A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- INMATE
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Akármilyen furcsa tényleg nem teljesített rosszul, na olyan jól se. De ahhoz képest, hogy tök újonc edző, és egy ilyen szedett vetett öregfiúk csapat van, ahhoz képest nem csinálta rosszul amit csinált.
- kiscivis
Megválasztották a legjobb újonc edzőnek az a ligában.
- interista23
Hát most nem azért de a milan keretét elnézve nem csak Leonardon mult...
- INMATE
Hát azért nem is tolongnak a Milan keretében, a jobbnál jobb formában lévő, pályájuk csúcsán tartó fiatal tehetségek, akik a fél karukat oda adnák egy győzelemért, és minden meccs utolsó másodpercét is végigfutják.
- sorger=giallo
Ne haragudj, de egy fiatal tehetség hogyan lehet a pályája csúcsán?INMATE írta:Hát azért nem is tolongnak a Milan keretében, a jobbnál jobb formában lévő, pályájuk csúcsán tartó fiatal tehetségek, akik a fél karukat oda adnák egy győzelemért, és minden meccs utolsó másodpercét is végigfutják.
FORZA INTER!!!
- INMATE
Messi?
Szerintem a tavalyi minden trófea megnyerése, aranylabda, most aranycipő, innen már nincs fölfelé, hacsak a kedvéjért még néhány díjat vagy trófeát nem találnak ki
Esetleg a VB de az argentinok kétlem, hogy nyernének főleg amíg a KOKO a szövetségi kapitányuk. Egyébként most olvastam az nso-n hogy két napon belül dönthet Capello. Először tárgyal még az angol szövetséggel és utána megmondja hogy távozik e vagy nem. Úgy tűnik idén nem várják ki a torna végét a szövetségi kapitányok és mindenki elárulja, hogy mi lesz vele. Lippiről is tudja mindenki, hogy ennyi volt, a VB és vége. Remélem azért, hogy Capello igent mond.
- e.szabi
Kód: Egész kijelölése
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/capello-ket-napon-belul-valaszol-az-internek-2030768/Ha tényleg arra készül, akkor én most azt mondanám, hogy nem vállalja. Mert ha tényleg 2 napon belül megmondja a tutit, és pl azt mondja, hogy vállalja, akkor lehet csak a válogatottnak tesz rosszat vele. Persze az is lehet, hogy már beszélt a szövetséggel, hogy szeretné az Intert, és a szövetség már tudja is ki lesz az utódja.
- PellerG
Nálam 2 esélyes maradt!
1. Capello, ha ő nem jönne, akkor Pellegrinit hoznám!
Benítezt semmiképpen, Hiddinkre meg nincs esély, most írt alá!
1. Capello, ha ő nem jönne, akkor Pellegrinit hoznám!
Benítezt semmiképpen, Hiddinkre meg nincs esély, most írt alá!
- INMATE
Szerintem Capello távozása ami valószínű. Mindegy mikor jelentik be. Ha tud az angol válogatottal nagyot alkotni akkor azért mert nem tud többet produkálni (jó Lippi maradt a VB győzelem után, de ő a saját hazája válogatottját irányította és nem ugyanaz), ha meg semmi eredményt nem tud elérni, akkor vagy kirúgják, vagy magától távozik. Meg könnyen lehet, hogy hiányzik neki a klub edzősködős, ő még is ahhoz szokott, nem válogatott edző. De reméljük, hogy gyorsan tisztázódnak a dolgok, legalább nincs több találgatás. Engem speciel az angol válogatott hidegen hagy
Ha tudni fogják hogy Capello elmegy és erre ők összezavarodnak hát az legyen az ő bajuk 
- Komax
„Capello? Örülnék, ha sikerülne megszerezni a vébé után. Számos lehetőséget mérlegelünk az edzőkeresésben, de jó lenne tudni, hogy Capello el tud-e szabadulni az angol válogatottól a világbajnokság után" – mondta Moratti.
„Prandelli nagyszerű edző, jól választott az olasz szövetség. Nincs az edzőjelöltjeink között, mivel a vébé után az olasz válogatottat irányítja. Mi vagyunk Olaszország és Európa bajnokai, nem üldözünk senkit. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Ami Benítezt illeti, mindig is jó edzőnek tartottam, de attól tartok, hogy a Liverpoolnál folytatja" – jelentette ki Moratti.
Ez nso-s fordítás, de ha lehet neki hinni, akkor gyakorlatilag Morattinak Capello az egyetlen alternatívája, a többi jelöltet szépen kizárta. Szerintem már csak idő kérdése, hogy bejelentsék. Most már 80% esélyt látok arra hogy Don Fabio lesz az edző.
„Prandelli nagyszerű edző, jól választott az olasz szövetség. Nincs az edzőjelöltjeink között, mivel a vébé után az olasz válogatottat irányítja. Mi vagyunk Olaszország és Európa bajnokai, nem üldözünk senkit. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Ami Benítezt illeti, mindig is jó edzőnek tartottam, de attól tartok, hogy a Liverpoolnál folytatja" – jelentette ki Moratti.
Ez nso-s fordítás, de ha lehet neki hinni, akkor gyakorlatilag Morattinak Capello az egyetlen alternatívája, a többi jelöltet szépen kizárta. Szerintem már csak idő kérdése, hogy bejelentsék. Most már 80% esélyt látok arra hogy Don Fabio lesz az edző.
- INMATE
Egyetértek. Ha már azt mondja Capello, hogy beszél a szövetséggel akkor benne van a dologban. Ha nem akarna semmilyen körülmények között ide jönni (ha marad szövetségi kapitány ha nem) akkor nem ül le tárgyalni az angolokkal. Ha már tárgyal velük, akkor benne van, gondolom arra kíváncsi, hogy engedik is. Szerintem fogják is, engedni, amúgy se tarthatják meg a végtelenségig, ráadásul tipikus angol szokás, hogy nem nagyon tartogatják a szövetségi kapitányokat, ha sikeres akkor jó, de nem biztos, hogy újra az lesz, ha nem sikeres akkor meg amúgy is elküldik. Ha meg Capello menni akar (és nagyon úgy néz ki, hogy menni akar) akkor meg úgyse tudják túlságosan erőltetni. Szóval lényegében le van zsírozva, hogy a VB-t még megcsinálja, szerepel a válogatott úgy ahogy szerepel és aztán búcsút intenek egymásnak. Most már csak a hivatalos részét kell megvárnunk. Én is úgy 80% esélyt látok, hogy Capello lesz az edző. Viszont ha igen akkor megoldódott Mourinho pótlása. Akármennyire is legenda lett, és kiváló edző sőt a legjobb, Capello mint utód abszolút hibátlan ötlet
A kerethez idomuló taktikát preferál (a defenzív, pontos passzos kontra játék) amihez játékosok vannak, mindig is tudott jól igazolni, csapatépítő edző, na meg a lényeg, hogy igen csak hű típus, az eddigi klub csapatait elnézve, jó esély van rá, hogy a következő három évben ő lesz az Inter edzője ha nem tovább (a Juvétől is azért távozott olyan hamar, mert ott volt a bundabotrány, a Realnál először nem bírta hogy beleugatnak a dolgaiba, másodszor pedig elküldték) szóval szerintem tartós és jó megoldás lesz Capello, a sikerek meg finoman szólva is garantálva vannak. 
- Cupi
INMATE írta: Szerintem fogják is, engedni, amúgy se tarthatják meg a végtelenségig, ráadásul tipikus angol szokás, hogy nem nagyon tartogatják a szövetségi kapitányokat, ha sikeres akkor jó, de nem biztos, hogy újra az lesz, ha nem sikeres akkor meg amúgy is elküldik.
És mikor sikeres egy angol kapitány? 66 óta nem nyertek semmit és általában jól leégnek a VB-ken és EB-ken
Szerintem Capelloval sem fognak nyerni, szóval remélem lép az öreg, tényleg jó megoldás lenne
Azt viszont remélem még a VB előtt találunk egy jó edzőt
- Inter101
Sziasztok. Szerintem meg majdnem kizárt hogy elengedné az angol szövetség. Találtak egy hibátlan kapitányt, és nem egy könnyen fogják elengedni. Spaletti nem jöhet még szóba? Tudom hogy sehol sincs Capellohoz de jelenleg nem sok az elérhetö minöségi vezetőedző.
- INMATE
Sok válogatott kapitány volt jó edző. Eriksson se volt épp rossz edző még sem jött össze neki, aztán volt az az időszak még Capello előtt, mikor három angol kapitányt fogyasztottak el
Ha Capello nem nyer VB-t és könnyen lehet, hogy nem fog, akkor mit tartogassák? Majd legközelebb? Válogatottaknál ez nem megy. Amúgy az angolok csak azért nyertek 66-ban mert ők rendezték
Spalleti szerintem akkor kerül képbe, ha Capello biztos nem jön, és Benitezzel sem tudnak megállapodni (sokak nem tetszésének beleértve az enyémet az ő neve hangzott el legtöbbször Capello után) akkor szerintem Spalleti még szóba jöhet. Kérdéses, hogy alakulnak a dolgok és Moratti is elgondolkodik e rajta.
- DSanton39
ez az nso-s két napon belül válaszol az Internek, egy hülyeség, szó nem esik ilyenről az interjúban, tárgyal az angol vezetőkkel, de ez számunkra semmit nem jelent, Capello továbbra is azt nyilatkozta hogy nem beszélt még senkivel az Intertől.
- Inter101
Szerintem azért nem fogják elengedni mert nem találnak nála jobbat. Jol szerepeltek a selejtezökön, ami mostanában elég ritkaság, és ha igaz amit irtak az nso.-on hogy már megállapodott a nemrégiben lemondott elnökkel, azért az sok mindent elárul. Remélem Benitez nem jön.
- INMATE
Benitez tényleg a francnak se kellene. Ha már megállapodtak volna, hogy tuti marad, akkor minek ül le újra tárgyalni? Ha valaki hosszabbít hivatalosan, vagy megegyeznek a folytatásról akkor nem két napot két órát se kell várni arra, hogy megmondja nem jövök.
- Inter101
Igazad van, de közben az elnök akivel megállapodott, lemondott. Szoval uj elnök van akinek nem tudja az elképzelését, én is örülnék ha jönne de szerintem nincs rá sok esély.
- INMATE
Az lehet, hogy az új elnök miatt kell tárgyalni, sőt szinte biztos. De még mindig ott a gond, hogy oké új elnök jó eséllyel új elképzelések, de szerintem ha az új elnök azt mondja hogy nem nem engedjük Capellot vagy nyilatkozott volna, hogy kizárt, és tuti Capelloval beszélt volna telefonon, hogy a régi megállapodás érvényben marad te maradsz nálunk, de gyere el ekkor meg akkor beszéljük meg a formalitást. Ha mást nem az angol szövetség tuti nyilatkozott volna, hogy nem engedjük el Capellot. Viszont nem nyilatkozták, szóval teljesen nyílt az igazolás. Az egyetlen ami nem vág a sztoriba, hogy Capello miért jelentené ki a VB előtt hogy távozik? (már ha távozik). Beszéltük már itt, hogy sose jó a csapatnak egy torna előtt kijelenteni, hogy megyek. Capello ilyen hibát elkövetne?
- kiscivis
Lippinek is meg van már az utódja. Szóval nem hinném, h annyira földhöz vágna bárkit is, ha egy kapitány bejelenti, h a vb után ennyi. Itt nincs akkora ragaszkodás mint klubszinten. Jóformán alig találkoznak az idényben.
- Wesley10
Cupi!
Ha esetleg megvan nagyobb méretű képben az avatarod akkor elküldenéd nekem?emreb56@gmail.com.Előre is köszi!
Bocs az offért!
Ha esetleg megvan nagyobb méretű képben az avatarod akkor elküldenéd nekem?emreb56@gmail.com.Előre is köszi!
Bocs az offért!
- Inter101
Angliában nem ugy mennek a dolgok mint azt mi gondoljuk. Nem kapkodják el a dolgokat, saját tapasztalat. Nem látom okát miért engednék el, ráadásul ugy hogy utána ki lenne? A másik fele hogy nézzétek meg ha találnak egy megfelelö embert(igaz klubszinten pl. MU, Arsenal, Aston Villa, Liverpool) akkor nem fogják mindenáron elküldeni, mint ahogyan máshol csinálnák, még akkor sem ha egy kicsivel rosszabb eredményt produkál is. Persze lehet hogy Moratti beveti magát és meggyözi Capellot, hogy hagyja ott öket, ebben lehet reménykedni. Capello azt nyilatkozta hogy nem kereste senki az Intertöl (szerintem ez kamu), másrészt azt is mondta hogy boldog az angoloknál. A BBC azt irja hogy ma találkozik az angol szövetség vezetöivel, azt irják hogy mielött elindulnak Dél-Afrikában addigra már többet tudnuk, ez szerda délután lesz.
- kiscivis
Szövetségi kapitányok jönnek és mennek. Csak egy pár van aki hosszabb időre befészkelte magát valahova. Nem hiszem, h pont Capello lenne az aki hosszú időre elkötelezi magát egy helyen. Az meg, h el akarják-e engedni vagy sem, kb annyit ér mint a szarnak egy pofon.
Mi se akartuk elengendi Josét mégis ment. Úgy gondolom, h Capellonál alkalmasabb embert nem találunk jelenleg a piacon, bármennyire is utálom.
-
R9.
miért utálod? legjobb olasz edző
és a juvéval elért bajnoki címeket elvették
:D
- kiscivis
R9. írta:miért utálod? legjobb olasz edzőés a juvéval elért bajnoki címeket elvették
Egyszerűen nem bírom a stílusát. Nagy fejével bambán néz állandóan. Nemtom. Pedig nem nyilatkozgat sűrűn baromságokat, szakmailag is ott van a toppon. Biztos bennem van a hiba.
- Inter101
Nekem olyan semleges. Szakmailag azért ott van toppon, jobbat nem tálálhatna Moratti.
- kiscivis
Inter101 írta: Szakmailag azért ott van toppon, jobbat nem tálálhatna Moratti.
Pontosan. Éppen ezért csak őt tartom elfogadhatónak.
- Inter101
Reméljük Moratti is igy gondolja, na meg Capello.
- INMATE
Szerintem tárgytalan milyen személyiség. Az profi futball, az a lényeg, hogy teljesítsen, a többi nem érdekel, ha hozza a trófeákat nem érdekel hogyan. Sajnos nem olyan a profi futball, hogy lehessen válogatni, és aki szimpatikus az jöjjön.
- kiscivis
Trapattoni szerint nem kétséges, h Capello nálunk fog kikötni.
- Komax
Ha nem akarna az Inter edzője lenni, nem 2napozna, hanem élből elutasítja Morattit. Szerintem csak nem akarja szemközt köpni az angolokat és személyesen mondja el nekik hogy mit szeretne a jövőben.
Páran írták korábban hogy ha Capello lesz az edző akkor csak a VB után kezdődhetne meg az alapozás. Ez szinte az összes topcsapatnál így lesz, hisz a játékosok zöme nem áll rendelkezésre az edzőknek. Emiatt nem lesz hátrányunk.
Páran írták korábban hogy ha Capello lesz az edző akkor csak a VB után kezdődhetne meg az alapozás. Ez szinte az összes topcsapatnál így lesz, hisz a játékosok zöme nem áll rendelkezésre az edzőknek. Emiatt nem lesz hátrányunk.
- BandInter
Én is úgy érzem hogy Fabio nálunk köt ki... De majd megtudjuk. Én is őt tartom a legalkalmasabbnak.
Ha a szimpatizálásra gondolunk akkor elővehetjük Mourinho nevét. Sokan utálják mert nagyképű meg mert olyan a stílusa amilyen. Viszont az nem kérdés hogy jelenleg szerintem nincs nála jobb. Olyan stratéga és olyan fanatikus hogy az már hihetetlen. Mi persze imádni fogjuk mindig és tisztelni mert amit itt csinált az minimum tiszteletre méltó
Ha a szimpatizálásra gondolunk akkor elővehetjük Mourinho nevét. Sokan utálják mert nagyképű meg mert olyan a stílusa amilyen. Viszont az nem kérdés hogy jelenleg szerintem nincs nála jobb. Olyan stratéga és olyan fanatikus hogy az már hihetetlen. Mi persze imádni fogjuk mindig és tisztelni mert amit itt csinált az minimum tiszteletre méltó
- Inter101
Szerintem abban mindannyian egyetértünk hogy ő lenne a megfelelö Mourinho helyére. Igazibol mindenki más csak vészmegoldás lenne.
- DSanton39
Komax írta:Ha nem akarna az Inter edzője lenni, nem 2napozna, hanem élből elutasítja Morattit. Szerintem csak nem akarja szemközt köpni az angolokat és személyesen mondja el nekik hogy mit szeretne a jövőben.
Morattival nem is beszélt, sőt senkivel az Intertől, mit utasítana el?
a 2 napot meg csak az nso találta ki, egy nyilatkozatban sem mondta azt hogy két nap múlva megmondja az Interhez megy-e vagy sem.
ettől függetlenül még jöhet, de az újságírók megint hiperaktívak és kitalálnak dolgokat.
- Cupi
DSanton39 írta:Komax írta:Ha nem akarna az Inter edzője lenni, nem 2napozna, hanem élből elutasítja Morattit. Szerintem csak nem akarja szemközt köpni az angolokat és személyesen mondja el nekik hogy mit szeretne a jövőben.
Morattival nem is beszélt, sőt senkivel az Intertől, mit utasítana el?![]()
Ezt ugye Te sem hiszed el.....
- DSanton39
ő nyilatkozta hogy nem beszélt senkivel Intertől. én amúgy nem vagyok benne biztos hogy az lesz a megbeszélés célja hogy lelépjen az angoloktól, hosszabbításról is tárgyalhatnak.
Capello nyilatkozat:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11860_6181998,00.html
szó nem esik arról hogy akarna hozzánk jönni.
Capello nyilatkozat:
- Cupi
DSanton39 írta:ő nyilatkozta hogy nem beszélt senkivel Intertől. én amúgy nem vagyok benne biztos hogy az lesz a megbeszélés célja hogy lelépjen az angoloktól, hosszabbításról is tárgyalhatnak.
Capello nyilatkozat:
Mou se mondta ki a BL döntő előtt, hogy lelép, pedig utóbb kiderült már régen tudta....folyamatosan azt mondta, hogy majd átgondolja a Bl döntő után és, hogy még nem döntött el semmit...nem így lett
Lehet, hogy Ő tényleg nem bezélt senkivel az Intertől, de biztos vannak infói és nem hiszem, hogy az újságokból informálódna
Remélem hamarosan kiderül mert nem lenne jó sokáig edző nélkül lenni
-
RenciDavid
Ez egy kommunikációs trükk, hogy nem beszéltem senkivel... Mindenkinek a menedzsere intéz mindent és ha a menedzser megegyezett a játékosok/edzők maximum utána beszélnek a csapatokkal a végső stádiumban. Tehát ilyen formában mindig igazat mondanak, mikor azt mondják h nem beszéltem senkivel de ezzel nem cáfolják a két fél közötti tárgyalást...
- Süti
kiscivis írta:R9. írta:miért utálod? legjobb olasz edzőés a juvéval elért bajnoki címeket elvették
Egyszerűen nem bírom a stílusát. Nagy fejével bambán néz állandóan. Nemtom. Pedig nem nyilatkozgat sűrűn baromságokat, szakmailag is ott van a toppon. Biztos bennem van a hiba.
Capello-nak nincs nagy jövője az angol válogatottal, szerintem ez a VB-n látható lesz, és akkor egy optimális döntésnek tartanám a részéről, ha szeretne Olaszországba visszatérni.
Bár én nem kedvelem, és van egy olyan érzésem, hogyha jön, akkor hamar bukni fog…
- Inter101
Én meg pont forditva gondolom. Szerintem sikeres lesz az angol csapattal és ha jön akkor nem fog megbukni(ezt majd meglátjuk). De ha nem jön véleményed szerint ki lenne az ideális edzö?
- Baggio85
kiscivis írta:R9. írta:miért utálod? legjobb olasz edzőés a juvéval elért bajnoki címeket elvették
Nagy fejével bambán néz állandóan.
Mondjuk nem hiszem, hogy edző kérdésben ez lenne a döntést befolyásoló tényező.
De az biztos, hogy Capellonál fel kell készülni, hogy nem fogja lerohanni az ellenfeleket, az első félidőben tartaléklángon játszunk, ahol az ellenfél nagy valószínűséggel megszerzi a vezetést, de a második félidőben megnyerjük a meccset úgy, hogy senki sem érte hogy sikerült, mert nem is játszottunk jól, de mivel nyerünk ez senkit nem fog érdekelni!
- PellerG
Pellegrini! 4-2-1-3-as felállás, a csapat fele dél amerikai, mint ő, én rá szavaznék ez esetben! 
- Marco
Lehetne egy szavazás kit szeretnél új edzőnek?! Még ebben a pár napban úgyis bizonytalanság van, és látnánk h forumozók kit szeretnének legjobban itt látni.
- Atosz
Hiddink, Hiddink, Hiddink. Mindig is nagy kedvencem volt.
Csak kérem a vezetőséget ide ne hozzák Benítezt, mert megőrülök. Pellegrinit sem kérem, maradjon a középcsapatok felépítésénél, az fekszik neki.
Persze tudom egyébként, hogy Hiddinkre nincs esély, így hát Capello...
Csak kérem a vezetőséget ide ne hozzák Benítezt, mert megőrülök. Pellegrinit sem kérem, maradjon a középcsapatok felépítésénél, az fekszik neki.
Persze tudom egyébként, hogy Hiddinkre nincs esély, így hát Capello...
- versenyszellem
én Beniteznek örülnék leginkább. esetleg Hiddink, de ő a törököké.
Capellotól én is félek picit, nem tudom mennyire passzolna össze a csapattal.
ő talán túl professzionális, a csapatnak pedig inkább egy hadvezér tipusra van (volt? lenne?) szüksége. Aki mindenkinek minden helyzetben megtalálja a feladatát, a motivációját és kihozza belőle élete teljesítményét. Mourinho után én ezt Capelloban nemigen érzem. na meglátjuk majd hogy fér meg a tűz és a víz, ha jön
Pellegrini azért komoly fricska lenne a Realnak, főleg ha sikeres is lenne nálunk
mással nem számolok igazán
Capellotól én is félek picit, nem tudom mennyire passzolna össze a csapattal.
ő talán túl professzionális, a csapatnak pedig inkább egy hadvezér tipusra van (volt? lenne?) szüksége. Aki mindenkinek minden helyzetben megtalálja a feladatát, a motivációját és kihozza belőle élete teljesítményét. Mourinho után én ezt Capelloban nemigen érzem. na meglátjuk majd hogy fér meg a tűz és a víz, ha jön
Pellegrini azért komoly fricska lenne a Realnak, főleg ha sikeres is lenne nálunk
mással nem számolok igazán
- sorger=giallo
Először is: Messi egy ufó, tehát külön kategóriaINMATE írta:Messi?Szerintem a tavalyi minden trófea megnyerése, aranylabda, most aranycipő, innen már nincs fölfelé, hacsak a kedvéjért még néhány díjat vagy trófeát nem találnak ki
Esetleg a VB de az argentinok kétlem, hogy nyernének főleg amíg a KOKO a szövetségi kapitányuk. Egyébként most olvastam az nso-n hogy két napon belül dönthet Capello. Először tárgyal még az angol szövetséggel és utána megmondja hogy távozik e vagy nem. Úgy tűnik idén nem várják ki a torna végét a szövetségi kapitányok és mindenki elárulja, hogy mi lesz vele. Lippiről is tudja mindenki, hogy ennyi volt, a VB és vége. Remélem azért, hogy Capello igent mond.
Én a sok találgatás után Pellegrinire szavazok(nem is igaz, Capellora), mekkora cirkusz lenne a madridiaknál, ha nálunk sikert-sikerre halmozna és mondjuk a BL-ben pont a Realt ejtenénk ki.
FORZA INTER!!!
- INMATE
Igen Messi UFO
Szerintem nagyon komoly fejlődése már nem lesz. Szóval nagyon magasan van a léc, és nehéz lenne elképzelni, hogy látványosan sokat tudna fejlődni. Biztos fog. De kétlem, hogy két év múlva azt mondanánk, hogy "ez a Messi két éve milyen kis kezdő volt, most meg atya úr isten!" szóval ezt eléggé kétlem. A Capello hírnél pedig az írója jól fogalmazott, hogy egyelőre letehetünk az olaszról. Ha viszont tényleg olyan a szerződése mint Mourinhoé, hogy a 4 millió fejében bármikor távozhat, akkor a VB-t kell kivárni és akkor derül ki. Biztos, hogy Capello kivárja a VB végét, hogy szerepel majd a válogatott, na meg mint már mondtam hogy nem olyan amatőr, hogy elmondja a VB előtt, hogy megyek. Szóval könnyen lehet, hogy Mourinho féle dráma lesz itt néhány hónap múlva, csak ezúttal Capello személyében, és ezúttal nem mi leszünk a szenvedő alanyai. Azonban komolyan el kell gondolkodni, hogy ki legyen a B megoldás, mert kitudja mi lesz Capelloval. Hiddinkről én lemondanék, mert baromi bonyolult lenne most kirángatni a török szerződésből. Guardiola hát nem tudom, én nem vagyok oda érte, azért a Barca kerete hozzájárult, hogy ilyen sikeresek legyenek, szóval én erősen elgondolkodnék. Benitez meg kell a francnak. Pellegrini szerintem még egész tűrhető lenne szerintem őt nem szabad csak úgy leírni, mert a Realnál nem ment.
- benito92
A héten jólenne valami konkrétum, nem tesz jót senkinek ez az idegesítő huzavona. Capellon kívül senkit nem tudnék elképzelni egy ilyen szezon után de úgynézki sajnos muszály lesz. Azért bízok benne hogy nem fogunk mégnagyobb árat fizetni ezért a BL-győzelemért.
- kiscivis
Bárki is lesz az új edző egyben nagyon nehéz, de mégis könnyebb dolga lesz, kisebb felelősséggel.
Nehéz hiszen Mourinho utódlását kell megoldania. Mindenki látta, h vele milyen tökéletesen képes működni ez a csapat, együtt, egymásért, a sikerért. Ezt rajta kívül nem sok edző tudja megvalósítani. Ennek a gépezetnek kell megtartani a hatékonyságát és az egységét, ami újonnan érkezőként rendkívül nehéz feladat lehet, és mindenbizonnyal az első hónapokban mindenki csak Mourinhohoz fogja hasonlítani. Már csak azért is, hiszen egyből bezsebelhet 3 kupát, és ha ez ne adj Isten nem sikerülne, akkor mindenki Joséval fog példálózni. De sikerülni fog, mert a keret adott.
De annyiban mégis könnyű lesz a dolga, h az ég egy adta világon senki sem fogja azt elvárni tőle, h Bl-t nyerjen. Mindenki tudja, h még egy csapat sem védte meg a címét, így egy esetleges búcsú nem lenne annyira borzasztó senki szemében sem. Persze mindannyian örülnénk egy címvédésnek, de a sorozat eddigi történelmére tekintettel senki nem határozza meg fő célként mint az utóbbi években. Így, bár természetesen mindennek úgy megy neki a csapat, h első akar lenni, jóformán a bajnoki cím megszerzése lesz az alapkövetelmény. Egy ilyen kerettel még egy gyengébb képességű edzőnek is, ha nem is kötelessége, de erősen ajánlott, megszerezni egy bajnoki címet. Jövőre ismét 2 ellenfél lehet a bajnokságban. A Milan ( Allegrire kíváncsi leszek), és a Roma. A Juve sztem az (eddigi) kerete, és Del Neri miatt nem lesz bajnokesélyes. Mindkét riválisnál jobb a keret, így a bajnoki cím nem szabad, h gondot jelentsen, mégha bármi elő is fordulhat, és a szövetség újra édesen seggbekúrhat minket minden egyes forduló után.
Szóval az új edzőnek első számú cél a bajnokság megnyerése, a kupának mindig örülünk, a Bl-ben pedig minden egyes továbbjutás csak hab a tortán.
Nehéz hiszen Mourinho utódlását kell megoldania. Mindenki látta, h vele milyen tökéletesen képes működni ez a csapat, együtt, egymásért, a sikerért. Ezt rajta kívül nem sok edző tudja megvalósítani. Ennek a gépezetnek kell megtartani a hatékonyságát és az egységét, ami újonnan érkezőként rendkívül nehéz feladat lehet, és mindenbizonnyal az első hónapokban mindenki csak Mourinhohoz fogja hasonlítani. Már csak azért is, hiszen egyből bezsebelhet 3 kupát, és ha ez ne adj Isten nem sikerülne, akkor mindenki Joséval fog példálózni. De sikerülni fog, mert a keret adott.
De annyiban mégis könnyű lesz a dolga, h az ég egy adta világon senki sem fogja azt elvárni tőle, h Bl-t nyerjen. Mindenki tudja, h még egy csapat sem védte meg a címét, így egy esetleges búcsú nem lenne annyira borzasztó senki szemében sem. Persze mindannyian örülnénk egy címvédésnek, de a sorozat eddigi történelmére tekintettel senki nem határozza meg fő célként mint az utóbbi években. Így, bár természetesen mindennek úgy megy neki a csapat, h első akar lenni, jóformán a bajnoki cím megszerzése lesz az alapkövetelmény. Egy ilyen kerettel még egy gyengébb képességű edzőnek is, ha nem is kötelessége, de erősen ajánlott, megszerezni egy bajnoki címet. Jövőre ismét 2 ellenfél lehet a bajnokságban. A Milan ( Allegrire kíváncsi leszek), és a Roma. A Juve sztem az (eddigi) kerete, és Del Neri miatt nem lesz bajnokesélyes. Mindkét riválisnál jobb a keret, így a bajnoki cím nem szabad, h gondot jelentsen, mégha bármi elő is fordulhat, és a szövetség újra édesen seggbekúrhat minket minden egyes forduló után.
Szóval az új edzőnek első számú cél a bajnokság megnyerése, a kupának mindig örülünk, a Bl-ben pedig minden egyes továbbjutás csak hab a tortán.
- e.szabi
Eddig nem igen gondoltam rá, hogy akár Beni is lehetne az edzőnk, szemem előtt a Capello, Hiddink, Zeman hármas lebegett folyton. Ha mégis Beni lenne, én nagyon szurkolok majd neki, hogy találjon magára, és legalább hozza azt a 2 bajnoki címet mint a Valenciaval. Sajnos a Poolal 6 év alatt 4 trófea jött össze, közölük is csak 2 komolyabb a BL, és Fa Cup. Kívánom ha ő jön, itt ennyi idő alatt legalább 2x annyi trófeát gyűjtsön be.