A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Már csak a pénzügyi egyezkedések mennek gasperinivel, meg a szerződés hosszáról. Valószínűleg 1+1 éves szerződést kötünk vele. Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, olasz lapok szerint 99% hogy gasperini lesz az edző.
- Süti
interfan írta:érkező oldalon meg ilyen osvaldo, criscito neveket emlegetnek
Criscito két hete a Napoli-ba szerződött!!
Remélem most már minél előbb bejelentik Gaperini-t!
- Tommy
Criscito még a Genoa a játékosa.. Nem szerződött sehova.
- Süti
Na jó, de Preziosi is lenyilatkozta már a távozását.
- kiscivis
Süti írta:Na jó, de Preziosi is lenyilatkozta már a távozását.
Mert neki sikerült megállapodni a Napolival, nem úgy mint Criscitonak. Bár sztem végül úgyis ott fog kikötni.
- brecsinho
Ugy nez ki eldolt a kerdes,hacsak holnap meg nem jelenik Capello vagy Hiddink Appianoban, de kizartnak tartom...Jose ota egy even belul a 3. uj edzonket koszonthetjuk,ezuttal olaszt, Gian Piero Gasperini szemelyeben..Leonal csak jobb lesz
Kerdes mi lesz a csapattal, ki merre megy ezek utan es elbucsuzhatunk a 2.Grande Inter korszaktol vagy Moratti uti meg kicsit a vasat, remelem utobbi..4 kulcsemberunk neve merult fel a tavozoknal eddig, remelem van bennuk annyi, hogy nem most hagyjak el a hajot es visszaszerzik nekunk a scudettot. Konyorogni nem kell senkinek, aki menni akar menjen, az jatszon aki az Interert akar kuzdeni,de a nagy penzt csengessek ki erte... Az elmult evekben felhalmoztuk a trofeakat,nyilvan jo lenne mindig nyerni,sajna nem mehet ez se a vegtelensegig. Bizom benne, hogy Gasp osszehoz egy utokepes csapatot es harcban leszunk a scudettoert, nekem ez a minimum elvaras a kovetkezo idenyre, a tobbi csak bonusz. Persze ha sikerul neki,utana kirugni majd Guardiolaert is erdekes lesz
Szerintem a mercatoban egy-ket het es beindulunk, mozgalmas nyara lesz Brancaeknak. Aug. vegen meglatjuk milyen lesz az uj csapat, addig is es utana is Forza Inter!!!
-
R9.
ha a guardiolás story igaz, akkor remélem h messi is jön mert guardiola miatt elbszni 1 évet...
vele úgy is még 1 év ellesz bszva
- interfan
Gasperini és a vezetőség között, tegnap este volt egy újabb találkozó.
A mai nap folyamán, már hivatalos lehet az érkezése, csak megkel várni míg leo aláír a psg-hez. A psg-nél má hivatalosan is bejelentették leo érkezését.
Gasperini 1éves szerződést ír alá, és opciós joggal a másodikre évre, 1+1éves szerződés és 1,5m euró lesz a kereste.
Egyedül a szakmai stáb kérdésés, gasperini hozza kapus edzőjét, és erőnléti edzőjét, valamit segítőjét. De a segítő szerepkörbe, morattiék nem akarnak senkit, mivel ottvan baresi és bernazzani, tehát lehet valami megfigyelő lesz gasperini segítője.
Egyéb hírek hogy, gasperini szeretné az interhez csábítani criscitot és palaciot.
Valamint zanetti szorgalmazza tevez leigazolását.
A mai nap folyamán, már hivatalos lehet az érkezése, csak megkel várni míg leo aláír a psg-hez. A psg-nél má hivatalosan is bejelentették leo érkezését.
Gasperini 1éves szerződést ír alá, és opciós joggal a másodikre évre, 1+1éves szerződés és 1,5m euró lesz a kereste.
Egyedül a szakmai stáb kérdésés, gasperini hozza kapus edzőjét, és erőnléti edzőjét, valamit segítőjét. De a segítő szerepkörbe, morattiék nem akarnak senkit, mivel ottvan baresi és bernazzani, tehát lehet valami megfigyelő lesz gasperini segítője.
Egyéb hírek hogy, gasperini szeretné az interhez csábítani criscitot és palaciot.
- interfan
Egy elég érdekes cikk, gasperini eddigi taktikáiról, valamint hogy itt mit játszathat.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... rini.shtml
Egy 3-4-3 at vázolnak fel, ami érdekes lehet a genoánál is ezt játszatta.
A cikk szerint, jelenleg így nézne ki az inter, 2új érkezővel criscito és palacio.
3-4-3
Cesar, ranocchia, lucio, samuel, zanetti, motta, sneijder, criscito, palacio, pazzini, eto
Érdekesség hogy a cikk szerint, nagatomo és criscito is a középálya szélén kapna helyet, valamint cambiasso csak akkor férne be ha sneijder távozik. Mivel gasperininek motta mindig is nagy kedvence volt.
De persze ez még csak egy nagyon kezdetleges elemzés, csak egy irányt mutat, hogy milyen lehet a gasperini féle inter.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... rini.shtml
Egy 3-4-3 at vázolnak fel, ami érdekes lehet a genoánál is ezt játszatta.
A cikk szerint, jelenleg így nézne ki az inter, 2új érkezővel criscito és palacio.
3-4-3
Cesar, ranocchia, lucio, samuel, zanetti, motta, sneijder, criscito, palacio, pazzini, eto
Érdekesség hogy a cikk szerint, nagatomo és criscito is a középálya szélén kapna helyet, valamint cambiasso csak akkor férne be ha sneijder távozik. Mivel gasperininek motta mindig is nagy kedvence volt.
De persze ez még csak egy nagyon kezdetleges elemzés, csak egy irányt mutat, hogy milyen lehet a gasperini féle inter.
- Süti
kiscivis írta:Süti írta:Na jó, de Preziosi is lenyilatkozta már a távozását.
Mert neki sikerült megállapodni a Napolival, nem úgy mint Criscitonak. Bár sztem végül úgyis ott fog kikötni.
Jó értem hogy mit jeleztetek többen Criscito-val kapcsolatban, én azt hittem hogy ez már fix.
-
InterGyusz
interfan írta:Gasperini és a vezetőség között, tegnap este volt egy újabb találkozó.
Tevez nem lesz az Interé, lenyilatkozták Brancáék. Az Inter nem tudja kifizetni azt fizetést. Most ha Minden igaz 280 ezer fontot keres hetente. Ez kb 87 000 000 hetente...
- g.e.r.a
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-o ... nit_-51442
Úgy néz ki ide Criscito nem jön szal ez csak pletyka, h hozná magával a korábbi játékosait ahogy ez lenni szokott:D
De előbb várjuk meg, h egyáltalán Gasperini lesz az edzőnk...ami több, mint valószínű.
Bejelenthetnék már, mert egy türelmetlenebb vagyok
Úgy néz ki ide Criscito nem jön szal ez csak pletyka, h hozná magával a korábbi játékosait ahogy ez lenni szokott:D
De előbb várjuk meg, h egyáltalán Gasperini lesz az edzőnk...ami több, mint valószínű.
Bejelenthetnék már, mert egy türelmetlenebb vagyok
- sorger=giallo
Ez így korrektül össze lett foglalva. Rendbe kell tenni a csapatot, tisztázni az erőviszonyokat és kialakítani a megfelelő keretet, a taktikát, stb. Aki meg menni akar, azt nem szabad minden áron marasztalni, inkább megfelelő áron eladni és hozni az új, fiatal játékosokat. Remélem az ifik közül is beépülnek lassan néhányan az első keretbe!brecsinho írta: Kerdes mi lesz a csapattal, ki merre megy ezek utan es elbucsuzhatunk a 2.Grande Inter korszaktol vagy Moratti uti meg kicsit a vasat, remelem utobbi..4 kulcsemberunk neve merult fel a tavozoknal eddig, remelem van bennuk annyi, hogy nem most hagyjak el a hajot es visszaszerzik nekunk a scudettot. Konyorogni nem kell senkinek, aki menni akar menjen, az jatszon aki az Interert akar kuzdeni,de a nagy penzt csengessek ki erte... Az elmult evekben felhalmoztuk a trofeakat,nyilvan jo lenne mindig nyerni,sajna nem mehet ez se a vegtelensegig. Bizom benne, hogy Gasp osszehoz egy utokepes csapatot es harcban leszunk a scudettoert, nekem ez a minimum elvaras a kovetkezo idenyre, a tobbi csak bonusz. Szerintem a mercatoban egy-ket het es beindulunk, mozgalmas nyara lesz Brancaeknak. Aug. vegen meglatjuk milyen lesz az uj csapat, addig is es utana is Forza Inter!!!
FORZA INTER!!!
- Diego Milito 22
- Kapcsolat:
Én például nem nézem le Gasperinit, de a szóba hozott edzők közül egyértelműen a legutolsók között volt, akit józanul gondolkodó ember választott volna.
Nem feltétlenül kell nagycsapatnál „lehetőséget kapni” ahhoz, hogy egy edző (akár egy kiscsapat eredményes irányításával is) felhívja magára a figyelmet és megmutassa, hogy akár nagyobb feladatok és célok elérésére is alkalmas lehet. Lásd AVB útja (Académica, Porto, Chelsea), de nyilván nem ő az egyetlen ilyen példa a futballtörténelemben.
Továbbra fenntartom azon véleményem, miszerint jelen helyzetben AVB lett volna a lehető legjobb megoldás, és aki sokallja a 15 milliót érte, az gondolkozzon el azon, hogy hány olyan játékost igazoltunk már, akikért a kifizetett súlyos milliók ablakon kidobott pénzek voltak. AVB nem ez a kategória lett volna (bár Ő nem játékos, hanem edző, de ez a lényegtelen)
Amit Moratti edzőkereső címen művel(t), azt nehéz minősíteni, de egyszerre volt szánalmas és nevetséges, gyakorlatilag mindenki rajtunk röhög(ött), teljes okkal és joggal.
Most abba nem mennék bele, hogy eleve mennyire lehetetlen küldetés volt Hiddink-et vagy Capello-t az Inter padjára ültetni, hiszen tudni lehetett, hogy vagy ők nem fognak jönni, vagy a szövetség nem fogja elengedni őket. De mindegy, ezen már túl vagyunk.
Viszont azt a demagóg szöveget nem tudom elfogadni, mint amit itt írtak egyesek, miszerint: „Moratti meg biztos h a legjobb megoldást kutatja nem egyszerű döntés” meg hogy „adjunk már meg az esélyt, bárki is lesz ad edző”. Ez utóbbi látszólag rendben is lenne, de ezek a - nevezzük így - „jóhiszeműek” akkor is ugyanezt a demagóg szöveget hajtanák, ha mondjuk Moratti kinevezné valamelyik U0000012-es edzőt, vagy akár a szertárost vezetőedzőnek. Ők is megérdemelnék az esélyt, nem???
De kíváncsi leszek, mit mondanak majd az "okosok" akkor, ha ne adj Isten elmaradnak a várt eredmények…..?
Majd meglátjuk, mindenesetre a dolgok jelenlegi alakulását tekintve túl sok jóra nem számítok.
Nem feltétlenül kell nagycsapatnál „lehetőséget kapni” ahhoz, hogy egy edző (akár egy kiscsapat eredményes irányításával is) felhívja magára a figyelmet és megmutassa, hogy akár nagyobb feladatok és célok elérésére is alkalmas lehet. Lásd AVB útja (Académica, Porto, Chelsea), de nyilván nem ő az egyetlen ilyen példa a futballtörténelemben.
Továbbra fenntartom azon véleményem, miszerint jelen helyzetben AVB lett volna a lehető legjobb megoldás, és aki sokallja a 15 milliót érte, az gondolkozzon el azon, hogy hány olyan játékost igazoltunk már, akikért a kifizetett súlyos milliók ablakon kidobott pénzek voltak. AVB nem ez a kategória lett volna (bár Ő nem játékos, hanem edző, de ez a lényegtelen)
Amit Moratti edzőkereső címen művel(t), azt nehéz minősíteni, de egyszerre volt szánalmas és nevetséges, gyakorlatilag mindenki rajtunk röhög(ött), teljes okkal és joggal.
Most abba nem mennék bele, hogy eleve mennyire lehetetlen küldetés volt Hiddink-et vagy Capello-t az Inter padjára ültetni, hiszen tudni lehetett, hogy vagy ők nem fognak jönni, vagy a szövetség nem fogja elengedni őket. De mindegy, ezen már túl vagyunk.
Viszont azt a demagóg szöveget nem tudom elfogadni, mint amit itt írtak egyesek, miszerint: „Moratti meg biztos h a legjobb megoldást kutatja nem egyszerű döntés” meg hogy „adjunk már meg az esélyt, bárki is lesz ad edző”. Ez utóbbi látszólag rendben is lenne, de ezek a - nevezzük így - „jóhiszeműek” akkor is ugyanezt a demagóg szöveget hajtanák, ha mondjuk Moratti kinevezné valamelyik U0000012-es edzőt, vagy akár a szertárost vezetőedzőnek. Ők is megérdemelnék az esélyt, nem???
De kíváncsi leszek, mit mondanak majd az "okosok" akkor, ha ne adj Isten elmaradnak a várt eredmények…..?
Majd meglátjuk, mindenesetre a dolgok jelenlegi alakulását tekintve túl sok jóra nem számítok.
- Nia
"20 millió" oldal hozta le:Gasperini az edző,már csak a hivatalos megerősítés kell 
- Nia
Diego Milito 22 írta:
„adjunk már meg az esélyt, bárki is lesz ad edző”. Ez utóbbi látszólag rendben is lenne, de ezek a - nevezzük így - „jóhiszeműek” akkor is ugyanezt a demagóg szöveget hajtanák, ha mondjuk Moratti kinevezné valamelyik U0000012-es edzőt, vagy akár a szertárost vezetőedzőnek. Ők is megérdemelnék az esélyt, nem???
Igen,ahogy mondtam...
Várt eredmények????
-
R9.
most már hivatalos gasperini
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMjY2NjE
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMjY2NjE
- Diego Milito 22
- Kapcsolat:
Nia írta:
Igen,ahogy mondtam...
Várt eredmények????Mit mondanék?Azt,hogy én nem egy éve vagyok Inter drukker,sok mindent láttam már,és kitartok a csapat mellett akkor is ha nem nyer semmi.Nem úgy,mint az itt lévők több,mint 50 %-a
Te jó ég...Nevetséges már ami itt megy...Sorry...akinek nem inge...
Szerinted aki kritikával mer illetni egy-egy döntést, vagy személyt, az eleve nem tarthat ki a csapat mellett jóban-rosszban? Szerintem meg az a nevetséges, ahogyan erről gondolkodsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diego Milito 22 2011.06.24. 15:34-kor.
- g.e.r.a
Diego Milito 22 írta:Én például nem nézem le Gasperinit, de a szóba hozott edzők közül egyértelműen a legutolsók között volt, akit józanul gondolkodó ember választott volna.
Én kíváncsi leszek akkor pl., h te mit mondasz majd akkor, ha tényleg Gasperini lesz az edző és pl. hozza az elvárt eredményeket. Teljesen más lesz most a léc egy új edzőnek, mint Mourinho idejében szerényebb lehetőségekkel. El kell fogadni azt is, h Moratti nem szeretne költeni illetve azt is, ha már most ennyire készül az Uefa fair playre. Amúgy meg igen is 15 millió euró nagyon sok egy edzőért. Persze tehetséges meg lehet ő lesz a világ legjobb edzője vmikor, de nem volt garantált egyáltalán, h vele sikeresek leszünk ez esetben bukhatunk volna 15 milliót. Meg kell azt is érteni, h Moratti elérte azt ami nagy álma volt és az az, h BL-t nyert a csapat. Szerintem most bőven megelégszik azzal egy ideig, ha csak a BL szereplést elérjük és versenyben leszünk a bajnoki címért! Rengeteget fektetett ebbe a csapatba nem várhatjuk el tőle, h minden évben 50-100 milliókat költsön a csapatra. El kell fogadni, h ő nem egy Manszur sejk és nem is Abramovic ennyi. Plusz lehet, h a BL megnyerése után szeretne szemléletet váltani és a fiatalokra helyezni a hangsúlyt. Egy olyan csapat létrehozása ami 3-4 év múlva mondjuk sikeres lehet minden porondon. Az meg, h Moratti szórta a pénzt és nem váltak be a játékosok nagyban köszönhető annak, h minden edzőnek megadta szinte azt amit kért, h a BL serleget eltudjuk hódítani, ami nagy álma volt.
Mindenki tudta, h egyszer eljön ez az idő nem nyerhetjük meg minden évben a bajnokságot és nem lehetünk 2 évente BL döntősök ez van. Én pl 16 éve szurkolók a csapatnak szal sokkal rosszabb periódusokat is megéltem már, mint ez az időszak. Súlytalanok voltunk, mind a bajnokságban, mind a BL-ben.
Gasperiniről meg annyit, h feljuttatta a Genovát a Seria B-ből a Seria-ba és utána elértek egy 5.-ik helyett. Elég kis stabil csapatott csinált belőlük. Plusz az sem utolsó szempont, h Mourinho sokszor dicsérte pedig nem szokása neki. Akkor csak tudd vmit. Plusz dolgozott már együtt Militoval, Mottával, Ranochiával és nem is szerepeltek rosszul nála. Az ő edzősége alatt figyeltünk fel Millitora és Mottára...plusz azt se felejtsük el, h eladták alóla a csapatott ne csodálkozunk, ha nem jöttek az eredmények. Ne hasonlítsunk össze egy Portot a Genoavával.
Higgyük már el, h Moratti a legjobbat akarja, mind a csapatnak mind a szurkolóknak és ha ő nem akar fizetni euró milliókat egy újabb edzőért akivel ugyanúgy nem garantált a siker akkor fogadjuk el.
- Nia
Diego Milito 22 írta:Nia írta:
Igen,ahogy mondtam...
Várt eredmények????Mit mondanék?Azt,hogy én nem egy éve vagyok Inter drukker,sok mindent láttam már,és kitartok a csapat mellett akkor is ha nem nyer semmi.Nem úgy,mint az itt lévők több,mint 50 %-a
Te jó ég...Nevetséges már ami itt megy...Sorry...akinek nem inge...
Szerinted aki kritikával mer illetni egy-egy döntést, vagy személyt, az eleve nem tarthat ki a csapat mellett jóban-rosszban? Szerintem meg az a nevetséges, ahogyan erről gondolkodsz.[/quote]
Miről?Jézusom.
Ennyi volt részemről a reagálás a hülyeségekre,majd pár hét eldönt mindent.Végzetes dolog nem fog történni.
Max.,nem nyerünk egy évben kupát,a divatok továbblépnek és ennyi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.06.24. 16:36-kor.
- Nia
Inter.it-en még nincs fenn Gasperini,de fcinternews.it és a többi már lehozta.
- Tommy
Már hivatalos..
Az inter.it-et felesleges nézni, oda kerül fel utoljára..
-
RenciDavid
Szerintem Gasperini nem rossz megoldás, simán bajnokok lehetünk.
De az 1 dolog, hogy ő lett az edző a java még most jön, kíváncsian várom a mercatot, mert a következő két hónap dönti el, hogy mire lehetünk jók jövőre.
De az 1 dolog, hogy ő lett az edző a java még most jön, kíváncsian várom a mercatot, mert a következő két hónap dönti el, hogy mire lehetünk jók jövőre.
- Nia
Tommy írta:Már hivatalos..
Jó-jó,de mégis
Már ott is fenn van.2 év(vagyis 1+1)...+Caneo és Trucchi-segítők
- Nyers133
Szerintem Gasperini nagy húzás lesz, Mancio kezdő edzőként milyen sikereket hozott... Előbbi már most egy komolyabb kaliberű taktikus. Moratti papa tudja mi a jó a csapatnak 
inter.it is már hivatalosan leadta
inter.it is már hivatalosan leadta
-
R9.
Nia írta:Tommy írta:Már hivatalos..
Jó-jó,de mégis
Már ott is fenn van.2 év(vagyis 1+1)...+Caneo és Trucchi-segítők
mit mégis? ha hivatalos akkor hivatalos
- Nia
...Úgysem értenéd...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.06.24. 17:37-kor.
- hvmetal
jó lesz Gasperini,jobban örülök neki,mint Hiddink,Capello duónak,ha.. megnyerhetjük vele a bajnokságot és ez a lényeg. de azért nem árt elfelejteni,hogy attól,hogy lehet összerakja valaki a csapatot,még nem garantált a siker.leadtunk minden előnyt szinte.
off: nem tudok nethez férni,ilyenkor direkt feljövök a hírekért,erre 20kommentből 2 a hírekről szól,18,hogy ki mekkora-mióta Interista,meg mártír,önszopó dumákról.
menő
off: nem tudok nethez férni,ilyenkor direkt feljövök a hírekért,erre 20kommentből 2 a hírekről szól,18,hogy ki mekkora-mióta Interista,meg mártír,önszopó dumákról.
menő
- Süti
RenciDavid írta:Szerintem Gasperini nem rossz megoldás, simán bajnokok lehetünk.
Ha simán nem is, de remélem vele nagy harcban leszünk végig.
Én ettől a hírtől azt várom, hogy mindenki szépen megnyugszik a keretben, és végre el lehet kezdeni az igazolásokat.
- Nia
Itt mindenhol hírek vannak,más-más nézőpontból...senki nem off-olt.Nincs problémám Gasperinivel most és remélem nem is lesz.
- interfan
Gasperini hivatalosan is az edzőnk. Aláírta az 1+1 éves szerződését, mindenképp jó döntés ez a 1+1éves szerződés, megkapja a bizalmat reméljük bizonyít is. Egy olaszországban elismert edzőről van szó, a genoat szépen felhozta és felépítette. Reméljük eredményes év elé nézünk vele.
Most pedig elkel kezdeni a csapat összerakását, aki távozni akar elkel adni, és az érkezőket is tisztázni kell kik a célpontok.
Morattit is meglehet érteni, hozott egy jó edzőt ingyen, ha nem válik be jövőre váltunk. Jövőre lejár a szerződése, nem egy nagy edzőnek (guardiola, capello, hiddink) tehát ingyen hozhatóak ha nem válik be gasperini.
Villas Boas meg csak 33éves, fog ő még itt dolgozni, a chelsealneal azonnali eredmény kell, tehát ha nem lesz elküldik. Ha pedig hozza az eredményeket, akkor is elküldhetik mint mourinhot. Akkor pedig villas boas is ingyen hozható nem 15m ért.
Tehát most a körülményekhez képest, jó döntés gasperini és bízzunk benne.
Most pedig elkel kezdeni a csapat összerakását, aki távozni akar elkel adni, és az érkezőket is tisztázni kell kik a célpontok.
Morattit is meglehet érteni, hozott egy jó edzőt ingyen, ha nem válik be jövőre váltunk. Jövőre lejár a szerződése, nem egy nagy edzőnek (guardiola, capello, hiddink) tehát ingyen hozhatóak ha nem válik be gasperini.
Villas Boas meg csak 33éves, fog ő még itt dolgozni, a chelsealneal azonnali eredmény kell, tehát ha nem lesz elküldik. Ha pedig hozza az eredményeket, akkor is elküldhetik mint mourinhot. Akkor pedig villas boas is ingyen hozható nem 15m ért.
Tehát most a körülményekhez képest, jó döntés gasperini és bízzunk benne.
- mike
Végre van edzőnk !!
Semmmi különös érzés, de Leonál jobb szaki az biztos.
Milito remek volt a keze alatt, remélem új életet lehel majd belé is.
Remélem bizonyítja hogy remek edző, és José nem véletlenül dícsérte többször is korábban
Semmmi különös érzés, de Leonál jobb szaki az biztos.
Milito remek volt a keze alatt, remélem új életet lehel majd belé is.
Remélem bizonyítja hogy remek edző, és José nem véletlenül dícsérte többször is korábban
- Cupi
Ha összeírhattunk volna bármilyen 5 edzőt akkor abban szerintem senkinél nem lett volna benne Gasperini, de mivel nem lehet csak úgy válogatni és a pénz is fontos ezért tényleg a lehető legjobb megoldás született. Nem keres sokat edzői viszonylatban, nem írt alá 4 évre, szerintem a körülményeket is figyelembe véve jó döntés született. Sok sikert kívánok neki és remélem minimum a bajnokságot megnyerjük vele.
Kritizálni meg lehet, sőt kell is, de várjuk meg amíg eltelik pár hónap a bajnokságból és látjuk az elképzeléseit, eredményeit, stb.
- Diego Milito 22
- Kapcsolat:
Azt már leírtam, hogy kit választottam volna, de ha már Ő nem jöhetett, annyiból mindenképpen örülök Gasperini-nek, hogy azt remélem és egyúttal azt is várom tőle, hogy Militót felhozza arra a szintre, mint amilyen Genovában volt a keze alatt, vagy Mou idején az Interben. Ehhez leginkább az kell, hogy Militó érezze újra a bizalmat, ami Leo részéről csak ritkán volt meg, és persze kerüljék el végre a sérülések is!
Még azt is Gasp javára írom, hogy Allegri-nél többre tartom. Igaz, nálam Allegri nem számít viszonyítási pontnak, és csak azért említettem meg, mert ha ő bajnok tudott lenni a Milannal, akkor akár......
Na de majd meglátjuk. Sok sikert kívánok neki és a csapatnak!
Még azt is Gasp javára írom, hogy Allegri-nél többre tartom. Igaz, nálam Allegri nem számít viszonyítási pontnak, és csak azért említettem meg, mert ha ő bajnok tudott lenni a Milannal, akkor akár......
Na de majd meglátjuk. Sok sikert kívánok neki és a csapatnak!
- hvmetal
Gasperinit,mint jó választást már télen is írtam.örülök,hogy nem Sinisa vagy Májkül Nájt 70éves fejjel lett az edzőnk.
Prandelli,Gasperini 2ősben nagy potenciál van.2 legjobb,fiatal olasz edző
Prandelli,Gasperini 2ősben nagy potenciál van.2 legjobb,fiatal olasz edző
- e.szabi
Jó döntés. Moratti nem akart edzőért fizetni, és így ez volt a legjobb választása. Reméljük a legjobbakat.
- Komax
Sok sikert Mister Gasperini!!!
Valahogy nem érzek rosszat vele kapcsolatban. Megragadja ezt a lehetőséget, ebben biztos vagyok.
Forza INTER!!!
Valahogy nem érzek rosszat vele kapcsolatban. Megragadja ezt a lehetőséget, ebben biztos vagyok.
Forza INTER!!!
- Komax
Jaa és az 1+1éves szerződés mögé mindenki azt lát amit akar.

- versenyszellem
Gasperini jó döntés, ismeri az olasz közeget és szerény kultúrált ember benyomását keltette mindig.
Ami egész biztos, hogy taktikailag nagyon erősek leszünk, nem feltételnül a 3-4-3-mal, ami kicsit furán néz ki így (persze védekezésben gondolom inkább lenne 5-4-1, ahogy a széleken visszalépünk).
Szóval ha képes megértetni magát a játékosokkal, legalábbis a azokkal akiknek tekintélye van csapaton belül, akkor azért gyümölcsöző lehet az ő itt léte.
személyszerint azt gondolom, hogy Villas Boas és Hiddink talán jobb megoldás lett volna, de anyagilag sokkal többe kerültek volna (VB: 15+3, GH: 6+5) és a siker velük sem garantált.
Az pedig, hogy a BLben mennyire nincs esélyünk, csak mert Gasperini nem túl tapasztalt? Valószínű a csoportkörökből ki fog derülni. Ha lesz egy afféle holtpontunk, mint két éve és ugyanúgy túllendülünk rajta, akkor az rengeteget számíthat majd. Ha csak úgy továbbmegyünk a csoportból, akkor meg a sorsolástól függ minden. idén is be kellett volna mennünk a 4-be, Bayern Schalke jövőre is verhető és azért a 4 között már mindenki extrán motivált lenne. Márpedig a csapat jó taktikával, jó meccseléssel szerintem még mindig van olyan jó, hogy megverje a legnagyobb európai neveket is.
Szerencsés lenne egykét klasszis univerzális játékos leigazolás a nyáron, hiszen így egy adott taktika besülése esetén nem kerülnének ki teljesen a csapatból (lásd anno Quaresma). Középső középpályás és szélső kellene talán. Aztán néhány meccs után kiderül hogy hol van lyuk a csapatban vagy legkésőbb télen elég lenne foltozni kicsit.
Ami egész biztos, hogy taktikailag nagyon erősek leszünk, nem feltételnül a 3-4-3-mal, ami kicsit furán néz ki így (persze védekezésben gondolom inkább lenne 5-4-1, ahogy a széleken visszalépünk).
Szóval ha képes megértetni magát a játékosokkal, legalábbis a azokkal akiknek tekintélye van csapaton belül, akkor azért gyümölcsöző lehet az ő itt léte.
személyszerint azt gondolom, hogy Villas Boas és Hiddink talán jobb megoldás lett volna, de anyagilag sokkal többe kerültek volna (VB: 15+3, GH: 6+5) és a siker velük sem garantált.
Az pedig, hogy a BLben mennyire nincs esélyünk, csak mert Gasperini nem túl tapasztalt? Valószínű a csoportkörökből ki fog derülni. Ha lesz egy afféle holtpontunk, mint két éve és ugyanúgy túllendülünk rajta, akkor az rengeteget számíthat majd. Ha csak úgy továbbmegyünk a csoportból, akkor meg a sorsolástól függ minden. idén is be kellett volna mennünk a 4-be, Bayern Schalke jövőre is verhető és azért a 4 között már mindenki extrán motivált lenne. Márpedig a csapat jó taktikával, jó meccseléssel szerintem még mindig van olyan jó, hogy megverje a legnagyobb európai neveket is.
Szerencsés lenne egykét klasszis univerzális játékos leigazolás a nyáron, hiszen így egy adott taktika besülése esetén nem kerülnének ki teljesen a csapatból (lásd anno Quaresma). Középső középpályás és szélső kellene talán. Aztán néhány meccs után kiderül hogy hol van lyuk a csapatban vagy legkésőbb télen elég lenne foltozni kicsit.
- vaskalap
Isten hozta Mr. Gasperini 
- Inter101
Azt hiszem ezen áll vagy bukik a jövö évi szereplésünk! Végülis csak egy helyet kell javulnunkversenyszellem írta:Szóval ha képes megértetni magát a játékosokkal, legalábbis a azokkal akiknek tekintélye van csapaton belül, akkor azért gyümölcsöző lehet az ő itt léte.
- Süti
versenyszellem írta:Villas Boas és Hiddink talán jobb megoldás lett volna, de anyagilag sokkal többe kerültek volna (VB: 15+3, GH: 6+5) és a siker velük sem garantált.
1,3, 1,5 millió euróról hallottam, ami egy ekkora klubnál eléggé alacsony éves fizu.
Régen volt ennyire "alulfizetett" edzőnk.
- hvmetal
hát érdekes ez a spórolás. még csak 1,5mercato telt el,hogy összesen vagy 30milliót költöttünk,de ha -ne legyen igazam,most sem szánunk nagyobb összeget a csapat frissítésére,megerősítésére-holott a vak is látja,hogy ez már nem elég- akkor azért elég feltűnő lesz a milán után,hogy mi is. még valaki okos nekem ront,hogy azt hiszem megvettük a BL-t
... nem erről van szó.csak szimplán érdekes a dolog.
van egy olyan érzésem,ha már edzőt nem voltunk hajlandóak venni drágán-holott láthatjuk mire képes egy Mancini illetve egy Mourinho,akkor játékosokkal is elég zsidók leszünk. és hát ki vágyik egy Interbe,ahol kevesebb most a fizu,edző sem egy mindent megnyert valaki és BL-ről nem is álmodozunk? hát pl egy elüldözött Ibrahimovic.
Ha ott a Real,Chelsea,Man city,Mu,Barca tele lével,jó edzővel,bl álmokkal és az illető nem olasz,de legalább gyermekkorától nerazzurri...hát-hát. eddig nem fest olyan fényesen a jövő,mint egy esetleges José maradással,+50milliós vérfrissítéssel festhetett volna.de még ez a zsugoriskodás is ezerszer jobb,mint ha robbantgatók vagy oroszok kezébe kerülne a klub.
Forza Inter,Gasperini!
van egy olyan érzésem,ha már edzőt nem voltunk hajlandóak venni drágán-holott láthatjuk mire képes egy Mancini illetve egy Mourinho,akkor játékosokkal is elég zsidók leszünk. és hát ki vágyik egy Interbe,ahol kevesebb most a fizu,edző sem egy mindent megnyert valaki és BL-ről nem is álmodozunk? hát pl egy elüldözött Ibrahimovic.
Ha ott a Real,Chelsea,Man city,Mu,Barca tele lével,jó edzővel,bl álmokkal és az illető nem olasz,de legalább gyermekkorától nerazzurri...hát-hát. eddig nem fest olyan fényesen a jövő,mint egy esetleges José maradással,+50milliós vérfrissítéssel festhetett volna.de még ez a zsugoriskodás is ezerszer jobb,mint ha robbantgatók vagy oroszok kezébe kerülne a klub.
Forza Inter,Gasperini!
- Diego Milito 22
- Kapcsolat:
A mai NS-ben egy miniképes, egy mondatos cikkben közlik, hogy "Új edző az Internél. Az 53 éves Gian Piero Gasperini lett Leonardo utódja az Internazionale kispadján, 2 évre írt alá".
A legszebb az egészben az, hogy a mondathoz mellékelt kis képen Enrico Preziosi látható!
Bravó NS!!! Fő az alaposság és a hitelesség! 
A legszebb az egészben az, hogy a mondathoz mellékelt kis képen Enrico Preziosi látható!
- DSanton39
Süti írta:versenyszellem írta:Villas Boas és Hiddink talán jobb megoldás lett volna, de anyagilag sokkal többe kerültek volna (VB: 15+3, GH: 6+5) és a siker velük sem garantált.
1,3, 1,5 millió euróról hallottam, ami egy ekkora klubnál eléggé alacsony éves fizu.
Régen volt ennyire "alulfizetett" edzőnk.
én 1,2-őt olvastam, ami azért vicces mert a szinte 0 km-es Leonardonak 2,5 millió járt (bár mivel csak fél évet maradt így pont a felét kapta, de...)
- Baggio85
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljes mértékben meg vagyok győződve arról, hogy Gasperinivel sikeresek lehetünk, de azt továbbra is tartom, hogy a jelenlegi játékoskeret 90%-ban olyan, hogy ha odateszik magukat, akkor képesek bárkit megverni. Bajnokságban szerintem versenyben leszünk megint a végéig. A Milan előnyben van minden riválissal szemben sajnos, mert náluk az alap le van rakva, az edző sem új. Nálunk, a Juvénál meg a Roma-nál azért még össze is kell rakni azt a csapatot. Nemzetközi szinten reálisan nézve (főleg játékban) van nálunk legalább 3-4 jobb csapat.
- sorger=giallo
Üdv az új edzőnek! A legjobbakat kívánom neki, a csapatnak, a klubnak, a szurkolóknak!
Jöhet a keret átalakítása...
FORZA INTER!!!
Jöhet a keret átalakítása...
FORZA INTER!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Benvenuto Gasperini! 
- Komax
Bemutatták Gasperinit. Valaki az olasz médiában utánanézne, hogy mit is mondott elsőre. Igazán érdekelne. Kösz. 
- Süti
Az interjúból (angolul olvastam) talán ez a legfontosabb a jövőre nézve:
Elkézelhető, hogy három védővel állunk fel jövőre, mert ez más csapatoknak is bevált már, és ő is elég sikeresen alkalmazta az elmúlt időszakban, de nem csak ez az egyetlenegy alternatívája lesz majd.
Túl azon, hogy nagyon jó csapatnak tartja az Inter-t, meg az igazolások nélkül is ez egy kész csapat, meg nagyon bízik Yuto-ban, nagy szerepe lesz a csapatban, és a szokásos, hogy már alig várja a kezdést.
Elkézelhető, hogy három védővel állunk fel jövőre, mert ez más csapatoknak is bevált már, és ő is elég sikeresen alkalmazta az elmúlt időszakban, de nem csak ez az egyetlenegy alternatívája lesz majd.
Túl azon, hogy nagyon jó csapatnak tartja az Inter-t, meg az igazolások nélkül is ez egy kész csapat, meg nagyon bízik Yuto-ban, nagy szerepe lesz a csapatban, és a szokásos, hogy már alig várja a kezdést.