Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Crespo

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Crespo »

horas írta:
Tommy írta:Igen, így volt.

Hleb ingyen jött volna, és akkor megvettük volna Cassanot, de mivel a fehérorosz nem jött (hálistennek) ezért Sneijderre kellet elkölteni a Cassanora szánt pénzt.

Igen,erre emlékszem,de mivel változott a helyzet azzal,hogy nem jött Hleb?Ha jött volna Hleb akkor miért lett volna jó Cassano így emg,hogy nem jött így miért esett a választás Sneijder-re?
Nemtudom én elfogadnám,Hleb-et is.Szerintem elférne keretben jó és sokoldalú játékos.

Azért nem jött Cassano, mint Tommy is írta, mert nem rá maradt pénz (Hleb csak kölcsönbe jött volna, Sneijder pedig tizenakármennyi millába került). Ha arab csapat lennénk, jött volna Sneijder és Cassano is. :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=57213

Eddig se láttam sok esélyt arra h eligazol..de így azért tisztább
Burdisso meg... :?
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Özil PL-be vágyik :cry:
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Crespo írta:
horas írta:
Tommy írta:Igen, így volt.

Hleb ingyen jött volna, és akkor megvettük volna Cassanot, de mivel a fehérorosz nem jött (hálistennek) ezért Sneijderre kellet elkölteni a Cassanora szánt pénzt.

Igen,erre emlékszem,de mivel változott a helyzet azzal,hogy nem jött Hleb?Ha jött volna Hleb akkor miért lett volna jó Cassano így emg,hogy nem jött így miért esett a választás Sneijder-re?
Nemtudom én elfogadnám,Hleb-et is.Szerintem elférne keretben jó és sokoldalú játékos.

Azért nem jött Cassano, mint Tommy is írta, mert nem rá maradt pénz (Hleb csak kölcsönbe jött volna, Sneijder pedig tizenakármennyi millába került). Ha arab csapat lennénk, jött volna Sneijder és Cassano is. :)

De az ok még mindig nem tiszta.
Ha jön Hleb akkor Cassano-t vesszik meg irá yítónak,ha nem akkor Sneijder-t miért.Eleinte nem tudták,hogy Sneijder-t mennyiért fogják tudni elhozni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

DaNi írta:Özil PL-be vágyik :cry:

Ettöl még kiköthet akár nálunk is,pár nappal ez elött még óriási barca-fan volt :D
Di Maria és a Madrid már hivatalos?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Stankov írta:
DaNi írta:Özil PL-be vágyik :cry:

Ettöl még kiköthet akár nálunk is,pár nappal ez elött még óriási barca-fan volt :D
Di Maria és a Madrid már hivatalos?

az.

ha már margit, legújabb pletyka 70 millióért Balotelli megy oda. bár én alapvetően nem adnám el őt, de ennyiért :D
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Nemtudom én elfogadnám,Hleb-et is.Szerintem elférne keretben jó és sokoldalú játékos.[/quote]

Azért nem jött Cassano, mint Tommy is írta, mert nem rá maradt pénz (Hleb csak kölcsönbe jött volna, Sneijder pedig tizenakármennyi millába került). Ha arab csapat lennénk, jött volna Sneijder és Cassano is. :)[/quote]

Ha jön Hleb akkor Cassano-t vesszik meg irá yítónak,ha nem akkor Sneijder-t miért.Eleinte nem tudták,hogy Sneijder-t mennyiért fogják tudni elhozni.[/quote]

Alapvetően Hleb irányítónak érkezett volna, tehát Cassanot nem Sneijder posztára vettük volna hanem talán ?Pandevére?.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

DSanton39 írta:ha már margit, legújabb pletyka 70 millióért Balotelli megy oda. bár én alapvetően nem adnám el őt, de ennyiért :D

Ez a hír úgy ahogy van, kacsa.
Olvastam én is, de nem tartom valószinűnek ezt a 70 milliót. + Azt sem, hogy eladjuk.
Elvileg Balotelli nincs is transzfer listán. A lapok részéről ez csak egyszerű spekuláció.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

DSanton39 írta:ha már margit, legújabb pletyka 70 millióért Balotelli megy oda. bár én alapvetően nem adnám el őt, de ennyiért :D

Hát az nagy poén lenne ha José pont öt akarná! :lol: ha esetleg tényleg oda kerülne Mario képet kapnánk mennyi beleszólása is van az uj edzönek az átigazolásokba.De az is lehet h Moratti ésMou megdumálták h kicsit rápirítanak h szedje össze magát :D "Ha nem viselkedsz mehetsz Madridba büntiböl José bácsi mellé"
realevil

Stankov írta: Hát az nagy poén lenne ha José pont öt akarná! :lol:

Hát igen, ez meg a másik... :D :lol:
DaNi

15 milláért hoznánk Ramirest
realevil

24 millio € + Gago-t adná a Real Maiconért.
Nagy vicc ez a Real...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Gago ide ne jöjjön!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Fan Gusto írta:Igen,erre emlékszem,de mivel változott a helyzet azzal,hogy nem jött Hleb?Ha jött volna Hleb akkor miért lett volna jó Cassano így emg,hogy nem jött így miért esett a választás Sneijder-re?

Ha jön Hleb akkor Cassano-t vesszik meg irá yítónak,ha nem akkor Sneijder-t miért.Eleinte nem tudták,hogy Sneijder-t mennyiért fogják tudni elhozni.

Alapvetően Hleb irányítónak érkezett volna, tehát Cassanot nem Sneijder posztára vettük volna hanem talán ?Pandevére?.

Így van. Cassanot visszavont csatárnak szánták volna. Köszönjük Hlebnek, hogy inkább a Stuttgartot választotta, így most van Wesley-nk.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

RenciDavid írta:Gago ide ne jöjjön!

Gago jó játékos Dávid,abba a Realba meg nem könnyű beférni.És még fiatal is.Bár én mondjuk nem adnám Maicont 35 millió alatt,és így viszont kétlem,hogy Gago érne 11 milliót....
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

na mivel coutinhót már leigazoltuk, ezért a figc legújabb szabálya szerint nem igazolgatunk több eu-n kívüli játékost. vagyis aguiregaray és bastos tuti nem jön. viszont mascherano és özil továbbra is jöhet.
DSanton39

Branca kiemelte a klub átigazolási terveit: Maicon 35 millió euróba kerül, Balotelli nem eladó.
továbbá mondta hogy Higuain nagyszerű csatár, de Milito jobb. valamint hogy Burdisso ára 10 millió euró, és ezt a Roma tudja. (lehet hogy tudják, de fizetni biztos nem akarnak ennyit érte) :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

DSanton39 írta: valamint hogy Burdisso ára 10 millió euró, és ezt a Roma tudja. (lehet hogy tudják, de fizetni biztos nem akarnak ennyit érte) :D
Én vmi csere-berébe is belemennék, pl. Vucinic nem ügyetlen, és sokkal hasznosabb mint a római félisten Tóth Feri. :D
Nia

Komax írta:
DSanton39 írta: valamint hogy Burdisso ára 10 millió euró, és ezt a Roma tudja. (lehet hogy tudják, de fizetni biztos nem akarnak ennyit érte) :D
Én vmi csere-berébe is belemennék, pl. Vucinic nem ügyetlen, és sokkal hasznosabb mint a római félisten Tóth Feri. :D

Én egy Rómást sem akarok látni :) Na jó csak vicceltem.Komolyra fordítva szót.A Scudettot lövő Batistután kívül két játékost tartok/tartottam ott valamire:Vucinicot és Perottát.De nagyon kétlem,hogy Vucinicot elengednék,főleg,hogy tavaly hátán cipelte azt a lúzer gárdát. :twisted:
Fizessék csak ki Burdissoért azt a 10 millát ha kell nekik.Bár nagyon csíptem Interesként,de sikerült mélyre ásnia magát...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez nagyon nagy :D Hihetetlen nagy kacsa :) Mondjuk ha igaz lenne, ennyiért még gondolkodni se szabadna rajta, egyből adni. kis ajándékként én még Muntarit is hozzá csatolnám 70 millióért... ;)
Cupi

Marco Branca: "Nem kaptunk ajánlatot Maiconért. Senki sem távozik, hacsak nem szeretne, de Maicon még nem beszélt a távozásáról, ellenben a maradásáról annál többet. 35 millió az ára, a klubok nagyobb összegeket is költenek gyengébb játékosokra. Játékost nem vonunk be az üzletbe." (madridista.hu)

Maicon ügynöke: "Elképesztő, hogy nincs az Inter vezetőségének öt perce egy olyan játékosra, mint Maicon. Mindez elgondolkoztató, egyáltalán nem fontos a játékos... Az Inter elnöke 35 milliónál kevesebbért nem akarja eladni - tehát a piacon van a játékos. Az Inter egyáltalán nem tiszteli az ügyfelemet."

Maicon ügynöke most miről beszél? mi a baja? :? :shock:
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

...szerintem Maicon maradni fog van olyan érzésem,de örülnék is neki,mert a csapat egyik legjobbja..én elégedett lennék ezzel a kerettel:
J.Cesar-Maicon,Lúcio,Samuel,J.Zanetti-Cambiasso,T.Motta-Sneijder,Özil,Eto'o-Milito

Castelazzi,Santon,Chivu,Faraoni,Mariga,Stankovic,R.Krhin,Pandev,Kuyt,
DaNi

A német válogatottból Özil mellett még Khedira játéka is lenyűgözött
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hagyjunk már ilyen özileket volt 2 jó meccse egy vb-n, ha német válogatottból kéne igazolni akkor csak schweinsteiger jöhetne szóba

coutinho is ott van lehet jó lesz
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Özil nem ügyetlen, sőt, nem szabad leírni, de a jelenlegi keretbe nem hiszem hogy beférne. Nem Pandev posztja, két irányító meg a kezdőben nem férne meg. A másik pedig amit szükségtelen mondani az az, hogy egy ilyen kaliberű játékost a padra nem érdemes igazolni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta:hagyjunk már ilyen özileket volt 2 jó meccse egy vb-n, ha német válogatottból kéne igazolni akkor csak schweinsteiger jöhetne szóba

coutinho is ott van lehet jó lesz

Egyetértek, annyira nem nagy szám a kis török.
Schweinsteiger viszont klasszis, csak rühellem szegénykét mint ahogyan az egész német csapatot :twisted: Ne kell ide egyik sem.
horas

bazsi írta:na mivel coutinhót már leigazoltuk, ezért a figc legújabb szabálya szerint nem igazolgatunk több eu-n kívüli játékost. vagyis aguiregaray és bastos tuti nem jön. viszont mascherano és özil továbbra is jöhet.

Ez biztos?Nagyon kár,nálam magasan az első számú target Bastos-volt erre a nyárra.Mascherano ugyanúgy 2006/2007-es szezonban érkezett Európába mint Bastos,nem lehet,ogy van már út levele?
Most ha Mascherano-nak van akkor neki miért ne lenne?

Muntari-Brighi csere a láthatáron.
Ez nagyon jó ötlet.Brighi jó játékos,jobb mint Muntari sokkal és a támadásokat is tudja segíteni.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Muntarit elküldjük a Roma-ba, majd akkor meg rugdossa az Inter játékosokat mind Burdi. :lol: De am nem rossz ötlet.
DaNi

horas írta:Muntari-Brighi csere a láthatáron.
Ez nagyon jó ötlet.Brighi jó játékos,jobb mint Muntari sokkal és a támadásokat is tudja segíteni.

Szerintem ha Burdissot cserélnénk Brighire és Muntarit eladnánk a PL-be azzal jobban járnánk. De a Muntari - Brighi csere se rossz és legalább olaszosítunk
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

A román sajtó ezzel van tele: Moratti valahol elejtett egy ilyen mondatot: Özil nagyon jó játékos, valamint Robben fantasztikus!

Hogy hol és kinek nyilatkozta, nem tudni, de hogy az összes román sportlap leadta e hírt, az biztos...
Özil mozdítható, de kétlem hogy Robbent el lehetne vinni a bajoroktól.
DSanton39

horas írta:
bazsi írta:na mivel coutinhót már leigazoltuk, ezért a figc legújabb szabálya szerint nem igazolgatunk több eu-n kívüli játékost. vagyis aguiregaray és bastos tuti nem jön. viszont mascherano és özil továbbra is jöhet.

Ez biztos?Nagyon kár,nálam magasan az első számú target Bastos-volt erre a nyárra.Mascherano ugyanúgy 2006/2007-es szezonban érkezett Európába mint Bastos,nem lehet,ogy van már út levele?

na akkor tegyük tisztába. ahhoz hogy vki állampolgárságot/útlevelet kapjon 5 évig kell az adott országban játszania.
Mascheranonak olasz állampolgársága is van, az argentinon kívül. (ez nyilván rokonsági alapon van neki)
Bastos pedig 2 évet játszott a hollandoknál, és 4-et a franciáknál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2010.07.04. 11:28-kor.
horas

DSanton39 írta:
horas írta:

na akkor tegyük tisztába. ahhoz hogy vki állampolgárságot/útlevelet kapjon 5 évig kell az adott országban játszania.
Mascheranonak olasz állampolgársága is van, az argentinon kívül. (ez nyilván rokonsági alapon van neki)

Okés.kösz,ezt nem tudtam.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Tudtommal nem minden országban kell 5 év, én úgy tom mindenhol változó de a legtöbb helyen 5 év, de pl Belgiumban csak 3 év kell az állampolgársághoz.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

DSanton39 írta:na akkor tegyük tisztába. ahhoz hogy vki állampolgárságot/útlevelet kapjon 5 évig kell az adott országban játszania.
Bastos pedig 2 évet játszott a hollandoknál, és 4-et a franciáknál.

ha jól tudom ez minden országban máshogy van szabályozva.
máskülönben nagyon meglepne, ha az egy nem EU-s igazolás / év szabály azonnali hatállyal életbe lépne. sőt, az eddigi hírek alapján ez inkább csak egy tervezetnek tűnik és még nagyon el sincs döntve hogy lesz -e megint ilyen szabály.
DSanton39

ez nem csak egy tervezet ;)
http://sportgeza.hu/futball/2010/07/03/egy_kulfoldi_jatszhat_csapatonkent_a_serie_a-ban/
viszont jövőre lép életbe. gazzetta-n is címlapos hír volt.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Ha Branca nyilatkozatát jól értelmeztem akkor nem kell ide Bastos. Azt mondta marad Balotelli is és Maicon is! Eddig még nem történt hivatalos ajánlattétel Maiconért. Balotelli pedig nem eladó!
Ha viszont Morattiét.... "Maicon?? Még nem tudom mi lesz vele. Balotelli? Nem zárkózunk el az ajánlazoktól. Minketten pótolhatóak." Mást is mondott: "A német csapat nagyon erős. És Özil nagyon jó!"
Suazoért a Wolfsburg jelentkezett, Burdival kapcsolatban pedig pénteken volt egy tárgyalás a Rómaikkal és 10 millát kérünk érte. Egyenlőre távol az átigazolás de nem zárták le a dolgot egyik oldalon sem.
horas

BandInter írta:Ha Branca nyilatkozatát jól értelmeztem akkor nem kell ide Bastos. Azt mondta marad Balotelli is és Maicon is! Eddig még nem történt hivatalos ajánlattétel Maiconért. Balotelli pedig nem eladó!
Ha viszont Morattiét.... "Maicon?? Még nem tudom mi lesz vele. Balotelli? Nem zárkózunk el az ajánlazoktól. Minketten pótolhatóak." Mást is mondott: "A német csapat nagyon erős. És Özil nagyon jó!"
Suazoért a Wolfsburg jelentkezett, Burdival kapcsolatban pedig pénteken volt egy tárgyalás a Rómaikkal és 10 millát kérünk érte. Egyenlőre távol az átigazolás de nem zárták le a dolgot egyik oldalon sem.

Olvasni mindent,Maicon ügynöke eg állandóan paanszkodik,hogy Maicon menni akar de,hogy Moratti-ék akadályokat görgetnek elé és,hogy gátolják a dolgot és,hogy nem foglalkoznak Maicon-al.
realevil

Pár hét múlva kiderül minden. Madridban csak játszák az eszüket ezzel a smucigoskodással. Röhögve kiperkálnának 5 millával többet. És ki is fogják, ha annyira kell nekik Maicon, csak nem értem mire fel ez a nagy fukarkodás?!
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Most már azt is mondják, hogy inkább olcsóbban megveszik van der wiel-t, akit mi akarunk akkor, ha megy maicon. Érdekes, elég ügyesen kezdik az alkudozást!!! ROHADT REAL
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Dirtylt írta:Most már azt is mondják, hogy inkább olcsóbban megveszik van der wiel-t, akit mi akarunk akkor, ha megy maicon. Érdekes, elég ügyesen kezdik az alkudozást!!! ROHADT REAL

A realnál most akarnak eredményeket...Maicon 1 kiforrott világklasszis..Van der Wiel pedig egy igen tehetséges fejlődőképes gyerek..de sztem akkor már inkább maradnak Ramosnál...addig húzzák halasztják ameddig csak akarják...mi sztem nem nagyon sírnánk ha végül Maicon a "nyakunkon maradna" :D :D
DSanton39

Dirtylt írta:Most már azt is mondják, hogy inkább olcsóbban megveszik van der wiel-t, akit mi akarunk akkor, ha megy maicon. Érdekes, elég ügyesen kezdik az alkudozást!!! ROHADT REAL

hát vegyék csak van der wielt, majd kiderül ki járt jobban :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

De azért jó lenne már ha mindenki eldöntené mit akar, a real is, Maicon is, az Inter is. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én kicsit unom már a folytonos találgatást. :) Tudom hogy VB van de akkor is, engem idegesít. :) Ha Mou akarja Maicont, mondja meg a fejeseinek, hogy perkáljanak.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Mondá Moratti:
"Vrem sa completam lotul cu un fundas stanga, desi Chivu s-a descurcat bine. Urmarim piata jucatorilor, desi nu e usor", a spus Moratti.

Emberi nyelven: A keretek egy bal bekkel szeretnénk bővíteni annak ellenére, hogy Chivu jól boldogul. Követjük a piacot, de ez nem egyszerű dolog.

Képzelitek mekkora érvágás a románoknak e nyilatkozat: a büszkeség kiszorul az Interből.... :oops: :roll:
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mai hír... Rafa rámozdult a Genova-t erősítő görök középsővédőt és védekező kp is játszani tudó Papaszdopulosz-ra! (biztos szarul írtam le a nevét!)........... 5 millió körül van az ára.

Na remélem ilyen igazolásokat nem gondolja komolyan ez a spanyol pali, mert akkor k.va hamar csonagolhat Milánó kék fekete oldaláról!

HOL VAN ENNEK A SZEME??? Lehet, hogy jó játékos, de inkább játszassa már Faroani-t, Chivu-t Lucio-t, Samuel-t középen! Ha nem mennek el, akkor tartalék tartalékjának ott van még Marco, meg Cordoba! EZ 6 VÉDŐ!!!!! Minek kellene még ide valaki??? Nem beszélve arról, ha még a nyáron jönne Ranocchia (bár őt januártól emlegetik)....

Szóval szerintem ez hülyeség!
Troile

Hozzászólás Szerző: Troile »

Sziasztok!
Üdvözlök minden fórumozót. Bár semmi alapja, mit szólnátok Javier Pastore-hoz. Ha már Palermo inkább Ő mint Cavani. Látnék benne fantáziát...
Nia

Papastathopoulos :) He,nem csak leírni nehéz,de általában kimondani sem tudják.Minek ő?Remélem ez csak valami vicc.

Cavani viszont nem olyan sz.r,ahogy Pastore sem.Akkor már ha csatár-bár nem értem az minek nekünk,ha marad mindenki-a hős szobor Isten,Suarez,ő legalább jó gólvágó,nagyon jó :)Közel 100 meccsen van vagy nyolcvan gólja :)
Cupi

Troile írta:Sziasztok!
Üdvözlök minden fórumozót. Bár semmi alapja, mit szólnátok Javier Pastore-hoz. Ha már Palermo inkább Ő mint Cavani. Látnék benne fantáziát...

Pastore jó játékos, nagyon fiatal is és több támadó poszton is lehet játszatni, akár a középpályán akár szélső csatárként. A baj az, hogy szrintem 30 millió alatt szóba se áll senkivel Zamparini, de lehet még keveset mondtam :?
Cavani szerintem nem kell, de nem is jön, na meg most benyalt Ő is a juvénak :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Olasz források szerint a héten letisztázódhat a Maicon ügy. Az ár 35 milla. Ez új nem?? Ennyi még nem volt. Ha jól emlékszem 25ről indúlt 1 hónapja. 3 név már van is lehetséges alternatívának Ashley Cole, Gareth Bale és a már sokat emlegetett Johnson.
Maicon jelenleg nyári szabadságán van de ő is mielőbb túl akar lenni ezen az egészen.
Mascheranoért a Barca ajánlott 30 millát. És Pep ragaszkodik hozzá.
Özil pedig Sir Alexot érdekli nagyon és kész akár 32 millió fontot letenni érte.
Tudom naponta sőt óránként változnak a dolgok. De úgyérzem követni kell azokat a neveket akiket komolyabban emlegettek velünk kapcsolatba.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Menjen csak a juvéba, gyengítse őket.. Nagyon jó lehet a menedzsere a palinak, mert amugy nagy nagy hulladék, középszerű játékos, még Milito fél lábbal több gólt rugna.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

"A Reallal összefüggésbe hozott Maicon szerint csak akkor hagyja el az Intert, ha már nem tartanak rá igényt, vagy ha a klubvezetők maguk kérik ezt. A Corriere arról ad hírt, hogy Benítez már keresi a hátvéd utódját."

Kérdezem én, ha állítólag nem akar menni és csak akkor menne el, ha Moratti elküldi akkor miért keresi Benítez az utódját?:D
Szerintem a vezetőség igényt tart rá, ha nem akar menni!
Az a baj, h szerintem maga Maicon sem tudja mit akar.....menjen vagy maradjon!
Viszont jó lenne minél előbb lezárni az egészet.
Ha annyira vonzó neki tényleg a Real akkor menjen nem kell ide......nem is értem miért ragaszkodnak annyira ahhoz a csapathoz évek óta semmit nem tudnak felmutatni a múltjukból élnek.
De remélem hamarosan megtudjuk, h mit akar, mert jobb lenne minél előbb megtalálni az utódját (ha távozik), h időben beilleszkedhessen a csapatba!
Válasz küldése