Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

A'doma Zajcev Jr.

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

A ritka pillanatok egyike: http://www.inter.it/img/198307-800.jpg
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Donati folyamatosan kezdő a Leverkusenbe.Nekem ne magyarázza meg senki hogy a bl-csoport körből túl jutó csapatba alap ember az nálunk ne lett volna jó.
Szánalmas.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Stankov írta:Donati folyamatosan kezdő a Leverkusenbe.Nekem ne magyarázza meg senki hogy a bl-csoport körből túl jutó csapatba alap ember az nálunk ne lett volna jó.
Szánalmas.

Teljes mértékben egyetértek.. + Caldirola, is végig kente kb. a szezont, mondjuk nem világverő a werder de hát a mi védelmünk meg milyen na.. Mindenki megtanulta, hogy a fiatalokat/saját neveléseket be kell építeni a csapatba nekünk eszünk ágában sincs.. ha meg már fiatal inkább veszünk 18 misiért ahelyett, hogy saját magunkra támaszkodnánk, amit még meg is értenék ha szar lenne az utánpótlás, de eddig is volt egy halom olyan fiatal játékosunk akik máshol lettek alapemberek.. nekünk persze Donati helyett jobb egy Jonathan akit szidni se tudok már mert inkább nevetséges.. az ideiben bőven benne van Mazzarri keze is.. nem jó ez az irány már ha ezt lehet annak lehet nevezni+ a 3 védős bohózat amitől kifutok a világból
Stankov

Nekem Mazzával nincs különösebb bajom,Napolival szép sikert ért el az nem lehet véletlen.A fiatalokhoz való viszonyulást nem értem.Hamsik és Cavani 20 azaz húsz évesek voltak mikor a kezei alá kerültek a délieknél.
J.J,Taider,Kova.Icardi ez 4 fiatal ne hogy má' ez sok legyen.Belfodil leigazolása valóban óriási baromság volt két fiatalt hozni ugyanarra a posztra.Cassanot vlmi jobbra is felhasználhattuk volna mondjuk esetleg Sansone?na de mind1 ez már történelem.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Legnagyobb hulyeseg az Cassano nem megtartasa volt...vele elorebb lennenk
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem a bajaim Mazzával:

-vele várhatjuk a végigvitt fiatalítást, de több ilyen játékos beépítése is erősen kérdéses lesz itt nála. Ha profilt váltanánk-mivel pénzünk nincs, csak a selejtek jönnek szép számmal-akkor én másik edzőre bíznám az irányítást (Donati, Caldirola, Icardi, Belfodil, Kovacic, Mbaye, Bardi, Duncan-esete)

-túlzott ragaszkodás ehhez a 3 védős taktikához, vele nem várható váltás 4 védősre, sosem kedveltem a 3 védőset

-idősebb, rutinos játékosokhoz ragaszkodása mindig is megvolt, ezért van képben pl Cannavaro is

-érthetetlen számomra, hogy az abszolút 0, szurkoló hergelő Kuzmanovic hogyan tudott kezdővé válni nála azután, hogy az év elején borzalmas volt, aztán kb 15 fordulón át be sem állt egy percre sem?
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

PellerG írta:Nekem a bajaim Mazzával:

-vele várhatjuk a végigvitt fiatalítást, de több ilyen játékos beépítése is erősen kérdéses lesz itt nála. Ha profilt váltanánk-mivel pénzünk nincs, csak a selejtek jönnek szép számmal-akkor én másik edzőre bíznám az irányítást (Donati, Caldirola, Icardi, Belfodil, Kovacic, Mbaye, Bardi, Duncan-esete)

-túlzott ragaszkodás ehhez a 3 védős taktikához, vele nem várható váltás 4 védősre, sosem kedveltem a 3 védőset

-idősebb, rutinos játékosokhoz ragaszkodása mindig is megvolt, ezért van képben pl Cannavaro is

-érthetetlen számomra, hogy az abszolút 0, szurkoló hergelő Kuzmanovic hogyan tudott kezdővé válni nála azután, hogy az év elején borzalmas volt, aztán kb 15 fordulón át be sem állt egy percre sem?

Pontosan ez a bajom vele nekem is..
Kuzmának volt egy jó 15 perce a milan ellen, lehet Mazzanak már ennyi is elég hisz ő már "kész" játékos nem fiatal... titkon ilyenekben reménykedek, hogy ezzel Mazza már a jövőre gondol és mivel neki jó sokára jár le a szerződése csak azért játszatja, hogy nyáron hátha valaki rácsap és elviszi innen 3 zacskó m&m's -ért így felszabadul a fizetése...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Hernanes, már nagyon izgultam, hogy official legyen...

http://www.inter.it/en/news/44812
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Guarin hosszabbítása csak pletyka volt, vagy megtörtént?
Stankov

Youme írta:Guarin hosszabbítása csak pletyka volt, vagy megtörtént?

Apropó most akkor vele mi van?Végig fogja duzzogni a lelátón ezt a fél szezont?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Stankov írta:
Youme írta:Guarin hosszabbítása csak pletyka volt, vagy megtörtént?

Apropó most akkor vele mi van?Végig fogja duzzogni a lelátón ezt a fél szezont?

Még él a Galata-vonal, ahogy Ranocchiánál is.
Hétfőn biztosan választ kapunk.
Ha marad, hosszabbítani fog 1 évvel, gondolom azért, hogy nyáron eladható legyen ismét jobb áron, és ne legyen nyilvánvaló, hogy nincs itt helye (nem játszana, lelátón ülne).
Süti

Samuel, Zanetti, Milito, Cambiasso, Chivu, ha jól nézem ennyien maradtak a BL győztes triplázó Interből.

Samuel az év végén távozik szerintem, Milito detto, Zanetti talán még nem vonul vissza, Cambiassoval hosszabbítanak, de jelentős fizetés csökkentés mellett, és még a végén megérjük, hogy Chivu húzza a legtovább közülük. :)

Zanetti, Cambiasso ennyi maradt a Grande Interből...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Süti írta:és még a végén megérjük, hogy Chivu húzza a legtovább közülük. :)

már visszavonult. alkalmatlannak nyilvánították a lábát a profi játékra.

hogy az NSO élő átigazolási cikkéből idézzek:
23.15 Alig kezdődött el az év, már van egy nagy visszavonulónk (illetve kettő – Juninho Pernambucano után). Az orvosi vizsgálatok alapján Cristian Chivu lába alkalmatlan a profi futballra, így a 75-szörös román válogatott, olasz és holland bajnok, olasz és holland kupagyőztes, Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok játékos befejezi a pályafutását. Karrierje során a Resita, az U. Craiova, az Ajax, az AS Roma és az Internazionale mezét viselte.Valószínűleg a román szövetség alkalmazottjaként folytatja.
Süti

Hallottam valami hírfoszlányt erről, de az inter.it-en még fent volt tegnap mint kerettag.

http://www.inter.it/en/squadra/G0818
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Süti írta:Hallottam valami hírfoszlányt erről, de az inter.it-en még fent volt tegnap mint kerettag.

igen ez nekem is feltűnt. ha egy héten belül nem lesz vmi közlemény a honlapon, akkor lehet kamu infó.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Longo tegnap 7 percet kapott a Vallecano színeiben, ezzel több percet játszott bajnokin mint a Veronában fél év alatt. Remélem, hogy ott több lehetőséget kap majd, és nagyon kár, hogy nem olasz kiscsapatban játszik, mert Mazza nem hiszem, hogy így számítani fog rá akár jövőre. Jobban járt volna, ha Ő is a Livornóhoz kerül.
Stankov

Szerintem nem járt rosszabul,legalább ha megérdemli itt játszik is.Továbbra sem értem minek kérik kölcsön ha nem is használják.Több helyre is mehetett volna nyáron kölcsönbe,de ez nem csak a Hellasra jellemző sajnos.
Livornoval mákunk van hogy így játszatják őket,de pl Benassi a Fio meccsig szinte nem is játszott.
Kicsit jobban meg kellene nézni hová is adjuk ezeket a fiatalokat,sokat számítana.
alwin91

Stankov írta:Szerintem nem járt rosszabul,legalább ha megérdemli itt játszik is.Továbbra sem értem minek kérik kölcsön ha nem is használják.Több helyre is mehetett volna nyáron kölcsönbe,de ez nem csak a Hellasra jellemző sajnos.
Livornoval mákunk van hogy így játszatják őket,de pl Benassi a Fio meccsig szinte nem is játszott.
Kicsit jobban meg kellene nézni hová is adjuk ezeket a fiatalokat,sokat számítana.

A Livornoval nagyon jó a kapcsolat, 4 Inter játékossal állnak fel most is, míg a Cataniában Biraghi szerepel.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Biraghinak a következő idénytől szerintem helyet kellene biztosítani az első keretnél. Kicsit bátrabban kellene a fiatalokhoz nyúlni, szerintem.
Rendben, vele kapcsolatban mindig, mindenki erre a találatra hivatkozik, de akkor is gyönyörű: http://www.youtube.com/watch?v=QGfh01PiRcM A védelemben és a középpályán is hasznos a srác.

FORZA INTER!!!
Süti

DSanton39 írta:
Süti írta:Hallottam valami hírfoszlányt erről, de az inter.it-en még fent volt tegnap mint kerettag.

igen ez nekem is feltűnt. ha egy héten belül nem lesz vmi közlemény a honlapon, akkor lehet kamu infó.

Hivatalos, Chivu visszavonult!

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/inter-befejezte-palyafutasat-a-bl-gyoztes-vedo-2313033
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Süti írta:
DSanton39 írta:

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/inter-befejezte-palyafutasat-a-bl-gyoztes-vedo-2313033

Végre ! Legalább már az ő szerencsetlénkedéseit nem kell néznük.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Chivu barátunk még sem adja fel olyan könnyen.
Hiába minősítették az orvost alkalmatlanra a pályára lépéshez, ő nem akar visszavonulni.
Ügynöke tagadta hogy bármikor is nyilatkozott volna olyat.
Ajánlatot tettünk Chivunak 500 ezer euró, de ő ezt nem fogadta el.
Ragaszkodik a fizetésében megszabott összeghez, magyarul ha szerződést akarunk bontani vele, akkor 1m-t kellene most fizetni neki.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Süti írta:
DSanton39 írta:

Végreee!!! :D :D :D
interfan

Korai az öröm sajnos...
Chivu nem vonult vissza, sőt fentebb leírtam a helyzet.
NSO cikk, mit is várunk.
Ügynöke tagadta hogy ilyet nyilatkozott volna.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

interfan írta:Korai az öröm sajnos...
NSO cikk, mit is várunk.

"Un saluto a tutti i tifosi dell' Inter e a chi mi vuole bene.
Volevo comunicarvi due cose oggi.La prima e che devo fare un altro intervento complesso quindi sarà difficile prevedere il mio futuro da calciatore.Ma in questo momento quello che a me interessa e la mia vita da uomo sano,integro e tranquillo.La seconda e che ho incontrato la societa, abbiamo parlato del mio futuro,abbiamo trovato una soluzione che a breve vi faremo sapere.
Vi ringrazio per la comprensione
Cristian Chivu"
Chivu facebook oldaláról van. Valaki lefordítaná, hogy mit is jelent pontosan?
interfan

zsizsi14 írta:
interfan írta:Korai az öröm sajnos...
NSO cikk, mit is várunk.

"Un saluto a tutti i tifosi dell' Inter e a chi mi vuole bene.
Volevo comunicarvi due cose oggi.La prima e che devo fare un altro intervento complesso quindi sarà difficile prevedere il mio futuro da calciatore.Ma in questo momento quello che a me interessa e la mia vita da uomo sano,integro e tranquillo.La seconda e che ho incontrato la societa, abbiamo parlato del mio futuro,abbiamo trovato una soluzione che a breve vi faremo sapere.
Vi ringrazio per la comprensione
Cristian Chivu"
Chivu facebook oldaláról van. Valaki lefordítaná, hogy mit is jelent pontosan?

Saját Twiterre is kiírta ugyanezt.
Újabb műtétre lesz szüksége. Nehéz megmondani pályára tud e lépni még valaha, de már csak az érdekli egészséges elétet éljen.
Beszélt az Inter vezetőivel megállapodtak a jövőről.
Amit hamarosan tudatnak mindenkivel.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Süti írta:Zanetti, Cambiasso ennyi maradt a Grande Interből...

Ott van még Obi is, csak ő most kölcsönben.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Campione írta:
Süti írta:Zanetti, Cambiasso ennyi maradt a Grande Interből...

Ott van még Obi is, csak ő most kölcsönben.

Én úgy tudom ő a következő évben került a felnőttek közé. Aki még itt van a triplázós keretből az Mariga.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Hatalmas pióca ez a Chivu, ismét bebizonyosodott... :D

Pedig már akartam írni hogy akkora púp a hátunkon hogy talán kicsit hiányozni is fog, erre tessék. Beszarás. :lol:
Festa

Alvarez egy hónapra kidőlt sérülés miatt.
Most eljőhet Botta ideje.
A hosszú sérülés után megértem,hogy nem akar tőle 90 perceket,de játszon csak 60.perceket amikor már 2-0-ra vezetünk!
R9.

még mindig nem értem meg h h engedhettük el maicont..és jonit kell nézni helyette
Süti

R9. írta:még mindig nem értem meg h h engedhettük el maicont..és jonit kell nézni helyette

Jó gyorsan túltetted magad rajta. :)
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Süti írta:
R9. írta:még mindig nem értem meg h h engedhettük el maicont..és jonit kell nézni helyette

Jó gyorsan túltetted magad rajta. :)

Viszont igaza van..:-)
Stankov

Ha már roma akkor Benatiát meg kell említenem,borzasztó hogy ilyen vezetőség miatt milyen játékosokról csúsztunk le.Tegnap gyakorlatilag az összes Lazio támadást ő hiúsította meg
A'doma Zajcev Jr.

Stankov írta:

Ha már roma akkor Benatiát meg kell említenem,borzasztó hogy ilyen vezetőség miatt milyen játékosokról csúsztunk le.Tegnap gyakorlatilag az összes Lazio támadást ő hiúsította meg

Hát igen. Tartósan jó teljesítményt nyújt, kellően agresszív, jól szerel és tökéletes korban van. Kellett volna, mint egy falat kenyér.
Festa

Stankov írta:

Ja és ha jól emlékszem bagóért 6 milkáért vették..
A'doma Zajcev Jr.

Festa írta:Ja és ha jól emlékszem bagóért 6 milkáért vették..

Mi Silvestrét vettük annyiért. :lol:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A tegnapi Lazio-Roma meccset nézve,nekem is pont ez a kérdés jutott eszembe.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

vaskalap írta:
A tegnapi Lazio-Roma meccset nézve,nekem is pont ez a kérdés jutott eszembe.

szerintem kérdezzük meg a vezetőséget.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Maicon a VB-n szeretne ott lenni. Hány éves 33-34? Az utolsókat rúgja ezen a szinten. Tény a jelenlegi Interből kimagaslana. De Őt is ahogy kipaterolták innen...
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Kapusok: 1. Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi;

Védők: Jonathan 2, 4 Javier Zanetti, Juan Jesus 5., 6. Marco Andreolli, Hugo Campagnaro 14., 23., Andrea Ranocchia, Walter Samuel 25, 33 Danilo D'Ambrosio, 35. Rolando, 55. Yuto Nagatomo;

Középpályások: 13. Fredy Guarin, Gaby Mudingayi 16, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19. Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 88 Hernanes;

Csatárok: 8. Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icard, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito

Kovacic nincs a keretben.Nekem nem meglepetés:
A'doma Zajcev Jr.

Külön edzett ma, sérülése lehet! ;)
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

"Kovacicnak pedig össze kellett varrni a térdénél a bőrét, semmi komoly baj nincs vele"
Facebook-on találtam
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Nem tudom mi volt ma a Cagliari-Livorno meccsen, de a fiataljaink szépen termeltek, sajnos főleg lapokat, M'Baye és Bardi sárga, Benassi gólpassz plusz piros lap az utolsó percben. Nem tudom mit csinált, de butaság volt bármit is tett, mostanság beverekedte magát a kezdőbe és jól is játszik, remélem nem fog emiatt kiszorulni majd.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

3 pirosat osztott ki a bíró, nem hinném, hogy feltétlenül Benassi a hunyó. Mindenesetre remélhetőleg csak 1 meccses eltiltás.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

"Javier Zanetti döntött. Szögre akasztja elnyűhetetlen stoplisait. Vállfára teszi a mezt, amit közel 20 éven át hordott. Úgy tűnik, hogy a kapitány hoszsú útja végén partot ér. Tervei szerint május 11-én játszaná utolsó mérkőzését az Inter színeiben. Szomorú nap lesz ez minden Interista számára."

Egy olasz focival foglalkozó fb oldalról van a hír, nem tudom mennyire hiteles.
R9.

Marco írta:"Javier Zanetti döntött. Szögre akasztja elnyűhetetlen stoplisait. Vállfára teszi a mezt, amit közel 20 éven át hordott. Úgy tűnik, hogy a kapitány hoszsú útja végén partot ér. Tervei szerint május 11-én játszaná utolsó mérkőzését az Inter színeiben. Szomorú nap lesz ez minden Interista számára."

valszeg igaz

én ott leszek az utsó meccsén az tuti :) sztem pont napoli ellen
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Marco írta:"Javier Zanetti döntött. Szögre akasztja elnyűhetetlen stoplisait. Vállfára teszi a mezt, amit közel 20 éven át hordott. Úgy tűnik, hogy a kapitány hoszsú útja végén partot ér. Tervei szerint május 11-én játszaná utolsó mérkőzését az Inter színeiben. Szomorú nap lesz ez minden Interista számára."

Ha hiteles az oldal, ha nem valószínűleg így lesz.
Sajnos a sérülése után már nem az igazi, bár csoda hogy vissza tudott térni ilyen sérülésből.
Szerintem sokan könnyes szemmel nézik majd az utolsó meccsét.
Grande Capitano
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:

valszeg igaz

én ott leszek az utsó meccsén az tuti :) sztem pont napoli ellen

Lazio
Bárhonnan nézzük már most is Zanetti nélküli Interről beszélünk.
Emiatt is példát vehet róla mindenki, ha már nem megy azt nem kell erőltetni. Örök ikon, legenda. Szobrot kell neki állítani. :)
alwin91

Livorno ma nagyon fontos győzelmet aratott a Cagliari ellen idegenben. Benassi gólpasszt adott, majd kiállították, Duncan játszot mellett a középpályán egyébként. A szélen Mbaye 7.9-es értékelést kapott a whoscored.com-on, ami nagyon jó. Nagyon remélem, hogy legalább az egyikük szerencsés lesz és jövőre már itt fog játszani. A Handanovic-Bardi cserét már most aláírnám...
Válasz küldése