A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom

Én is, hogy idehozták elindítani a lejtőn a csapatot a feltolt védelmével....Így morál rontással.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Boas szezon közbe ugyse venné át ezt a ratyi bandát,igényesebb edzö nem nyulna bele,max szezon után ha már az ö keze alatt készül a csapat
BlueSky

PellerG írta:

Én is, hogy idehozták elindítani a lejtőn a csapatot a feltolt védelmével....Így morál rontással.

Pedig jo edzö és tudtál volna jobbat Jose után? senkit.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

PellerG írta:

melyik edző kapta meg a kért játékosokat?
vezetőség a hülye.amatőr módon a kerethez nem illő edzőket hoznak,szarnak a kérésükre...majd kirúgják a világ legszarabb edzőinek beállítva
de ez mindig is így volt Moratti alatt .hamarabb vettünk meg egy Suazot a Milan elől 15millióért,mint hogy egy Zaccheroni helyett rászánjunk több pénzt egy Hiddinkre
na meg melyik edző alatt épülhetett fel egy csapat? max Mancini,de Ő szituja is egyedi. Calcio Poli+ (nagy f) facchetti névleges elnöksége
PellerG

BlueSky írta:
PellerG írta:

Pedig jo edzö és tudtál volna jobbat Jose után? senkit.

Liverpoolban kiégett addigra. Beszéltük is akkor itt, hogy pont őt aki 2 szezon óta lejtmenetben van a csapatával, és spanyolosítja a csapatot, fele ha beválik arányban.

Capello lett volna a megoldás, azt gondolom, én őt írtam akkor is.
Szervezett védekezés, kontrajáték, balhés, hisztis játékos gond nélküli kipaterolása.
Ugyanúgy nem játszottunk volna szépen, mint többnyire Mouval sem, de hozzá hasonlóan szenvedős meccsekkel ugyan, de kb azon az eredményességi szinten maradhattunk volna a bajnokságban.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Capelloban én nem hiszek. Már korábban írtam, hogy ő kb 10-20 éve volt top edző. Azóta van egy személyes márkája amiből él. De a véleményem, hogy a foci nagyon sokat fejlődött, ő pedig nem követte ezt a fejlődést.
Jó edző, de messze nem Mourinho, Ferguson, Hiddink, Guardiola kategória. Anyagilag viszont azt kéri amit ők.
Most nem szabad nagy nevekben gondolkodni. Egy motivátort kell hozni nyárig, amilyen Leo volt. Nyáron pedig elhozni egy klasszis edzőt.
PellerG

RenciDavid írta:Capelloban én nem hiszek. Már korábban írtam, hogy ő kb 10-20 éve volt top edző. Azóta van egy személyes márkája amiből él. De a véleményem, hogy a foci nagyon sokat fejlődött, ő pedig nem követte ezt a fejlődést.
Jó edző, de messze nem Mourinho, Ferguson, Hiddink, Guardiola kategória. Anyagilag viszont azt kéri amit ők.
Most nem szabad nagy nevekben gondolkodni. Egy motivátort kell hozni nyárig, amilyen Leo volt. Nyáron pedig elhozni egy klasszis edzőt.

Figyelj, én abszolút nem kedvelem, de elismerem a tudását. Mouhoz hasonló taktikája van, szervezett kb bunker, és kontra. Szenvedős meccseket viszont nyeri 1-0-ra, ami sokszor a legnehezebb. Ahol volt, mindig odaért az első helyre. Angolokkal nem brillírozott, de ugye ott volt az a Lampard átment e vagy sem a gólvonalon szitu....
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

nincs valami friss hír, úgy volt ha marseille vagy napoli elver akkor menesztik ratyinerit, volt már valami fejlemény? remélem még ma elküldik, aztán mehet kiscsoportos tesitanárnak, mert kb oda való..
RenciDavid

psn írta:nincs valami friss hír, úgy volt ha marseille vagy napoli elver akkor menesztik ratyinerit, volt már valami fejlemény? remélem még ma elküldik, aztán mehet kiscsoportos tesitanárnak, mert kb oda való..

Sajnos semmi. Lehet, hogy maradni fog még...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A jelenlegi helyzet edzőkérdésben:
- Ami biztos, a napoli elleni meccsen még ranieri ül a padon. Kérdés hogy utána mi lesz. Nem tudom van e valaki, aki hisz a győzelembe még. A napoli ellen még mourinhoval meg anno mancinivel is megszenvedtünk, most meg ranieri szétszort intere mire lesz képes, hát nem tudom mi lesz.
- Egyes hírek szerint, egy veresség már tényleg ranieri állásába kerülhet. Más kérdés ha esetleg elérnénk egy x-et valószínű maradna. Mivel a vezetőség szeretné nyárig kihúzni vele. Ennek egyik oka, hogy kirugása esetén fizethetnénk még neki. Másik ok pedig hogy ki lenne az új edző.
- Jelen helyzetben úgy látszik, 2 reális lehetőség van. Egyik a már sokat emlegetett figo-baresi kettős. Csak figo tapasztalatlansága miatt fél a vezetőség.
Másik lehetőség pedig zenga lehetne, aki elmondta szíve az interé öröké, de jól érzi magát jelenlegi klubjába. De valószínű ha moratti hívná, jönne egyből.
- Capello neve most még pletyka szinten sincs, nyára írják mint egyik lehetséges. De nyáron is rá a legkevesebb az esély.
- Nyáron a 2 legvalószínűbb név, akik közül ki kerülhet az edzőnk:
Boas: ő is max nyárig húzza a chelseabe. Kérdezték az interől, elmondta nagyon jó emlékeket őriz rólunk, és a fociba bármi megtörténhet. De jelenleg a chealsbe képzeli el a jövőjét és őket akarja épiteni. Valamint hozzátette nagyon tiszteli ranierit, és szerinte képes lesz kihozni az inter a gödörből.
Blanc: segítője nyilatkozott, elmondta az inter mint lehetőség a jövőben biztos ott lesz blancnak. Mivel blanc volt klubjáról van szó, ezért bármi lehet. De most csak az eb van számukra, semmi más. Az eb után meg meglátjuk mi lesz, ezt mondta blanc segítője.

Nem tudom mi lenne most a legjobb megoldás, de ha ranieri folytatja ezt a borzalmas sorozatot, nem kérdés mennie kell. Tényleg ettől már csak jobb lehetne figo vagy zenga is, nyárig kihúzhatnánk velük is. De reménykedjünk hátha ranieri képes lesz csodát tenni, de hát ezt nem tudom ki hiszi még el.
Nyártól pedig bárki bármit mond, szerintem egy ilyen kaliberű edzőre van szükség mint boas vagy blanc. Fiatal, ambiciózus, mindketten bizonyítottak már. Boas ezzel a chelsevel nem tud mit kezdeni, de ez nem is csoda hasonló cipőbe járnak mint mi, ott is teljes átalakulás kell. Szerintem egy épülő új interbe hozzájuk hasonló edző kell.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

Nem tartom egy nagy pengének Ranierit,de arról nem ő tehet hogy a játékosok kettőt nem tudnak passzolni.
PellerG

Én úgy vagyok, ha Ranieri kicsit összekapná magát, tehát:
-következetesebben tenné össze a csapatot
-az írtógyenge Pazzinit jogosan kihagyná ha továbbra is ilyen formát mutat
-mivel már teljesen elmenőben van a szezon, így nem bunkert forszírozna, hanem elődeihez, Mouhoz és Mancinihez hasonlóan szükség esetén kevésbé (érthetelenül)taktikázna, és simán küldené be a támadó szellemű embereinket(már amennyi van), nem megutáltatva magát a szurkolóval támadót-védőre cserékkel
-leszokna a 4-4-1-ről, ami inkább 8-1-1, és bátrabb taktikához nyúlna, max akkor beállni bunkerra, ha már van mire

akkor én azt mondom vigye végig a szezont.
Különben: neki is fizethetnénk fájdalomdíjat, még egy beugró jönne X hónapra.

Remélem lesz esze e vezetőségnek, és nyáron előbb AMBÍCIÓZUS edzőt hozunk, majd neki játékosokat, kiöregedetteknek, segíteni már nem tudóknak pedig megköszönjük.

Nálam: Blanc, Boas, Prandelli.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ez az edző kérdés most nagyon meleg. Opciók:
- Ha marad Ranieri, akkor az azt jelenti, hogy a csapat megtáltosodik. Ebben az esetben még azt is el tudnám képzelni, hogy ő maradna az edzőnk. Nekem speciel semmi bajom vele, mert ez a csapat borzasztóan gyenge és demotivált, amiről nem feltétlen Ranieri tehet, de sokan, nem csak itt, őt tartják felelősnek, így ez a verzió nem lenne túl népszerű.
- A fiatal trénerekkel és a csapatépítéssel csak egy gond van. Nem most kellett volna elkezdeni. A BL győzelem óta lejtmenetben vagyunk és bár ennek véget kell venni, de sajnos úgy, hogy nem lehet átmenet. Mert már volt. 2 év. Kint nem hiszem, hogy még egy ilyen évet elfogadna a tábor, még annak címén sem, hogy csapat építés folyik, ide szerintem most pénz és egy komoly edző kellene, de nekem is szimpatikus a két fiatal tréner.
- Capello, vagy Guardiola képes lehet sztárokat ide csábítani és rögtön összekapni a csapatot. Ez nagyon fontos és talán a leginkább elfogadható, hiszen már vesztett a csapat két évet. Ők erre tökéletesek lennének, de ehhez is sok-sok pénz kell.
- Marad még a Prandelli, Mazzari duó, de ők szintén nem voltak sztár csapatok edzői, így pedig náluk is mellé nyúlhat a vezetőség.
Véleményem szerint, ha nem megy a csapatnak mennie kell Ranierinek, de nem őt okolom ezért a szereplésért, szerintem jó edző és ezt már bizonyította is. Boas és Blanc tehetségesek, de a fentebb leírtak szerint én Capello-t, vagy Guardiola-t preferálom, nem azért mert jobbak, hanem mert már bizonyítottak nagy csapat élén és van nevük a szakmában. Ellenben akárkit hoznak a csapathoz, ha nem lesz pénz, akkor egy idő után bukni fog, mert ez a garnitúra már kifocizta magából a lendületet.
RenciDavid

Francesco írta:Véleményem szerint, ha nem megy a csapatnak mennie kell Ranierinek, de nem őt okolom ezért a szereplésért, szerintem jó edző és ezt már bizonyította is. Boas és Blanc tehetségesek, de a fentebb leírtak szerint én Capello-t, vagy Guardiola-t preferálom, nem azért mert jobbak, hanem mert már bizonyítottak nagy csapat élén és van nevük a szakmában. Ellenben akárkit hoznak a csapathoz, ha nem lesz pénz, akkor egy idő után bukni fog, mert ez a garnitúra már kifocizta magából a lendületet.

Nekem is ez a véleményem. Bár inkább Guardiola mint Capello :)
Nyáron én is Boast akartam, de látva a Chelseanél most azt mondom, hogy elég nagy esély van rá, hogy nálunk is megbukna.
Blanc nálam még nem bizonyította, hogy nálunk a helye. Egy francia bajnoki cím nekem kevés ajánlólevél.
hvmetal

Nevetséges Guardiolaék nevével dobálózni,míg nem jön egy nagy szponzor,vagy nem társul be a klubba egy trilliárdos.

Remélem azért a pletykák igazak,nem csak egy Interista firkász vágyairól szólnak.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

azért kemény, hogy Ranieri sorsa a Napoli meccsen múlik. Amióta ismét A ligás a Napoli még nem nyert a csapat idegenben ellenük.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interjani írta:Nem tartom egy nagy pengének Ranierit,de arról nem ő tehet hogy a játékosok kettőt nem tudnak passzolni.
Ennyi!

hvmetal írta:Nevetséges Guardiolaék nevével dobálózni,míg nem jön egy nagy szponzor,vagy nem társul be a klubba egy trilliárdos.
Csilliárdos befektetőkről már egyre hangosabban pusmognak. :)
hvmetal

Egy x után sem rúgják majd ki
Valamilyen szinten érdekes az ügy. Szerintem Ő sem szívesen játszatja West,csak a sajtó,szurkolók nyomása erősebb. Ricky sokkal hasznosabb nála.
az meg mindent elmond,hogy Sneijderrel utóbbi 2hónapban csak vereségre vagyunk jók. Ranierinek sokkal inkább egy Boateng stílusú emberre lenne szüksége,mint rá.
Jó volna,ha Guarinnal sikerülne megoldania az egyensúlyt (ha marad). Sneijder-Capitano-Cambiaso-Dejan/Obi többre nem lesz jó. Polit is többet lehetne játszatni.
RenciDavid

Azért egy Guardiola fizuját is kb 2 játékos eladásából elő lehet teremteni. Chivu és Maicon elzavarásával például kb fel is szabadulna annyi fizetés...
PellerG

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2119006

Még 1-2 "következetesen" végigvitt meccs, és Ranieri is elkezdhet nézelődni :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Jelen helyzet és a jövő:
- Moratti elmondta jelenleg még ranieri irányítja az inter, és bíznak benne de később mi lesz azt nem tudja megmondani. Magyarul amit az összes olasz lap ír, morattiék reméli ranieri kitart évégéig, de egy nápolyi veresség már az állásába kerülhet.
- Helyére a már korábban írt baresi-figo páros kerülhet, kiegészülve a jelenglegi segédedzővel Bernazzanival. Zengara azért kevesebb az esély, mert érte fizetni kéne és mi csak nyárig keresünk most edzőt. Pont ezért hogy nyárig keresünk most edzőt, ezért kizárt dunga, zeman vagy mihajlovic érkezése, mivel ők nem válalnánk el csak nyárig, és mi velük nem terveznénk hosszú távra.

És akkor a jövő:
- Bárhogy nézzük, ez már nem egy interista fantáziája, egy olcsó pletyka vagy ilyesmi. Arab befektetők érkezhetnek a klubhoz nyáron, ezt moratti is elismerte. Elmondta nem adja el a klubot, de tárgyalások lesznek majd, mivel a klub érdeke ezt kívánja meg. A többségi tulajdon moratti kezében maradhat, de nagy százalék az arabok kezébe kerülhet. Továbbá tárgyalni fogunk új szponzorok érkezéséről is. Tehát ez már valóság.
- Nagyon nagy szükség van erre a pénzre, amit az új szponzorok és befeketők hozhatnak. Nyáron 5-6 új meghatározó játékos vásárlása kell, mint anno 2009-ben. Egyedül sneijderből kaphatunk nagyobb pénzt, a selejtekből mint pazzini, forlan, ranocchia nem sok bevétel várható.
- Edzőkérdést illetően pedig az olasz média szerint 3 név maradt. Boas, Blanc, Capello. Guardiolát szinte biztosra írják hosszabbít a barcánál. Sem boas, sem blanc nem zárkozott el még most sem, egy interbe érkezéstől. Capellot meg tudjuk pénz győzi meg. Tehát meglátjuk.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=72990

Ami látszik hogy nyáron nagy változások várhatók, és tényleg épülhet egy új inter.
PellerG

Szerintem Guardiola vagy hosszabbít, vagy a Chelseahez fog menni. Írják az Arsenalt is, de az necces, ők sem dúskálnak anyagiakban.
Boas szerintem 90%, hogy legkésőbb nyártől nem a londoniak edzője, Guardiolát már tavaly is akarták, de akkor még aláírt egy újabb évre. Pénzkérdés ott nincs, így én azt tippelném, vagy Barca vagy Chelsea Pep következő állomáshelye.
Neki azt gondolom, 7-10 millás fizetést kéne adni, ennyit nem hiszem, hogy fogunk bárkinek is.
RenciDavid

Hát a Marca oldalán 3 órája jött ki a hír, hogy Moratti ajánlatot tett Guardiolának. Hozhatná az egész stábját.
http://www.marca.com/2012/02/25/futbol/ ... 55551.html
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/25 ... 0991.shtml
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ce-ranieri
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=72992

Szerintem Guardiola az Inter és a Barca közötti dilemmában van, nem hiszem, hogy a Chelsea képben van.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Olyan edző jöjjön, aki jelenlegi formája, vagy inkább hozzáállása alapján azonnal ki meri rakni Cambiassot, Luciot, Sneijdert a kezdőből. Nagyon sajnálom Morattit, mert nem ezt a hozzáállást érdemli egyik játékostól sem. És őt azért rendszeresen hátbaszúrják, Adriano, Vieri stb. Túl sok olyan játékosunk van, aki megkeresi a maga 1milliárdját egy évben, de küzdeni meg nem tud. Én nem értem, hogy ilyen ikon mellett, mint Zanetti, aki 38 évesen úgy megy minden labdáért, mintha az élete múlna rajta, hogy nem sül le a pofájukról a bőr???????? Én már nem tudom az edzőre fogni az ezévi teljesítményt...
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Dirtylt írta:Olyan edző jöjjön, aki jelenlegi formája, vagy inkább hozzáállása alapján azonnal ki meri rakni Cambiassot, Luciot, Sneijdert a kezdőből. Nagyon sajnálom Morattit, mert nem ezt a hozzáállást érdemli egyik játékostól sem. És őt azért rendszeresen hátbaszúrják, Adriano, Vieri stb. Túl sok olyan játékosunk van, aki megkeresi a maga 1milliárdját egy évben, de küzdeni meg nem tud. Én nem értem, hogy ilyen ikon mellett, mint Zanetti, aki 38 évesen úgy megy minden labdáért, mintha az élete múlna rajta, hogy nem sül le a pofájukról a bőr???????? Én már nem tudom az edzőre fogni az ezévi teljesítményt...

No igen ,itt van az eb elhantolva.
Moratti jó szándékában. és tenniakarásában én sohasem kételkedtem.Amíg tehette megvette az aktuális edzőnk által kért játékosokat sokszor agyament árakon.Azután kötöttünk többnyire 4-5 éves szerződéseket európai szinten is kiemelkedő fizetésekkel,bónuszokkal.A játékosok - tisztelet a néhány kivételnek - azt gondol(hat)ták, hogy az alapbér nekik a semmiért is jár (Adriano, RQ, Mancini, Muntari stb-stb), és ezért nem is kell megizzadnia a pályán. A mai világ már sehol (és főleg nem Dél- Amerikában) sem erről szól !! Én újonnan csak 1+ 1, esetleg 2+2 éves szerződéseket kötnék ahol a + évek javadalmazása attól függene ,hogy mit is tettél le az asztalra eddig kedves barátom. Amíg a szerződtetési politikánk nem változik meg, minden edzőnk ki van téve az előzőek által kötött megállapodások előírásainak.A keret 2/3 részét végkielégítéssel elzavarni pedig abszolut lehetetlen, főleg a klub jelenlegi anyagi helyzetében ! :cry:
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Guardiolara ezt az évi 20 milliót sok helyen írják. Szerintem túl nagy kockázat ennyiért. Nem mondom, hogy nem jó edző, de azt sem, hogy az. Igazából sok minden még nem derült ki. Amit Barcelonában csinált az valóban elismerésre méltó, de mi a garancia, hogy hasonlót meg tudna ismételni, egy teljesen más bajnokság, teljesen más klubjánál? Márpedig Moratti elég biztos lehet benne, vagy legalább bízik ebben, különben miért ajánlott volna ilyen hihetetlen pénzt?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

20m-t adjuk josénak inkább
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

R9. írta:20m-t adjuk josénak inkább

:D Jó is lenne, de bizony ő ennyiért sem térne vissza. Neki nem a pénz az elsődleges szerintem, mint ahogy Guardiolanak sem. Guardiola most mennyit keres egyébként? 20 millió az tényleg hatalmas pénz, és ha megbukna, hát... szépen néznénk ki.
hvmetal

azért,ha ennyi pénzünk lenne,José 20-at kapna,lenne lé játékosokra szerintem visszajönne

Van viszont egy sejtésem,Moratti José és Guardiola közül a kopaszt választaná.

ez a 20millió akkor is nevetséegs,mennyit kap az elit? 10-11millió e?
RenciDavid

10 körül keresnek a top edzők, de csak azóta mióta mi annyit adtunk Mourinhonak :D

Amúgy az összegeken nem érdemes lovagolni, az újságok általában az összegek terén a legrosszabbul informáltak, mert azok a legkevésbé publikusak.
Etonál is az elején a sajtó szerint sokkal többet kínált az Anzsi mint amennyiért a végén odament...
hvmetal

CR megbukott.persze ebben ő volt a legkevésbé hibás(de a cseréi,és az,hogy nem volt állandóság,csak a nem épp acélos öregek voltak stabilak) az ő hibéja.

most kéne egy olyan "edző" ,pl Luis,aki tud motiválni, és a következő (remélem nagy) edző alá építkezik(Ricky,Poli játszatása,következő edző taktikája stb)

Ennek,hogy: aki jó, az 2 meccs múlva lehet csere,vagy,hogy nincs 5meccsen belül 2olyan,ahol nagyban ugyanaz a kezdő,ugyanabban a taktikban szerintem nincs értelem.
még egy 8meccses győzelmi szériával meglehet a BL,de erre 20% az esély.EL azért,hogy októberben kiessünk egy SHerif ellen?
tudom persze,hogy nálunk akkor sem volt ekkora előregondolkodás,mikor volt Joséra is pénz,nemhogy most. Ez azért baj.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Vérlázító Ranieri nyilatkozat:

"Elveszítettük a mérkőzést, de megvan az étvágyunk és az eltökéltségünk, hogy visszatérjünk a győzelem útjára. Ez egy adott mérkőzés volt, ahol tudtuk, hogy a Napoli le fog minket támadni, miután a Chelsea elleni győzelmük óta a lelkesedésük repíti előre őket. Próbáltunk mi is támadni, de nem sikerült, bár a területeket általában jól lezártuk előttük. Gólt kell lőnünk, ez a módja, hogy megszerezzük a győzelmet. A gólszerzésre kiváló esélye akadt Giampaolo Pazzininek, de nem élt a lehetőséggel.”

„Ha én lennék az elnök? Nem tudom, erről őt kellene kérdezni. De ha én lennék az elnök, akkor azt mondanám, hogy 100 %-ig megerősítem Ranierit a posztján, mert ez nem az ő hibája. Észrevettem, hogy sokan szeretnének leváltani, de miért hátráljak meg? Miért várja mindenki tőlem azt, hogy lemondjak? Ez nem fog megtörténni. Nem fogok lemondani, mert hiszek ebben a csapatban, amely keményen küzdött ma este is és ez a lényeg. Vannak pozitív és negatív időszakok, ez egy fekete február volt a számunkra.” - nyilatkozta az Inter trénere a Napoli elleni vereséget követően.

Ez szerintem nem normális..... (mármint Ranieri. ) Az a lényeg, hogy a csapat keményen küzdött..... pff.......... ez a duma!!!!
Az hogy a nagy kemény küzdések közepette sorra bukjuk a meccseket nem gond... a lényeg, hogy ratyieri szerint küzdünk.

Igen, tényleg keményen küzünk, a szürke hályog miatti homályos látás következtében fellépő... nem tudok 3 méterre pontosan passzolni és a levegőhiány miatt fellépő 5 métret nem tudok sprintelni egy huzamban problémákkal. Szóval megértem.. mert ezekkel tényleg keményen küzdünk.

Ááááááááááá még mindíg szétb.sz az ideg.

Fizetés csökkentés kell és kitenni a nagyszájú léhűtőket a csapatból és helyettük menjenek a primaverások a catania ellen! Erre lenne szükség, bár úgy se lesz elég tökös ranieri ahhoz,hogy ezt meglépje. Pedig akkor elgondolkozna egy két léhűtő, hogy hol is van a helye a csapatban....
psn

valaki aki tud olaszul légyszi fordítsa le ezt : http://www.pazzainteramala.com/forum-ne ... orno#17667

és mondja,van isten és elküldték ratyinerit.
hvmetal

bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...

használj chromet,az lefordítja magától
psn

hvmetal írta:bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...

nem leszek sem vicces, sem jobb fej, de nem vagyok hajlandó normálisan leírni egy olyan ember nevét aki így leamortizálja a kedvenc csapatom.. amugy chromet használok, de kb kibogózhatatlanul értelmetlen szöveget fordít sajnos.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Egy hete hármat kaptunk egy kiesőjelölttől, most csak egyet a 3. hely egyik várományosától. Mi ez ha nem fejlődés? :lol:
RenciDavid

psn írta:valaki aki tud olaszul légyszi fordítsa le ezt : http://www.pazzainteramala.com/forum-ne ... orno#17667

és mondja,van isten és elküldték ratyinerit.

Ebben csak annyi volt, hogy Moratti Londonban volt és miután visszatér Olaszországba majd foglalkozik az edzőkérdéssel.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

hvmetal írta:bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...

Te meg épp a közelmúltban genyóztad le Cambiassot, ha jól rémlik (javíts ki, ha tévedek). Úgy gondolod, h azzal sok fórumozó szimpátiáját nyerted el v király arcnak tűntél tőle? Az nem zavarta a szemed? :roll:

Nem kell mindig mindenkit lekezelően oltogatni, ha éppen vmi szúrja a szemed. ;)

szerk.: boccs az OFFért
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

psn írta: nem vagyok hajlandó normálisan leírni egy olyan ember nevét aki így leamortizálja a kedvenc csapatom..

Ha még csak az edzővel lenne baj, akkor teljesen jogos lenne a kijelentés. Viszont itt a probléma sokkal mélyebb és egy esetleges edzőváltás csak részben jelentene megoldást a helyzetünkre, akkor 5-6 meccsig menne minden utána ugyanaz lenne mint most.

Érdekes, hogy a keret 2010 óta szinte változatlan, persze eladtuk költségcsökkentés címén Eto’ot és a 30 éves Mottat. Nem jött helyettük senki, aki érdemlegesen is hozzá tudott volna tenni a csapathoz, Persze Gurinról nem tudjuk, milyen is lesz.
Az is, hogy 2 év alatt négy edző dolgozott a csapatnál és 3 totálisan megbukott – megbuktattuk(?!), ha lehet ilyet írni, egy profi klubnál.
Beítez újat akart és olyat, amihez a keret alkalmatlan...
Gasperini szintén 3-4-3, benne a játékosok sem hittek...
Ranieri, meg jó kérdés, mert kezdeti nehézségek után összerakta a védelmet és jöttek, ha szerencsével is a meccsek. De a Napoli elleni kupa meccs óta valami eltűnt.

A csapat eszméletlen gödörben van mentálisan, nem tudni, hogy van-e lejjebb. Pazzo egy labdát nem tud átvenni, semmi elképzelés mindenki a másikra vár és az egész csapatra jellemző egy léha hozzáállás, ami már meccsek óta kiütközik, ilyen lélektelenül nem lehet játszani…
Sneijder visszatérése után még próbálkozott és látszott rajta az akarás, hát mostanra átvette Ő is a mentalitást.
hogyhogy nem elvesztették a kiskirályok a hitüket Ranieriben. Ezért valahogy ki kell küszködni nyárig, aztán lesz, ami lesz. :)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Legalább nem én vagyok az egyetlen, akinek szúrja a szemét ez a" Ratyieri" gúnynév.

Oké, lehet nem szeretni a cseréi miatt, de nem ő tehet arról, hogy a játékosok nem képesek focizni. Írjátok, hogy a játékosokat nem tudja motiválni. Már bocsánat, de hogy is van ez? Évi több milliót kereső játékosok, akik ezt a pénzt egy olyan munkával keresik meg, amit szeretnek, ki mehetnek a pályára, hogy produkáljanak egy ilyen szart mint a tegnapi??? Mégis kik ők?? Egy focistában kell lennie annyi alázatnak, hogy mindig 100%-ot nyújtson a pályán. Nem teheti meg azt, hogy csak akkor játsszon jól, amikor éppen kedve van! Gyalázat amit a csapat néhány tagja művel.

A tegnapi meccs pl. jó példa: 1. félidő: A védekezés jól ment, amíg a játékosok koncentráltak, figyeltek arra, amit csináltak. A Milan ellen ue. volt akkor mégse panaszkodott senki sem. Sőt támadni is támadhattunk volna, ha a kontráinknál is jobban koncentrálunk, ha pl. a dellarocco által említett Cambiasso 5-ből legalább egyszer pontos, jó ütemű labdát adott volna a csatárok bármelyikének is. Vagy Milito kicsit jobban figyel és a 10-ből legalább 1 labdát le tud kezelni. (Nyugodtan nézzétek vissza a felvételt, jó néhány alkalom volt az 1. f.i.-ben amikor kontrából, 3-3 elleni szituáció alakult ki a Napoli kapujánál) Aztán elfogyott a "lendület" jöttek a pontatlanságból származó hibák, és bizony gólt is kaptunk. Pazzini is, ha csak egy picit is jobban koncentrált volna, akkor már 1-1...

Egyszerűen a játékosok nem teszik oda magukat, pedig, ha kicsit is jobban akarnának, akkor bizony nem itt tartanánk. Én továbbra is támogatom Ranieri-t, nem hinném, hogy az ő "gerinc problémáit" kellene emlegetni, mert van(nak), aki(k) jobban megérdemli(k) a folytonos szidást.
psn

az, hogy a játékosok nincsenek formában, nincsenek edzésben és hogy ötlettelenül futkároznak a pályán mert nem értik a taktikát, aztán a híres cserék után totálisan megzavarodnak, kinek a hibája ? az edző nem csak a pálya mellett áll, vele készülnek fel a játékosok és szemmel láthatóan nem működik amit csinálnak. aztán lehet mondani, hogy mert az elején zsinorban nyertünk 7et, hát a 3-4-3 után nem csoda kicsit össze kapták magukat, de most meg zsinorban 8 semmi, akár milyen szar matekos is az ember, kijön az edző mérlege egy hatalmas nagy nullára ! de a nagy számok törvénye alapján most már nyernünk kell ugyis, és akkor lehet isteníteni, feltámadtunk, van remény.. de vele sokkal többre nem megyünk !
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Komolyan mondom gyerekek, mikor a lefújás előtt pár másodperccel mutatták Ranieri arcát, hát nagyon megsajnáltam. Nem sok mindent lehet írni a tegnap történtekről. Reméljük nyáron tényleg elkezdődik az, aminek már 2, de legalább 1 éve el kellett volna. A csapat teljes újjáépítése. Forza Inter!!! ;)
Dan-i-nter

Akkor most válaszolnék az általad felhozott érvekre:
-
az, hogy a játékosok nincsenek formában, nincsenek edzésben

Tudtommal ugyanúgy edzenek, mint bármikor máskor, hacsak az inter.it-en lévő képek nem vmi ádáz photosoppos szüleményei.

-
ötlettelenül futkároznak a pályán mert nem értik a taktikát
4-3-1-2 Posztján játszott mindenki, ezt a taktikát használtuk Ranieri előtt is (Gasperinit leszámítva), ráadásul a keret se sokat változott azóta.

-
aztán a híres cserék után totálisan megzavarodnak
A cseréire én se tudok mit mondani, de ne meséld már be nekem, hogy Pazzini tegnap azért nem tudott pl. az 5-ösről kapuba fejelni, mert szegény kicsi fejecskéjében a gonosz és hülye Ranieri cseréi miatt akkora káosz volt, hogy azt se tudta merre támad... Vagy Sneijder nem volt képes pontosan passzolni egy tőle 10 m-re álló játékosnak (csakhogy ne mindig Cambiasso-t támadjam).

-
aztán lehet mondani, hogy mert az elején zsinorban nyertünk 7et, hát a 3-4-3 után nem csoda kicsit össze kapták magukat
És miért csak akkor tették oda magukat a játékosok? Akkor miért nem alibiztek, miért figyeltek az edző utasításaira? Úgy gondolták, most égtünk egy keveset, de majd játszunk 7 jó meccset, azt ülhetünk a seggünkön, mint akik jól végezték a dolgukat? És ebből kifolyólag, ha elküldenénk Ranieri-t mi változna? Jönne Figo, játszanánk néhány meccset, mert most új edző éljen motivál minket, aztán ugyan ez lenne.

de a nagy számok törvénye alapján most már nyernünk kell ugyis, és akkor lehet isteníteni, feltámadtunk, van remény..
Erről meg csak annyit, hogyha neked ez lenne a véleményed egy esetleges győzelem után, a legutóbbi meccseinket elnézve, akkor csak gratulálni tudok.

Vedd már észre, hogy az elmúlt 2 év történéseit nem lehet mind az aktuális edzőkre fogni...
hvmetal

dellarocco írta:

Te meg épp a közelmúltban genyóztad le Cambiassot, ha jól rémlik (javíts ki, ha tévedek). Úgy gondolod, h azzal sok fórumozó szimpátiáját nyerted el v király arcnak tűntél tőle? Az nem zavarta a szemed? :roll:

Nem kell mindig mindenkit lekezelően oltogatni, ha éppen vmi szúrja a szemed. ;)

szerk.: boccs az OFFért

1 próbát megért nem? 8-)
kit érdekel a múlt? szégyent hoznak a csapat mezére azok akik uralkodni próbálnak. vagy valaki látja Zanettin(+1-2emberen) kivűl,hogy érdekli őket a szurkolók,a jövő amit durván befolyásolhatnak azzal,hogy nem szakadnak meg a BL helyért.

nem Ratyieri,Gasperini,Benitez hibája,hogy itt tartunk...övék is,de nem ők a főszereplők
psn

Dan-i-nter írta:Akkor most válaszolnék az általad felhozott érvekre:
-
az, hogy a játékosok nincsenek formában, nincsenek edzésben
Tudtommal ugyanúgy edzenek, mint bármikor máskor, hacsak az inter.it-en lévő képek nem vmi ádáz photosoppos szüleményei.

ha ugyan úgy edzenek mint bárki mással, akkor nem kell nekünk "sztáredző", jöhet a kis pista középcsoportos tesitanár is
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

5 játékost nem lehet csak úgy kitenni most, viszont az edzőt igen. Lehet, h csak 5-6 meccsig volna hatása, de mivel Ranieri ígyis-úgyis repül legkésőbb év végén, akk lehet, h legalalább a BL-ben bejutnánk a negyeddöntőbe egy Figoval, ami + bevétel - és nem lennénk 10.-ek a bajnokság végére.
Nyilván nem az edző hibája minden, de most is megcsibálta a hülyeségét. Elmentünk Nápolyba 1 pontért, ami jelen helyzetben nem is hülyeség, de a félidőben cserélt 2 olyat, ami miatt jobban magunkra húztuk a Nápolyt + és végleg elveszett a góllövés reális esélye. Az, h Pazzininek lehetett a végén helyzete azt egyedül Aronicanának és a hülyeségének köszönheti, h összehozott egy kiállítást. Sajnos sokadjára fordul elő, h teljesen szétesik a csapat a cseréitől. DE ekkor még nem is beszéltünk a kezdő összeállításáról. Ha már itt tartunk, h kiskirályok...sztem pont h pl Stanko és Cambiasso simán közéjük tartoznak. Nagyon gyengék sajnos..akk ne kezdesse őket ennyi...
A másik meg ezzel a kiskirályos dologgal-> ok h rengeteg pénzt keresnek és ezért csak szaladgálniuk kell a pályán, de ők valóban az Inter történelmének legkomolyabb szereplői és ezt ők is tudják magukról, míg Ranieri egy senki kedvenc csapatunk történelmében.
Elsősorban egyébként a vezetőség sorozatos rossz döntései miatt tartunk itt. Minden szerencsétlenül sült el kb az utóbbi időszakban. De ez nem menti fel Ranierit a saját hülyeségei alól. Én is sajnálom, de sajnáltam Gasperinit is. Ti akik sajnáljátok Ranierit őt is ennyire gyászoltátok? Pedig neki nem volt ilyen gyenge szériája és még jóval pechesebb volt, mint a tinkerman. Szuperkupa épph elment, Palermo ellen Julio bakik, Trabzon ellen 100 ziccerből egy se ment be és X-eltünk a Romaval - a Novara meccs már a vég kezdete volt. Ettől függetlenül teljesen jogosan mennie kellett, mert ő az edző és neki kell tekintélyt parancsolóan viselkedni az öltözőbe, h elhiggyék a játokosok, h az a jó, amit ő akar.
Még egy dolog, egyszerűen gyengén játszunk. Julio küzd, Lucio küzd, Samuel küzd, Nagatomo küzd, Zanetti 38 évesen megtesz mindent, Stanko lassó, Cambiasso még lassabb, Sneijder felszántja a pályát és idegbeteg, mert semmi nem jön be, Milito, ha van kivel összejátszania meg lehetősége még mindig iszonyatjó csatár, Pazzini...őt azért tartjuk, h belője a ziccereit, sajnos másra nem képes, de sajnos utóbbi időben erre sem. Rengeteget agyaltam és erre jutottam. Sztem ez a része elsősorban az edző hibája (szerk.: nyilván pl Cambiasso és Stanko nem, de az igen, h ennek ellenére kirobbanthatatlanok)ugyanis ezek a játékosok, ha jól megszervezett taktikával játszanának, akk nem fordulhatna elő az utóbbi időszak förtelme.

Ja és Ranierire sajnos ráillik ez a becenév ugyanis a töketlen taktikái és húzásainál már csak az a nagyobb töketlenség, h nem nyújtotta még be a lemondását :S
keresztesierwin

Hozzászólás Szerző: keresztesierwin »

Szerintem az egyetlen eselye aki stabilitast tud adni a csapatnak az Guarin ha sztem o elbukik ez sokkal jobb nem lesz...
En nagyon sajnalom hogy azt a bl gyoztes gardat igy letudtak epiteni.
De hat ez van...
http://www.azzurri.co.hu/inter/egyetlen ... l-az-inter

De hozza tennem hamarosan rekordot dontunk... Hajra Ranieri...

Ranieri es a csapat mentalitasa megszegyeniti az inter nevet...

En megvonnam a jatekosok fizeteset
Hogy ameddig nem lat golokat jo jatekot addig en nem adnek nekik penzt....
keresztesierwin

Hozzászólás Szerző: keresztesierwin »

Nektek mi a velemenyetek errol?
Dan-i-nter

ha ugyan úgy edzenek mint bárki mással, akkor nem kell nekünk "sztáredző", jöhet a kis pista középcsoportos tesitanár is

Úgy imádok értelmiségi emberekkel vitatkozni... Én igyekeztem a te összes érvedre válaszolni legjobb tudásom szerint, te az én mondani valómból kiragadsz egy érvet, ami szerinted a leginkább támadható, és ezzel próbálod alátámasztani a saját igazad...

Dellarocco sokmindenben egyet értek veled. Én is belátom azt, hogy a váltás motiváltsággal járhat, de azt nem tudom elfogadni, hogy azok a játékosok, akik valóban csodálatos dolgokat vittek végbe 2010-ben, 4. edzőt buktassák meg, ezzel szégyent hozva szeretett csapatunkra. Őket bizonyára kevésbé zavarja, hogy 2 éve rajtunk röhög a fél világ, ha nem így lenne, akkor nyilván mást produkálnának. A múlt sok mindenre feljogosít, de ez azért túlzás... Stankovic pl. gyalázatosan viselkedett a Napoli elleni meccsen, de nem csak ő.

És nyílván Ranieri se tudja meghúzni azt, hogy kidobja az összes "kiskirályt" a csapatból, mert egyrészt az utóbbi meccsek alapján elmondható, hogy számbeli fölényben vannak vele szemben (ergo ahogy te is írtad, 5-6 embert nehéz szezon közben elzavarni), másrészt (szintén tőled idézve) kisebb a hatalma még edzőként is.

És a játékosok mellett valóban nagy (talán a legnagyobb) szerepe van a vezetőség elmúlt két éves ténykedésének is, reméljük észhez kapnak, és nyáron végre váltunk.

Kewin, szerintem ez megoldhatatlan lenne, de szankciókra mindenképpen szükség van. Azért Moratti se vak, nyilatkozta is, hogy mind2 felet meg szeretné hallgatni (Ranieri kontra csapat), nyilván ő is érzi, hogy nem csak az edző okolható a mostani helyzetünkért.

Mindenesetre bízva egy jobb jövőben, FORZA INTER!
BlueSky

[quote="keresztesierwin"]En megvonnam a jatekosok fizeteset
Hogy ameddig nem lat golokat jo jatekot addig en nem adnek nekik penzt....

Na azzal tuti feldobnák a hangulatot. Ez nem megoldás,legalábbis nem ennél a csapatnál.
Válasz küldése