A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: ↑2023.07.13. 14:25 Aha, aztán, ha összekerülünk a Newcastle-lel mondjuk a BL kiesési szakaszában, akkor majd "fent" eldöntik, hogy kinek kell továbbjutnia.
Forum osbolcsesegevel elve, azert ez nagyon nem ilyen egyszeru es "fekete vagy feher".

Es amikor egy vagy tobb biro donti el kinek kell tovabbjutnia?
Veletlenul pont rosszul dont, egyes csapatok javara, raadasul mindezt folyamatosan eveken keresztul.
Meg egyes csapatokrol nyiltan kiderult, hogy birokat fizetnek le a sajat bajnoksagukban, es mindennek semmi kovetkezmenye mert az ugy mar "elevult".

Nem ilyen egyszeru es "fekete vagy feher" story ez maradjunk annyiban.

Zhang most valoszinu ebben latja a kiutat, nem veletlen a PSG kozeledes, es a nyilatkozatok.
Antonelloe kifejezetten tanulsagos.

En megmondom oszinten nem erdekel, hogy Zhang ezzel megmenekul, meg az sem ha evekig paradezik itt mint a "siker arca", ha vegre lenne cserebe egy tulajdonos (legyen az kisebbsegi) aki fenntartja az Intert, penzt aldoz ra, fejleszti, es a klub erdekeit nezi.
Ezaltal az Inter mint klub fejlodik.

Persze a legjobb az lenne ha Zhang eltunne, es tobbet nem latnak, de ha o valahogy idehozza a QSI-t mint kisebbsegi, akkor a klubra azert mas anyagi helyzet koszont minden teren.
Vegre olyan, amit ez a csodalatos klub megerdemel.
Szoval felolem Zhang eltunhet, mehet a bortonbe is evekre, de maradhat is ha sikerul neki idehozni a QSI-t es paradezhat meg itt evekig, ha ezzel az Inter erdekei, fejlodese, fejlesztese, es hatere rendezodik.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Rendesek ezek a sejkek, hogy kifizetnek a tartozasokat es meg penzelnek is Zhangot, hogy maradjon es eloben fifazzon.
Viccet felreteve, valahogy ketlem.
Azt elobb hiszem el, hogy megveszik az egesz csapatot.
De azt, hogy kissebbsegi tulajdont vegyenek egy vesztesegesen mukodo csapatban es azt penzeljek ugy, hogy a "siker arca", ahogy fogalmaztal mas legyen, hat ez nekem finoman fogalmazva is meredek. Kb a tundermese kategoria.
interfan

Pityuinter írta: ↑2023.07.13. 15:20 Rendesek ezek a sejkek, hogy kifizetnek a tartozasokat es meg penzelnek is Zhangot, hogy maradjon es eloben fifazzon.
De azt, hogy kissebbsegi tulajdont vegyenek egy vesztesegesen mukodo csapatban es azt penzeljek ugy, hogy a "siker arca", ahogy fogalmaztal mas legyen, hat ez nekem finoman fogalmazva is meredek. Kb a tundermese kategoria.
Zhang alma ez lehet, aztan hogy a "tundermesebol" lesz e valosag, az majd kiderul, dehat az eselyek azert csekelyek ra.
QSI egyebkent kijelentette, olyan klubokat keres, ahol kisebbsegi tulajdont vasarol, szoval ha nem is sok, de egy kis remenye lehet Zhangnak ez ugyben.
interfan

Bloomberg szerint a Szaudi allam az allami PIF-el ujabb csapatot akar venni majd a Newcastle utan jovore.
Ez az Angol utan egy masik top bajnoksag, top csapata lehet.

Sole24 szerint a PIF valoban erdeklodott korabban az Interert meg a Newcastle megvasarlasa elott, es a mai napig tema es lehetoseg szamukra az Inter.

Zhang kerese tovabbra is valtozatlan, 1.2milliard.
Ezt Amerikai maganbefektesi csoportok tulzonak talaltak, es csakis a lehetseges Oaktree hatalomatvelet utan vasarolnak meg az Intert joval olcsobban.

Par nappal ezelotti hir, miszerint az Intert arulo Raine es GS a Kozel Keleten folytat targyalasokat, es ajanlja az Intert megvasarlasra Kozel Keleti gazdag Allamoknak.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Sziasztok!

Lehet, hogy ezzel nem leszek túl népszerű, de én kifejezetten örülnék egy közel-keleti befektetőnek. Sőt leginább a PIF-nek, a QSI-nek, vagy az Abu Dhabi Groupnak. Hogy miért? A válasz igen egyszerű. Ilyen befektetők kellenek ahhoz, hogy a legnagyobb csapatok közé kerülhessünk. A hatalmas anyagi háttér mellett megvan bennük az ambíció, hogy a legjobb klubokat építsék fel. És erre nem sajnálják a pénzt. Bármi meglepő is, de én ugyanezt láttam a kínaiakban is és amíg a Covid meg a kínai állam másként nem gondolta, ezen az úton jártak. A világ futballja ebbe az irányba tart és miért pont nekünk kellene ebből kimaradnunk. A legkisebb szegénylegény csak a mesékben nyeri el a legszebb királykisasszony kezét, a való életben pedig lúzer alkeszként végzi a Nyugati aluljáróban. Mert szép dolgok hogy elvi alapon kitartanánk a "tisztaságnál", de az elv olyan, minta fing: az ember tartja, amíg tudja.
Amerikai befektetőkkel olaszországi háttérrel gyakorlatilag semmire nem mennénk. A jenkiknél egy dolog számít: a befektetés megtérülése. Ha úgy látják, hogy egy stabil 5. hellyel lehet a legjobb ROI-t elérni, akkor nem haboznak egy erős közepes csapatot csinálni alacsony büdzsével. Az egyik legnagyobb amerikai cégnél dolgozom, de minden nap látom, hogy minden egyes centet az élére állítanak és nem költik el, hacsak nincs alátámasztva adatokkal, hogy legalább a 3-szorosát vissza nem hozza. Szóval isten óvjon minket az amerikai befektetőktől.

Az a hír pedig, hogy a PIF egy top bajnokság topklubját keresi, az több, mint kecsegtető. Franciaország kb. kiesett, hacsak nem az OM. Anglia ugyebár off a NUFC miatt, Spanyolországban a Real, a Barca szintén kiesik a speckó tulajdonosi rendszer miatt. Marad talán az Atleti, meg a Valencia, ha az utóbbit topklubnak tekintjük. Németországban, ha jól tudom, nagyon korlátozott a klubvásárlás lehetősége. És marad még Olaszország, ahol a Milan most kelt el (de jól is jártak a sz@rrágó amerikai befektetővel...), a ruBe a Fiat-maffia kezében van, a Roma sem régóta van új tulajdonosnál. Szóval kb. maradtunk mi, meg talán a Napoli. De a fentiek közül egyedül mi vagyunk nagyon nyilvánosan eladóak... Persze ez csak spekuláció a részemről, de nem bánnám, ha egyik nap az elég közeli jövőben úgy ébrednék, hogy a Gazetta címlapján a SaudINTER szöveg virítana.

Igazából sokkal rosszabb nem lehetne a keretünk az összetételét tekintve. Talán egyetlen dolog, amitől tartanék, hogy az olasz vonal kivész a klubból. De erre meg jó példa pont a Zhangék időszaka, amikor megindult egy olaszosítás, szemben a Moratti érával, amikor nagyítóval kellett keresni a digókat még a keretben is, nemhogy a kezdőcsapatban.

Szóval, hajrá abroszfejűek, virítsátok a lóvét Zhang papának és előre egy szebb jövőért! Forza PIf! FORZA INTER!
interfan

gianluca írta: ↑2023.07.13. 17:20 Sziasztok!

Lehet, hogy ezzel nem leszek túl népszerű, de én kifejezetten örülnék egy közel-keleti befektetőnek. Sőt leginább a PIF-nek, a QSI-nek, vagy az Abu Dhabi Groupnak. Hogy miért? A válasz igen egyszerű. Ilyen befektetők kellenek ahhoz, hogy a legnagyobb csapatok közé kerülhessünk. A hatalmas anyagi háttér mellett megvan bennük az ambíció, hogy a legjobb klubokat építsék fel. És erre nem sajnálják a pénzt. Bármi meglepő is, de én ugyanezt láttam a kínaiakban is és amíg a Covid meg a kínai állam másként nem gondolta, ezen az úton jártak. A világ futballja ebbe az irányba tart és miért pont nekünk kellene ebből kimaradnunk. A legkisebb szegénylegény csak a mesékben nyeri el a legszebb királykisasszony kezét, a való életben pedig lúzer alkeszként végzi a Nyugati aluljáróban. Mert szép dolgok hogy elvi alapon kitartanánk a "tisztaságnál", de az elv olyan, minta fing: az ember tartja, amíg tudja.
Amerikai befektetőkkel olaszországi háttérrel gyakorlatilag semmire nem mennénk. A jenkiknél egy dolog számít: a befektetés megtérülése. Ha úgy látják, hogy egy stabil 5. hellyel lehet a legjobb ROI-t elérni, akkor nem haboznak egy erős közepes csapatot csinálni alacsony büdzsével. Az egyik legnagyobb amerikai cégnél dolgozom, de minden nap látom, hogy minden egyes centet az élére állítanak és nem költik el, hacsak nincs alátámasztva adatokkal, hogy legalább a 3-szorosát vissza nem hozza. Szóval isten óvjon minket az amerikai befektetőktől.

Az a hír pedig, hogy a PIF egy top bajnokság topklubját keresi, az több, mint kecsegtető. Franciaország kb. kiesett, hacsak nem az OM. Anglia ugyebár off a NUFC miatt, Spanyolországban a Real, a Barca szintén kiesik a speckó tulajdonosi rendszer miatt. Marad talán az Atleti, meg a Valencia, ha az utóbbit topklubnak tekintjük. Németországban, ha jól tudom, nagyon korlátozott a klubvásárlás lehetősége. És marad még Olaszország, ahol a Milan most kelt el (de jól is jártak a sz@rrágó amerikai befektetővel...), a ruBe a Fiat-maffia kezében van, a Roma sem régóta van új tulajdonosnál. Szóval kb. maradtunk mi, meg talán a Napoli. De a fentiek közül egyedül mi vagyunk nagyon nyilvánosan eladóak... Persze ez csak spekuláció a részemről, de nem bánnám, ha egyik nap az elég közeli jövőben úgy ébrednék, hogy a Gazetta címlapján a SaudINTER szöveg virítana.

Igazából sokkal rosszabb nem lehetne a keretünk az összetételét tekintve. Talán egyetlen dolog, amitől tartanék, hogy az olasz vonal kivész a klubból. De erre meg jó példa pont a Zhangék időszaka, amikor megindult egy olaszosítás, szemben a Moratti érával, amikor nagyítóval kellett keresni a digókat még a keretben is, nemhogy a kezdőcsapatban.

Szóval, hajrá abroszfejűek, virítsátok a lóvét Zhang papának és előre egy szebb jövőért! Forza PIf! FORZA INTER!
Nagyon jo kis osszeszedett iras, ervekkel alatamasztva, es vilagosan leirva a valosagot.
Nagyon hasonlokat mondott Antonello is, hogy ez a "jovo" es Olaszorszagnak ideje kovetni a modern kort, mert leragadtunk a multban, ezert maradtunk le fenyevekre a PL-tol, de meg a Spanyol, Nemet bajnoksagtol is.

Abban is igazad van, hogy ha ujabb "top klubot" akarnak venni masik "top" bajnoksagba, akkor valoban szukos a lista es pont azert amit irtal, az Interert pedig mar korabban is erdeklodtek.
Tehat ebbol a szempontbol, az Inter ugymond "poleban" lehet.

En egyebkent nem zarom ki a QSI-t, es ezaltal azt, hogy megmentik Zhangot es az Inter a kisebbsegi tulajdonjogot vasarolva.

Usa Magan befektesi csoport pedig valoban mas vilag, mint egy Kozel-Keleti Allami tulajdon ahol a penz nem szamit.
Maganbefektesi csoportoknal ahogy kiemelted, a profit, a haszon, a nyereseg a leheto legfontosabb, mivel befektetok penzet kezelik nem a sajat penzuket, es nekik a profit kell barmilyen modon is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A mai fociban egy dolog számít:mennyi pénzed van.Lehet úgy is csinálni,mint a PSG(sztárok vétele,zürzavar,0 siker)vagy úgy,mint a City(sikeres management,kiváló utánpótlás bázis,teli trophy cabinet)Egy biztos pénz nélkül nem megy.Elég megnézni pl a Bundesligát,a tőkeáramlás hiánya miatt olyan klubok tüntek el,mint a Hamburg,Stuttgart,Köln stb.Ha tetszik ha nem,ha nem újul meg a Serie a,Itt is ez lesz.
interfan

Bloomber szerint leginkabb a Seria A es egy Seria A top klub lehet a Szaudi Allam vezette PIF latokoreben mint kovetkezo klub vasarlas.
Jelenleg ertekelik a Seria A vagy a La Liga adta lehetosegeket is, de a Seria A-ban van elerheto "top" klub ami a La Ligaban sokkal nehezebb lenne egy Real vagy Barcelona megszerzese.
Nemet bajnoksag es Nemet top klub hatterben van csak jelenleg.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Pityuinter írta: ↑2023.07.13. 15:20 Rendesek ezek a sejkek, hogy kifizetnek a tartozasokat es meg penzelnek is Zhangot, hogy maradjon es eloben fifazzon.
Én hiszek ebben az arab mesében, de a kisebbségi tulajdonos szerepet én is kétlem.
Ebben legfeljebb akkor hinnék, ha fő tulajdonosként Zhang is tudna pénzt tolni a klubba.
Nem fog senki sem kisebbségi tulajdonosként száz millákat tolni a klubba,
miközben Zhang annyit tesz bele, hogy a Ferrarija rendszámtábláján reklámozza a klubbot.
És közben fő tulajdonosként, még ő dönthet a dolgokról.
Ez elég gyenge elképzelés szerintem is.

Szóval jöjjenek az arabok és Beppe bácsi legyen a siker arca. Én erre szavazok.
interfan

Calciomercato szerint a Szaudi Allam vezette PIF ket Olasz klubot figyel es tehet ertuk ajanlatot a jovoben.
Egyik egy jelenlegi top klub nagy hagyomanyokkal, azaz az Inter.
Masik pedig egy multban nagy klub, szinten nagy hagyomanyokkal es tortenelemmel, a Genoa.
PIF nagy hangsulyt fektet a klub tortenelmi lehetosegeibe es hagyomanyaiban, es ez alapjan venne klubokat Olaszorszagban.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

1 évet kell még kihúzni, aztán biztos lesz új tulajdonos. Ha lehet én is inkább az arabokra szavaznék, mint egy amerikai befektetési alapra (ők tényleg csak a matekot nézik, ahogy előttem is írták).
Bár a City, PSG féle modelltől hánynom kell, de a Newcastle-el pl. elég szépen építkeznek, egy hasonlónak szerintem mindenki örülne itt is.
Abban viszont biztos vagyok, hogy esélytelen, hogy bárki be fog jönni kisebbségi tulajdonosnak Zhang mellé. Eleve senki sem olyan hülye, hogy százmillió eurókat fizet majd úgy, hogy ne az övé legyen a döntés. Az meg végképp nonszensz, hogy úgy működne a klub, hogy a többségi tulajdonosnak egy centje sincs és semmit nem rak a közösbe, de majd ő hozza a döntést, miközben a kisebbségi hozza a pénzt, és majd fejet hajt a kínaiak előtt, hogy csináljatok vele amit akartok...
Azt viszont sajnos el tudom képzelni, hogy valahogy ki fog csikarni magának egy kisebbségi tulajdont a végén Zhang csak azért, hogy parádézhasson még a klub körül, mert azt szemlátomást nagyon élvezi...
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A pénznek nincs szaga. Bár engem érdekelne szurkolóként, minek az árán megy a csapat szekere.
Pl.: profitorientált amerikaiaktól, kínai félkommunista-félkapitalista gigacégtől, hadiiparból/olajból nyerészkedő keleti oligarchától, vagy a fehér-keresztényi kultúrkör szintjére, megbecsültségére vágyó, igyekvő arab olajállamtól. Hogy is van? Ezért a pénzért már lehetünk barátok. :problem:
Sok pénz kell ahhoz, hogy csúcsra juss és csúcson maradj.
Ha egy ilyen manőver létrejön, akkor borítékolhatóhogy leuraljuk a bajnokságot. És sajna a serie a elég langyos, nekem psg / bayern megélésem lenne. Amit az elején élveznék, de utána....

Amúgy én az arabok helyében a Torino/Genova/Bologna klubot venném meg. Vagy feltámasztanám a Pro Vercellit. Mindegyik klasszikus észak olasz csapat, nagy történelmi múlttal, bajnoki címekkel, országos, helyi és társadalmi beágyazódással, komoly identitással, nagy sikerkorszakkal, gazdaságilag jó helyen fekszenek. Fillérekért vihetőek és pikk pakk top négyes csapat lehet bármelyikből.
gianluca

P-Inter írta: ↑2023.07.14. 15:57 A pénznek nincs szaga. Bár engem érdekelne szurkolóként, minek az árán megy a csapat szekere.
Pl.: profitorientált amerikaiaktól, kínai félkommunista-félkapitalista gigacégtől, hadiiparból/olajból nyerészkedő keleti oligarchától, vagy a fehér-keresztényi kultúrkör szintjére, megbecsültségére vágyó, igyekvő arab olajállamtól. Hogy is van? Ezért a pénzért már lehetünk barátok. :problem:
Sok pénz kell ahhoz, hogy csúcsra juss és csúcson maradj.
Ha egy ilyen manőver létrejön, akkor borítékolhatóhogy leuraljuk a bajnokságot. És sajna a serie a elég langyos, nekem psg / bayern megélésem lenne. Amit az elején élveznék, de utána....

Amúgy én az arabok helyében a Torino/Genova/Bologna klubot venném meg. Vagy feltámasztanám a Pro Vercellit. Mindegyik klasszikus észak olasz csapat, nagy történelmi múlttal, bajnoki címekkel, országos, helyi és társadalmi beágyazódással, komoly identitással, nagy sikerkorszakkal, gazdaságilag jó helyen fekszenek. Fillérekért vihetőek és pikk pakk top négyes csapat lehet bármelyikből.
Van abban valami, amit mondasz. Ez egy reális lehetőség, mármint hogy egy PIF csapat uralhatná a Serie A-t. Bár a csalókat nem lehet leirni, mivel mögöttük is irgalmatlan tőke (anyagi és kapcsolati) van. De ha dominansak tudnánk lenni Olaszországban, én a legkevésbé sem szégyenkeznék. A többiek előtt is nyitva a lehetőség. Mindazonáltal ebben a jelenlegi futballjátszmában szerintem már legkevésbé a
helyi bajnokság a nagy durranás. Mindenki a BL-re van kiegyezés és ez csak még inkább igaz lesz, ha majd létrejön a szuperliga (mert létrejön, a kérdés csak a mikor).

A tegnapi kis okfejtesemből kihagytam az általad teljes joggal említett hármast. Abszolúte lenne abban is ráció. A kérdés csak, hogy mennyi idő alatt akarnak top10-es klubot az arabusok. Azért egy Genoat felépíteni úgy, ahogy a Chelseat vagy a ManCit az nem két szezonos sztori. Ezeknek a csapatoknak gyakorlatilag 0 a vilagszintű bazisa. Ebből az okbol a Pro Vercelli szerintem nem lenne opcio. Itt az olaszországi és globális pozíciónk miatt azért jelentős előnyben lehetnénk. De nem is álmodozom tovabb
interfan

gianluca írta: ↑2023.07.14. 16:42 Ez egy reális lehetőség, mármint hogy egy PIF csapat uralhatná a Serie A-t. Bár a csalókat nem lehet leirni, mivel mögöttük is irgalmatlan tőke (anyagi és kapcsolati) van. De ha dominansak tudnánk lenni Olaszországban, én a legkevésbé sem szégyenkeznék. A többiek előtt is nyitva a lehetőség. Mindazonáltal ebben a jelenlegi futballjátszmában szerintem már legkevésbé a
helyi bajnokság a nagy durranás. Mindenki a BL-re van kiegyezés

A kérdés csak, hogy mennyi idő alatt akarnak top10-es klubot az arabusok. Azért egy Genoat felépíteni úgy, ahogy a Chelseat vagy a ManCit az nem két szezonos sztori. Ezeknek a csapatoknak gyakorlatilag 0 a vilagszintű bazisa. Ebből az okbol a Pro Vercelli szerintem nem lenne opcio. Itt az olaszországi és globális pozíciónk miatt azért jelentős előnyben lehetnénk. De nem is álmodozom tovabb
Elsodleges hirek szerint ket nagy tortenelmu, nagy hagyomanyokkal rendelkezo klubot akarhatnak Olaszbol, egy top klubot (Inter), es egy regi top klubot (Genoa).

Annak nem tudom mi az oka, de valamiert nagyon a "hagyomanyokkal, multal, es komoly tortenelemmel" rendelkezo csapatokat akarnak.
Ennek fogalmam sincs mi az oka, de ok biztosan jobban tudjak mint en.
P-Inter

interfan írta: ↑2023.07.14. 16:47
gianluca írta: ↑2023.07.14. 16:42 Annak nem tudom mi az oka, de valamiert nagyon a "hagyomanyokkal, multal, es komoly tortenelemmel" rendelkezo csapatokat akarnak.
Ennek fogalmam sincs mi az oka, de ok biztosan jobban tudjak mint en.
Szerintem (bár ezt már a cityvel kapcsolatban is olvastam már cikkben),
1) azért legyen komolyabb vagy ha úgy tetszik jelentősebb hagyománya, múltja, mert annak van bázisa, akikre lehet építeni, és akiket amúgy is megmozgat a csapat, szép számmal.
2) emellé viszont ne legyen a klub értéke magas, és a tulajdonosi kört is legyen könnyű kíváltani. Hiába van végtelen pénz, nehezen tudom elképzelni, hogy normál esetben egy juve/milan/intert, mint olasz top klub meg tudnának venni, hangsúlyozom, nem a pénz miatt, hanem a tulajok miatt.
3) bár a róma, lazio, napoliban is van lehetőség, na de ott is a tulajok, meg hát drágábbak is.
P-Inter

gianluca írta: ↑2023.07.14. 16:42
P-Inter írta: ↑2023.07.14. 15:57
Van abban valami, amit mondasz. Ez egy reális lehetőség, mármint hogy egy PIF csapat uralhatná a Serie A-t. Bár a csalókat nem lehet leirni, mivel mögöttük is irgalmatlan tőke (anyagi és kapcsolati) van. De ha dominansak tudnánk lenni Olaszországban, én a legkevésbé sem szégyenkeznék. A többiek előtt is nyitva a lehetőség. Mindazonáltal ebben a jelenlegi futballjátszmában szerintem már legkevésbé a
helyi bajnokság a nagy durranás. Mindenki a BL-re van kiegyezés és ez csak még inkább igaz lesz, ha majd létrejön a szuperliga (mert létrejön, a kérdés csak a mikor).

A tegnapi kis okfejtesemből kihagytam az általad teljes joggal említett hármast. Abszolúte lenne abban is ráció. A kérdés csak, hogy mennyi idő alatt akarnak top10-es klubot az arabusok. Azért egy Genoat felépíteni úgy, ahogy a Chelseat vagy a ManCit az nem két szezonos sztori. Ezeknek a csapatoknak gyakorlatilag 0 a vilagszintű bazisa. Ebből az okbol a Pro Vercelli szerintem nem lenne opcio. Itt az olaszországi és globális pozíciónk miatt azért jelentős előnyben lehetnénk. De nem is álmodozom tovabb
A juve és a szuperliga gondolatával egyetértek. Hozzáteszem, ideális esetben még azt se tudnám elképzelni, hogy megvegyék az Intert, ha olyan tulaja lenne, mint a juvénak, pont amiatt, amit te is írsz. De hát esélyünk van, hisz nincs erősen kötődő, és pénzes tulajunk.
A Vercelli tőlem is költői túlzás volt, bár tény, régen nagyon ott voltak. Genoa, Bologna csak csak, de akkor már a Torino.
Lehetne építeni a Torinoi derbyre, építhetnék a grande Torino 2.0, olaszban tuti nincs olyan ember, aki ne ismerné a grande Torinot! Jó prral és egy két igazolással beindul a globális piac.
Hozzáteszem, amióta a kínaiak itt vannak, bitang a közösségi média fejlesztésük.
gianluca

P-Inter írta: ↑2023.07.14. 21:59 Genoa, Bologna csak csak, de akkor már a Torino.
Lehetne építeni a Torinoi derbyre, építhetnék a grande Torino 2.0, olaszban tuti nincs olyan ember, aki ne ismerné a grande Torinot! Jó prral és egy két igazolással beindul a globális piac.
Hozzáteszem, amióta a kínaiak itt vannak, bitang a közösségi média fejlesztésük.
A Torintuto egy reális cél lehet egy ilyen ambíciókkal rendelkező befektetőnek, pont az általad említett Grande Torino örökség miatt. Ami viszont hátrányuk velünk szemben, az a nemzetközi bázis. Pár éve játszott itt Debrecenben a Torino az EL selejtezőben és igencsak családias volt a légkör kinn a stadionban. Ha a csalókat kapta volna a Loki, akkor meg szinte tuti a teltház, ami talán ellenünk is meglett volna. Ez a különbség, ami mellettünk szól. Meg az az általad említett brandépítés, aminek kindzsók nagyon nekiláttak (helyesen). Nyilván ez márkaértékben és ezáltal a klubra akasztott árcetlin is látszik.

Ami szerintem motiválhatja a szaúdiakat: 1. nagyon nekiláttak a turisztikai és egyéb nyitásnak, amit image szempontból nagyszerűen támogathat egy széles elérésű klub, 2. Szaúd-Arábia negatív megítélését (elég konzervatív iszlám ország, szigorú szabályokkal, a Khasoggi gyilkosság stb.) próbálják pozitívba fordítani, 3. portfólióbővítés
és szerintem pont ezért keresnek nagy hagyományú klubot, mert látják, hogy milyen ellenállás van egy, a semmiből felemelt, nem tradicionális klubbal szemben (ld. RB leipzig, Málaga, PSG khm Puskás), akiket mindenki utál gyakorlatilag a saját hazájában.
Egy komoly történelemmel rendelkező klub, okos marketinggel, okos stratégiával egy aranybánya lehet. És ez lehet szerintem a garancia, hogy azt a tradíciót nem barmolják szét, amit a klubbal együtt megvesznek. Bárcsak a "klub" szó helyére már az Intert helyettesíthetnénk be. No de ki is veszem a kezem a biliből...
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint mar csak a vegleges megegyezes, es az utolso szamok vannak Inzaghi hosszabbitasa kapcsan.
Inzaghi 6m + bonuszokat, es fix 2026-ig keri az uj szerzodeset.
Zhang 5.5m + bonuszokat, 2025-ig szerzodest, opcioval 2026-ig egy BL hely elerese eseten az ajanlat.
Zhang mindenkeppen szeretne lezarni Inzaghi +3 eves hosszabbitasat meg a nyaron.
Zhang es Inzaghi is szeretne, hogy Inzaghi legyen az Inter elmult 40 ev leghosszabb ideig Inter iranyito edzoje.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: ↑2023.07.26. 06:28 FcInternews sajat forrasai szerint mar csak a vegleges megegyezes, es az utolso szamok vannak Inzaghi hosszabbitasa kapcsan.
Zhang 5.5m + bonuszokat, 2025-ig szerzodest, opcioval 2026-ig egy BL hely elerese eseten az ajanlat.
Zhang mindenkeppen szeretne lezarni Inzaghi +3 eves hosszabbitasat meg a nyaron.
Zhang es Inzaghi is szeretne, hogy Inzaghi legyen az Inter elmult 40 ev leghosszabb ideig Inter iranyito edzoje.
Akkor még évekig nézzük majd a 3-5-2-t...
Annyira jó lenne egyszer megtanulni, hogy teljesítményhez legyen kötve az új szerződés és ne előre osztogassuk.
Tavaly menet közben 2x is téma volt a kirúgása.
Senki nem tudja elmagyarázni Zhangnak, hogy szedjük már elő az eszünket?
interfan

PellerG írta: ↑2023.07.26. 08:31
interfan írta: ↑2023.07.26. 06:28 FcInternews sajat forrasai szerint mar csak a vegleges megegyezes, es az utolso szamok vannak Inzaghi hosszabbitasa kapcsan.
Akkor még évekig nézzük majd a 3-5-2-t...
Annyira jó lenne egyszer megtanulni, hogy teljesítményhez legyen kötve az új szerződés és ne előre osztogassuk.
Tavaly menet közben 2x is téma volt a kirúgása.
Senki nem tudja elmagyarázni Zhangnak, hogy szedjük már elő az eszünket?
Zhang sosem akarta kirugni, errol szoltak a hirek is, es maga Zhang is elmondta.
(Mas akarta a vezetesbol a valtast)

Sajnos igaz amit irsz, szamomra is erthetetlen a dolog.
Lasd Spalletti hosszabbitasa is 2018-ban + 2 evvel 2021-ig.
Spalletti a 2 eves hosszabbitasabol nulla, azaz 0 napot dolgozott le, megis az utolso centig megkapta az osszes fizeteset.
Ez a hosszabbitas laza kb 20m-ba kerult az Internek, mindezt ugy, hogy 0 napot dolgozott le belole emberunk.

Szakmai donteseket a szakmai vezetokre kellene bizni, ahogy ez mukodik nagy csapatoknal.
Nem pedig az elnok/tulajdonos hataskore kellene hogy legyen egy szakmai dontes.
interfan

A hivatalos adatokbol kiderul, az Oaktreenak a hitelt 2024.05.20-ig kell visszafizetni kamatokkal egyutt.
Oaktree felkeszult az Inter atvetelere 2024 majus vegen.
2022.12.13-ig levo Inter kimutatasaban, a tartozas osszege 329,6m, ez 37,5m euroval nott a 2021.12.31-es 292,1m-rol.
A hitel teljes osszege kb 360m euro lesz, ennyit kell a Zhang csaladnak visszafizetnie.
Oaktree a hivatalos adatokbol kiderul, mar felkeszult az Inter atvetelere, es 50m tartalekot kulonitett el a klub mukodtesere ha nem tudjak eladni a klubot 2024 nyaran.
Az Oaktree mar egy Luxemburgi ceget is bejegyzet, ami nevere kerulhet az Inter 2024 majusban, az OCM Luxemburg Sunshine SLR, ezen a cegen keresztul adtak az Inter birtoklo Grand Towernek a 270m gigahitelt 2021-ben amin keresztul Steven Zhang birtokolja.
Amennyiben Zhang nem tudja a teljes 360m-t visszafizetni 2024 majus 20-ig, a Grand Tower es ezaltal az Inter azonnal az Oaktree kezebe kerul, Zhang pedig ugy jar mint Yonhong Li a Milannal, aki szinten nem tudta visszafizetni a hitelt es elveszitette a Milant.
Az Oaktree nem nyitott a refinaszirozasra, 2024 majus 20-ig vissza kell fizetni a 360m-t, ha nem, akkor az Inter az Oaktree tulajdonaba kerul.
cuchu11

interfan írta: ↑2023.07.27. 19:16 A hivatalos adatokbol kiderul, az Oaktreenak a hitelt 2024.05.20-ig kell visszafizetni kamatokkal egyutt.
Oaktree felkeszult az Inter atvetelere 2024 majus vegen.
2022.12.13-ig levo Inter kimutatasaban, a tartozas osszege 329,6m, ez 37,5m euroval nott a 2021.12.31-es 292,1m-rol.
A hitel teljes osszege kb 360m euro lesz, ennyit kell a Zhang csaladnak visszafizetnie.
Oaktree a hivatalos adatokbol kiderul, mar felkeszult az Inter atvetelere, es 50m tartalekot kulonitett el a klub mukodtesere ha nem tudjak eladni a klubot 2024 nyaran.
Az Oaktree mar egy Luxemburgi ceget is bejegyzet, ami nevere kerulhet az Inter 2024 majusban, az OCM Luxemburg Sunshine SLR, ezen a cegen keresztul adtak az Inter birtoklo Grand Towernek a 270m gigahitelt 2021-ben amin keresztul Steven Zhang birtokolja.
Amennyiben Zhang nem tudja a teljes 360m-t visszafizetni 2024 majus 20-ig, a Grand Tower es ezaltal az Inter azonnal az Oaktree kezebe kerul, Zhang pedig ugy jar mint Yonhong Li a Milannal, aki szinten nem tudta visszafizetni a hitelt es elveszitette a Milant.
Az Oaktree nem nyitott a refinaszirozasra, 2024 majus 20-ig vissza kell fizetni a 360m-t, ha nem, akkor az Inter az Oaktree tulajdonaba kerul.
Akkor már csak 298 nap. ;) El lehet kezdeni vágni a centit!
interfan

Gazzetta is bejelentette, a bajnoki rajt elott hosszabbitunk fizetesemelessel Inzaghival.
2025-ig kap szerzodest fixen, de ha eleri a BL helyet, akkor a szerzodes automatikusan meghosszabbodik 2026-ig.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

interfan írta: ↑2023.07.28. 08:32 Gazzetta is bejelentette, a bajnoki rajt elott hosszabbitunk fizetesemelessel Inzaghival.
2025-ig kap szerzodest fixen, de ha eleri a BL helyet, akkor a szerzodes automatikusan meghosszabbodik 2026-ig.
Tehát a cél a BL hely elérése! Akármit mondanak!
interfan

Inter101 írta: ↑2023.07.28. 09:08
interfan írta: ↑2023.07.28. 08:32 Gazzetta is bejelentette, a bajnoki rajt elott hosszabbitunk fizetesemelessel Inzaghival.
Inkabb Inzaghi targyalt jol, es elerte amit akart.
Mivel egy BL hely eseten + 1 eves hosszabbitas 2026-ig, az neki fonyeremeny.
Ellenben ha Scudetton mulna, akkor nincs fix fizetese 2026-ig...

Zhang, szakmai vezetok, osszes jatekos, maga Inzaghi is kimondta, csakis a Scudetto az elfogadhato iden.

Az hogy miert megyunk bele eleve hosszabbitasba most, es hogy miert megyunk bele ilyenbe, hogy BL hely eseten 2025-rol 2026-ig hosszabbodik automatikusan a szerzodes, az sajnos a mi "jo" dontesunk.
Meg a sajat hibankbol sem tanulunk, lasd Spalletti +2 eve amibol konkretan 0 napot dolgozott le, es laza 20m-ba kerult a klubnak.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: ↑2023.07.28. 09:11
Inter101 írta: ↑2023.07.28. 09:08
Inkabb Inzaghi targyalt jol, es elerte amit akart.
Mivel egy BL hely eseten + 1 eves hosszabbitas 2026-ig, az neki fonyeremeny.
Ellenben ha Scudetton mulna, akkor nincs fix fizetese 2026-ig...

Zhang, szakmai vezetok, osszes jatekos, maga Inzaghi is kimondta, csakis a Scudetto az elfogadhato iden.

Az hogy miert megyunk bele eleve hosszabbitasba most, es hogy miert megyunk bele ilyenbe, hogy BL hely eseten 2025-rol 2026-ig hosszabbodik automatikusan a szerzodes, az sajnos a mi "jo" dontesunk.
Meg a sajat hibankbol sem tanulunk, lasd Spalletti +2 eve amibol konkretan 0 napot dolgozott le, es laza 20m-ba kerult a klubnak.
A bajnoki cím az elvárt, az elfogadható de ehhez elfogadható játékosok is kellenek. A védelem egy évvel idősebb lett mint tavaly volt, és még számban sincsenek meg. Egy klasszis kapussal kevesebb lett a csapat. Asilani helyett ill. mellé még kellene két jó középpályás (az egyik nálam Sensi lenne). Támadókból eddig kettő használható van, és én nem látok vezért a pályán. Ide szó szerint varázslat kell...
interfan

Investcorp nyilatkozat:

Inter?

Egyelore nem kommentaljuk.
Egyetlen klubot venni bonyolult, mivel a penzugyi teljesitmeny szorosan osszefugg a sportteljesitmennyel.
A BL kvalifikacio donthet el mindent, ami sok-sok milllio plusz vagy minuszt jelent a bevetelek tekinteteben.
Egy csapatnal sokk fugg attol, hogy felepitese, es a vallalati struktura mire es hogyan epul.
A sportban vannak olyan tenyezok, amikre nem lehet biztosan epiteni, es sokszor szerencsen is mulhatnak egyes dolgok, peldaul a sporteredmenyek.
Egyebkent a nagy tortenelmu es multu csapatokba valo befektetes nagyobb lehetoseg, mivel globalis piacot jelentenek.
Egy sportbefektes nagyobb kockazatot jelenthet mint egy mas teruleten levo befektetes.

Milyen munkat vegeznenk egy futball csapatnal?

Megfelelo szakertelmek kell, es minden a csapat osszeallitasbol, a jatekosportfoliobol, es az atigazolasi piacbol, marka epitesbol, szponzoraciobol indul ki.
Globalis markat kell epiteni, es olyan szurkolotabort epiteni ami a Kozel Keleten, Azsiaban, es Del Amerikaban is felepul.
interfan

Pont par hete irtam, hogy valamilyen oknal fogva a Kozel-Keleti gazdag Allamok, most mindenkeppen nagy multu, nagy hagyomanyokkal rendelkezo klubokat figyelnek, es mar vettek is most pl a Newcastle.
Akkor Gianluca forumtarsunk nagyon erthetoen es sok mindenre kiterve leirta az okokat, hogy miert a "nagy multu, es hagyomanyokkal" rendelkezo klubokat keresik.

Persze az Investcorp nem Allami tulajdon, hanem egy Bahreini maganbefektesi csoport, de latjuk ok is ezt emeltek ki:
"A nagy tortenelmu es multu csapatokba valo befektetes nagyobb lehetoseg, mivel globalis piacot jelentenek."

Szinten valahol valasz jott arra is az Investcorp nyilatkozatbol, hogy miert akarnak a Kozel Keleti Allamok, lasd Qatar, Szaud Arabia, Arab Emirsegek egy futballcsoport felepiteni, tobb klubbal a tulajdonba.
("Egyetlen klubot venni bonyolult")
Ezt a City Group mar megtette, a Qatar Sports Investment jelenleg is dolgozik rajta es mar vasaroltak is egyeb klubot, a PIF a Szaudiakkal pedig a jovoben szeretne ezt.
Egyebkent nem csak a City Group tette ezt meg, hanem pl ott a:
- Lipcse-Red Bull Salzburg
- Milan-Toulouse
- Aston Villa-Vittoria Guimaraes
- Brighton-SaintGilloise

(Ahol pedig maganbefektesi csoportok a tulajdonosok)

Erdekes hogy ezek a pletykak megint elokerultek, miutan hivatalosan is bejelentettuk az Oaktree tartozas merteket, es azt, hogy az Oaktree nem ad haladekot, nem ad ujrafinanszirozast, 2024.05.20-ig legkesobb varjak egy osszegben a 360m-t, ha nem kapjak meg majus 21-tol ovek az Inter.
Korabbi hir miszerint az Oaktree nem akarja megtartani az Intert,hanem egybol eladnak, ezt ok maguk mondtak el.
Valamint azt is korabbi hir, miszerint a lehetseges vasarlok mar nem is Zhangal, hanem az Oaktreeval targyalnak a klub 2024 nyaran torteno megvasarlasarol.
interfan

Inzaghi ugynoke:
Mar alairta az Inter es Inzaghi a szerzodeshosszabbitas 2025-ig, hamarosan hivatalos bejelentes erkezik.
interfan

Ex vezerigazgatonk Ernesto Paolillo:
Bizom benne, hogy az Intert az egyik gazdag Arab Allam veszi meg.
Rengeteget fektetnek a sportba, tobbet mint barki, epitenek a hagyomanyokra, es az Olasz futball ujra nagyja tehetnek.
Az Inter meg Inter szamukra is.
A Zhang csalad teljesen osszeomlott es szetesett mar evek ota, hitelbol mukodik a klub, es az adossag csak no, lehetetlen hogy penz nelkul visszafizessek az Oaktree gigahitelt, Zhangek ideje mar reges reg lejart.
Interhez melto tulajdonosra van szukseg.
interfan

Letartoztattak a Zhang csalad egyik legnagyobb bizalmasat, volt Inter vezerigazgatot es igazgatosagi tagot, Liu Jun korrupcio es vesztegetes vadjaval.
Jelenleg a Kinai labdarugo szovetseg alelnoke, es Kinai Szuperliga elnoke volt, a buncselekmenyeket ezen poszton kovette el.
Nem csak az Internel, hanem a korabban becsodolt majd megszunt Jiangsu Suningnal is o volt az elnok, valamint a szinten megszunt es felszamolt Suning Sports Group alelnoke is volt.
Ezen kivul tovabbi 5 Kinai sportvezetot tartoztattak le.

Szinten igazi Kinai hir, miszerint a tavalyi bajnok Wuhan Three Towns tulajdonosa bejelentette, nem mukodteti tovabb a klubot, ingyen is eladja ha atvallalja valaki a klubon levo hitelt, ha nem talalnak ingyen sem vevot, akkor a tavalyi bajnok a megszunes es felszamolas sorsara jut, ugyanugy mint a Zhangek altal vezetett Jiangsu Suning, akik miutan bajnokok lettek par napra ra megszunt a teljes klub, es kb 70-100m euros fizetessel tartoznak tovabbra is volt jatekosok es edzok fele.
interfan

Az Inter eladasaval megbizott Raine Group frissitette az Inter gazdasagi atvilagitasahoz szukseges penzugyi kimutatasokat, amihez a potencialis vevok tenyleges es hosszadalmas atvilagitas nelkul is hozzaferhetnek.
Tavaly csak kezdeti erdeklodesek voltak, tenyleges ajanlat nem erkezett.
2-3 potencialis erdeklodo van, koztuk a Bahreini Investcorp, valamint a korabban mar felmerult Zilliacus vezette befekteto konzorcium.
Viszont Ziliacusnak nincs meg a sajat penze tovabbra sem, meg kisebbsegi tulajdonosnak sem, es tovabbra is Kozel-Keleti befektetoket akar maga melle.
1,2 milliardot ker tovabbra is Zhang a klubert.

Zilliacus ujra hangzatos nyilatkozatban elmondta, mennyire akarja az Intert, neki is van penze, de a befektetoinek foleg.
Mint mondta Allami tulajdonu befektesi csoportokkal is targyal.
Orulne ha Zhang maradna az Interben akkor is ha mar nem o lenne a tulajdonos.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

interfan írta: ↑2023.09.01. 17:28 Viszont Ziliacusnak nincs meg a sajat penze tovabbra sem, meg kisebbsegi tulajdonosnak sem, es tovabbra is Kozel-Keleti befektetoket akar maga melle.
Az ilyen tulajdonosból Thohir elég volt, nem kell még egy bohóc aki csak játssza, hogy van pénze. Jó lenne végre hozni egy stabil anyagi hátteret, főleg ha az új tulaj rendezi a klub adósságát. Tisza lapról indulni egy jó alap csapattal, és akkor arab pénz sem kell, hogy okos költekezés mellett végre komolyabb célokért küzdjünk/bekerüljünk a szűkebb elitbe.
cuchu11

Dan-i-nter írta: ↑2023.09.01. 19:25
interfan írta: ↑2023.09.01. 17:28 Viszont Ziliacusnak nincs meg a sajat penze tovabbra sem, meg kisebbsegi tulajdonosnak sem, es tovabbra is Kozel-Keleti befektetoket akar maga melle.
Az ilyen tulajdonosból Thohir elég volt, nem kell még egy bohóc aki csak játssza, hogy van pénze. Jó lenne végre hozni egy stabil anyagi hátteret, főleg ha az új tulaj rendezi a klub adósságát. Tisza lapról indulni egy jó alap csapattal, és akkor arab pénz sem kell, hogy okos költekezés mellett végre komolyabb célokért küzdjünk/bekerüljünk a szűkebb elitbe.
Én azt mondom, hogy jöjjenek az arabok!
interfan

Hivatalos Inzaghi hosszabbitasa fizetesemelessel 2025-ig (opcioval 2026-ig).

Korabbi hirek szerint az opcio akkor lep ervenybe, ha iden BL helyen vegez a csapat, ez esetben 2026-ig kitolodik Inzaghi szerzodese.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: ↑2023.09.05. 12:44 Hivatalos Inzaghi hosszabbitasa fizetesemelessel 2025-ig (opcioval 2026-ig).

Korabbi hirek szerint az opcio akkor lep ervenybe, ha iden BL helyen vegez a csapat, ez esetben 2026-ig kitolodik Inzaghi szerzodese.
Szívem szerint azt mondanám, hogy előbb szállítsd a bajnoki címet, utána jöhetne a fizu emelés. De Mancinit is úgy vitték az arabok mint a pinty. Remélem valami kivásárlási záradékot beletettek a szerződésébe, hogy csak úgy ne lehessen elmozdítani. Az arabok színre lépésével, megint lesznek nem gyenge változások, fizetések, szerződések, átigazolások tekintetében. Mint anno Neymar Psg-be igazolása után.
interfan

MLK írta: ↑2023.09.05. 13:49
interfan írta: ↑2023.09.05. 12:44 Hivatalos Inzaghi hosszabbitasa fizetesemelessel 2025-ig (opcioval 2026-ig).

Szívem szerint azt mondanám, hogy előbb szállítsd a bajnoki címet, utána jöhetne a fizu emelés. De Mancinit is úgy vitték az arabok mint a pinty. Remélem valami kivásárlási záradékot beletettek a szerződésébe, hogy csak úgy ne lehessen elmozdítani. Az arabok színre lépésével, megint lesznek nem gyenge változások, fizetések, szerződések, átigazolások tekintetében. Mint anno Neymar Psg-be igazolása után.
Teljesen ertelmetlen ez a hosszabbitas, szerzodese volt 2024 nyaraig.
Igazi Zhangos lepes, mint anno Spallettivel a 2 eves hosszabbitas, majd 2 ev = 0 ledolgozott nap es 20m kiadas.

Nagyon nem Neymaral kezdodott itt barmi, hanem mar anno a Realal akik a 2000-es evek elejen mar 80 milliokat fizettek.
Az mai viszonylatban kb 350m lenne...

Mostansag meg eleg a Chelseare nezni, es az 1db ev = 1 milliard azaz 1000m elkoltott osszeg a mercaton.
Teljes nonszensz es agymenes az egesz amit muvelnek a Chelseanel.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: ↑2023.09.05. 13:58
Igazi Zhangos lepes, mint anno Spallettivel a 2 eves hosszabbitas, majd 2 ev = 0 ledolgozott nap es 20m kiadas.
Mondjuk ez is egy vélemény, bár szerintem Olaszországban elég kevesen osztják. Egy BL döntős kupa és szuperkupa győztes edzőnek persze, hogy hosszabbítják a fizetését mikor már csak egy év van hátra. Ebben semmi meglepő nincs. Lehet álmodozni jobb edzőről, de ő van és kész. Mellesleg nem baj, hogy folytonosság van. Az eredményei alapján bőven jó ő ide, az meg hogy milyen a Serie a színvonala telejesen mindegy, mert ott kell helytállni. Egyébként meg BL döntős volt a csapat. Mindenki szereti a játékosok is, szurkolók is, semmi gond azzal, hogy hosszabbított. Reméljük tud fejlődni és ezzel a mélyebb kerettel legalább (!!!) végig harcban lenni a bajnoki címért.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Francesco írta: ↑2023.09.05. 21:23
interfan írta: ↑2023.09.05. 13:58
Mondjuk ez is egy vélemény, bár szerintem Olaszországban elég kevesen osztják. Egy BL döntős kupa és szuperkupa győztes edzőnek persze, hogy hosszabbítják a fizetését mikor már csak egy év van hátra. Ebben semmi meglepő nincs. Lehet álmodozni jobb edzőről, de ő van és kész. Mellesleg nem baj, hogy folytonosság van. Az eredményei alapján bőven jó ő ide, az meg hogy milyen a Serie a színvonala telejesen mindegy, mert ott kell helytállni. Egyébként meg BL döntős volt a csapat. Mindenki szereti a játékosok is, szurkolók is, semmi gond azzal, hogy hosszabbított. Reméljük tud fejlődni és ezzel a mélyebb kerettel legalább (!!!) végig harcban lenni a bajnoki címért.
Én is így gondolom. Nálunk divat szidni Inzaghi-t, tény tavaly nekem is voltak kritikáim felé.
Úgy a gondolom a BL döntő és az újabb kettő kupa siker garancia arra, hogy nem rossz edző, sőt…
Persze idén jó lenne a második csillagot is megnyerni. 🙂🤗
Szerintem is megérdemli a szerződés hosszabbítást, fontos a folytonosság.
Az idei évben úgy néz ki sokkal jobb a csapat hangulat, mint ami tavaly volt.
Nagyon várom a milánói derbit.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Nekem sem volt a kedvencem, de amilyen nehez helyzetbol es amilyen korulmenyek kozott visszakormanyozta a hajot...

hat le a kalappal
interfan

R9. írta: ↑2023.09.06. 07:34 Nekem sem volt a kedvencem, de amilyen nehez helyzetbol es amilyen korulmenyek kozott visszakormanyozta a hajot...

hat le a kalappal
En voltam talan tavaly az egyetlen itt, aki azt mondta ne rugjuk ki, mert nem tudunk jobbat, es a "barki jobb lenne" nem megoldas.

Egyszoval senki nem arrol beszel, rugjuk ki.
Hanem arrol, hogy ennek a hosszabbitasnak mi ertelme volt, mikozben meg elo szerzodese volt alapbol 2024 nyaraig.
Miert nem lehetett egy olyan szerzodest kotni, hogy Scudetto eseten hosszabbitas?

Mindenki, ismetlem mindenki arrol beszel a csapattol, lasd Zhang, lasd Ausilio, Zanetti, Marotta, Antonello, jatekosok, ex jatekosok, szurkolok, szakertok, szo szerint mindenki, hogy az Internek iden "Kotelezo!!!" a Scudetto.
Vezetoink is kiemeltek, Zhang is, mekkora csalodas az elmult 2 ev elbukott Scudetto, es 2 eve is, tavaly is mi voltunk az eselyesek, megsem tudtunk vele elni, es elbuktunk.
Persze lehet iden 3/1X elunk valahogy az esellyel, es vegre ne hasalunk el, legyen meg a Scudetto, es akkor mindenki boldog, Inzaghi is "megerdemli" a hosszabbitast.

De...
Mivan ha iden is elbukunk?
Mivan ha iden is eselyeskent nem tudunk bajnokok lenni?
Mikozben elnokunk, szakmai vezetoink, jatekosaink, szurkoloink, mindenki Scudetto akar barmilyenaron is.
Elerjuk a BL helyet, Inzaghi kap + 1 evet, 2026.
Es ez esetben (ne adja a jo eg, hogy ilyen legyen), ott lennenk jovonyaron egy edzovel, aki 3/3X bukott, 0 Scudetto sikerult mindvegig eselyeskent, es akinek van meg 2 ev szerzodese.
(Spalletti story kicsit maskent)

Teljesen mindegy mi lesz a tulajdonosi helyzet, 3. bukast mar senki nem nezne el Inzaghinak, tehat kitennek.
De ott az a franya +2 ev (ha eleri a BL-t), es szepen fizetni kell neki nem is keveset.
(Spalletti 2 ev = 0 ledolgozott nap = 20m kiadas)
Na most ha ne adja a jo Isten, nem sikerul iden sem a Scudetto, akkor Inzaghi jovonyari kirugasa eseten megint ott vagyunk, hogy min 12, de akar 20m kiadas.
Emiatt meg jonne a szokasos, hogy ez az oka annak, hogy:
- nem tudunk nagyobb fizetesu edzot hozni
- nem tudjuk XY jatekost elhozni, mert sok a kiadas
- es folyathatnak a jol ismert mondatokat

En orulok, hogy esznel voltunk tavaly (nem ugy mint a Nagy Bayern es Chelsea, akik elkepeszto okorseget csinaltak az edzovaltassal), ezaltal Inzaghit nem rugtuk ki.
Sokkal roszabb helyzetben lennenk, ha tavaly edzot valtunk, es ilyen vicc Stankovic, meg P.Sousa, Chivu szintek lennenek most.
Ezektol az edzoktol fenyevekkel jobb Inzaghi.
Egyszoval ennek kifejezetten orulok.
Viszont cserebe szamomra ertelmetlen, es logikatlan ez a mostani hosszabbitas (lehetett volna mashogy), es sajnos a sajat hibankbol sem tanulunk lasd Spalletti esete, ezert finoman szolva is kockazatos ez a mostani dontes.

Persze ha jon a Szaudi, Qatari, vagy Emirsegeki Allam mint uj tulajdonos, akkor az egesz okfejtesem semmit nem szamit, mivel 10-20m edzo kirugas a kutyat nem fogja erdekelni, es semmit nem fog szamitani, mert annyi penzunk lesz mint egen a csillag.
Dehat-dehat, esely es valoszinuseg...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: ↑2023.09.06. 08:14
R9. írta: ↑2023.09.06. 07:34 Nekem sem volt a kedvencem, de amilyen nehez helyzetbol es amilyen korulmenyek kozott visszakormanyozta a hajot...

hat le a kalappal
En voltam talan tavaly az egyetlen itt, aki azt mondta ne rugjuk ki, mert nem tudunk jobbat, es a "barki jobb lenne" nem megoldas.
Egy zseni vagy, nem is lehet kérdés.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

interfan írta: ↑2023.09.06. 08:14

hat le a kalappal

Egyszoval senki nem arrol beszel, rugjuk ki.
Hanem arrol, hogy ennek a hosszabbitasnak mi ertelme volt, mikozben meg elo szerzodese volt alapbol 2024 nyaraig.
Miert nem lehetett egy olyan szerzodest kotni, hogy Scudetto eseten hosszabbitas?

Mindenki, ismetlem mindenki arrol beszel a csapattol, lasd Zhang, lasd Ausilio, Zanetti, Marotta, Antonello, jatekosok, ex jatekosok, szurkolok, szakertok, szo szerint mindenki, hogy az Internek iden "Kotelezo!!!" a Scudetto.
Vezetoink is kiemeltek, Zhang is, mekkora csalodas az elmult 2 ev elbukott Scudetto, es 2 eve is, tavaly is mi voltunk az eselyesek, megsem tudtunk vele elni, es elbuktunk.
Persze lehet iden 3/1X elunk valahogy az esellyel, es vegre ne hasalunk el, legyen meg a Scudetto, es akkor mindenki boldog, Inzaghi is "megerdemli" a hosszabbitast.

De...
Mivan ha iden is elbukunk?
Mivan ha iden is eselyeskent nem tudunk bajnokok lenni?
Mikozben elnokunk, szakmai vezetoink, jatekosaink, szurkoloink, mindenki Scudetto akar barmilyenaron is.
Elerjuk a BL helyet, Inzaghi kap + 1 evet, 2026.
Es ez esetben (ne adja a jo eg, hogy ilyen legyen), ott lennenk jovonyaron egy edzovel, aki 3/3X bukott, 0 Scudetto sikerult mindvegig eselyeskent, es akinek van meg 2 ev szerzodese.
(Spalletti story kicsit maskent)

Teljesen mindegy mi lesz a tulajdonosi helyzet, 3. bukast mar senki nem nezne el Inzaghinak, tehat kitennek.
De ott az a franya +2 ev (ha eleri a BL-t), es szepen fizetni kell neki nem is keveset.
(Spalletti 2 ev = 0 ledolgozott nap = 20m kiadas)
Na most ha ne adja a jo Isten, nem sikerul iden sem a Scudetto, akkor Inzaghi jovonyari kirugasa eseten megint ott vagyunk, hogy min 12, de akar 20m kiadas.
Emiatt meg jonne a szokasos, hogy ez az oka annak, hogy:
- nem tudunk nagyobb fizetesu edzot hozni
- nem tudjuk XY jatekost elhozni, mert sok a kiadas
- es folyathatnak a jol ismert mondatokat

En orulok, hogy esznel voltunk tavaly (nem ugy mint a Nagy Bayern es Chelsea, akik elkepeszto okorseget csinaltak az edzovaltassal), ezaltal Inzaghit nem rugtuk ki.
Sokkal roszabb helyzetben lennenk, ha tavaly edzot valtunk, es ilyen vicc Stankovic, meg P.Sousa, Chivu szintek lennenek most.
Ezektol az edzoktol fenyevekkel jobb Inzaghi.
Egyszoval ennek kifejezetten orulok.
Viszont cserebe szamomra ertelmetlen, es logikatlan ez a mostani hosszabbitas (lehetett volna mashogy), es sajnos a sajat hibankbol sem tanulunk lasd Spalletti esete, ezert finoman szolva is kockazatos ez a mostani dontes.

Persze ha jon a Szaudi, Qatari, vagy Emirsegeki Allam mint uj tulajdonos, akkor az egesz okfejtesem semmit nem szamit, mivel 10-20m edzo kirugas a kutyat nem fogja erdekelni, es semmit nem fog szamitani, mert annyi penzunk lesz mint egen a csillag.
Dehat-dehat, esely es valoszinuseg...
Nem Te voltál az egyetlen .
Hazudsz
interfan

hvmetal írta: ↑2023.09.06. 15:09 Nem Te voltál az egyetlen .
Hazudsz
Megegyszer mondom:

"En voltam talan tavaly az egyetlen itt"

Lenyegi mondando egyebkent total masrol szolt.
interfan

Korabbi hirek szerint az Investcorp egyik fo elvarasa, a kesz stadion tervek voltak az Inter kapcsan, es ennek hianya is okozta vegul azt, hogy ajanlatot sem tettek az Interert.

Ahogy azt az Inter nemreg hivatalosan is bejelentette, egy Rozano-ban talalhato egy millio negyzetmeteres teruletre szerzett kizarolagos jogot az uj stadion megvalosihatosagi tanulmanyara 2024 aprilis 30-ig.
Gazzetta szerint egy tanulmany szerint leghamarabb 2028-ban jatszhatna az Inter az elso meccset az uj stadionban.
Ehhez megfelelo uj tulajdonos kell, valamint az, hogy az epitkezes 2025-ben elkezdodjon.
P-Inter

interfan írta: ↑2023.09.06. 15:22
Hazudsz
Megegyszer mondom:
Értem én, hogy nem tudod megemészteni a hosszabbítást, de szerintem rossz irányból közelíted meg az egészet és még el is visz az a gondolat, hogy zhang gyökér.
-Spal után/helyett jött Conte, aki akkor magasabban taksált edző volt, elérhetővé vált, akkor még lóvé is volt (értsd, két edzőt fizetünk és Conte ide tud csábítani néhány jobb arcot), így nőtt a mozgástér a piacon is, plusz Conte személye nagyobb garancia volt szakmailag is, hogy emelkedjen a csapat, így érthető, hogy jött a váltás, hiába, hogy egy évvel korábban bl kvalifikáció (amire mióta is vártunk?), feladat teljesítve lett, járt is a hosszabbítás (ami előre vetítette, hogy a kínaiak hosszú távon terveznek egy edzővel, persze később, relatíve hamar az élet közbeszólt. Szerintem ez így kerek és nem korrekt, ha csak annyit írsz, érthetetlen volt Spal hosszabbítása és micsoda pénzeket vitt, mert ez így nem igaz
-Inzaghi amióta itt van, folyamatosan bizonyít. Nem tudom, egy átlag olasz Inter drukker mit gondol, de itt a fórumon meg kellett azzal küzdenie, hogy: ez nem a Lazio, itt nyomás van, teljesíteni kell, mikor ez ment, akkor jött, hogy ah, Conte munkája megy magától, ha az szépen kifullad, ő is megy a levesbe, ez sem történt meg. Persze, voltak hibái, de szerintem nehéz megítélni, hogy bizonyos döntésekben mennyi nyomást gyakoroltak rá fentről. Úgy néz ki, hogy fejlődőképes is, hozta a Bl döntőt, kupákat, eredmény is van. Továbbá, nincs lóvé jobb edzőt leakasztani, meg ugye végre itt az állandóság és ha valakinek közben megtetszene, akkor vásárolják szépen ki az élő szerződéséből, vagy ha egyszer jön egy új tulaj és neki nem ok, akkor kiteszi és fizeti (ez legyen majd az ő baja, de semmiképp nem a kínaiak hibája lesz vagy az edzőé).
-kinek mit kötelező hozni, hát bakker, amikor annyira lent voltunk, akkor is ment a duma, hogy mi vagyunk a juve kihívója, Nagatomókkal meg Stramaccionival, érted, egy inter sose mondatja, hogy nem cél a bajnoki cím, ebből kiindulni értelmetlen.
Utolsó gondolat, ez az év brutál lesz, mert a keret erősödött és kapuban a 10ik Kupa győzelem a 20ik bajnoki cím és egy végre nem halálcsoport bl.
Inzaghi felé a bizalom töretlen, szóval a hosszabbítása is ok.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

P-Inter írta: ↑2023.09.06. 21:44
interfan írta: ↑2023.09.06. 15:22
Hazudsz
Megegyszer mondom:
Továbbá, nincs lóvé jobb edzőt leakasztani, meg ugye végre itt az állandóság és ha valakinek közben megtetszene, akkor vásárolják szépen ki az élő szerződéséből, vagy ha egyszer jön egy új tulaj és neki nem ok, akkor kiteszi és fizeti (ez legyen majd az ő baja, de semmiképp nem a kínaiak hibája lesz vagy az edzőé).
Szerintem ez itt a kulcsmondat. Én úgy gondolom, nagyrészt ezért kaphatta meg a hosszabbítást. Ha el akarják vinni, akkor érje meg nekünk is, viszont ezzel a döntéssel talán végre kijövünk az elmúlt 15 év folyamatos ördögi köréből, miszerint nagyon ritka volt hogy nálunk egy edző megkezdje a 3. szezonját.
Most viszont építkezünk, az edző és a sportigazgató közösen, látszólag harmóniában tud együtt dolgozni, így jogosan bíznak benne hogy nem kell egy szezon közben kivágni Inzaghit.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Én örülök Inzaghinak .
Jobb kerettel is voltunk szarabbak . A jelen színvonalát pedig neki is köszönhetjük.
Nem találsz nála jobbat aki elérhető lenne , és ha mégis , az sem lenne biztos , hogy ilyen háttérrel , elvárások mellett , hozná ezt a szintet .
Amíg nincs pénz , nem szabad megbontani ezt az egységet , akkor sem , ha megint értékes pontok mennek majd el .
Rolinter

Hozzászólás Szerző: Rolinter »

Sziasztok!
Lehet, hogy nem leszek népszerű a gondolatommal amit most leírok,de ez a véleményem. Ezt lehet támadni,elfogadni , elgondolkodni rajta! Én nem örülnék semmi féle arab tulajdonosnak!! Látjuk,hogy mit mit művelnek a mai labdarúgásban A M city kivételével nem nincs koncepció , csak agyatlan költekezés! Menőznek a labdarúgás játszóterén , kinek nagyobb a fasza! Miért lenne jó ez nekünk? Nem biztos, hogy több mindent nyernénk mint most . Jelenleg van egy szerethető, egymásért küzdő csapatunk , jó öltözői hangulattal!
Az arabok érkezésével nagy valószínűséggel ez megbomlik. Én jobban örülnék,egy olyan befektetőnek
aki ésszerűen költ , a megfelelő egyensúlyt betartva.
interfan

Rolinter írta: ↑2023.09.07. 12:22 Sziasztok!
Lehet, hogy nem leszek népszerű a gondolatommal amit most leírok,de ez a véleményem. Ezt lehet támadni,elfogadni , elgondolkodni rajta! Én nem örülnék semmi féle arab tulajdonosnak!! Látjuk,hogy mit mit művelnek a mai labdarúgásban A M city kivételével nem nincs koncepció , csak agyatlan költekezés! Menőznek a labdarúgás játszóterén , kinek nagyobb a fasza! Miért lenne jó ez nekünk? Nem biztos, hogy több mindent nyernénk mint most . Jelenleg van egy szerethető, egymásért küzdő csapatunk , jó öltözői hangulattal!
Az arabok érkezésével nagy valószínűséggel ez megbomlik. Én jobban örülnék,egy olyan befektetőnek
aki ésszerűen költ , a megfelelő egyensúlyt betartva.
Az a baj, hogy a legnagyobb eszetlen, koncepio nelkuli koltekezes nem az Arab Allami tulajdonu csapatokra, hanem sokkal inkabb az Amerikaira maganbefektesi csoportok altal tulajdonolt csapatokra jellemzo.
Lasd masik topic, Chelsea, MU, legnagyobb osszeget elkolto csapatok az elmult 10 evben.
De meg akar az Arsenal is idesorolhato.
Arabokra sajnos, vagy nem sajnos, pont a koncepcio, es az esszeru epitkezes jellemzo.
Lasd City, lasd Newcastle, sot iden 100%-ban a PSG is.
Sajnos az Amerikai befektesi csoportokra jellemzo a teljes dilletanizmus.
Válasz küldése