Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:Hát Juan a legjobb védőnk kb most :)

Sajnos ez meg is látszott az idei 57 kapott gólon! Juan a szezon legnagyobb pozitív meglepetése volt az év elején, de sajnos tavasszal az ő játékára is rányomta a bélyegét a csapat gyenge szereplése, és hajlamos volt ő is olyan dolgokat csinálni, hogy égnek állt tőle az ember haja. Remélem Mazzarri képes lesz (még) többet kihozni belőle.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Egyébként nézem az olaszok meccsét és engem nagyon elszomorít, hogy egy interista sincs köztük. Pirlo meg Balotelli játékát meg nagyon fáj nézni. Főleg Pirloét, tudva, hogy a miénk volt még régen :(
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Cassano és Rano is simán ott lehetne legalább a keretben. Cass többet mutatott volna, mint (a nyíltan Interista) Giaccherini.
De legalább nem sérülnek meg és ennek is örülnünk kell.

Nagatomo hogy nyomta szombaton?
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Gargano tegnap este is hozta a szokásos formáját... :lol:
alwin91

A'doma Zajcev Jr. írta:Cassano és Rano is simán ott lehetne legalább a keretben. Cass többet mutatott volna, mint (a nyíltan Interista) Giaccherini.

Giaccherini messze a legrosszabb volt az olasz csapatban. Nagatomo igazából pont annyit mutatott mint az egész japán csapat.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

alwin91 írta:
A'doma Zajcev Jr. írta:Cassano és Rano is simán ott lehetne legalább a keretben. Cass többet mutatott volna, mint (a nyíltan Interista) Giaccherini.

Giaccherini messze a legrosszabb volt az olasz csapatban. Nagatomo igazából pont annyit mutatott mint az egész japán csapat.

Igazából fröccsözés közben oda-odanéztem a meccsre, de amit láttam abból azt láttam, hogy Nagatomo jó volt. Érződött rajta, hogy Ő a csapatban valaki, és részben neki kell vállára venni a csapatat. Már amennyire egy balbekk ezt meg tudja tenni.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... fiatalokat
Azért ez sok mindent elárul, hogy hol mi a helyzet a fiatalokkal....
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ra-2255453

Ezt a cikket olvasva örülhetünk, h nemsok Inter játékos lesz ott a VB-n :(
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Cinege1986 írta: http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ra-2255453

hát ez szörnyű. :(

a cikk szokásos NSO minőség: Isten kisbetűvel, JC pedig 33 éves, nem 35.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

DSanton39 írta:
Cinege1986 írta: http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ra-2255453

hát ez szörnyű. :(

a cikk szokásos NSO minőség: Isten kisbetűvel, JC pedig 33 éves, nem 35.

Az nso mindig ezt hozza, tényleg nevetséges, de azért, hogy egy kicsit pontosítsak, az Isten szó nem kötelezően írandó nagy betűvel.. hiszen ez vallási hovatartozástól is függhet! Ettől még én is nagy betűvel írom, de ez alapvetően hibaként nem róható fel! Véletlenül sem kioktatásnak szánom!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nem akarok nagyon belemenni, de Julio, ha jól tudom keresztény, szóval valóban naggyal kellene írniuk. :)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Dan-i-nter írta:Nem akarok nagyon belemenni, de Julio, ha jól tudom keresztény, szóval valóban naggyal kellene írniuk. :)

Egyébként lényeg ami lényeg... ha ez ami, most megy Brazíliában folytatódik, akkor igencsak problémás vb és olimpia elé nézhetünk...:/
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Eurosport 2 Uruguay-Horvátország U-20.Laxalt az egyik míg Livaja a másik oldalon.Jól játszik mindkettő.Viszont Laxalt iszonyat gyors!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Ez mekkora...

Öt! Gargano viharzott el a bal oldalon, majd élesen középre tette a labdát, ahol jött Lodeiro, aki bepofozta azt az üres kapuba három méterről. 5–0

Ő olyat is tud???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem kell nekünk új középpályás... be van speedezve ezek szerint Walter barátunk.... :lol: 8-)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

internaZIOnaLe írta:Ez mekkora...

Öt! Gargano viharzott el a bal oldalon, majd élesen középre tette a labdát, ahol jött Lodeiro, aki bepofozta azt az üres kapuba három méterről. 5–0

Ő olyat is tud???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem kell nekünk új középpályás... be van speedezve ezek szerint Walter barátunk.... :lol: 8-)

Ez szép lenne ha így lenne.Mármint ,hogy lenne egy "új" Garganonk.
Viszont ez a Tahiti szerintem még a pescaratól is kikapna.Szerintem az egész konföderációs kupa komolytalanná válik,hogy ők itt vannak és az a kérdés,hogy ki hány gólt rúg nekik.Pedig amúgy a többi meccs egész színvonalas.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért Gargano sosem volt egy lassú játékos, nem egy Napoli meccsre emlékszem, amikor a hajrában végigsprintelt az oldalvonal mellett. Lehet nem egy nagyon technikás játékos, de küzdeni tud, és szerintem Mazzarri alatt fel fog javulni a játéka.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Megnéztem a horvát-üzbég U20-as meccset. Livaja egészen hasznosan játszott, gólt is szerzett, habár érezhetően hiányzik belőle a megfelelő alázat és fejlődnie is kell még bőven. Most vele mi van, nem vagyok képben, tagja jelenleg a keretnek, vagy valahol kölcsönben van? Szerintem csatárként kb. harmadikként elférne az első keretben. Vagy kölcsön kell adni egy évre, hogy folyamatosan játsszon...

FORZA INTER!!!
DSanton39

sorger=giallo írta:Megnéztem a horvát-üzbég U20-as meccset. Livaja egészen hasznosan játszott, gólt is szerzett, habár érezhetően hiányzik belőle a megfelelő alázat és fejlődnie is kell még bőven. Most vele mi van, nem vagyok képben, tagja jelenleg a keretnek, vagy valahol kölcsönben van? Szerintem csatárként kb. harmadikként elférne az első keretben. Vagy kölcsön kell adni egy évre, hogy folyamatosan játsszon...

FORZA INTER!!!

eladtuk az 50%-át az Atalantának (Schelotto deal), és elvileg ott játszik a megegyezés szerint. aki a kölcsönből visszajött csatárunk az Longo.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Köszönöm az infót! Remélem, hogy a következő szezont (14/15) nálunk kezdi meg az első keret tagjaként!

FORZA INTER!!!
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Milito és Cambiasso is megkapták a fizetés csökkentési ultimátumot. Vagy belemennek, vagy mehetnek ők is mint Sneijder.

http://www.calciomercato.com/mercato/in ... vu--314422
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Pedig úgy rémlik,hogy Cambiasso év közben is elfogadott egy kevesebb fizetésről szóló szerződést.

Ezek a dolgok előre vetítik,hogy nem igazán jön ide egy jó darabig a Sanchez kategória.Ez van. Elég durva belegondolni,hogy tényleg elküldhetik Chuchu-t,Milito-t, ha nem mondanak le,500 ezer-1 millió euróról. Ha nem jön Thohir elhiszem,hogy az a kis pénz is fontos. Csak,ha tényleg napokra a megegyezés,akkor ez megint mi?

A múlton,Zanetti-n,Cambiasso-n,Kovacic-on kívül mit szeressen a klubban a szurkoló jelenleg? 2 legendától elvennének évi 2 millió eurót. Chivu,Jonathan,Kuzmanovic meg mosolyog ránk az Inter.it-en..
Youme
Adminisztrátor

Le akarnak vinni mindenkit 3 alá. Ha jól olvasom 2.7-et kapnának. Milito 34 évesen jelenleg 4.5-et, Cambiasso 32 évesen 4-et keres. Ami bruttóban ugyebár mindig duplája. Szerintem ez a Thohir dolog is annyira fog bejönni mint Paulinho vagy Lucas.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:Csak,ha tényleg napokra a megegyezés,akkor ez megint mi?

Most ezzel megint mi a bajod? :o

Évekig ez volt a baj, hogy zsoldosok stb. alkotják a klubbot, most ez végre nem így lesz, szépen be kell lőni, hogy 3 M felett senki se keressen, szar lesz, de ez van. (Ahogy Youme kolléga írja a fizunak a duplája a teher a klub számára.)

Zanetti, Chuchu simán belemegy egy újabb csökkentésbe, 34-39 évesen ez még így is jó fizetésnek számít.

Julio nem ment bele, talán már megbánta, hogy a QPR-ban "bohóckodik", tényleg mennyiért is????
hvmetal

Kommunikáció. Csöpög a médiából Thohir: május 31-ig, június 2.feléig, július első feléig megállapodás. Unalmas. Kapjuk a reménykeltést folyamatosan. Lucas,kínaiak,új stadion,Thohir, stb. Utána megkapjuk a realitást: ha nem fogadja el a minőség,az érték a fizu csökkentést,akkor kopás. A használhatatlan szarok fizetésén viszont nem spórolunk.

"Évekig ez volt a baj, hogy zsoldosok stb. alkotják a klubbot, most ez végre nem így lesz"
Zsoldos csak elit játékos lehet,aki 6 millió euró felett keres ?Silvestre,Chivu,Jonathan,Schelotto,Kuzma nem zsoldos? Kevesebbet kapnak,de közgyűlölet tárgya mind,saját közönségük fütyüli őket,nem játszanak. Piócák,felesleges pénz kidobás. Közben a fiatalokat ész nélkül szórják,pedig ott lehet,hogy minden 4. tag Inter szurkoló és kiköpné a belét a pályán.
Süti

hvmetal írta:Zsoldos csak elit játékos lehet,aki 6 millió euró felett keres ?Silvestre,Chivu,Jonathan,Schelotto,Kuzma nem zsoldos?

Nekem Suazo is zsoldos volt, meg Muntari, aki szarik az egészre csak a fizuja kell neki, ha játszik ha nem.

Vegyük ezt a négyest.

Silvestre egy totális téveds remélem le tudjuk passzolni, Jonathan, Schelotto jövöre nem lesz itt, Mazzarri nem tart rájuk igényt, Kuzma még maradhat cserének, de az említt 5 játékosból 4 sztem ősszel már nem lesz itt.

Chivu más, ő már tett le annyit az asztalra és az Interért, hogy nem zsoldosozzuk le, de ő is max egy év, és megy.

Szóval nyugodj meg, rend lesz it téve, csak kell hozzá egy edző.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Süti írta:
hvmetal írta:Zsoldos csak elit játékos lehet,aki 6 millió euró felett keres ?Silvestre,Chivu,Jonathan,Schelotto,Kuzma nem zsoldos?

Nekem Suazo is zsoldos volt, meg Muntari, aki szarik az egészre csak a fizuja kell neki, ha játszik ha nem.

Vegyük ezt a négyest.

Silvestre egy totális téveds remélem le tudjuk passzolni, Jonathan, Schelotto jövöre nem lesz itt, Mazzarri nem tart rájuk igényt, Kuzma még maradhat cserének, de az említt 5 játékosból 4 sztem ősszel már nem lesz itt.

Chivu más, ő már tett le annyit az asztalra és az Interért, hogy nem zsoldosozzuk le, de ő is max egy év, és megy.

Szóval nyugodj meg, rend lesz it téve, csak kell hozzá egy edző.

Bocs hogy beleszolok, de a szerzödés részéhez az edzönek semmi köze, föleg nálunk!! Egyet értek amugy a kedvenc zenei irányzatom képviselöjével, az egész egy nagy hülyités, bárcsak érteném hogy mégis miért kell minket félrevezetni?
Én elhiszem hogy van jelen pillanatban 1 fizetési limit, de könyörgöm amikor azt a szerzödést aláirta az Inter részéröl valaki akkor vállalta hogy teljesiti azokat a dolgokat!! Az nem a játékos hibája hogy ö is odakanyarintotta a nevét! Ha Milito nem fogadja el a modositott szerzödést akkor mi van?? Nem játszik(??), huha de megijesztették! Ha a kispadon ül 4,5 milláért az nem jobb mint 2,7 ért ülni ugyanott, vagy néha játszani?? Ezért nem a játékos a hibás, hanem az aki megigerte neki hogy meg fogja kapni a pénzét és most meggondolta magát!!
Süti

Inter101 írta:hanem az aki megigerte neki hogy meg fogja kapni a pénzét és most meggondolta magát!!

Ez számomra egy kicsit bonyolultabb, nem gondolta meg magát senki sem, hanem lejáró szerződésekről beszélünk, ahol nem ajánlanak már annyit mint korábban, aminek ezer oka lehet.

Milito? El kell döntenie, itt marad fele annyiért, vagy elmegy kb. ugyanennyiért az arabokhoz bohóckodni, é nagyon örülök ennek a fizetési racionálásnak, még úgyis, hogy nem jön ide Messi, C.Ronaldo kaliber.
Inter101

Süti írta:
Inter101 írta:hanem az aki megigerte neki hogy meg fogja kapni a pénzét és most meggondolta magát!!

Ez számomra egy kicsit bonyolultabb, nem gondolta meg magát senki sem, hanem lejáró szerződésekről beszélünk, ahol nem ajánlanak már annyit mint korábban, aminek ezer oka lehet.

Milito? El kell döntenie, itt marad fele annyiért, vagy elmegy kb. ugyanennyiért az arabokhoz bohóckodni, é nagyon örülök ennek a fizetési racionálásnak, még úgyis, hogy nem jön ide Messi, C.Ronaldo kaliber.

Hát én meg ugy tudom hogy meglévö szerzödéseket akarnak egyoldaluan modositani! Lásd JC, Sneijder(láttuk mi lett a vége)! Most jön Cambi, Milito, mondjuk Zanetti-ét nem tudom mert elvileg vele évente hosszabitanak nem?
Ha lejárt szerzödésekröl beszélünk az természetesen más tészta, arra nem érvényes a mondandom!!
DSanton39

Inter101 írta:
Süti írta:

Hát én meg ugy tudom hogy meglévö szerzödéseket akarnak egyoldaluan modositani! Lásd JC, Sneijder(láttuk mi lett a vége)! Most jön Cambi, Milito, mondjuk Zanetti-ét nem tudom mert elvileg vele évente hosszabitanak nem?
Ha lejárt szerzödésekröl beszélünk az természetesen más tészta, arra nem érvényes a mondandom!!

nem lejáró szerződésekről van szó, Milito, Zanetti, Cambiasso, 2014-ig élő szerződéssel rendelkezik. egyszerűen csak csökkenteni akarnak, ami egyébként pártolandó, csak igazából semmit nem ér, ha az így megspórolt lét meg elszórják B, C kategóriás játékosokra. ha tényleg kellene a pénz, akkor nem vennének senkit, és ifikre építenék a csapatot. perszer lehet hogy eladhatóbb, hogy vannak látszat erősítések, be lehet mutatni ezt azt hogy érkezett, de megváltani nem fogják a világot, hiába kerültek pénzbe.
Inter101

DSanton39 írta:nem lejáró szerződésekről van szó, Milito, Zanetti, Cambiasso, 2014-ig élő szerződéssel rendelkezik. egyszerűen csak csökkenteni akarnak, ami egyébként pártolandó, csak igazából semmit nem ér, ha az így megspórolt lét meg elszórják B, C kategóriás játékosokra. ha tényleg kellene a pénz, akkor nem vennének senkit, és ifikre építenék a csapatot. perszer lehet hogy eladhatóbb, hogy vannak látszat erősítések, be lehet mutatni ezt azt hogy érkezett, de megváltani nem fogják a világot, hiába kerültek pénzbe.

Arról nem beszélve hogy meglévő szerzödéssel rendelkező játékosok miért mennének bele ebbe?? Miért mondanának le a fizetésükröl? Azért ök már nem az a kategoria hogy felbontom a szerzödést és van olyan klub aki megadja nekik legalább azt a fizut amit mi nem akarunk kifizetni! Miért kötöttek velünk ilyen szerzödéseket??? Chivuval is ki és miért hosszabitott?? Az egész ugy zavaros és kiábrándito ahogy van!!
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Köszönöm ezt a szép 10 évet Deki!!!A nagy gólok,küzdeni tudás és a segítségével elnyert trófeák...hiányozni fog!
alwin91

U20-as vb-n Spanyol - Uru meccs van. Laxalt játszik! Faterom nézte az első félidőt és szerinte nagyon jó. EuroSporton megy.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nagyon jó játékos, simán kezdhetne nálunk balszélen.
hvmetal

http://www.youtube.com/watch?v=zavKdXdelQ4

Hiányzott az elmúlt 2 évben is már,most meg ... Nagy játékosunk volt,sok nagy góllal. Nekem a személyisége,hozzáállása rohadtul fog hiányozni. Nem ilyen búcsút érdemelne. Sajnos a klub,vezetőség teljesen elvonja róla a figyelmet.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Inter101 írta:
DSanton39 írta:nem lejáró szerződésekről van szó, Milito, Zanetti, Cambiasso, 2014-ig élő szerződéssel rendelkezik. egyszerűen csak csökkenteni akarnak, ami egyébként pártolandó, csak igazából semmit nem ér, ha az így megspórolt lét meg elszórják B, C kategóriás játékosokra. ha tényleg kellene a pénz, akkor nem vennének senkit, és ifikre építenék a csapatot. perszer lehet hogy eladhatóbb, hogy vannak látszat erősítések, be lehet mutatni ezt azt hogy érkezett, de megváltani nem fogják a világot, hiába kerültek pénzbe.

Arról nem beszélve hogy meglévő szerzödéssel rendelkező játékosok miért mennének bele ebbe?? Miért mondanának le a fizetésükröl? Azért ök már nem az a kategoria hogy felbontom a szerzödést és van olyan klub aki megadja nekik legalább azt a fizut amit mi nem akarunk kifizetni! Miért kötöttek velünk ilyen szerzödéseket??? Chivuval is ki és miért hosszabitott?? Az egész ugy zavaros és kiábrándito ahogy van!!

Stramaccioni. 100%-ban miatta maradt itt Chivu.
Ha Strama nem akarja itt tartani, most valószínű a Galata fanokat szomorítaná.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://fedenerazzurra.com/2013/07/06/sk ... -mazzarri/

“After the fight with Stramaccioni, the club decided to sell Cassano. Then the opportunity to exchange him with Belfodil emerged. The relationship in the dressing look was not as good as before and Mazzarri has nothing to do with his sale. The coach is telling the truth.”
Inter101

Injoc írta:http://fedenerazzurra.com/2013/07/06/sky-inter-decided-to-let-go-of-cassano-after-the-fight-with-stramaccioni-mazzarri/

“After the fight with Stramaccioni, the club decided to sell Cassano. Then the opportunity to exchange him with Belfodil emerged. The relationship in the dressing look was not as good as before and Mazzarri has nothing to do with his sale. The coach is telling the truth.”

Szamomra nem volt kerdes, hogy semmi koze Mazzarinak az egeszhez. Szerintem Branca mondta Cassanonak hogy nem akarja Mazzari jatszatni ezert kell eladni. Ennyi a tortenet!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

alwin91 írta:U20-as vb-n Spanyol - Uru meccs van. Laxalt játszik! Faterom nézte az első félidőt és szerinte nagyon jó. EuroSporton megy.

Néztem én is,elég jól mozgott,ami feltünt,hogy nem ismert elveszett labdát,küzdött,hajtott.Ez mindenképp dicséretes.
Youme
Adminisztrátor

After the fight with Stramaccioni, the club decided to sell Cassano.

Végre egy csöpp dolog, ami profi klubra vall.
PellerG

Icardi lesz az új 9-esünk, Belfodil 18-asban játszik majd, de lehet, hogy végül a Zamorano-féle 1+8-ban játszik majd :)
http://www.fcinternews.it/focus/belfodi ... ano-119953
Festa

PellerG írta:Icardi lesz az új 9-esünk, Belfodil 18-asban játszik majd, de lehet, hogy végül a Zamorano-féle 1+8-ban játszik majd :)
http://www.fcinternews.it/focus/belfodi ... ano-119953

Belfodil ha megkapja a 1+8-as számot akkor az nem rossz ómen.
Az utolsó algériai származású aki a serie a-ban játszott az Zidane volt.
Ha a srác csak az ötödét tudja mint Materazzi legjobb barátja.
Már nyertünk:)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

kevés szó esik róla pedig szerintem a védelemben abszolút használható ügyes játékos Pasa.
remélem számol majd vele Mazzarri mert nem olvastam hogy kölcsön akarnánk adni vagy hogy mi lesz vele.
PellerG

Dris írta:kevés szó esik róla pedig szerintem a védelemben abszolút használható ügyes játékos Pasa.
remélem számol majd vele Mazzarri mert nem olvastam hogy kölcsön akarnánk adni vagy hogy mi lesz vele.

Igen!
Szerintem kimondottan jó volt azon a pár meccsen (3-4), amiken tavaly lehetőséget kapott. 0 rutinja ellenére magabiztosnak tűnt. Nyilván nem férne be a kezdőbe még, de egy Chivu helyett simán a keretben lehetne (ugyanezt gondolom a másik fiatalunkról, Spendlhofer-ről). Bár ezt már sokszor kitárgyaltuk....

-Longo hosszabbított 2018-ig, 400.000-es fizetéssel. Ez azonban nem zárja ki, hogy kölcsönbe, vagy valamilyen üzlet részeként fele tulajdonban távozik.
http://www.fcinternews.it/news/longo-ri ... fre-119901

-Lukas Spendlhofer is hosszabbított 2016-ig, de ő biztosan kölcsönbe kerül majd.
http://www.transfermarkt.de/de/spendlho ... 25839.html
PellerG

Sajnos nem tudok képet megosztani, feltölteni.
De itt a 9. a sorban, hatalmas:

Mintha Mazzarri segítője azt mondaná Chivunak:
"Chivukám, a Te időd itt már rég lejárt, hiába 0-zod le" :D

http://www.inter.it/it/news/62855
Festa

http://www.inter.it/en/news/43120

Milito ezen a képen már a csapattársakkal edzett.Nem állhat rosszul a felépülése:)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Mazzarri tegnap nyilatkozott Kovacicról. Hamsikhoz hasonló szerepkörben akarja játszatni. Azt mondta ha támad, előre megy és gólokat lő akkor lehet kihozni a képességeiből a maximumot. Ez ugye ellentétes azzal amit Strama próbált, hogy Kova mélységből irányítson. Mazzarri azt mondta, hogy Kovacicnak azt kell megtanulnia hogy amikor nincs nála a labda akkor fusson előre támadni. Stramanál ugye mindig maradt mélységi irányító szerepben ezért gólt sem tudott lőni mert a helyezkedése miatt nem kerülhetett helyzetbe.
Youme
Adminisztrátor

Tegnap az inter.channelen este néztem a napi edzés összefoglalót. Mazzarri ahogy nézem azt a hiányosságot akarja elsősorban pótolni, hogy labda nélkül is rengeteget mozogjunk, és sokat járassuk/passzoljuk a labdát. Előbbire a "kézilabdás" játékot gyakoroltatta amikor gyorsan futva kézzel dobálják egymásnak a labdát, ami nem eshet le a földre. Majd a végén szabad gólt fejelni, (kapus nincs) ez egy a focinál sokkal gyorsabb dolog, és a lényege az hogy legyen mindig a gyors mozgás miatt szabadon megjátszható ember, akinek dobhatjuk a labdát. Utána egy annyira szűk területen, hogy ne lehessen hosszan vezetgetni, már lábbal játszották a gyors passzos játékot. Pozitiv volt a játékosok hozzáállása. Valahogy ezt kellene bennük tartani májusig. Obi haja tényleg brutál. Ja, és van egy durván vörös hajú IFI gyerek közöttük, ő ki lehet? :-)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Youme írta: Ja, és van egy durván vörös hajú IFI gyerek közöttük, ő ki lehet? :-)

Morten Knudsen (ifi játékos), bár nekem nem rémlik ki ő, mikor került ide.
DSanton39

tetszenek Mazzarri elképzelései, remélhetőleg meghozzák az eredményességet nálunk is. :)
Festa

Youme írta:Tegnap az inter.channelen este néztem a napi edzés összefoglalót. Mazzarri ahogy nézem azt a hiányosságot akarja elsősorban pótolni, hogy labda nélkül is rengeteget mozogjunk, és sokat járassuk/passzoljuk a labdát. Előbbire a "kézilabdás" játékot gyakoroltatta amikor gyorsan futva kézzel dobálják egymásnak a labdát, ami nem eshet le a földre. Majd a végén szabad gólt fejelni, (kapus nincs) ez egy a focinál sokkal gyorsabb dolog, és a lényege az hogy legyen mindig a gyors mozgás miatt szabadon megjátszható ember, akinek dobhatjuk a labdát. Utána egy annyira szűk területen, hogy ne lehessen hosszan vezetgetni, már lábbal játszották a gyors passzos játékot. Pozitiv volt a játékosok hozzáállása. Valahogy ezt kellene bennük tartani májusig. Obi haja tényleg brutál. Ja, és van egy durván vörös hajú IFI gyerek közöttük, ő ki lehet? :-)

Lehet,hogy csak belemagyarázás (mert szeretném hinni),de tavasszal mintha túl sok mosolygós arcot láttam volna.
Most mindenki komoly arccal küzd a képeken mintha megszakadnának az edzésen.
Szerintem azt a tényt figyelembe véve,hogy nem indulunk kupában és csak a bajnokságra koncentrálunk minimális cél a 3.hely elérése lehet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2013.07.12. 14:27-kor.
Válasz küldése