A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Francesco írta: Akkor Materazzi micsoda? ..

Egy isten??
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stankov írta:
interfan írta:- Ami pedig szintén egy elég komoly dolog, az Leonardo. Materazzi hiába nyilatkozik bármit, egyre nagyobb az esélye hogy Leo nyáron visszatér. Moratti szívesen alkalmazná, és ő is jönne. Sportigazgatói posztot kapná meg a vezetőségben Leonardo. Francia lapok szerint, biztosan visszatér nyáron az interbe.

most kié ez a beosztás nálunk?

A jelenlegi sportigazgató Piero Ausilio. Az ő helyére érkezhet nyáron Leonardo.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Bielsa nem megy a Barcahoz ugyanis Tito Vilanova lesz az edzőjük. ez hivatalos már.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

DSanton39 írta:Bielsa nem megy a Barcahoz ugyanis Tito Vilanova lesz az edzőjük. ez hivatalos már.

Na erre még a spanyol sajtó sem tippelt! Úgy látszik nem egy új csapatot akarnak hanem egy Guardiola klónnal vinni tovább az egészet. Gondolom mivel évekig a segítője volt sokat nem fog változtatni.
RenciDavid

Guardiola:
"...most már úgy érzem, hogy nagyon elfáradtam a háromnaponkénti meccsekben. Ehhez ugyanis folyamatosan rengeteg energia kell. Muszáj megújulnom, pihennem. Márpedig ezt már évek óta nem tudtam megtenni."

Ha nem hazudott, akkor klubcsapathoz nem ír alá egy ideig.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

De csak köv szezontól nem?
Guardiola akkor jöhetne is. Azt a focit nem játszhatná itt mint spanyolba,de sok játékos számára vonzó lehetne igy az Inter.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

férget nem értem,de hogy hogyan jöhet Mátrix összefüggésbe a féreg,és Guardiolával. röhejes
azmeg,hogy pep kiket csábítana ide (bizonytalan,számunkra átláthatatlan pénzügyek mellett) hát max a spanyol ifiket
inkább néznék egy harcos Igli Tarét is,mint egy drótárnyéka,színészkedő ficsúrt .arról nem is beszélve,hogy elég kevés rendszerben érnének valamit a cigók a calcioban.remélem megy a Chelseabe,Moratti meg szerezzen pénzt és mindenki jól járt.
Kivéve a Chelsea :D
interfan

Elsőre úgy látszott, sok mindent megkavar ez a Guardiola távozás, de belegondolva mégsem annyira:
- Mivel a barca Vilanovát nevezte ki mint utód nyártól, ezért az összes korábbi jelölt (Bielsa, Blanc, Villas Boas) nem megy oda. Így nekünk ha úgy dönt a vezetőség, szabad lehet az utunk hozzájuk.
- Moratti nyilatkozott, de megint a szokásos ködösítés és semmit mondás ment csak. Semmi konkrétat nem mondott, nem reagált semmilyen pletykára. Annyit mondott Strama az inter edzője és megbízunk benne, Leo visszatéréséről pedig nem tud. (Mit is vártunk tőle a szezon e részében, emlékezzünk a Mourinho ügyre, végig hangoztatta nem jön, majd szezon végén hirtelen bejelentették).
Leo visszatérése egyre valószínűbb, valamint első számú jelöltünk (Bielsa aki szintén nem akar beszélni jövőjéről) így szabad lehet.
Ezekre a kérdésekre, szinte biztosan csak a szezon végén kapunk választ. És egy így is van rendjén, hiába tudják már Morattiék ki jöhet mint edző.
- Guardiola pedig még az olasz újságok szerint sem jön. Szavaiból is az derült ki, hogy pihenni szeretne. Benne van hogy kihagy 1évet és úgy tér vissza. De egyes hírek szerint februárban volt egy találkozó közte és Abramovic között, így még lehetőség lehet neki a chelsea.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Moratti then commented on the continuing rumours coming out of France regarding a return of Leonardo to Inter: "I read what's being said in France. I'm glad. I don't think it will happen. Everything depends on the evolution that we want to give to the club. It's necessary to monitor the situation, for him as well as for others."

Ezek szerint nem jön, vagy Moratti ködösít. Remélem utóbbi, Leo jól jönne a csapat újraépítésnél.
DSanton39

BlueSky írta:De csak köv szezontól nem?
Guardiola akkor jöhetne is. Azt a focit nem játszhatná itt mint spanyolba,de sok játékos számára vonzó lehetne igy az Inter.

nem hallottad/olvastad a nyilatkozatát, pihenni akar, nem megy most más klubcsapathoz.
egyébként minek jöjjön ide? Barcelonában a keze alá volt tolva egy világverő csapat, amit sok pénzből erősíthetett, Ibra, Villa, Sanchez, Mascherano, stb.
nálunk ha Mourinho óta bármelyik edző megkapta volna ezt a lehetőséget, már nem beszélnénk edzőkérdésről.

amíg a jelenlegi játékospolitikánk van, öregek kiegészítve pár fiatallal, Strama tökéletes edzőnek, hisz őt már az lelkesíti hogy az Inter edzője lehet, nincsenek követelései a vezetőség felé.
DSanton39

hvmetal írta:férget nem értem

hogy bánt el Eto'o-val? Eto'o a maximumot nyújtotta, gólrekorder volt, de nem kellett neki, kidobta a csapatból, csak hogy egy eladhatóbb sztár érkezzen (Ibra), majd mikor bebukta mert ő nem volt odavaló, őt is kidobta. és jött Villa. és kb 100+ millióját baszta el a csapatának totál feleslegesen. egyszóval féreg. szebb szóval nem tudom jellemezni az ilyen "edzőt".
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Ezek szerint azok az emberek, akik itt rengeteg játékost vásároltak a csapatba rengeteg pénzért, gondolok itt Mancinire vagy akár Cúperre, mind férgek? Eto'o nem kellett már neki ez tény... de ennek nekünk inkább örülni kéne, semmint , hogy szidjuk ezt a nagyszerű edzőegyéniséget! Nem értelek...
hvmetal

meglehet Gusto meglehet
amúgy tényleg nem kéne ideúgy sem lesz zsénk
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Fan Gusto írta:Ezek szerint azok az emberek, akik itt rengeteg játékost vásároltak a csapatba rengeteg pénzért, gondolok itt Mancinire vagy akár Cúperre, mind férgek? Eto'o nem kellett már neki ez tény... de ennek nekünk inkább örülni kéne, semmint , hogy szidjuk ezt a nagyszerű edzőegyéniséget! Nem értelek...

Hát mivel Cúper miatt ment el tőlünk a fenomén, igen féreg :D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

R9. írta:
Fan Gusto írta:Ezek szerint azok az emberek, akik itt rengeteg játékost vásároltak a csapatba rengeteg pénzért, gondolok itt Mancinire vagy akár Cúperre, mind férgek? Eto'o nem kellett már neki ez tény... de ennek nekünk inkább örülni kéne, semmint , hogy szidjuk ezt a nagyszerű edzőegyéniséget! Nem értelek...

Hát mivel Cúper miatt ment el tőlünk a fenomén, igen féreg :D

Ebben igazad van.. De azt ne mondd, hogy nem néznéd el most a jó kis Ventola-Kallon csatárpárost!:D
interfan

Nagyon sokat írtak az olasz lapok és újságírók, az inter edzői posztjáról. Mindenhol a lehetséges alternatívák és azok hiánya a legfőbb következtetés.
- Ahogy azt Moratti is elmondta, nem a harmadik helyen múlik Strama sorsa. Strama folyamatosan hangoztatja, hogy az ő jövője a következő meccs mindig, valamint hogy a szezon végéig irányítja az inter, utána pedig meglátjuk mi fog történni. Ahogy elmondta lekel majd szezon végén ülniük Morattival, és az ügynökeivel megbeszélni merre tovább. Az nem valószínű, hogy ő szeretne távozni, valamint az sem hogy fizetésben nem tudnának megegyezni. Gazdasági szempontból kiváló döntés lenne, mivel 1,5 max 2m-s fizetést kéne neki adni.
- Viszont ugye az alternatíva, és azok hiánya:
- Bielsa: mint tudjuk még mindig komoly lehetőség ő. Viszont nem hajlandó senkivel, még a bilbao elnökével sem leülni tárgyalni a szezon vége előtt. Tehát nem biztos hogy kockáztathatjuk, hogy megvárjuk őt, és esetleg nemet mond, mi pedig edző nélkül maradunk, mert Strama sorsáról addig dönteni kell. Bielsa fizetése sem lenne alacsony kb 5m-t kéne neki fizetni.
- Blanc: kevesebbet írnak róla, amióta elmondta ha távozna a franciáktól, anglia felé venné az irányt. Egyre kevesebb az esélye érkezésének.
- Prandelli: igazából csak pletyka szint volt az egész. 2014-ig van szerződése, nem akar távozni.
- Villas Boas: ő is szinte teljesen kikerült a képből. Ha már fiatal edző akkor Strama úgy gondolják a vezetők.
- Capello: akár pletyka volt akár nem, valami lehetett a háttérben. Tudjuk a történetet, a hírek szerint együtt vacsorázott Morattival. Legújabb nyilatkozatában elmondta, hogy edzőként térne vissza, nem pedig mint igazgató (utalva ezzel a milanra). Külföldön válalna munkát, de egy jó ajánlat esetén olasz is szóba jöhet, ezt mondta. Csak hát igen a jó ajánlat, ez kb 6-8m-s fizetés lenne. Ezt pedig Morattiék közel sem biztos hogy megadnák neki.
DSanton39

ezek közül akikkel hosszútávra lehet tervezni, Strama, Blanc, Boas. már pedig a jelenlegi helyzetben ilyen edző kell, hisz a csapatot új alapokra kell építeni, az idősebbeknek megköszönni az itt töltött időt, és jöhet a vérfrissítés.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://www.azzurri.co.hu/Roma/Portugali ... oma-edzoje

Boas lehet tényleg olaszban köt ki csak nem nálunk... :)
interfan

Kicsit off.
De ahogy Injoc kolléga is írta, Villas Boas a roma edzője lehet.
Ügynöke is elmondta, nem erősíti meg a megegyezést, de a roma egy nagyszerű csapat és ideális lenne Boas számára. (Elég sokat mondó ez a nyilatkozat)
Legalább megláthatjuk mire képes olaszba.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta:Kicsit off.
De ahogy Injoc kolléga is írta, Villas Boas a roma edzője lehet.
Ügynöke is elmondta, nem erősíti meg a megegyezést, de a roma egy nagyszerű csapat és ideális lenne Boas számára. (Elég sokat mondó ez a nyilatkozat)
Legalább megláthatjuk mire képes olaszba.

Boas sem lesz többre képes mint Enrique 1 év alatt,sztem hülyék Romába ha menesztik a spanyolt!Jövőre akár Bl esélyes(mármint helyezésre :twisted: ) csapat lehetne a Farkasokból
Remélem mi türelmesebbek leszünk az új(?) edzővel!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én nyáron úgy éreztem, Delio Rossi készen állna az Interre (legalábbis jobban mint Gasp).
De látva a tegnapi firenzei eseményeket, elképzelem mit művelt volna itt nálunk egy-egy játékossal a szezon során. Lucio kapott volna tegnap rendesen :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta:Én nyáron úgy éreztem, Delio Rossi készen állna az Interre (legalábbis jobban mint Gasp).
De látva a tegnapi firenzei eseményeket, elképzelem mit művelt volna itt nálunk egy-egy játékossal a szezon során. Lucio kapott volna tegnap rendesen :D

Én is így voltam/vagyok vele,sztem jó edző , de ezt nem néztem ki belőle bár a kis hülye gyerek megérdemelte nagyon flegma volt!
Bielsa ilyen idegbeteg "pintérattila" stílus :D
R9.

meg is érdemelte a csávó, jól cselekedett rossi
hvmetal

szerb...

Fio magát alázza,ha ezt a kis kcsögöt nem teszi ki a csapatból.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Stramaccioni nyilatkozott a Gazzettának, nekem nagyon szimpatikus, őszinte volt.Többek között elmondta, hogy Pazzini és Milito nála nem igen fog együtt játszani, és mivel nála Milito az első számú csatár, ezért Pazzini kicsit neheztel rá szerinte. Sneijder nem illik bele maximálisan az Ő elképzeléseibe, de ettől független nagyon hasznos tagja a csapatnak, és jól csinálja amit csinál. Azt is elmondta, hogy igaz, hogy nem vitt véghez forradalmi fiatalítást, de szerinte erre 9 forduló kevés is, viszont ha maradna, jövőre mindenképpen sokkal de sokkal több fiatalt szeretne, lezárásképp pedig elárulta, ha Moratti nem tartja meg nyáron, akkor biztosan nem megy vissza a Primaverához, mert az visszalépés lenne a karrierjében.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

anno a Barca is meghúzta hogy Guardiolát nevezte ki és nekik bejött.
én a szóba került jelöltek közül csak Blancnak örülnék.
Bielsa ezer éve edző elvileg tapasztalt még sem nyert idáig semmi nagy dolgot.pedig az argentin válogatott nem gagyi emberekből áll...
Prandelli is lehet hogy idősebb mint Strama de eddig ő se tett le olyan húde nagy eredményeket az asztalra.
a többieket pedig szóra sem érdemesek.
ergó ha Blanc nem vállalja akkor maradjon Strama, nyáron építsen be pár fiatalt és vegyenek neki pár minőségi spílert és ami a legfontosabb hagyjanak neki időt.
R9.

Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Strama láthatóan játékospárti edző. Nem cseszeget, nem mondja, hogy jajj Lúció fiam, már megint hülye voltál, hanem ráterheli az egész csapatra. Nagyon hasonló mentalitás, mint Guardioláé. Csak félek, nekünk nincs olyan B-csapatunk, ahonnan elő lehetne húzni a későbbiekben egy Xavit, Iniestát, Fabregast, Piquét, de félek egy Krikic, Pedro szintet se. Ergo szerintem nem Strama a jó megoldás. Viszont én Bielsat sem pártolom, mert támadófocival olaszországban nem sok sót ennénk meg, lásd Luis Enrique. Javaslatom nincs, de a lényeg, hogy a következő edzőnk ne csak menedzser szemléletű legyen, hanem a jogköre is meglegyen. Mou viszonylagos szabad keze nagyon sokat hozott nekünk a konyhára!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nem hinném, hogy Bielsa-val előrébb lennénk. Azért mert leverte a MU-t, ami kb. leszarta az EU ligát... Ha nem jön a francia, akkor maradjon Strama. Mivel a primavera-hoz nem megy vissza, át fog venni vmi klubcsapatot, mi meg b*szhatjuk.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dirtylt írta:Strama láthatóan játékospárti edző. Nem cseszeget, nem mondja, hogy jajj Lúció fiam, már megint hülye voltál

Elég hülyén nézne ki, ha a vele egykorú Lucio-val üvöltözött volna a legutóbbi meccsen a brazíl kapitális ökörsége után, szerintem ő még ahhoz kevés, nincs hozzá mersze.
RenciDavid

Komoly oldalakon még nincs szó Bielsáról.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Dris írta:anno a Barca is meghúzta hogy Guardiolát nevezte ki és nekik bejött.
én a szóba került jelöltek közül csak Blancnak örülnék.
Bielsa ezer éve edző elvileg tapasztalt még sem nyert idáig semmi nagy dolgot.pedig az argentin válogatott nem gagyi emberekből áll...
Prandelli is lehet hogy idősebb mint Strama de eddig ő se tett le olyan húde nagy eredményeket az asztalra.
a többieket pedig szóra sem érdemesek.
ergó ha Blanc nem vállalja akkor maradjon Strama, nyáron építsen be pár fiatalt és vegyenek neki pár minőségi spílert és ami a legfontosabb hagyjanak neki időt.

Én is így vagyok. Vagy Blanc vagy Strama. Bielsa nem győz meg. Az argenitnoknál nagyon nem voltam oda érte. És ez a Luís Enrique irány gyanús, tehát támadjunk többet, aztán lesz valahogy.

Blanc:
-szimpatikus az eddigi edzői munkássága, szervezett védekezés, de támadásokra is figyel
-működőképes taktika-> 4-2-3-1 vagy 4-3-2-1
-Interes kötődés(még ha rövid idejű is)
-szimpatikus emberként is, karakteres

Strama:
-meglep, de úgy látom egyelőre rendet tart a sztárok(kiöregedők) közt
-meglepően jól reagál az ellenfél taktikájára, ahhoz alakítja a taktikai hadrendet, van elképzelése
-látszik, hogy akar valamit, értelmesen beszél, nyilatkozik, a jogi diploma mellet ez alap :)

-teljesen rutintalan, és mi nagy átalakulás előtt állunk, aminek levezénylésére (öregek el, de minimum padra velük; esély minőségi igazolásokra, európai [kupa]rutin) nem biztos, hogy készen áll
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Egy jó olaszul tudó emberke lefordíthatná, ezt a kis történetet... :)

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=51853

Érteni nagyjából értem, de a poén valahogy nem esik le, szóval valamit tuti rosszul értelmezek :)

Sokak szerint ez lehet az új jelmondat, úgyhogy biztos valami jó dolog.
RenciDavid

Sky szerint Moratti eldöntötte, hogy marad Strama a következő szezonra.
http://fedenerazzurra.com/2012/05/05/sk ... xt-season/
interfan

RenciDavid írta:Sky szerint Moratti eldöntötte, hogy marad Strama a következő szezonra.
http://fedenerazzurra.com/2012/05/05/sk ... xt-season/

Vigyázzunk még ezzel nagyon. Olasz szakértők véleményire hivatkoznak. Egyik ilyet mond másik olyat. Szóval semmi konkrét nincs.
Ami talán biztos lehet, ahogy Strama is elmondta, Moratti már tudja ki is lesz jövőre az edző.
Ha új edző érkezik legnagyobb esélyes Bielsa, talán még Blanc. Ez esetben Strama nem maradna a klubnál.
Pár hét és okosabbak leszünk.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

mármint nem maradna a klubnál, v az első csapatnál?
interfan

graziejosé írta:mármint nem maradna a klubnál, v az első csapatnál?

Korábban Strama elmondta hogy semmikép nem megy vissza a primaverahoz. Tehát ha új edző jön, akkor ő távozik más csapathoz.
Festa

interfan írta:
graziejosé írta:mármint nem maradna a klubnál, v az első csapatnál?

Korábban Strama elmondta hogy semmikép nem megy vissza a primaverahoz. Tehát ha új edző jön, akkor ő távozik más csapathoz.

Szerintem egy jó eredménnyel a derbyn(lehet,hogy már az iksz is az) megerősítheti azt a kinevezést.
A spórolás jegyében teljesen reális,hogy Moratti őt akarja,
interfan

- Blanc egy interjúban elmondta, hogy nem tudna nemet mondani az internek. Nagyon szeretne egy ilyen nagycsapat edzője lenni. EB után lejár a szerződése, és nem tudja mi lesz, de az EB előtt nem dönt.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=350513

Azt hiszem elég egyértelműen fogalmazott Blanc. Valószínű már Morattiék tudják ki is lesz nyártól. És talán a jövő heti lazio meccs után, ki is mondják marad vagy megy Strama. Várjuk a fejleményeket.

- Cordoba pedig szeretne a csapat közelében maradni. Így biztosan kaphat vezetőségi posztot, menedzser vagy valami megfigyelői posztot.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

interfan írta:- Blanc egy interjúban elmondta, hogy nem tudna nemet mondani az internek. Nagyon szeretne egy ilyen nagycsapat edzője lenni. EB után lejár a szerződése, és nem tudja mi lesz, de az EB előtt nem dönt.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=350513

Azt hiszem elég egyértelműen fogalmazott Blanc. Valószínű már Morattiék tudják ki is lesz nyártól. És talán a jövő heti lazio meccs után, ki is mondják marad vagy megy Strama. Várjuk a fejleményeket.

- Cordoba pedig szeretne a csapat közelében maradni. Így biztosan kaphat vezetőségi posztot, menedzser vagy valami megfigyelői posztot.

nem lenne rossz ha dél-amerikában nézelődne tehetségek után a mi Ivánunk.
most is szóba került valami kis columbiai srác velünk kapcsolatban.
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Moratti a Sky Sportsnak nyilatkozta, hogy jövőre is Stramaccioni lesz az edző!!!
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Festa

Legoemberhajú írta:Már az inter.it is lehozta ;)
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=39922&L=en

Teljesen jó hír:)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nagyon örülök hogy úgy néz ki Strama megkapja jövőre is a bizalmat, mert úgy gondolom hogy megérdemli a lehetőséget az eddig látottak alapján!Amúgy sem voltam elszállva az edzőjelöltektől(AVB,Bielsa)Blanct kivéve.Jövőre egy keretfrissítéssel,fiatalítással harcba szállhatunk a BL indulásért.Bele sem merek gondolni mi lett volna ha Ranierit még a Marseille elleni visszavágó előtt kirúgják!!!A franc egye meg!!!:)

Forza Strama!!Forza Inter!!!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

lucky0 írta:Nagyon örülök hogy úgy néz ki Strama megkapja jövőre is a bizalmat, mert úgy gondolom hogy megérdemli a lehetőséget az eddig látottak alapján!Amúgy sem voltam elszállva az edzőjelöltektől(AVB,Bielsa)Blanct kivéve.Jövőre egy keretfrissítéssel,fiatalítással harcba szállhatunk a BL indulásért.Bele sem merek gondolni mi lett volna ha Ranierit még a Marseille elleni visszavágó előtt kirúgják!!!A franc egye meg!!!:)

Forza Strama!!Forza Inter!!!

Akkor a primavera csapat nem nyerte volna meg az utánpótlás BL-t :P
interfan

Strama maradása már szinte biztos, ahogy ezt Moratti is elmondta.
Elkövetkező napokban fognak leülni tárgyalni a felek, de lehet csak a lazio meccs után. És ezek után hivatalos lehet a maradása.
2éves szerződést fog kapni Strama, opcióval a 3ik évre. Fizetése pedig kb 1.5m euró körül lesz.
Süti

A Derby-n cáfolta amit korábban gondoltam róla, lehet hogy megérdemel egy esélyt. :)
R9.

végre 1 normális döntés morattitól
STRAMALA
Süti

Remélem megtalálja benne Moratti a mi kis Guardiola-nkat.

Ő sem volt sehol pár éve jegyezve az edzők között...
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Pep csak bajnokságot nyert ha jól emlékszem az ifivel...Tehát Strama már jobb :D Komolyra fordítva a szót a lehetséges jelöltek nem biztos h. beválnának,Strama valamicskét bizonyított ezekkel a meccsekkel és megérdemli a bizalmat,remélem jól összerakja jövőre a csapatot, ha nem is bajnoki címre törőt de mindenképpen elvárható lenne a dobogós célkitűzés.Ezt változtatnám a mercato alakulása függvényében... :)

Forza Inter! Sok sikert Strama!
Válasz küldése