Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

mike írta:
Süti írta:Icardi 2019-ig hosszabbított. :)

Nagyon helyes, fontos szerződés, szép munka a vezetőségtől.

Sok sikert neki, reméljük bebizonyítja, hogy kár volt kritizálni.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Úgy gondoltam írok egy listát a játékosok idén látott teljesítményéről (Akik még itt vannak) és, hogy szerintem maradjanak, vagy menjenek. +Igazolások, szerintem. Aztán lehet vitatkozni. :D

Handanovic: Jó kapus, viszonylag jó idénye volt, bár azért voltak bakijai szép számmal. Most úgy néz ki, hogy marad, örülnék is neki, de jó ajánlat esetén el lehetne engedni. (Persze jó lenne, ha nem riválishoz menne.)
Carrizo: Láttuk, hogy mit tud az EL-ben, nyugodtan mehet vissza Argentínába.
Berni: 3. számúnak maradhat, sok vizet nem zavar.

Jonathan: Nem kérdés, mehet. Amúgy is sérült volt egész évben.
Juan Jesus: Még mindig sokszor bizonytalan, de azért bőven ő volt a legjobb védőnk idén, fiatal is, nem adnám el semmiképpen sem.
Andreolli: Szerintem túl kevés lehetőséget kapott, azokon különösebb probléma nem volt vele. Mancs fejberúgása maradt meg róla. Maradhat, ha tűri a padozást.
Campagnaro: Nem kérdés, menjen, borzalmas volt.
Vidic: Nem volt jó szezonja, lassú, sokat hibázik, tőlem mehet.
Santon: Mióta visszajött, nem volt rossz, maradni fog és maradjon is!
Dodó: Jó kezdés után eltűnt (Sérülés, nem számolt vele Mancs) Maradni fog, nincs baj vele. Még fizetni is kell érte.
Ranocchia(C): Bohózat, hogy ő lehet a kapitány egy Interben, rengeteg hibát láttunk tőle, én mindenképp eladnám, akár apróért is, rá nem lehet építeni. (Más kérdés, hogy szerintem maradni fog.)
D'Ambrosio: Általában nagy aibit hoz, beadni nem tud, de legalább védekezéssel nincs gondja. Csereként megtartanám.
Nagatomo: Gyors. Több jót nem tudok mondani róla, el kell adni.
Felipe: Vésztartaléknak.
(Donkor, Dimarco, fiatalok, maradhatnak.)

Kovacic: Megszilárdította a helyét Mancsnál, hatalmas tehetség, ő az, akit szívesen néz az ember a látványos megindulások, gólpasszok miatt. SEMMIKÉPP nem engedném el, köré lehet építeni.
Guarin: Nem volt rossz szezonja (Mondjuk jó sem), normálisabb pénz 12-14 milla ellenében tőlem mehetne.
Kuzmanovic: Amikor játszott, nem volt olyan botrányos, mint régebben. Valószínűleg menni fog, nem is siratnám meg.
Medel: Jó kis játékos, végzi csendben a dolgát, jó vétel volt. Maradjon a középpályán.
Obi: Semmi szükség rá.
Gnoukouri: Nagyon jól robbant be azon a pár meccsen, okos játékot hozott. Mindenképp maradjon.
Brozovic: Mióta leigazoltuk, kicsit felemásan játszott, hajlamos beleszürkülni, de amúgy jó játékos, nem is kérdés.
Hernanes: Az első féléve borzalmas volt, mostanra megtalálta a helyét Mancs, volt pár nagyon jó meccse. Maradjon.

Palacio: Kezdeti nehézségek után megtalálta magát, pár gólt is összehozott, a mezőnymunkája is hasznos. Maradjon, de kevesebb fizetéssel, cserének.
Icardi: Nálam nem kérdés az, amivel sokan nem értenek majd velem egyet, Nagyon fiatal, de gólkirály, mezőnyben is egyre jobb, semmi pénzért nem adnám el, köré is lehet építeni nyugodtan.
Podolski: Megy vissza, meglepően gyenge és motiválatlan volt.
Puscas: Nagy tehetség a srác, kár, hogy Mancini elfelejtette a szezon végére. Nem szabad elherdálni.
Shaqiri: Idejött, volt pár jobb meccse, de nem nagyon találta meg a helyét a Mester. De nagyon jó focista, lesz helye.
Bonazzoli: Egyelőre ő megy, de nagy játékos lehet belőle.

Tehát összeségében eladnám: Carrizot (Ingyen), Jonathant (3m), Campagnaro (Ingyen), Vidic (1m), Ranocchia (7m), Nagatomo (6m), Guarin (12m), Kuzmanovic (3m), Obi (3m)
Ebből, ha mákunk van, 35 milliót össze lehet szedni.

Akit igazolnék: 2. Számú kapus (Parmas forma mondjuk ingyen), 1 megbízható, nagyon jó belső védő, így lenne oda Juan, Murillo és még valaki kezdő szinten és Andreolli és Felipe (vagy esetleg valami más cserének hozott ember(Zukanovic?)) beugrónak.
Szélső védő is kéne: Darmian lenne az álom, ő jobb oldalt, Santon balon, D'Ambro cserének, Juan is lehozza (+fiatalok)
Középpályára hoznék egy nagyon kemény, határozott, vezér típusú védekező középpályást, valamint 1-2 low cost megoldást.
Csatárt meg egyet hoznék cserének, Icardi mögé, ha 4-2-3-1-et akarunk. Icardi az alap, Pala is be tud ugrani.

Tehát: 2. kapus (Ingyen), Belső védő: 13 milla, Darmian: 15 milla, Vkp: 15 milla (1-2 low cost, 5m), Cserecsatár (7m)
Ez így lenne 55-60 millió, tehát -25 millióval ki lehetne akár jönni, ha belefér.

Így állnék fel: 4-2-3-1

----------------------------------------------Handanovic--------------------------------------
---Darmian(Dambro)-------Új védő(Murillo)-------Juan(Murillo, Andreolli)--Santon(Juan,Dodó)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Medel(Gnoukouri)------------Védekező kp---------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------Shaqiri(Brozo)-----------------Hernanes--------------Kovacic(Dodó, Pala)
------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------Icardi(Pala, cserecsatár)------------------------

Kicsit hosszú lett. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

matyinter írta:Tehát: 2. kapus (Ingyen), Belső védő: 13 milla, Darmian: 15 milla, Vkp: 15 milla (1-2 low cost, 5m), Cserecsatár (7m)
Ez így lenne 55-60 millió, tehát -25 millióval ki lehetne akár jönni, ha belefér.

Kérdés Handanoviccsal mi lesz, ha marad nyilván elég mögé hoznunk valakit.

A védelembe Benatia lenne akiért minden követ megmozgatnék, állítólag elhozható a Bayerntől, ahogy Shaqiri is onnan került hozzánk. Murillo és Benatia mellett ott van Santon, Juan és D'Ambro is.
Ranocchiát, Vidicset és Felipét elfelejteném, eladnám.

Középre Allan lenne sztem a legjobb választás, támadó kp-val jól állunk.
Guarínt meg simán eladnám, Kovacic-ot viszont nem szabad, túl sok van a srácban.

A támadókhoz én elhoznám Immobilét, így már nem csak egy olasz gólkirályunk lenne ;) , és ha minden igaz a Dortmund nem ragaszkodik hozzá.
Ayew szintén erősítés lenne, ő is viszonylag könnyen elhozható ha igaz.

Szóval ha Handanovic mégis marad, érkezne:
Murillo, Benatia, Allan, Immobile és Ayew.

Mehetne: Carrizzo, Jonathan, Dodo, Nagatomo, Obi, Ricky, Guarin, Vidic, Felipe, Campagnaro, Ranocchia, Kuzmanovic, Podolski, tudom ez elég sok, de hiába vagyunk többen, inkább játsszon több fiatal.

Talán nem egy Mission Impossible, viszont nagyot erősödnénk.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Statisztikai osszehasonlitas pogba es Kova kozott

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... QtMTg2OTQw

Kova kicsit megverte
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

R9. írta:Statisztikai osszehasonlitas pogba es Kova kozott

Kova kicsit megverte

Ez nagyon komoly, a fene se gondolta volna... Ebből is látszik, hogy egy játékos hypeolása, mennyire elferdíti a dolgokat... Pogba-nál 100 milliós árról beszélnek, Kovaért szerintem 30at nem kapnánk. (Nem mintha el akarnám adni ;) )
alwin91

Portiere32 írta:
R9. írta:Statisztikai osszehasonlitas pogba es Kova kozott

Kova kicsit megverte

Ez nagyon komoly, a fene se gondolta volna... Ebből is látszik, hogy egy játékos hypeolása, mennyire elferdíti a dolgokat... Pogba-nál 100 milliós árról beszélnek, Kovaért szerintem 30at nem kapnánk. (Nem mintha el akarnám adni ;) )

Ez szép és jó, de azért a statisztika nem minden. Pogbának vannak olyan váratlan húzásai ami Kovának (eddig) nincsenek, gondoljunk csak arra, amikor ellenünk betört a 16-oson belülre. Abban biztos vagyok, hogy Kova egy jobban összerakott csapatban szintén jobban fog teljesíteni és kijöhetnek belőle is az ilyen váratlan húzások.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Két különböző típusú játékos, szerintem sem érdemes őket összehasonlítani. Abban egyetértek, hogy Pogba túl, Kova meg alul van értékelve. Remélem ilyen 25 milliókért, amit írogatnak vele kapcsolatban, szóba se jöhet az eladása. Alapból vettük 18-ért, van 4 év a szerződéséből, idén is rengeteget javult a játéka, jövőre remélhetőleg sikerül berobbannia. 35 alatt szóba se kellene állnunk a kérőkkel.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Az is kérdés, hogy Kova mit szeretne, mert az egyértelmű hogy rengeteg van még benne, de nem találják a helyét.

Sokszor még Mancini is kiabál vele taktikai dolgok miatt.

Szóval ha nagyon menni akar, akkor áron alul lesz eladva.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

alwin91 írta: Pogbának vannak olyan váratlan húzásai ami Kovának (eddig) nincsenek, gondoljunk csak arra, amikor ellenünk betört a 16-oson belülre.

sztem ez oriasi hulyeseg, kovanak vannak varatlan megindulasai es betoresei
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

R9. írta:
alwin91 írta: Pogbának vannak olyan váratlan húzásai ami Kovának (eddig) nincsenek, gondoljunk csak arra, amikor ellenünk betört a 16-oson belülre.

sztem ez oriasi hulyeseg, kovanak vannak varatlan megindulasai es betoresei

+ meccsenként legalább 1-2 olyan labdát ad, amit csak be kellene helyezni :)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Szerintem sincs ekkora különbség a két játékos közt. Pogba baromira túl van sztárolva, ez a 80-100 millió amennyit írogatnak róla meg egyenesen nevetséges. Pl, ha CR-hez hasonlítjuk, aki pár éve volt 94 millió.
Egyelőre jobb, mint Kova, de azért bőven nincs annyi különbség köztük.
Kova reálisan érhet most 25-30 körül, bár én 40 alatt szóba sem állnék senkivel. 21 éves, minden megvan benne, hogy róla is jóval nagyobb összegeket pletykáljanak 1-2 éven belül. Őt és Icardit nem adnám el.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Macedón Messi újra a Olaszba rémisztgeti a madarakat.Genoa igazolta le.Sok sikert neki.ja nem.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Stankov írta:Macedón Messi újra a Olaszba rémisztgeti a madarakat.Genoa igazolta le.Sok sikert neki.ja nem.

Kép
:D :D :D
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Azért szerintem Pogba kb kétszer jobb játékos Kovánál. Stasztisztika ide vagy oda, Kova tehetség, Pogba meg Világszinten elismert klasszis és ez nem véletlen. Kova nem véletlen tud kimaradni. Az sem mindegy merre passzolsz, kinek és taktikailag milyen a mozgásod stb stb stb....
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

ibrahimovics írta:Azért szerintem Pogba kb kétszer jobb játékos Kovánál. Stasztisztika ide vagy oda, Kova tehetség, Pogba meg Világszinten elismert klasszis és ez nem véletlen. Kova nem véletlen tud kimaradni. Az sem mindegy merre passzolsz, kinek és taktikailag milyen a mozgásod stb stb stb....

Arról nem is beszélve, hogy Pogba mérkőzéseket tud eldönteni egymaga. Nem egyszer az ő távoli góljaival billenti a juventus felé a meccset. Ez a mi Kovacicnak pont az egyik gyengéje a távoli lövések.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

matrix23 írta:
ibrahimovics írta:Azért szerintem Pogba kb kétszer jobb játékos Kovánál. Stasztisztika ide vagy oda, Kova tehetség, Pogba meg Világszinten elismert klasszis és ez nem véletlen. Kova nem véletlen tud kimaradni. Az sem mindegy merre passzolsz, kinek és taktikailag milyen a mozgásod stb stb stb....

Arról nem is beszélve, hogy Pogba mérkőzéseket tud eldönteni egymaga. Nem egyszer az ő távoli góljaival billenti a juventus felé a meccset. Ez a mi Kovacicnak pont az egyik gyengéje a távoli lövések.

Egyrészt megnézném azért, hogy mennyire tudna villogni Pogba nálunk.. Másrészt én úgy látom és nagyon remélem, hogy Kovacic hosszú távon még rengeteget fejlődhet, szerintem akár még Pogba felé is nőhet!
alwin91

Fan Gusto írta:
matrix23 írta:

Egyrészt megnézném azért, hogy mennyire tudna villogni Pogba nálunk.. Másrészt én úgy látom és nagyon remélem, hogy Kovacic hosszú távon még rengeteget fejlődhet, szerintem akár még Pogba felé is nőhet!

Az Azzurri facebook oldalán tényként közlik, hogy eladtuk Kovát a Poolnak? Ez baromság vagy van valóságalapja?
zsizsi14

Shaq győztes gólt rúgott a selejtezőn :) Remélem jövőre sokat és jól fog játszani :)
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Ma hajnalba játszották a Brazil - Kolumbia Copa America meccset, Murillo végig pályán volt és ő szerezte a győztes gólt... 8-)
Stankov

Akiloz88 írta:Ma hajnalba játszották a Brazil - Kolumbia Copa America meccset, Murillo végig pályán volt és ő szerezte a győztes gólt... 8-)

+ ő kezdte ki Neymart is amiből kezdődött a balhé :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Stankov írta:
Akiloz88 írta:Ma hajnalba játszották a Brazil - Kolumbia Copa America meccset, Murillo végig pályán volt és ő szerezte a győztes gólt... 8-)

+ ő kezdte ki Neymart is amiből kezdődött a balhé :)
máris szimpatikus :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Murillonál,az,hogy kezdő a kolumbiai csapatban már mutat valamit.
Amúgy Miranda is pályán volt,bár nem tudom,hogy őt a játékosunknak tekinthetjük-e? ;)
Festa

Bár ez nem fb ,de lájk ;)
Fan Gusto

Mindenki Murilloról beszél, de én találtam egy videót egy másik igazolásunkról:

https://www.youtube.com/watch?v=j8KPErXVXhM

Zé Turbó :D:D
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Murillo a mostani Copa egyik 'felfedezettje'. Legalább is benne van a Whosscored szerint a top 11-ben a csoportkör után ;)

http://www.whoscored.com/Articles/gvzkp ... ge-Roundup

Ezen kívül Messi és Alexis után neki a legjobb az Whoscored értékelése, nem semmi!

The stand out name, though, comes in the form of Jeison Murillo, whose WhoScored rating (7.87) puts him behind only Messi and Alexis in the rankings. The soon-to-be Inter centre-back has performed astutely at the heart of a Colombia backline that has conceded fewer goals (1) than any other team at the Copa America. Murillo has made more interceptions (14) than any other player at the competition, while his average of 45.7 passes per match higlight that his reading of the game and ability to play the ball out from the back are two of his strongest assets. Needless to say, Inter fans are excited about the 23-year-old’s imminent arrival at San Siro.
Festa

JJ5 írta:Murillo a mostani Copa egyik 'felfedezettje'. Legalább is benne van a Whosscored szerint a top 11-ben a csoportkör után ;)

http://www.whoscored.com/Articles/gvzkp ... ge-Roundup

Ezen kívül Messi és Alexis után neki a legjobb az Whoscored értékelése, nem semmi!

The stand out name, though, comes in the form of Jeison Murillo, whose WhoScored rating (7.87) puts him behind only Messi and Alexis in the rankings. The soon-to-be Inter centre-back has performed astutely at the heart of a Colombia backline that has conceded fewer goals (1) than any other team at the Copa America. Murillo has made more interceptions (14) than any other player at the competition, while his average of 45.7 passes per match higlight that his reading of the game and ability to play the ball out from the back are two of his strongest assets. Needless to say, Inter fans are excited about the 23-year-old’s imminent arrival at San Siro.

Ez biztató ,csak nehogy nálunk besüljön. ;)
Stankov

Brekinek tényleg le jár a szerződése?
http://www.transfermarkt.de/andrea-rano ... eler/44327
Stankov

A'doma Zajcev Jr. írta:
Stankov írta:Brekinek tényleg le jár a szerződése?
http://www.transfermarkt.de/andrea-rano ... eler/44327

Itt 2018-at ír:
http://www.internazionale.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=502&Itemid=28

Furcsállom.3éve szerződésre emlékszem amit tavaly nyáron írt alá,fizu emeléssel meg a csk-szalaggal(még leírni is abszurd).Csak azért mert itt sokaknak szentírás a tranfermarkt.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Fan Gusto írta:Mindenki Murilloról beszél, de én találtam egy videót egy másik igazolásunkról:

https://www.youtube.com/watch?v=j8KPErXVXhM

Zé Turbó :D:D

Ő meg kicsoda? A neve órási :)
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Ő meg kicsoda?

IFI-be jött télen. Szokásos "új Pelé" típusú tehetség. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy portugál.
Stankov

Az U21es olasz válogatott meg kizúgott a csoport körbe.
Bardi,Biraghi,Benassi voltak akik játszottak Bianchetti a keretbe.Előbbi kettő még Inter játékos.
Bardit nagyon dicsérte Di Biagio szerinte megérett egy jobb csapatra a Seria A-n belül.Állítólag a Fio érdeklődik iránta.
Süti

Orlandoni 10 év után távozik a klubtól és a Fener kapusedzője lesz jövőre.

http://www.inter.it/en/news/48496
Stankov

https://www.youtube.com/watch?v=PQNUI0ifdAU
Murillo az argentinok ellen,ez egy meccs összefoglalója.Jó lesz.Ami feltűnt h bal belsőként szerepel
Festa

Garry Medel Copa America győztes!!!! Gratulálunk neki.
A csapata egyik legjobbja volt.
Az Argentinok Inter játékos nélkül nem tudtak nyerni..
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Murillo és Medel is a Copa álomcsapatában!

Gratulation :P
Fan Gusto

Most olvastam a honlapon az edzőtáborozó keret névsorát és megdöbbenve állok egy név láttán...
Byabiany...
Ő belógott a kerítésen és véletlenül bent ragadt, vagy csak a neve azonos a néhány éve itt "focizó" franciával?
Arra gondolni sem merek, hogy esetleg újra lecsaptunk rá..:/
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Parma kizárásával ingyen igazolható lett, úgy voltak vele, hogyha egészséges, akkor jöjjön kiegészítő embernek. Valszeg nem sokat fogjuk a pályán látni.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

KB 2-3 hónappal ezelőtt írtam, hogy visszafog jönni és ő lesz a legjobb szélsőnk. Az egyik fele már bejött.
zsizsi14

Előző évek statisztikáit (gól és gólpassz) meg lehet nézni valahol? :)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Sikerült megtalálni Dodo és Biabiany számára a legtesthezállóbb feladatot:
http://www.inter.it/en/news/48794
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

zsizsi14 írta:Előző évek statisztikáit (gól és gólpassz) meg lehet nézni valahol? :)

http://www.whoscored.com/
http://www.squawka.com/
http://www.transfermarkt.co.uk/
zsizsi14

Tojgli írta:
zsizsi14 írta:Előző évek statisztikáit (gól és gólpassz) meg lehet nézni valahol? :)

http://www.whoscored.com/
http://www.squawka.com/
http://www.transfermarkt.co.uk/

Köszönöm :)
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Kovacic 10-es számú mezét azonnal Jovetic örökölte. Őszintén kívánom neki, hogy legyen méltó erre a megtiszteltetésre, és hosszú ideig a csapat egyik vezéreként, sikeresen és eredményesen szolgálja az Intert ! :D
Süti

Jovetic párszor a 35-ös mezben lépett pályára, el is szörnyülködtem. :)

Így jobb.
Stankov

Süti írta:Jovetic párszor a 35-ös mezben lépett pályára, el is szörnyülködtem. :)

Így jobb.

Látom nem csak én vagyok ilyen :lol: City-be is
az (35) volt a száma,ha jól emlékszem.Fioba 8-as
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Stankov írta:
Süti írta:Jovetic párszor a 35-ös mezben lépett pályára, el is szörnyülködtem. :)

Így jobb.

Látom nem csak én vagyok ilyen :lol: City-be is
az (35) volt a száma,ha jól emlékszem.Fioba 8-as

"Az egyik jó barátom Kovacic a Realhoz került, és pont aznap vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem a csere lehetőségről Dejan Stankokicot. Ő egyébként olyan, mintha a bátyám lenne. Belement, Zanetti is igent mondott, szóval váltottam."
http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a-nemzetkozi-foci/jovetic-elmertem-kerni-a-tizes-mezt
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Legújabb játékosaink mezszámai: Perisic 44, Melo 83, Ljajic 20, Telles 12. Érdekes, hogy a 2-es, 6-os szabadon maradt.
A 12-es mez a braziloknak feküdni szokott. ;)
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Egyébként mi vagyunk átlagéletkor alapján a legfiatalabb csapat a ligában :)
zsizsi14

Perisic sérüléséről tud valaki valamit?
Válasz küldése