BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom
Én is, hogy idehozták elindítani a lejtőn a csapatot a feltolt védelmével....Így morál rontással.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom
PellerG írta:BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom
Én is, hogy idehozták elindítani a lejtőn a csapatot a feltolt védelmével....Így morál rontással.
PellerG írta:BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom
BlueSky írta:PellerG írta:BlueSky írta:Benitezt még most is sajnálom
Pedig jo edzö és tudtál volna jobbat Jose után? senkit.
RenciDavid írta:Capelloban én nem hiszek. Már korábban írtam, hogy ő kb 10-20 éve volt top edző. Azóta van egy személyes márkája amiből él. De a véleményem, hogy a foci nagyon sokat fejlődött, ő pedig nem követte ezt a fejlődést.
Jó edző, de messze nem Mourinho, Ferguson, Hiddink, Guardiola kategória. Anyagilag viszont azt kéri amit ők.
Most nem szabad nagy nevekben gondolkodni. Egy motivátort kell hozni nyárig, amilyen Leo volt. Nyáron pedig elhozni egy klasszis edzőt.
psn írta:nincs valami friss hír, úgy volt ha marseille vagy napoli elver akkor menesztik ratyinerit, volt már valami fejlemény? remélem még ma elküldik, aztán mehet kiscsoportos tesitanárnak, mert kb oda való..
Francesco írta:Véleményem szerint, ha nem megy a csapatnak mennie kell Ranierinek, de nem őt okolom ezért a szereplésért, szerintem jó edző és ezt már bizonyította is. Boas és Blanc tehetségesek, de a fentebb leírtak szerint én Capello-t, vagy Guardiola-t preferálom, nem azért mert jobbak, hanem mert már bizonyítottak nagy csapat élén és van nevük a szakmában. Ellenben akárkit hoznak a csapathoz, ha nem lesz pénz, akkor egy idő után bukni fog, mert ez a garnitúra már kifocizta magából a lendületet.
Ennyi!interjani írta:Nem tartom egy nagy pengének Ranierit,de arról nem ő tehet hogy a játékosok kettőt nem tudnak passzolni.
Csilliárdos befektetőkről már egyre hangosabban pusmognak.hvmetal írta:Nevetséges Guardiolaék nevével dobálózni,míg nem jön egy nagy szponzor,vagy nem társul be a klubba egy trilliárdos.
Dirtylt írta:Olyan edző jöjjön, aki jelenlegi formája, vagy inkább hozzáállása alapján azonnal ki meri rakni Cambiassot, Luciot, Sneijdert a kezdőből. Nagyon sajnálom Morattit, mert nem ezt a hozzáállást érdemli egyik játékostól sem. És őt azért rendszeresen hátbaszúrják, Adriano, Vieri stb. Túl sok olyan játékosunk van, aki megkeresi a maga 1milliárdját egy évben, de küzdeni meg nem tud. Én nem értem, hogy ilyen ikon mellett, mint Zanetti, aki 38 évesen úgy megy minden labdáért, mintha az élete múlna rajta, hogy nem sül le a pofájukról a bőr???????? Én már nem tudom az edzőre fogni az ezévi teljesítményt...
R9. írta:20m-t adjuk josénak inkább
hvmetal írta:bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...
használj chromet,az lefordítja magától
psn írta:valaki aki tud olaszul légyszi fordítsa le ezt : http://www.pazzainteramala.com/forum-ne ... orno#17667
és mondja,van isten és elküldték ratyinerit.
hvmetal írta:bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...
psn írta: nem vagyok hajlandó normálisan leírni egy olyan ember nevét aki így leamortizálja a kedvenc csapatom..
az, hogy a játékosok nincsenek formában, nincsenek edzésben
4-3-1-2 Posztján játszott mindenki, ezt a taktikát használtuk Ranieri előtt is (Gasperinit leszámítva), ráadásul a keret se sokat változott azóta.ötlettelenül futkároznak a pályán mert nem értik a taktikát
A cseréire én se tudok mit mondani, de ne meséld már be nekem, hogy Pazzini tegnap azért nem tudott pl. az 5-ösről kapuba fejelni, mert szegény kicsi fejecskéjében a gonosz és hülye Ranieri cseréi miatt akkora káosz volt, hogy azt se tudta merre támad... Vagy Sneijder nem volt képes pontosan passzolni egy tőle 10 m-re álló játékosnak (csakhogy ne mindig Cambiasso-t támadjam).aztán a híres cserék után totálisan megzavarodnak
És miért csak akkor tették oda magukat a játékosok? Akkor miért nem alibiztek, miért figyeltek az edző utasításaira? Úgy gondolták, most égtünk egy keveset, de majd játszunk 7 jó meccset, azt ülhetünk a seggünkön, mint akik jól végezték a dolgukat? És ebből kifolyólag, ha elküldenénk Ranieri-t mi változna? Jönne Figo, játszanánk néhány meccset, mert most új edző éljen motivál minket, aztán ugyan ez lenne.aztán lehet mondani, hogy mert az elején zsinorban nyertünk 7et, hát a 3-4-3 után nem csoda kicsit össze kapták magukat
Erről meg csak annyit, hogyha neked ez lenne a véleményed egy esetleges győzelem után, a legutóbbi meccseinket elnézve, akkor csak gratulálni tudok.de a nagy számok törvénye alapján most már nyernünk kell ugyis, és akkor lehet isteníteni, feltámadtunk, van remény..
dellarocco írta:hvmetal írta:bolond az öreg,de kezdi zavarni a szemem ez a "ratyieri". vicces,esetleg jobbfej vagy tőle? kb az a szint,mint a sinterezés...
Te meg épp a közelmúltban genyóztad le Cambiassot, ha jól rémlik (javíts ki, ha tévedek). Úgy gondolod, h azzal sok fórumozó szimpátiáját nyerted el v király arcnak tűntél tőle? Az nem zavarta a szemed?
Nem kell mindig mindenkit lekezelően oltogatni, ha éppen vmi szúrja a szemed.
szerk.: boccs az OFFért
Dan-i-nter írta:Akkor most válaszolnék az általad felhozott érvekre:
-az, hogy a játékosok nincsenek formában, nincsenek edzésben
Tudtommal ugyanúgy edzenek, mint bármikor máskor, hacsak az inter.it-en lévő képek nem vmi ádáz photosoppos szüleményei.
ha ugyan úgy edzenek mint bárki mással, akkor nem kell nekünk "sztáredző", jöhet a kis pista középcsoportos tesitanár is