Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tabi.csaba írta:
hvmetal írta:Igaz, de szerintem Obi kevés,bármilyen posztra. Nagyon fiatalon volt pár jó dolga és túlértékeltük. Gyors,talán tud védekezni (szerintem első számú jelölt lenne az adott szezon legtöbbet kiállított Inter játékosa versenyen), talán átlagos a lövő technikája,annyira nem is képzett technikailag,szerintem buta.

Igazából Nagatomo,Johny,Obi,Khrin még a Genoa-ban sem lenne fix kezdő. Náluk még az sincs,mint Kuzma-nál,hogy van olyan rendszer ahol nagyon is hasznos tud lenni.

Ők szar játékosok. Ki kell szórni őket,nem pedig tologatni,mert mész csík szerepében lennének max jók. (Obi abban sem)

Lucas Leiva is ez a kategória!

Szerintem nem,de se Neked,se Nekem nem lesz jobb,ha beírjuk,hogy "de-nem-de"
Bajneresen annyit mondanék amíg nincs itt: Nem érdekel !
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

EL keretünk a csoportkörben:
1 Samir Handanovic
2 Jonathan
5 Juan Jesus
6 Marco Andreolli (association-trained player)
7 Daniel Osvaldo
8 Rodrigo Palacio
9 Mauro Icardi (association-trained player)
10 Mateo Kovacic
13 Fredy Guarin
14 Hugo Campagnaro
15 Nemanja Vidic
17 Zdranvko Kuzmanovic
18 Gary Medel
20 Joel Obi (club-trained player)
22 Dodo
23 Andrea Ranocchia (association-trained player)
24 Giacomo Sciacca (club-trained player)
30 Juan Pablo Carrizo
33 Danilo D'Ambrosio (association-trained player)
44 Rene Krhin (club-trained player)
46 Tommaso Berni (association-trained player)
54 Isaac Donkor (club-trained player)
55 Yuto Nagatomo
88 Hernanes
90 Yann M'Vila

25 Ibrahima Mbaye (List B)
95 Davide Costa (List B)
96 Andrea Palazzi (List B)
97 Federico Bonazzoli (List B)

Ha jól tudom 3 helyen lehet változtatni. Szerintem így fog változni az egyenes kiesésre a keret:
-Santon átveszi Krhin helyét, mint a klub saját nevelése.
-Podolski és Shaqiri közül valaki átveszi M'Vila helyét, mivel mindketten játszottak a BL-ben és csak egy nevezhető át.
-Vélhetően Osvaldo helyét átveszi valaki aki még érkezni fog. (Diarra, Rolando, Cassano) Brozovic kilőve, mivel ő már játszott idén az EL-ben.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Meg tudom érteni. Ő többre hivatott ennél... :(
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ha nyáron visszajön Bardi, és első számú kapusunk lesz, nyugodtan mehet Handa.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

PetR írta:

Messze van Ő a Pagliuca, Toldo, JC féle KAPUSOK-tól. Nem mondom, hogy rossz kapus, de azokat a bravúrokat, amiket az említett három ember hozott meccsről meccsre, azt én még nem láttam tőle. Vannak fellángolásai, de ennyi... Ez egyébként a keret 70%-ra jellemző. A többi 30-nak még az sincs. :)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Baggio85 írta:
PetR írta:

Messze van Ő a Pagliuca, Toldo, JC féle KAPUSOK-tól. Nem mondom, hogy rossz kapus, de azokat a bravúrokat, amiket az említett három ember hozott meccsről meccsre, azt én még nem láttam tőle. Vannak fellángolásai, de ennyi... Ez egyébként a keret 70%-ra jellemző. A többi 30-nak még az sincs. :)

Carizzot meg lehet figyelni ,sokkal jobban helyezkedik Handánál és jobban is olvassa a játékot.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Handa vs Carizzo

Van amire már nincsenek szavak .
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

hvmetal írta:Handa vs Carizzo

Van amire már nincsenek szavak .

De: Vicc. :lol:
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

http://www.sempreinter.com/2015/02/08/j ... hirt-love/

Az igazi kapitányunk!
Nála érzem az első perctől fogva, hogy jelent számára vmit is a klub,nem csak a pénzét veszi fel az Intertől!
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Wesley10 írta:http://www.sempreinter.com/2015/02/08/juan-jesus-100-games-wearing-shirt-love/

Az igazi kapitányunk!
Nála érzem az első perctől fogva, hogy jelent számára vmit is a klub,nem csak a pénzét veszi fel az Intertől!

+1 És olyan hurkatöltők vannak előtte a rangsorban, mint Ranocchia, Guarin, Nagatomo, Andreolli. Jézus Mária...borzalom.
Pedig ő méltó utódja lehetne Capitanonak. : ) Thiago Silva szintű védő válhat belőle.

Napoli meccset nem láttam, de engem 1 meccs alatt 100%ig meggyőzött Brozovic. Kérdés nélkül a legjobb középpályásunk.
Mióta vadásztunk már egy ilyen box2boxra. Óriási húzás volt a leigazolása! Shaqirivel egyenértékű erősités :)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

dellarocco írta:
Wesley10 írta:http://www.sempreinter.com/2015/02/08/juan-jesus-100-games-wearing-shirt-love/

Az igazi kapitányunk!

+1 És olyan hurkatöltők vannak előtte a rangsorban, mint Ranocchia, Guarin, Nagatomo, Andreolli. Jézus Mária...borzalom.
Pedig ő méltó utódja lehetne Capitanonak. : ) Thiago Silva szintű védő válhat belőle.

Napoli meccset nem láttam, de engem 1 meccs alatt 100%ig meggyőzött Brozovic. Kérdés nélkül a legjobb középpályásunk.
Mióta vadásztunk már egy ilyen box2boxra. Óriási húzás volt a leigazolása! Shaqirivel egyenértékű erősités :)

Az utolsó mondatot enyhe túlzásnak tartom, a többivel maradéktalanul egyetértek, azzal a kitétellel, hogy szerintem Kovacicnak jobb képességei vannak Brozovicnál, csak még be kell érnie!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Fan Gusto írta:Az utolsó mondatot enyhe túlzásnak tartom, a többivel maradéktalanul egyetértek, azzal a kitétellel, hogy szerintem Kovacicnak jobb képességei vannak Brozovicnál, csak még be kell érnie!

Brozovic jobb igazolásnak tűnik, mint Shaqiri, és jobban teljesít már most mint Kova, akinek a helyét a csapatban nem találja Mancini sem.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kovával kapcsolatban ugyan az az érzésem, mint Cou-val. Nagy tehetségek, de nem az Interben fognak beérni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

vaskalap írta:Kovával kapcsolatban ugyan az az érzésem, mint Cou-val. Nagy tehetségek, de nem az Interben fognak beérni.

Kova sokkal tobbet ert itt el mint Cou. Szerintem simán beérhet itt. Coutinho egy technikás, jó kis játékos, de szerintem nem lesz világsztár (aztán lehet mégis :D)
Fan Gusto

Süti írta:
Fan Gusto írta:Az utolsó mondatot enyhe túlzásnak tartom, a többivel maradéktalanul egyetértek, azzal a kitétellel, hogy szerintem Kovacicnak jobb képességei vannak Brozovicnál, csak még be kell érnie!

Brozovic jobb igazolásnak tűnik, mint Shaqiri, és jobban teljesít már most mint Kova, akinek a helyét a csapatban nem találja Mancini sem.

Legyen igazad és legyen mindenki jobb mindenkinél, de Brozovicnak ez csak a második meccse volt, annak idején Guarín is nagyon biztató volt két meccs után.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Fan Gusto írta:Legyen igazad és legyen mindenki jobb mindenkinél, de Brozovicnak ez csak a második meccse volt, annak idején Guarín is nagyon biztató volt két meccs után.

Annak idején Kuzma is biztató volt az első meccs után. Bátran cselezett, ígéretes távoli próbálkozásai is voltak.

Alakul a csapat, most már csak az eredményeknek kell jönni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ezt tudtátok?

Disappointed or angry with Osvaldo? “More angry, but so is he: with himself, because he realized that trying to get his hands on the coach was a serious mistake. It was he who wasted a great chance." Zanetti

juve meccs után icardi be se ment az öltözőbe, mancinit akarta osvaldo megtámadni?
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

R9. írta:ezt tudtátok?

Disappointed or angry with Osvaldo? “More angry, but so is he: with himself, because he realized that trying to get his hands on the coach was a serious mistake. It was he who wasted a great chance." Zanetti

juve meccs után icardi be se ment az öltözőbe, mancinit akarta osvaldo megtámadni?

Ha ez így van, akkor tényleg nem volt neki visszaút. Az edző a főnök, örülök, hogy Mancio úgy is viselkedik, akinek nem tetszik, azt kirakja, ennyi ;) (pedig bírtam Osvaldot)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ezt én is ma olvastam.Azt tudtam h az öltözőbe volt még valami de h Mancsnak ment neki?Tiszta nem normális.Így nem csoda h nem volt neki visszaút.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

- Javier Zanetti:

"Ranocchiának meg vannak az értékei, a társai tisztelik is ezért. Azonban jobban kéne bíznia magában, hogy a pályán is bátran felnézhessenek rá.
Icardinak új szerződést szeretnénk ajánlani, ezen dolgozunk most. De persze a labdarúgásban bármi megtörténhet...
Kovacic sokat ül a padon? Ennek ellenére az Inter nagyon is számít rá! Bátrabban kell játszania, nem azon gondolkoznia, hogy hibát követhet el játék közben.
Shaqiri engem Sneijderre emlékeztet, gondolkodásban egy kicsivel a társai előtt jár a pályán.
Osvaldora dühös voltam, de aztán ő is rájött, nagy hiba volt kezet emelnie az edzőre, ez súlyos hiba volt. Ezzel elvesztegetett egy nagy lehetőséget itt az Internél.
Lavezzi és Yaya Touré az Interben? Pocho megszerzése nagyon nehéz ügy, még akkor is, ha barátok vagyunk...
Touré leigazolása nagyon nagy dolog lenne számunkra, nem véletlen ragaszkodik hozzá Mancini. De neki kell döntenie, mit szeretne a jövőben."

[FcInterNews]

fb/F.C. Internazionale - Hungary
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Legoemberhajú írta:
R9. írta:ezt tudtátok?

Ha ez így van, akkor tényleg nem volt neki visszaút. Az edző a főnök, örülök, hogy Mancio úgy is viselkedik, akinek nem tetszik, azt kirakja, ennyi ;) (pedig bírtam Osvaldot)

Máskor is volt már rá példa, emlékszem mikor Balotelli egy barátságos meccsen barmolt el egy helyzetet a Citynél és egyből leszedte a pályáról.

Osvaldoban ez meg mindig benne volt, van és lesz, de szerintem nagyjából ez volt az utolsó esélye nagy csapatnál. Cassano szindróma, csak Antonio egy fokkal szerethetőbb, meg többet tett le az asztalra. Talán a Milán-ba még kiköthet, amilyen csorók mostanában, de kb ennyi.
Süti

Dan-i-nter írta:Balotelli egy barátságos meccsen barmolt el egy helyzetet a Citynél és egyből leszedte a pályáról.

Egy amerikai túrán történt:

https://www.youtube.com/watch?v=u9VwVeCgcRs

Sőt edzésen össze is verekedtek...
Stankov

Állítólag meg lesz az egyezség Icardival,meg kapja amit szeretne,de írják h ettől függetlenül még távozhat nyáron ha nem lesz bl,ennek ellent mond 1-2 Thohir nyilatkozat,ugyanakkor a firkászok tudni vélük h megfelelő ajánlat esetén elengedjük valami kivásárlási opciót is írnak ha nem lesz bl.
Thohirék meg dolgoznak a szponzorációs bevételeken a Pirelli szerződést is átgondolják 2016-ig van velük szerződés illetve a Nike is tárgyalnak.Ők mindenképp szeretnék megtartani Maurot kizárólagos szerződést szeretnének vele,ez megkönnyíthetné a megtartását a legkitartóbb érdeklődő a Chelsea ugyebár adidasba tolja
Süti

Stankov írta:kizárólagos szerződést szeretnének vele

Ez mit jelent? Hogy csak olyan csapatba mehet hosszabbítás esetén, ahol a Nike a szponzor?
Stankov

Süti írta:

Ez mit jelent? Hogy csak olyan csapatba mehet hosszabbítás esetén, ahol a Nike a szponzor?

Gondolom valami ilyesmit,ilyen szempontból a MU még szóba jöhet.
Volt valaki az elmúlt évekbe hasonló cipőbe most meg nem mondom ki,de ott Nike-tól Adidasba szerződött és ott is ilyen szerződése volt.Volt is belőle hiszti de a csapat és az adidas közösen "kivásárolták" a szerződésből.
Dan-i-nter

Most így hirtelen Götze poló botránya ugrott be, de valóban elég komoly a rivalizálás a két sportszergyártó között, szóval el tudom képzelni, hogy akarnak egy ilyesmi szerzôdést. De ez is jelzi, hogy mekkora értéke ô ennek a csapatnak már most.
Süti

Stankov írta:
Süti írta:

Gondolom valami ilyesmit,ilyen szempontból a MU még szóba jöhet.
Volt valaki az elmúlt évekbe hasonló cipőbe most meg nem mondom ki,de ott Nike-tól Adidasba szerződött és ott is ilyen szerződése volt.Volt is belőle hiszti de a csapat és az adidas közösen "kivásárolták" a szerződésből.

De Götze-nél egészen más volt a helyzet, csak nézzétek meg a linket, felesleges leírni, hogy mi volt a probléma. :lol: :lol:

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/nemetorszag/bundesliga/bayern-munchen/gotzeeknek-fizetniuk-kell-a-nike-adidas-botrany-miatt
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Igen, pont ez lenne a kizarolagossag lenyege, hogy Icardi meg akkor is Nike mezben pozoljon, amikor egy adidasos csapat leigazolja...
(Bar gondolom a klub esemenyek nem tartoznak bele a privat szponzoracio korebe)
Valoban ez a kizarolagossag elmeletben csokkenti az esélyet hogy adidasos/egyeb csapathoz igazoljon el - elméletben...
Süti

De gondolom van az a pénz... :)
Stankov

Közbe eszembe jutott,Farfan volt az.Én akkor találkoztam ilyesmivel először
Götzés sztori óriási volt.Bayernes haveromnak mindig felhozom.
Stankov

Podolski gólt rúgott az Ausztráloknak,nem volt nehéz dolga,de remélem ez helyre teszi.Kicsit összekaphatná magát ő is
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

https://www.youtube.com/watch?v=yNI74Y72y3M

Hernanes elég bomba formában volt a mai edzésen :D Játszatni kéne őt is, Kovát is, egyszerre Shaqóval..
Mancs az edző biztos meg lehet oldani valahogy :) Ezen kívül a napokban olvastam valahol, hogy Lotito azt nyilatkozta, hogy Hernanesért 20 millát kapott és mekkora üzletet kötött, ezek után pláne meg kéne találni a helyét, ahogy Kováét is.

Titkon remélem, hogy Mancini, most a szünet alatt kőkeményen töri a fejét valami formáció váltáson, hogy lehetne mindenki egyszerre a pályán ;)

Mindentől függetlenül azt gondolom, hogy Kovacic jövőre fog robbantani és nálunk! Első évében beilleszkedett, majd a Lazio ellen megmutatta mit is tud, ha jól megy neki (3 assist, ha valaki elfelejtette volna :D Idén már gólokat is tudott lőni, illetve taktikailag is érettebb lett, jövőre húzó ember lesz! ;)

Guarin is annyira kétarcú.. volt most egy klasszis hónapja, aztán azóta megint semmit nem tud felmutatni, sőt rendre gólt kapunk az elvesztett labdáiból, legutóbb is a Samp ellen, bár az elv foul volt és a bíró nézte be. Jó lenne azért, ha neki sem lenne bérelt helye a csapatban, bár megértem, hogy egy ilyen képességű játékost vétek nem játszatni, de túl kéne azon lépni, hogy a csapat játéka egy embertől függjön.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hernanes jól mozgott az elmúlt meccseken,de a góllövő csizmáját valahol Rómában hagyhatta,mert nem nagyon láttunk tőle ilyen gólokat: https://www.youtube.com/watch?v=G2-kDeQMvFU
pedig részben ezért vettük.
Lehet mást várunk el tőle vagy nem kapott elég bizalmat?
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Festa írta:Hernanes jól mozgott az elmúlt meccseken,de a góllövő csizmáját valahol Rómában hagyhatta,mert nem nagyon láttunk tőle ilyen gólokat: https://www.youtube.com/watch?v=G2-kDeQMvFU

Vagy mert kb. 2 meccse játszik azon a poszton, ahol ilyenre is képes... :)
Fan Gusto

möszi írta:
Festa írta:Hernanes jól mozgott az elmúlt meccseken,de a góllövő csizmáját valahol Rómában hagyhatta,mert nem nagyon láttunk tőle ilyen gólokat: https://www.youtube.com/watch?v=G2-kDeQMvFU

Vagy mert kb. 2 meccse játszik azon a poszton, ahol ilyenre is képes... :)

möszinek igaza van, nálunk szinte egyáltalán nem kerül a kapu elé, mert nagyon visszavontan játszik. De ha jól emlékszem ez nem véletlen, mert anno Mazza, mikor leigazoltuk kiemelte, hogy nagyon fontos, hogy Hernanes védekező középpályásként is tud focizni, hát nálunk egyik sem jött be nagyon eddig.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Pont olyan gólt vágott most Hernanes, amilyen az előbbi hozzászóló belinkelt youtube válogatásán voltak
Festa

én is jókor szidtam.Végre egy igazi Hernaneses gól :)
Festa

Cinege1986 írta:Pont olyan gólt vágott most Hernanes, amilyen az előbbi hozzászóló belinkelt youtube válogatásán voltak

Mire beírtam már meg is írtad.azért remélem,hogy ez a gól legalább 3 pontot ér majd.
JJ5

Ha már Gnoukouri! :) Itt van róla 2 összeállítás a Milan, illetve a Róma elleni meccsekről:

Milan - https://www.youtube.com/watch?v=v-jbYhmS4N8

Róma - https://www.youtube.com/watch?v=-HEsH7kfusg

A Róma ellen sokkal jobbnak tűnt nekem, talán a posztbéli különbség miatt, talán mert bátrabb lett a 2. meccsén, nem tudom, de én kezdetném holnap is Medel kárára. Ami kifejezetten tetszett a Róma elleni teljesítményében, (leszámítva az esernyőcselt és a számtalan testcseleket, amiket bemutatott), az 2 momentum:

6:40-nél nemes egyszerűséggel akasztja a kilépő ellent, semmi durva, csak taktikai szabálytalanság, számomra ez szimpatikus volt tőle, hogy muszájból bevállalt 1 sárgát és nem egy hentes módjára tette, hanem tök kulturáltan.
7:30-nál a másik, itt meg simán bevállal egy 40m-es átívelést, ami még tök pontos is, ha a védő nem fejeli ki, Shaqnak pont jó is lett volna. Ilyen fordításokat ezen a poszton utoljára Cambiassótól láttam.

Összegezve, nagyon letisztult a srác játéka, bátran megcsinálja a testcseleket és az íveléseket. Bár eddig olyan hú de nagy dolgot nem csinált, ha továbbra is tudja ezt hozni, akkor én végig játszatnám a szezon hátralévő részében, csakhogy meglessük, hogy mit is tud valójában.
Dan-i-nter

Abszolút egyetértek, nagyon tehetségesnek tűnik a srác. A meccs topikban is írtam, hogy Hernanes mellett szerintem a meccs embere volt, végig hibátlanul focizott. Utoljára ilyen magabiztos debütálásra Santonnál/Balotellinél emlékszem. Medelt azért nem szedném ki, inkább Brozovic-ot, múltkor elég szürke volt.
Festa

Dan-i-nter írta:Abszolút egyetértek, nagyon tehetségesnek tűnik a srác. A meccs topikban is írtam, hogy Hernanes mellett szerintem a meccs embere volt, végig hibátlanul focizott. Utoljára ilyen magabiztos debütálásra Santonnál/Balotellinél emlékszem. Medelt azért nem szedném ki, inkább Brozovic-ot, múltkor elég szürke volt.

Ezért nem kell M.Suárezeket meg Leivákat igazolni egy olyan "szürke" posztra,amit saját nevelésből is megtudunk oldani.
Nagy pénzt Cavanikra meg Agüerokra kell kiadni,mert azok döntik el a meccseket+ ott van ugye a mezeladási pénz.
Dan-i-nter

Így van, Medel/Guarin elég stabil kezdőnek cserének meg tökéletes Gnoukouri, illetve ott van még az időközben masszív kezdővé vált Crisetig a szárdoknál.
JJ5

Dan-i-nter írta:Abszolút egyetértek, nagyon tehetségesnek tűnik a srác. A meccs topikban is írtam, hogy Hernanes mellett szerintem a meccs embere volt, végig hibátlanul focizott. Utoljára ilyen magabiztos debütálásra Santonnál/Balotellinél emlékszem. Medelt azért nem szedném ki, inkább Brozovic-ot, múltkor elég szürke volt.

Azért Medelt írtam, mert ha ráfogjuk akkor Gnoukouri az ő posztján játszott jobban a 2 alkalomból :D bár ez így elég röhejesnek tűnik, de mondjuk, hogy induljunk ki ebből a 2 meccsből :) Az előre játékban meg még kevésnek tűnt, akár még Brozovichoz képest is (akinek szerintem csak a gól hiányzik, mert sokat melózik minden meccsen). Meg Medel végig játszotta a szezont, pihenjen csak itt a végén :)
De tőlem lehet egy Kova-Gnou-Guarin középpálya is holnap. ;)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Medel nyomhatná védőben holnap, úgy se lesz se Rano, se JJ.
És akkor mehet Gnoukouri Medel posztján.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nem hiszem hogy az 1 méter 20 centijével jó védő lenne :D
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

R9. írta:nem hiszem hogy az 1 méter 20 centijével jó védő lenne :D

Pedig a válogatottba ott nyomja!!!!!!!!!!!!!
Stankov

tabi.csaba írta:
R9. írta:nem hiszem hogy az 1 méter 20 centijével jó védő lenne :D

Pedig a válogatottba ott nyomja!!!!!!!!!!!!!

Na azért ott más.3 vagy is inkább 5 védős rendszerbe nyomják,azért az közel sem ugyanaz.
Süti

Icardi 2019-ig hosszabbított. :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:Icardi 2019-ig hosszabbított. :)

Nagyon helyes, fontos szerződés, szép munka a vezetőségtől.
Válasz küldése