkezik. Más már nem is nagyon maradt, boas-chelsea, capello marad az angoloknál, hiddink a törökönél, spalletti a zenintnél, mihajlovic pedig a fionál.
Gasperini is megszólalt, azt mondta most nem beszélhet, de reméli pár nap múlva boldogan nyilatkozhat.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50339

Nem lebecsülni akarom gasperinit de, azért a boas, capello, hiddink 3-as más kategória és szint. Boas és capello is jött volna, de boasért nem fizetett moratti, capellot meg az angol szövetség nem engedte. Hiddink meg igazából komoly lehetőség nem is volt rá.
Így maradt gasperini, moratti se hiszem hogy így tervezte, és szerintem a szurkolók többsége se őt várta. Valószínű kap majd egy, 1+1 éves szerződést, valószínű ő egy évet lesz itt. Jövőre meg moratti megpróbálhatja nagy álmát, guardiolát. Csak gasperinivel szerintem a bl-t el is felejthetjük, a bajnokság meg szoros lesz vele csökkent az esélyünk de hátha. Nehogy egy mélyrepülés kezdete legyen ez, de bízzunk gasperiniben hátha.

Egyéni véleményen pedig az, hogy morattinak kikellet volna fizetni villas boasért a 15m eurót. Ha meg nem akkor mindenképp capello vagy hiddink. Ők bárhonnan nézzük világ top edzői, gasperini meg hiába 4év genoa sose volt még top csapatnál, tehát nagyon be is éghet de aránylag jól is kisülhet, de ő nem egy elit edző, ebbe biztos lehet mindenki.
InterGyusz

Hozzászólás Szerző: InterGyusz »

Szerintem nem kell leírni Gasperinit. Azért a top edzők nagy része egy viszonylag kisebb csapatnál kezdi. Simán lehet, hogy be fog válni. Na meg arról sem kell elfeledkezni, hogy mennyi ideig az Interről szólt minden Olaszországban, a BL-ben is csúcsra ért a csapat, várható volt, hogy egyszer majd megbukik. Nem kell kétségbe esni, el kell kezdeni csapatot építeni és mindenképpen fiatalítani a keretet jelentősen!
interfan

Persze nem kell leírni gasperint, mert még itt sincs, meg senkire nincs garancia ha jött volna boas vagy capello vagy hiddink ők se biztos hogy jók lettek volna. De ők nemzetközileg elismert top edzők, gasperini meg nem véletlenül nem volt még nagy csapatnál 53éves kora ellenére. Capello, hiddink, már voltak és elértek valamit. Villas Boas pedig 33éves kora ellenére, már elit klubok akarták végül a chealse vitte, meglátjuk mire viszi ott. Gasperini egy jó edző, senki sem vitatja de különbség van a jó edző és az elit edző között. A bajnoki cím ha sikerül mindent összerakni meglehet, de a bl szinte esélytelen persze boas vagy capelloval is az lenne, de ők már dolgoztak főleg capello nyomás alatt. Gasperini ha jön neki ez lesz az első nagycsapatnál való munkája, meglátjuk mi lesz itt vele, még leo menesztése se hivatalos, nemhogy gasperini érkezése.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Szerintem Gasperini egy jó edző! Akár, h is nézzük csodát csinált azzal a Genovával szinte...
Kérdés, h mennyire fogadják el, majd a játékosok. De szerintem nem lesz ezzel gond.
Nagyon sokat számít az is, h ismerik meg a játékosok. Ha pozitív kép jön le róla az első találkozás után szerintem se Sneijder nem fog menni se Eto'o. Az se annyira elképzelhetetlen, h Maicon hosszabbít majd. De ha nem hosszabbít mindenképpen el kell engedni, mert 2012-ig szól a szerződése.
A lényeg amúgy is az, h mindörökké FORZA INTER!!!
g.e.r.a

interfan írta:Persze nem kell leírni gasperint, mert még itt sincs, meg senkire nincs garancia ha jött volna boas vagy capello vagy hiddink ők se biztos hogy jók lettek volna. De ők nemzetközileg elismert top edzők, gasperini meg nem véletlenül nem volt még nagy csapatnál 53éves kora ellenére. Capello, hiddink, már voltak és elértek valamit. Villas Boas pedig 33éves kora ellenére, már elit klubok akarták végül a chealse vitte, meglátjuk mire viszi ott. Gasperini egy jó edző, senki sem vitatja de különbség van a jó edző és az elit edző között. A bajnoki cím ha sikerül mindent összerakni meglehet, de a bl szinte esélytelen persze boas vagy capelloval is az lenne, de ők már dolgoztak főleg capello nyomás alatt. Gasperini ha jön neki ez lesz az első nagycsapatnál való munkája, meglátjuk mi lesz itt vele, még leo menesztése se hivatalos, nemhogy gasperini érkezése.

Persze lehetetlen megmondani, h elit edző vagy csak szimplán jó edző avagy ennyi idősen is csak tehetséges e:D De eddig nem igazán kapott komoly feladatott sem, h bizonyítson, ami nem feltétlen az ő hibája!
Lehet szimplán csak későn érő típus:D
interfan

Újabb érdekes hírek:
- Branca tagadta, hogy kapcsolat volt, capello és az inter között.
Érdekes azok után, hogy capello ügynöke is megerősítette, az inter érdeklődését, és moratti is elismerte hogy capellot a szövetség nem engedte.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26425

- Hiddink ügynöke is megszólalt, aki elmondta ha az inter megtud egyezni a török szövetséggel, akkor értékelni fogják a lehetőségeket, de hozzátette hiddink még sose bontotta fel a szerződését. 2012-ig köti szerződés a törökökhöz, 6m euró a záradék a szerződésében. Ha azt kifizetjük hozható lehetne.
Dan-i-nter

Bl-t amúgy se nyertünk volna, a bajnokságra meg kupára sztem elég Gasperini. 1 év alatt 1 edző se tud csodát tenni, Mou-nak is 2 kellett. Ha tényleg van egy előszerződés Pep-pel, akkor ennyi ideje lesz az illetőnek. Viszont nem tudom elképzelni, hogy mit vár Moratti Guardiola-tól. Okés, nem mondom, hogy nem lehet "elit edző", (hogy a ti szavatokkal éljek), mivel a Barca-n kívül még nem láthattuk más csapatnál, de szerintem nem ő a megoldás. Akkor már hozzuk el jövőre Hiddinget, ha úgyis akkor jár le a szerződése. Guardiola ugyanúgy zsákbamacska szerintem, jobban is mint Boas.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

interfan írta:Csak gasperinivel szerintem a bl-t el is felejthetjük,

Kötekedés nélkül,de ezt a mondatot már milliószor olvastam,és számomra nem elfogadható.Ilyen nincs,nem létezik.Adjuk már esélyt annak aki az edző lesz.Mindenki kezdi valahonnan.Pl. Jose sem volt minden nap az újságok címlapján 2003-ban vagy 2004ben.Egy kis csapat "kezdő"(és ezt nem kell félreértelmezni) edzőjeként nyert UEFA kupát,BL-t.Nem mindenki 33 vagy 40 évesen lesz jó és nagy csapat edzője.Capello és Hiddink is ha jól tudom már a 70hez közelítenek(persze ezzel nem azt mondom,hogy...).
Mellesleg a fiúk játszanak és küzdenek a pályán ,ha az edzőnek tekintélye van és megfelelő a fiúk hozzáállása...lehetetlen nem létezik...és miért ne lenne tekintélye mondjuk egy Gasperininek,és valószínű a taktikai repertoárjának sincs kis határa..

Olyan Deja Vu érzésem van :)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.06.21. 17:32-kor.
interfan

A hírek szerint, gasperini jönne amint megkeresik, de ő is tudja hogy nem ő az első számú jelölt, így várja a fejleményeket.

Ha hiddink 6m euróért megszerezhető elkéne hozni, de ha moratti nem adott ki 15m boasért, akkor kérdés ki ad e 6m hiddinkért.

Capellot se felejette moratti de ő a szövetség nem engedi, így rá is kevés az esély. Talán maradt hiddink 6m-ért, vagy gasperini ingyen. Moratti kezébe a döntés.
Dan-i-nter

Nekem mostmár mind1 ki jön, csak valaki jöjjön, mert ez a várakozás már nagyon idegesítő. :(
Cupi

Dan-i-nter írta:Nekem mostmár mind1 ki jön, csak valaki jöjjön, mert ez a várakozás már nagyon idegesítő. :(

Ja ez már unalmas, gondoltam rá, hogy eldobom az önéletrajzom Morattinak. Értem, nem kéne még 1 milliót sem fizetnie, nem kérnék évi 4-5 milliót se, klubhű vagyok, na meg ahogy Nia is írta mindenki kezdi valahol. ;)
g.e.r.a

Cupi írta:
Dan-i-nter írta:Nekem mostmár mind1 ki jön, csak valaki jöjjön, mert ez a várakozás már nagyon idegesítő. :(

Ja ez már unalmas, gondoltam rá, hogy eldobom az önéletrajzom Morattinak. Értem, nem kéne még 1 milliót sem fizetnie, nem kérnék évi 4-5 milliót se, klubhű vagyok, na meg ahogy Nia is írta mindenki kezdi valahol. ;)

Én is gondoltam, h elküldöm neki az önéletrajzomat benne a Football Manager-es sikerélményeimmel:D:D
Az én fizetésem sem szökött volna az egekbe:D Ja és kell annál nagyobb ajánló levél, h 16 éve a csapaté a szívem? :lol:
Diego Milito 22
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Diego Milito 22 »

Most már tényleg majdhogynem mindegy, hogy ki jön, mert gyakorlatilag csak két név maradt, Gaperini és Delio Rossi. Mindkettő vészmegoldás, amire könnyen rámehet a következő szezonunk.
Egyértelműen Moratti a felelős ezért, hogy itt tartunk, se edző, se jövőkép, csak a bizonytalanság!
Nem értem miért sajnálta AVB-ért a 15 milliót?! Idén nyáron Ő volt az egyetlen olyan edző, aki amelett, hogy elérhető lehetett volna, a legkomolyabb erősítést jelenthette volna az Inter számára. 1000-szer többet ért volna, mintha Moratti leigazolta volna egyik nagy kedvencét A. Sanchez-t mondjuk 30-35-40... millióért.
g.e.r.a

Diego Milito 22 írta:Most már tényleg majdhogynem mindegy, hogy ki jön, mert gyakorlatilag csak két név maradt, Gaperini és Delio Rossi. Mindkettő vészmegoldás, amire könnyen rámehet a következő szezonunk.
Egyértelműen Moratti a felelős ezért, hogy itt tartunk, se edző, se jövőkép, csak a bizonytalanság!
Nem értem miért sajnálta AVB-ért a 15 milliót?! Idén nyáron Ő volt az egyetlen olyan edző, aki amelett, hogy elérhető lehetett volna, a legkomolyabb erősítést jelenthette volna az Inter számára. 1000-szer többet ért volna, mintha Moratti leigazolta volna egyik nagy kedvencét A. Sanchez-t mondjuk 30-35-40... millióért.

15 millió nagyon durva ár egy edzőért! Aki amellett, h nagy tehetség tényleg nem volt biztosítva mellette a siker is. Amúgy meg, h ha az igaz, h Hiddink 6 millióért jöhet azt igazán képes lehetne kifizetni. Egy ilyen képességű edzőért nem sok. Csak ugye a kérdés, ha eddig ő volt a Chelsea első számú jelöltje vajon miért nem sikerült nekik elcsenni a Törököktől.
Lehet nem is engedik el....lehet próbálkoztak vele csak lehetetlen küldetés. Mind1 így azt mondom, h ha Hiddink esetleg elérhetetlen akkor jöjjön Gasperini. Biztos lenne benne motiváció és sikeréhség, h vége megkapja a megfelelő kihívást!
Diego Milito 22
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Diego Milito 22 »

Hiddink-et nyugodtan elfelejtheted, mert nem lesz az Inter edzője!
Ez a "nem volt mellette biztosítva a siker" szöveg gyakorlatilag (Mourinhot kivéve) minden edzőre elmondható!
interfan

Egyetértek ha hiddink 6m ért elhozható, akkor morattinak azt kikel fizetni érte. Ez a 6m ha igaz, nem sok, mégse 15m ez a 6m.
Boas már hivatalosan se a porto edzője, órákon belül bejelentik a chelsenél, tehát ő elúszott.
Capello szintén elúszni látszik, az angolok nem engedik.
Hiddink ha igaz a 6m, akkor őt elkel hozni.
Ha pedig nem engednék a törökök őt, akkor gasperini maradt. Egy esélyt megérdemel hátha sikerül.
De szerintem, már nagyon gyorsan véget kéne vetni, ennek az edzőkérdésnek.
Jöjjön az új edző, aztán jöhetnek az igazolások és alakuljon a csapat. Július elején meg kezdődik a felkészülés.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nia írta:Adjuk már esélyt annak aki az edző lesz.

Ezt naponta ki kellene tenni egypárszor csakúgy automatikus hozzászólásnak.
Nem igazoltuk le Boast!és akkor mi van?össze dől a világ?neeeeeeeeeeeee mááááárrr :lol:
Moratti meg biztos h a legjobb megoldást kutatja nem egyszerű döntés lesz BIZALMAT ő is megérdemli!

"Egyértelműen Moratti a felelős ezért, hogy itt tartunk, se edző, se jövőkép, csak a bizonytalanság!"
ennél a mondatnál meg inkább kikapcsoltam a Pc-m
interfan

Ez a hiddink ügy se lefutott még szerintem: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50352

Az ügynöke nyilatkozatai alapján, hiddink jönne csak a török szövetséggel kell megegyezni.
Moratti és a többi vezető, nem kis munkába lehet most, nincs könnyű dolguk se de valamilyen döntést kell hozniuk.
Nekünk szurkolóknak pedig, ezt a döntést elkel fogadni, és tényleg ahogy írtátok adjuk meg majd a bizalmat az új edzőnek. Bárki jön nem kell leírni úgy, hogy még 1mecset se játszott a csapat.
interfan

Moratti fiától kérdezték, ki lesz az új edző. Ő erre azt mondta, jose mourinho de persze hozzátette hogy csak viccelt.
De szép is lenne álomszerű, de egy nap a jövőben visszatérhet talán. Persze most esély sincs rá.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50356
Komax

Ezt a topedző dolgot több szempontból is lehet nézni. Benitez tavaly azért annak számított, azt akkorát bukott, hogy azóta is munkanélküli.
Cupi

interfan írta:Egyetértek ha hiddink 6m ért elhozható, akkor morattinak azt kikel fizetni érte. Ez a 6m ha igaz, nem sok, mégse 15m ez a 6m.

Azért ez nem biztos, hogy csak azon a 6 millión múlik...Chelsea első számú célpontja volt mégse tudták megszerezni, lehetett valami a háttérbe mert inkább kifizetnek 15-öt Boasra....
Másik meg nagy a Boas mánia itt, de gondoljatok már bele mikor fizettek 15 milliót egy edzőért?? Akár egy rutinos szétnyertem az agyam edzőért is? Nem nagyon emlékszem. Mourinho triplázás után 7 millióért lépett le. Erre a porto elkérne a 33 éves és az eddigi eredményei és tehetsége ellenére is rutintalan Boas-ért 15 milliót. Meg lehet érteni Morattit is.
interfan

Moratti nyilatkozott, elmondta hogy branca ausillio és ő találkoztak. A következő edző volt a téma, blancra azt mondta a franciákal van szerződésbe így ő nem jön, mint ahogy capello se. Hiddinkre azt mondta, hogy nem lenne rossz megoldás de nagyon nehézkes. Gasperinivel felvettük a kapcsolatot, de nem ő. Megkérdezték hogy gasperini és mihajlovic maradtak e már csak, ő erre azt mondta hogy nem ő mondta ezt.
De ezzel minden bizonnyal elismerte, hogy vagy gasperini vagy mihajlovic érkezik.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50372
interfan

Capello még végleg nincs elúszva, azt írják 3éves szerződést ajánlottunk neki, évi 7,5m eurós fizetéssel, amire capello igent mondott. De a szövetség nemet, állítólag még mindig próbálunk valamit kitalálni, hogy sikerüljön elhozni. A 7,5m eurós fizetés sok, ahhoz képest hogy leo évi 2m ért írt alá, benitez évi 5m ért, mourinho meg évi 9m eurót kapott.

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTU1MTk3
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

interfan írta:Capello még végleg nincs elúszva, azt írják 3éves szerződést ajánlottunk neki, évi 7,5m eurós fizetéssel, amire capello igent mondott. De a szövetség nemet, állítólag még mindig próbálunk valamit kitalálni, hogy sikerüljön elhozni. A 7,5m eurós fizetés sok, ahhoz képest hogy leo évi 2m ért írt alá, benitez évi 5m ért, mourinho meg évi 9m eurót kapott.

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTU1MTk3

Hát pedig, tökéletesen levezetted, h miért ez az árfolyama Capello-nak :)

Ja és lehet csak rossz a memóriám, de amikor tavaly olyan örömet szerzett közvetve Moratti nekünk szurkolóknak, amilyet még nem sok csapat drukkerei élvezhettek -> Triplete (konkrétan Olaszországban nézve egy sem), akkor nem volt itt agyonhypeolva az öreg...bezzeg amikor nem úgy mennek a dolgok :roll: Azért néhányan állíthatnának a mércéjükön ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Egyetértek ha hiddink 6m ért elhozható, akkor morattinak azt kikel fizetni érte. Ez a 6m ha igaz, nem sok, mégse 15m ez a 6m.

Hiddink 6 milláért ajándék lenne.
Boas-ért sem lett volna 15 M sok, középszerű játékosok kellnek el ennyiért.

Ha nem magy akkor legyen Gasperini, csak ne Mihajlovics.
dmate

Hozzászólás Szerző: dmate »

árulja már el nekem valaki, hogy mégis mi a fenét látnak morattiék mihajlovicban, amiért egyáltalán szóba is kerül a neve???!!
az, hogy a fiorentinát nézhetetlen szenvedős játékkal behozta a dicsőséges 9-ik helyre, már kiváló ajánlólevélnek számít az inter padjára?
de lehet csak azért hoznák, hogy megtanítsa az embereket szabadrúgást lőni, meg köpködni :D
R9.

interfan nem szeretnél jelentkezni hír írónak? mert itt decemberig 1 hír nem lesz, te meg nagyon jól összefoglalod mindig az eseményeket

egyébként

június elején hiddink nyilatkozta hogy soha nem mondta hogy szeretné folytatni a török válogatott edzőjeként, szívesen visszatérne egy klubhoz hogy érezze a pörgést az adrenalint, és a török szövetség elnöke egy intelligens ember aki ezt megérti, ez volt a jel a chelseanek

és a tmw-n azt írják h 6millió és szabad, szóval akkor elvileg nem is kell a beleegyezése az elnöknek?

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTAzNzk
interfan

[quote="R9."]interfan nem szeretnél jelentkezni hír írónak? mert itt decemberig 1 hír nem lesz, te meg nagyon jól összefoglalod mindig az eseményeket

Köszönöm az elismerést, igyekszem mindig az interel kapcsolatos hírekbe napra kész lenni.

Én is pont az hiddinkel kapcsolatos tuttomercato hírt olvastam, ha kifizeti valaki a 6m eurót, akkor a török szövetségnek elkel engedni. Tehát a döntés moratti kezében van, szerintem 6m hiddinkért nem sok.
R9.

jaja, és akkor sztem sneijderék se gondolkodnának h elmenjenek, valamint nagy nevek is érkezhetnének
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Cupi írta:

Azért ez nem biztos, hogy csak azon a 6 millión múlik...Chelsea első számú célpontja volt mégse tudták megszerezni, lehetett valami a háttérbe mert inkább kifizetnek 15-öt Boasra....
Másik meg nagy a Boas mánia itt, de gondoljatok már bele mikor fizettek 15 milliót egy edzőért?? Akár egy rutinos szétnyertem az agyam edzőért is? Nem nagyon emlékszem. Mourinho triplázás után 7 millióért lépett le. Erre a porto elkérne a 33 éves és az eddigi eredményei és tehetsége ellenére is rutintalan Boas-ért 15 milliót. Meg lehet érteni Morattit is.

15m euro az kb 4.000.000.000 Forint, 4 milliárd...
csak a mihez tartás végett :)
Blazious

Hozzászólás Szerző: Blazious »

versenyszellem írta:15m euro az kb 4.000.000.000 Forint, 4 milliárd...

Ezzel ő lenne a valaha volt legdrágább edző!
Sztem eddig a csúcs Mourinho volt 7tel.
Csak a miheztartás végett :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

versenyszellem írta:15m euro az kb 4.000.000.000 Forint, 4 milliárd...

Jaja, de ennyibe került pl. egy Muntari.
Csak a miheztartás végett :D
Komax

R9. írta:interfan nem szeretnél jelentkezni hír írónak? mert itt decemberig 1 hír nem lesz, te meg nagyon jól összefoglalod mindig az eseményeket
Erre már gondoltam én is. :D Az edzőkérdésben gyakorlatilag már csak a te hsz-t olvasom. :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Sziasztok!

Nem piszkálódásképpen, de pletykákat eddig sem küldtünk be hírként... és én pl. ezért nem írom meg ezeket a sokszor kitalált bulvár sztorikat. Amikor vannak kész tények.. az persze más!
Válasz küldése