Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

JJ5

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Kicsit már unom ezt a Coutinho témát! Rendre előkerül a neve, amint van egy jó meccse és ha őszinték akarunk lenne 5-6 felejthető produkciójára jut egy jobban elsült mérkőzés. Amióta a Poolnál van nem rugott 5-nél több gólt a bajnokságban és nem az első évét tölti ott. Értem én, hogy sokan sajnálják, hogy elment, de próbáljunk már meg a jelenben élni!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Szokj hozza
JJ5

Már hozzá szoktam :D De oké nem szólok bele, viszont téged sem értelek, miért nem tudod elengedni. A klub fontosabb, mint egy-egy játékos, mindig lesznek új kedvencek, Kova nekem volt spec nagy favorit, mégis el tudtam engedni és meg tudtam érteni a távozását.
JJ5

Ljajic szerint EpicBrozo barátunk a keret egyik legjobb játékosa! :) Érdekes.. tavaly még sokan szidták, Kuzma 2.0-nak tartották, most meg ő az új Stankovic :D

http://www.inter.it/en/news/50295
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Tavaly, amikor debütált, akkor hatalmas meglepetés volt, úgy szált be a játékba, mintha hónapok óta nálunk edzett volna, remek passzok, jó szervezés. Aztán pár meccs után nagyon visszaesett, átment Guarin-ba mind passzok, mind lövések tekintetében, ill. arra emlékszem, hogy gyakran halt el rajta támadásunk azzal, hogy belevezette a védőbe a 16-os környékén.

Idén úgy tűnik visszatért ahhoz a szinthez, amit ideigazolásakor láthattunk tőle, gyors és rendre pontos passzok, jó megindulások és néha 1-2 veszélyes lövés. Azért Stankovic-al még nem említeném egy lapon, de mindenképp üde színfolt a játéka.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Kicsit sokat hisztizik, de ez lehet a nagy akarás jele is. :)

Engem még nem győzött meg, főleg mezőnyben lassú, viszont gólérzékeny, és ez az önbizalmának jót tesz.

Hosszú távon számol vele a klub ami biztos.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban, szerintetek érdemes megbolygatni a keretet télen? Vannak a feleslegek akik tényleg nem jelentenek minőséget (Nagatomo, Dodo, Rano), van Gnoukouri akinek a kölcsön lenne a legjobb, JJ távozása is képben, illetve Guarin és Palacio akik már nem ütik meg a szintet.
A szokásos okos üzletekkel maximum 3 igazolással ki lehetne bekkelni ezt a transzfer ablakot. A legégetőbb a csatár kérdés.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A'doma Zajcev Jr. írta:Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban, szerintetek érdemes megbolygatni a keretet télen? Vannak a feleslegek akik tényleg nem jelentenek minőséget (Nagatomo, Dodo, Rano), van Gnoukouri akinek a kölcsön lenne a legjobb, JJ távozása is képben, illetve Guarin és Palacio akik már nem ütik meg a szintet.
A szokásos okos üzletekkel maximum 3 igazolással ki lehetne bekkelni ezt a transzfer ablakot. A legégetőbb a csatár kérdés.

Meg egy értelmesen passzoló kp. ;)
Tavaly Shaqiri és Podlski érkezett januárban.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

A'doma Zajcev Jr. írta:Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban, szerintetek érdemes megbolygatni a keretet télen? Vannak a feleslegek akik tényleg nem jelentenek minőséget (Nagatomo, Dodo, Rano), van Gnoukouri akinek a kölcsön lenne a legjobb, JJ távozása is képben, illetve Guarin és Palacio akik már nem ütik meg a szintet.

Maximum csatár és jobbszélső kellene szerintem (Calleri? Feghouli?), a többi poszt megvan.

Guarin, Nagatomo és Dodo eladásának örülnék, kérdés lenne-e vevő rájuk.
Gnoukourit pedig valóban kölcsön kellene adni, hogy fejlődhessen.
Festa

Idézet a Roma forumából:

"Mindenki kérjen 1-2 hátvédet a jézuskától meg Cole+Iturbenek szerződést valahol máshol és máris vidámabb a leányzó fekvése. Ha még Ljajic kölcsönszerződésében is lenne egy kis jogi rés, hogy az Inter nem veheti meg, akkor egy csodás karácsony lenne:D"

:lol:
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Festa írta:Idézet a Roma forumából:

"Mindenki kérjen 1-2 hátvédet a jézuskától meg Cole+Iturbenek szerződést valahol máshol és máris vidámabb a leányzó fekvése. Ha még Ljajic kölcsönszerződésében is lenne egy kis jogi rés, hogy az Inter nem veheti meg, akkor egy csodás karácsony lenne:D"

:lol:

Nem szeretek ilyet mondani, de akkor nem kívánok nekik kellemes karácsonyt :D Nekem pedig elnézést kell kérnem Ljajicstól, mert nagyon nem örültem amikor idejött és úgy tűnik nem volt igazam.
Viszont az egyértelmű, hogy azzal a Falque gyerekkel nagyon mellényúlt a Roma. Én is nagyon remélem, hogy nincs counter-opciójuk Ljajicsra, mert valami 11 millióért vehetjük meg akkor. Ha így folytatja, akkor az nem pénz érte.
Nem hiszem, hogy a Románál annyira talpra tudnának állni, hogy dobogóért küzdjenek. A Juve sajnos összekapta magát, szerintem erősen bajnokesélyesek, mert a hátszél is jönni fog nekik az tuti. Napoli & Fiorentina kettős fog még veszélyt jelenteni a dobogóért.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

ha már Roma állítólag már meg is keresték Josét.Nemet mondott :twisted: Gondolta köcsögöket nem treníroz
Stankov

Palacio hosszabbítani fog még 1 évre 3.2 fizetését viszont csökkentik,bónuszokkal érheti majd el a 2m.
Óriási hála neki meg tisztelet meg egyéb de ez már a felesleges kategória.
alwin91

Laxaltot figyelem a Roma - Genoa meccsen. Rendszeresen visszahúzódik balbekknek, támadásnál meg följebb megy, de inkább középre mozog, mint szélre. Nem igazán tudja kihasználni a technikai képességeit így.
Ez a Roma meg nem tudom elképzelni, hogy visszaelőzzön minket. Dzekoért fél karját odaadta volna a fórum fele, de hát nevetségesen szarul játszik. Úgy dobálja magát, hogy azt még Robben is megirigyelné, meg is kapta érte a magáét :D
Stankov

Brazil szövetséggel összerúgtuk a port Miranda miatt.Dunga mindenképp számít rá az Olimpián.
JJ5

https://www.youtube.com/watch?v=4oTfR8vqX5Q

Jove nagyon éles volt a tegnapi edzésen, hétvégén mindenképp a kezdőbe várom, akár Ljajic kárára is, mert a szerb az utóbbi 3 meccsen már nem villogott annyira, inkább csak hisztizett a pályán és azon kívül is. Emlékszem mikor leigazoltuk nyáron, lehetett olvasni római kommenteket, hogy meccsekre el tud tűnni, most is volt 3 meccse, mikor lőtt 2 gólt és adott 2 gólpasszt, utána meg 3 meccsen semmi. Ha továbbra is hisztizni fog én nem ragaszkodnék hozzá nyáron, mert igaz talán, hogy a csapat legtechnikásabb játékosa, de nem érünk vele sokat, ha folyton bevágja a durcit. Úgyis akarunk igazolni szélsőt, csatárt most is, biztos nyáron is..

Perisic viszont számomra nagyon szimpatikus, csendben teszi a dolgát a kritikák ellenére is, és ő is 5 kanadai pontnál jár, mint Lajajic. Fizikailag nagyon rendben van és esze is van a játékhoz, igazi csapat ember, viszont ő olyan játékos, aki mellé kell a kreatív ember a csapatba.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Perisic amúgy a leigazolása előtt a Wolfsburban is egy jó iparosnak tűnt, aki szépen csendben végzi a dolgát.
Lassú kezdés után azért ő is belelendült, erőssége (lehet) a csapatnak.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Állítólag már a télen meg is válnánk Melo-tól.
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

DaNi írta:Állítólag már a télen meg is válnánk Melo-tól.

Tuttosport...

Remélem is, hogy kacsa, nagy szükség van rá még.
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Szabr91 írta:

Tuttosport...

Nyáron mikor szóbahozták velünk mindenki (én is) fogta a fejét. Volt a szezon elején néhány jó meccse, viszont utána szépen eresztett lefelé, csinálta a hülyeségeket.
Nem bánnám, ha véget érne az Interes karrierje. Jó lenne, ha Gnoukouri kerülne a helyére. Tavalyi szereplése alapján odaférne. Ha pedig mindenáron kölcsön akarjuk adni (folyamatos lehetőség érdekében), akkor nyáron úgy térjen vissza, hogy ne legyen előtte négy védekező középpályás...
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Akiloz88 írta:
Szabr91 írta:

Tuttosport...

Nyáron mikor szóbahozták velünk mindenki (én is) fogta a fejét. Volt a szezon elején néhány jó meccse, viszont utána szépen eresztett lefelé, csinálta a hülyeségeket.
Nem bánnám, ha véget érne az Interes karrierje. Jó lenne, ha Gnoukouri kerülne a helyére. Tavalyi szereplése alapján odaférne. Ha pedig mindenáron kölcsön akarjuk adni (folyamatos lehetőség érdekében), akkor nyáron úgy térjen vissza, hogy ne legyen előtte négy védekező középpályás...

Lehet, hogy forrófejű és nem mindig mérlegel, de Melo egy olyan karakter, amilyen már régóta hiányzott a csapatból, mert minden áron győzni akar és ez a mentalitás a társakra is átragad. Szerintem hiba lenne megválni tőle.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Vidicel szerződést bontottunk. Pénzt ugyse kaptunk volna érte,igy járt mimdenki a legjobban. Talán még levezethet MLSben vag szerbiában
alwin91

BlueSky írta:Vidicel szerződést bontottunk. Pénzt ugyse kaptunk volna érte,igy járt mimdenki a legjobban. Talán még levezethet MLSben vag szerbiában

Várjunk még ezzel, nincs fent a hivatalos oldalon. De reméljük tényleg igy lesz, feleslegesen van itt évi 3 millióért... Ha Ranótól, Guarintól, Nagatomotól még megszabadulnánk és érkezne 2 minőségi ember, akkor tökéletes a mercato. Lehet nem ártana felébrednem az álmomból :D
JJ5

http://www.inter.it/en/news/50755

Közös kalandunk Vidic-el hivatalosan is véget ért! Legalább nem köpködve váltak el a felek, sőt "Forza Inter forever!" ;)
Stankov

Kuzma visszatér Olaszba.Udinesehez ír alá.Na kb az az ő szintje.
Festa

Stankov írta:Kuzma visszatér Olaszba.Udinesehez ír alá.Na kb az az ő szintje.

Egész idényben szar lesz ellenünk majd megszerzi a szezon egyetlen gòlját.
Mörfi törvénye...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"This season is my best spell at Inter," - Nagatomo.

Feltehetném a kérdést, hogy akkor milyen volt a többi, dehát végigszenvedtük azokat is...
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Egy érdekes cikk a Gazzettától. Egy kis statisztikai bizonyíték Icardi mellett: gyakorlatilag minden 2. lövéséből gól születik. Szerintem nem szar.
http://gazzettaworld.gazzetta.it/list/s ... arksmen/6/
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

gianluca írta:Egy érdekes cikk a Gazzettától. Egy kis statisztikai bizonyíték Icardi mellett: gyakorlatilag minden 2. lövéséből gól születik. Szerintem nem szar.
http://gazzettaworld.gazzetta.it/list/s ... arksmen/6/

Nem véletlen hogy a fél premier league el akarja vinni.
R9.

nem is ertem h miert kell olyanrol vitatkozni h jo v nem jo jatekos....aki szerint nem jo az inkabb ne irjon ezzel kapcsolatosan :D
Dan-i-nter

Kondogbia állítólag 2 meccses eltiltást kapott (a klub fellebbez). Arra kiváncsi lennék a drága szövetség részéről, hogy Kalinic miért nincs az eltiltott listán azért a szép könyökösért? Felteszem Murillo nem esztétikai okokból viseli azt a maszkot az edzés fotókon..
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nagyon sok kritikát tőlünk mostanában a csapat, teljesen jogosan, teszem hozzá gyorsan, viszont valamit ki szeretnék emelni.
Ez pedig nem más, mint Perisic javuló formája. Szerintem szépen lassan megszokta a Serie A-s közeget és mostanában már igenis lehet tőle várni a váratlan megoldásokat, a győztes gólokat, még ha néha galambászik is egyet-egyet.
Perisic idén a második legeredményesebb játékosunk Icardi mögött és néhány gólpassz is szerepel a neve mellett.
Remélem így folytatja és felzárkózik mellé Kondogbia is, aki szintén javul, de még borzasztó hibákat vét néha.:)
R9.

ugynoke nyilatkozta is h jovore elhagyhatja az intert

"Nem lenne semmi baj azzal, hogy a Nerazzurriál maradjon még sokáig, de jó lenne, ha az Inter a Scudettoért küzdene és a Bajnokok Ligájában szerepelne."

"Minden játékosnak megvannak a jó és rossz pillanatok a karrierjében."

"Néhány újságíró túl kritikus olt Ivannal szemben, mikor kisebb gondokkal küzdött és ő nagyon érzékeny az ilyenre." - nyilatkozta a játékos ügynöke, Tonci Martic.
alwin91

R9. írta:ugynoke nyilatkozta is h jovore elhagyhatja az intert

"Nem lenne semmi baj azzal, hogy a Nerazzurriál maradjon még sokáig, de jó lenne, ha az Inter a Scudettoért küzdene és a Bajnokok Ligájában szerepelne."

"Minden játékosnak megvannak a jó és rossz pillanatok a karrierjében."

"Néhány újságíró túl kritikus olt Ivannal szemben, mikor kisebb gondokkal küzdött és ő nagyon érzékeny az ilyenre." - nyilatkozta a játékos ügynöke, Tonci Martic.

Ha annyira kell neki a BL akkor minek hagyta el a Wolfsburgot? :D
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

A Gazzetta szerint Icardi tegnap kemény munkát végzett, mind az edzőteremben mind a edzőpályán és jelezte, hogy mindenáron ott akar lenni a Róma ellen. (facebook)
Festa

Marco írta:A Gazzetta szerint Icardi tegnap kemény munkát végzett, mind az edzőteremben mind a edzőpályán és jelezte, hogy mindenáron ott akar lenni a Róma ellen. (facebook)

Kap egy lájkot,de főleg ha gólt rúgna.
alwin91

Alvarez lába nagyon elsült a a Fio - Samp meccsen :) érdemes megnézni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Az utóbbi időben ismét lehetőségeket kapó, és azzal élni tudó Jovetic szerint jövőre biztosan nem távozik a csapattól.

http://www.sempreinter.com/2016/04/17/jovetic-to-ps/

Úgy legyen.

Jól megy a játék neki, és Icardi-val is képes együtt játszani, ezt ő is külön kiemeli.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Süti írta:Az utóbbi időben ismét lehetőségeket kapó, és azzal élni tudó Jovetic szerint jövőre biztosan nem távozik a csapattól.

Úgy legyen.

Jól megy a játék neki, és Icardi-val is képes együtt játszani, ezt ő is külön kiemeli.

Amennyiben Mancini marad az edző (99,9999%), akkor Jovetic a legbiztosabb távozó.
De mellette biztos távozónak vehető Ljajic és Santon is.
Festa

interfan írta:
Süti írta:Az utóbbi időben ismét lehetőségeket kapó, és azzal élni tudó Jovetic szerint jövőre biztosan nem távozik a csapattól.

Úgy legyen.

Amennyiben Mancini marad az edző (99,9999%), akkor Jovetic a legbiztosabb távozó.
De mellette biztos távozónak vehető Ljajic és Santon is.

Nálam nem az a kérdés,hogy maradnak-e hanem,hogy kik jönnek helyettük.
Jovetics és a szerb is tehetséges,de egyik sem nyùjtott állandò jò teljesítményt.
Legalább olyan állandò jò teljesítmény kell elől is mint amit Miranda nyùjt hátul.

Amùgy én is örülnék ha maradna Jojo.
R9.

Jovetic a legjobb jatekosunk
Festa

R9. írta:Jovetic a legjobb jatekosunk

Tehetségben igen,de ő is bevallotta,hogy kevés a 4 rùgott gòl.
Én támogatnám a maradását,
R9.

http://www.fcinternews.it/en/jonathan-m ... nce-213703

csak emlegetni kellett :D az Inter gondatlan volt vele
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Most nézegettem a kölcsön adott fiataljainkat és a tuti feljutó Crotonéban Eloge Yao (hátvéd) szinte végig játszotta a szezont.
Eddig nem nagyon hallottam erről a srácról, de a Crotone kapta a legkevesebb gólt idén a Serie B-ben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Dris írta:Most nézegettem a kölcsön adott fiataljainkat és a tuti feljutó Crotonéban Eloge Yao (hátvéd) szinte végig játszotta a szezont.
Eddig nem nagyon hallottam erről a srácról, de a Crotone kapta a legkevesebb gólt idén a Serie B-ben.

Ilyen játékosokhoz irányváltás kéne, egy De Boer, egy Bielsa pl, akiknek az az egyik erényük, hogy a fiataloknak esélyt adnak, felfedezik, beépítik őket.
Ez egy Mancinivel kivitelezhetetlen, ő még egy úgymond berobbanó Gnoukourival sem tud/akar mit kezdeni és megy a süllyesztőbe.
Thohir többször is hangsúlyozta már, fontos számára a fiatalok helyzete a klubnál.
Csak hát a valóságban látjuk ez nem valósul meg, üres duma.
Dan-i-nter

Serie B-t nem követem, de néztem idén jó néhány Carpi meccset és Belec elég jól tolja, 27 meccsen csak 36 gól a nem túl acélos védelem mellett, elég meghatározó játékosa lett az újonc csapatnak, és látszik, hogy a csapattársak is nagyon bíznak bene.

2. számú kapusnak ezerszer szívesebben nézném, mint az argentín lepkekirályt, de sajnos meg lett hosszabbítva a szerződése 2017-ig.
alwin91

Ez a Yao srác még egy évet maradni fog a Crotonéban. Elég jó húzás, megmutathatja magát Serie A szinten is, aztán jöhet vissza, ha jól tolja.
Egyébként transfermarkt.de szerint Belecnek lejárt a szerződése az Interrel és ingyen ment a Carpihoz, tehát nem hívhatjuk csak úgy vissza. Mondjuk az is szerepel az oldalon, hogy a Carpival is csak az idény végéig van szerződése.
Icardi pedig a bő Copa America listán sincs rajta, sajnálom szerencsétlen srácot, elég egyértelmű, hogy Martino alatt nem lesz válogatott.
R9.

Gondolom Wanda miatt van
Dan-i-nter

Tudtommal olasz állampolgár is, azzurri-ban nem léphet pályára? Annyira nem vagyok otthon a válogatott szereplés szabályaival.

Egyébként nem meglepő, nem könnyű bekerülni, mikor olyan nevekkel versenyzel, mint az idén 30 gólos Higuain, Aguero és Tevez és ügye Messi is szokott alkalmanként centert játszani. Nem hinném, hogy Wanda-nak sok köze lenne a dologhoz. :)
alwin91

Icardi már bemutatkozott az argentín válogatottban, tehát nem lesz olasz válogatott.
Bardi közben megfogta Balotelli tizijét :D A 2. tizit már nem is Ő végezte el :D
Válasz küldése