Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Inter101
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Ha nagy dobásrol beszélünk akkor lehet Gerrard is vagy Torres, ha igazak a pletykák, vagy Kaká-Maicon csere(mondjuk ez durva lenne), vagy Ibra vissza? Szinte végtelen variáció. Messi??
.Lehet hogy semmi nem igaz a nagy durranásból!!
- Cupi
Inter101 írta: Messi??.Lehet hogy semmi nem igaz a nagy durranásból!!
Morattinak régóta nagy kedvence és többször is mondta, hogy szeretné egyszer Inter mezben látni Messit.
Persze ez jelenleg álom kategória csak, most még mozdíthatatlan, meg nem is akarna eljönni onnan....persze évek múlva lehet váltana az új kihívások miatt és akkor biztos be fogunk próbálkozni nála.
- DSanton39
Inter101 írta:Ha nagy dobásrol beszélünk akkor lehet Gerrard is vagy Torres, ha igazak a pletykák, vagy Kaká-Maicon csere(mondjuk ez durva lenne), vagy Ibra vissza? Szinte végtelen variáció. Messi??.Lehet hogy semmi nem igaz a nagy durranásból!!
Kakával nem járnánk jól, ellenben Elano vagy Robinho jobb lenne Eto'o amúgy sem az igazi visszavont csatárnak, vagy Pandev, ők lehetnének cserealapok, persze ezek csak az én képzelgéseim, valóságalapja 0
- Laci78
BandInter írta:Mai hír: Kuyt szinte tuti hogy marad. Jó a viszonya Rafaval de nem akarja követni. Maradni szeretne a Liverpoolnál.
Pedig kezdtem megkedvelni, csupaszív játékos, ilyen jó lenne nekünk, aki kihajtja a belét.
- Adriano92
Azt mondjátok fiatalítani kell.Akkor minek kéne eladni Balotellit is?:O Ő is fiatal, és egész jó játékos(kicsit nagyképű is
).Ráadásul olasz.Volt néhány ügye a szezonban, de az mind az ügynöke miatt volt.(legalábbis úgy tudom hogy az ügynöke mondta neki mit nyilatkozzon.)
- Atosz
horas írta:Fabregas kurva jó játékos,de jelengeg igazából Sneijder posztján lenne okvetlen szükség rá.
Középpálya közepén kevés lenne védekezsében.ahogy szerintem Eto"o és Pandev helyén is.
Cambi majd megoldja a védekezést. Képes rá, mellé úgyis kell egy irányítani képes játékos (nem mintha ő nem lenne az, de így koncentrálhat jobban a védekezésre).
A mai defenzív futballnak amúgy sem árt, ha nincs 2 védekező középpályás minden csapat kezdőjében.
Cesc tipikus háttér irányító, mint Pirlo vagy Xavi.
Nem akarok a Barcával példálózni, de ha ott bizonyos Buszkecc megoldja a védekező feladatokat a középpályán, nehogymár egy Cambiasso mellé kelljen egy a labdaszerzésre leredukálódott feladatú középpályás. Fabregas tökéletes összhangot képezhetne Cambi és Snidling közé.
Azt hiszem, nem lenne rossz vétel
- Cupi
Adriano92 írta:Azt mondjátok fiatalítani kell.Akkor minek kéne eladni Balotellit is?:O Ő is fiatal, és egész jó játékos(kicsit nagyképű is).Ráadásul olasz.Volt néhány ügye a szezonban, de az mind az ügynöke miatt volt.(legalábbis úgy tudom hogy az ügynöke mondta neki mit nyilatkozzon.)
Ja és az ügynöke vágta földhöz az Inter mezt a Barca meccs után és az ügynöke vette fel a milan mezt valamint az ügynöke mutogatott a szurkolóknak is meg sokszor unottan és sértődötten lézengett a pályán míg a többiek küzdöttek és hajtottak, stb....
Egyébként ha eladjuk biztos nem apróért, Moratti nem hülye, szépen legombolja azt aki megvenné
Fabregas tényleg jó lenne, de sajna kevés esély van rá szerintem
- Toldo
- Kapcsolat:
Srácok, de azt se felejtsük el, hogy ha olasz játékost adunk el.. a nevezések miatt (bár nem számoltam utánna) nem ártana olaszt venni.... vagy felhozni egy sajátnevelést....
- Atosz
Toldo írta:Srácok, de azt se felejtsük el, hogy ha olasz játékost adunk el.. a nevezések miatt (bár nem számoltam utánna) nem ártana olaszt venni.... vagy felhozni egy sajátnevelést....
Ranocchia, Faraoni... Gyarapodnak az olaszok.
- kiscivis
Atosz írta:Toldo írta:Srácok, de azt se felejtsük el, hogy ha olasz játékost adunk el.. a nevezések miatt (bár nem számoltam utánna) nem ártana olaszt venni.... vagy felhozni egy sajátnevelést....
Az túlzás, mert Ranocchia most még tuti nem jön, Faraoni pedig a tartalékokhoz érkezett.
- Atosz
kiscivis írta:Atosz írta:Toldo írta:Srácok, de azt se felejtsük el, hogy ha olasz játékost adunk el.. a nevezések miatt (bár nem számoltam utánna) nem ártana olaszt venni.... vagy felhozni egy sajátnevelést....
Az túlzás, mert Ranocchia most még tuti nem jön, Faraoni pedig a tartalékokhoz érkezett.
De általában mindig tarcsijátékosokkal együtt jön ki a nevezésünk, most majd Faraoni is beleférhet..
Ranocchia meg jön majd télen, ráér.
- realevil
A Róma 4 millát + Mexest adná Burdiért cserébe 
- jdanika
Ezt hol olvastad ?? kíváncsi lennék hol találtál ilyen cikket, mexes-t szerintem semmi pénzért nem adnák el, főleg nekünk. 
-
Injoc
jdanika írta:Ezt hol olvastad ?? kíváncsi lennék hol találtál ilyen cikket, mexes-t szerintem semmi pénzért nem adnák el, főleg nekünk.
Isten mentsen meg minket ettől a kis búzától...lehet h jó játékos (volt valamikor
- BandInter
Az év vicce!
A mankeszter után a cselszki is szeretné Sneijdit....
Ancelotti barátunk arra hivatkozott hogy csak tesztelik Moratti ellenállását.... 35 millát adnának...
Balotelli is beszélt... Tulajdonképp sokat mondott de mégsem mondott semmit. Tud az érdeklődésekről. Ő játszani szertne és ha az Interben nem megy akkor majd megy máshol. Viszont Moratti mondta hogy neki helye van itt.... Ő erre azt mondta hogy nagyon örül neki és megtiszteltetés neki ez.
Balo és Maicon egy kaptafa.... Menni akarnak de nem engedik könnyen őket. És ugye az kiderűlt hogy annyira a Realnak sem kell Maicon mert nem hajéandóak a zsebbe nyúlni. Balo sem megy szerintem.... Ha most adnak érte (hasamra ütök) 40-et akkor Moratti mond 45-öt... ha az még jó nekik akkor mond 50-et. Addig megy amíg elfordúlnak a "vásárlók".
De aztán majd kiderűl....
A mankeszter után a cselszki is szeretné Sneijdit....
Ancelotti barátunk arra hivatkozott hogy csak tesztelik Moratti ellenállását.... 35 millát adnának...
Balotelli is beszélt... Tulajdonképp sokat mondott de mégsem mondott semmit. Tud az érdeklődésekről. Ő játszani szertne és ha az Interben nem megy akkor majd megy máshol. Viszont Moratti mondta hogy neki helye van itt.... Ő erre azt mondta hogy nagyon örül neki és megtiszteltetés neki ez.
Balo és Maicon egy kaptafa.... Menni akarnak de nem engedik könnyen őket. És ugye az kiderűlt hogy annyira a Realnak sem kell Maicon mert nem hajéandóak a zsebbe nyúlni. Balo sem megy szerintem.... Ha most adnak érte (hasamra ütök) 40-et akkor Moratti mond 45-öt... ha az még jó nekik akkor mond 50-et. Addig megy amíg elfordúlnak a "vásárlók".
De aztán majd kiderűl....
-
zanetti88
DSanton39 írta:mike írta:DSanton39 írta:az egyetlen nagy dobás Fabregas lenne középpályára.
Mondjuk nem tudom hogyan férnének meg Sneijderrel a középpályán.
Mindenesetre egy Fabregas-Cambi-Sneijder hármas valszeg pusztítína
kicsit több védekező szerep jutna Fabregasra, szerintem nem lenne gondja itt
Atosz írta:Beníteznek nem csak spanyol emberei vannak?
Amedeo Carboni 1997-2006-ig a Valencia sportigazgatója.
Rafael Benítez 2001-2004-ig a Valencia edzője.
Carboni akkor még játékosa volt a valenciának, később lett a sportigazgatója
- DSanton39
igazad van. sorry
a lényeg hogy onnan az ismeretség Benítez és Carboni között
a lényeg hogy onnan az ismeretség Benítez és Carboni között
- zsizsi14
A héten nem voltam netközelben. Valaki le tudná írni, hogy mi is történt a héten? 
- Adriano92
Jólvan Cupi igazad van. 
- interista23
Újabb érdekesség vagy kacsa.De igazából nem értem minek kellene ő nekünk már. 
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... sarol.html
- realevil
jdanika írta:Ezt hol olvastad ?? kíváncsi lennék hol találtál ilyen cikket, mexes-t szerintem semmi pénzért nem adnák el, főleg nekünk.
Itt.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/10/2018909/roma-wont-give-up-on-inter-defender-nicolas-burdisso-report
- e.szabi
Szerintem meg 1 kamu az egész. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy a Milannal tárgyal, vagy például egyáltalán nem is Milánóba van, hanem tegyük fel Torinoba, és a Juvehoz fog szerződni, ők pont akarnak úgyis még tapasztaltabb védőt. Itt nincs rá szükség. Am is csak régebben is úgy került szóba, hogy Mourinho akarta volna, de akkor is lebeszélték róla, hogy inkább Luciot hozzuk el. Azóta Mourinho nincs itt, és am is nem tudom elképzelni, hogy tegyük fel 10 milláért igazolunk 1 32 éves védőt. Nem sokára jön Ranocchia, és szerintem a vezetőség sem így képzeli el a fiatalítást, amit annyira hangoztatnak.
- benito92
Na mourinho új kiszemeltje balbunkónak Chivu. Nem tud leszállni rólunk...
Carvalho nagyon jó védő de ő most ide felesleges. Lúcio-Samuel páros egyikét sem tenném ki a kezdőből miatta. Belső védő posztra már 1 jövőbeni tehetséget megszereztünk, jövőre jön mégegy.
Carvalho nagyon jó védő de ő most ide felesleges. Lúcio-Samuel páros egyikét sem tenném ki a kezdőből miatta. Belső védő posztra már 1 jövőbeni tehetséget megszereztünk, jövőre jön mégegy.
- DSanton39
Mou távozása után ez a nyár erről szól. a lényeg hogy egyben tartsuk ezt a keretet, és akkor könnyen behúzhatjuk a maradék 3 címet is.
- versenyszellem
interista23 írta:Újabb érdekesség vagy kacsa.De igazából nem értem minek kellene ő nekünk már.
jó, hát ez vicces cikk, mikor abból von le következtetést,hogy azért igazol ide, mert tavaly volt szó róla.
csak két apróságot hagytak ki:
Azóta megvettük helyette Lúciót
Azóta elment Mou és ő akarta Carvalhot.
tehát ha tényleg Milanoba érkezett, akkor inkább tárgyal a Milannal, mivel az Inter védelmébe nyilvánvalóan nem kell a fentiek miatt, hiába kellett volna esetleg tavaly
- Tommy
Az a homokos "imádomarómát" Mexes ide ne jöjjön.. Ritka szar védő, lassú, körülményes, idegbeteg, Burdisso kiszoríttota, ez sok mindent elmond róla..
Arról meg nem is beszélve, hogy kb minden 2 nyilatkozatában a klubot ócsárolja.
-
Kis-Kis
BandInter írta:A mankeszter után a cselszki is szeretné Sneijdit....
Ezen miért vagytok meglepődve? A tavaszi szezon és a világbajnokság egyik legjobb játékosa, aki hátán viszi a válogatottat. Jelenleg nem tudnék mondani még egy ilyen játékost.
- Gabosska
- Kapcsolat:
http://www.sport.ro/italia/ac-milan-da- ... inter.html
A Milán adna hét millió ajrót Daminutaért, Fossatiért és Filkorért...
Durva...
Mi elszórjuk őket és más vagyont adna értük...
Durva...
- DSanton39
Gabosska írta: http://www.sport.ro/italia/ac-milan-da- ... inter.html
Durva...
simán megérné. első csapat közelébe egyik se fog kerülni.
- Marco
Ez egy akkora kacsa sztem, Filkor aki egy B ligás csapatba se tud beférni pont egy Milan szintű klub figyelmét kelti fel...
- Tommy
Teljesen hihető..
Filkor meg Daminuta kölcsönadott klubjaikban sem voltak kezdők, pedig nem egy acélos gárdába lettek kölcsönadva.
Ezek közül Fossati aki érhet valamit, őt nagy tehetségnek tartják, valószínű a bolognába megy kölcsönbe.
7 milliot meg nem érnek együtt sem.
Filkor meg Daminuta kölcsönadott klubjaikban sem voltak kezdők, pedig nem egy acélos gárdába lettek kölcsönadva.
7 milliot meg nem érnek együtt sem.
- Cupi
Adriano92 írta:Jólvan Cupi igazad van.
bevallom jobban örültem volna ha ez nem is lehet téma mert Balotelli csak a tehetségével bizonyít és nincsenek ezek az ügyek...
Sneijder után meg érdeklődhet bárki,úgyis marad
Filkort megvenné a milan....ezen jót nevettem
- versenyszellem
Gabosska írta:http://www.sport.ro/italia/ac-milan-da-7-milioane-de-euro-pentru-daminuta-si-alti-doi-pusti-de-la-inter.html
Durva...
tekintve hogyha egy klub vagyonokat adna értük, akkor nemigazán lehetne elszórásnak nevezni, ha esteleg tényleg létrejön az üzlet.
mégis mit kéne csinálni ezekkel a fiatalokkal. talán 4-5 év múlva eljutnak olyan szintre hogy beférnének a keretbe. ha pedig egyikük másikuk mégis istenadta tehetség, hát akkor vigye minél többre, nekünk megvan a kész csapatunk, ha valakit pótolni kell pótolunk minőségi igazolással majd.
- Tommy
Marco írta:Ez egy akkora kacsa sztem, Filkor aki egy B ligás csapatba se tud beférni pont egy Milan szintű klub figyelmét kelti fel...
Ilyen az mikor a nagyokos románok elkezdenek "híreket" gyártani.
-
RenciDavid
Azért jó pár játékost elherdáltunk már akikről azt hittük, hogy nem lesz semmi aztán máshol betették őket az A ligás csapatba és kiemelkedőt nyújtottak.
Én óvatosabban kezelném az ügyet...nehogy 3 év múlva megint koppanjunk, h eladtunk 3 B ligást és mi lett belőlük.
Én óvatosabban kezelném az ügyet...nehogy 3 év múlva megint koppanjunk, h eladtunk 3 B ligást és mi lett belőlük.
-
RenciDavid
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22940
Ráadásul úgy néz ki nem a Románok találták ki a hírt...
Ráadásul úgy néz ki nem a Románok találták ki a hírt...
- horas
Az első értelmes és posztra történő igazolási hír ezen a nyáron.:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... portivo-la
- Tommy
RenciDavid írta:Azért jó pár játékost elherdáltunk már akikről azt hittük, hogy nem lesz semmi aztán máshol betették őket az A ligás csapatba és kiemelkedőt nyújtottak.
Csak azok a játékosok ilyen korban már alapemberek voltak egy b ligás csapatban is..
Ezek közül Fossati aki nagy tehetségnek tartanak, őt nem szabad eladni.. Másik kettő mehet, de kötve hinném hogy a milannak kéne valamelyik is.
- Nia
horas írta:Az első értelmes és posztra történő igazolási hír ezen a nyáron.:
Filipe Luisról már volt szó ezen a nyáron.Számomra nagy kérdés,hogy mennyire van túl azon a brutális januári lábtörésen.Bár már játszott a Deporban is az utolsó fordulókban.
-
gabesz
Sztem ebben az átigazolási időszakban a legnagyobb erősítés Sneijder, Milito és Maicon megtartása lenne. Én nem számítok olyan hatalmas dobásra mint ahogy azt sok lap megírta mostanában, és ha a meghatározó játékosaink maradnak, felesleges is lenne.
- horas
Nia írta:horas írta:Az első értelmes és posztra történő igazolási hír ezen a nyáron.:
Filipe Luisról már volt szó ezen a nyáron.Számomra nagy kérdés,hogy mennyire van túl azon a brutális januári lábtörésen.Bár már játszott a Deporban is az utolsó fordulókban.
Igen,sajnos ez benne van,hogy lehet,hogy nem fog tudni úgy jűtszani mint elötte.
Az Arsenal-os Eduardo tökéletes példa erre.
- horas
gabesz írta:Sztem ebben az átigazolási időszakban a legnagyobb erősítés Sneijder, Milito és Maicon megtartása lenne. Én nem számítok olyan hatalmas dobásra mint ahogy azt sok lap megírta mostanában, és ha a meghatározó játékosaink maradnak, felesleges is lenne.
Moratti azt mondta,hogy egy sztárigazolás mindenképpen lesz.
Hát igazából középhátvéd és balszélső kellene.
Vidic vagy Kolarov jöhetne.
- Marco
Szánalmas ez az NSO is bár ezt eddig is tudtam, ők már úgy írják h azért akarjuk a 3 fiatalt oda adni a Milannak, mert nem tudjuk állni Mancini fizuját
Aki tudtommal maradt kölcsönbe a Milannal vagy nem ?
-
RenciDavid
Marco írta:Szánalmas ez az NSO is bár ezt eddig is tudtam, ők már úgy írják h azért akarjuk a 3 fiatalt oda adni a Milannak, mert nem tudjuk állni Mancini fizujátAki tudtommal maradt kölcsönbe a Milannal vagy nem ?
az nso csak lefordítja ezeket a híreket
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... a-2036666/
maradt ezek szerint a Milannal, valószínűleg úgy h a Milan fizeti a fizuját vagy annak nagy részét de cserébe kérnének játékost...
- versenyszellem
RenciDavid írta:Azért jó pár játékost elherdáltunk már akikről azt hittük, hogy nem lesz semmi aztán máshol betették őket az A ligás csapatba és kiemelkedőt nyújtottak.
de még mindig nem értem, mi ebben a 'koppanás', nem lehet 50 fős keretünk!
..az más kérdés hogy miért hozunk tehetségtelen embereket a csapathoz sok pénzért akár külföldről is..
-
gabesz
Hát ha ezek a hírek igazak akkor nem csalódtam a Milanban, 3.7 m euróért megvásárolhatták volna Mancinit, ami akárhogy is nézem aprópénz egy ilyen játékosért(még ha az utóbbi 2 éve csalódás is volt), de neeem, inkább megint kölcsönvennék, de ezt is úgy h mi fizessük a fizuja egy részét. A gyereknap már elmúlt a karácsony meg messze van még... Még ha a Lecce vagy a Reggina csinálná ezt akkor megérteném...
- mike
gabesz írta:Sztem ebben az átigazolási időszakban a legnagyobb erősítés Sneijder, Milito és Maicon megtartása lenne. Én nem számítok olyan hatalmas dobásra mint ahogy azt sok lap megírta mostanában, és ha a meghatározó játékosaink maradnak, felesleges is lenne.
Így van
Ha mindenki maradna akkor sztem max egy védekező kp kellene meg talán egy szélső támadó.
A többi poszton megvagyunk szerencsére.
- jdanika
mike írta:gabesz írta:Sztem ebben az átigazolási időszakban a legnagyobb erősítés Sneijder, Milito és Maicon megtartása lenne. Én nem számítok olyan hatalmas dobásra mint ahogy azt sok lap megírta mostanában, és ha a meghatározó játékosaink maradnak, felesleges is lenne.
Így van![]()
Ha mindenki maradna akkor sztem max egy védekező kp kellene meg talán egy szélső támadó.
A többi poszton megvagyunk szerencsére.
Miguel Veloso szerintem jó választás lenne....
- internaZIOnaLe
Látom nem nagyon pörögnek az események itt a fórumon! Gondoltam akkor én feldobom a tempót kicsit!
Mai pletykák:
* Mancini marad?
* Sneijder családjából valaki kiszivárogtatta, hogy menni akar a MU-ba! (ez mekkora hülyeség)
* Coutinho elfoglalja az 1 db EU-n kívüli helyet, (és nagyon úgy néz ki hogy számolnak vele a nagy csapatnál) így Tevez érkezése Balottelliért cserébe FELEJTŐS! Mivel Carlitos-nak nincs EU-s okmánya.
Kár.... mondjuk a kis brazilnak örülök, de annak hogy így Tevez nem fér be a keretbe, már kevésbé. Én még 1 évet adok Balogh Ferkónak... ha nem változik meg, nyáron szív lapáttal csapatnám szét azt az agyatlan tök fejét, aztán meg kiárusítanám!
* Filkor és a másik két társa lehet hogy több mint pletyka volt és tényleg a kuzinoknál landolnak?!
Kb. ennyit találtam hirtelen!
Amúgy nagyon gyengus eddig ez az átigazolási piac. Hivatalosan jött már valaki hozzánk Castellazzi-n Biabiany-n (Mariga másik felén) kívül???? Elvileg nem. Hát nem tudom, legalább 1 játékost már le kelett volna igazolni... hogy kicsit pezsdüljön fel az élet körülöttünk.
Remélem ez a hét (így a VB után) már meg fogja hozni az átörést és kicsit aktivizáljuk magunkat a piacon... ÉRDEMBEN IS!
Mai pletykák:
* Mancini marad?
* Sneijder családjából valaki kiszivárogtatta, hogy menni akar a MU-ba! (ez mekkora hülyeség)
* Coutinho elfoglalja az 1 db EU-n kívüli helyet, (és nagyon úgy néz ki hogy számolnak vele a nagy csapatnál) így Tevez érkezése Balottelliért cserébe FELEJTŐS! Mivel Carlitos-nak nincs EU-s okmánya.
* Filkor és a másik két társa lehet hogy több mint pletyka volt és tényleg a kuzinoknál landolnak?!
Kb. ennyit találtam hirtelen!
Amúgy nagyon gyengus eddig ez az átigazolási piac. Hivatalosan jött már valaki hozzánk Castellazzi-n Biabiany-n (Mariga másik felén) kívül???? Elvileg nem. Hát nem tudom, legalább 1 játékost már le kelett volna igazolni... hogy kicsit pezsdüljön fel az élet körülöttünk.
Remélem ez a hét (így a VB után) már meg fogja hozni az átörést és kicsit aktivizáljuk magunkat a piacon... ÉRDEMBEN IS!
- internaZIOnaLe
Jaaaaaaaaaa! Coutinho! Meg is van akit hiányoltam! Az 1 ember akit leigazltunk, bár hiába nagy tehetség, azért még elég kis név ő a "szakmában", szóval azért én egy ismertebb emberkét szeretnék már kék feketében látni!
Amit még elfelejtettem.....
Elia már lehet hogy a héten átteszi székhelyét Olasz honba..... csak az a kérdés, hogy Torino közúti átkelője, vagy Milánó kék fekete fele lesz az uticél!
Amit még elfelejtettem.....
Elia már lehet hogy a héten átteszi székhelyét Olasz honba..... csak az a kérdés, hogy Torino közúti átkelője, vagy Milánó kék fekete fele lesz az uticél!