Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ma 20 éves Balotelli és 38 Orlandoni.

Balotelli ügyben 28 millióra csökkentettük az igényünket, ez már elfogadható lesz a Citynek is. Felpöröghetnek a dolgok ez ügyben, mert Mancini már a hétvégi PL rajtnál számítana is rá. meglátjuk.

Pótlására Sculli 5 millióért érkezhet, évi 1,2-1,5 millió közötti fizut kapna.
szánhatnánk még erre lét, és inkább Rossit igazoljuk le.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

internaZIOnaLe írta:Mata neve is ott van a pakliban a Balotelli pótlására érkezők között!!!

Szerintem ő is jó megoldás lenne, bár ha olaszosítani szeretnénk, akkor ROSSI!!!!

Én a legjobban Cassanonak örülnék
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Ha Balo-t eladjuk szerintem is egy NAGY igazolás-t kellene végre hajtani....
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

DaNi írta:
internaZIOnaLe írta:Mata neve is ott van a pakliban a Balotelli pótlására érkezők között!!!

Szerintem ő is jó megoldás lenne, bár ha olaszosítani szeretnénk, akkor ROSSI!!!!

Én a legjobban Cassanonak örülnék

Én is. Cassano vagy Rossi.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én mariot már nem adnám el, olasz válogatottban vezéregyéniség volt ő volt a meccs legjobbja is
tud ő ha akar, nem kéne elpazarolni most már úgy vagyok :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem kell mégegy Adriano.. Eljátszotta az esélyeit, nincs maradása.

20-30 millio elég jó pénz érte.
PetR
Kapcsolat:

R9. írta:én mariot már nem adnám el, olasz válogatottban vezéregyéniség volt ő volt a meccs legjobbja is
tud ő ha akar, nem kéne elpazarolni most már úgy vagyok :D

Hát igen... Tud, HA akar... Az a gond, hogy egyik meccsen normális, másikon meg nem... Én már nem tudom hogy melyik oldalon foglaljak állást Balotelli szempontjából. Ugyanis nagy tehetség, sokra vinné, de mivel kevés az esélye hogy nálunk normálisan játszana, és a pénz amit adnak érte bőven jó ajánlat... inkább az eladást választanám. De ha nem tudnának megegyezni a felek, megnézném mit nyújt Rafa kezei alatt. De még egy ilyen szezon, és teljesen az eladás pártján leszek...
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ezt a 3 nevet sajnálom, hogy nem érdeklődtünk irántuk, és már valszeg soha nem is fogunk: Ramires (chelsea), Hernanes(lazio), Neymar(majdnem biztos, hogy chelsea)..... Remélem Coutinho nagy penge lesz, mert ha nem, akkor nekem ez lesz a legrosszabb mercato, amit Inter szurkolóként éltem meg. A 13.......... Mondjuk a tavalyit überelni se egyszerú!!! Elgondolkodtam egy olyanon, hogy mondjuk eladjuk Balot, mondjuk Maicon véletlenül lepattan madridba, és véletlenül egy olyan üzlet keretében, ahol mi megszerezzük Kakát!(lehet, hogy nagy hülyeség, de már akkor eszembe jutott, amikor maiconért elkezdtek érdeklődni)
R9.

hát neymar miatt ideges vagyok én is :D köcsög chelseabe megy, nem hogy megvennénk, kölcsön adnánk olasz csapatnak és 1 év múlva már jöhetne...

de kakat ide ne hozzák, játszani 2 éve elfelejtette, most 4 hónapig sérült...
DSanton39

gyenge lenne a mercato? ezzel nem értek egyet. Európa legjobb csapata vagyunk, és a fő cél ennek a megtartása volt. és ha Balotelli megy is (aki ugye sokat nem tett hozzá ehhez a címhez) a keret egyben maradt, és minden esélyünk megvan az újabb triplázásra. jött egy két kiegészítő ember, nagy név nem most kell, mert most a pénzeszsákok felvásárolják a világot, majd mikor buknak, áron alul szépen megszerezhetőek a sztárjaik ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2010.08.12. 18:26-kor.
Tommy

Nem értem mire fel ez a nagy sírás. :)

Ha ha 13 szezonod alatt ez a legrosszab mercato, akkor az elég nagy baj.. Vissza se gondolok inkább 2006 előtti mercatokra, mert rosszul leszek.. :) Van egy kész csapatunk, kezdőcsapatba gyakorlatilag igazolni sem kell, igazából csak kiegészítő emberek kellenek, és a távozok helyére játékosok (ha kulcsember távozik), nem értem egyesek miért várnak itt sorra nagy igazolásokat, meg 4-5 érkezőt ez nem a Real vagy a City. Keretünk top3-ba van. Abból a 100 millio ami befolyt blből, felesleges elverni azonnal nagy igazolásokra mikor igazán nincs is szükség.. Na meg az a 100 millio nem ugy van, hogy egyből megkapjuk, ebbe benne van világkupa és eu szuperkupa díja is amit még le se játszottunk, és blért is részletben utalnak mindent, ahogy pl az átigazolási díjakat is részletben utalják a klubok sokszor évekig.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Nem értem mire fel ez a nagy sírás. :)
Van egy kész csapatunk, kezdőcsapatba gyakorlatilag igazolni sem kell, igazából csak kiegészítő emberek kellenek.
Számból vetted ki a szót. Ha Balotelli lép, akkor kell vki.
Danny750

Hozzászólás Szerző: Danny750 »

Ibra kellene vissza! Most lehet a Milanba megy!! :x Akkor okoz még galibát ellenünk! :mrgreen:
Eto Ibra Milito a legjobb csatársor lehetne!!!
Komax jó az Avatarod!!
R9.

az a baj ibra nem tud bl-t nyerni az interrel neki a barca kell :(
Danny750

Hozzászólás Szerző: Danny750 »

A Barcában meg csak a padot koptatja! Teljesen elveszti a formájátl! :lol: Sajnálom az Ibrát, Eto'o nagyon jó de kellene nekünk egy testes támadó ,ha Balo elmegy! Eto-t és Milito-t bedarálják!
((Ibrát is kicsinálják ,mint a Henry-t(bár nyert velük Bl-t ,de sosem érezte otthonának))
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Ibra nem kell.Nem csapatjátékos ezért a barcaból is kilóg.A másik hogy fontos meccseken elsült.Nem kell szerintem még egy Balotelli aki arrogáns és nem alázatos a pályán.A játéktudása vitathatatlan de...
Komax

Danny750 írta:Komax jó az Avatarod!!
Off
Írtam is pm-t. Kösz. :) ;)
on
DSanton39

Vissza nem veszünk olyan játékost aki elárulta a csapatot. a Milan sztori már amúgy sem téma, vagy Cityhez Robinhoért, vagy marad ott ahol van.
PetR
Kapcsolat:

Ibra vissza ne jöjjön. (most visszajövök mert a barcaval nem tudok bl-t nyerni... jövőre elmegyek mert az Interrel megint nem jön össze... :lol: ) Vannak Balo posztjára sokkal hasznosabb játékosok.
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

BEDARÁLJÁK??? te mit néztél a cseh kettőt??
Milito eldöntötte a bajnokságot ,a kupát és a lényeg ,h kettőt vert a bl döntöjében...szerinted valaki elnyomta??
A 2. góljánál nem tudtam magamhoztérni 5 percig... amugy Ballo nem is nagyon játszott már Mourinhonál szóval testes ide vagy oda nyertünk 3 kupát,amit eddig még nem sikerült...Ibra meg szopja le a Piquét,ugy is azt mesélik,h együtt homokoznak :lol: sose jöjjön vissza a barca csokolgatós..nem is értem miről beszélsz...

FORZA INTER!!!
Tommy

dandyka! írta:BEDARÁLJÁK??? te mit néztél a cseh kettőt??
Milito eldöntötte a bajnokságot ,a kupát és a lényeg ,h kettőt vert a bl döntöjében...szerinted valaki elnyomta??
A 2. góljánál nem tudtam magamhoztérni 5 percig... amugy Ballo nem is nagyon játszott már Mourinhonál szóval testes ide vagy oda nyertünk 3 kupát,amit eddig még nem sikerült...Ibra meg szopja le a Piquét,ugy is azt mesélik,h együtt homokoznak :lol: sose jöjjön vissza a barca csokolgatós..nem is értem miről beszélsz...

FORZA INTER!!!

:lol: :lol: :lol:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Danny750 írta:Ibra kellene vissza!

SOHA! pfujj!!!
Jó volt míg itt volt, de köpdöste egykori csapatát és ez türhetetlen.
Gerinctelen figura.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Tommy-val tudok egyetérteni teljesen,mert 1 nyerő csapatba igazából jó kiegészítő emberek kellenek,akiket amúgy tavaly nagyon hiányoltam,de most azért Mariga is sokat tud hozzá tenni már a játékhoz,Coutinho és Biabyani pedig tuti h. ebbe a kategóriába lesznek,engem a francia srác már a parmai szezonjával meggyőzött és úgy érzem nem járhatunk úgy vele mint pl Mancinivel.A kis barazilnak még kell egy kis idő sztem de benne nagyon sokat látok.A fiatal védők idővel beépülnek, idén némi játékidőt biztos h. kapnak Beníteztől.Burdisso a másik aki sztem itt marad és úgy gondolm h. jó megoldás ez,azoktól eltekintve amiket mondot(már ha úgy mondta és nem csak újságírói túlzás volt) ő azért egy elég megbízható helyettese lehet bármelyik belső védőnknek!Jók leszünk idén is én azt mondom,és nem kellenek ide űber-nagy igazolások.Balo helyére én is szívesen látnám Rossit v. Cassanot de akkor sem kell siránkozni ha csak Sculli érkezik,azért ő sem egy elveszett gyerek a kapu közelében...1 szó mint száz,előre a bajnoki címért meg az előttünk álló kupákért a többit meg meglátjuk majd...
FORZA INTER!!!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... for-javier
BREAKING NEWS: Barcelona Agree Deal With Liverpool For Javier Mascherano - Report
The Argentine midfielder is one step closer to joining the Blaugrana...

Ha ez igaz akkor Mascherano miatt már nem kell agódni....
Akkor csak balo helyére kell egy csatár .Örülnék egy olasznak,de nem feltétlenül Sculinak,akkor már inkább Rossi vagy Cassano.:9
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Nekem csak 1 problémám van ezzel a mercatoval, eddig.

Az hogy a töltelék/hulladék játékosok közzül még csak Q-nak sikerült új csapatot keriteni. Muntari, Burdisso, Suazo, eladásávól még komolyabb pénzek is jöhetnének a kasszába. Mancini is a nyakunkon van még.

Ha Obinna marad, akkor csatár sem kell Balo helyett. Meglesznek elegen.

Amúgy igazoltunk egy halom tehetséges fiatal olasz játékost. Van egy Coutinho-nk, miért sírunk. Nem kell ide sztárigazolás. A csapat magját kell(ett) megtaratni, az a legnagyobb erősítés, és eddig ez sikerült.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ir-2040805

Reméljük át is megy rajta, és végre meglesz a deal :)
Sztem is pótoljuk Cassanoval vagy Rossival.
Etoo-Milito-Pandev-Rossi/Cassano-Biabiany - ez jó lenne így.

Ibrát meg ne lássam többet Inter mezben, Júdás :x
Arra biztosan jó lenne hogy szétcsessze a jelenlegi jó csapatszellemet.
Nem kell ide ilyen kiskirály ....
DSanton39

a hulladékokat tavaly is csak aug. végén szórtuk el, kölcsönbe, most is ez lesz, mert ezek annyira szarok hogy pénzt senki nem adna értük, szóval kölcsönadogatjuk míg le nem jár a szerződésük :D

Balotelli ügyből ha igaz jól jövünk ki 28 millió jó pénz érte.

Cassano v Rossi ügyben pedig az a gond hogy ha játszanak a BL/EL selejtezőkön nem nevezhetjük őket.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:Cassano v Rossi ügyben pedig az a gond hogy ha játszanak a BL/EL selejtezőkön nem nevezhetjük őket.

˙
Na meg az áruk is....a már emlegetett Scullit megszerezzük kb 5 millióból és kap másfél millás fizut egy évre, Cassano meg Rossi lenne vagy 20 millió és keresnének minimum 3-4 milliót egy évben....ezt gondolom a vezetőség is szem előtt tartja most, hogy jobban spórolunk és nem szeretnének nagyon költekezni.
Persze az tény Cassano és Rossi is jobb lenne, de Én nem írom le Scullit sem ha netán Ő érkezik csak Balotelli pótlására :)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Tommy írta:Nem értem mire fel ez a nagy sírás. :)

Ha ha 13 szezonod alatt ez a legrosszab mercato, akkor az elég nagy baj.. Vissza se gondolok inkább 2006 előtti mercatokra, mert rosszul leszek.. :) Van egy kész csapatunk, kezdőcsapatba gyakorlatilag igazolni sem kell, igazából csak kiegészítő emberek kellenek, és a távozok helyére játékosok (ha kulcsember távozik), nem értem egyesek miért várnak itt sorra nagy igazolásokat, meg 4-5 érkezőt ez nem a Real vagy a City. Keretünk top3-ba van. Abból a 100 millio ami befolyt blből, felesleges elverni azonnal nagy igazolásokra mikor igazán nincs is szükség.. Na meg az a 100 millio nem ugy van, hogy egyből megkapjuk, ebbe benne van világkupa és eu szuperkupa díja is amit még le se játszottunk, és blért is részletben utalnak mindent, ahogy pl az átigazolási díjakat is részletben utalják a klubok sokszor évekig.

Félreértés ne essék, teljesen egyet értek veled, hogy ez egy kész csapat. Csak rossz nézni azt, hogy mi ilyen Kuyt-ök után rohangálunk, míg mások Neymarokat vesznek. És ha megveszik, onnan csak 6-7 év múlva 40-50 milliókért lehet őket megvenni. És úgy látom, hogy most éppen itt lenne a lehetőség, hogy felépítsük a jövő csapatát, hiszen a jelené kész van. És nem bánom, hogy nem jönnek nagy nevek (Masche, Kuyt, Agüero), sőt örülök neki!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Most meg 30-35 millióért árulja Neymart a Santos az se sokkal olcsóbb, egy olyan játékosért aki az se biztos h bevállna itt. Igenis jól igazolunk a "jövő csapatába" igazoltuk Coutinhot, Faraonit, Ranocchiat, Benedettit és ott lesz még Mariga, Krhin, Santon és van még pár tehetséges saját nevelés. Ez bőven elég nem kell előre le igazolni több tíz milliókért tehetségeket és ki alakítani most az 5 év múlvai csapatot...
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

mike írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-city-balotelli-ma-orvosi-vizsgalaton-vesz-reszt-sajtohir-2040805

Balotellit mindenki azért szeretné eladni, mert problémás, hülyegyerek meg stb, de akkor miért pont Cassanoval akarjátok pótolni? :D Szvsz többet lenne távol a kezdő 11-től magatartásbeli problémák miatt mint Balotelli... Rossi tutira nem érkezik, érdeklődést soha nem is mutattunk iránta, ezt a vonalat kár is feszegetni(pedig én is elviseltem volna a csapatban). Gyanítom h a nem kedvelt játékosok közül Mancini és Burdisso is maradni fog, és a csatárposztra sem érkezik már senki, Obinna és Biabiany lehozza a cserecsatár szerepkört..
R9.

Marco írta:Most meg 30-35 millióért árulja Neymart a Santos az se sokkal olcsóbb, egy olyan játékosért aki az se biztos h bevállna itt. Igenis jól igazolunk a "jövő csapatába" igazoltuk Coutinhot, Faraonit, Ranocchiat, Benedettit és ott lesz még Mariga, Krhin, Santon és van még pár tehetséges saját nevelés. Ez bőven elég nem kell előre le igazolni több tíz milliókért tehetségeket és ki alakítani most az 5 év múlvai csapatot...

az 25 millió

tényleg sok egy 18 éves brazilért, de viszont ha beválik akkor az értéke pillanatok alatt megkétszereződik és 2 év múlva a real megveszi :D
R9.

gabesz írta:miért pont Cassanoval akarjátok pótolni? :D Szvsz többet lenne távol a kezdő 11-től magatartásbeli problémák miatt mint Balotelli

régen problémás volt az tény, de már beérett a feje
PetR
Kapcsolat:

R9. írta:
Marco írta:Most meg 30-35 millióért árulja Neymart a Santos az se sokkal olcsóbb, egy olyan játékosért aki az se biztos h bevállna itt. Igenis jól igazolunk a "jövő csapatába" igazoltuk Coutinhot, Faraonit, Ranocchiat, Benedettit és ott lesz még Mariga, Krhin, Santon és van még pár tehetséges saját nevelés. Ez bőven elég nem kell előre le igazolni több tíz milliókért tehetségeket és ki alakítani most az 5 év múlvai csapatot...

az 25 millió

tényleg sok egy 18 éves brazilért, de viszont ha beválik akkor az értéke pillanatok alatt megkétszereződik és 2 év múlva a real megveszi :D

De mivel nem lesz olyan jó a "reklám értéke" mint pl CR-nek, ezért mellőzve lesz, és két év után olcsón megveszi az Inter :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

gabesz írta:
mike írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/man-city-balotelli-ma-orvosi-vizsgalaton-vesz-reszt-sajtohir-2040805

Balotellit mindenki azért szeretné eladni, mert problémás, hülyegyerek meg stb, de akkor miért pont Cassanoval akarjátok pótolni? :D Szvsz többet lenne távol a kezdő 11-től magatartásbeli problémák miatt mint Balotelli... Rossi tutira nem érkezik, érdeklődést soha nem is mutattunk iránta, ezt a vonalat kár is feszegetni(pedig én is elviseltem volna a csapatban). Gyanítom h a nem kedvelt játékosok közül Mancini és Burdisso is maradni fog, és a csatárposztra sem érkezik már senki, Obinna és Biabiany lehozza a cserecsatár szerepkört..

Cassano már lehiggadt! Koman is lenyilatkozta, hogy már nyugisabban kezeli a helyzeteket, nincs hisztije, düh kitörése, és benőtt a feje lágya! Tökéletes lenne a szélre! Én is nagyon szeretem a játékát!
Szóval felejtsük már el a Cassano hisztis balhés játékos szöveget, mert ha valaki látott pl. Samp meccseket, vagy olvassa az olasz híreket, SEHOL NEM JELENT MEG RÓLA BALHÉS JELENTÉS!!!!! :mrgreen:
Kék feketében szeretném látni! 8-)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:

az 25 millió

Coutinho is lehet akkora játékos mint Neymar és sokkal olcsóbb volt.
internaZIOnaLe

Marco írta:
R9. írta:

az 25 millió

Coutinho is lehet akkora játékos mint Neymar és sokkal olcsóbb volt.

Na ez emg a másik! Coutinho nagy spíler lesz! Már fogasdinnye (Ronaldinho) is lenyilatkozta, hogy Philip-é a jövő!!!
Amúgy meg én a Neymar gyerektől nem vagyok elájulva! Hernanes, Hazard, Ederson (rem jól írtam a nevüket) hármas már sokkal inkább tetsetősebb névsor! Ha csatár kellene, akkor biztos, hogy nem Neymar kellene 35 millióért! Abból már egy Aguaro-t is lehet venni, aki azért már bizonyított (még ha mostanéban nem is annyira pengén nyomja)

Pici off... Állítólag a City 116 millió eurót tesz le az asztalra a Barca-nak Zlatanért és nem csak ő lenne a világ legdrágább járékosa, hanem a legjobban fizetett is! Most kérdés, hogy a svéd és Feri is kell nekik egyszerre??? (felőlem... :twisted: )
R9.

Ja hát Coutinho nagyon jó lesz sztem is. Ha olyan lesz mint Ronaldinho volt Barcelonában akkor már király :D
Egyszerűen ragad hozzá a labda, hihetetlen milyen technikás és kurva gyors, kis izmot felszed megszokja a többieket és embertelen lesz. Benitez is számít rá mindig, legalábbis eddig :D
PetR
Kapcsolat:

internaZIOnaLe írta:Feri

De mért pont Feri? :D Nem értem. Már régóta nézem hogy mindig Ferit írsz, muszáj megkérdeznem :D Mért nem hívod pl. Bélának? :D :D :D
Komax

PetR írta:
internaZIOnaLe írta:Feri

De mért pont Feri? :D Nem értem. Már régóta nézem hogy mindig Ferit írsz, muszáj megkérdeznem :D Mért nem hívod pl. Bélának? :D :D
Mert régebben a Balotellit Balog Ferire asszociálta egy-két nyomi ellendrukker. :lol:
internaZIOnaLe

De mért pont Feri? :D Nem értem. Már régóta nézem hogy mindig Ferit írsz, muszáj megkérdeznem :D Mért nem hívod pl. Bélának? :D[/quote]

:mrgreen:

Ez egy régi sztori nálam!

A volt lakótársam egyszer bejött egy ROMA-INTER meccs kellős közepén a szobámba és akkor pont idióta napot fogott ki... Így nyitott, hogy "melyik az inter? a bordó mezes???" aztán meg meghalotta Balotelli-t és erre visszalép az ajtóból, hogy "kiiiiiiiiicsodaaaaaaaa??? Balogh Feri????"

Na azóta lett nálam Feri... az ellendrukkerekről meg nem is nagyon hallottam, hogy Feriznék, ez nekem új..... ők inkább a "Banántelli-t" használták tudomásom szerint!
PetR
Kapcsolat:

:) értem
DSanton39

internaZIOnaLe írta:Pici off... Állítólag a City 116 millió eurót tesz le az asztalra a Barca-nak Zlatanért és nem csak ő lenne a világ legdrágább járékosa, hanem a legjobban fizetett is! Most kérdés, hogy a svéd és Feri is kell nekik egyszerre??? (felőlem... :twisted: )

mit akar Mancini játszani 4-2-4-et? :D
Tevez, Adebayor, Balo, Ibra, szép névsor :lol:

közben, Balotelli átment az orvosi vizsgálaton, így már csak alá kell írni a papírokat.
R9.

tevez a visszavonulásán gondolkodik :D:D
Bombastico

DSanton39 írta:mit akar Mancini játszani 4-2-4-et? :D

Szerintem be akarnak vezettetni 1 új felállást.
Azt hiszem a 10-12-8-as verziót akarják alkalmazni. :)
Evvel már lehet, h dobogó közelbe kerülhetnek.
Bombastico

R9. írta:tevez a visszavonulásán gondolkodik :D:D

Spanyol bajnokság jót tenne neki. Sevilla, Valencia vagy a Villareal színeiben 15-20 gólig is juthatna.
Azt se bánnám, ha ő lenne a cserecsatárunk.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Balotelli -> City

HIVATALOS!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Na végre... :!: :twisted:
DSanton39

30 millió euró lett a végleges ára. szépet kasszíroztunk azt hiszem ;)
Bombastico

30millió?
És milyen nagyot fog még feltehetően bukni rajta a City.
Fütyülni ott is tudnak a drukkerek, hát még ha meg is szólalnak néhányan.
Meg fog sértődni Balo és széttépi majd a mezét.
Válasz küldése