A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Blancnál legalább Sneijdernek lenne helye...többinél nem
csak az a baj,hogy Sneijder és talán Ricky aki ér vmit előre
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Injoc írta:Jöhet ide akármilyen edző meg edzői elképzelés ha nincs hozzá megfelelő keret. Amíg a középpálya ilyen lassú és nincs használható csatárunk Militon kívül, nem tudunk mit kezdeni a mezőnnyel.

Igen jogos, amit írsz. De az első lépés egy új nagy csapat felépítéséhez egy komoly edző. (Moratti azt mondta nyártól új inter épül, meglátjuk mi igaz belőle)
Nem lehet ilyen semmi gasperiniket idehozni, leonardokat 0 rutinnal, és ranieri is jó tűzoltásra de nem véletlenül nem nyert semmi komolyat.
Játékosok is sokkal inkább jönnek ha egy capello, boas, blanc kaliberű edző vezeti a csapatott és nem pedig ilyen nevetséges gasperini.
Nyárra pedig talán érkezhetnek meghatározó új játékosok. Azt a vezetőségnek is bekellet látni, hogy nem megyünk sokra ilyen nagatomo, pazzini, szerű középszerű játékosokkal. Velük csak középszerűség jöhet.
Nyárra írják a lehetséges új neveket, persze még nagyon korai. De legalább ilyen lucas, suarez, vertonghen top játékosok érkezhetnek. Akiknek jönniük is kell.
És amit még megkel, a kiöregedett játékosoknak megköszöni. Pl: chivu, és folytathatnám a sort. Itt már nem elég a 2010es bl győztes csapat, ide kell 5-6 új meghatározó játékos nyáron, mint anno 2009-ben (milito, motta, sneijder, eto, lucio.)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

hvmetal írta:Blancnál legalább Sneijdernek lenne helye...többinél nem

Szerintem a következő edzőnek már nem kell Sneijder helyét keresnie...
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Boas is méreteset bukik a Chelsea-vel, pedig ott aztán van pénz. Bár kicsit talán ott is játékos uralom van (Ancelottival a 2. évében piszok jól rajtoltak). Amúgy meg játékban hasonlít Benitezhez amit nem csipáztak a srácok. Ha lesz 5-6 új játékos akkor persze minden elképzelhető, de idő kell hozzá.
És persze egy normális felkészülési időszak nyáron!
hvmetal

Injoc írta:
hvmetal írta:Blancnál legalább Sneijdernek lenne helye...többinél nem

Szerintem a következő edzőnek már nem kell Sneijder helyét keresnie...

kérdés,hogy serie a 3-4 helye ,vagy scudetto,BL elődöntő a cél
Sneijder az egyetlen klasszisunk
Guarin,Sneijder,Ricky/Coutinho négyeshez kéne építkezni
Lucast csak azért elhozni,mert klasszis,mikor itt lesz Ricky,Cou baromság.abból a pénzből jöhetne Dougles,Isla vagy Gignac,ayew
ayew kva jó Etó'o pótlék lenne
persze ez nálunk irreális és én a nyárra sem várok csodákat
( spórolunk,mert szarul állunk az új szabállyal,majd szétköltekezzük magunkat nyáron? ez nem arról szól,hogy épp becsúszunk,aztán mehet,mint régen.jövőre is jó mérleggel kell állnunk. Nem tudom,hogy miből épül az új Inter.Ha eladjuk Sneijdert 25millióért(ilyen szezonok után...) hozhatunk 2 talányt,vagy egy Pazzinit és egy Polit)
hvmetal

Boas meg Benitez 2. max nem ilyen Jovanovicot akarna idehozni
attól,mert portugál meg Porto még nem José
__Spaletti 1évig bírná
vki érti amúgy,hogy minek hoztunk 2év alatt 2irányítót(Cou,Ricky) Benitezhez,Gasphoz,illetve a következő edzőhöz? Capellonál sem az irányítós játék a menő.Guardiola 3-4-3. lehet végre nem igazolunk minden évben 5vkp-t,hanem most az irányítók jönnek majd
Maicon,Jonathan,Zanetti,araoni és Islát mondják nem Cissokot vagy Marcelot :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

hvmetal írta:
Injoc írta:
hvmetal írta:

ayew kva jó Etó'o pótlék lenne

Ayew nem Eto'o pótlék, ő egy marha jó balszélső, nem csatár, főleg nem befejező a posztja.
A kisebb Ayew középcsatár, de még érnie kell.
hvmetal

mindkét szélünk szar
2010es Eto'o szerep
(nézem a marseille meccseket)
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

hagyjuk már Sneijdert.. már idegesítő amit a pályán művel, hisztizik, duzzog, szarik bele az egészbe, nem véletlen olvasni annyit, elragadta a milánói éjszaka.. most adjanak érte egy 20-25 misit aztán isten vele.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Azért adjanak inkább legalább 30-at, vagy többet, különösen, ha az Anzsi a kérő... ;)

FORZA INTER!!!
hvmetal

psn írta:hagyjuk már Sneijdert.. már idegesítő amit a pályán művel, hisztizik, duzzog, szarik bele az egészbe, nem véletlen olvasni annyit, elragadta a milánói éjszaka.. most adjanak érte egy 20-25 misit aztán isten vele.

ja,nálunk kinézik azt lassan aki nyerni akar.
Pazzon mikor érezhettük azt utoljára amit Militon? ez a szarok bele vz egészbe,ha hozzám kerül a labda az átvétel is esélytelen kép jó,hogy elb.ssza egy sérülések miatt alig szóhoz jutó klasszist aki nagyban hozzájárult a 2010es BL és holland sikerhez(ezüst)
nála szerintem más a mérce,mint pl az istenített Cvmbiassonál(akinél bármikor jöhet egy kis edzőbuktatás a pontok hátrányára.)

4-4-2 lehet eredményes,de ideje múlt a nagyoknál. Hozhatjuk helyette ilyen Diegot,de Wes eladása nem mutatnak akkor ambíciókra. Most sérült,meg alapból ajax iskola(sérülések),de talán enyhül a dolog,ha tényleg műüvesítik a Meazzát
Capitanon kívül amúgy is sok a gyakran sérült ember-
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Azt azért senki nem mondhatja Pazzora, h nem küzd. Hihetetlenül szar formában van ez tény, de küzd akar, visszazár ha kell. Sztem nem érheti szó a ház elejét... Kicsit padoztatni kellene, h azt csinálja mikor idejött. Csereként lőtte a góljait. Annyi meg amit jelenleg csinál Lük is tudna :D
A'doma Zajcev Jr.

Csak a hasonlat kedvéért a Genoánál ajtó ablakban nem passzolt Jankovic Palacionak aki ezután nem harapta le a fejét, hanem megtapsolta a társát. Pazzini sajnos ilyen egysíkú játékos amit ki lehetne használni, de Ranieri egyelőre nem tudja. Az pedig, hogy rendszeresen játszik azt bizonyítja, hogy Pazzo betartja az utasításait.
Forlan tényleg jöhetne, hátha Pazzininek jót tenne a pihi.
hvmetal

Genoa nem Inter. Ilyen hülyeséggel ne gyere
Pazzo bajnokság csatár lehetne,BL-hez kevés ezekben a rendszerekben.Bírom amúgy,de sokszor flegma,és Wes is érthető.alig játszik,nincs helye és ahhoz,hogy nagy lehessen kell egy jó csatár.
Luc játszhatna,ha már Brancának nem lehet 1évet még hollandban hagyni.Csak értelme nincs,mert ugynolyan statikusnak tűnik,mint Pazzo.
gyerek meg olyan laza a semmire,hogy csoda,hogy szét nem pereg. 2 Diego jó volna már,ha 5meccset lehozna együtt
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Capello lemondott az angol válogatott kapitányi posztjáról. Moratti lecsaphatna rá.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

tuti ő jön Ranieri után, pedig rühellem nagyon, de a tudását elismerem.
Pazzo idén tényleg szar, bár én is bírom őt.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

20recoba írta:tuti ő jön Ranieri után

http://www.goal.com/en-us/news/86/italy ... -inter-job
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

ahogy állunk már most jöhetne!bár CR-rel szembe szemét dolog lenne
hvmetal

jó,hogy mindig hangoztatja,hogy rühell minket
Lippi 2 lenne,biztos nem törne össze,ha velünk nem lenne sikeres.zsét meg ugynúgy megkapná

nála jobban 1 edzőt sem rühellek,és szerencsére 100,hogy nem jön

Új Inter épülhetne úgyis,hogy jön egy Hiddink és ő igazol
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Szerintem sem fog ő jönni, és nem is ő kell már most. Nyáron egy fiatalabb edzőt kell szerezni, aki azért már rendelkezik némi tapasztalattal, és hosszútávra jönne. Capello szerintem már nem sokáig fog edzősködni, ha egyáltalán leül még valahova, ő sem lesz fiatalabb. Új Internek kell épülnie nyáron, nem Capelloval. Persze ettől függetlenül elismerem az eredményeit.
interfan

Érdekes most ez a capello téma. Pont egy pár napja nyilatkozta azt, hogy az inter nagyon korrekt ajánlatot adott neki tavaly, elfogadta volna de végül úgy döntöttek hogy külön utakon folytatják. Hozzátette még hogy nem tudja mi lesz a jövőben. Az hogy most érkezzen edző szinte kizárt, max ahogy írták ha ranieri nagyon befuccsol.
Capello pletyka szinten már képben van, ellentétben hiddinkel. Az akik rajta kívül vannak még, mind-mind reális esély lehet nyáron. Blanc, Boas, Capello.
A jövő intere ami épülhet nyáron, ahhoz tényleg nem capello illene. Egyértelmű hogy a világ egyik legjobb edzője, de 65 éves max 2-3évre jönne ha jönne.
Blanc, és Boas pedig fiatalok, talán ők jobban illenének az új interhez. De ez még nagyon a jövő zenéje.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

2-3 év az elég hosszú táv mostanában...
A'doma Zajcev Jr.

hvmetal írta:Genoa nem Inter. Ilyen hülyeséggel ne gyere

Csak a hasonlat (és az alázat bemutatása) kedvéért írtam, de ha neked az a természetes, hogy ordítoznak egymással a játékosok akkor lelked rajta! ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Capello tegnap este felmondott, lehet Moratti már meg is kereste. ;)
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Spaletti 2015-ig meghosszabbította a Zenittel lévő szerződését, így ő valószínűleg nem lesz majd az edzőnk.
Stankov

Cupi írta:Capello tegnap este felmondott, lehet Moratti már meg is kereste. ;)

Megértem az ellenszenvet a Don miatt,de nála tuti nem lenne ilyen mint a Roma ellen "menjetek fel aztán majd csak lesz valami" taktika.
Ő egy olyan edző aki szarból is tud várat építeni.
Arról nem is beszélve h nem egy Gasp,Leo,Ranieri akit Moratti egy kar legyintéssel elintéz ha új és minőségi játékosokat akar.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

bali06 írta:Spaletti 2015-ig meghosszabbította a Zenittel lévő szerződését, így ő valószínűleg nem lesz majd az edzőnk.

Hála az égnek! :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Stankov írta:Megértem az ellenszenvet a Don miatt,de nála tuti nem lenne ilyen mint a Roma ellen "menjetek fel aztán majd csak lesz valami" taktika.
Ő egy olyan edző aki szarból is tud várat építeni.
Arról nem is beszélve h nem egy Gasp,Leo,Ranieri akit Moratti egy kar legyintéssel elintéz ha új és minőségi játékosokat akar.

Ez tényleg így van, viszont a csapatból nagyon hiányzik a tűz (ami pl a juvénál idén megvan). Nem tudom Capello képes lenne e feltüzelni a játékosokat...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Guardiola még mindig nem hosszabbított és Maradona szerint is hozzánk jön. Amíg Guardiola tényleg nem ír alá, addig én rá látom a legnagyobb esélyt. Biztos, hogy több mint pletyka...
PellerG

Egy gond van csak, hogy ha nincs pénzünk, hogy fizetnénk meg egy ilyen kaliberű edzőt?
Guardiola, Capello, Hiddink 7-10 milla/év.
Mou végképp esélytelen, 10-12.
Blanc, Villas-Boas akik tényleg képben maradhatnak ez alapján, nálam ők is állnak a top helyeken.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta:Érdekes most ez a capello téma. Pont egy pár napja nyilatkozta azt, hogy az inter nagyon korrekt ajánlatot adott neki tavaly, elfogadta volna de végül úgy döntöttek hogy külön utakon folytatják. Hozzátette még hogy nem tudja mi lesz a jövőben. Az hogy most érkezzen edző szinte kizárt, max ahogy írták ha ranieri nagyon befuccsol.
Capello pletyka szinten már képben van, ellentétben hiddinkel. Az akik rajta kívül vannak még, mind-mind reális esély lehet nyáron. Blanc, Boas, Capello.
A jövő intere ami épülhet nyáron, ahhoz tényleg nem capello illene. Egyértelmű hogy a világ egyik legjobb edzője, de 65 éves max 2-3évre jönne ha jönne.
Blanc, és Boas pedig fiatalok, talán ők jobban illenének az új interhez. De ez még nagyon a jövő zenéje.
Jelen állás szerint,én Blanc-ra tenném a voksom.Lehet,hogy ő is rizikós,de a matuzsálem edzők kora lejárt.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

Én szerintem guardiola nem olyan jó edző mint amilyen jónak tartják egyszerűen csak a világ jelenlegi legjobb csapatát irányítja (akár mennyire is fáj ezt leírni) én ő belőle nem kérnék sokkal jobban örülnék Capellónak az igaz h ő nem játszat közönségszórakoztató focit de az eredmények őt igazolják egy szedett vedett Reállal nyert bajnokságot és az idei EB-nek sztem Anglia nagy esélyese lett volna szóval én mindenképpen Ő rá szavaznék
hvmetal

engem meggyőzött a spanyol
José kerete sem sokkal rosszabb,aztán rendre verik őket.na meg 2bl már
nem ott merül ki az edzősködés,mint a pes-be,hogy összeraksz egy kezdet,olykor cserélsz azt oké

örülök,hogy spaletti hosszabbított

anglia,mint EB esélyes :lol:
PellerG

JZ4+MM23 írta:Én szerintem guardiola nem olyan jó edző mint amilyen jónak tartják egyszerűen csak a világ jelenlegi legjobb csapatát irányítja (akár mennyire is fáj ezt leírni) én ő belőle nem kérnék sokkal jobban örülnék Capellónak az igaz h ő nem játszat közönségszórakoztató focit de az eredmények őt igazolják egy szedett vedett Reállal nyert bajnokságot és az idei EB-nek sztem Anglia nagy esélyese lett volna szóval én mindenképpen Ő rá szavaznék

Nem tudom miért erőltetik ezt ennyien. Nem jó edző?
A Barca Rijkaarddal erőteljesen megindult a lejtőn a kezdeti sikerek (BL) után....
Szétesőben voltak, jöttek a gyenge teljesítmények, már a sajtó is totál rájuk szállt-jogosan.
Jött házon belülről Guardiola, aki nem nagyot változtatva a kereten megállította ezt a folyamatot, összerakta a csapatot, egységet alakított ki, és látjuk milyen sikereik voltak/vannak azóta is.
Ezt a játékrendszert ő alakította ki, azóta játszik úgy a Barca ahogy, mióta ő az edző. A keret olyan nagyon nem változott. (fontos igazolásai: Dani Alves, Pique, Villa(?))
Ez a Barca Guardiolaval kerek. Ha elmenne, és jönne más, simán sanszos, hogy megbomlana ez az egész, és vmennyire visszaesnének.
Az megint más kérdés, hogy egy másik bajnokságban mire menne, de hogy nem jó edző, az nem igaz.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

PellerG írta:
JZ4+MM23 írta:Én szerintem guardiola nem olyan jó edző mint amilyen jónak tartják egyszerűen csak a világ jelenlegi legjobb csapatát irányítja (akár mennyire is fáj ezt leírni) én ő belőle nem kérnék sokkal jobban örülnék Capellónak az igaz h ő nem játszat közönségszórakoztató focit de az eredmények őt igazolják egy szedett vedett Reállal nyert bajnokságot és az idei EB-nek sztem Anglia nagy esélyese lett volna szóval én mindenképpen Ő rá szavaznék

Nem tudom miért erőltetik ezt ennyien. Nem jó edző?
A Barca Rijkaarddal erőteljesen megindult a lejtőn a kezdeti sikerek (BL) után....
Szétesőben voltak, jöttek a gyenge teljesítmények, már a sajtó is totál rájuk szállt-jogosan.
Jött házon belülről Guardiola, aki nem nagyot változtatva a kereten megállította ezt a folyamatot, összerakta a csapatot, egységet alakított ki, és látjuk milyen sikereik voltak/vannak azóta is.
Ezt a játékrendszert ő alakította ki, azóta játszik úgy a Barca ahogy, mióta ő az edző. A keret olyan nagyon nem változott. (fontos igazolásai: Dani Alves, Pique, Villa(?))
Ez a Barca Guardiolaval kerek. Ha elmenne, és jönne más, simán sanszos, hogy megbomlana ez az egész, és vmennyire visszaesnének.
Az megint más kérdés, hogy egy másik bajnokságban mire menne, de hogy nem jó edző, az nem igaz.

Ezt a játékrendszert Johann Cruff alkította ki!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

PellerG írta:Ez a Barca Guardiolaval kerek. Ha elmenne

Így van, de vajon mi oka lenne arra hogy elmenjen??

Ő építette fel a csapatot, végre valaki aki nem csak pofázik a taktikáról, hanem tudatosan képes volt egy olyan szisztémát kitalálni, ami működik és jelenleg elég nehezen zavarba hozható.

Más ligákban sem vallana szégyent, sok az irigye (ugye José), de ez van...
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Lehet vitatkozni hogy Pep ilyen olyan de lájuk Jose mit hagyott itt és mi lett belőle.Neki legalább volt annyi esze hogy egy jól inditott keretépitést vagy taktikát folytasson és fejlesszen.Látjuk hogy nálunk 4 edző sem jött rá eddig hogy kellene csinálni a dolgokat.Felállás taktika... de az biztos hogy akkor lenne ez egyértelmű ha kezdene egy új csapatnál... Arra kitérve hogy miért hagyná ott?Hát mert neki is kell a kihívás az új és úgy gondolom hogy ez lassan a barcelona pár játékosára igaz lesz
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

azért azt tegyük hozzá, hogy José megkapott bárkit akit akart, az őt követő edzők közül egy sem kapta meg azt akit akart, lényegében a vezetőség hozott akit tudott, "főzzél belőle amit tudsz" jelszóval, hát nem tudtak.
bár Ranieri-t még nem írom le, de a logikus erősítést (egy támadó) nem kapta meg, így ott tartunk ahol eddig.
DSanton39

Guardiolát én személy szerint nem tartom jó edzőnek, saját közegében megy neki, máshol tuti megbukna, de ha idejön, és az átigazolási politikánk nem változik (tartsuk be az FFP-t) akkor meg is fog.
a Barcánál a segge alá tolták az aranybilit, és a kezébe nyomtak egy valag pénzt, így nem nehéz alkotni.
A'doma Zajcev Jr.

DSanton39 írta:azért azt tegyük hozzá, hogy José megkapott bárkit akit akart

Az is elgondolkoztató, hogy José igazolásaiból már csak Milito, Sneijder és Lucio maradtak. Quaresma, Mancini, Rivas, Motta, Eto'o, Muntari, Mariga mind máshol játszanak (Mariga ugyan kölcsönben). Remélem nem hagytam ki valakit.
hvmetal

minimum 80millió euró kell (van az is 100 is)
utána lehet gondolkodni edzőkön
ez a csapat Hiddinkkel,Joséval sme lesz gyorsabb,kreatívabb.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ez nem igaz, érkezése után senkit sem kapott meg (Carvalho, Deco, Drogba stb.), volt is belőle balhé...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Süti írta:

Ez nem igaz, érkezése után senkit sem kapott meg (Carvalho, Deco, Drogba stb.), volt is belőle balhé...

Igaz, nem azokat kapta akiket kért, hanem JOBB JÁTÉKOSOKAT.... szóval azért ne sajnáljuk! Jó, ha nem is jobbakat mind a három érintett esetében, de hogy legalább azonos színvonalat képviselőket, az tuti!
keresztesierwin

Hozzászólás Szerző: keresztesierwin »

Sztem Mourinho egy eleg durvan kifacsart kiegett keretet hagyott maga utan
Akkor kellett volna egy teljesen uj csapatot epiteni:S De hat ezt kitudhatta hogy ez lesz
De meg mindig nem ertem mi az anyamnak adtak el Santont???????? Az agyamat eldobtam amikor hallottam
En Blanc-t tamogatom edzokent o sztem hosszu tavon megfelelne
hvmetal

Én Cocot siratom.Mátrix elküldése ami érthetetlen
Santon már a múlt.Szar a térde talán.Maicon mellett nem tudott játszani,Benitez,Gasp rendszer kinyírta
Nem nézek Newcastle meccset mióta elment Barton .Jó amúgy?Játszik?
DSanton39

hvmetal írta:Én Cocot siratom.Mátrix elküldése ami érthetetlen
Santon már a múlt.Szar a térde talán.Maicon mellett nem tudott játszani,Benitez,Gasp rendszer kinyírta
Nem nézek Newcastle meccset mióta elment Barton .Jó amúgy?Játszik?

kezdetben ott is csak padozott, de azóta már rendszeresen játszik, végigjátssza a meccseket, ami érdekes hogy balhátvédként. (de legalább játszik)

José nem kapta akit akart? Quaresma, Mancini, Muntari kifejezetten az ő kérésére jött. nem kevés pénzért.
aztán hogy a Chelsea-sek nem jöttek nagy ügy, jött Eto'o, Lucio, Sneijder. bőven igazoltunk neki, és meg is lett az eredménye. aztán elment, és Moratti behúzta a kéziféket, azóta csak csepegteti, nem önti a lét. így azért bárkinek nehéz lenne. jó mondjuk Benitez, Gasp balfaszok is voltak, Leo nem volt rossz, Ranieri is elmegy.
Stankov

keresztesierwin írta:Sztem Mourinho egy eleg durvan kifacsart kiegett keretet hagyott maga utan
Akkor kellett volna egy teljesen uj csapatot epiteni:S De hat ezt kitudhatta hogy ez lesz

Senki nem tudhatta de nem sok játékos volt akit "árúba" lehetett bocsájtani.Chivu,Maicon,Deki,Muntari.Ebből csak Maicon akiből komoly pénzt kaptunk volna.Militoékat már csak azért sem veszem ide mert ők friss igazolások voltak érdekes lett volna ha 1 szezon után megválunk Motta,Milito,Eto'o,Wes bármelyikétől is
Pénz már sztem Mou idejébe se volt olyan sok azért ne felejtsük el h a nagy részét Ibra eladásából finanszírozta Moratti
interfan

Az edzőkérdésről pedig:
- Nem értem guardiolán mér megy a vita, mostanában még pletyka szinten sem merült fel a neve. Valószínű hosszabbít, de ha mégse anglia felé venné az irányt.
- Moratti ugye elmondta teljes a bizalom ranieri felé, és most nem jön capello. De ugyanezt eljátszotta anno mancinivel is, amikor már közben tudta nyáron mourinho veszi át a csapatott 2008-ban. Szinte biztosan nyáron megválunk ranieritől.
3 jelölt van jelen helyzetben:
- Capello: ő a legkérdésesebb, ugye 65éves nem biztos hogy vele kéne új intert épiteni. Azt mondta nem tér vissza olaszba, most csak pihenni akar. De van az az összeg amiért biztos leülne az inter padjára, ő lenne a legdrágább megoldás.
- Boas: abramovic nagyon nincs vele megelégedve, tehát nyárig maradhat. Az hogy mourinho megy e oda, az nekünk lényegtelen szinte. Portugál média szerint ő az első számú jelölt az internél nyárra. Jóval kevesebb fizetést kéne neki mint capellonak.
- Blanc: a hírek szerint az eb után távozik a franciáktól, mert újra klub csapatott akar irányitani. Az inter figyelemel kiséri a helyzetet, ő sem lenne nagyon drága megoldás.
PellerG

interfan írta:Az edzőkérdésről pedig:
- Nem értem guardiolán mér megy a vita, mostanában még pletyka szinten sem merült fel a neve. Valószínű hosszabbít, de ha mégse anglia felé venné az irányt.
- Moratti ugye elmondta teljes a bizalom ranieri felé, és most nem jön capello. De ugyanezt eljátszotta anno mancinivel is, amikor már közben tudta nyáron mourinho veszi át a csapatott 2008-ban. Szinte biztosan nyáron megválunk ranieritől.
3 jelölt van jelen helyzetben:
- Capello: ő a legkérdésesebb, ugye 65éves nem biztos hogy vele kéne új intert épiteni. Azt mondta nem tér vissza olaszba, most csak pihenni akar. De van az az összeg amiért biztos leülne az inter padjára, ő lenne a legdrágább megoldás.
- Boas: abramovic nagyon nincs vele megelégedve, tehát nyárig maradhat. Az hogy mourinho megy e oda, az nekünk lényegtelen szinte. Portugál média szerint ő az első számú jelölt az internél nyárra. Jóval kevesebb fizetést kéne neki mint capellonak.
- Blanc: a hírek szerint az eb után távozik a franciáktól, mert újra klub csapatott akar irányitani. Az inter figyelemel kiséri a helyzetet, ő sem lenne nagyon drága megoldás.

-Részemről azért megy a vita Guardiolán, mert ilyeneket mondani, hogy nem jó edző, az kicsit nagyon merész. Lehet, hogy Cruyff találta ki ezt a szisztémát, de ő újra tudta értelmezni, és játszatni. Ő rendbe tette a csapatot Rijkaard után, azóta ilyen a Barca amilyen.

-Ranieri esetében szerintem meg pont, hogy semmi sem biztos most még. Én úgy érzem, ha befutunk 3. helyre (előrébb szerintem szinte kizárt), akkor maradni fog. Nem végez rossz munkát, ami nagyon zavaró, az az érdekes cserélései. Aki jó azt lekapom, ak gyenge végig fönt van. Ha nem lesz meg a 3. hely, akkor szerintem is megy. (Ha Boas, Blanc jön, én benne vagyok, hogy menjen. Egy Spalletti viszont inkább maradjon a helyén, igaz, hogy hosszabbított is most, de maradjon is ott tényleg).
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Capello, Boas és Blanc neve ugyan úgy nem merült fel sehol mint Guardioláé. Semmivel sincs több esély az ő érkezésükre, viszont korábban Guardiola hozzánk igazolásáról (a szerződése lejárta után, mert hogy a pletykák szerint nem fog hosszabbítani) volt a legtöbb pletyka, ami azzal, hogy eddig még tényleg nem hosszabbított szerintem kezd realizálódni...

Egyébként Maradona mondta pár hete, hogy biztos benne, hogy Guardiola nem hosszabbít és az Inter edzője lesz.
Válasz küldése