Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- e.szabi
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Így a google-fordító alapján egy elég fontos infot kivettem belőle. Mourinho hétfőn találkozik Perezzel, ott már csak a formalitásokat beszélik meg. És Sinisa csak egy lehetséges edzőjelölt, szóval közel sem biztos,hogy ő ül majd le a padra, és valami olyasmi is van benne, hogy Sinisa nem igazán akar most az Inter edzője lenni, ja meg, hogy az Inter-játékosok nagyon kedvelik Sinisat. Aki tud olaszul fordítson érthetőebben 
- erixs
Na srácok itt az új 2010/2011 es hazai mezünk!

Nekem továbbra is a 97/98-as UMBRO (amiben UEFA kupát nyertünk)

illetve a tavalyi 2008/09-es volt a kedvenc,

de az új se' rossz.
Nektek, hogy tetszik?

Nekem továbbra is a 97/98-as UMBRO (amiben UEFA kupát nyertünk)

illetve a tavalyi 2008/09-es volt a kedvenc,

de az új se' rossz.
Nektek, hogy tetszik?
- 20recoba
hÁT EZ BŰNRONDA:d
-
R9.
nagyon gagyi 
- erixs
hát igen.. viszont az idegenbelinél jobb. nem akartam mondani, de ahhoz képest h milyen eredményekkel zártuk a szezont, sokkal szebb jobb mezeket is tervezhettek volna.. mindenesetre többet vártam. talán messziről úgy fog tűnni mintha kicsit a fekete-kék csíkok gradient feather-esen (átmenet) összemosódnának.
- San Siro
Valaki már írta, de én is csatlakozom a hozzászólásához, miszerint, egy előnye van az új meznek, legalább nem kell költeni rá, mert eszembe nem jutna megveni 
-
FanGusto
Majd akkor értékeljük a mezeket mikor az inter.it-en hivatalossá tették őket.. tavaly is sok idétlenebbnél idétlenebb variációt láthattunk a bemutatás előtt. Nem hiszem hogy igy néz ki majd a következő szezonban a mezünk!
- San Siro
"Csernai Pál, a Bayern München korábbi vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott értékelésében elmondta, nem biztos abban, hogy az Internazionale lenne Európa legjobb csapata – annak ellenére, hogy a milánói klub nyerte meg a Bajnokok Ligáját."-NSO.
Kezdődik a kötekedés. Miért, akkor most ki volt ebben az évben Európa legjobb klubcsapata, talán a Bayern?
Kezdődik a kötekedés. Miért, akkor most ki volt ebben az évben Európa legjobb klubcsapata, talán a Bayern?
- Nia
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=19931
Hát ha jól értelmezem,de javítsatok,Moratti kissé vicces kedvében van
Cambiasso,egyszer simán,főleg ahogy a pályán dirigál.De focizzon még pár évet
Hát ha jól értelmezem,de javítsatok,Moratti kissé vicces kedvében van
Cambiasso,egyszer simán,főleg ahogy a pályán dirigál.De focizzon még pár évet
- Komax
Nem legyetek már maradiak, mi van akkor ha ilyen lesz a mez. Visszanéztem a főoldalon (történet/múzeum/mezek) gyakorlatilag az 1. számú mezünk hol vastagabb, hol szűrűbb csikózású mez volt. Kicsit újítanak mindjárt megy a köpködés..
- Komax
Ja...biztos érdemes egy olyan mezt nem megvenni amin rajta van a Scudetto a coppa, és a BL cím, tényleg ocsmány...ti tudjátok.San Siro írta:Valaki már írta, de én is csatlakozom a hozzászólásához, miszerint, egy előnye van az új meznek, legalább nem kell költeni rá, mert eszembe nem jutna megveni
- Cupi
Komax írta:Ja...biztos érdemes egy olyan mezt nem megvenni amin rajta van a Scudetto a coppa, és a BL cím, tényleg ocsmány...ti tudjátok.San Siro írta:Valaki már írta, de én is csatlakozom a hozzászólásához, miszerint, egy előnye van az új meznek, legalább nem kell költeni rá, mert eszembe nem jutna megveni
Ezzel egyetértek
- San Siro
Cupi írta:Komax írta:Ja...biztos érdemes egy olyan mezt nem megvenni amin rajta van a Scudetto a coppa, és a BL cím, tényleg ocsmány...ti tudjátok.San Siro írta:Valaki már írta, de én is csatlakozom a hozzászólásához, miszerint, egy előnye van az új meznek, legalább nem kell költeni rá, mert eszembe nem jutna megveni
Ezzel egyetértekNem hiszem, hogy egyhamar lesz olyan megint, hogy a mezünkön rajta lehet mind a 3 megnyert trófeát szimbolizáló plecsni
Szóval Én tuti fogok venni akkor is ha ez a szemkápráztató lesz a hazai (ami még nem biztos)
Na jó meggyőztetek......
( Csak ne lenne olyan gagyi
- PetR
- Kapcsolat:
Az idegenbelin is rajta lesz, nem? Akkor meg azt kell megvenni, ha jobban tetszik. 
- DSanton39
nem valószínű hogy ilyen cikkcakkos fos lesz a hazai mez 
- Tommy
De valószínű, sőt biztos.
Arra az oldalra rakták fel legelőször, ahova tavaly is felkerültek a 2 mezünk, tuti ez lesz.
Tényleg nem valami szép, de azért nem is annyira csúnya, messziről jobban néz ki.
Én már pár éve nem szoktam mezt venni, mert azt se hordom amik vannak, de most tuti veszek, még akkor is ha nem olyan szép, nem minden évben van olyan mezünk amin rajta van a scudetto, tricolore és a bl címer.
Arra az oldalra rakták fel legelőször, ahova tavaly is felkerültek a 2 mezünk, tuti ez lesz.
Tényleg nem valami szép, de azért nem is annyira csúnya, messziről jobban néz ki.
Én már pár éve nem szoktam mezt venni, mert azt se hordom amik vannak, de most tuti veszek, még akkor is ha nem olyan szép, nem minden évben van olyan mezünk amin rajta van a scudetto, tricolore és a bl címer.
- Tommy
http://www.youtube.com/watch?v=Y04DzO2yI7k
Ez az Arnautovic hatalmas arc.
Nem csoda hogy őt tartják a csapat "mókamesterének". 
Ez az Arnautovic hatalmas arc.
- Marco
Tényleg nagyon hülye
Am vele most mi lesz akkor? Tuti h megy? Ha az új edző számitana rá? Ha másért nem azért tartsuk meg h legyen ki csinálja a hangulatot. 
- Atosz
http://www.youtube.com/watch?v=MIbgGe2g ... re=related
Azt nézzétek meg Julio mit oszt a vége felé
Nagyon nagy.
Azt nézzétek meg Julio mit oszt a vége felé
- Nia
A Los Angeles Galaxy és az FC Dallas is vendégül látja augusztusban a friss Bajnokok Ligája-győztes FC Internazionale labdarúgócsapatát. Az olasz sztáregyüttes a legerősebb keretével utazik majd az Egyesült Államokba, így a barátságos találkozókon várhatóan pályára lép többek között Diego Milito, a BL-döntőben két gólt szerzett argentin támadó is.
A jegyeket a későbbiekben kezdik árusítani, a legolcsóbb belépő 50 dollárba (11 ezer forint) kerül majd. Az Inter augusztus 5-én játszik a Dallas ellen, s két nappal később találkozik a Los Angelesszel. A David Beckhamet is foglalkoztató Galaxy második alkalommal fogadja az aktuális BL-győztest. Tavaly augusztusban az FC Barcelona vendégjátékát több mint 93 ezer szurkoló látta a helyszínen, ahol a katalánok 2-1-re nyertek a Los Angeles-i gárda ellen.
Bár nem sokat vagyok itthon nyáron(szerencsére),de a foci mindig hiányzik.Szóval csak két hónap
...
A jegyeket a későbbiekben kezdik árusítani, a legolcsóbb belépő 50 dollárba (11 ezer forint) kerül majd. Az Inter augusztus 5-én játszik a Dallas ellen, s két nappal később találkozik a Los Angelesszel. A David Beckhamet is foglalkoztató Galaxy második alkalommal fogadja az aktuális BL-győztest. Tavaly augusztusban az FC Barcelona vendégjátékát több mint 93 ezer szurkoló látta a helyszínen, ahol a katalánok 2-1-re nyertek a Los Angeles-i gárda ellen.
Bár nem sokat vagyok itthon nyáron(szerencsére),de a foci mindig hiányzik.Szóval csak két hónap
- PellerG
- Baggio85
PellerG írta:http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=bf992dde-bbc1-43ef-860e-e9cb79d55af9&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_82a8e556-6813-11df-8440-00144f02aabe&vxBitrate=300
Most akartam én is belinkelni. Nehéz mit mondani.
-
imilan5555
ÁÁÁÁÁÁ!!
Ilyet még nem láttam
Ilyet még nem láttam
- Komax
Ilyen feszült és sikeres szezon után, nem csoda hogy kijön minden. Ráadásul José elhagyja a klubbot.
Eltelt már 2-3 nap, de még mindig nehéz felfogni, hogy mit is értünk el 2010-ben.
Eltelt már 2-3 nap, de még mindig nehéz felfogni, hogy mit is értünk el 2010-ben.
- DaNi
Azért rólunk nem áradoznak annyit mint a Barcaról, pedig mi megvertük az angol, a spanyol és a német bajnokság első helyezettjét
- Atosz
DaNi írta:Azért rólunk nem áradoznak annyit mint a Barcaról, pedig mi megvertük az angol, a spanyol és a német bajnokság első helyezettjét
Majd, idővel!
Szegény játékosok, hogy össze vannak zuhanva most, hogy Mou távozik. Apjukként tisztelték.
- Baggio85
Atosz írta:DaNi írta:Azért rólunk nem áradoznak annyit mint a Barcaról, pedig mi megvertük az angol, a spanyol és a német bajnokság első helyezettjét
Majd, idővel!
Szegény játékosok, hogy össze vannak zuhanva most, hogy Mou távozik. Apjukként tisztelték.
Mondjuk fura. Az ok, hogy Mourinho a legjobb akar lenni a világon és úgy érzi, hogy ő ezt úgy tudja elérni ha a 3 nagy bajnokságban nyer + a vb-n is kimagasló eredményt ér majd el, de ha tényleg ennyire kötődik a játékosokhoz meg az Inter-hez akkor azért nem nagyon értem... Rendben, ez szubjektív dolog, de pl. nekem Fergusson sokkal szimpatikusabb, mint azok az edzők akiknek van karrierjük során 5-6 csapatuk. Persze az sem mindegy, hogy valakit elküldenek, de most Joséval nem ez a helyzet, sőt! Isten ments, hogy kritizáljam Mourinho-t mert minden Inter szurkoló csak köszönettel tartozhat neki, de maradhatott volna még 1 évet szerintem. Azért megvédeni a Bl címet is van akkora kihívás, mint a Reallal megyerni. Sőt! Na mind1, ő így döntött...
- Campione
Baggio85 írta:Mondjuk fura. Az ok, hogy Mourinho a legjobb akar lenni a világon és úgy érzi, hogy ő ezt úgy tudja elérni ha a 3 nagy bajnokságban nyer + a vb-n is kimagasló eredményt ér majd el, de ha tényleg ennyire kötődik a játékosokhoz meg az Inter-hez akkor azért nem nagyon értem... Rendben, ez szubjektív dolog, de pl. nekem Fergusson sokkal szimpatikusabb, mint azok az edzők akiknek van karrierjük során 5-6 csapatuk. Persze az sem mindegy, hogy valakit elküldenek, de most Joséval nem ez a helyzet, sőt! Isten ments, hogy kritizáljam Mourinho-t mert minden Inter szurkoló csak köszönettel tartozhat neki, de maradhatott volna még 1 évet szerintem. Azért megvédeni a Bl címet is van akkora kihívás, mint a Reallal megyerni. Sőt! Na mind1, ő így döntött...
Sokszor kifejtette, meg láttuk is, hogy az Intert szereti, de Olaszországot nem. Ráadásul ez kölcsönös. Az olasz sajtó is utálta Zsozét. Ezért nem érezte jól magát Itáliában, és ezért tud most nagyon nehezen távozni tőlünk.
- kiscivis
PellerG írta:http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=bf992dde-bbc1-43ef-860e-e9cb79d55af9&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_82a8e556-6813-11df-8440-00144f02aabe&vxBitrate=300
Ez nagyon kemény...
- bodimiki7
Ez én sem értem, de ahogy Méhes mondta „Mourinho fordítva van bekötve” ő tudja, hogy mit csinál. Mert jó elment, de a Real után mi lesz, majd visszamegy Angliába és ott fog edzősödni, de előbb utóbb ott is megnyeri, amit meg akar. Ő most döntött a legjobban. Milánóban Istenként tisztelik és ő ezt nem akarja lerombolni ezért is ment el.
- Baggio85
Campione írta:Baggio85 írta:Mondjuk fura. Az ok, hogy Mourinho a legjobb akar lenni a világon és úgy érzi, hogy ő ezt úgy tudja elérni ha a 3 nagy bajnokságban nyer + a vb-n is kimagasló eredményt ér majd el, de ha tényleg ennyire kötődik a játékosokhoz meg az Inter-hez akkor azért nem nagyon értem... Rendben, ez szubjektív dolog, de pl. nekem Fergusson sokkal szimpatikusabb, mint azok az edzők akiknek van karrierjük során 5-6 csapatuk. Persze az sem mindegy, hogy valakit elküldenek, de most Joséval nem ez a helyzet, sőt! Isten ments, hogy kritizáljam Mourinho-t mert minden Inter szurkoló csak köszönettel tartozhat neki, de maradhatott volna még 1 évet szerintem. Azért megvédeni a Bl címet is van akkora kihívás, mint a Reallal megyerni. Sőt! Na mind1, ő így döntött...
Sokszor kifejtette, meg láttuk is, hogy az Intert szereti, de Olaszországot nem. Ráadásul ez kölcsönös. Az olasz sajtó is utálta Zsozét. Ezért nem érezte jól magát Itáliában, és ezért tud most nagyon nehezen távozni tőlünk.
Én ezt nem nagyon hiszem el, megmondom őszintén. Eddig is lesz**ta az olasz sajtót, ezek után meg pláne nem tudtak volna vele mit csinálni. Arról meg nem is beszélve, hogy azért a spanyolok sem fognak kesztyűs kézzel bánni, és Mourinho zsenialitása ide vagy oda, ezt a Barcát nagyon nehéz lesz legyőzni. Neki Madridban új csapatot kell építenie, a Barca meg egy komplett csapat már.
"Milánóban Istenként tisztelik és ő ezt nem akarja lerombolni ezért is ment el."- Akkor már tényleg inkább ezt a verziót osztom! Bár még egyszer mondom, lett volna itt motiváció ha Mourinho nagyon akarta volna, és azért azt sem hiszem, hogy ha jövőre nem nyertünk volna semmit akkor bárki is megharagudott volna rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.05.25. 20:34-kor.
- bazsi
kimerem jelenteni h josé imádja az intert. a klubot a játékosokat az szurkolókat, de megnyert mindent. ennek ellenére maradhatott volna. ő így döntött. túlkel lépni. nagyon megszerettem én is a két év alatt, de elkel fogadnunk a döntését.
-
FanGusto
Ezelőtt a két itt töltött éve előtt Mourinhót antipatikusnak tartottam, de az ahogyan a csapathoz viszonyult ahogy tényleg a családjaként tekint az Interre, ahogy megölelte Marcót és ahogy sírt a bl- döntő után is. Az életét adná ezekért a játékosokrét és ez még sokáig igy lesz. Még nem láttam őt ennyire őszintén soha, de most megmutatta milyen ember ő valójában..
Grazie José ... Örökre hálásak leszünk neked!:)
- Cupi
Nagyon kemény....
Szerintem lesz Ő még az Inter edzője valamikor......
- Crespo
Tudhattuk, hogy ő nem lesz a mi Sir Alexünk, de mikor visszafordul a kocsi felé, és látszik az arca... összeszorul a torkom. Nem láttam még ilyen kötődést játékosok és edző között.
- Nia
Hu.....
A pasi a legnagyobb,legjobb edző a világon.Akit minden játékosa(még aki nem is játszik) így imád az meg még elég jó ember is...
Az biztos én mindig imádtam és ez így is lesz.Remélem egyszer visszajössz Jose...
-
colyn
bazsi írta:kimerem jelenteni h josé imádja az intert. a klubot a játékosokat az szurkolókat, de megnyert mindent. ennek ellenére maradhatott volna. ő így döntött. túlkel lépni. nagyon megszerettem én is a két év alatt, de elkel fogadnunk a döntését.
hat igen.de azert az lett volna egy huzas Josetol,ha marad.Miutan mindenki ezt varta,tole.Ez az egyszerubb. Ha marad,es megmutatja a vilagnak,hogy megint kepes nyerni ezzel a csapattal,2x egymast koveto evben,az valami.
- mike
kiscivis írta:PellerG írta:http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=bf992dde-bbc1-43ef-860e-e9cb79d55af9&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_82a8e556-6813-11df-8440-00144f02aabe&vxBitrate=300
Ez nagyon kemény...
Hihetetlen ez a pali, komolyan mintha az apja lenne
Durva hogy elmegy innen, lehetetlen is pótolni
- vaskalap
Megmondom őszintén,teljesen megváltozott Joséról a véleményem,az itt eltöltött idő alatt.Persze az eredmények sokat nyomtak a latba,de ezek a képek önmagukért beszélnek.Ha most távozik(amire komoly az esély)igazi legenda marad Milánóban.
- zsizsi14
- sorger=giallo
A haza felé vezető út kissé kalandosra sikerült, de végre újra Magyarországon. A döntőt csak a stadionon kívül, egy szabadtéri kivetítőn láttam, de így is óriási, felejthetetlen élmény volt. Sajnos magyarokkal nem sikerült találkozni, de a hihetetlen mennyiségű inter drukker Európa számos pontjáról bőven kárpótolt.
A mérkőzésről nem beszélek, mindenki tudja, amit kell.
Röviden a lényeg: hatalmas tisztelet Jose Mourinho részére! Ő már most egy igazi legenda a legtöbb interista szívében. Sok sikert és a legjobbakat neki a további karrirje során. Zanettit emelném ki a csapatból, ő az, aki számomra vitathatatlanul a csapat szíve és lelke, nagyon megérdemelte ezt a fantasztikus diadalt! Hátborzongató volt látni a magasba emelt trófeával.
A szezon előtt előrelépésként a legjobb 4-be vártam a csapatot, de természetesen földöntúli boldogság számomra, hogy ilyen fantasztikus eredmény született.
Köszönet az egész csapatnak, Mourinhonak és Moratti úrnak!
Ezt a májust még nagyon sokáig fogjuk emlegetni.
FORZA GRANDE INTER!!!
A mérkőzésről nem beszélek, mindenki tudja, amit kell.
Röviden a lényeg: hatalmas tisztelet Jose Mourinho részére! Ő már most egy igazi legenda a legtöbb interista szívében. Sok sikert és a legjobbakat neki a további karrirje során. Zanettit emelném ki a csapatból, ő az, aki számomra vitathatatlanul a csapat szíve és lelke, nagyon megérdemelte ezt a fantasztikus diadalt! Hátborzongató volt látni a magasba emelt trófeával.
A szezon előtt előrelépésként a legjobb 4-be vártam a csapatot, de természetesen földöntúli boldogság számomra, hogy ilyen fantasztikus eredmény született.
Köszönet az egész csapatnak, Mourinhonak és Moratti úrnak!
Ezt a májust még nagyon sokáig fogjuk emlegetni.
FORZA GRANDE INTER!!!
- kiscivis
Remélem Te nem alkoholmentes sörtől próbáltál berúgni mint Gyusziék. 
- Süti
sorger=giallo írta:Zanettit emelném ki a csapatból, ő az, aki számomra vitathatatlanul a csapat szíve és lelke, nagyon megérdemelte ezt a fantasztikus diadalt! Hátborzongató volt látni a magasba emelt trófeával.
Ma nyilatkozta, hogy még két-három szezonon keresztül játszana és nyerne, mert élvezi a játékot.
Úgy legyen!!
- sorger=giallo
Bár inkább boroztam, de megkóstoltam a Cruzcampot(jó névkiscivis írta:Remélem Te nem alkoholmentes sörtől próbáltál berúgni mint Gyusziék.
FORZA INTER!!!
-
colyn
na ide irom,mert mar szetoffoltuk a mercatos topicot....
szoval talan en vagyok az egyetlen,akinek tetszik az idegenbeli mezunk.
meg is kaptam a mult heten a nejemtol szulinapomra.tegnap abban voltam,meg farmerben a pubban,es az angolok meg voltak tole orulve,hogy milyen kurvajo,es hogy mennyire olaszos. pedig nem talalkoztam nem-liverpool fannal. 
szoval talan en vagyok az egyetlen,akinek tetszik az idegenbeli mezunk.
- kiscivis
colyn írta:na ide irom,mert mar szetoffoltuk a mercatos topicot....
szoval talan en vagyok az egyetlen,akinek tetszik az idegenbeli mezunk.meg is kaptam a mult heten a nejemtol szulinapomra.tegnap abban voltam,meg farmerben a pubban,es az angolok meg voltak tole orulve,hogy milyen kurvajo,es hogy mennyire olaszos. pedig nem talalkoztam nem-liverpool fannal.
Nekem semmi problémám az idegenbeli mezzel. Egyedi.
-
colyn
kiscivis írta:colyn írta:na ide irom,mert mar szetoffoltuk a mercatos topicot....
szoval talan en vagyok az egyetlen,akinek tetszik az idegenbeli mezunk.meg is kaptam a mult heten a nejemtol szulinapomra.tegnap abban voltam,meg farmerben a pubban,es az angolok meg voltak tole orulve,hogy milyen kurvajo,es hogy mennyire olaszos. pedig nem talalkoztam nem-liverpool fannal.
Nekem semmi problémám az idegenbeli mezzel. Egyedi.A nejed meg úgy néz ki nagy király az ajándékozásban.
Mondhatjuk... 2 eve karacsonyra a centenariumi mezt kaptam. Tavaly ilyenkor a nagy 30.-on,a Lazio ellei bajnokin voltunk ajandekkeppen.
- sorger=giallo
Úgy érted, nagy királynőkiscivis írta:colyn írta:na ide irom,mert mar szetoffoltuk a mercatos topicot....
Nekem semmi problémám az idegenbeli mezzel. Egyedi.A nejed meg úgy néz ki nagy király az ajándékozásban.
FORZA INTER!!!
- Nia
Nekem kurvára tetszik az idegenbeli mez.Főleg a motívum rajta.De írtam már ízlések és pofonok...
-
R9.
kimegyek a jozsóra találok ugyanolyat
túl cigányos :S