Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Maicon nyilatkozta, hogy maradni akar és bolodg nálunk, és csak akkor menne el ha Moratti eladná, szal nem hinném hogy ha eladjuk azért mert menni akar..

Milito-Tevez csere nem lenne rossz, imádom militot, rengeteget tett a csapatért, de ha nem jutnak közös nevezőre felek, elkell adni, most még nagy pénzt kapnánk érte, ellehetne cserélni Tevezre.. Tevezt egyébként Balotelli bevonásával olcsóbban is megtudnánk szerezni. Eto'o akkor mehetne be középre, 20-25 gólt tuti rugna középen mikor Milito helyett játszott szinte mindig gólt rugott.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

horas írta:Quaresma-ért a Porto 12 m,ajánlott,ennél jobb ajánlat nem lesz érte,elkell elngedeni.
aztakurva, senkitöbbetharmadszor :)
Tommy

Valami olyasmit olvastam, hogy a Bari és a Genoa között borítékolás lesz Bonucciért, a Bari a juvénak, a genoa nekünk adná el, akkor FORZA GENOA!:)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Tommy írta:Valami olyasmit olvastam, hogy a Bari és a Genoa között borítékolás lesz Bonucciért, a Bari a juvénak, a genoa nekünk adná el, akkor FORZA GENOA!:)

ezt énis olvastam. hozzánk fog jönni szerintem.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Nagyon remélem, hogy tényleg hozzánk fog jönni. Ő inkább ide jönne, mint a juveba, és azért ez is kell, hogy számítson.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Tommy írta:Valami olyasmit olvastam, hogy a Bari és a Genoa között borítékolás lesz Bonucciért, a Bari a juvénak, a genoa nekünk adná el, akkor FORZA GENOA!:)

a Barinál csak kölcsönben van ha jól tudom, akkor nekik mi beleszólásuk? :)
de ha rosszul tudom, akkor nem szóltam :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tommy írta:Maicon nyilatkozta, hogy maradni akar és bolodg nálunk, és csak akkor menne el ha Moratti eladná, szal nem hinném hogy ha eladjuk azért mert menni akar..

Milito-Tevez csere nem lenne rossz, imádom militot, rengeteget tett a csapatért, de ha nem jutnak közös nevezőre felek, elkell adni, most még nagy pénzt kapnánk érte, ellehetne cserélni Tevezre.. Tevezt egyébként Balotelli bevonásával olcsóbban is megtudnánk szerezni. Eto'o akkor mehetne be középre, 20-25 gólt tuti rugna középen mikor Milito helyett játszott szinte mindig gólt rugott.

Milito egyetlen olyan csatárunk akit nem kell félteni,hogy kiállítanak valamint,bárhol játszik(bl,seria a,coppa) nem remeg meg a lába.el ne küldjük már.Vieri óta újra van gólkirály jelöltünk és ő még nem is balhézik.Tevez nem kis név,de szerintem annyira kell,mint Torres.ha Balotelli marad és összekapja magát fejben semmi gondunk nem lesz.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

hvmetal írta:
Tommy írta:Maicon nyilatkozta, hogy maradni akar és bolodg nálunk, és csak akkor menne el ha Moratti eladná, szal nem hinném hogy ha eladjuk azért mert menni akar..

Milito egyetlen olyan csatárunk akit nem kell félteni,hogy kiállítanak valamint,bárhol játszik(bl,seria a,coppa) nem remeg meg a lába.el ne küldjük már.Vieri óta újra van gólkirály jelöltünk és ő még nem is balhézik.Tevez nem kis név,de szerintem annyira kell,mint Torres.ha Balotelli marad és összekapja magát fejben semmi gondunk nem lesz.

tudom,hogy Ibra is volt gólkirály nálunk egyszer,de ég és föld
Inter10

Hozzászólás Szerző: Inter10 »

Lehet, hogy elveszik az INTERtől a BL-győzelmet, a bajnoki címet és a kupát is. Valamint lehet mehetünk vissza a másodosztályba.

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... l-2032323/

Ebbe pedig az a sz.r, hogyha mégcsak feltételezés is akkor is csak júliusban lesz döntés és addig senki nem akar majd ide jönni, akár mennyi pénzt is adunk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Komax írta:
horas írta:Quaresma-ért a Porto 12 m,ajánlott,ennél jobb ajánlat nem lesz érte,elkell elngedeni.
aztakurva, senkitöbbetharmadszor :)

Ha ez igaz akkor ezen az ajánlaton egy percig sem kell gondolkodni.
Ennyit más nem fog érte ajánlani.

Viszont nagyon bízom benne,hogy Militot nem adjuk el.Aki ekkora hős egy szezonban azt meg kell tartani.
Jöjjön mellé Tevez és ne helyette. ;)
DSanton39

Inter10 írta:Lehet, hogy elveszik az INTERtől a BL-győzelmet, a bajnoki címet és a kupát is. Valamint lehet mehetünk vissza a másodosztályba.

Ebbe pedig az a sz.r, hogyha mégcsak feltételezés is akkor is csak júliusban lesz döntés és addig senki nem akar majd ide jönni, akár mennyi pénzt is adunk.

július 11-ig a kutyát nem fogja érdekelni a klub futball, kit akarunk igazolni? Mascherano? Torres? Tevez? mind ott van, előbb amúgy sem igazolnánk egy nagy nevet sem. ilyen Bonuccik meg ismerik már az olasz sajtót.
Inter10

Hozzászólás Szerző: Inter10 »

DSanton39 írta:
Inter10 írta:Lehet, hogy elveszik az INTERtől a BL-győzelmet, a bajnoki címet és a kupát is. Valamint lehet mehetünk vissza a másodosztályba.

július 11-ig a kutyát nem fogja érdekelni a klub futball, kit akarunk igazolni? Mascherano? Torres? Tevez? mind ott van, előbb amúgy sem igazolnánk egy nagy nevet sem. ilyen Bonuccik meg ismerik már az olasz sajtót.

Remélem igazad lesz.
Figu22

Hozzászólás Szerző: Figu22 »

Szerintetek ez tényleg igaz?? Remélem hogy nem!!

U.i.: Maradonának nem kell Zanetti aki jobbhátvéd, az ő helyén inkább 1 bal középpályást játszat!!:D:D
Az Argentinok a vezetőedző (azaz Maradona) miatt fognak kiesni!! Játékosnak nagyon jó volt, de szövetségi kapitánynak..........
bazsi

Figu22 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/elvehetik-a-bl-gyozelmet-az-intertol-2032323/

U.i.: Maradonának nem kell Zanetti aki jobbhátvéd, az ő helyén inkább 1 bal középpályást játszat!!:D:D
Az Argentinok a vezetőedző (azaz Maradona) miatt fognak kiesni!! Játékosnak nagyon jó volt, de szövetségi kapitánynak..........

erről beszéltünk idáig...
westside05

Hozzászólás Szerző: westside05 »

Ez szerintem is kacsa. Ugyan már aki a játékos engedélyeket adta ki biztos nem vette észre. És csak most derült ki, egész szezonban pedig nem. Nem igaz ebből egy szó se.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

krasicért bejelentkezünk/tünk
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Tegnap esti mecscután méginkább megereősödött bennem, h ha Maicon megy akkor Johnson tökéletes lenne a helyére. A második félidőben kb minden angol támadást ő vezetett, és szépen forgatott a jobb oldalon.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

kiscivis írta:Tegnap esti mecscután méginkább megereősödött bennem, h ha Maicon megy akkor Johnson tökéletes lenne a helyére. A második félidőben kb minden angol támadást ő vezetett, és szépen forgatott a jobb oldalon.

Pont erre gondoltam Én is :) Bevallom nem ismertem nagyon a játékát és nem vagyok oda az angolokért, de tegnap tényleg jól nyomta és nekem is tetszett a játéka.
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Kedvenc hírforrásunk, az NSO szerint: "Aquilani és Lucas 24 millió fontért érkezhet Liverpoolból "

Ha ez tényleg igaz lenne, akkor Aquilaninak örülnék mert olasz és tehetséges, de Lucas Leivát nagy lutrinak érzem, persze cserének lehet jó lenne, ha már egy Muntari-félék is lehetnek nálunk cserék, de biztosan lenne helyette valami olasz hasonlóképességű aki fele ennyibe se kerülne.........na mindegy.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

kiscivis írta:Tegnap esti mecscután méginkább megereősödött bennem, h ha Maicon megy akkor Johnson tökéletes lenne a helyére. A második félidőben kb minden angol támadást ő vezetett, és szépen forgatott a jobb oldalon.

Pepe egy kérdés,mert nem jó a memóriám(és nem is néztem állandóan a meccset).Johnson a fiatal kis kreol,hosszú hajú jobb hátvéd?Liverpool vagy nem?Ő mondjuk nem volt rossz.
A kapus mindig emlékezetes:)
e.szabi

Kép

Ő lenne Glen Johnson, 25 éves még csak.
Nia

Ja rá gondoltam :)85-ös??20 körülinek néz ki :)
Amit láttam belőle nem volt rossz.Klubcsapatában milyen?Bocs a kérdést ,de én meg az Angol foci...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

[quote="Figu22"]http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/elvehetik-a-bl-gyozelmet-az-intertol-2032323/

Faszság.Ez eddig miért nem derült ki,ha igaz?
Miért a szezon végén derül ki az uborka szezon közepén?
Azért mert hülye pletyka az egész.
Nia

Lapinformációk szerint a Porto 12 milliót adna Quaresmaért.Azért még így is nyernének vele.Neki meg a Portugál foci a világa.Iszonyú dolgokat láttam a Portoba tőle.Ott nagyszerű focista volt.Itt meg sajnos nem megy neki.Bár ki tudja lehet érdemelne még egy esélyt,ha ő nem akar menni.
kiscivis

Felejtsük már el Quaresmat meg az esélyeit. Megfelelő ajánlat esetén el kell adni, neki se jó az hogy nem játszik.
Nia

kiscivis írta:Felejtsük már el Quaresmat meg az esélyeit. Megfelelő ajánlat esetén el kell adni, neki se jó az hogy nem játszik.

Ez nem rossz ajánlat szerintem.(Ha igaz)
Írta a cikk,hogy ő bizonyítani akar és nem akar távozni,meg múltkor itt páran.Erre reagáltam :)
A Portoi fiú csoda,de a másik 3 nagy bajnokságban szereplő...van ilyen.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

A török Besiktas vezetősége bejelentette, megszerezte az Inter portugál középpályását, Ricardo Quaresmát.

A 26 éves futballista 2008-ban került a Portótól az Interhez, ahol azonban nem tudott alapemberré válni (rövidebb időre kölcsön is adták a Chelsea-nek), a legutóbbi szezonban például csak 11 meccs jutott neki a bajnokságban, így a portugálok vb-keretébe sem tudott bekerülni.

A Besiktas arról számolt be, hogy megszületett a megegyezés az Interrel, a hírek szerint Quaresma 7.3 millió euróért kerül a török klubhoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a középpályás hány évre ír alá. (nso)
Nia

Egy nap két hír :) Van ám termés :)
Volt/van egy spanyol,iszonyú jó focista,Güiza ha jól tudom.Ő is lelépett Törökországba ha jól rémlik.Hogy eltűnt.Most meg már jönne vissza a focivilágba.Szerintem ott focizni nem főnyeremény.De ha elfogadták és még jól is fizetnek,menjen ha így dönt:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.06.13. 15:56-kor.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

tomika431 írta:A török Besiktas vezetősége bejelentette, megszerezte az Inter portugál középpályását, Ricardo Quaresmát.

A 26 éves futballista 2008-ban került a Portótól az Interhez, ahol azonban nem tudott alapemberré válni (rövidebb időre kölcsön is adták a Chelsea-nek), a legutóbbi szezonban például csak 11 meccs jutott neki a bajnokságban, így a portugálok vb-keretébe sem tudott bekerülni.

A Besiktas arról számolt be, hogy megszületett a megegyezés az Interrel, a hírek szerint Quaresma 7.3 millió euróért kerül a török klubhoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a középpályás hány évre ír alá. (nso)

Nagyon remélem h csak sima NSO-s baromság..
Nagyon bírom RQ-t de én is azt akarom h távozzon h ne csessze el a karrierjét de ne pont oda menjen.. Akkor már inkább portugália! :?
bazsi

Riky11 írta:
tomika431 írta:A török Besiktas vezetősége bejelentette, megszerezte az Inter portugál középpályását, Ricardo Quaresmát.

Nagyon remélem h csak sima NSO-s baromság..
Nagyon bírom RQ-t de én is azt akarom h távozzon h ne csessze el a karrierjét de ne pont oda menjen.. Akkor már inkább portugália! :?

a besiktas hivatalos oldala is lehozta a hírt. szóval 100%
e.szabi

Azért ha igazak voltak azok a portós 12 millás hírek, én azt mondom azzal jobban járt volna ő is, mert ott aztán tényleg jól megy neki, meg mi is a több pénzzel.
kiscivis

e.szabi írta:Azért ha igazak voltak azok a portós 12 millás hírek, én azt mondom azzal jobban járt volna ő is, mert ott aztán tényleg jól megy neki, meg mi is a több pénzzel.

Szerinted ha igazak lettek volna akkor inkább olcsóbban adjuk el? A porto se hülye, h 2/3os áron visszavásárolja azt a játékost aki jelenleg sokkal kevesebbet ér annál.
Sok szerencsét neki pulykaországban.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Azért valahol sajnálom Quaresmát...de hát mennie kellett...jó nagyot buktunk rajta... :? továbbiakban azért sok sikert neki!!
Tommy

Ez már hivatalos.

Ott menni fog neki, kb egy szint portugál bajnoksággal, és neki kb ez a szintje.
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Nagyon remélem lesz érkező Quaresma helyére, aki be is válik. Örültem az érkezésének, de sajnos semmit sem mutatott a Portoban mutatott játékából.
7,3 millió eurónál kicsit magasabb árra számítottam.

Minden jót kívánok neki a Besiktasnál, de ott is nagy lesz a nyomás rajta!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Érdeklődünk Jovanovics iránt :!: Benitez a Poolhoz is elakarta vinni de most ide hozná. Csatárt és szélsőt is tud játszani pótolja RQt és rotálhatjuk a csatárokat
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

DaNi írta:Érdeklődünk Jovanovics iránt :!: Benitez a Poolhoz is elakarta vinni de most ide hozná. Csatárt és szélsőt is tud játszani pótolja RQt és rotálhatjuk a csatárokat

Ő is remek, de inkább Krasicnak örülnék, még mindig nem lefutott téma hogy megy-e a juvéba, az ügynöke annyit mondott biztos hogy a Serie A ban kezdi a szezont, és említette hogy Rafa is kedveli. Kolarovot sajnálom de legalább Bambino végre megmutathatja mit tud egészségesen.

Utálom az angolokat de ha Maicon szedi a sátorfáját eza a Johnson gyerek nagyon jó alternatíva, tegnap meggyőzött.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

benito92 írta:
DaNi írta:Érdeklődünk Jovanovics iránt :!: Benitez a Poolhoz is elakarta vinni de most ide hozná. Csatárt és szélsőt is tud játszani pótolja RQt és rotálhatjuk a csatárokat

Ő is remek, de inkább Krasicnak örülnék, még mindig nem lefutott téma hogy megy-e a juvéba, az ügynöke annyit mondott biztos hogy a Serie A ban kezdi a szezont, és említette hogy Rafa is kedveli. Kolarovot sajnálom de legalább Bambino végre megmutathatja mit tud egészségesen.

Utálom az angolokat de ha Maicon szedi a sátorfáját eza a Johnson gyerek nagyon jó alternatíva, tegnap meggyőzött.

Hát én nem tudom, de Krasic sem valami nagy szám szerintem.
Nem látom hová férne be a csapatunkba.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Quaresma így járt a legjobban, sajnálom hogy nem jött be neki Itália.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Injoc írta:Azért valahol sajnálom Quaresmát...de hát mennie kellett...jó nagyot buktunk rajta... :? továbbiakban azért sok sikert neki!!

Mosmár a nyomi Muntarinknak kellene csapatot találni, a szerencsétlen még a Ghanai csapatba sem fér be :lol:
Tommy

mike írta:
benito92 írta:

Hát én nem tudom, de Krasic sem valami nagy szám szerintem.
Nem látom hová férne be a csapatunkba.

Nagyon jó játékos, simán beférne, és most ne a mai meccséből induljunk ki, ez 1 meccs volt..
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

mike írta: Mosmár a nyomi Muntarinknak kellene csapatot találni, a szerencsétlen még a Ghanai csapatba sem fér be :lol:

Muntarinak valami sérülése vagy betegsége van. Ezért nem is játszott.
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Azért kár Quaresmaért. Nem azért jól ráb@sztunk vele. De elég tehetséges gyerek, kár érte, hogy nem lehetett belőle nagy sztár. De hát ilyen a futball. Azért elég jó dolog, hogy már nem játékos temető vagyunk mint néhány évvel ezelőtt, hanem már játékos újraélesztő :D Azért jó páran leírták már a futballban Sneijdert vagy Militot. Most tessék, abszolút legjobbak között vannak. (minden tekintetben). Quaresmára visszatérve jó lenne azért tudni, hogy Mourinho értékelte túl, az olasz foci nem feküdt neki vagy mi lehetett vele a gond? De hát eladtuk az árából valamennyi visszajött, néha mi is tudunk rosszat húzni :D Muntarit én nem küldeném el, szerintem ha Benítez foglalkozik vele, kitudja mi lehet még belőle. Ha a következő egy vagy maximum két évben nem képes produkálni, akkor lehet tőle is szabadulni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

benito92 írta:Utálom az angolokat de ha Maicon szedi a sátorfáját eza a Johnson gyerek nagyon jó alternatíva, tegnap meggyőzött.

Benitez szerintem akkor igazol jól, ha nem angolokat hoz, hanem elsősorban spanyolokat.

Nekem nem tetszene, ha tele lennénk angol játékosokkal, legyen az akár Gerard.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

A ManCity be akarja vonni Balotellit a Tevez üzletbe... :|
Nia

Mascherano egyik alternatívájaként emlegeti Palombot.Mascheranot tartják első számú célpontnak,de sokba kerül.Palombo egész jutányos áron megszerezhető.
e.szabi

Én nem vonnám bele Balotallit a Tévez-üzletbe, őt semmi pénzért nem engedném el sehova, még ha Tévez-t + még ők fizetnének rá akkor sem. Najó talán akkor. :P
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

realevil írta:A ManCity be akarja vonni Balotellit a Tevez üzletbe... :|

azonnal cserélni!
DSanton39

R9. írta:
realevil írta:A ManCity be akarja vonni Balotellit a Tevez üzletbe... :|

azonnal cserélni!

az hiányzik.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

e.szabi írta:Én nem vonnám bele Balotallit a Tévez-üzletbe, őt semmi pénzért nem engedném el sehova, még ha Tévez-t + még ők fizetnének rá akkor sem. Najó talán akkor. :P

Miért nem? Viselkedéseivel elérte azt, hogy egy jó ajánlatot igenis el kell fogadni érte! Hozzáteszem tényleg csak jót, aprópénzért nem szabad eladni! ;)
Ne mondjuk azt, hogy jaj még fiatal mindent nézzünk el neki....sok más tehetséges fiatal van még akik érdekes tudnak viselkedni és jól is játszanak...
Szóval egy jó ajánlat esetén mehetne és jöhet Tevez :)
Válasz küldése