Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Stankov
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Kénytelenek leszünk felállni igazi csatár nélkül mint a barca.Ricky-Cassano-Schelotto,vagy eljött Breki ideje
Ahogy Stramát ismerem Guarin lesz a befejező
- e.szabi
Igazából nem Palacio sérülésével lett vége a dobogó álmoknak, hanem már a téli mercato elbaszásával. Ahelyett, hogy megtartottuk volna Sneijdert és hoztunk volna egy rendes csatárt, eladtuk Sneijdert, Coutinhot, Livajat, jött Kuzmanovics -akinek eddig semmi hasznát nem vettük, sajnos- Schelottonak szintén. Kovacic aki úgy néz ki egyelőre, hogy meg fogja érni a pénzét, de érte is Coutinhot kellett beáldozni, ami kár. Rocchit inkább meg sem említem, mert felesleges...Nekem eléggé úgy tűnik, mintha szándékosan akarnák tönkretenni a klubot. Ha nem, akkor baromi amatőr vezetőségünk van, akiktől remélem hamarosan megtisztul a klub. Meg kell nézni a Milant...Ismét, immár sokadszorra alázza szakmailag a Moratti bagázst a Galliani vezette szakembergárda, mert ők azok. Viszont amilyen híreket mostanában olvasni, azok alapján én túl sok jóra jövőre sem számítok. BL nélkül újabb low-cost megoldások, a stábban sem várható komoly változás.
- Baggio85
Most jött el az idő, hogy elkezdhetnek felszabadultan játszani a játékosok. Tét nincs és Palacio sérülésével nem is nagyon kérné számon senki az utolsó fordulókat.
- Festa
Baggio85 írta:Most jött el az idő, hogy elkezdhetnek felszabadultan játszani a játékosok. Tét nincs és Palacio sérülésével nem is nagyon kérné számon senki az utolsó fordulókat.
Most komolyan ki fog gól lönni ebben a csapatban?
Cassano nem tud magának passzolni.
Én már a Samp meccs után vártam az Atalanta meccset.
Erre a szezon legjobbja kidől Milito után.
Szerintem azért valamiféle átok ülhet a csapaton Milito után Palacio!!!
Én azért bízom benne ,hogy a Roma elleni kupameccsre összedrótozzák különben nincs esélyünk.
Szerintem max a pontrúgásokban bízhatunk pl Ranocchi vagy Samuel szögletből gólt fejel.
Én azért sajnálom Stramát nagyon kétség belehet esve ha egy Jonathant a kezdőbe rak.
-
R9.
ifiben nincs vmi tehetségünk mint anno banántelli?
-
RenciDavid
Közben a Sky már azt írja, hogy Palacio idén nem lép többet pályára, így inkább a 40 nap reális mint a 30 és az utolsó fordulókra sem valószínű, hogy visszatér.
Szerintem is csak a Barca féle csatár nélküli játék marad. Kár hogy nincs Coutinho a tavaszi szezon nálunk is az övé lehetett volna.
Szerintem is csak a Barca féle csatár nélküli játék marad. Kár hogy nincs Coutinho a tavaszi szezon nálunk is az övé lehetett volna.
-
JZ4+MM23
sztem is ifiből kéne hozni vkit lehet h gyenge lesz lehet h kikapunk de Rocchiból nem kérek Ő egy 0 ezt akkor is tartom ha az ő lábáról pattan majd be esetleg a győztes gól nem érdekel Rocchiból nem kérek
- e.szabi
Nyomatni kell valami ifit, had mutassa meg valaki, mit tud.
- Festa
RenciDavid írta:Közben a Sky már azt írja, hogy Palacio idén nem lép többet pályára, így inkább a 40 nap reális mint a 30 és az utolsó fordulókra sem valószínű, hogy visszatér.
Mivel nincs normális orvosunk ezért nem tudhatjuk.Azt a Combit most kéne kirúgni.
Mennek a találgatások,hogy két hét vagy 30 nap.
Az mondjuk érdekelne,hogy mikor sérült meg.Mert a Samp ellen a saját lábán jött le és az utolsó percekben rúgta a gólt.Egyébként Tényleg mellettünk szólhat,hogy most már senki nem vár tőlünk semmit.Az meg ez a klub tragédiája,hogyha Rocchi kezdő akkor nincs egy darab támadó cserénk sem!!!!!!
-
Injoc
Olyan hatalmasat nem kell szerintem változtatni, 4-3-3-ban Cassanot fogja feltolni Strama éknek mögötte/mellette Guarín és Ricky fog játszani és akkor még Schelotto is ott lenne cserének, de sajnos Rocchit így valószínűleg többet fogjuk látni mint eddig.
A 3 támadó mögött Cambiasso-Kova-Gargano a védelem meg adott.
- e.szabi
Injoc írta:Olyan hatalmasat nem kell szerintem változtatni, 4-3-3-ban Cassanot fogja feltolni Strama éknek mögötte/mellette Guarín és Ricky fog játszani és akkor még Schelotto is ott lenne cserének, de sajnos Rocchit így valószínűleg többet fogjuk látni mint eddig.
Még a végén kiderül, hogy túl mély a keret, így gyorsan szerződést bontunk Cassanoval is.
- Komax
Szépen összefoglaltad, de majd jönnek az okosok és csak és kizárólag Stramat hibáztatják mert egy leamortizált csapatot nem tud a dobogóra vezetni.e.szabi írta:Igazából nem Palacio sérülésével lett vége a dobogó álmoknak, hanem már a téli mercato elbaszásával. Ahelyett, hogy megtartottuk volna Sneijdert és hoztunk volna egy rendes csatárt, eladtuk Sneijdert, Coutinhot, Livajat, jött Kuzmanovics -akinek eddig semmi hasznát nem vettük, sajnos- Schelottonak szintén. Kovacic aki úgy néz ki egyelőre, hogy meg fogja érni a pénzét, de érte is Coutinhot kellett beáldozni, ami kár. Rocchit inkább meg sem említem, mert felesleges...Nekem eléggé úgy tűnik, mintha szándékosan akarnák tönkretenni a klubot. Ha nem, akkor baromi amatőr vezetőségünk van, akiktől remélem hamarosan megtisztul a klub. Meg kell nézni a Milant...Ismét, immár sokadszorra alázza szakmailag a Moratti bagázst a Galliani vezette szakembergárda, mert ők azok. Viszont amilyen híreket mostanában olvasni, azok alapján én túl sok jóra jövőre sem számítok. BL nélkül újabb low-cost megoldások, a stábban sem várható komoly változás.
- SilentBob
Handa-Zanetti,Samu/Szilveszter,JJ,Pereira-Cambiasso,Kovacic,Gargano-Guarín,Cassano,Rano
Eljött Ranocchia ideje,Cassano beadásaiból baszni fogja a gólokat.
2.félidőben Cassano helyett meg jöhet majd Schelotto vagy Ricky és még csodacserének ott lehet Jonatán,rakjuk be egyszer csatárnak,max összeesnek az ellenfél védői a röhögéstől.
De komolyan vegyük már le a terhet róla,szegény tudja,hogy szánalmas bohóc,de próbáljuk elhitetni h mégse.
Garamit Strama mellé! : D na jó azért nem
Eljött Ranocchia ideje,Cassano beadásaiból baszni fogja a gólokat.
2.félidőben Cassano helyett meg jöhet majd Schelotto vagy Ricky és még csodacserének ott lehet Jonatán,rakjuk be egyszer csatárnak,max összeesnek az ellenfél védői a röhögéstől.
Garamit Strama mellé! : D na jó azért nem
- vaskalap
Festa írta:RenciDavid írta:Közben a Sky már azt írja, hogy Palacio idén nem lép többet pályára, így inkább a 40 nap reális mint a 30 és az utolsó fordulókra sem valószínű, hogy visszatér.
Mivel nincs normális orvosunk ezért nem tudhatjuk.Azt a Combit most kéne kirúgni.
Mennek a találgatások,hogy két hét vagy 30 nap.
Az mondjuk érdekelne,hogy mikor sérült meg.Mert a Samp ellen a saját lábán jött le és az utolsó percekben rúgta a gólt.Egyébként Tényleg mellettünk szólhat,hogy most már senki nem vár tőlünk semmit.Az meg ez a klub tragédiája,hogyha Rocchi kezdő akkor nincs egy darab támadó cserénk sem!!!!!!
Ennyire már nem is égethetné magát egy klub,mint mi.Komolyan erről tankönyvet kellene kiadni.
- Marco
Eltiltások a Serie A-ban
Az Inter-Atalanta mérkőzés végén történtek következtében Ezequiel Schelotto, Cristian Raimondi és Carlos Carmona 3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ugyancsak e mérkőzés után történtek miatt Luca Cigarinit 1 összecsapásról meszelték el.
Hát nem azért de most Schelotto-t miért is tiltották el egyáltalán? Őt ütötték, meg jó hogy elborult agya miután Cigarini is neki ment meccs után. De ha el is tiltják Raimondi ugyan annyi meccset meg mint Eze... Meg Cigarini még kevesebbet... szánalmas ami megy a szövetségnél is...
Az Inter-Atalanta mérkőzés végén történtek következtében Ezequiel Schelotto, Cristian Raimondi és Carlos Carmona 3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ugyancsak e mérkőzés után történtek miatt Luca Cigarinit 1 összecsapásról meszelték el.
Hát nem azért de most Schelotto-t miért is tiltották el egyáltalán? Őt ütötték, meg jó hogy elborult agya miután Cigarini is neki ment meccs után. De ha el is tiltják Raimondi ugyan annyi meccset meg mint Eze... Meg Cigarini még kevesebbet... szánalmas ami megy a szövetségnél is...
- Mazzola
Ki tudja " biztosan ",hogy Livajat kölcsön vagy véglegesen adtuk el 1,8 M €-ért az Atalantának?
-
Injoc
Mazzola írta:Ki tudja " biztosan ",hogy Livajat kölcsön vagy véglegesen adtuk el 1,8 M €-ért az Atalantának?
Én úgy tudom hogy nem kölcsön adtuk hanem közös tulajdonba került és most 1,5 évig ott játszik.
-
RenciDavid
Ruben Botta hétvégi "csodagólja": http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9mrWcowSs#!
- Stankov
Injoc írta:Mazzola írta:Ki tudja " biztosan ",hogy Livajat kölcsön vagy véglegesen adtuk el 1,8 M €-ért az Atalantának?
Én úgy tudom hogy nem kölcsön adtuk hanem közös tulajdonba került és most 1,5 évig ott játszik.
Igen,többektől láttam már a "hozzuk vissza nyáron Livaját" és hasonló hsz-eket,hát erről le kell tenni mert a transzfer után kb 2 héttel már jött a hír hogy jövőre is az Atalantát erősíti utána jön majd a borítékolás ha addig nem lesz valami megegyezés
- Festa
RenciDavid írta:Ruben Botta hétvégi "csodagólja": http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9mrWcowSs#!
ilyeneket nálunk is rúghatna.Reméljük neki nem kell sok idő a beilleszkedésre.
- Süti
Festa írta:RenciDavid írta:Ruben Botta hétvégi "csodagólja": http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9mrWcowSs#!
Ricky-ről is vannak ilyen videók:
http://www.youtube.com/watch?v=fOYCKI3q7mA
Ezt elnézve egyértelműen fromá kívül van, nem volt egy edző sem, amelyik erre a szintre fel tudta volna hozni.
-
A'doma Zajcev Jr.
- Baggio85
Süti írta:Festa írta:RenciDavid írta:Ruben Botta hétvégi "csodagólja": http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9mrWcowSs#!
Ricky-ről is vannak ilyen videók:
http://www.youtube.com/watch?v=fOYCKI3q7mA
Ezt elnézve egyértelműen fromá kívül van, nem volt egy edző sem, amelyik erre a szintre fel tudta volna hozni.
Vagy a Seria A azért, nem az argentin első osztály, még akkor sem ha az olasz bajnokság sem a fénykorát éli, az biztos. De azért egy olasz csapat védekezése máshogy néz ki, mint mondjuk egy brazil vagy argentin csapaté. Ezzel együtt szerintem is sokkal több van Rickyben, mint amit eddig mutatott és itt jön tényleg képbe az edző. Nem is tudom már melyik fórumon olvastam, talán egy nem Inter-szurkoló véleményét, aki Guarinra mondta azt, hogy világklasszis lenne, ha Mourinho keze alatt játszik. Sajnos bőven van benne igazság...
- Süti
Baggio85 írta:és itt jön tényleg képbe az edző
Pont erre akartam felhívni a figyelmet, hogy mintha két különböző játékost látnék, és ez még akkor is így van, ha van különbség a két bajnokság között.
- Festa
Süti írta:Baggio85 írta:és itt jön tényleg képbe az edző
Pont erre akartam felhívni a figyelmet, hogy mintha két különböző játékost látnék, és ez még akkor is így van, ha van különbség a két bajnokság között.
Egy Realban vagy akár egy Valenciában Guarin "császárkirály" lenne.
Ott nem kéne ilyen hülyeségekkel foglalkozni mint védekezés.
- Stankov
Ez a Yuto eset megint? Szegény Milito belegondolok ilyen szakbarbárok kezei között van.
-
R9.
Az „igazi” Ronaldo, a „fenomén” a BBC-nek nyilatkozott a napokban. A riporter többek között volt klubjairól, a milánói fekete-kékekről és az AC Milanról kérdezte a még mindig csak 36 éves Ronie-t, valamint arról, mit szól ahhoz, hogy a nála négy évvel idősebb Javier Zanetti, korábbi csapattársa még mindig aktív labdarúgó, sőt.
„Jól éreztem magam a Milannál, de az igazat megvallva sokkal erősebben, mélyebb érzelmekkel kötődöm az Interhez. Szomorú vagyok, amiért ilyen hullámvölgyben kell lássam a klubot, de biztosra veszem, hogy az Inter hamarosan újra felemelkedik. Már csak Moratti miatt is, aki egy nagyszerű elnök, remek ember, nagy szakértője a futballnak.”- magasztalta a brazil Massimo Moratitt.
Zanettiről a következőképpen vélekedett a világbajnok:
„Áldás, hogy még mindig focizni láthatjuk őt. Negyven éves, és mégis végtelenül erős, egészséges, és motivált. Bár csak harmadannyira kerületek el volna a sérülések, és lett volna jó fizikumom, mint Zanettinek.”
„Jól éreztem magam a Milannál, de az igazat megvallva sokkal erősebben, mélyebb érzelmekkel kötődöm az Interhez. Szomorú vagyok, amiért ilyen hullámvölgyben kell lássam a klubot, de biztosra veszem, hogy az Inter hamarosan újra felemelkedik. Már csak Moratti miatt is, aki egy nagyszerű elnök, remek ember, nagy szakértője a futballnak.”- magasztalta a brazil Massimo Moratitt.
Zanettiről a következőképpen vélekedett a világbajnok:
„Áldás, hogy még mindig focizni láthatjuk őt. Negyven éves, és mégis végtelenül erős, egészséges, és motivált. Bár csak harmadannyira kerületek el volna a sérülések, és lett volna jó fizikumom, mint Zanettinek.”
-
A'doma Zajcev Jr.
Ha én mély érzelmekkel kötődöm egy csapathoz akkor nem írok alá az egyik legnagyobb riválisához... 
-
BlueSky
Hatalmas ikonja ő még most is az Internek,ő az R9-es! De egy judás is és nem feltétlenül a milanos dolog miatt.
Moratti szakértő
Moratti szakértő
- 20recoba
akármilyen áruló volt, jó látni, hogy megtalálta a helyét a focin kívül is az életben
kezd lefogyni, akármikor látni őt mosolyog , jókedélyű ez a legfontosabb
sokan azért( főleg a brazilok) miután vége a pályafutásuknak elkallódnak nem tudnak mit kezdeni magukkal.
kezd lefogyni, akármikor látni őt mosolyog , jókedélyű ez a legfontosabb
sokan azért( főleg a brazilok) miután vége a pályafutásuknak elkallódnak nem tudnak mit kezdeni magukkal.
- PetR
- Kapcsolat:
Ennek az embernek tényleg aranylabda kéne, a számok nem hazudnak! 

- Süti
-
R9.
- Baggio85
R9. írta:cou ma..
http://www.youtube.com/watch?v=YUIhyE8qAUk
Nagyon jól játszott, ráadásul olyanokat ütközött és csak pattogtak le róla... Szerintem Kovacic-csal nagyot nyertünk, de könnyen lehet, hogy Cou-val ugyanakkorát veszítettünk.
-
Injoc
Baggio85 írta:R9. írta:cou ma..
http://www.youtube.com/watch?v=YUIhyE8qAUk
Nagyon jól játszott, ráadásul olyanokat ütközött és csak pattogtak le róla... Szerintem Kovacic-csal nagyot nyertünk, de könnyen lehet, hogy Cou-val ugyanakkorát veszítettünk.
"...a jövő Interének alapja lesz pár éven belül" hányszor mondtuk mi és mondták a vezetők. Eladtuk mert nem fért bele az elképzelésekbe, most meg Botta, Laxalt fog ugyanazon a poszton játszani mint a kis brazil. Majd levezetni visszajön...
- Süti
- interfan
Zanetti sikeresen műtéten esett át.
Az orvos biztosra mondta, hogy Capitano még játszani fog.
Várható felépülése 6 hónap.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=113496
Várunk Capitano.
Az orvos biztosra mondta, hogy Capitano még játszani fog.
Várható felépülése 6 hónap.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=113496
Várunk Capitano.
- Süti
interfan írta:Várunk Capitano.
Nagyon helyes, minél előbbi felépülésben reménykedek.
- Festa
http://www.inter.it/it/news/62448
Végre egy jó hír! Milito elkezdte az egyéni edzéstervét.
Amennyiben jól halad a rehabilitációja akkor talán már a felkészülési időszakban csatlakozni tud a többiekhez.
Végre egy jó hír! Milito elkezdte az egyéni edzéstervét.
Amennyiben jól halad a rehabilitációja akkor talán már a felkészülési időszakban csatlakozni tud a többiekhez.
- hvmetal
-
R9.
remélem nézte vki ma a pool meccset...cou 2 akkora gólpasszt adott...
-
Injoc
http://fedenerazzurra.com/2013/05/16/ko ... e-a-dream/
"..I am like Boban? No, he was a rossonero while I am a nerazzurro."
Nem csak hogy tehetséges még azt is tudja hogy mit kell válaszolni 1-1 kérdésre.
"..I am like Boban? No, he was a rossonero while I am a nerazzurro."
Nem csak hogy tehetséges még azt is tudja hogy mit kell válaszolni 1-1 kérdésre.
- Baggio85
Ha minden igaz, eltört Cassano keze a mai edzésen...
- hvmetal
Baggio85 írta:Ha minden igaz, eltört Cassano keze a mai edzésen...
- Festa
hvmetal írta:Baggio85 írta:Ha minden igaz, eltört Cassano keze a mai edzésen...
![]()
Na most mondja valaki,hogy nincs átok a csapaton!!!
-
Injoc
- hvmetal
Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-elegem-van-tul-sok-itt-az-alszent-ember-cassano-2245379
30 felé az ember átértékeli az életét
Jabil-ba biztos megtalálná a számításait
- Campione
Festa írta:hvmetal írta:Baggio85 írta:Ha minden igaz, eltört Cassano keze a mai edzésen...
![]()
Na most mondja valaki,hogy nincs átok a csapaton!!!
Én mondtam, hogy krumpliföldön edzenek.
Mindig is sok sérültünk volt (kivéve Mou időszak) csak régebben elég hosszú volt a pad.
- tabi.csaba
Cassano már úgy néz ki mint a Bácsi Sanyi anno.Nem is csodálom,hogy eltört a keze.
- Baggio85
Cou megint gólt lőtt. Szerintem ezt nagyon eltosztuk! Inkább adtunk volna el 4-5 másikat (lett volna bőven jelölt). Kovacic és Cou együtt nagyon jók lettek volna!