A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

RenciDavid

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Komax írta:
interfan írta: Ranieri érkezését mindenki hivatalosnak veheti.
Inter: Magasabb sebességfokozatba kell kapcsolnunk - Ranieri
Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy Claudio Ranieri lesz az Internazionale vezetőedzője, az 59 éves szakember szerda este a milánói klub székházában járt, ahol az olasz sajtó szerint meg is állapodott a fekete-kékek vezetőségével egy plusz egy éves szerződéséről. Mi több, néhány szaklapnak már beszélt is arról, mit kell tennie az idényt Gian Piero Gasperini irányítása alatt borzalmasan kezdő együttessel.
„Először is meg kell értenem, mi történik a csapatnál, és ehhez le kell ülnöm a játékosokkal – idézte Ranierit a tuttomercatoweb.com. – Az Inter még mindig hatalmas klub, csak éppen rosszul kezdte az idényt. Rosszul indult a bajnokság, de gyorsan talpra lehet állni. Kell hozzá egy kis szenvedély, és az, hogy magasabb sebességfokozatba kapcsoljunk."

nso

Hajrá!!! :)

Ez a hozzáállás tetszik!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nyilatkozatokbol mar sok jot hallottunk, tettek kellenek
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ranieri elmondta még, hogy leakar ülni minden játékossal személyesen beszélni. Mivel a legfontosabbak a játékosok, és a tapasztalataik, és a mostani helyzetet közösen kell megoldaniuk. Valamint büszke, és nagyon örül, hogy olyan kapitánya van az internek, mint zanetti, hisz vele minden könnyebben működik. Sneijdert pedig visszarakja eredeti helyére irányítónak, elmondta sneijdernek ez az igazi posztja és ottkell játszatni a játékost ahol a legjobban tud.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Kép
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Ranieri elmondta még, hogy leakar ülni minden játékossal személyesen beszélni.
Muntari, Chivu, Cordoba, nekik elég sms-t írni. :D :D :D
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem gondoltam volna, hogy valaha is Ranieri lesz az edzonk, foleg a korabbi Jose nyilatkozatok utan..remelem Moratti tudja mit csinal es a csapat is osszeszedi magat, kulonben karacsonyra johet az ujabb meglepi :roll: Bolognaban valahogy nyerni kell, remelem megindulunk vegre felfele, aztan kedden Moszkvaban lehet vert izzadni es visszahozni az otthon elhullajtott 3 pontot...nem irigylem Ranierit, de viritani kell vmit azonnal, nem fer bele tobb botlas. Valoszinu elete utso eselye, hogy nyerjen valamit, nem sokat tehetunk azon kivul, hogy bizunk benne es sok sikert kivanunk neki hozza ;)

Forza Inter!!!!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Komax írta:
interfan írta:Ranieri elmondta még, hogy leakar ülni minden játékossal személyesen beszélni.
Muntari, Chivu, Cordoba, nekik elég sms-t írni. :D :D :D

Na ja. Írhatná nekik sms-ben, hogy sajnos nem számítok rátok a továbbiakban srácok. :D Sztem egyből pezsgőt bontana az összes Inter drukker.
Audipower

Ranieri-t én sem akarom leírni, de szegényre tényleg illik az "örök második" jelző.
A Juve-nál és a Roma-nál láttam pár meccsét, de néha sírva nevettem a taktika húzásain meg a cseréin.

Nagyon tartok tőle, hogy benne maradunk a gödörben a "síró arcú emberrel". Sajnos így, hogy nem 1+1, hanem 2 éves szerződést kötöttünk vele, nagyon úgy néz ki, hogy nincs semmilyen előszerződés Guardiola-val. :(

Na mind1, Gasp-tól csak jobb lehet. Ranieri legalább 4 védővel fogja játszatni a csapatot és Wes végre visszakerül az irányító posztra. Azért remélem 4-2-3-1 lesz és nem a 4-3-1-2-es felállás a sok öreggel a középpályán.

Forza Inter!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Akkor Ranieri.
Nem tudok úgy tenni mintha örülnék, meg sem próbálom...mindegy, nagy reményeket nem fűzök Ranierihez, de remélem elindulunk felfelé.

Forza Inter !!!
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Hát nem vagyok túl boldog,hogy Ranieri lett az edző,de ez van. :? Gaspnál csak jobb lehet,nekem már az is elég ha a helyükön játszatja a játékosokat,mert nyilván ott jobb teljesítményre képesek. Egyébként ahogy korábban írtátok egy páran,hogy a rómából és a juvéból is kihozta a maxot,ha itt is kihozza a csapatból ami benne van,akkor elégedettek lehetünk vele,mert akkor versenyben kell lennünk a scudettoért. Sok sikert neki!
Egyébként így,hogy elment Gasp,így is jön Kucka a télen,mert szerintem nem erősödnénk vele,csak elvenné a helyet mondjuk Obi elöl?
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

kár Őt leírni. Milyen Roma volt az, amelyik majdnem megnyerte a bajnokságot előttünk? Játékosállományban közel sem volt egy szinten az Interrel. Az akkori Juve sem volt túl acélos. Most jó keretet kap, és vele érhet el sikereket a csapat !
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ranieri... :? ez van, ezt kell most szeretnünk, sokat innen nem tudunk tenni. Természetesen drukkoljunk tovább a csaptnak és legyünk sikeresek. Májusba meg legyen sok olyan beírás, hogy basszus, de jó ez a Ranieri, ezt nem gondoltam volna. ;)
Utóbbi meccsek katasztrófális játékánál már csak jobb jöhet.
Ne adjuk fel a scudetto-t sem, amíg van esély küzdjünk és bízzunk benne. ;)

U.i.: komolyan volt aki elhitte, hogy Guardiola bármilyen papírt is aláírt előszerződésképpen? ilyen biztos nem volt, max az ügynökével volt egy szóbeli tárgyalás, hogy na majd jövőre jó eséllyel lelép a barcától és akkor tárgyalhatunk vele.
mike

Audipower írta:A Juve-nál és a Roma-nál láttam pár meccsét, de néha sírva nevettem a taktika húzásain meg a cseréin.

Én is ugyanígy, csak az a gond hogyha úgy alakul a sírás marad majd nekünk : DD
Egyébként no problemo, sorozatban már a 3. edző akitől semmit sem várok, így csak pozitív meglepetés érhet.
Komax

Végiggondolva ki lett volna nála jobb ad hoc választás?! Egy 0 kilométeres Figo, vagy Rossi, Zenga. Utóbbi kettőben erősen benne lehetett volna ugyanaz a bukta mint Gaspban. Nagy csapatnál egyik sem dolgozott korábban. Ranierinek rengeteg tapasztalata van. Legjobb ember a tűzoltásra. Nem kell Őt szeretni - Leot is sokan utálták mikor idejött - csak hozza az eredményeket. 1év alatt 4edző, jó lenne már valami állandóság.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Én sem örülök Ranierinek, de -bocsánat érte- Gaspnál hülyébb ember már nem is jöhetne ide. Ha Gasp Olaszország Mourinhoja, a taktikai zseni és hadvezér, akkor Ranieri az antikrisztus! Azért a fórumon pár hozzászólás az én véleményemet is megváltoztatta (én Zengát választottam volna), mert tényleg lehet, hogy Ranieri jobb megoldás jelen helyzetben. És egy dolgot senki ne felejtsen el, nincs itt egy Totti, akit nem lehet kimozdítani kirúgás nélkül, nincs egy De Rossi, aki majdnem hasonló kaliber, nincs egy önző Menezünk (bár ott van Zarate), és nincs bizonytalanság a klub pénzügyei körül (azért remélem a létbiztonság megvan :D)

Úgyhogy FORZA INTER és ügyes legyél Claudio, mert kib.sznak mint macskát sz.rni! :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Sneijdert pedig visszarakja eredeti helyére irányítónak, elmondta sneijdernek ez az igazi posztja és ottkell játszatni a játékost ahol a legjobban tud.

Már jobban kedvelem mint Gasperini bármely húzását. :)

Gasp ezt nagyon elnézte. (Pedig én nagyon bíztam benne. :cry: )

Azt hihette hogy majd hozzá igazodik a keret, ami egy középcsapatnál dícséretes, ide nem megfelelő hozzáállás.

2013 végéig írt alá, ezzel az is kiderült, hogy nem lehet Moratti szándéka annyira komoly Guardiola leigazolására.
mike

Egyet aludtam Ranieri kinevezésére.
Továbbra sem örülök, de már az jó hogy megszabadultunk a 3 védős taktikától, meg talán Sneijder is visszatér majd a neki való pozícióba.
Már ez előrelépés lehet az eddigiekhez képest.

Viszont azt tartom hogy Ranieri csak max nyárig megoldás, ha komoly eredményeket akarunk, akkor komolyabb edzőt kell hozni.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Valahol a sors egy furcsa fintora Ranieri kinevezése és, hogy most mindenki éppen tőle várja a feltámadást.Több éven keresztül pont mi akadályoztuk meg az általa dirigált Romát a bajnokság és a kupasorozat megnyerésében. José rendszeresen ostobának és örök vesztesnek titulálta Ranierit,amit bizonyára ő sem felejtett még el.
Eddig még nem láttam de nagyon kíváncsi lennék Mourinho véleményére a kinevezéséről.
Ezekkel az előjelekkel,és egy adott kerettel munkába állni nálunk, és szinte azonnal eredményeket produkálni bizony nem lehet könnyű feladat a számára.
Bizonyára ő is tudja,hogy edzői pályafutásának talán ez az utolsó lehetősége,hogy egy nagy csapattal komoly eredményt érhessen el. Őszintén kívánom neki,hogy az első bajnoki címét éppen az Interrel szerezze meg és legalább a BL.negyeddöntőbe vezesse a csapatot !!
Hajrá Papa, most megmutathatod ,hogy képes vagy mielőbb sikerre vezetni az Intert, és így sikerülhet bebizonyítanod,hogy néha azért (a mi általunk még mindig nagyon szeretett) José is tévedhet !! ;)
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Inter a fekete napjait vagy inkább éveit éli sajnos. Benitez,Leonardo,Gasperini és Ranieri sem jó választás. Egyedül Beniteznél bizakodtam,de a többi nagyon felejtős. Meg lehet kérdezni az elöző klubboknál ahol ezek az emberek dolgoztak mi a véleménye a szurkolóknak. Siralmas vélemények vannak,Ranieri örök vesztes hírében áll,sose nyer semmit,tehát alkalmatlan ide.(Már Muntari kezd hétvégén :evil: ) Mert a sikerekhez vezető úthoz szerintem egy új impulzus kellett volna (Figo vagy Baggio),mint ahogy Guardilola is elkezdte a Barcelonánál. De ez van. Aki meg elkezd károgni,hogy negatív vagyok ,meg mindenkinek meg kell adni az esélyt, annak ajánlom olvassa vissza amit Gasperiniről irtam a legelején és mik voltak a reakciók rá.
Nem mintha én valami nem tudom mi lennék , de nagy Inter szurkoló vagyok csak sajnos realista.
RenciDavid

Gasperini kitálalt a kudarc okairól:
http://azzurri.co.hu/index.php?option=c ... 47%3Ainter
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

RenciDavid írta:Gasperini kitálalt a kudarc okairól:
http://azzurri.co.hu/index.php?option=c ... 47%3Ainter

ebben nincs semmi új
vezetőség tehet arról az útról amit bejárunk a BL óta. ez van.mindig is jól jellemezték a klubbot (Moratti érában) a rossz döntések.Ezt valamennyire kompenzálja,eltakarja pl Ibra megszerzése,Eto'o,Sneijder,Cambiasso ide hozatala,de elég megnézni mennyi edző dolgozott itt 16év alatt és Mancinin,Mourinhon kívül,kik milyen sikereket értek el.pedig nem kis nevek voltak itt.
még mindig jobb,mint ha vmi robbantgató nemzetből dirigálnák a klubbot,játékszerként vagy tönkretennék.
de nem csak Moratti a hibás,inkább a mögötte lévő emberek.Moratti üzletember,és Interista aki sokáig minden pénzt megadott szeretett csapatáért!! most pedig próbálja a pénzügyi biztonságot megteremteni a jövőben,remélhetőleg a fiának.
Komax

Egyik szavával üti a másikat. 343-al volt eddig a legsikeresebb csapataival. Azt azzal folytatta, hogy ez a keret alkalmatlan volt rá, mert nem jöttek azok az igazolások amiket akart. Akkor meg minket kellett erőltetni azt, ami amúgy is bukásra volt ítélve. Novara ellen meggyőződésem volt, hogy felállunk a 4védős, irányítós taktikával, de nem, csak azért is 343 vagy ki tudja mi volt az. Na meg hogy Sneijdert is eladta volna... uu b+.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Gasperini eddig a nyilatkozatáig szimpatikus volt.

Ezután inkább nem írom le mit gondolok róla.

Emiatt a barom miatt távozott majdnem Sneijder.

Taktikát kell a csapathoz igazítani, és nem fordítva.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

" még mindig eladhattuk volna Sneijdert, "

csodás lett volan Sneijdert eladni, hogy legyen helyette egy Lavezzink/Palacionk...

hát úgy néz ki a nyilatkozat alapján hogy eleve értelmetlen volt őt idehozni.

ha egy 3-4-3 játszatására alkalmatlan keretből akar eredményes 3-4-3-t kihozni, akkor a felét cserélnie kellett volna, nem gond, csak akkor kb egy 3 éves periódus végén lett volna belőle eredmény..

Ranierire fel!
RenciDavid

Azért nekem Moratti részéről is bűzlik valami, bár ez nem menti fel Gasperinit.
Mielőtt Moratti kinevez valakit mindenkivel tárgyal ahol megbeszélik a klub jövőjét és mindenki elmondja mit akar játszani és kit szeretne igazolni. Valószínűleg ezeken a tárgyalásokon Moratti mind Beniteznek mind Gasperininek beígért bizonyos igazolásokat, amiket aztán 1-2 hét vagy hónap múlva nem teljesített. Szóval egyszerűen Moratti átverhette ezeket az edzőket és ez sem elhanyagolható szempont... Ettől függetlenül mind Benitez és mind Gasperini sokkal kevesebbet hozott ki az adott keretekből mint ami a minimális elvárás és a kötelező lett volna.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Ezzel a nyilatkozattal is kiderült,hogy tökéletesen alkamatlan volt erre a pozicióra.Sneijdert eladni????Amennyiben a Barca élére kerülne akkor meg Xavit és Iniestát adná el??? Lúzer.
Amennyiben Ranieri nem erőltet a játékosokra valami elfogadhatalan taktikát akkor semmi sem menthet meg minket az előrelépéstől. ;)
Süti

Festa írta:Sneijdert eladni?

Nem tudta elhelyezni a pályán.

Lecserélte, nem játszatta, ha marad Gasp, Wes a télen lelépett volna.
interfan

Jose is megszólalt:
Elmondta hogy bárki is legyen az inter edzője azt szeretné ha nyerne a csapat, azt akarja hogy ranieri boldog legyen a győzelmek miatt és akkor ő is az lesz. Azt mondta neki most első a real, de továbbra is interistának vallja magát, és mindig szurkolni fog nekünk.

Látszik a szavaiból, amit sneijder is nyilatkozott hogy mourinho szíve továbbra is az interé. Nagyon nagyon reméljük egy napon visszatér ide, és újra mourinho irányítja az intert. Talán talán nyáron lehet erre lehetőség, de ez még nagyon mesze van.

http://www.gazzetta.it/Calcio_Estero/Li ... 8557.shtml
mike

Ezzel a nyilatkozattal végképp lénullázta magát Gasp, alkalmatlanságát még inkább bebizonyította.
A játékosok is észrevették ezt, erről nem szívesen beszélünk, de itt bizony edzőbuktatás volt a Novara ellen...
hvmetal

mike írta:Ezzel a nyilatkozattal végképp lénullázta magát Gasp, alkalmatlanságát még inkább bebizonyította.
A játékosok is észrevették ezt, erről nem szívesen beszélünk, de itt bizony edzőbuktatás volt a Novara ellen...

Palermo ellen is volt 1-2 gyanús dolog,Roma ellen már nagyon sok,Novara..az nem látta csak aki nem akarta.
ha mindenki odatette volna magát minimum 2 győzelmük lenne.
aztán Zanetti nyilatkozata.. viszont ezért nem bántanám a játékosokat.(bár gusztustalan dolog)
Tisztában vannak a képességeikkel,erejükkel,mind egyénileg,mind csapatilag. Bajnok esélyes keret miért küzdjön a 3-4.helyért,izzadjon vért a BL-ben a tisztes helytállásért más futball "kultúrájú" klubok ellen,csak,mert az edző egy elavult játékrendszert preferál,a csapat igazi erejét megfojtva? Capitano megmondta,hogy nem jó fele halad a klub..
Ez inkább a vezetőség bakija megint.
Moratti 4."legjobb megoldása" 1év alatt.Talán Ranieri tényleg jó megoldás lehet. A többi vagy nem passzolt a kerethez,vagy rutintalan volt.
Mind Gasp,mind Benitez amatőr hiba volt,ismerve a keretet és az olasz futballt.Utólag okoskodni könnyű,de azért akik benne vannak 20éve az olasz fociban csak tudhatnák előre is,amit mi a naivság miatt,max később. ;)
hvmetal

ez a Benitezes ügy is.Szép,Európaibb,spanyolos foci. Persze igazolások nélkül. Attól,mert BL-t nyer a csapat,nem biztos,hogy más filozófiával,taktikával eredményes tud lenni. Ott a szar Barca is,3-4.helyért küzdhetnének a bohóc ligában,ha eredményes,Inter focit(2010) játszatnának velük.
Jogos kérdés Gasptól,hogy minek őt.. persze ettől még Ő is barom.Milyen edző aki nem veszi észre,hogy gyengíti a csapatot és a játékosok nem bíznak benne..
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Visszakanyarodnék a Ranieri témára.Sokan írjátok h. rossz volt nézni az oldalvonal mellett álldogálva tanácstalanul,meg borzalmas cseréit.Viszont feltenném a kérdést h. Ti a helyében kit cseréltetek volna be az Ő helyébe az akkori aktuális csapataiba?Salihamidzicet,Andradet,Stendardot,Nocerino,Almiron v. Grygerat, ha éppen nem játszottak?A juvénál talán egy hibát sorolnék neki h. hagyta elkallódni Giovincot,bár még szemtelenül fiatal volt...
Roma: Taddei,Mancini(a hulladék fajtából) stb...
Mégis mit tudott volna kezdeni ilyen nevekkel?A romából mégis kihozta maxot pedig olyan rövid volt a padjuk mint peter griffin répája...:)
Nem kedvelem,sőőt...:) De úgy gondolom h. itt nálunk megvan a keret ahhoz h. vmit mutasson tudásából,ha nem sikerül akkor mehet isten hírével.De a lehetőségek közül sztem Ő a legjobb választás.Ancelotti 1 évig nem vállal munkát,ezt kijelentette,zöldfülűekből meg nem minden esetben lesz bl-győztes,bajnok edző.
Ezzel az előszerződéssel meg annyira el vannak tájékoztatva páran sztem,de ezt talán hvmetal kollégánk kifejtette nemrég.Párszor megjelent a nyár folyam néhány lapban h. ez lehet a háttérben,de semmi sem támasztotta ezt alá.Na de ennyi is.Adjunk a gombszeműnek is egy lehetőséget,ennél rosszabb már tényleg nem jöhet,főleg ha visszatérünk a csapat által is jól ismert taktikákhoz.

FORZA INTER!!!
R9.

Mourinho mekkora arc hogy realos felszerelésben arról beszél hogy ő Interista :D

http://www.youtube.com/watch?v=wtDJTSSL ... r_embedded
hvmetal

ez nem az,hogy szurkol Ranierinek meg ilyenek?
Tényleg örül ennek az ember,meg milyen már.Real edzőként is velünk foglalkozik. De akkor már megszánhatná szeretett csapatát és nyáron visszaülhetne az Őt megillető trónra. Ha nem jön,akkor meg csak árt ezzel.
Magamfajta egyből benedvesedik,hogy majd biztos jön és nehezebb elfogadni,felfogni,hogy ez a csapat már rég nem az,amelyik a Camp Nouban tesztelhette az öntöző berendezést. Nagyobb elvárások,azt ha ne adj Isten* Ranieri valamiért távozik a nyáron és az új edzőnek nem Joséval fog kezdődni a neve..

azért megnézném,ha akkora cirkuszt csinálna,vagy annyira nem menne a csapatának,hogy elküldenék,mit lépne Moratti.

*megbukik
R9.

moratti sztem azonnal hívná
sneijder se véletlenül mondta múltkor h nem érzi jól magát madridban
hvmetal

nem sok Madrid meccset nézek,de amit láttam másabb volt José,mint nálunk.meccseken annyira nem volt egyben a csapattal,mint velünk. ha nem tudna nyerni,vagy okos elnökség elküldené helyében biztos vissza jönnék. Isten lenne,neki még azt is elnézném,ha egy évünk szar lenne,se scudetto,de még bl-be se jutnánk be.meg azért ismét sikeresnek lenni a lenézett Interrel... Zanetti meg tanulna nála pár évet.ha edző akar lenni.
na ez így fasza lenne.
Pereznek elkéne küldeni Várhidi életrajzát mailbe,.hátha leváltja Josét.
interfan

Mourinhoval kapcsolatban:
Szinte biztos vagyok benne, hogy visszafog térni egy napon. Nem véletlen ez a nyilatkozata sem, hogy neki első most a real, de utána az inter jön és ő inter szurkoló és az is marad. Sneijder is azt mondta hogy, a szíve még mindig az interé, emlékezünk vissza a búcsújára a bernabeuban és utána matrixal. Amikor pedig sneijder azt mondta számára mou a legnagyobb és legjobb és mindent köszön neki, mourinho szemébe látszodott hogy meghatódott szinte bekönyezett. Ezek mind-mind az bizonyítják hogy ő nagyon szereti az inter, 2év alatt egy legenda lett itt.
Ranieri most jó bízzunk is benne, első évében mindig jó, és most nekünk mourinho szavaival ő az első és az idei év. De utána mourinho következik, nem biztos sőt, hogy marad a realba még 1évet. Ő 2évnél nem nagyon van többet egy helyen, és szemmel láthatólag másképp viselkedik ott mint régen itt. Ha pedig eljön ide egy legendaként térhet vissza, szerintem minden inter szurkoló álma lenne ez. De ez még a jövő zenéje, addig ranieri van és benne kell bízni.
Süti

interfan írta:ő inter szurkoló és az is marad.

Ha akkora Inter szurkoló, akkor minek ment el a Realba szerencsétlenkedni??? :shock:

Főleg ahogyan megtette, rögtön a BL döntő napján, minden figyelmet ezzel is magára irányítva.

Ha végiggondolom José PR tevékenységét, majd hülye lesz vissztérni egy olyan klubhoz, ahol éveken belül szobrot emelnek neki. (Megérdemelten.)

Most részemről minden figyelem és tisztelet Ranieri-t illeti meg.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én meg szinte abban vagyok biztos, hogy már nem jön vissza hozzánk Mou.
Annál nagyobb sikert(eket) amiket nálunk elért, már nem érhet el. És benne van az is, hogy ez a közeljövőben nekünk újre nem is fog sikerülni /többiek dominanciája miatt; + mi jelentős keretfrissítés előtt állunk akárhogy is csűrjük-csavarjuk/.

Mindent megnyert, az Internél /klubnál, szurkolóknál isten, az ellen szemében meg emiatt tüske, hogy ez összejött neki/. Ha nagyon akart volna maradni, nem ment volna el, így nem.

Nagyon bírom őt, hiányzik is, de anno (nem tudom ki követte) figyeltem a Chelsea-től való távozásakor a reakciókat, és a szurkolók ugyanígy sírtak utána (a mai napig), a csapat ugyanígy szétesett, és ugyanígy agyon dícsérte akkor a Chelseat is, és az ex játékosait is, de mégsem tér(t) vissza.

Szerintem ő az az ember, aki 2x nem fog egy helyen dolgozni, ő tényleg mindig az újjab kihívást keresi, új helyen, akár új bajnokságban, vagy majd szöv. kapitányként.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én 2003 óta követtem az ő pályafutását.A Chelsea-s szerintem egy másfajta "eset".
Hogy mi lesz vele a jövőbe???Sok mindent mondott már ő is,más is(pl.:4 bajnokságban akar győzedelmeskedni,és,hogy ő ül majd le Ferguson helyére,meg,hogy 55 éves koráig akar csak edzősködni).
Szerintem meg eléggé kiszámíthatatlan ilyen téren...sok mindent el tudok róla képzelni...az biztos,hogy a jelen kor legnagyobbja és ennyi kupával maga mögött is csak 48 :)
R9.

valaki mutasson már 1 nyilatkozatot tőle mikor azt mondta h ferguson helyére akar ülni? ??????
hvmetal

R9. írta:valaki mutasson már 1 nyilatkozatot tőle mikor azt mondta h ferguson helyére akar ülni? ??????

Fergusson mondta 2éve,hogy Ő lenne tökéletes utána.Média,de rémlik,hogy José is ajnározta a MU-t még előttünk.
Nagy cigány ez a José,most is róla megy a duma,holott itt van Hunyori Kapitány :D
Komax

Ranieri: nem vagyok irigy Mourinhóra
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... ourinhora/

- Ezek az elvek hasonlítanak Mourinhóéhoz, még mindig ott lebeg az árnyéka Pinetina fölött?

- Nem vagyok se feltékeny, se irigy rá. Hiszem, hogy Angelo Moratti mellett Mourinhónak és Herrerának is kijárna egy szobor Pinetinában. Szégyen, hogy sokan hajlamosak elfeledkezni az Inter történelméről.

Ez a faszi egyre szimpatikusabb.
Csalók ellen biztos hogy bizonyítani akar, úgy veszem ki a szavaiból, hogy nem békés viszonyban váltak el.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Komax írta:Ranieri: nem vagyok irigy Mourinhóra
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... ourinhora/

- Ezek az elvek hasonlítanak Mourinhóéhoz, még mindig ott lebeg az árnyéka Pinetina fölött?

- Nem vagyok se feltékeny, se irigy rá. Hiszem, hogy Angelo Moratti mellett Mourinhónak és Herrerának is kijárna egy szobor Pinetinában. Szégyen, hogy sokan hajlamosak elfeledkezni az Inter történelméről.

Ez a faszi egyre szimpatikusabb.
Csalók ellen biztos hogy bizonyítani akar, úgy veszem ki a szavaiból, hogy nem békés viszonyban váltak el.

- Igaz Benítez állítása, mely szerint az Internél mindent Moratti csinál?

- Nem vettem észre. Benítez szerintem azt hitte, hogy az olasz klubok úgy működnek, mint az angolok, hogy a klubelnököt csak akkor látod, amikor a kék teliholdat.

Hát ez jó. :D :D Én még reménykedek a Scudettoban, de ha nem is lesz meg, a derbyket nyerjük meg, legalább akkor ne röhöghessen a sok merda! :twisted: Forza Inter!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

PetR írta:Benítez szerintem azt hitte, hogy az olasz klubok úgy működnek, mint az angolok, hogy a klubelnököt csak akkor látod, amikor a kék teliholdat.
Ez jó... Ranieri nyilván több tapasztalattal rendelkezik az olasz liga kapcsán, de így sem lesz egyszerű dolga.

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

CR megrendszabályozása 10 ezer euróra "mérséklődött". Az egy mérkőzésre szóló eltiltást kukázták.

FORZA INTER!!!
hvmetal

már tegnap is olvasni lehetett,hogy Moratti nem elégedett a stáb munkájával.Brancát szóba hozták a Madriddal is.
nem 1 kritikát lehetett olvasni Moratti felé. Szerintem nem az elnökkel van gond, -legyen bármekkora beleszólásai az igazolásokban,csapat életbe.
Audipower

hvmetal írta:már tegnap is olvasni lehetett,hogy Moratti nem elégedett a stáb munkájával.Brancát szóba hozták a Madriddal is.
nem 1 kritikát lehetett olvasni Moratti felé. Szerintem nem az elnökkel van gond, -legyen bármekkora beleszólásai az igazolásokban,csapat életbe.

Szarból nem lehet várat építeni. Pénz nélkül nem Branca hibája, hogy nem igazoltunk értelmes játékosokat. Azért Mou idejében, amikor volt lé sztem jó üzleteket csinált Branca. Elég csak az Eto'o+40M€=Ibra üzletet említeni. Akkor egész Európa a Barca-n röhögött.

Erről a Branca-Madrid sztoriról pedig Mou nyilatkozta, hogy kamu az egész, mondjuk én már csak azt hiszem el ami hivatalos az ilyen átigazolási ügyekben.
Süti

Audipower írta:Szarból nem lehet várat építeni. Pénz nélkül nem Branca hibája

Pedig most egy ilyen ember kell ide, aki még a szarból is képes.
hvmetal

pénz nélkül nehéz. (mondjuk mikor volt lé szaladgált itt Keane és társai,vagy Pirlo,Seedor,Ronaldo áron aluli elengedése.)
kevés pénzből tehetségeket azért lehet venni. nálunk Kerlon,Slavkovski,Biabiany,pl: merdánál T.Silva,Kaká.
Barcát behúztuk,de évekig nem volt irányítónk,évek óta nincs bal szélső hátvéd.Real kukázás ügyes volt,de szerintem több mellényúlás volt,mint.. persze ez nem csak Branca hibája. évekig játékos temető voltunk...
Válasz küldése