Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Oh ,köszi az infót.Azt nem tudtam hol játszik,csak azt,hogy egyfolytában támadták a Juvéban.Már nem tudom hol olvastam,vagy hallottam:)

->->Aktuális V.V. :mrgreen:
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A mai gazzetta szerint Ranocchia 2011től a miénk.
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

kiscivis írta:A mai gazzetta szerint Ranocchia 2011től a miénk.

Király!! Csak így tovább!!
Remélem Milito nem megy el!!! Nagyon remélem!
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

A Marca értesülése szerint a brazil Maicont egy hajszál választja el attól, hogy újra José Mourinho keze alatt dolgozzon.

Amióta a portugál mester egy tökéletes szezon után elhagyta a Nerazzurrit, folyamatosan a védő távozásáról pletykálnak a lapok.

Az olasz klub eredetileg 35 millió euróban határozta meg a játékos értékét, de állítólag Rafael Benítez asszisztense elismerte, hogy ennél jóval alacsonyabb összegért is csapatot válthat.

A pótlását ugyanis a kék-feketék azzal oldják meg, hogy a csapatkapitány, Javier Zanetti fog a védelem jobbszélén játszani. Egy esetleges sérülés esetén a fiatal Davide Santon juthat főszerephez.

Maicon tagja a világbajnokságon vitézkedő brazil keretnek, és csapata jelenleg két győzelemmel vezeti csoportját.

Forrás:Stopli.hu
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

kiscivis írta:Na mai kellemes hír, h állítólag mi is szeretnénk Bonuccit.

Ez jó hír, nagy hülye lenne ha akkor nem minket választana :)
Mascherano meg állítólag minket preferál a Barcával szemben. Mondjuk ez a realítás is bármilyen meglepő ezt leírni, itt sok honfitársa játszik, szerettett edzője várná, + kezdésnek 3 címet könnyedén nyerhetne fél év alatt (2 szuperkupa, világkupa) ;)
Milito ügynöke meg azt mondta, hogy ügyfele szívesen maradna az Interbe, de ha nem tudnak megegyezni akkor vannak jó ajánlatai, elsősorban a madrid, de angliából is érdeklődnek iránta. Napokban eldölhet ez a kérdés is.
Szerintem adjunk neki + évet meg egy kis fizuemelést aztán úgyis marad :)
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Milito mindenképpen megérdemli a fizetésemelést!! Persze azért bizonyos kereteken belül!!
Remélem meg tudnak egyezni!!! És hamarosan pont lehet ennek az ügynek a végén
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

patyi65 írta:Pierpaolo Marino újságíró szerint forradalom fog zajlani az Internél. Szerinte Maicon és Milito már fél lábbal madridban vannak. Moratti 60-65 milliót vár ezektől az üzletektől, amit teljesen vissza akar fordítani vásárlásra. A fő cél a fiatalítás. Neveket is említ. A lehetséges 3 fő cél: Kolarov, Dzeko és Mascherano.

Szerintem a 65 millio euro reális :!: Kolarov, Dzeko,Mascherano trióból szerintem csak Masche kéne.

Örülök Ranocchianak :D és remélem az Uru védőt is hamarosan leigazoljuk
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Basszus mennyi név repked velünk kapcsolatba, azt Maicont még el sem adtuk. A VB végéig nem is fog történi semmi ez ügyben, addig csak találgatás az egész.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rays-elano

Benitez zöld útat adott Elano leigazolásának.
Én pártolom a dolgot.Jó lesz középre és a támadás befejezésekhez is ért.

Szerintem azért megegyezünk Militoval illetve az ügynökével.
Kicsit magasabb fizut kap és megynugszik.

Maiconon kivül több kulcsjátékost nem adjunk el.
Nerkem ő is pont elég.

Én már Csak azt a napot várom amikor majd az olvasom,hogy Muntari signed....valahova.Csak innen el:)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Elano kurvajó játékos. Citybe is nagyon jó volt, nem értettem miért adták, és miért pont törökbe ment, már akkor is érdeklődtünk érte amugy, fasza lenne a szélre.
Cupi

Festa írta:Én már Csak azt a napot várom amikor majd az olvasom,hogy Muntari signed....valahova.Csak innen el:)

Muntari azt nyilatkozta, hogy az Interből szeretne visszavonulni és Ő akar lenni az új Capitano.... :D Persze ez csak vicc volt, Én is remélem, hogy lelép és kapunk érte egy 10-12 milliót. :)
Elano nem rossz játékos, de kérdés mennyit kérnek érte
Cupi

Jaja pont most találtam meg Én is, de viszont a fiziuja az nem kevés....4,2 millió....az sok
A vételára viszont tökéletes lenne :)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

na úgy látom elanót mindenki szívesen látná. :D 7 milla semmi érte.

muntarit meg vinné a tottenham, az evereton és a genoa is, de az sem elképzelhetetlen h a liverpoolba megy a mascherano üzlet részeként.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

bazsi írta:na úgy látom elanót mindenki szívesen látná. :D 7 milla semmi érte.

muntarit meg vinné a tottenham, az evereton és a genoa is, de az sem elképzelhetetlen h a liverpoolba megy a mascherano üzlet részeként.

Akik Muntarit vinnék tizenmillióért, mondjuk épp Elano 7-e mellett, azok mit gondolnak?
Tény nem 1 poszt, de Elano is tud vkp-t játszani, univerzális középpályás. Nem lenne rossz vétel, főleg annyiért.
Rannocchia jee-jee-jee.
Toldo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Toldo »

Elano tényleg nem lenne rossz... föleg ha olcsó is:)
Viszont Muntarinak nekem 1 meccse tetszett..... a Roma elleni:D:D
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

7 Millióért simán megérné elhozni Elanot, de annak örülök a legjobban hogy talán ez a Bonucci ügy mégsem lefutott, jólenne ha a sok majom gobbo koppanna. Marco (sajnos) jövőre visszavonul, és Córdobával sem számolhatunk már sokáig :cry: Ranocchiával együtt övék lehet a jövő.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Egyetértek Benitoval nekem is az a legjobb hír mára h a Bonucci ügy mégse lefutott még és persze h ha minden igaz akk Ranocchia a miénk jövőre ez is jó hír. Elano is jöhetne 7 milláért főleg. Muntarit meg adjuk oda Bonucci meg Ranocchia játékjogáért :D
kiscivis

benito92 írta:7 Millióért simán megérné elhozni Elanot, de annak örülök a legjobban hogy talán ez a Bonucci ügy mégsem lefutott, jólenne ha a sok majom gobbo koppanna. Marco (sajnos) jövőre visszavonul, és Córdobával sem számolhatunk már sokáig :cry: Ranocchiával együtt övék lehet a jövő.

Ranocchia ára a gazzetta szerint 6 millió+ Destro fele volt.
Bonucci ügyét ügye tisztáznia kell még a Barinak és a Genoanak, de állítólag tegnap este találkozott Moratti és Preziosi, h egyeztessenek a dolgokról, Bonucci kb 15 millióba kerülhet.
Cordobat pedig Mihajlovic hívja a Fioba, és azt mondom, h menjen mert itt már nem sokat fog játszani, és egy Bl cím után mégis csak szép távozni.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Elano Quaresma helyett tökéletes.A fizu egy kicsit sok,Sneijder keres kb ennyit,és Elano nehezn hoszem,hogy kezdő lesz.Mondjuk én szeretnék egy igazi sztár 7-est a csapatba,mint Ribéry vagy Silva.
Córdoba és Matrix szerintem sem kell jövőre már,tisztelet és köszönet
nekik,de egyszer minden véget ér.
Van Der Wiel jött most szóba Maicon pótlására,nem tűnik rossz ötletnek attól mg besülhet.
Milito-t ne engedjék el,jövőre még mindenképp maradjon.
Középhátvéd tippjeim nekem Chivu és Zapata.Balszélre jöhetne valaki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára horas 2010.06.22. 14:39-kor.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

most akkor Preziosi még sincs eltiltva a játékos kereskedéstől? :roll:
kiscivis

DSanton39 írta:most akkor Preziosi még sincs eltiltva a játékos kereskedéstől? :roll:

Preziosi 2005 óta el van tiltva a futballal kapcsolatos ügyekkel, de gyakorlatilag szarik rá. Mi sem bizonyítja jobban, h még mindig a Genoa elnöke. Így természetesen ő az úr, vele kell tárgyalni, az meg a legkevesebb, h ne az ő neve szerepeljen az aláírások között hanem vki másé, ha már ilyenbe bele akarnak kötni.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Szerintem, Elano helyett, megkéne próbálni Giovincot...állítólag úgy is össze van veszve a juvéval, nem kap elég játéklehetőséget, Pandev helyett játszhatna, engem nagyon nem hatott meg Pandev játéka.
Maicon helyett, meg criscito jöhetne, vagy van der wiel, de jó lenne kicsit olaszosodni.... :?
kiscivis

Na igen ezt is olvastam már ma. Ha nem cáfolnánk még a végén azt hihetné a nép, h tényleg tárgyaltunk vele (ami tuti igaz). :D Még a végén a Bari talán berágna, h egyezkedünk, így jobb elejétvenni a dolognak.
horas

jdanika írta:Szerintem, Elano helyett, megkéne próbálni Giovincot...állítólag úgy is össze van veszve a juvéval, nem kap elég játéklehetőséget, Pandev helyett játszhatna, engem nagyon nem hatott meg Pandev játéka.
Maicon helyett, meg criscito jöhetne, vagy van der wiel, de jó lenne kicsit olaszosodni.... :?

Ha Pandev nem hatott meg,akkor Giovinco-ban mit látsz?
Giovinco ebben a törtenlmien rossz Juve-ba nem fér be,Pandev a triplázó Inter meghatározó játékosa volt ebben a szezonban.Vicc.
Criscito egy ballábas,balhátvéd aki tud középen is játszani,hogy kerülne ő a világ legjobban cselező,legattraktívabb jobb szélső védő helyére?
Ahogy Taiwo is balhátvéd,nemtudom ezeket ki terjszteni,de jó nagy hülyeség.
Van Der Wiel jobbszélső és rá jellemző,hogy fel-fel lép a támadásokhoz,ő talán pótolhatja Maicon-t.
tomika431

hát mondjuk rá giovinico sem lenne rossz megoldás amugy...tud ugy játszodni mint pandev,lehet valamivel jobb passzai is vannak,neki én is örülnék:)..és a rajta nem mulna a csapatváltás,hisz mondta hogy nem elégedett a helyzetével,,de kérdés az is,hogy nálunk menyi lehetőséget kapna persze:))
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

horas írta:Criscito egy ballábas,balhátvéd aki tud középen is játszani,hogy kerülne ő a világ legjobban cselező,legattraktívabb jobb szélső védő helyére?

Mivel Santon és Zanetti is tud ugyanúgy játszani jobbhátvédet mint balt ezért jöhet vki balra és akk Santon lesz a jobbhátvéd.
horas

Marco írta:
horas írta:Criscito egy ballábas,balhátvéd aki tud középen is játszani,hogy kerülne ő a világ legjobban cselező,legattraktívabb jobb szélső védő helyére?

Mivel Santon és Zanetti is tud ugyanúgy játszani jobbhátvédet mint balt ezért jöhet vki balra és akk Santon lesz a jobbhátvéd.

Okés rendben,ezzel tisztában vagyok én is.De nem hiszem,hogy Santon aki igazából a nem balhátvéd Chivu-t nem tudta kiszorítani,akkor nehezen hiszem,hogy a világlegjobb jobbhátvédjét élből vele akarnák pótolni,én meglépném,de szerintem Maicon helyére komolyabb embert akarnak.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

horas írta:
Marco írta:

Okés rendben,ezzel tisztában vagyok én is.De nem hiszem,hogy Santon aki igazából a nem balhátvéd Chivu-t nem tudta kiszorítani,akkor nehezen hiszem,hogy a világlegjobb jobbhátvédjét élből vele akarnák pótolni,én meglépném,de szerintem Maicon helyére komolyabb embert akarnak.

Sok esélye nem volt idén kiszorítani, mivel kb egész szezonba sérült volt sajnos. De tavaly tavaszal bebizonyította, hogy óriási tehetség, én nem 5 jó meccse volt. C. Ronaldot és Beckamet leradírozta a pályáról. Van der wiel meg társai meg mivel jobbak egy jó formában lévő santonnál? Semmivel szerintem.

Giovincoba én nem nagyon hiszek, lehet tehetséges, de egy edző sem számolt vele komolyan a juvéban, sztem ez nem véletlen..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

kiscivis írta:
DSanton39 írta:most akkor Preziosi még sincs eltiltva a játékos kereskedéstől? :roll:

Preziosi 2005 óta el van tiltva a futballal kapcsolatos ügyekkel, de gyakorlatilag szarik rá. Mi sem bizonyítja jobban, h még mindig a Genoa elnöke. Így természetesen ő az úr, vele kell tárgyalni, az meg a legkevesebb, h ne az ő neve szerepeljen az aláírások között hanem vki másé, ha már ilyenbe bele akarnak kötni.

Hu.Ha ez így van,az ilyen nyílt titok féle.Mégse tesznek ellene semmit.Csak aztán nehogy menjen majd a sz.rkavarás...
horas

Tommy írta:Okés rendben,ezzel tisztában vagyok én is.De nem hiszem,hogy Santon aki igazából a nem balhátvéd Chivu-t nem tudta kiszorítani,akkor nehezen hiszem,hogy a világlegjobb jobbhátvédjét élből vele akarnák pótolni,én meglépném,de szerintem Maicon helyére komolyabb embert akarnak.

Sok esélye nem volt idén kiszorítani, mivel kb egész szezonba sérült volt sajnos. De tavaly tavaszal bebizonyította, hogy óriási tehetség, én nem 5 jó meccse volt. C. Ronaldot és Beckamet leradírozta a pályáról. Van der wiel meg társai meg mivel jobbak egy jó formában lévő santonnál? Semmivel szerintem.

Giovincoba én nem nagyon hiszek, lehet tehetséges, de egy edző sem számolt vele komolyan a juvéban, sztem ez nem véletlen..[/quote]

Én is Santon-nal probálnám meg pótolni Maicon-t,csak abból indúltam ki,hogy nem feltélten bíztak benne eddig a jó eredméynek ellenére sem.
Giovinco-t hagyjuk ő szerintem a vicc kategória,főleg Pandev-el szemben.
tomika431

Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél. (sporthirado)...ugy nézki lehet lecsuszunk rola:(..kár lenne..
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

tomika431 írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél. (sporthirado)...ugy nézki lehet lecsuszunk rola:(..kár lenne..

Az biztos, hogy kár, de nem rimánkodnék Mata, Navas vagy Hazard érkezése miatt sem.

Santonra meg sajnos nem tudunk építeni, elég sérülékeny, de egy frissen műtött, ámbár szupertehetséges játékosra nem alapozhatjuk a védekezést, és a széljátékot. Ha megy Maicon, akkor jönnie kell valakinek, hogy Santonnal és Zanettivel széphármasban lehozzák a szélső védekezést.
Cupi

tomika431 írta:Négyéves szerződéskötés küszöbén áll David Silva, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia futballistája. A 24 esztendős szélső már nem sokáig maradhat a Denevéreknél, hiszen a Manchester City 29 milliós ajánlata nyitott fülekre talált. A játékos állítólag heti 160 ezer fontot kereshetne az égszínkékeknél. (sporthirado)...ugy nézki lehet lecsuszunk rola:(..kár lenne..

Ha igaz ez a fizu ami számomra szinte hihetetlen akkor tuti elfogadja, ennyit nálunk úgysem kapna, de nem is kellene, hogy ennyit fizessünk. Nagyon brutál, átszámolva heti szinten több mint 50 millió Ft..... :o :shock: Na jó nem is gondolok bele inkább, engem nem akar a city? :D :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Kövezzetek meg de én nem bánkódnék ha a citybe menne..jó játékos..eredményes meg minden...de sztem nagyon drága ennyi pénzből több tehetséges játékos is kijönne...
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Injoc írta:
tomika431 írta:Kövezzetek meg de én nem bánkódnék ha a citybe menne..jó játékos..eredményes meg minden...de sztem nagyon drága ennyi pénzből több tehetséges játékos is kijönne...

Ennyiért én se örülnék Silvának. A VB-n a játéka nekem csalódás. Emellett nekem Kun játéka is impotens. 30-40 milliókat sokallok értük.

Sokan szeretnétek, hogy olaszosítva legyen a csapat. Ezzel annyiban értek egyet, hogy ha veszünk valakit aki olasz, az legyen iszonyat nagy tehetség (nem is érdekelne az ára), de könyörgöm, ne egy középszintű senki legyen már az, mint Giovinco. Ha pedig nem tehetség, hanem befutott játékos, akkor legyen a neve De Rossi, vagy Cassano. Több olasz játékos most nem nagyon jut eszembe, aki tényleg előrelépés lenne az INTERNEK! Mi egy BL győztes, bajnok csapat vagyunk, ne legyünk megint EL győztes, csoportkörharmadikok ezekkel a rémekkel, mint Giovinco, Taiwo meg a többi még Muntari szintjét sem megütő kutya!!!

És ami számomra a felháborító, hogy a portugál válogatott szélsőhátvédjéért Coentrao-ért a Bayern már 20 millió eurót ajánl, de a Benfica 30 alatt nem akarja eladni. Hát nehogymár egy ilyen takony gyerek, akit elkezdtek sztárolni a VB-n annyit érjen mint Maicon. És egyértelmű, hogy nem is ér annyit. Mert Maicon többet ér, nekem a minimum áram kizárólag csak a VB után egy esetleges brazil VB arannyal 50-ről kezdődne, a minimum pedig 40. Ez alatt szóba se állnék a Margittal!!! (szerintem megőrülök, ha valósággá válik az a 28 misi, amiről cikkeznek!!!)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

NSO:
Az olasz bajnok Internazionale argentin válogatott támadója, Diego Milito ügynöke, Fernando Hidalgo szerint ügyfele szívesen maradna a milánói klubnál, de új szerződést szeretne.
„Milito sohasem mondta, hogy el akarja hagyni az Intert. Valójában a milánói csapatban akarja befejezni pályafutását” – nyilatkozta Fernando Hidalgo.
Ugyanakkor az Internek ki kell nyilvánítania, hogy mik a szándékai vele, mert rengeteg ajánlata van. Ha nem szándékoznak eladni, tárgyalok majd Massimo Moratti klubelnökkel, hogy egy kicsit javítsunk Diego szerződésén…” – tette hozzá az ügynök.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a játékos a jelenlegi szerződését további egy évvel, 2014-ig hosszabbítaná meg, és 3.5 millió eurós fizetését 5 milliósra tornázná fel.

Adjuk meg neki az 5-öt, simán megérdemli.
Ez a minimum azután hogy minden sorozatot eldöntött a góljaival :)
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Ahhoz képest, hogy pl Eto'o keres 10-et, sztem Milito simán megérdemli az 5-t, idén bizonyított.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Ígyvan, azt a másfél gurigát lecsiccsenteni samu kolléga segélyéből és átutalni herceg kolléga számlájára. Talán nem halna éhen az eto'o família :)
Ha ez az ára annak hogy Milito maradjon akkor Morattinak széles mosollyal kell rábólintania.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=63254

állítólag vinnénk eliát. 16 millióért.
persze nem kell mindent elhinni amit írnak. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bazsi 2010.06.23. 10:48-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

bazsi írta:http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=63254

állítólag vinnénk eliát. 16 millióért.
persze nem kell mindent elhinni amit írna. :D

Ha Silva tényleg megszerezhetetlen, neki is örülnék!
Cupi

Pastore-t mennyiért adná a Palermo? Gondolom megfizethetetlen. :? Elvileg a Palermo 8 millióért vette. Jó kis játékos, ez már a szezon során is kiderült.
Tudna irányítani Sneijder helyén is, de a széleken is bevethető támadóként. ;) Ja és nagyon fiatal még, ha jól tudom 21 éves.
e.szabi

A Barca leigazolta Mata-t, így Silva leigazolása tárgytalan nekik. A City pedig !175.000! fontos fizetést ajánlott SIlvanak. Így nyilván ha még a Valenciaval meg is tudnánk egyezni árban, akkor is a Cityt választaná mert ennyi pénzt mi nem fogunk neki adni.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

e.szabi írta:A Barca leigazolta Mata-t, így Silva leigazolása tárgytalan nekik. A City pedig !175.000! fontos fizetést ajánlott SIlvanak. Így nyilván ha még a Valenciaval meg is tudnánk egyezni árban, akkor is a Cityt választaná mert ennyi pénzt mi nem fogunk neki adni.

a Citynél nem épek, évi 11 millió euró :lol:
e.szabi

De így, hogy a Barca leigazolta Matat valszeg Ibranak nincs maradása. A Milannal most mondták, hogy ők nem képesek kifizetni sem a vételárát, sem a fizetését, na akkor lehet találgatni vajon hol fog ki kötni. A City. Túl sok lehetősége nincsen.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

DSanton39 írta:
e.szabi írta:A Barca leigazolta Mata-t, így Silva leigazolása tárgytalan nekik. A City pedig !175.000! fontos fizetést ajánlott SIlvanak. Így nyilván ha még a Valenciaval meg is tudnánk egyezni árban, akkor is a Cityt választaná mert ennyi pénzt mi nem fogunk neki adni.

a Citynél nem épek, évi 11 millió euró :lol:

Silva hülye ha nem fogadja el :D

Eliának nagyon örülnék és 16 millát simán megér

Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért
tomika431

A Daily Mail jelentései szerint a Manchester City megállapodott a Valenciával David Silva ügyében és 29 millió fontért leigazolta a spanyol középpályást. A 24 éves játékos, aki így a Real Madridot és a Chelsea-t is kikosarazta, várhatóan négy éves szerződést ír alá. (pepsifoci.hu)..na lemaradtunk,pedig szivesen elnéztem volna a kis spanyolt a szélen...
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

horas írta:
Tommy írta:Okés rendben,ezzel tisztában vagyok én is.De nem hiszem,hogy Santon aki igazából a nem balhátvéd Chivu-t nem tudta kiszorítani,akkor nehezen hiszem,hogy a világlegjobb jobbhátvédjét élből vele akarnák pótolni,én meglépném,de szerintem Maicon helyére komolyabb embert akarnak.

Giovincoba én nem nagyon hiszek, lehet tehetséges, de egy edző sem számolt vele komolyan a juvéban, sztem ez nem véletlen..

Én is Santon-nal probálnám meg pótolni Maicon-t,csak abból indúltam ki,hogy nem feltélten bíztak benne eddig a jó eredméynek ellenére sem.
Giovinco-t hagyjuk ő szerintem a vicc kategória,főleg Pandev-el szemben.[/quote]

Del Pieroval sem nagyon számoltak.... Akkor ő is gyenge?? Giovinco valóban nem Pandev! Még! Szerintem tehettséges. Láttam néha Juve meccs részleteket. Mikor be szokott állni kicsit felpörgette a játékot.
Viszont nem mondom hogy Pandev helyett mindenképp kellene de ha akar jönni akkor jöjjön! Nem ellenezném
e.szabi

Szidjuk itt a real-t, hogy így meg úgy költekeznek. :lol: A Citynek még 5-6 év és annyit költött mint a real története során.
Válasz küldése