A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hiddink sztem biztos hogy nem marad Török-kapitány, már a lapok is írják hogy nem hosszabbítanak vele.
Nyárra mindenképp fejben tartanám a vezetőség helyében, ha csak addig nem ír alá mondjuk az Anzhihoz. Erről pletykálnak.
Ha nyáron új edző jön(amennyiben nagyobb tudású, jöhet Ranieri helyett!) akkor nálam ő, és Prandelli is listások. Mindig csíptem őt, nagyon jól szervezett csapatai vannak. A válogatott is padlón volt a VB után, és össze tudta rakni őket. Én bírom őt, nyerjék meg az EB-t, és üljön le a padunkra :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ugyan.Josén kívül ki az akinek csábító lehet a nagyok közül egy Inter vezetőedzői ajánlat?
közeljövőben csóróság,értelmetlen igazolási politika.nem igazíthatja a stílusára a csapatot.
egy fórumon pont arról írtak,hogy lehet Boassal is szarok lennénk,mivel hasonlít a védekezése,letámadása a Benitez focira,ahhoz meg megint nem lennének emberek.
most veszünk reméljük egy Guarint,Juant,Vertonghent,talán Tevezt és ez jó. Az nem,hogy megint hátra lehet lesz dőlniük,kihúzván magukat,hogy télen kik jöttek.Közben Ranieri tuti nem marad,az új edző kap egy aránytalan csapatot,tele vén f.szokkal,taknyosokkal meg 2-3jó korban lévő játékossal.
egy profi vezetőség az edzővel kezdené akinek van szava a játékosokkal és a szurkolókkal szemben,megtartaná Sneijdert és a 2emberre építené az új Intert.
remélem a közeljövőben egy jól gazdálkodó,ésszel gondolkodó vezetőség fogja irányítani a klubbot,mert 20évig megint nem nyerünk semmit.(ha csak nem jön vissza José,vagy nem bundáznak a többiek)
ha a kis Moratti átveszi a klubot,remélem ezt a Branca bandát kib.ssza
most is,táncolnánk vissza a Kucka ügyből,meg Castaignost muszáj volt már idén elhozni :lol: :lol:
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

PellerG írta:Hiddink sztem biztos hogy nem marad Török-kapitány, már a lapok is írják hogy nem hosszabbítanak vele.
Nyárra mindenképp fejben tartanám a vezetőség helyében, ha csak addig nem ír alá mondjuk az Anzhihoz. Erről pletykálnak.
Ha nyáron új edző jön(amennyiben nagyobb tudású, jöhet Ranieri helyett!) akkor nálam ő, és Prandelli is listások. Mindig csíptem őt, nagyon jól szervezett csapatai vannak. A válogatott is padlón volt a VB után, és össze tudta rakni őket. Én bírom őt, nyerjék meg az EB-t, és üljön le a padunkra :)

EB-t nem hiszem,hogy nyernek,mert valószínű ki se jutnak,mivel kaptak otthon egy 3ast a horvátoktól.
De egyébként jöhetne. :)
hvmetal

Prandelli egy jó/szar eb szereplés után,illetve Ancelotti szabad lesz nyáron
igaz most sem az edzővel van a gond.sajnálni is fogom Ranierit
PellerG

Pazzo írta:
PellerG írta:Hiddink sztem biztos hogy nem marad Török-kapitány, már a lapok is írják hogy nem hosszabbítanak vele.

EB-t nem hiszem,hogy nyernek,mert valószínű ki se jutnak,mivel kaptak otthon egy 3ast a horvátoktól.

Ugye nem gondoltad hogy a törökökre írom hogy nyerjék meg az EB-t?! :-)
Lehet félreérthető az írásom, de ott már Prandelliről és az Azzuráról véleményeztem.
Pazzo

PellerG írta:
Pazzo írta:

Ugye nem gondoltad hogy a törökökre írom hogy nyerjék meg az EB-t?! :-)
Lehet félreérthető az írásom, de ott már Prandelliről és az Azzuráról véleményeztem.

De,elnézést,azt hittem Hiddinkre gondolsz,mert írtad,hogy lejár a szerződése. Én olvastam félre. :)
Pazzo

hvmetal

PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

hvmetal írta:http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2011/11/16/Lele_Oriali_-_Egy_szmztt_Inter-legenda_szavai/

Érdekes. Mondjuk eddig ötletem se volt hogy mért távozott. Jött Benitez meg a segítője, és ő meg eltűnt... De ezek szerint Branca ilyen szemét lenne? :|
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Asszem Boas lassan szabadúszó lesz.....
Pazzo

Stankov írta:Asszem Boas lassan szabadúszó lesz.....

http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=121978
Lehet...
PellerG

Nem bánnám. És akkor Mouhoz hasonlóan nyárig tanulná az olaszt, aztán júliusban vele kezdenénk a felkészülést. :)
Hiddink is hátha kitart nyárig.
Minden tiszteletem Ranierié, már most, a 2 hónap alatt is, összkép alapján, de az eddigi vele kapcsolatos korábbi tapasztalatok alapján(1. év utáni összeesés) nem vele kéne hosszú távra tervezni.
hvmetal

Hiddink úgysem jön majd egy csóró klubhoz.
Boas meg tényleg jó,hosszútáv,csak a keret nem a legjobb az ő játékához. Rá van aggatva az új Mourinho név,mert portugál,meg Porto. Egy ilyen játékospolitikával bíró klubnál simán beéghet.
Ha igaz a Tevezes dolog is,hát... Ha még valami oknál fogva tejelnének is Morattiék,1 jó edző nézni fogja a klub anyagi lehetőségeit. Gondolom a presztízs vesztés és az edzőkeringő sem javít a helyzetünkön.
Talán-talán Prandelli,ha lépne az olaszoktól.
hvmetal

vezetőség úgy néz ki ez marad. Lele Oriali szívesen visszatérne,és lehet mi is hajlanánk rá.(jó lenne)
Cordoba szerződését vagy meghosszabbítják,vagy Toldohoz hasonlóan nagykövet lesz(vagy ilyesmi)
Marco kap vmi melót a stábban.(őt eltudnám képzelni Beppe helyén,Ranierit segítve,mert jó az öreg,de a tej néha megalszik a szájában)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

hvmetal írta:Cordoba szerződését vagy meghosszabbítják
Bármit (na jó azért ne!), csak ezt ne!!!

FORZA INTER!!!
hvmetal

Napokban megjelentek pletykák,hogy Leo visszatérhet valamilyen igazgatói szerepben. T.Silva,Kaká,Pato...ha úgyis brazilokat nézegetünk. Lucas vagy Ganso megszerzésében sokat segíthetne
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hvmetal írta:Napokban megjelentek pletykák,hogy Leo visszatérhet valamilyen igazgatói szerepben. T.Silva,Kaká,Pato...ha úgyis brazilokat nézegetünk. Lucas vagy Ganso megszerzésében sokat segíthetne

kíváncsi vagyok ha itt maradt volna edzőnek hol állnánk most
hvmetal

hát jó kérdés.ha a 2égést nem nézzük,azért eredményes volt. ki tudja mit produkálna most,ha vettek volna neki 1normális védőt,vagy már az is előrelépés lett volna,ha Motta nem 2meccset bír.

Nálam amúgy jelenlegi felállás az lenne,hogy Ranieri az edző,Leo másodedző és menedzser.(mármint Ő felelne az átigazolásért)

Jó lenne,ha a vezetőségben lenne olyan aki felmeri emelni a hangját,akár Morattival szemben és észérvekkel hatni az öregre.(PL:ne minden majmot fizessen a semmiért) De akár az edző-buktatósdi után egy fizetés csökkentés javaslása,na meg igazolások.3éves project,teljes bizalom az edző felé és az illető játékfilozófiájára igazolni.Nem pedig összevissza vásárolni,4hetente edzőt cserélni.Nem Benitezt védem,de ha hagyjuk dolgozni,megkapja az embereket,már nem így állnánk.
Hiddink nagyon jó lenne háttérembernek,de már Leonardo is előrelépés lehetne.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Leo miért jönne vissza? Párizsban nagy csapat épül, nem hiszem , hogy fél évre szerződtették volna ás egyből jönne vissza . Ők is ki akarják használni a kapcsolatait. Nem véletlenül írták, már hogy vinné Coutinhot, esetleg Ancelottit.
Hogy vele hol tartanánk? Ezt felesleges taglalni.De abban biztosak lehettek, hogy taktikailag még Gasp szintjét sem éri el. Viszont a játékosok nagyon szerették őt.
Pazzo

http://www.azzurri.co.hu/inter/guardiol ... z-internel

Szerintem ilyen nem lesz,hogy ők fogják irányítani a csapatot,de kíváncsi lennék mit tudnának alkotni. :)
PellerG

Tegnap is, ma is olvasom olasz portálokon, hogy ha a közeljövőben edzőváltásra kerülne sor nálunk, akkor Spalletti neve van az 1. helyen Morattinál.
Spalletti elmondta, ha nem kap meghatározó játékosokat a Zenitnél, távozni fog.
Ranieri maradása az év végi helyezésünktől függ.

Én nagyon nem bírom Spallettit. Sosem volt szimpatikus. 4-2-3-1-t játszatja, semmi mást. Belenyúlni nem nagyon tudott. Igaz, hogy szűk kerete volt a Románál, de a formáió sosem változott. Remélem, hogy ha nem tudunk nagyobb nevet megszerezni-Hiddink, Capello, Villas Boas, Guardiola, Prandelli(nagyon bírom)-akkor inkább Ranieri marad.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

PellerG írta:Tegnap is, ma is olvasom olasz portálokon, hogy ha a közeljövőben edzőváltásra kerülne sor nálunk, akkor Spalletti neve van az 1. helyen Morattinál.
Spalletti elmondta, ha nem kap meghatározó játékosokat a Zenitnél, távozni fog.
Ranieri maradása az év végi helyezésünktől függ.

Én nagyon nem bírom Spallettit. Sosem volt szimpatikus. 4-2-3-1-t játszatja, semmi mást. Belenyúlni nem nagyon tudott. Igaz, hogy szűk kerete volt a Románál, de a formáió sosem változott. Remélem, hogy ha nem tudunk nagyobb nevet megszerezni-Hiddink, Capello, Villas Boas, Guardiola, Prandelli(nagyon bírom)-akkor inkább Ranieri marad.

Én is azon a véleményen vagyok, hogy vagy egy igazi nagy név, vagy akkor inkább maradjon Ranieri.
hvmetal

kezd a tököm ki lenne ezzel
lesz a következő 10évben olyan edző,aki 1évet letud nálunk dolgozni??

Benitezt elküldtük,mert kimondta,hogy ember kell.(voltak hibái,de sok dologban igaza volt/van)
Leot elküldtük,mert azt hittük,hogy BL-t nyer vagy nem tudom(hozhattak volna mellé egy Henk ten Cate-t)
Gasp-no comment
Ranieri-félünk,hogy ellene is belázadnak?(ki ellen nem fognak?magyaros a dolog,11edző a pályán..)
- Alvarez,Philippe még nincs Kaká magasságokban?
-mert látván az előző 3edző kamikaze felfogását,nagyobb hangsúlyt fektet a védekezésre,ami a játék rovására megy,de 11helyet ért eddig?

ha hozunk edzőt,akkor hosszútávra kellene.minimum 2-3éves tervvel,nyár elején,és neki,vele igazolni.
kiráz a hideg,ha arra gondolok,hogy augusztus elején leigazoljuk mister x-et.ijesztő mosolyú Moratti mellett ott somolyog.De játékost már nem kap,mert minek? felkészülés 2/3-a elment nélküle. novemberben pedig a horizonton megjelenik Mister khejhehjjshdjjj,Bevenuto felirat alatt,nagy kacajjal.

lassan már azt mondom ezek után,hogy érdemes lenne havonta szerződést hosszabbítani az edzőkkel,és akkor lehet akár 5-6is egy évben,mégsem megy el annyi lóvé.

nem értem minek kell ilyenkor a lehetséges utódokról beszélni. ez motiválja Ranierit,vagy a csapatot?
hvmetal

Mi szól amúgy Spalletti mellett?
ha az,hogy jól bánik a fiatalokkal,akkor jó lenne észrevenni,hogy a futball történelem legnagyobb pedoja,kezd hitelt veszteni Angliában. Neki még a szegénység sem gáz. ha egy szálláson élhet Obival és Coutinhoval,(egy ágyas /ház) szerintem még kevesebb fizuért is jönne. Bár kéne 1-2 francia,vagy egykori francia gyarmatról származó tini.Attól gerjed az öreg igazán.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azért ne vegyünk itt olyan biztosra dolgokat, ez még nagyon pletyka spaletti. Ranieri szépen összekapta a csapatott, és kihozta a gödörből amit gasperini csinált. Télen most biztos nem lesz edző váltás, ezt tudja mindenki, és tegyük hozzá nem is szabadna. Itt most nagyon sok minden attól függ, hol zár a csapat az évégére. Minden ilyen pletyka nagyon ha így lesz ha úgy, tehát nagyon elméleti.
Csak akkor lehet edző váltás, ha relatíve érkezne egy nagy név. Akik majd képbe lehetnek azok közül csak egy spaletti. Ott lehet majd prandelli, capello is hiába miket mondott az interől pénz mindent megold, hiddink valószínű megy oroszba így ő nem, és villas boas is ugye ha a chealsenél nem nyer semmit repül jelenleg pedig nem áll túl fényesen.
De ezek még nagyon a jövő zenéje, ranieriben kell bízni és a csapat, vezetőség, szurkolók is megteszik most ezt.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Kíváncsi leszek most, hogy az Anzsinak Yuri Krasnozhan lett a vezetőedzője Hiddink hajlandó lesz-e valami igazgatónak oda menni. Olyanról is hallani, hogy Abramovic már megegyezett Hiddinkel, és Villas-Boas repül télen.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

hvmetal írta:Mi szól amúgy Spalletti mellett?
ha az,hogy jól bánik a fiatalokkal,akkor jó lenne észrevenni,hogy a futball történelem legnagyobb pedoja,kezd hitelt veszteni Angliában. Neki még a szegénység sem gáz. ha egy szálláson élhet Obival és Coutinhoval,(egy ágyas /ház) szerintem még kevesebb fizuért is jönne. Bár kéne 1-2 francia,vagy egykori francia gyarmatról származó tini.Attól gerjed az öreg igazán.

nem kevered wengerrel? :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

zanetti88 írta:
hvmetal írta:Mi szól amúgy Spalletti mellett?

nem kevered wengerrel? :D

sőt, egyenesen Wengerről írja a fentieket :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ranieri stabilizálta a csapatot és rotálja a játékosokat. Ezzel kifejezetten ösztönzött egy-két játékost a jó teljesítményre.
PellerG

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fr ... ti-2110993

Persze lehet, hogy ez csak a szokásos ubiszezonos pletyka, a következtetésem meg lehet hogy végképp az, de Moratti nagyon szimpatizál Blanc-al, aki tényleg nagyon tehetséges edző, ráadásul Interes kötődése is van.

Már 2 edzőváltásnál is felmerült a neve, én sokkal inkább őt favorizálnám, ha esetleg tényleg edzőváltás lenne nyáron, mint Spallettit, akit legkomolyabban írnak.

Én csípem őt, 4-2-3-1-t játszat, jó csapatokat rakott eddig össze.
sorger=giallo

Marco Branca ma töltötte be a 47-et, a legjobbakat neki! A jeles esemény alkalmából meglephetné magát, a klubot és a drukkereket 1-2 jó igazolással...

FORZA INTER!!!
hvmetal

Te jó ég,már 47?? Emlékszek rá még,mint játékos.Vierihez hasonló,nagy vándor cigó volt. :D

Szerintem Moratti lepje meg pár millióval először. ;) Cukrász is elég szar tortát csinálna cukor nélkül.
The Eagle

Hozzászólás Szerző: The Eagle »

http://www.hatharom.hu/article/e49c1c-g ... -csak-akar

tessék :) ezért spórolunk :D (remélem)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

The Eagle írta:http://www.hatharom.hu/article/e49c1c-guardiola-annyit-kereshetne-az-internel-amennyit-csak-akar

tessék :) ezért spórolunk :D (remélem)

De mit ér egy jó edző, ha nincs hozzá megfelelő játékosállomány? Ne hozzák ide, mert itt nem fog menni a tili-toli.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Pephez minimum 100 millió kell.
The Eagle

Hozzászólás Szerző: The Eagle »

Hát igen.....szarból várat senki sem tud épiteni...Mourinhonak könnyebb dolga volt.
kiscivis

The Eagle írta:Hát igen.....szarból várat senki sem tud épiteni...Mourinhonak könnyebb dolga volt.

Ez így van. De ettől függetlenül is úgy gondolom, h Pep nem való ide.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Hááááát Pep.-től én se vagyok "elájulva"!Olyan játékosokkal, nem nehéz jól "muzsikálni"!!!! 8-) 8-)
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

ezt a kitöltetlen csekket inkább tegye el Moratti stadionra vagy 2-3 értelmesebb igazolásra...
Guardiola menyjen először a junájtidba vagy valahova és bizonyitson ott is
nem értem a vezetőséget.Ranieri kihozza ebből a csapatból most a maximumot.
mért nem lehet hagyni normális dolgozni?
hvmetal

Internek megvan a saját arca.Inkább építsen olyan csapatot ami megakarja fordítani a 0-2es meccset a Samp ellen,és meg is fordítja.

Hozza vissza Josét,ha ennyi léje van,vagy akkor a Domingos José Paciencia! Na Ő tényleg illene a csapathoz.Sokkal jobban,mint Boas vagy Guardiola.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

kiscivis írta:Pep nem való ide.

Nehéz megmondani a tutit, én sem vállalkoznék rá, de Gaurdiola nagyon jó edző, és szerintem szép eredményeket érhetne el Milánóban is.

15-ből 13 trófeát elhozott a Barca-val, a Bernabeu-ban még nem kapott ki, és José-t is leckézetette már jópárszor.
kiscivis

Süti írta:
kiscivis írta:Pep nem való ide.

Nehéz megmondani a tutit, én sem vállalkoznék rá, de Gaurdiola nagyon jó edző, és szerintem szép eredményeket érhetne el Milánóban is.

15-ből 13 trófeát elhozott a Barca-val, a Bernabeu-ban még nem kapott ki, és José-t is leckézetette már jópárszor.

Oké, a triplázós évünkben Herczeg Bandi is triplázott a Lokival. :) Szép eredmények, de olyan csapat van a keze alatt amelyikkel az elit edzők nagy része nem vallana szégyent. Egész életét ott töltötte abban a közegben, stílusban. Itt az nem menne ezt sztem te is belátod, róla pedig nem tudom elképzelni, h mást stílusban is ilyen eredményes lenne.
Süti

kiscivis írta:olyan csapat van a keze alatt amelyikkel az elit edzők nagy része nem vallana szégyent

Az lehet hogy szégyent nem vallanának, de ennyi eredményt nem érnének el nélküle.

És azt is vitatom, hogy ne tudna valami mást kitalálni taktikailag egy másik csapatnál.
kiscivis

Süti írta:
kiscivis írta:olyan csapat van a keze alatt amelyikkel az elit edzők nagy része nem vallana szégyent

Az lehet hogy szégyent nem vallanának, de ennyi eredményt nem érnének el nélküle.

És azt is vitatom, hogy ne tudna valami mást kitalálni taktikailag egy másik csapatnál.

Meddő vita. Szerinted szupermegagigagsztár edző, szerintem meg nem. Majd a jövő eldönti.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

én úgy vagyok vele hogy a tekintetben jó lenne hogy ő is a fiatalításra koncentrálna, de taktikailag nem sokat nézek ki belőle, azt a sok kupát meg Villa, Messi, Xavi, Iniesta, Pikké, Puyul, Valdes tengely Ranierivel és Bénatezzel is nyerte volna.
sorger=giallo

Igaz, itt még csak szimplán kékben őrjöngött az idős miszter, de gyanítom belopná magát néhány interista szívébe, ha ezt egy milánói derbin is megismételné... http://www.youtube.com/watch?v=yUTInpwRQNo

FORZA INTER!!!
Süti

kiscivis írta: Meddő vita. Majd a jövő eldönti.

Na, ebben legalább egyetértünk. :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Amit mi is láttunk, hogy ranieri max vészmegoldás nyárig, azt a vezetőség is kezdi belátni. És egyre több, név merül fel, persze még nagyon korai de nézzük kik merültek fel.
- Blanc: a hírek szerint az eb után lelép a franciáktól, és hajlandó lenne átvenni az intert. Neki még nem is kéne olyan magas fizetést adni.
- Villas Boas: elég rosszul áll a helyzete a chelalsenél, és nyáron abarmovic kirúgja minden bizonnyal. Mondjuk ezzel a chealseval, az is csoda hogy így áll. Most nem kéne érte 15m-at fizetni, és mivel nyáron nagyon is képben volt, valamint ő is elmondta hogy kész volt áltvenni az intert. Ezért lehet rá most nyáron reális esély. Fizetés ügyileg neki se kéne, több 10m-t adni.
- Capello: az biztos hogy az eb után elhagyja angliát, azt mondta visszakar vonulni. De az elmúlt napokba, volt egy nyilatkozata. Amiben elmondta sokszor közel állt az interhez, és nagyon korrekt ajánlatot adott neki moratti. De végül úgy döntött végig viszi már az angolokal. Tehát az újságok szerint, egy megfelelő ajánlat, ami ez esteben lenne vagy 8m-s fizetés. Még capello is jönne 1-2évre.
- Spaletti: az ő neve is felmerült, mivel még nem hosszabított a zenitel, és nyáron lejár a szerződése.

De ez mind- mind még nagyon a jövő zenéje, de az látszik hogy a vezetőség se ranierivel képzeli a jövőt.
hvmetal

mekkora bohócok lettünk...
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Jöhet ide akármilyen edző meg edzői elképzelés ha nincs hozzá megfelelő keret. Amíg a középpálya ilyen lassú és nincs használható csatárunk Militon kívül, nem tudunk mit kezdeni a mezőnnyel.
Válasz küldése