A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
bali06
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Kirúgták a Chelsea-től Villa Boast. Én már most szerződtetném Moratti helyében hadd szokja még jobban meg az olasz bajnokságot. http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2633044,00.html
-
R9.
ma nem nyerünk akkor holnap be is mutathatjuk boast
Bár gondolom nincs jó állapotban boas, meg kapna egy szarabb csapatot mint a chelsea, és kezdjen vmit vele, de behozná bl helyre akkor lehetne építeni
xeljünk ma és repüljön rani
- interfan
Egyből beindultak a találgatások boas menesztése után. De ahogy a lapok írják avb egy tökéletes jelölt lehet az új inter felépítésére, de csak nyáron érkezhet. Most ranierivel kiakarjuk húzni nyárig, a bl hely már így is nincs lőtávolon belül. Még ha ranierivel ma nem is sikerülne nyerni a catania ellen, akkor is menesztése esetén baresi és figo veheti át a csapatott nyárig.
Szerintem is ez az elképzelés így jó, ebből az interből meg mourinho set tudna bajnok csapatott csinálni. Így inkább kapjon boas nyáron egy fiatal, ambiciozus új intert, amit ő épít fel. Mint hogy most megkapja az öreg, kiégett játékosokból álló, befásult csapatott.
Moratti most a szép csendbe megegyezhet boasal, mint anno mourinhoval 2008-ban. Nyáron pedig elkezdheti a saját csapatát felépiteni.
Szerintem is ez az elképzelés így jó, ebből az interből meg mourinho set tudna bajnok csapatott csinálni. Így inkább kapjon boas nyáron egy fiatal, ambiciozus új intert, amit ő épít fel. Mint hogy most megkapja az öreg, kiégett játékosokból álló, befásult csapatott.
Moratti most a szép csendbe megegyezhet boasal, mint anno mourinhoval 2008-ban. Nyáron pedig elkezdheti a saját csapatát felépiteni.
- inter89
R9. írta:ma nem nyerünk akkor holnap be is mutathatjuk boastBár gondolom nincs jó állapotban boas, meg kapna egy szarabb csapatot mint a chelsea, és kezdjen vmit vele, de behozná bl helyre akkor lehetne építeni
Teljesen egyetértek veletek. Villa Boas vagy Guardiola lehetne jó megoldás egy fiatal ütőképes csapat kialakításában.
Villa Boas mellett szól,hogy most ingyenesen ellehetne hozni,és a fizetési igényei is jóval kevesebb lenne mintha Guardiola-t hoznánk.Tehát egy próbát megér.Ranieri meg mehet a lecsóba,köszönjük az eddigi munkáját...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára inter89 2012.03.04. 15:32-kor.
- PellerG
15 millájuk bánta. Nem mondom, hogy nem bizonytalanított el az elmúlt fél éve, hiszen itt hasonló állapotú csapat várja(jelenleg), de nagyon tehetséges edző!
Állítólag Bení landolhat a helyén....
Állítólag Bení landolhat a helyén....
-
RenciDavid
Mennie kell Ranierinek is és már most ki kell nevezni Boast, hogy nyárra már tisztán lássa, hogy az átalakításhoz kikkel lehet számolni és kinek kell mennie.
- tabi.csaba
Most akkor V.Boas hirtelen mitől lett annyira jó edző???Három csapatos bajnokságban bizonyított.Azért még mindig a játékosok döntik el az edző munkáját! Olaszban nem1,nem2 év kellene neki.Jöjjön Blanc,legalább a védekezés rendben lenne.
-
RenciDavid
Én már mondtam korábban, hogy Boasban én sem vagyok már olyan biztos. De két lehetőség van:
1. kinevezünk valakit nyárig és nyáron valami nagyon nagy név jön
2. ha megy Ranieri elhozzuk a lehető legjobb edzőt akit lehet és nem csak nyárig (Ez viszont most Boas).
Szerintem ha nem jön AVB akkor Moratti valami hatalmasat tartogat nyárra, én Guardiolát várom.
Blanc se tett le többet mint AVB, rá várni Júliusig értelmetlen. Ráadásul AVB már dolgozott nálunk, tudná kiktől kell megszabadulni.
1. kinevezünk valakit nyárig és nyáron valami nagyon nagy név jön
2. ha megy Ranieri elhozzuk a lehető legjobb edzőt akit lehet és nem csak nyárig (Ez viszont most Boas).
Szerintem ha nem jön AVB akkor Moratti valami hatalmasat tartogat nyárra, én Guardiolát várom.
Blanc se tett le többet mint AVB, rá várni Júliusig értelmetlen. Ráadásul AVB már dolgozott nálunk, tudná kiktől kell megszabadulni.
- hvmetal
"Szerintem ha nem jön AVB akkor Moratti valami hatalmasat tartogat nyárra, én Guardiolát várom. "
nem hiszem
Pep Iniestával és Messivel hatalmas
nem hiszem
Pep Iniestával és Messivel hatalmas
- mike
bali06 írta:Kirúgták a Chelsea-től Villa Boast. Én már most szerződtetném Moratti helyében hadd szokja még jobban meg az olasz bajnokságot. http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2633044,00.html
Ezt a ziccert nem szabad kihagyni, Villas Boast ide MOST
- Dris
AVB remek edző de sztem még nem érett meg az akkora feladatokra mint a Chelsea vagy az Inter.pár évet még húzzon le a portugál bajnokságban.
Blancnak sokkal jobban örülnék.biztos hogy nagyobb tekintélye lenne és ő sem ügyetlen.sőt...
Blancnak sokkal jobban örülnék.biztos hogy nagyobb tekintélye lenne és ő sem ügyetlen.sőt...
-
RenciDavid
Nézem a tabellát és arra jutottam, hogy egy edzőcserével meglehetne az EL. 6 illetve 9 pont a lemaradásunk a Napolitól és az Udinesetől.
Ranierivel viszont ez képtelenség, főleg a meccs utáni Zanetti nyilatkozat fényében. Ő azt mondta JC érdeme a győzelem a Cambiasso cserére meg beszólt. A csapat tehát nincs mögötte, egyszerűen már Morattinak sincs döntési lehetősége, el kell küldeni.
Ranierivel viszont ez képtelenség, főleg a meccs utáni Zanetti nyilatkozat fényében. Ő azt mondta JC érdeme a győzelem a Cambiasso cserére meg beszólt. A csapat tehát nincs mögötte, egyszerűen már Morattinak sincs döntési lehetősége, el kell küldeni.
-
RenciDavid
A hírek szerint AVB jöhet. Az nem dőlt még el, hogy nyártól jön vagy Moratti kirúgja Ranierit és most jön.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73752
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73752
-
Dirtylt
Nem értem, hogy az edzőkkel miért nem lehet olyan szerződést kötni, amiben meghatározzák az elérendő célokat. És mondjuk hónapra lebontva azt, hogy mi a minimum elérendő. Ha nem teljesül, akkor a klub felmondhatna úgy, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni. És persze ha indokolható az eredmény (sok sérült, sok bírói tévedés), akkor a klubnak se lenne érdekében meneszteni az edzőt. Miért kap végkielégítést az, aki kap aláíráspénzt???
- kiscivis
Dirtylt írta:Nem értem, hogy az edzőkkel miért nem lehet olyan szerződést kötni, amiben meghatározzák az elérendő célokat. És mondjuk hónapra lebontva azt, hogy mi a minimum elérendő. Ha nem teljesül, akkor a klub felmondhatna úgy, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni. És persze ha indokolható az eredmény (sok sérült, sok bírói tévedés), akkor a klubnak se lenne érdekében meneszteni az edzőt. Miért kap végkielégítést az, aki kap aláíráspénzt???
A klub részéről logikus lenne ez tény. De ha te edző lennél aláírnál egy ilyen szerződést? Ugye...
-
BlueSky
Már nem azért de egy bukott edzö (Boas) feldobná a társaságot? Szerintetek jobban tisztelnék? Bár ebben a mostani helyzetben már olyan mind1,meglehet kockáztatni,de nem egy olcso huzás és valoszinü bukta lesz.
- Dris
ennek nem tudom mennyi a valóságtartalma de nagyon érdekes.
úgy látszik teljes nagytakarítást akar az öreg és Branca is repülhet.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73754
-
A'doma Zajcev Jr.
Mielőtt Gas bácsit kirúgták alig volt edzés képeken. Aztán jött Ranieri és ő mindig látszott.
A mai edzésen csak a távolban van.
A mai edzésen csak a távolban van.
- Komax
Szerintem nincs ki leüljön a padra. Boas minek jönne most? Hogy 1év alatt 2X bukjon. Figoék totál tapasztalatlanok. CR maradni fog sztem. Igaz Morattinál semmi sem biztos. 
- kovacs5
Dris írta:ennek nem tudom mennyi a valóságtartalma de nagyon érdekes.
Amennyiben Branca netán mégis repül,ami szerintem nem fog megtörténni, de ha mégis mindenképpen Figot ültetném a helyére. Azért jelenben Figo sokkal nagyobb név mint Branca.Szerintem neki sikerülhetne nagyobb nevekek is idecsábitani. Ehez persze nagyon nagyon sok változás kell, de ez egy + lehet. Ez az én véleményem.
- Dris
kovacs5 írta:Dris írta:ennek nem tudom mennyi a valóságtartalma de nagyon érdekes.
Amennyiben Branca netán mégis repül,ami szerintem nem fog megtörténni, de ha mégis mindenképpen Figot ültetném a helyére. Azért jelenben Figo sokkal nagyobb név mint Branca.Szerintem neki sikerülhetne nagyobb nevekek is idecsábitani. Ehez persze nagyon nagyon sok változás kell, de ez egy + lehet. Ez az én véleményem.
ebben a cikkben Orialiról és Marinoról van szó.
lehet hogy Figo nagy név de ez a két pali sokkal dörzsöltebb és véghez vittek már egy-két dolgot.
- realevil
kérdezni is akartam, hogy miröl szol a cikk 
-
RenciDavid
Hát Orialit nagy hiba volt elküldeni. Ha jól emlékszem Benitez rúgatta ki, mert ő a saját hozott emberével akart dolgozni. Aztán persze ment az embere vele együtt...
- interfan
Edzőkérdésben jelen helyzetben elég kaotikus a helyzet:
- Ranieri a marseille elleni bl visszavágóig biztosan marad. Morattiék ugye szeretnék vele kihúzni az évégéig, de ha kiesünk és a játékosok is kikezdik váltás lesz.
- Most aki reálisan szóba jöhet: az továbbra is figo/baresi vagy stramaccioni. Mindenképp csak évégéig keresnénk embert ranieri helyett.
- Nyártól pedig biztos befutonak tűnik villas boas. Aki a hírek szerint készen áll átvenni az intert, de csak nyártól. Morattiék is úgy látják ne jöjjön még most, hanem majd nyáron és kezdjen el egy új csapatott építeni. Szerintem ez normális meglátás, mivel most rúgták ki, megkapna egy teljesen maga alatt lévő csapatott nem biztos hogy tudna mit kezdeni velük. Volt már itt 1,5évig, lesz most ideje felkészülni, mint anno mourinhonak. Nyártól pedig jöhet.
- Ranieri a marseille elleni bl visszavágóig biztosan marad. Morattiék ugye szeretnék vele kihúzni az évégéig, de ha kiesünk és a játékosok is kikezdik váltás lesz.
- Most aki reálisan szóba jöhet: az továbbra is figo/baresi vagy stramaccioni. Mindenképp csak évégéig keresnénk embert ranieri helyett.
- Nyártól pedig biztos befutonak tűnik villas boas. Aki a hírek szerint készen áll átvenni az intert, de csak nyártól. Morattiék is úgy látják ne jöjjön még most, hanem majd nyáron és kezdjen el egy új csapatott építeni. Szerintem ez normális meglátás, mivel most rúgták ki, megkapna egy teljesen maga alatt lévő csapatott nem biztos hogy tudna mit kezdeni velük. Volt már itt 1,5évig, lesz most ideje felkészülni, mint anno mourinhonak. Nyártól pedig jöhet.
- psn
ismét csak gratulálni tudnék a vezetőségnek, mert ranierit tuti elküldik, max még itt el pillangózik a pálya szélén 1 hónapot.. akkor meg már küldték volna el 1 hónappal ezelőtt, amikor még egy kis frissítéssel akár beérhettünk volna a 3. helyre is..
-
BlueSky
Nem lehet mindent egyszerre,egy jo Interista vár és vár. Láttam már a csapatot lejjebb is a tabellán,intertoto kupában vagy hol kellett volna indulniuk...
Boas most semmiképp,nyártol se öt várnám szivem szerint de probálja meg.
Boas most semmiképp,nyártol se öt várnám szivem szerint de probálja meg.
- realevil
ezen kár rágódni. ha mákunk van odaérünk az EL-t érő helyek valamelyikére. az meg még Ranierivel is sikerülhet. sikerülnie KELL!!
-
Dirtylt
kiscivis írta:Dirtylt írta:Nem értem, hogy az edzőkkel miért nem lehet olyan szerződést kötni, amiben meghatározzák az elérendő célokat. És mondjuk hónapra lebontva azt, hogy mi a minimum elérendő. Ha nem teljesül, akkor a klub felmondhatna úgy, hogy ne kelljen végkielégítést fizetni. És persze ha indokolható az eredmény (sok sérült, sok bírói tévedés), akkor a klubnak se lenne érdekében meneszteni az edzőt. Miért kap végkielégítést az, aki kap aláíráspénzt???
A klub részéről logikus lenne ez tény. De ha te edző lennél aláírnál egy ilyen szerződést? Ugye...
Tisztában vagyok azzal, hogy hogy mennek a szerződések. Csak azt nem értem, hogy a gazdasági válság, ami a focit is érinti miért nem változtat a megszokott gyakorlaton. Az edző amikor aláírja a szerződését, akkor kap:
- aláírási pénzt
- az ügynöke közvetítési díjat
- alapfizetést
- célkitűzést, és ahhoz megfelelő prémiumot
És úgy érzem, hogy követelni is kellene.....
- graziejosé
RenciDavid írta:Nézem a tabellát és arra jutottam, hogy egy edzőcserével meglehetne az EL. 6 illetve 9 pont a lemaradásunk a Napolitól és az Udinesetől.
kár, h nem nyertünk:D
- interfan
Lényegi helyzet ugyanaz, de van 1-2 új hír:
- Boas egyre komolyabban merül fel, és egyre inkább realizálódik. Szinte az összes újság, és szakértők írják hogy abszolult favorit az inter padjára. Moratti a hírek szerint egyértelműen döntött boas mellett, és ő lehet az inter edzője. De viszont ez szinte biztos hogy csak nyártól mehet végbe. Mivel most boasnak nagyon nehéz lenne ezt a csapatott átvenni, valamint nehéz lenne még ezt a szezont pozitív eredménnyel zárni. Így biztosabb hogy nyáron jön, és legalább neki is lesz ideje még nyugodtan készülni és tervezni, mint anno josénak 2008-ban. Morattiék sem akarják hogy most vegye át a csapatott, valamint ő sem jönne most egyből csak nyártól.
- Egy esetleges bl búcsú, és további rossz bajnoki szereplés esetén válhatunk meg ranieritől. A korábban leírt lehetőségek mehetnek végbe: figo/baresi vagy stramaccioni. Ők szintén csak szezon végéig. De az látszik morattiék kiakarják húzni nyárig ranierivel, és ennek anyagi okai is vannak az biztos.
- Boas egyre komolyabban merül fel, és egyre inkább realizálódik. Szinte az összes újság, és szakértők írják hogy abszolult favorit az inter padjára. Moratti a hírek szerint egyértelműen döntött boas mellett, és ő lehet az inter edzője. De viszont ez szinte biztos hogy csak nyártól mehet végbe. Mivel most boasnak nagyon nehéz lenne ezt a csapatott átvenni, valamint nehéz lenne még ezt a szezont pozitív eredménnyel zárni. Így biztosabb hogy nyáron jön, és legalább neki is lesz ideje még nyugodtan készülni és tervezni, mint anno josénak 2008-ban. Morattiék sem akarják hogy most vegye át a csapatott, valamint ő sem jönne most egyből csak nyártól.
- Egy esetleges bl búcsú, és további rossz bajnoki szereplés esetén válhatunk meg ranieritől. A korábban leírt lehetőségek mehetnek végbe: figo/baresi vagy stramaccioni. Ők szintén csak szezon végéig. De az látszik morattiék kiakarják húzni nyárig ranierivel, és ennek anyagi okai is vannak az biztos.
-
RenciDavid
Ranierinek két éves szerződése van, büszkén mondta is tegnap, hogy ki szeretné tölteni.
Ha anyagi ok van akkor mit nyerünk? 3 havi bért? Ez nem lehet indok.
Megvárjuk a BL búcsút? Miért? Nem inkább azért kéne hozni valakit, hogy továbbmenjünk a BL-ben?
Moratti hibát hibára halmoz, feladja ezt a szezont pedig még meglehetne az EL hely és a BL-ben is kitudja meddig mennénk. Egy rossz döntés is jobb, mint a nem döntés amit most Moratti csinál.
Ha anyagi ok van akkor mit nyerünk? 3 havi bért? Ez nem lehet indok.
Megvárjuk a BL búcsút? Miért? Nem inkább azért kéne hozni valakit, hogy továbbmenjünk a BL-ben?
Moratti hibát hibára halmoz, feladja ezt a szezont pedig még meglehetne az EL hely és a BL-ben is kitudja meddig mennénk. Egy rossz döntés is jobb, mint a nem döntés amit most Moratti csinál.
- Dris
a franciák szerint (legalábbis egy újság szerint) meg Blanc az első számú célpontunk.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73922
lehetne már nyár.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73922
lehetne már nyár.
- Süti
RenciDavid írta:Hát Orialit nagy hiba volt elküldeni. Ha jól emlékszem Benitez rúgatta ki, mert ő a saját hozott emberével akart dolgozni. Aztán persze ment az embere vele együtt...
Egy korábbi interjú vele a távozását követően:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2011/11/16/Lele_Oriali_-_Egy_szmztt_Inter-legenda_szavai/
- Süti
Dris írta:ebben a cikkben Orialiról és Marinoról van szó.
lehet hogy Figo nagy név de ez a két pali sokkal dörzsöltebb és véghez vittek már egy-két dolgot.
Esetleg Matrix.
- interfan
- Miközben a legtöbb portál és lap már szinte tényként közlik AVB nyári érkezését. Már azt találgatják kiket hozhat pl a portobol, és hogy milyen szerződést kaphat mennyi fizetéssel.
- Aközben Blanc ügynöke is megszólalt. Elmondta nem voltak tárgyalások még, de a jövőben bármi lehet. Blanc nyitott moratti megkeresésére, és szívébe van az inter. De moratti tudja mit akar, és kit szeretne. Ügynöke elmondta még, most csakis az eb-re koncentrál, utána meglátják mi lesz.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73966
- Aközben Blanc ügynöke is megszólalt. Elmondta nem voltak tárgyalások még, de a jövőben bármi lehet. Blanc nyitott moratti megkeresésére, és szívébe van az inter. De moratti tudja mit akar, és kit szeretne. Ügynöke elmondta még, most csakis az eb-re koncentrál, utána meglátják mi lesz.
-
RenciDavid
interfan írta:- Miközben a legtöbb portál és lap már szinte tényként közlik AVB nyári érkezését. Már azt találgatják kiket hozhat pl a portobol, és hogy milyen szerződést kaphat mennyi fizetéssel.
Hát igen, ő is olyasmi eddig mint Gasp, hogy 1 felállást hajlandó játszatni.
4-3-3 ra alakíthatnánk a csapatot, gyors középső védők kellenének, vagyis Samuel és Rano kb elhúzhat. De olvastam olyat is, hogy Sneijder is áldozata lesz AVB-nek, mert nem illik a középpályára. Helyette jöhetne jópár szélső.
- interfan
Moratti már intézkedik a háttérben:
- Londoban találkozott és együtt vacsorázott villas boasal. Kezdeti tárgyalások megvoltak.
- Szintén londonban találkozott capelloval. Viszont tőle a hírek szerint csak tanácsot kért. Tehát ő mint edző kevésébé valószínű.
- Blanc pedig 2hete milánóban járt. A hivatalos álláspont szerint mexes miatt. De vele is találkozott moratti akkor.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=47117
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73976
- Londoban találkozott és együtt vacsorázott villas boasal. Kezdeti tárgyalások megvoltak.
- Szintén londonban találkozott capelloval. Viszont tőle a hírek szerint csak tanácsot kért. Tehát ő mint edző kevésébé valószínű.
- Blanc pedig 2hete milánóban járt. A hivatalos álláspont szerint mexes miatt. De vele is találkozott moratti akkor.
- Mazzola
interfan írta:Moratti már intézkedik a háttérben:
Én január végén jártam Milánóban, de sajnos nem vacsoráztam Morattival, és tanácsot sem kért tőlem.
-
R9.
Mourinho is 4>3>3-t nyomta, vagyis akarta aztán rájött h nem megy és átalakította, AVB se hülye 
bár a chelseanél bebukta
bár a chelseanél bebukta
- Stankov
Láttam néhány Chelsea meccset elképesztő helyzeteket hagytak ki pl AVB utolsó meccsén is!
Olasz focit jobban ismeri sztem nem lesz vele gond,a szurkolók is biztos türelmesebbek lesznek vele
Olasz focit jobban ismeri sztem nem lesz vele gond,a szurkolók is biztos türelmesebbek lesznek vele
-
JZ4+MM23
sztem a chelsea nagy hibát követett el azzal h kirúgta AVB ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni és AVB is egy már kifele járó chelsea-t vet át. Ha nyáron jön AVB idő kell neki + pénz h újjáépítse ezt a csapatot de még azután sem lehet elvárni h egyből mindent behúzzunk a cél jövőre sem lehet más mint idén megszerezni a bl helyek egyikét (lehetőleg minél jobbat) reméljük több sikerrel mint most
amúgy sneijdert én is eladnám és az érte kapott pénzből igazolnék egy jó csatárt pl Hulk
Alvarez meg Cou meg majd elirányít ( amikor futott a szekér sneijder nem sokat játszott)
amúgy sneijdert én is eladnám és az érte kapott pénzből igazolnék egy jó csatárt pl Hulk
Alvarez meg Cou meg majd elirányít ( amikor futott a szekér sneijder nem sokat játszott)
- Komax
Nekem már mindegy ki lesz az edző Boas vagy Blanc, csak legyen végre egy kis állandóság a csapat körül. Ne 1/2évre jöjjön aki jön, ha nem is fut annyira a szekér.
- sorger=giallo
Ezért csúszott le ennyire a tabellán azóta a csapat.Mazzola írta:Én január végén jártam Milánóban, de sajnos nem vacsoráztam Morattival, és tanácsot sem kért tőlem.![]()
![]()
FORZA INTER!!!
- hvmetal
sorger=giallo írta:Ezért csúszott le ennyire a tabellán azóta a csapat.Mazzola írta:Én január végén jártam Milánóban, de sajnos nem vacsoráztam Morattival, és tanácsot sem kért tőlem.![]()
![]()
![]()
FORZA INTER!!!
Akkor jó. Én már magamat okoltam,mert csak abban az időben nyert a csapat rendszeresen,mikor sérülés miatt nem tudtam gyúrni. Ősszel,meg 1-1,5hónapja viszont..
Ranieri még úgysem hivatkozott Mazzolára a vereségek miatt. (Pedig lexikont írhatnának a kifogásokból )
Szerintem is mindegy,hogy Boas,vagy Blanc. Mindkettő fiatal,tehetséges,és vállalhatóak velük a kisebb eredmények,a jövő nagy céljai érdekében. Soha nem bírtam Brancát,nem bánnám,ha koccanna és egy igazi legenda visszatérne.(Mert Oriali tényleg az,nem úgy mint a cilinderes..)
Sokkal nagyobb támogatás kell az új edzőnek. Menedzser kell nékünk.
- DSanton39
nem kellene nyárig várni Boas-sal, Ranieri ebből a keretből már többet nem tud kihozni, Boas érkezés egy kicsit feldobná a játékosokat, néhány meccsig, meg ismerkedne a légkörrel is, nyáron pedig már az elejétől kezdve kezdhetné az építkezést a fiatalokra.
-
BlueSky
Hülye lenne most átvenni a csapatot
-
RenciDavid
R9. írta:Mourinho is 4>3>3-t nyomta, vagyis akarta aztán rájött h nem megy és átalakította, AVB se hülye
bár a chelseanél bebukta
Ott is azért bukta be ami nálunk is probléma lesz. Olyan játékosok mint Terry, Lampard, Drogba, már öregek és nem illenek ebbe a rendszerbe. El kellett volna adni őket és újakat hozni, de az AVB játékosok párharcból a csapat nagy öregjei jöttek ki győztesen.
- Süti
BlueSky írta:Hülye lenne most átvenni a csapatot
Pro és kontra.
Most egyből megéghet ő is, elképesztően szar formában a csapat, de legalább megismerné az olasz viszonyokat és tapasztaltabb lehetne ősztől.
Látná milyen posztokra kell játékosokat venni, és lehetősége nyílna hogy beleszóljon az igazolásokba.
- Dris
Süti írta:BlueSky írta:Hülye lenne most átvenni a csapatot
Pro és kontra.
Most egyből megéghet ő is, elképesztően szar formában a csapat, de legalább megismerné az olasz viszonyokat és tapasztaltabb lehetne ősztől.
Látná milyen posztokra kell játékosokat venni, és lehetősége nyílna hogy beleszóljon az igazolásokba.
ismeri az olasz viszonyokat mert már dolgozott itt.
-
BlueSky
Figyu ebböl jol nem jön ki ha most beszáll a buliba,ezt a legtöbben átláthatnák már.
Nincs olyan,hogy beleszokik az olasz viszonyokba,ugymond sztár edzöröl beszélünk,bár ezt a jelzöt csak a Portos idöszak miatt érdemli,nem hülye,más föztjén nem fog korrigálgatni. Jol is teszi az az igazság.
Nincs olyan,hogy beleszokik az olasz viszonyokba,ugymond sztár edzöröl beszélünk,bár ezt a jelzöt csak a Portos idöszak miatt érdemli,nem hülye,más föztjén nem fog korrigálgatni. Jol is teszi az az igazság.