zsizsi14 írta:Perisic sérüléséről tud valaki valamit?
A Norvég-Horvátot adja ma a sport tv.
Jovetic meg Lichtensteint ellen gólpasszt adott és gólt rúgott az tartja jó formáját.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
zsizsi14 írta:Perisic sérüléséről tud valaki valamit?
Stankov írta:Nincs sérülés,fáradtság miatt miatt hozták le.Legalábbis GdS szerint ma már játszhat.Brozo bokájával írnak valamit de ő rá is számíthat Kovac.
Kár h a derby előtt nem gyakorolhattak együtt az újak a selejtezők miatt.
Stankov írta:Nincs sérülés,fáradtság miatt miatt hozták le.Legalábbis GdS szerint ma már játszhat.Brozo bokájával írnak valamit de ő rá is számíthat Kovac.
Kár h a derby előtt nem gyakorolhattak együtt az újak a selejtezők miatt.
Dan-i-nter írta:"If you want to wear this shirt you need to fight for it. I'm here to help Inter become great again" Felipe Melo. Ha ilyeneket nyilatkozik és hozza azt, amit a derby-n, akkor még igazi közönség kedvenc is lehet, Juve múltot elfelejtve.
Cupi írta:Miranda sérüléséről tudtok valamit? Mennyire komoly? És JJ? köszi
Perisic már edz a csapattal, szóval elvileg az nem komoly, hétvégén már játszhat is.
Marco írta:Nem értem az Argentin szövetségi kapitányoknak mi bajuk az Inter játékosokkal, anno is volt többször, hogy remek formába lévő játékosainkat nem hívta be ( szegény Zanetti...), de tavaly se értettem, hogy mi kell még pl Icarditól, hogy bekerüljön, bár én örülök neki, mert addig se sérül meg, de egyben sajnálom is, hogy nem kap lehetőséget.
Maradona szerint mindenkinek az lenne a legjobb ha Maurito abba hagyná a focit
Stankov írta:Marco írta:Nem értem az Argentin szövetségi kapitányoknak mi bajuk az Inter játékosokkal, anno is volt többször, hogy remek formába lévő játékosainkat nem hívta be ( szegény Zanetti...), de tavaly se értettem, hogy mi kell még pl Icarditól, hogy bekerüljön, bár én örülök neki, mert addig se sérül meg, de egyben sajnálom is, hogy nem kap lehetőséget.
Nagyon elkaszálta magát ezzel a Wanda dologgal,Maradona szerint mindenkinek az lenne a legjobb ha Maurito abba hagyná a focit![]()
Sztem sokan adnak Maradona szavára.
Capitano azért be-be lett hívogatva,de tény h kevesebbszer mint megérdemelte volna.Nem gondolnám h velünk lenne bajuk,elég érdekes a válogatási szisztémájuk sokszor.
Dan-i-nter írta:Maradona szerint mindenkinek az lenne a legjobb ha Maurito abba hagyná a focit
Szerintem meg az lenne mindenkinek a legjobb, ha Maradona abbahagyná a szakértősködéstFocistaként legenda volt, azóta csak a szobrát döntögeti a bukott edzősködésével meg a hülye kijelentéseivel.
Marco írta:Maradonának valami személyes problémája volt Zanettivel
Süti írta:Marco írta:Maradonának valami személyes problémája volt Zanettivel
Politikai.
Egyébként Chuchu-t is kihagyta a BL győzelem után a keretből, meg is lett az eredménye.
Zanetti meg csúcstartó az argentin válogatottsági számot nézve.
Dan-i-nter írta:Maradona szerint mindenkinek az lenne a legjobb ha Maurito abba hagyná a focit
Szerintem meg az lenne mindenkinek a legjobb, ha Maradona abbahagyná a szakértősködéstFocistaként legenda volt, azóta csak a szobrát döntögeti a bukott edzősködésével meg a hülye kijelentéseivel.
Stankov írta:Ezt nem láttam.Óriási figura![]()
Az irányítóra utal :Á az is csak egy inter játékos.Ez Cuchu?
Tojgli írta:Ez jutott róla eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
A'doma Zajcev Jr. írta:D'Ambronak milyen autóbalesete volt? Erről csak egy mondatot olvastam múlt héten.
Stankov írta:Tegnap Perisic gól+gólpassz,nagyoin megy neki a válogatottba,reméljük most beindul nálunk is.
Festa írta:Adem Llajic annyira gyenge lehet fizikálisan,hogy végig játszotta a Szerb-Albán meccset és még gólt is rúgott a 94.percben.
Mancini remélem a 85.perc előtt sosem fogod becserélni,hiszen támadókból amúgy is olyan jól állunk.
alwin91 írta:Perisic nem tud leállniReméljük tartja a formáját a Juve ellen is.
alwin91 írta:Perisic nem tud leállniReméljük tartja a formáját a Juve ellen is.
Festa írta:alwin91 írta:Perisic nem tud leállniReméljük tartja a formáját a Juve ellen is.
9 selejtezőmeccsen 6 gólt rúgott azért ez nem rossz arány.
mike írta:alwin91 írta:Perisic nem tud leállniReméljük tartja a formáját a Juve ellen is.
Balszélsőként kell játszatni, Ljajic meg a másik oldalra, annyira adja magát hogy szinte már fáj.
Ha lesz Jovetic, mehet árnyékéknek Icardi mögé, Felipa Melo és Kondogbia meg takarítson mögöttük.
Guarin jó lesz cserének, többször láttuk már hogy jól száll be csereként.
Marco írta:Ljajic megsérült, vagy Mancininek ennyire nem kell, hogy a meccsre se nevezte?
DaNi írta:Medel interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ek-2447061
R9. írta:Coutinho egyedül veri a Chelseat. Hihetetlen hogy eladtuk 13m EUR-ért, most meg ér vagy 50-t
mike írta:R9. írta:Épp én is nézem, egyet jobbal vágott, egyet ballal, elképesztő mit játszik ma.
Hátha közelebb hozza az Interhez Mourinhót
mike írta:R9. írta:Coutinho egyedül veri a Chelseat. Hihetetlen hogy eladtuk 13m EUR-ért, most meg ér vagy 50-t
Épp én is nézem, egyet jobbal vágott, egyet ballal, elképesztő mit játszik ma.
Hátha közelebb hozza az Interhez Mourinhót
(mondjuk az korántsem biztos hogy itt olaszban is ekkora játékos lett volna Coutinho)