A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

e.szabi

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

internaZIOnaLe írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/796-%C5%91k-kasz%C3%A1lt%C3%A1k-a-legt%C3%B6bbet-a-bl-ben-egy-%C3%A9vtized-alatt

Ebből nekem nem az következne, hogy annyira gyengén állunk anyagilag..... :roll: Bár tudom, hogy minden az ellenkezőjére utal! :cry:

Inkább ijesztő. Illene stabilan állni anyagilag, de az elmúlt 15 év gazdálkodása hazavágta a klubot.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hülyeség az a Mou-PSG. Nem fog odamenni. Az sem biztos, hogy Ancelotti onnan lelép. Eddig az volt a pletyka h Ancelotti megy a Realba és ezért megy majd oda Mou, de most már AVB Realba szerződéséről sokkal több a cikk.
Ha Mou a PSG-be megy az azt jelentené h semmi, de semmi más nem érdekli csak hogy a legtöbb pénzt keresse. Én ezt kizártnak tartom, nem fog odamenni. Angol csapat vagy mi.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Ki gondolta, hogy Guardiola megy a bayernbe? Szerintem José egyszer tuti visszajön, de az inkább legyen évekkel később és legyen az Inter az utolsó klubja.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

José felmondta az albérletét madridban.. ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:José felmondta az albérletét madridban.. ;)

És te tényleg el tudod azt képzelni, hogy visszatér??
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Süti írta:

Jose újra elmondta, hogy kész visszatérni az Interhez.
De egy korábbi interjúban azt is mondta, hogy nem tudja mikor lesz ennek az ideje.
Mi csak reménykedhetünk. Ami azért tényleg biztos, hogy rengeteg a fizetése.
Legalább 10m euró.
Viszont több olasz lap is azt írja, hogy Mou visszatérésé, garancia lenne az új szponzorokra. Tehát a Stadion építés szempontjából is nagyon fontos lenne.
Valamint játékosok számára is sokkal vonzóbb lenne az Inter.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=109880
interfan

Elég sok szó van a következő edzőről, az olasz médiában.
Jelenleg Strama-é a bizalom.
De nagyon kérdéses a jövője, eredményektől függ.
Ha meglesz a BL hely (egyes hírek szerint a Kupa is), akkor maradhatna.
De ha ez (ezek) nem lesznek meg, akkor biztos távozó.

Új hír, hogy Mazzarri új szerződést kínál a Napoli. Ezzel ő lenne a Seria A legjobban fizetett edzője (3.5m).
Olasz média szerint, még mindig ő a legesélyesebb az Inter padjára.
Blanc is a komoly esélyesek közt van.
Spaletti nevét is egyre többet emlegetik.
Régi név Bielsa, Lucescu.
Valamint új név Fatih Terim.
R9.

Süti írta:

valamiért van egy ilyen érzésem, de nyilvan has psg beajanl evi 20m eurot akk a penzt valasztja..de nem ertem minek nekik mikor ott van ancelotti aki semmivel sem rosszabb edzo...szar psg

amugy meg van olyan erzesem h nem veletlen kell sanchez..mou mar intezkedik :D moratti mikor adna vkiert 20m eurot.. ???? jose kerese moratti sztem sok mindenre hajlando
R9.

közben nyilatkozta josé h elképzelhető h visszatér egy korábbi csapatához :)

tuti h jönni fog érzem :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

R9. írta:közben nyilatkozta josé h elképzelhető h visszatér egy korábbi csapatához :)

amen
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

R9. írta:közben nyilatkozta josé h elképzelhető h visszatér egy korábbi csapatához :)

R9 a fórum mentapistája
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Amióta Sneider elment a Galatába azóta megnéztem néhány mecset felvetődött bennem, hogy el kéne hozni Fatih Terimet.
Lehet hogy megköveztek de én szivesen látnám a csapatnál a Galata támadóját Burak Yilmazt, szerintem van benne potenciál.
interfan

Nagyon kétoldalú az olasz média:
- Egyik oldal Mourinho visszatérését írja folyamatosan.
Jose ugye hetente nyilatkozgat. Most azt kapták fel, Jose azt mondta, hogy lehet visszatér oda ahol már dolgozott.
Korábban elmondta Jose, hogy a családja szempontjából is nézni kell a dolgokat.
Ezért lehetne alkalmas pl az Inter is, mivel itt nagyon jól érezték magukat.
Ezt írja az olasz média.
Még nagy dologként írják, hogy Josenak motiváció kell.
Egy cél, az hogy történelmet írjon.
Anyagiak pedig annyira nem befolyásolják már. Persze kell neki egy 10m-s fizetés, de nem ez az elsődleges célja.
Realtol is kap 16m-s lelépési pénzt.
Minden szempontból nagy csapat lenne az Inter, ha visszatérne.
Befektetők, játékosok, média, mindenkinek vonzó és felkapott.
- Kevésbé bizakodó oldalak azt írják, hogy lehetőség Jose visszatérése, de nem mi vagyunk poleban. PSG a legvalószínűbb, utána Chelsea, és végül Inter.
Ezen oldal sokkal többet ír Mazzarrirol. Nagyon reméljük elfogadja a 3,5m-s szerződést, és marad Napoliban.
Valamint felhozták most Mihajlovicot. Akit nagy eséllyel menesztenek, a szerb válogatott éléről. Így Moratti könnyen hozhatná.
interfan

Érdekes ez a Mourinho kérdés.
Az biztos, hogy neki kellene egy megfelelő anyagi háttér. Ez meg is lehetne, ha jönne egy szponzor, befektető.
Erre pedig lehetne esély, ha jönne Mou. Nagyon nem mindegy, hogy Strama az Inter edzője, vagy Jose Mourinho.
Egy befektetőnek ez nagyon fontos. Megfelelő anyagi hátérrel meg lehetne igazolni. Sanchez, Martinez szintű top játékosoknak sem mindegy, hogy ki az edző.
Tehát tényleg nagyon fontos ez, nem véletlenül erről szól az olasz média.
Mourinho érkezéséhez ezeket mind-mind garantálni kell, főleg a pénzt.
Az ő érkezése, garancia a sikerhez, ez 100%.
Mivel neki nem mond nemet 1 játékos sem, mindenki az ő csapatában szeretne játszani.
Ibrat idézve: ölni tudtam volna Mourinhoért.
Jose megkapja akiket kér, és felépít egy bitang erős csapatott.
Neki nem lehetne no name Jonathan, Silvestre, Nagatomo szerű balfaszokat hozni. Őt nem lehet elnyomni. Pont Sneijder mondta, ha Jose lett volna az edző, akkor minden máshogy alakul. Mivel Strama megkapta fentről, hogy ne játszon Wes, ezért nem játszott.
De ahogy Wes elmondta, ha Jose az edző, őt ezt nem érdekli. Ő mindent úgy csinál, ahogy ő azt jónak látja. Senki nem szólhat bele a munkájába.
Aki meg megpróbált (pl a Realnal, Valdano), azt szépen elnyomja és repül.
Ő maga Jose Mourinho, a világ legjobb edzője.
Egy szó mint száz, igenis a legfontosabb dolog lenne az ő visszahozatala.
Mert igen pénz kell ehhez, de ha ő jön, akkor lesz is pénz.
R9.

tökéletesen fogalmaztál.

nem hiába special one a neve
főleg ha még Materazzi is ott ülne mellette, nem lennének motiválatlan emberek és még az is biztos hogy a nézőszám is megugrana, első hazain közel teltház lenne
interfan

Nagyon remélem, hogy végre a vezetősség normális döntés hoz, az edzőkérdésben.
Folyamatos rossz döntések sorozata ami itt megy. Amennyi elment már végkielégítésre a volt edzőknek, abból már vehetünk volna egy top játékost majdnem.
Az edzőkérdés lenne a lehető legfontosabb.

Strama egy báb, semmi több. Elnyomják, elbújnak mögötte, nem ő az Inter irányítója. Ő csak egy fiatal tehetséges edző, de még tapasztalatlan.
Persze hogy nem mer Morattiéknak neki menni.
Még hogy miatta nem játszott Wes, hát persze. Mindenki tudta már akkor, hogy ez fentről jött ez az utasítás. Most elmondta ezt Sneijder is.

Ilyen Zenga, Mihajlovic szerű edzőket megint a legrosszabb döntés lenne.
Nem elég egyik sem az Interhez, sőt látjuk máshova se nagyon.

Mazzarri a 3védője miatt lenne alapjaiba rossz döntés.
Bielsa a fejetetlen támadó játéka miatt lenne rossz döntés.
Erős edzők ők, tapasztaltak is, de taktikailag hiba lenne idehozni őket.

Terim, Lucescu akik még erős személyiségek, ők még talán-talán.
Főleg Fatih Terim.
Felmerült még Spaletti neve is. Ő is a talán jó döntés kategória.
Tapasztalt, erélyes, jó edző.
Blanc ő a fekete ló, senki nem tudja mire lenne elég.
Én még reménykedek, Pellegrinit hátha felhozzák. Csak egy baj van, ő a City első számú jelöltje. Ráadásul a Chelsea is akarja.
Simeone, AVB pedig szerződésük miatt reménytelen, sőt távozni sem akarnak.

Legjobb döntés pedig: Jose Mourinho. Az előbb már leírtam, hogy miért is.
Nagyon vár mindenki José. Az Inter a te otthonod.
interfan

R9. írta:tökéletesen fogalmaztál.

főleg ha még Materazzi is ott ülne mellette, nem lennének motiválatlan emberek és még az is biztos hogy a nézőszám is megugrana, első hazain közel teltház lenne

Na igen, Mourinho és Materazzi. Mi lenne itt te jó isten. Egy álom lenne.
Nagyon igazad van azzal, hogy a nézőszám is borzasztóan megugrana.
Ezt ki is felejtettem. Bérletesek számát az olasz média is említi.
Az össze játékos a belét is kihajtaná, ez biztos.
Ráadásul Capitano ha marad, Jose lenne az utolsó edzője.
Minden Jose mellett szól.
Befektetők, szponzorok, játékosok, média felhajtás, nézőszám.
Hátha...
R9.

Sajnos az egyetlen megoldás sztem José...viszont ha nem jön akkor 2-3 év alatt nagyon mélyre tudunk süllyedni ilyen vezetői döntésekkel
e.szabi

José sajtónak való bemutatására nem lenne elég a sajtóterem, ki kellene nyittatni miatta a Meazzat. Rögtön közel full ház lenne. :D
e.szabi

interfan írta:
R9. írta:tökéletesen fogalmaztál.

Na igen, Mourinho és Materazzi. Mi lenne itt te jó isten. Egy álom lenne.
Nagyon igazad van azzal, hogy a nézőszám is borzasztóan megugrana.
Ezt ki is felejtettem. Bérletesek számát az olasz média is említi.
Az össze játékos a belét is kihajtaná, ez biztos.
Ráadásul Capitano ha marad, Jose lenne az utolsó edzője.
Minden Jose mellett szól.
Befektetők, szponzorok, játékosok, média felhajtás, nézőszám.
Hátha...

Hát, nem lennének Guarínnak ilyen flegmázásos időszakai, az tuti.
R9.

az meg a másik hogy guarinból mit tudna josé kihozni...biztos h a serie a legjobb középpályása lenne
e.szabi

Fülest kaptam, hogy José a Chelseahez megy, sajnos.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

e.szabi írta:Fülest kaptam, hogy José a Chelseahez megy, sajnos.

Valahogy sajnos én is ezt látom valószínűbbnek! Honnan van az infod egyébként, ha szabad érdeklődnöm?
e.szabi

Fan Gusto írta:
e.szabi írta:Fülest kaptam, hogy José a Chelseahez megy, sajnos.

Valahogy sajnos én is ezt látom valószínűbbnek! Honnan van az infod egyébként, ha szabad érdeklődnöm?

A füles a fatertól, az info a netről. :D Inkább egy erőteljes megérzés. A Chelseat csak össze kell valakinek fognia, tele vannak klasszis jelölt fiatalokkal, nálunk meg minden romokban. Ezért gondolom. Inkább a Mazzarrit hozza el szerintem Moratti, most egy olyan érzésem van, negyed annyi fizetésért és elvállalja.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Azt se felejtsük h tudtommal José és Abra nincsen jóba, és anno mondott is vmi olyasmit h amíg ő az elnök ott ő tér nem vissza.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem semmi esélyünk Mourinho-ra. Egyszerüen nem tudom elképzelni hogy egy romokban lévő csapathoz menne ahol ugy néz ki nincs pénz! Neki olyan csapat kell ahol kiejt egy nevet és már ott is van! Igy tud eredményt elérni. Én Chelsea-t vagy ManCity-t josolom neki! Kérdés Abramovics-al ki tudna-e jönni még egyszer!
Én meg mondom őszintén hogy nekem felemás érzés lenne ujbol az Inter padján látni őt. Miért? Mert szerintem felháboritó modon távozott! Nekem senki ne mondja hogy igy meg ugy szeretek egy klubbot, de közben meg az elsö szora lelécelek máshová! Én ezt nem tudom megbocsátani neki! ÉN SZERETEM AZ INTERT, és bárki akarna akár fizetni is érte hogy legyek Milan drukker vagy bármi más NEM LENNÉK!! Persze tudom kellett neki a kihivás meg az egyéb maszlag de ez egyszerüen nem igaz! Ő a Real kispadján sokkal jobban akart ülni mint az Interén! Én nem veszem be ezt a csak az Inter dumát(maradhatott volna, sőt!!)!
Tény és nem vitatom hogy elképesztő nagy edző, azt sem lehet elvenni tőle és köszönöm is neki hogy elképesztő örömet szerzett ő és csapata a BL megnyerésével!!!
Az is tény hogy jelenlegi helyzetünkben nagy előrelépés lenne az érkezése, nyilván az egyik felem örülne neki, mert az tuti hogy a csapat javára válna, de ott lenne a másik felem aki emlékezne rá hogyan hagyta el azt a bizonyos hajot kapitányként elsőnek!
e.szabi

Marco írta:Azt se felejtsük h tudtommal José és Abra nincsen jóba, és anno mondott is vmi olyasmit h amíg ő az elnök ott ő tér nem vissza.

Azt az ügyet már állítólag elsimították. Folyamatos kapcsolatban áll Mourinho Abramovical és állítólag Lamparddal, Terryvel és Cechel is. De persze jó lenne, ha ide jönne. De ne felejtsük, a Citynek is valószínűleg kelleni fog 1 top edző nyáron.
Stankov

e.szabi írta:
Marco írta:Azt se felejtsük h tudtommal José és Abra nincsen jóba, és anno mondott is vmi olyasmit h amíg ő az elnök ott ő tér nem vissza.

Azt az ügyet már állítólag elsimították. Folyamatos kapcsolatban áll Mourinho Abramovical és állítólag Lamparddal, Terryvel és Cechel is. De persze jó lenne, ha ide jönne. De ne felejtsük, a Citynek is valószínűleg kelleni fog 1 top edző nyáron.

Annyira elsimították hogy nem rég Abra órát ajándékozott Mounak,gondolom nem 2ft-osat
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

"Talán egy olyan klubhoz igazolok, amelyben már dolgoztam korábban. Figyeljenek jól, nehogy nagy meglepetés érje önöket"
Ez csak a Porto és az Inter lehet. A Chelsea nem lenne meglepetés. A Porto...
Ergo ez alapján itt köthet ki. Sokan meglepődnének ezen, többek között én is. :)
Nagyon sok múlik Moratti-n. Ha José vissza is térne, akkor sem hiszem, hogy egy ilyen kerettel szeretne dolgozni. Tehát kéne neki igazolni a már megszerzett játékosokon kívül még legalább 3 nagy nevet. Gondolok itt Sanchez-re, vagy Draxlerre és Dzeko-ra, valamint egy igen jó középső középpályásra. Szerintem itt van a bökkenő, mert a fizetését még csak-csak tudná állni a klub, meg az ő neve valóban plusz pénzeket hozhatna. Ám azt nem gondolom, hogy BL nélkül lenne rá reális esélyünk. Ezt egy esetben tudom elképzelni: A Madriddal megnyeri a trófeát. Ebben az esetben belekezdhetne egy új projektbe, ami más lehetne, mint amit eddig láttunk tőle. Csapatépítés és teljes reformok, valamint a hosszabb távra való berendezkedés. Erre szintén kevés sanszot látok, mivel kifejezett célja Anglia és a MU, vagy ha az nem is, akkor maga a légkör. Amiben bízhatunk:
"Egyelőre fogalmam sincs, hol leszek a következő évadban, egy viszont biztos, sosem utasítottam vissza a kihívásokat".
Ez tényleg kihívás lenne a javából. A PSG, City, Chelsea viszont nem nevezhető annak...
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Akkor lehet a barcába megy, ott is dolgozott már és az tényleg meglepetés lenne:D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Edzőkérdés:

-Mazzarri még nem döntött napoli-i jövőjét illetően. Neki nem tudnék örülni, hiába tisztelem. Ugyanaz az eset, mint Gasperini volt. Mindenki tudja hogy egy-taktikás edző, azon nem változtat.

-Simeone hosszabbított az Atletico Madriddal hosszabb távra.

-Lucescu is megegyezés előtt áll a Shakhtarral. (http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... tar-434973)

-Blanc-nak nagyon örülnék, már írtam korábban miért ő a favoritom. Nem bánnám ha a háttérben már meg is egyeztek volna Morattival, mint anno Moratti Mouval, és nyáron átvenné a csapatot.

-Mou szerintem kizárt. Már sokszor leírtam miért. Én úgy érzem vagy a Cityhez megy Mancini helyére, esetleg a Chelseahez vissza, bár ezt nehezen tudom elképzelni az Abramovictól való elválását követően, de a PSG is benne van a kalapban, ugye a nem gyenge anyagi lehetőségek miatt.

-Bielsa remélem nem jön, valamiért sosem szerettem őt.

-Mihajlovic képben lehet, ha kiteszik a Szerbektől, ez viszont megint azt jelentené, hogy újabb helyen bukott meg....

-Zenga nekem vicc, mint top csapat edzője.

Ha szavazhatnék, Blanc-ra tenném a voksom, vele el tudom képzelni, hogy magához térne a csapat.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

PellerG írta:Edzőkérdés:

-Mazzarri még nem döntött napoli-i jövőjét illetően. Neki nem tudnék örülni, hiába tisztelem. Ugyanaz az eset, mint Gasperini volt. Mindenki tudja hogy egy-taktikás edző, azon nem változtat.

-Simeone hosszabbított az Atletico Madriddal hosszabb távra.

-Lucescu is megegyezés előtt áll a Shakhtarral. (http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... tar-434973)

-Blanc-nak nagyon örülnék, már írtam korábban miért ő a favoritom. Nem bánnám ha a háttérben már meg is egyeztek volna Morattival, mint anno Moratti Mouval, és nyáron átvenné a csapatot.

-Mou szerintem kizárt. Már sokszor leírtam miért. Én úgy érzem vagy a Cityhez megy Mancini helyére, esetleg a Chelseahez vissza, bár ezt nehezen tudom elképzelni az Abramovictól való elválását követően, de a PSG is benne van a kalapban, ugye a nem gyenge anyagi lehetőségek miatt.

-Bielsa remélem nem jön, valamiért sosem szerettem őt.

-Mihajlovic képben lehet, ha kiteszik a Szerbektől, ez viszont megint azt jelentené, hogy újabb helyen bukott meg....

-Zenga nekem vicc, mint top csapat edzője.

Ha szavazhatnék, Blanc-ra tenném a voksom, vele el tudom képzelni, hogy magához térne a csapat.

Egyetértek veled,ha nem jön Mourinho akkor Blanc érkezzen Bordeaux-val elég jól teljesített.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Az,hogy magához térne a csapat azért túlzás. 3 éve nekünk volt a világ egyik legjobb kerete. Ahhoz az állományhoz Blanc játéka illene,sikeres lehetne . Minden poszton gyengültünk,de talán még mindig a francia elképzelései azok,amiből összelehetne hozni egy dobogót. Nem ennyire ingadozó formával,játékkal.

Az alapján írom amit Ti vélekedtetek Blanc-ról. Én láttam 2 BL meccset tőlük,3 francia bajnokit.
Viszont az nem tetszik,hogy egy rutintalan edzőt,egy rutintalanra váltunk. Rengeteg olyan szituáció lehet (Calcio) amihez nem elég egy jól megrajzolt, egyének gyengeségeit eltüntető kezdő formáció. Mert hát minőségi csere az nálunk a Rocchi band.

De, ha már kukázunk,akkor olyat akit nem kell télen kidobni valószínűleg. Mazzari,Spalletti,Bielsa.. Tényleg inkább a francia.
e.szabi

Lucescu hosszabbított. Sajnálom, mert ha nem Mourinho, akkor ő. Miért nem Mazzarriról hallani ilyen infókat!?
interfan

e.szabi írta:Lucescu hosszabbított. Sajnálom, mert ha nem Mourinho, akkor ő. Miért nem Mazzarriról hallani ilyen infókat!?

Hát így Lucescu kilőve. Kár azért érte.
Persze jobban sajnálom, hogy Simeone hosszabbított.
Mourinhoba reménykedhetünk, de sajnos bekel látni, hogy reális esély nincs rá.
Persze ne legyen igazam, és jöjjön Jose. Egy álom lenne.
Mazzarrit írják sajnos még mindig. Pedig már De Laurentiis 3m-s szerződést kínált neki bónuszokkal. Ami 3,5m lehetne, amivel ő lenne a Seria A legjobban fizetett edzője.
De Lau sokszor elmondta, reméli marad Mazzarri, de ha nem az sem baj.
Sok szakértő szerint, Mazzarri valami újra vágyik, ez lehet az Inter.
(Nagyon remélem, hogy nem jön)
Blanc továbbra is lehetőség. Számomra ő egy óriási kérdőjel.
Bielsa és Fatih Terim akiket írnak. A Töröknek örülnék. Bielsat tilos hozni.
Zenga, Mihajlovic tényleg vicc. Egyik sem Inter szint.
Spalettiről vannak még kisebb pletykák.
R9.

az a baj h ha a psg akarja akkor ad neki 20 milliót azt meg nem fogja az inter kedvéért elutasítani mert lássuk be josé is csak 1 kurva :)
de hát jól csinálja
e.szabi

R9. írta:az a baj h ha a psg akarja akkor ad neki 20 milliót azt meg nem fogja az inter kedvéért elutasítani mert lássuk be josé is csak 1 kurva :)
de hát jól csinálja

Ezt olvasná José, biztos szívébe zárna. :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mi nem kihívás jelenleg a footballban, mint az Inter edzőjének lenni?! :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Egy-Két angol szennylap lehozta,hogy a Chelsea megállapodott José-val. Ő persze tagadta, de ebbe senki ne kapaszkodjon,naivság lenne.

Forza Inter, Strama !
R9.

daily mail :D
R9.

Azt almodtam h Jose ott mosolygott mar a kispadnal es az egesz stadion ot eltette :D

erre reggel:

http://fedenerazzurra.com/2013/03/27/mo ... ure-plans/

Inter-spurs elott mar megkereste Joset elvileg Moratti, bologna ellen betelt a pohar
interfan

- Újra megkaptuk José nevét. Több olasz lap is ír erről a hírről.
Lehet benne valóság és realitás. Mivel legfőbb feltételnek, az új befektetőt jelölik meg. Ez segíthet hozzá José érkezéséhez.
Újra hallani Arab és Kínai befektetőkről. Ha jönnének, akkor José érkezésének is reális esélye van.
Ahogy a korábbi hír szerint is, Moratti a Bologna elleni veresség után döntött.
Új edző kell neki.
R9.

Viszont ehhez kell a 3. hely..
Stankov

http://www.csakfoci.hu/node/134916
Ez lehet a hvmetal által említett angol szennylapok magyar fordítása?
e.szabi

De várom már a szezon végét...Igaz, akkor kezdődik csak el igazán minden. Mennyi pletyka lesz még addig, és a nyáron. Remélem hamar eldöntik ki lesz az új edző -vagy már tudják is-, és akkor nyugodtan lehet készülni. José álom lenne, de rá nagyon kevés esélyt látok. Ha nem lesz meg a BL -márpedig nem lesz-, akkor nem hiszem, hogy eljönne bohóckodni egy EL-es csapatba. Tele vagyunk botlábú játékossal, kéne neki vagy 4-5 új -Wengeresen fogalmazva- quality strong játékos a kezdőbe. Viszont ha meglenne a BL-hely, jönne egy befektető, hozná Josét, a megfelelő játékosokat, akkor én nem is tudom mit csinálnék. :D
interfan

Szerintem a befektetők érkezése nem függ a 3. helytől.
Ha érkezik valami Arab, Kínai, Amerikai, bármilyen befektető, annak nem ez a legfőbb szempont.
Nézzük meg a City, PSG, egyik sem volt BL-ben, amikor érkeztek.
De vannak még példák.
Roma-hoz is úgy érkezett az Amerikai befektető, hogy közel nincsenek a BL-hez.
Így is a Seria A legstabilabb klubja a Roma anyagilag.
Sehol nem írnak arról, hogy a 3. hely szükséges az új részvényesekhez.
Sokkal inkább José érkezéséhez szükséges a BL. Lassan 10éve folyamatosan BL csapatot irányít José.
Bárhol van egyik fő cél a BL megnyerése. Ebben biztos vagyok, ő nem jönne egy EL csapathoz. Ez 100%
Szóval hiába befektető, ha nincs BL, nincs José.

Még egy érdekesség.
Seria A-n belül 1évre az Inter kapja a legtöbb szponzori pénzeket.
Inter: 12 (Pirelli) + 18 (Nike) = 30 m
Milan: 12 (Emirates) + 15 (Adidas) = 27 mln
Juventus: 12 (Jeep) + 13 (Nike) = 25 mln
interfan

Stankov írta:http://www.csakfoci.hu/node/134916
Ez lehet a hvmetal által említett angol szennylapok magyar fordítása?

Ez sajnos igaz. José tényleg ezt mondta.
Amit írnak benne, az mind valós dolog.
Tényleg háza van Londonban, és ahogy írják, a lánya Londonban fog tanulni.
Szerintem jobb ha nem ringatjuk magunkat álomvilágba.
Joséra BL nélkül nincs esély. Jöhet ide a Szaúdi sejk is, aki a világ top 10 leggazdagabb embere, José Bl nélkül akkor sem fog jönni.
Minden a Chelsea és a PSG mellett szól.
Ne legyen igazam, és jöjjön vissza José. Tényleg egy álom lenne.

Realitások, és legtöbb lap szerint ide Mazzarri jöhet.
Egyetlen reményünk, hogy hosszabbít.
Nagyon nem szeretném őt itt látni.
Komoly szakember, erélyes, tapasztalt. De a taktikája nem ide való.
Ilyen Zenga, Mihajlovicnál pedig Strama is jobb.
Vicc hogy őket is felhozták.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Na kezdődik.. Az újságírók megkezdték a versenyt Mourinhoért úgy látom.
Moratti rácsörgött Mourinhora..

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ra-2230327

Egyébként én is úgy gondolom, ha megy akkor Londonba megy. Millió pletyka fog a következő hónapokban még napvilágot látni, de ha megnyeri a BL-t most, akkor mi más lehet a célja, mint hogy Angliában is megnyerje?? Emlékszem, amikor még régen azt nyilatkozta az Internél, hogy minden topbajnokságból akar nyerni BL-t és hogy ő akar lenni az első edző, aki 3 különbőző csapattal is tud nyerni. (igaz ez már most összejöhet) Szerintem jónéhány jel erre Anglia felé mutat.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Ha ennek csak az a része is igaz, hogy Jose visszautasította a cselszkit, már tényleg lehet bizakodni! (persze csak óvatosan...)

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... ics_-72479

Tudom.. nem egy megbízható forrás, de ezekben az ínséges időkben minden apró reménysugárnak örülni kell... :roll:
e.szabi

internaZIOnaLe írta:Ha ennek csak az a része is igaz, hogy Jose visszautasította a cselszkit, már tényleg lehet bizakodni! (persze csak óvatosan...)

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... ics_-72479

Tudom.. nem egy megbízható forrás, de ezekben az ínséges időkben minden apró reménysugárnak örülni kell... :roll:

04.01 :mrgreen: Lelövöm a poént mindenhol.
Válasz küldése