A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
eteti a népet 
- Youme
- Adminisztrátor
PellerG írta:A Mourinhóról nem reálisan álmodozók végleg lemondhatnak Joséról
Néhány hete a konkrét kérdésre (Inter) mondott nemet a kérdező újságírónak. Lesz ő még az Inter edzője, de nem 4-5 éven belül. Most jön egy újabb hosszabb londoni kiruccanás neki.
-
Injoc
Youme írta:PellerG írta:A Mourinhóról nem reálisan álmodozók végleg lemondhatnak Joséról
Néhány hete a konkrét kérdésre (Inter) mondott nemet a kérdező újságírónak. Lesz ő még az Inter edzője, de nem 4-5 éven belül. Most jön egy újabb hosszabb londoni kiruccanás neki.
Engem egy kicsit meglepett hogy megint a Chelsea-be megy vissza. Főleg mivel Abra miatt jött el...Én azt hittem hogy addig kihúzza a Reállal amíg SAF visszavonul és átveszi a United-et.
- Dan-i-nter
Injoc írta:Youme írta:PellerG írta:A Mourinhóról nem reálisan álmodozók végleg lemondhatnak Joséról
Engem egy kicsit meglepett hogy megint a Chelsea-be megy vissza. Főleg mivel Abra miatt jött el...Én azt hittem hogy addig kihúzza a Reállal amíg SAF visszavonul és átveszi a United-et.
Mou sosem lesz Ferguson utódja. Ő nem az az edző aki tíz éveket van egy-egy csapatnál, belefásulna. Előbb látjuk őt Portugál edzőnek, mint MU-nak.
- PellerG
Injoc írta:Youme írta:PellerG írta:A Mourinhóról nem reálisan álmodozók végleg lemondhatnak Joséról
Engem is Abramovic miatt lep meg.
Miatta jött el 2007-ben.
Én mindig is a City-t éreztem és gondoltam következő állomásának, valamennyire kész, de kitörni még sem tudó csapatokat szeret átvenni, ilyen volt a mi csapatunk is Mancini távozásakor. Most ismét egy Mancini-csapatot vehetett volna át.
Én Josét nagyon rühelltem igazi feltűnésekor, a Chelseanél. Voltak gusztustalan dolgai ott. A csapatot és őt is kimondottan utáltam.
De ő az az ember, aki ha a te csapatodnál dolgozik, rögtön imádni fogok. Persze nagyrészt, mivel szállítja az eredményeket.
A Real részben mindenképpen baklövés volt a részéről. Ott szép focit vár a közönség, és sorozatos kupagyőzelmeket. Emellett a közönség nem is él annyira együtt a csapattal, Mou elmondása alapján nincs nagy szurkolás, emiatt már eleve nem volt a legideálisabb a kapcsolat köztük.
Nagyon csípem Mou-t, örökre hálás leszek neki, bármikor örülnék majd az érkezésének, de most vissza megy megint oda, ahol nagyon nem szerettem, és ahol a csapatot sem szerettem soha....
- Süti
PellerG írta:valamennyire kész, de kitörni még sem tudó csapatokat szeret átvenni, ilyen volt a mi csapatunk is Mancini távozásakor. Most ismét egy Mancini-csapatot vehetett volna át.
Ez egy enyhe túlzás.
A "Mancini csapat" bajnok volt.
-
R9.
Én sose értettem hogy honnan veszik az emberek h SAF utódja lesz??????????????????????
Chelseasként oda menne az MU-hoz a riválishoz?? MIVAN?
- Youme
- Adminisztrátor
2007 rég volt. Azóta sok víz lefolyt a Temzén. Abaramovic a milliárdos türelmetlenségével közelített Joséhoz. Ő pedig ezt nem tűrte. Azóta változott az orosz is, és változott José is. Londonban ugyanúgy imádják őt mint Milánóban.
Maximum azt tudom még elképzelni, hogy megint Mancinit váltja le. vagy ha tényleg nem megy Angliába, akkor Párizs. Sajnos mi csak ezek után kerülnénk képbe, de nekünk most pénzünk sincs megfizetni őt. Bár a neki adott fizetés sokkal jobb helyre kerülne mint pár semmittevő játékos bankszámlája.
Maximum azt tudom még elképzelni, hogy megint Mancinit váltja le. vagy ha tényleg nem megy Angliába, akkor Párizs. Sajnos mi csak ezek után kerülnénk képbe, de nekünk most pénzünk sincs megfizetni őt. Bár a neki adott fizetés sokkal jobb helyre kerülne mint pár semmittevő játékos bankszámlája.
-
R9.
Valószínű Anglia lesz, de én még valamiért reménykedem...azt mondja meglepetés lesz
hát ez az lenne
hát ez az lenne
- Youme
- Adminisztrátor
R9. írta:Valószínű Anglia lesz, de én még valamiért reménykedem...azt mondja meglepetés lesz
hát ez az lenne
0.1% esély, de tuti nagyot szólna!
- Süti
R9. írta:Én sose értettem hogy honnan veszik az emberek h SAF utódja lesz??????????????????????
Sir Alex többször tett arra célzást, hogy Josénak szívesen átadná a staféabotot, nyugodt lenne ha José váltaná.
Meg hát a Chelsea-től nem jött el valami finoman, és azt lehet tudni, hogy az angoloknál érezte magát a legjobban.
- vaskalap
Süti írta:PellerG írta:valamennyire kész, de kitörni még sem tudó csapatokat szeret átvenni, ilyen volt a mi csapatunk is Mancini távozásakor. Most ismét egy Mancini-csapatot vehetett volna át.
Ez egy enyhe túlzás.![]()
Bajnok volt,de amit idén nyújtottak,az ehhez a kerethez képest édes kevés.Ráadásul a BL-ben idén és tavaly is jócskán leszerepelt.1 PL cim és 1(vagy 2)FA kupa győzelemnél többet is ki lehetett volna hozni a Cityből.A fő probléma szerintem már a motiváció nemlétében van,amit idén(főleg ősszel)nyújtottak,csapnivaló volt.
-
RenciDavid
Mourinho visszatér a Chelseahez. Ebbe most már jobb ha mindenki beletörődik.
- PellerG
Süti írta:PellerG írta:valamennyire kész, de kitörni még sem tudó csapatokat szeret átvenni, ilyen volt a mi csapatunk is Mancini távozásakor. Most ismét egy Mancini-csapatot vehetett volna át.
Ez egy enyhe túlzás.![]()
BL-fóbiája volt már akkor is, ami még ma is tart.
Nálunk akkor már cél volt elérni valamit a nemzetközi porondon is, de vele ez nem ment.
- Youme
- Adminisztrátor
José -> Chelsea (Az angol lapok szerint szinte biztosra vehető)
http://sportgeza.hu/futball/2013/05/03/ ... elsea-hez/
-
R9.
daily mail szerint ami kb blikk szint
amúgy meg nem is írhat alá addig míg madriddal van szerződése
- Youme
- Adminisztrátor
Cikk a formációk, posztok idei variálgatásáról. Vannak benne érdekes meglátások:
http://www.whoscored.com/Blog
- Youme
- Adminisztrátor
R9. írta:daily mail szerint ami kb blikk szint
Aláírásról szó sincs a cikkben, csak egy lehetséges nyári dátumról.
- psn
Youme írta:José -> Chelsea (Az angol lapok szerint szinte biztosra vehető)
Chelsea news: Mourinho denies he has agreed to join Chelsea
http://www.givemefootball.com/343791-an ... nish-press
-
R9.
persze h elutasítja, azért akarjuk modricot már josé szólt morattinak h kell neki kovacic mellé és intézkedjen 
- Youme
- Adminisztrátor
Youme írta:Cikk a formációk, posztok idei variálgatásáról. Vannak benne érdekes meglátások:
Megpróbáltam egy cikket írni belőle a főlapunkra. Aki nem olvasta volna az eredetit, a lényeget ott megtalálja!
- drtie
Youme írta:Youme írta:Cikk a formációk, posztok idei variálgatásáról. Vannak benne érdekes meglátások:
Megpróbáltam egy cikket írni belőle a főlapunkra. Aki nem olvasta volna az eredetit, a lényeget ott megtalálja!
Kösz a fordítást! Ebből a cikkből is kiderül, hogy a felső vezetőink megérdemelnének egy csillagos 1-est erre az idényre. Kíváncsi vagyok, hogy az évzáró értékelő megbeszélésen elővesz-e Moratti ilyen felméréseket/statisztikákat.
- interfan
Youme írta:Youme írta:Cikk a formációk, posztok idei variálgatásáról. Vannak benne érdekes meglátások:
Nagyon jó lett, óriási köszönet érte. Kicsit talán ez felnyitja mindenki szemét.
Persze a sérülések, ez rendben van.
De ijesztő ez, hogy 10féle formációt játszottunk. Külön röhej, hogy a kieső csapatok Pescara, Genoa, Palermo akik utánunk vannak.
De mi még őket is felülmúljuk.
Érdemes megnézni a top csapatokat. Európa talán legerősebb csapata a Bayern, 1 azaz 1 taktikát játszik egész évben.
De ugyanez Mou a Realal.
Másik óriási röhej, hogy Capitano 7 szerepkörben játszott.
De Nagatomo, Cambiasso szerepe is ijesztő.
Egyszerűen ilyen nincs.
Tényleg érdemes megnézni a többi csapatot. Fele ennyi variálás nincs.
Lazional is leg ennyi a sérült, még sincs ez az összevisszaság.
Ez egyértelmű Strama sara. Egyszerűen tapasztalatlan még ide.
Itt komoly változás kell!
- Youme
- Adminisztrátor
Olyan edzők mint Mourinho rotálni is utálnak, nem hogy formációt variálnának.
Igazándiból már a nyári alapozás után meg kellene lennie annak, hogy mit fogunk egész évben játszani.
Igazándiból már a nyári alapozás után meg kellene lennie annak, hogy mit fogunk egész évben játszani.
- PellerG
Youme írta:Olyan edzők mint Mourinho rotálni is utálnak, nem hogy formációt variálnának.
Ez nem is kérdés.
Itt meg 13 hónap alatt nem sikerült kitalálnia edzőnknek, hogy mit akarjunk játszani.
Az elmúlt hónapban meg egyik héten 4 védő, másik hétvégén 3.
Most épp 3 védő várható Napoliban, mivel ők is 3-al állnak fel....
- interfan
Youme írta:Olyan edzők mint Mourinho rotálni is utálnak, nem hogy formációt variálnának.
Teljesen egyetértek. Csalóka pl a PSG vagy Man.untd 5 különböző taktikája.
Mivel gyakorlatilag ugyanaz az alap elképzelés.
4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-4-2, 4-1-3-2, 4-1-4-1 amiket játszottak.
De még ők is nagyon ritkán váltanak. Nagy százalékba a 4-2-3-1 dominál.
1-2 kivétel van.
Még a legtöbb olasz csapatnak is megvan az a 2 max 3 taktikája.
Fioretinánál Montella tökéletesen váltja a 4-3-3, és a 3-5-2 taktikát.
De teljesen mindegy kit hozunk fel, mindenhol van egy alap elképzelés.
Mivel ez az első, és legfontosabb.
Nálunk meg meccsről meccsre változik. Van 10 taktika, és amelyiket épp ki gondolja Strama. Legfőbb szempontja, hogy mit játszik az ellenfél.
Ez a 10 taktika szörnyű sok. De még szörnyűbb az, hogy folyamatosan változik.
Egyik meccsen ez, másikon más.
Elmúlt meccsek: 3-5-1-1, 4-5-1, 4-3-3, 4-3-2-1, 3-5-2.
5 meccs, 5 taktika.
És még a sérülésekre se tudjuk fogni, mert jó ideje már kidőlt mindenki.
Egyedül a győzelmi sorozat alatt volt valami.
De ott is 3 különböző taktikát változtatott, meccsről-meccsre.
3-4-3, 3-5-2, 3-4-1-2.
Most tudjuk a sérülésekre fogni, de akkor nem volt ennyi sérülés. Strama mégis váltott folyamatosan.
Egyszerűen tapasztalatlan, nincs alap elképzelése. Ezért próbálja lemásolni az ellenfél taktikáját.
Ezt pedig egy Inter edző nem engedheti meg. Stramanak kell pár tanuló év, de nem az Inter padján kell megtanulnia a szakmát.
- Stankov
Én egyébként azt is furcsállom hogy ha egy játékosunk nem játszik 3-4 meccset és utána bekerül a kezdőbe biztosra vehető a pocsék teljesítmény.Más csapatoknál ilyen esetbe legtöbbször a tudása kb 70%-át így is nyújtja nálunk ez max 30%.
Láthattuk Kuzma,Rocchi,Jonathan,Ricky lejátszott egymás után 3-4 meccset máris hoztak egy elfogadható teljesítményt(az most lényegtelen hogy sajnos most ez nem elég)na de lényeg amit ki akarok nyögni magamból,hogy a sok sérülés mellett ez is bizonyítja hogy a edzés módszer nem jó,nincsenek olyan fizikai állapotba hogy egy normális teljesítményt tudjanak nyújtani ha nem játszanak folyamatosan.
Jövőre pl JJ-Rano vagy Rano-Campagnaro belső védő duó.Valaki megsérül és bekerül majd a nagy tehetség Caldriola aztán szegény nyújt majd egy katasztrófa játékot itt meg majd mindenki vissza küldené Bresciába
Láthattuk Kuzma,Rocchi,Jonathan,Ricky lejátszott egymás után 3-4 meccset máris hoztak egy elfogadható teljesítményt(az most lényegtelen hogy sajnos most ez nem elég)na de lényeg amit ki akarok nyögni magamból,hogy a sok sérülés mellett ez is bizonyítja hogy a edzés módszer nem jó,nincsenek olyan fizikai állapotba hogy egy normális teljesítményt tudjanak nyújtani ha nem játszanak folyamatosan.
Jövőre pl JJ-Rano vagy Rano-Campagnaro belső védő duó.Valaki megsérül és bekerül majd a nagy tehetség Caldriola aztán szegény nyújt majd egy katasztrófa játékot itt meg majd mindenki vissza küldené Bresciába
-
R9.
Úgy néz ki Strama maradni fog.
- PellerG
R9. írta:Úgy néz ki Strama maradni fog.
Édes fülem, ne keseríts már korán reggel
-
R9.
feden írják
- Youme
- Adminisztrátor
Szerintem az nem is nagyon kérdés, hogy marad-e? Moratti még ad neki egy szezont, és meglátja tanul-e a hibáiból.
Aztán jövő nyáron a VB után lesz egy csomó munkanélküli edző és Moratti válogathat közöttük.
Aztán jövő nyáron a VB után lesz egy csomó munkanélküli edző és Moratti válogathat közöttük.
- Baggio85
Youme írta:Igazándiból már a nyári alapozás után meg kellene lennie annak, hogy mit fogunk egész évben játszani.
Ez a nagy igazság! Ez a problémám nekem Strama-val, és ahogy korábban mondtam, lehet belőle még jó, sikeres edző, csak kérdés, hogy az Inter kispadján kell-e kivárni (nekünk).
- interfan
Várjuk meg a szezonvégét ezzel.
Olasz média csendben van ez ügyben, de tudjuk 1 nap alatt is változhat minden.
Moratti szavai meg mit érnek, tudjuk mi volt Mancini, Mourinho ideje alatt.
De még ő is azt mondta, hogy szezonvégén értékeli Stramat.
Mint ahogy Cordoba és Zanetti is mondták, hogy Moratti dönt.
2 hét és vége a bajnokságnak, akkor kiderül minden.
- alwin91
Baggio85 írta:Youme írta:Igazándiból már a nyári alapozás után meg kellene lennie annak, hogy mit fogunk egész évben játszani.
Ez a nagy igazság! Ez a problémám nekem Strama-val, és ahogy korábban mondtam, lehet belőle még jó, sikeres edző, csak kérdés, hogy az Inter kispadján kell-e kivárni (nekünk).
Igazából volt neki egy 4-3-1-2-es taktikája amit játszottunk, Pescara ellen ment is, csak a Roma ellen már nem és valamiért eszement módon új taktikát kezdett keresni. Pedig csak simán türelmesnek kellett volna lenni és folyamatosan játszatni kellett volna, hogy a játékosok megszokják.
- PellerG
alwin91 írta:Baggio85 írta:Youme írta:Igazándiból már a nyári alapozás után meg kellene lennie annak, hogy mit fogunk egész évben játszani.
Igazából volt neki egy 4-3-1-2-es taktikája amit játszottunk, Pescara ellen ment is, csak a Roma ellen már nem és valamiért eszement módon új taktikát kezdett keresni. Pedig csak simán türelmesnek kellett volna lenni és folyamatosan játszatni kellett volna, hogy a játékosok megszokják.
Tökéletesen látszott, hogy a nyári felkészülés alatt elfelejtette megszervezni a védekezést a középpályán.
Azért most már tudjuk, milyen erősséget képvisel ez a Pescara. Vagyis nem ők a mérce.
De már a nyári EL-selejtezőkön is voltak gondjaink, Hajduk, Vaslui a Meazzában....
Majd jött az első komoly meccs a Roma ellen, ahol átrohantak rajtunk.
- hvmetal
Youme írta:Szerintem az nem is nagyon kérdés, hogy marad-e? Moratti még ad neki egy szezont, és meglátja tanul-e a hibáiból.
Előre félek .
Máshol 30 év alatt nem fordult meg annyi edző,mint nálunk a Moratti éra alatt. Nem a Manchester United-re gondolok.
Olvastam,hogy Facchetti (Isten nyugosztalja ) unszolására kapott Mancini újabb esélyt a x-es ,Sampdoria-s szezon után.
Ha az ember a "szívére" hallgat, sajnálja és kiáll Moratti mellett. Ha az eszére, Torino-ig üldözné.
Védhető,hiszen rengeteg az alkalmatlan ember körülötte, na,de kérem. Komoly üzlet ember,az európai elitből,és mégis bohócokkal veszi magát körül. Nem kell a scudetto, de itt már nem ez a lényeg. Senki sem emlékszik a nagy Interre már, a jelen a tükör..
Leonardo múltja ellenére is, fény az éjszakában. Kaká,Pato,Silva. Pénzzel pedig Lucas,Lavezzi, Ibra.
Leo-Figo- és a volt udinese-i megfigyelő szerintem nagy dolgokra lennének képesek.
Az meg más kérdés,hogy edző szinten is Leo előrébb van,mint Strama.
Kellene egy szakember 2-3 millió eurós fizetéssel aki bábként használhatja Strama-t (ezáltal tanulhat Andrea) a háttérben. Jelenleg Moratti-ék használják pajzsként,bábként. Így,hogy nincs Eto'o,Sneijder és rövid a pad, a taktikai el(nem)képzelések még jobban kijönnek.
Nyári alapozás alatt kéne felkészülnie olyan dolgokra, amikhez Catania-s évek kellenének. Ha hagyják akkor kell mögé valaki,mert így jövőre is garantált a kudarc.
Mercato: Nainggolan nagy vétel lenne. Ez a Botta,Laxalt,Icardi trió is jónak tűnik,de ha nem érkezik komoly szintű 25-28 éves játékos, nagy előrelépés nem várható.
-
RenciDavid
Remélem felismerte a vezetőség, hogy Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Gondolom csak klasszist hoznánk Strama helyére és amíg nincs a klasszisok között elérhető ember addig marad.
Gondolom csak klasszist hoznánk Strama helyére és amíg nincs a klasszisok között elérhető ember addig marad.
- Süti
RenciDavid írta:Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Strama negatív szezont zár a csapattal, több veresége lesz idén mint győzelme.
Nem tudom volt-e hasonlóra példa...
- e.szabi
RenciDavid írta:Remélem felismerte a vezetőség, hogy Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Strama vs Mourinho, Mourinho vs Strama? Én!
- vaskalap
Remélem ez nem igaz,mert sajnos be kell látni,hogy nem belőle lesz az új Guardiola.Többet kisérletezett a csapattal,mint Öveges professzor egész életében.Ez pedig egyértelműen a bizonytalanság jele.
-
RenciDavid
Süti írta:RenciDavid írta:Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Jó de ez a mostani megkockáztatom hogy mindenidők egyik leggyengébb Inter kerete. Főleg ha azt nézzük, hogy tavaszra kik maradtak épek.
Sokkal többet ebből az általam lentebb említett nevek sem tudnának kihozni, ezért nincs értelme a váltásnak.
- Youme
- Adminisztrátor
Süti írta:RenciDavid írta:Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Volt 1999-ben, előtte 1994-ben.
http://www.internazionale.hu/index.php? ... &Itemid=73
- interfan
RenciDavid írta:Süti írta:RenciDavid írta:Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Jó de ez a mostani megkockáztatom hogy mindenidők egyik leggyengébb Inter kerete. Főleg ha azt nézzük, hogy tavaszra kik maradtak épek.
Sokkal többet ebből az általam lentebb említett nevek sem tudnának kihozni, ezért nincs értelme a váltásnak.
Komolyan ettől mászok falra, hogy a keret. Persze mindig a keret, vagy a vezetők, vagy Combi doktor a hibás.
Oké, rohadt gyenge a keret. Pár játékos a Seria A-ban nem játszhatna, nem hogy egy Interbe.
De mégis mivel erősebb pl az Udinese, Lazio, Fiorentina, Roma kerete?
Roma és a Milan elől erősebb, de hátul gyengébbek mint mi.
Udine, Fiorentina, Lazio nálunk gyengébb a keret.
Mégis előttünk vannak.
Miért?
Mert van egy edző, egy taktika, amit egész szezonsorán játszanak. Nem pedig meccsről-meccsre váltanak.
Most mondhatja valaki, hogy a sérülések. Máshol is vannak, nem csak itt.
Sőt emlékezzünk vissza, amikor 1-2 sérült volt, november környékén. Akkor is a Juve verés után, ugyanezt a semmit kaptuk meccsről-meccsre.
Taktikák váltása, nulla játék ez volt akkor is.
Csak akkor még volt Milito, Palacio, Cassano, Guarin, Coutinho.
De semmivel nem volt más a játék. Ugyanolyan elképzeléstelen semmi.
Egész szezonba volt 3 jó meccsünk talán.
Sérülésekről meg, nem csak Combi doktor tehet. Nagatomo visszasérülése az ő hibája, mivel engedte visszatérni.
De sérülések 80% izomsérülés. Ami a rossz edzésmódszer hibája.
Az edzést pedig az edző azaz Strama álltja össze, és az erőnléti edzők.
Mindenkinek megvan ebbe a hibája, hogy ennyire borzasztó szezont zárunk.
Moratti, Branca, Ausilio, Combi, erőnléti edzők.
De Stramnak is legalább ekkora része van ebben. Szóval ne legyen már ő egy szent, akit mindig véd mindenki. Mert ő aztán semmiről nem tehet.
Fiatal, ezért mindenki látott benne valamit. Mindenki számára szimpatikus lett.
Azt hitték sokan megtaláltuk az új Mout.
De 1 év alatt kiderült, hogy Strama nem akkora ember mint itt páran hiszik.
Lehet még belőle jó edző. De kell neki 2-3 év egy Parma szintű csapat padján. Hogy meglegyen a kellő tapasztalat. Azt nem lehet megengedni, hogy egy Inter padján tanulja meg, mi is az az edzősködés.
- e.szabi
Hát én nem tudom srácok...Nekem már rohadt unalmas az, hogy van 2 oldal, akik a halál faszára küldenék Stramát, és akik védik. Ez a 2 oldal itt leírja mindig ugyanazt, unalmas már ez. Meséljetek valami jó viccet inkább. 
- Festa
e.szabi írta:Hát én nem tudom srácok...Nekem már rohadt unalmas az, hogy van 2 oldal, akik a halál faszára küldenék Stramát, és akik védik. Ez a 2 oldal itt leírja mindig ugyanazt, unalmas már ez. Meséljetek valami jó viccet inkább.
Tárgyalunk Messi leigazolásáról a Barcával.Handa a cserealap és még fizetnek 30 millió eurot.
- interfan
e.szabi írta:Hát én nem tudom srácok...Nekem már rohadt unalmas az, hogy van 2 oldal, akik a halál faszára küldenék Stramát, és akik védik. Ez a 2 oldal itt leírja mindig ugyanazt, unalmas már ez. Meséljetek valami jó viccet inkább.
Sajnos ez van. Úgysem mi döntünk. Mi csak abban reménykedhetünk, hogy Morattiék végre jó döntést hoznak.
Mert Mou távozása óta egyre nagyobb a fejetlenség edzők terén.
- e.szabi
Festa írta:e.szabi írta:Hát én nem tudom srácok...Nekem már rohadt unalmas az, hogy van 2 oldal, akik a halál faszára küldenék Stramát, és akik védik. Ez a 2 oldal itt leírja mindig ugyanazt, unalmas már ez. Meséljetek valami jó viccet inkább.
Tárgyalunk Messi leigazolásáról a Barcával.Handa a cserealap és még fizetnek 30 millió eurot.
Erről van szó!
- Stankov
Festa írta:
Ausilio tárgyalt a Barcaval de sztem Puyol-ért mert kh-ból sosem elég,aztán át repült Madridba csak nem szólt neki senki hogy Zidane közbe visszavonult
- interfan
Stankov írta:Festa írta:
Ausilio tárgyalt a Barcaval de sztem Puyol-ért mert kh-ból sosem elég,aztán át repült Madridba csak nem szólt neki senki hogy Zidane közbe visszavonult
Ja szegény Ausilio nem tudta, hogy Zidane már nem játszik.
Ez kb olyan mint, hogy tárgyalt a Dortmundal Götze és Lewandowski miatt.
Egész világ tudja, hogy eladták már őket, de Ausilio nem.
Ausilio most tudta meg, hogy Götze a Bayerné. Milyet nézhetett.
Ebben az emberben nem lehet csalódni, ez a mi Ausilionk.
Beszarás a pali.
- Süti
Youme írta:Süti írta:RenciDavid írta:Stramát nem érdemes lecserélni ilyen Blanc, Mazzari, Zeman, Spalleti típusú edzőkre.
Volt 1999-ben, előtte 1994-ben.
http://www.internazionale.hu/index.php? ... &Itemid=73
És maradt az edző is?