A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mazzarinak én sem örülnék, de akkor ki? A legjobb az lenne, ha valami csoda folytán pénz állna a házhoz (akár új tulaj, vagy befektető /csak hát ez nem nem a "pár nap alatt megvan" kategória/) és visszahoznánk Mourinho-t. Higgyétek el, van az a pénz. Márpedig, ha valami turbános zsenié lenne a klub...na de hagyjuk, mert ez így nem a "közeljövő zenéje" kategória.
Továbbra is azt mondom, hogy Leonardo megoldhatná némi anyagi ráfordítással a gondokat. Mazzari szerintem sem az a nyertes típus, bár fejlődőképes, már nem úgy néz ki, mint egy csöves, hanem egész gentleman kinézetre tett szert... :)
Más.
Az egész sztorit úgy sem ismerjük és a spekuláció a legtöbb, amit megengedhetünk magunknak azzal kapcsolatban, hogy mi is történt 2010 óta. Íme egy lehetőség:
Óriási szarban van anyagilag a klub a pénzügyi fairplay miatt. Megvan a BL, de annak a pénznek a helye is. Pénzek befolynak, játékost nem nagyon veszünk, csak eladunk. Hozunk egy költségkímélőbb edzőt, akivel meg lehet ismét a elődöntő, vagy akár a döntő is és egy újabb diadal esetén (de már az előbbieknél szintúgy) egy komoly summa. Nem veszünk senkit, de egyben tartjuk a Grande Inter 2.0-t.
Ekkor beüt a krach. A sztárjaink egyszerre mondanak csődöt, az edző megbukik, majd Leo alatt a csapat feltámad, de a végére elfárad és a BL-ből is kiesünk.
Nem jött be elég pénz egy sztárnak ismét menni kell, de nem baj, mert még mindig van fantázia a csapatban ezt megmutatták a fiúk, így mást nem adunk el. Elérkezünk ezt követően oda, hogy azok a játékosok, akik pár éve még tízmillió eurókat értek, mostanra fizetésükkel teher a klubnak és formájuk alapján nem kellenek ennyi fizuért sehová. Ergo foltozza a vezetőség a lyukakat azóta és mivel nincs igazán nagy siker, így a nagyobb bevétel és az anyagi stabilitás sem megoldott.
Kérdés! Ti mit csináltatok volna Moratti helyében? Biztos, hogy eladtátok volna a sztárokat, mikor megnyertük velük a BL-t, vagy miután a következő szezon végén elkezdtek futballozni?
A lényeg, hogy Morattinak most (persze, ha így volt kicsit más a helyzet) egy teljes mea culpa kéne. Be kellene vallania, hogy elrontották és sorozatos rossz döntéseket hoztak. Hogy hiba volt Oriali menesztése. A játékosok el nemadása (szép szó). Branca előléptetése, Ausilio és az edzők kinevezése. Valamint az is, hogy Stramara túl nagy terhet rótt, túl kevés eszközzel. Mindezt nyilvánosan...sosem fogja megtenni, pedig lehet nem néznénk hülyének és örülnénk neki, hogy rájött tévedett. Csak ezt bevallani, olyan mintha azt mondanánk, hogy tulajdonképpen belebukott a projektbe a csúcsok csúcsáról...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én sztem josét visszalehetne hozni
nem hiszem h kérne 10 milliót
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

R9. írta:én sztem josét visszalehetne hozni

igy meg, hogy tegnap Interes salat dedikalt "europa bajnoka" felirattal szerintem ez akar jelzes is lehet.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

realevil írta:
R9. írta:én sztem josét visszalehetne hozni

igy meg, hogy tegnap Interes salat dedikalt "europa bajnoka" felirattal szerintem ez akar jelzes is lehet.

Egy dolog a biznisz meg egy a szerelem...
Ez José is tudja.Ezért megy előbb a Psg,Man City,Chelsea hármas bármelyikébe mint inkább hozzánk,hogy az El-ben szórakozzon.
Amennyiben nem lesz igazam megkövetek mindenkit,de az lenne a világ 8. vagy 9.csodája ha JM valaha is visszajönne.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Mindenképp olyan kell aki ismeri az olasz közeget edződként,még Mounak is kellett majd' 1 szezon mire felvette az olasz stílust,szerencséjére akkori keretünk annyival erősebb volt a többieknél hogy ezt elbírta.
Így Blanc,Bielsa és a nálam egy pillanatra felmerülő két név Klinsmann,Rijkaard is kilőve.
Mazzarri-3 védős taktikán kívül tud-e mást is?jó kérdés,de a mostani gyenge szereplésből ne induljunk ki sztem ez annak szól hogy nem tudják kivel mi lesz a nyáron
Delio Rossi?-Palermot szépen felépítette de kérdés hogy komolyabb célokért küzdő csapatba megállná-e a helyét
Deschamps?-ennek a juvénak talán mondhatjuk hogy ő tette le az alap pillérjeit aztán elég csúnyán elzavarták,most ő a francia szövetségi kapitány?akkor mind1 is
Mihajlovic?-kemény kezű,van már tapasztalata,mozdítható,Inter kötődés
Mancini?-tuti kivágják a szezonvégén a Cityből
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Mourinhon és Capellon kívül én nem látok olyan edzőt aki mozdítható és a keret nem enné meg reggelire, + elég felkészült. Ilyen Mazzari, Delio Rossi nagyon kevés ide, 3 védős rendszer felejtős. Blanc és Bielsa szerintem szintén megbukna. Deshamps és Mihajlovic említésre se méltó. Sajnos nincsenek jó edzők csapat nélkül, talán ezért is kéne várni nyárig, biztosan lesznek új lehetőségek edzőkérdésben is.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Az utóbbi évek edzőihez képest a sokat szidott Mancs is taktikai zseninek nevezhető és a jelenlegi helyzetben bőven segítség lenne. Nem volt szép az elválás, de inkább ő, mint Mazzari. Realitása nincs a dolognak azt hiszem.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Mancini? Na Őt aztán nem akarom itt látni. Hozná magával a szar fociját meg a hülye stílusát. Aztán európai porondon beégnénk minden szar csapat ellen. Szerencsére ezek az idióta arabok azt hitték, hogy egy taktikai zseni és úgy megemelték a fizetését, hogy ezek után ide biztosan nem jön.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Nagy az esélye, hogy szezon végén menesztik az arabok, akkor meg nyilvánvaló lesz, hogy akkora fizut máshol nem kap. De én sem látnám itt szívesen. Összességében itt a fórumon és külföldi oldalakon is szóba került nevek közül nem látnám itt szívesen a Mancini, Mazzarri, Bielsa, Blanc sort. Akiknek örülnék, örültem volna, csak esélytelen. Mourinho :) Simeone, AVB.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

e.szabi írta:Nagy az esélye, hogy szezon végén menesztik az arabok, akkor meg nyilvánvaló lesz, hogy akkora fizut máshol nem kap. De én sem látnám itt szívesen. Összességében itt a fórumon és külföldi oldalakon is szóba került nevek közül nem látnám itt szívesen a Mancini, Mazzarri, Bielsa, Blanc sort. Akiknek örülnék, örültem volna, csak esélytelen. Mourinho :) Simeone, AVB.

José jöhetne 1-2 évre, csak amíg nyer 2 bajnoki címet meg egy BL-t, aztán mehet megint tovább felőlem. :D Egyébként szerintem Mazzarri kb. Gasperrini 2...
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

alwin91 írta:Mancini? Na Őt aztán nem akarom itt látni. Hozná magával a szar fociját meg a hülye stílusát. Aztán európai porondon beégnénk minden szar csapat ellen. Szerencsére ezek az idióta arabok azt hitték, hogy egy taktikai zseni és úgy megemelték a fizetését, hogy ezek után ide biztosan nem jön.

Ezt úgy írod, mintha most nem szar focit látnánk hétről hétre. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy válogassunk a jobbnál jobb nevekben.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

A'doma Zajcev Jr. írta:
alwin91 írta:Mancini? Na Őt aztán nem akarom itt látni. Hozná magával a szar fociját meg a hülye stílusát. Aztán európai porondon beégnénk minden szar csapat ellen. Szerencsére ezek az idióta arabok azt hitték, hogy egy taktikai zseni és úgy megemelték a fizetését, hogy ezek után ide biztosan nem jön.

Ezt úgy írod, mintha most nem szar focit látnánk hétről hétre. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy válogassunk a jobbnál jobb nevekben.

Az nem jelenti azt, hogy adni kell a szarnak egy pofont.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

RenciDavid írta:Mourinhon és Capellon kívül én nem látok olyan edzőt aki mozdítható és a keret nem enné meg reggelire, + elég felkészült.

Ne haragudj, de ez az álom kategória amit leírsz.

Mourinho-t, Capello-t nem tudjuk kifizetni, ezt mindenki végérvényesen megérthetné. ;)
RenciDavid

Süti írta:
RenciDavid írta:Mourinhon és Capellon kívül én nem látok olyan edzőt aki mozdítható és a keret nem enné meg reggelire, + elég felkészült.

Mourinho-t, Capello-t nem tudjuk kifizetni, ezt mindenki végérvényesen megérthetné. ;)

Lehet hogy az, de ha edzőre ugyan úgy nem költönk a továbbiaknak sem többet ahogy játékosokra sem, akkor meg kb mind1 ki lesz az edző... maradunk a 6-8. helyen.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

RenciDavid írta:
Süti írta:

Lehet hogy az, de ha edzőre ugyan úgy nem költönk a továbbiaknak sem többet ahogy játékosokra sem, akkor meg kb mind1 ki lesz az edző... maradunk a 6-8. helyen.

szerintem vannak csapatok, ahol nem Mourinho és Capello az edző és mégis előrébb végeznek mint a 6-8. hely!
RenciDavid

Igen csak nem ilyen játékosigazolási politikával mint amit mi csináltunk az elmúlt 2 évben. Ilyen gyenge kerettel nem lehet csodát tenni.
Süti

RenciDavid írta:Ilyen gyenge kerettel nem lehet csodát tenni.

Azt is végérvényesen megérthetné mindenki, hogy nem a csodát várjuk, hanem egy elég gyenge bajnokságban egy BL-t érő 3. helyet.

Csoda az volt amit José azzal a kerettel véghezvitt, na az csoda volt, BL, bajnokság, kupa.

Az volt a csoda kategória.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Süti írta:
RenciDavid írta:Ilyen gyenge kerettel nem lehet csodát tenni.

Azt is végérvényesen megérthetné mindenki, hogy nem a csodát várjuk, hanem egy elég gyenge bajnokságban egy BL-t érő 3. helyet.

Csoda az volt amit José azzal a kerettel véghezvitt, na az csoda volt, BL, bajnokság, kupa.

Az volt a csoda kategória.

Azt hiszem ezzel mindent elmondtál. Mindent, szó szerint mindent összefoglaltál.
Ez a Seria A kimondottan gyenge. Ilyen gyenge nem is tudom volt e valaha.
Ha ezeket a nulla meccseket hozzuk: Siena, Cagliari, Torino, Genoa, Bologna.
(Csak a hazaikat írom)
12 azaz 12 ponttal több lenne. 6 ponttal lennék a második helyen.
A roppant erős Juvetol pedig 3 pontra.
Ezeket a meccseket csoda lett volna hozni, ráadásul hazai pályán???
Nem gondolja ezt senki komolyan.
Egy db idegenbeli meccsről nem beszéltem még.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Zengát is írják megint...nem tudom én annyira őt se szeretném.
interfan

Na és akkor az edzőkérdés:

- Moratti a hírek szerint borzasztó dühös, elvesztette a türelmét. Stramat és Brancat hibáztatja, a kialakult helyzetért.
Strama megkapta újabb ultimátumát, ha nem nyerünk a Samp ellen, Stramat kirúgja Moratti.
- Ha ezt megtörténik, akkor Figo-Baresi páros veheti át a csapatot nyárig.
Mindenképpen csak ideiglenes megoldás lesz, ha megy Strama.

Nyáron pedig jöhet a forradalom. Strama és Branca biztos távozók. Sőt Ausilio is valószínű:
- Legfőbb és első számú jelölt, Mazzarri. Már állítólag kapcsolat felvétel is történt. Egyértelmű favorit.
- Talán Bielsa még a valószínű, az Argentinok miatt. Moratti is nagy rajongója.
Blanc is képbe van még. Zenga is lehetőség lehet.
- Valamint felmerült 2 új név, de ők inkább csak pletykák.
Lucescu és Ancelotti.

- Branca is távozik már most, ha Strama is. De legkésőb nyáron megy.
Leonardo lehet az utódja. Ez ügyben nem nagyon van kérdés.
Moratti állítólag megunta, a sok semmitmondó igazolást, pénzkidobást, és rossz döntés.
Valamint, már a Sneijder ügy is Branca miatt alakult úgy ahogy.
- Sportigazgatót is keresünk, Ausilio helyére.
Ha Mazzarri érkezik, akkor jön vele Bigon. Tehát ő lenne az új sportigazgató.
De még mindig írnak Oriali visszatérésről.
Valamint Corvino neve is felmerült, aki korábban a Fiorentina sportigazgatója volt.
e.szabi

Saját vélemény, talán egy kis cinikusság is van benne. Mazzarrival aztán lesz forradalom, esélyünk nem lesz trófeát nyerni, tényleg forradalom. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

moratti ritka nagy gyoker :D most jon ra arra h rocchit leigazolni hulyeseg?

ez igen, nem csodalom h nem tartjak kint nagy esznek
Festa

e.szabi írta:Saját vélemény, talán egy kis cinikusság is van benne. Mazzarrival aztán lesz forradalom, esélyünk nem lesz trófeát nyerni, tényleg forradalom. :D

A mostaninál stabilabb lenne a játékunk Mazzarival,de valami mintha hiányozna abból az emberből,hogy igazán nyerő legyen.Nekem ha Branca távozik az már a forradalom kezdete.
Ha elmegy szerintem sokan fellélegeznek majd.Mondjuk én amennyi sérült van az orvosi stábot is lecserélném+ egy normális erőnléti edzőt is beszereznék.
interfan

Moratti se semmi azért. Mindenki tudta és látta, hogy ez a két jómadár nem elég semmire. Sőt csak elrontanak mindent amit tudnak. (Branca-Ausilio)
2010-óta alig-alig volt minőségi, jó igazolás. (Handa, Rano, Juan, Palacio)
Rengeteg pénzt elszórtak ezek, gyökér, nulla játékosokra.
Valamint olyanokra akikre semmi szükség.
Lassan 3 éve csinálják ezek ketten a szart.
Moratti pedig most jön rá?
Amikor minden ember észrevette már ezt, nem idén, hanem min 1éve.

Tényleg kell 2 új vezető. Ezek a nevek elismert, komoly szakemberek.
(Leo, Bigon, Oriali, Corvino)
Akármelyik kettő jön, az hatalmas előrelépés lesz. És ez tényleg egy nagy változás. Sőt, minőségi váltás lehet.

Az edzőkérdés már nehezebb téma. Stramanak mennie kell, legkésőbb szezonvégén. Ezt belátta már Moratti is, már szinte tény ez.
De ki lesz az új edző?
- Top edző esélytelen, pont a fizetések miatt.
Mourinho fizetése 15.5m euró, Capello 8m, Hiddink 8m. De most felvetődött Ancelotti fizetése is 13,5m euró.
Esélytelen ez a kategória.
- AVB, Simeone szintén esélytelen, de ők nem a fizetés miatt. Nagyon jó helyen vannak, ráadásul hosszútávú szerződéssel.
- Mazzarri a favorit. Tapasztalata van, elismert is, tekintélye is van. Őt azért nem enné meg ez a keret, az biztos. Napolinal is azért jó csapatott épített fel.
De számomra a legnagyobb kételyt, a 3védős rendszere veti fel.
Tudna e ezen változtatni, vagy akkor ehhez kell az egész keret igazítani.
- Bielsarol leírtam már, hogy nem szabad őt idehozni. Blanc pedig megint kérdéses.
- Ilyen Zenga felé megoldás pedig semmire nem jó.
- Mihajlovic szintén egy nagy kérdés.
- Lucescu pedig elismert ez nem kérdés. Eredményei is vannak. Sőt még nálunk is volt 98-99 között.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

interfan írta:De számomra a legnagyobb kételyt, a 3védős rendszere veti fel.
Tudna e ezen változtatni, vagy akkor ehhez kell az egész keret igazítani.

ha bármelyik a kettőből megtörténik már előrébb vagyunk mint pl Gasperinivel, ahol volt egy adott 3-4-3 és azt játszani nem tudó keret :)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Utáltam Lucescut, ő ne jöjjön! :)

Viszont egy kérdésem azért lenne, ha nincs pénz akkor mit ér, hogy nem Branca-Ausilio párosunk van? A top játékosok nem fognak kevesebb bért kérni, a top klubok nem fognak kevesebbet kérni a top játékosaiért. Szóval az, hogy megakadályozzák Rocchi leigazolását az édeskevés a jelenlegi helyzetünkben. A fejétől bűzlik a hal, Morattinak kellene eladnia a klubbot. Szerintem túl sok mindenbe szól bele. Láttam Cout játszani, és azon gondolkodtam, hogy ezek a játékosok ugyanazon a poszton nálunk miért nem csinálnak szart se? Ha Ricky elmenne az Arsenalba, esküszöm hogy top játékos lehetne. De arról is meg vagyok győződve, hogy Rano is sokkal jobb játékot nyújtana máshol. Szerintem a menedzser szemlélet hiányzik nagyon innen, nem egy ember felel a csapatért és az igazolásokért, hanem 4. (emlékezzünk a triplázásra, Mou kőkeményen beleszólt mindenbe) A két jómadarunknak a papírmunkát kellene csinálnia, a csapat, a taktika és az igazolások menjenek a vezetőedző kezébe. Moratti meg üljön a tribünön, szívja a cigijét, simogassa a felesége bundáját és örüljön az újabb scudettónknak!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Lucescu 2.0 :D végülis most jobb lenne,most tele vagyunk gyors,brazil zsonglőrrel ;)

bírom,hogy azért,mert az Inter,Milan,Napoli visszaesett,mindenki szerint a többi csapat is. ez arányosan működik szerintetek? 2.-4. csapat közelebb került a többi 10-12 csapathoz. Lehet ezért van,hogy van esélyünk a 2. helyre. Legnagyobb sztár Cavani. De a Milan,Napoli is simán ki tud kapni egy Chievo-tól ma. Régen is, csak most nincsenek Kaká-k,Rui Costa-k,Ronaldo-k. Ezért is van,hogy egy veronai vereség után bárkinél bejöhet egy bergamoi zakói is. Ma sokkal nehezebb Cataniaban nyerni,mint pár éve.
Ilyen kerettel Simeone-től sem várnám el a sima dobogót. Egy több éve együtt lévő,megszervezett Napolinak is nehéz.

Moratti meg az ultimátumai. Jövőhéten végérvényesen búcsúzunk a BL-től és rengeteg pénztől. Miért nem most rúgja ki? Hogy Baresieknek még lehetetlenebb feladatuk legyen? Ha meg elment a BL akkor minek rúgja ki? Nem mind1?
interfan

Dirtylt írta:Utáltam Lucescut, ő ne jöjjön! :)

Viszont egy kérdésem azért lenne, ha nincs pénz akkor mit ér, hogy nem Branca-Ausilio párosunk van? A top játékosok nem fognak kevesebb bért kérni, a top klubok nem fognak kevesebbet kérni a top játékosaiért. Szóval az, hogy megakadályozzák Rocchi leigazolását az édeskevés a jelenlegi helyzetünkben. A fejétől bűzlik a hal, Morattinak kellene eladnia a klubbot. Szerintem túl sok mindenbe szól bele. Láttam Cout játszani, és azon gondolkodtam, hogy ezek a játékosok ugyanazon a poszton nálunk miért nem csinálnak szart se? Ha Ricky elmenne az Arsenalba, esküszöm hogy top játékos lehetne. De arról is meg vagyok győződve, hogy Rano is sokkal jobb játékot nyújtana máshol. Szerintem a menedzser szemlélet hiányzik nagyon innen, nem egy ember felel a csapatért és az igazolásokért, hanem 4. (emlékezzünk a triplázásra, Mou kőkeményen beleszólt mindenbe) A két jómadarunknak a papírmunkát kellene csinálnia, a csapat, a taktika és az igazolások menjenek a vezetőedző kezébe. Moratti meg üljön a tribünön, szívja a cigijét, simogassa a felesége bundáját és örüljön az újabb scudettónknak!

Tényleg Lucasecu nem kéne. Remélem a mi románunk, Chivu is eltakarodik innen messzire.
De azzal nem értek egyet, hogy nem lenne változás ha elmenne Branca-Ausilio.
Azzal sem értek egyet, hogy semmi pénzünk nincs.
Mert igenis van, csak ezek az okosak szarul költik el.
Elég megnézni a mostani téli mercatot. Volt 20m eurónk, amit egy az egybe elszartak. Úgy hogy csatár nem jött.
De visszamehetünk régebben is. Santon 6m-ért el, Nagatomo 6m-ért jött.
Pazzini 18m, Jonathan 5, Forlan 5m, Alvarez 11m, Pereira 12m, Silvestre 2m, Kovacic 12m.
Ennyi pénzt elköltöttünk a semmire. Ennyi pénzből normális játékosokat hozhatunk volna, de ez a két okos megoldotta szarul.
Szóval igenis lenne változás, ha jön Leo, és Bigon, Oriali, Corvino közül valaki.
Csak okosan kellene költeni.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Festa írta:
e.szabi írta:Saját vélemény, talán egy kis cinikusság is van benne. Mazzarrival aztán lesz forradalom, esélyünk nem lesz trófeát nyerni, tényleg forradalom. :D

A mostaninál stabilabb lenne a játékunk Mazzarival,de valami mintha hiányozna abból az emberből,hogy igazán nyerő legyen.Nekem ha Branca távozik az már a forradalom kezdete.
Ha elmegy szerintem sokan fellélegeznek majd.Mondjuk én amennyi sérült van az orvosi stábot is lecserélném+ egy normális erőnléti edzőt is beszereznék.

Mazzari szerintem nem akkora edző, 5 évébe telt mire felépítette ezt a Napolit, ami a BL közelébe sem lenne ha két milánói gárda nem szenvedne ennyire.
Dris

98/99-es szezonban 4 edzőnk volt.kísértetiesen hasonló most is a helyzet.
Lucescut pedig azt hiszem 4 hónap után rúgták ki
Moratti a 4-es szám bűvöletében élt abban az időben:]
interfan

Ez az ultimátumot szerintem senki nem érti.
Nem nyerünk a Samp ellen, akkor 6-7 pontra leszünk a BL-től. Úgy, hogy nem csak 1 csapat van előttünk.
(Lassan már a Roma is beér, ezáltal előz is)
Utána jön egy Juve meccs, ami megint lesz egyszerű.
Tehát ha megy Strama, Baresieknek marad 9 forduló, vagy 8.
Minimum 7 pont lemaradással, szóval esélytelen.
Régen ki kellett volna rúgni Stramat, amikor még volt esély.
Mert hiába nem megoldás Baresi-Figo, de láttuk egy ideiglenes lendületet adhat.
(Leo érkezése, Ranieri érkezése, Strama érkezése)
Ugyanazt éljük át, ami tavaly volt Ranierivel. Mire elküldtük 10pont volt a hátrány, esélytelen helyzet volt. Őt megmentette a Milan verés, és a győzelmi széria.
Stramat pedig a Juve verés, valamint szintén a győzelmi széria.
Moratti nem tud időben lépni. 1 éven belül kétszer ugyanaz a hiba.
Sok mindent elmond ez sajnos.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Most jön a visszatérő hiba. Edző, eddigi taktikai repertoárját leszarva ehhez a kerethez.
Egy jobb Gasperini,vagy egy gyengébb Benitez?! Nagy a dilemma. A reményt veszik el a szurkolóktól. Jövőre ugye nem kell BL,új csapat épül mint idén. Mazzari stílust biztos átveszik 1 nyár alatt.. Átalakítjuk a keretet? Diamantiékkal. :)

Tisztelem Moratti-t, de tisztára ugyanaz,mint Schumacher. 2010 után már csak a nevét,kultuszát rombolja le.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Hát, ha tényleg ezek a nevek vannak a kalapban, talán még Blanc lenne, a legmegfelelőbb. Nem sokat tudok róla, mert kevés franszoá válogatott meccset néztem, de Bordoval voltak jó eredményei, és 4-2-3-1 az, ami talán leginkább alkalmas lenne ennek a keretnek. + A többi névtől inkább óvjon minket az ég, Mazzari nekem is Gasp kicsit, csak a Napoli nem azt a szintet képviseli, mint a Genoa. Cavani nélkül irtó impotens a játékuk.

Branca leváltásával, meg legalább spórolunk pár repülő jegyet.

Vicc, hogy Moratti megint csak másokban találja meg a hibát, pedig akkora gerenda lóg ki a szeméből... De igazából nekem mind1, hogy milyen úton javulunk, legyen az stáb váltás/tulajváltás, csak legyen már vége ennek a 3 éve tartó fejetlenségnek, szenvedésnek.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

És ismét ugyanabba a szarba lépünk, ha nem megy, rúgjuk ki az edző. Ha a vezetőink továbbra is ilyen kaotikus módon irányítják az Intert, akkor ebben az évtizedben nem nyerünk semmit.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Sztem Mazzari-val nem leszünk előrébb. A 3 védős taktikához a keret teljesen alkalmatlan. A középső védőink rettenetesen lassúak, ebben a felállásban ez pedig láttuk mihez vezet.

A másik pedig, hogy természetesen ugyanaz lenne, mint Gasperini-nél. Hozza a taktikáját, a vezetőség meg szarik egy nagyot rá és nem igazolunk a felállásnak megfelelően.

Egyébként Mazzari mindenhol 3 védős felállással játszatta a csapatait, mert nekem csak ez rémlik tőle?
Dris

Várhidi Petinél senki nem ért jobban az olasz focihoz.
lehet elküldök Morattiéknak pár régi mágnestáblás felvételt hátha ajánlatot tesznek neki!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A Corriere dello Sport szerint az Inter vezetőségének két komoly kiszemeltje van Stramaccioni posztjára, nevezetesen a klub korábbi játékosa, jelenleg a szerb válogatottat irányító Sinisa Mihajlovics, valamint a Shakhtar Donyeck román mestere, Mircea Lucescu, aki 1998 és 1999 között már irányította a Nerazzurrit.

Sinisa munkásságát ismerem, de Lucescu-ról nem sokat tudok. Vélemény?
Dan-i-nter

Shaktar meccseket nézve (BL) látványos, gyors támadó focit játszat a csapatával, nem véletlen vannak ott rendszeresen a legjobb 16 között. Abból a szempontból talán jó lenne, hogy ha van bajnokság, amit még leköröz a Serie A, akkor az egy ilyen liga mint az ukrán, ergo talán ő is szívesebben jönne, mint egy Simeone Spanyolból. Emlékszem tavaly/tavaly előtt eléggé megizzasztotta a Barcát hazai pályán, igaz aztán beleszaladt egy nagy verésbe, de hát mégis csak más szint a két csapat.
Festa

Dan-i-nter írta:Shaktar meccseket nézve (BL) látványos, gyors támadó focit játszat a csapatával, nem véletlen vannak ott rendszeresen a legjobb 16 között. Abból a szempontból talán jó lenne, hogy ha van bajnokság, amit még leköröz a Serie A, akkor az egy ilyen liga mint az ukrán, ergo talán ő is szívesebben jönne, mint egy Simeone Spanyolból. Emlékszem tavaly/tavaly előtt eléggé megizzasztotta a Barcát hazai pályán, igaz aztán beleszaladt egy nagy verésbe, de hát mégis csak más szint a két csapat.

Lucescu már megégette magát az Inter padján egyszer.Én nem vagyok híve a "felmelegített húslevesnek".Maradjon csak Ukrajnában.A reális nevek közül akkor még inkább Mazzari.
1.Ismeri a serie a-t
2.Róla nem tudom elképzelni,hogy leugatják a játékosai.Van tekintélye.Egy Figonak is játékosként van tekintélye. Mihajlovic 1-2 év edzősködés után dettó.
e.szabi

Lucescunak lejár nyáron a szerződése, és azt mondta, nem hosszabbít. Személy szerint inkább őt látnám szívesebben, mint Mazzarrit vagy Mihajlovicsot. Igaz már 67 éves, szóval nem túl hosszú távra jönne, de ha elkezdődne végre ténylegesen a csapatépítés, lenne rá mondjuk 3 éve, és azalatt folyamatosan tűz közelben lehetnénk minden fronton, akkor jó lenne. Utána meg jöhetne vissza José csúcsra járatni a csapatot, triplázni. :D
Süti

Festa írta:Róla nem tudom elképzelni,hogy leugatják a játékosai.Van tekintélye.Egy Figonak is játékosként van tekintélye. Mihajlovic 1-2 év edzősködés után dettó.

Mihajlovic-ot nem ugatná le senki sem, az biztos.

Mazzari-val a fő gond a három védős játék, hogy azzal mit kezdene a keret.
interfan

Teljes káosz az olasz média is, edzőkérdésben. Annyi név van, átlátni is nehéz a helyzetet.
De próbáljuk meg, esélyesség szerint:
- Legtöbb lap egyetért abban, hogy Mazzarri a favorit. Ő az első számú lehetőség.
Nagy eséllyel távozik Nápolyból, így az Inter neki is nagy lehetőség.
Mint azt tudjuk, nyáron lejár a szerződése.
- Bielsa a következő név. Lejár a szerződése, Argentinok miatt jöhet, valamint Moratti is nagy csodálója.
- Blancrol szintén sokat olvasni, nincs csapata, fizetése sem vészes. Ő is egy komoly lehetőség.
- Lucescu neve is egyre komolyabban felmerült. Ő elmondta, hogy jelenleg csak a Shaktarta koncentrál. Erre a kérdésre szezonvégén tér vissza.
Azt is hozzátette, hogy nem beszélt Morattival, és ez csak pletyka.
De elmondta, hogy kész visszatérni Olaszba, és nagyon érdekes ez a lehetőség.
Valamint, hogy Morattival mennyire jó a kapcsolata.
Neki is lejár nyáron a szerződése.
- Zenga és Mihajlovic a következők a sorban. Mindkettőnek csapata van.
Mihajlovicot 2014-ig köti szerződés, a Szerb válogatotthoz.
Zenga pedig, az Al-Nasr edzője.
Mindkettő otthagyná jelenlegi munkahelyét az Interért.
De egyik név sem olyan meggyőző Morattiéknak.
- Gyenge pletykaként felmerült Spaletti neve is. Nem valószínű kategória ő.
2015-ig van szerződése, a Zenitel, fizetése pedig 3.3m euró.
- Spanyol lapok szerint Mourinho is visszatérhet. Ezt olasz lapok meg is cáfolták.
Miszerint vagy PSG, vagy Anglia a következő állomás neki.
Fizetése miatt is esélytelen, mivel 15,5m-t keres.
- Ancelotti is csak gyenge pletyka volt még. De ő is esélytelen, a fizetés miatt.
Ami neki 13,5m.
- Egyes szakértők szerint, még mindig akarjuk Simeonet. De gyakorlatilag sansztalan, mivel 2017-ig hosszabbított. Szóval felejtős ő is.

Ez kb a jelenlegi helyzet. Meglátjuk mi lesz, és ki érkezik nyáron.
Ha pedig rosszul alakul a Samp meccs, akkor nyárig Figo-Baresi kettős veszi át a csapatot.
Dan-i-nter

Szerintem tök mind1, hogy 10 évvel ezelőtt Lucescu mit alkotott, ennyi idő alatt azért fejlődik az ember, állítom, hogy Strama 10 év múlva top csapat edzője lesz. Mazzarinál én jobban örülnék neki/mint már korábban írtam Blancnak. Egyik se top edző, de ebből a kalapból szerintem ők lennének ide a legalkalmasabbak.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Dan-i-nter írta:Szerintem tök mind1, hogy 10 évvel ezelőtt Lucescu mit alkotott, ennyi idő alatt azért fejlődik az ember, állítom, hogy Strama 10 év múlva top csapat edzője lesz. Mazzarinál én jobban örülnék neki/mint már korábban írtam Blancnak. Egyik se top edző, de ebből a kalapból szerintem ők lennének ide a legalkalmasabbak.

Lehet, hogy 10 év múlva topcsapat edzője lesz, de addigra meg fogja tanulnia azokat a dolgokat, amikhez jelenleg sajnos semmi köze! Szerintem Mourinho másodedzője hamarabb fog topcsapatot irányítani, mint Strama! Ilyen töketlen edző nem való ide, láthatóan a tökös legények élnek csak meg nálunk. Mou és Mancini, akik mertek, bevállaltak, verekedtek, sírtak és nyertek!
Dris

azért az hogy Lucescu megégette magát az Inter kispadján szerintem elég erős túlzás.
kb decembertől márciusig volt ő az edző.
ennyi idő alatt mi az istent lehet csinálni?semmit...
abban a szezonban összesen 4 edzőnk volt.szerintem inkább ez a nem normális nem az hogy Lucescu, nem verte meg a Man Unitedet 8-0ra a Bl középdöntőben!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta:Teljes káosz az olasz média is, edzőkérdésben. Annyi név van, átlátni is nehéz a helyzetet.
De próbáljuk meg, esélyesség szerint:
- Legtöbb lap egyetért abban, hogy Mazzarri a favorit. Ő az első számú lehetőség.
Nagy eséllyel távozik Nápolyból, így az Inter neki is nagy lehetőség.
Mint azt tudjuk, nyáron lejár a szerződése.
- Bielsa a következő név. Lejár a szerződése, Argentinok miatt jöhet, valamint Moratti is nagy csodálója.
- Blancrol szintén sokat olvasni, nincs csapata, fizetése sem vészes. Ő is egy komoly lehetőség.
- Lucescu neve is egyre komolyabban felmerült. Ő elmondta, hogy jelenleg csak a Shaktarta koncentrál. Erre a kérdésre szezonvégén tér vissza.
Azt is hozzátette, hogy nem beszélt Morattival, és ez csak pletyka.
De elmondta, hogy kész visszatérni Olaszba, és nagyon érdekes ez a lehetőség.
Valamint, hogy Morattival mennyire jó a kapcsolata.
Neki is lejár nyáron a szerződése.
- Zenga és Mihajlovic a következők a sorban. Mindkettőnek csapata van.
Mihajlovicot 2014-ig köti szerződés, a Szerb válogatotthoz.
Zenga pedig, az Al-Nasr edzője.
Mindkettő otthagyná jelenlegi munkahelyét az Interért.
De egyik név sem olyan meggyőző Morattiéknak.
- Gyenge pletykaként felmerült Spaletti neve is. Nem valószínű kategória ő.
2015-ig van szerződése, a Zenitel, fizetése pedig 3.3m euró.
- Spanyol lapok szerint Mourinho is visszatérhet. Ezt olasz lapok meg is cáfolták.
Miszerint vagy PSG, vagy Anglia a következő állomás neki.
Fizetése miatt is esélytelen, mivel 15,5m-t keres.
- Ancelotti is csak gyenge pletyka volt még. De ő is esélytelen, a fizetés miatt.
Ami neki 13,5m.
- Egyes szakértők szerint, még mindig akarjuk Simeonet. De gyakorlatilag sansztalan, mivel 2017-ig hosszabbított. Szóval felejtős ő is.

Ez kb a jelenlegi helyzet. Meglátjuk mi lesz, és ki érkezik nyáron.
Ha pedig rosszul alakul a Samp meccs, akkor nyárig Figo-Baresi kettős veszi át a csapatot.

Úgy gondolom,Blanc lenne még mindig a legjobb,persze ez szubjektiv.A kérdés mennyire lenne megkötve a keze.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Számomra is Blanc a további favorit.Szerintem a taktikája illene a csapathoz.
e.szabi

Moratti azonnali hatállyal felmond, és elfogadja a pápai tisztséget, felszállt a kék-fekete füst.

Egyébként lehet akárki az edző, ha nem hagyják dolgozni. Elsősorban meg kell erősíteni a keretet. Van gyakorlatilag 5 érkezőnk, abból 2 szélső, és mi van ha olyan edző jön, aki nem szeretne szélső játékot játszatni? Vagy tudnak valamit, ami nem került nyilvánosságra, vagy majd lesz megint 2-3 játékosunk, akik egy percet nem játszanak, mint most szinte Alvarez.
Dan-i-nter

Dirtylt írta:
Dan-i-nter írta:Szerintem tök mind1, hogy 10 évvel ezelőtt Lucescu mit alkotott, ennyi idő alatt azért fejlődik az ember, állítom, hogy Strama 10 év múlva top csapat edzője lesz. Mazzarinál én jobban örülnék neki/mint már korábban írtam Blancnak. Egyik se top edző, de ebből a kalapból szerintem ők lennének ide a legalkalmasabbak.

Lehet, hogy 10 év múlva topcsapat edzője lesz, de addigra meg fogja tanulnia azokat a dolgokat, amikhez jelenleg sajnos semmi köze! Szerintem Mourinho másodedzője hamarabb fog topcsapatot irányítani, mint Strama! Ilyen töketlen edző nem való ide, láthatóan a tökös legények élnek csak meg nálunk. Mou és Mancini, akik mertek, bevállaltak, verekedtek, sírtak és nyertek!

Egy szóval nem mondtam, hogy tartsuk itt, csak mondtam, hogy ne induljunk ki abból, hogy 10 évvel ezelőtt mit nyújtott egy edző.

Én Lucescunak örülnék, ami Shaktar meccset láttam, mindig élveztem, pedig jó néhány alkalommal esélytelenként léptek pályára, gondolok pl. itt a már említett Barca elleni meccsre, de mondhatnám idén a Juve meccset is. Másik meg Blanc. Egyébként mind2 edző 4-2-3-1-et favorizál, ha jól tudom, lehet ezért a sok szélső? :) Mazzarri maradjon csak Nápolyban.
RenciDavid

Mazzarri óriási bukta lenne, szerintem ő sem tudna elszakadni a 3 védős rendszerről. A keretünk a friss igazolásokat is nézve a 4-2-3-1, 4-3-3, 4-3-2-1 felállásokra alkalmas.
Arról nem beszélve, hogy 3 védővel nemzetközi porondon nincs példa arra h vki eredményt ért volna el, annak ellenére hogy egyre több olasz csapat játszik 3 védővel. Napoli rendre beég nemzetközi porondon.

Egyébként Lucescuról azt írják, hogy nagyon jól kezeli a fiatalokat és nagyon ért hozzá hogy fejlődjenek. Ezért is lehetne jó választás.
Válasz küldése