Ez talán már a Poolnak sem lenne olyan rossz...de valószínű hogy inkább a pénz kellene nekik.
Hát igen, nagyon sok hír szólt arról, hogy a Pool nagyon elvan adósodva, nem tartom valószínűnek, hogy belemennének.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ez talán már a Poolnak sem lenne olyan rossz...de valószínű hogy inkább a pénz kellene nekik.
mike írta:DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)
én az utóbbit favorizálnám.
hmmm![]()
9M + Obinna + Muntari -> Ez jó, ezt át kellene tolni rajtuk.
DSanton39 írta: viszont túl bő a keretünk és vhogy szűkíteni kell, és az ilyen játékos csere erre a legjobb megoldás.
internaZIOnaLe írta:Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió
mike írta:internaZIOnaLe írta:Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió
Ne viccelj, Muntari hol ér ennyit ?
Nincs az a hülye aki pénzt adna érte.
Az más dolog hogy mi ennyit fizettünk érte - kár volt
gyuszi írta:Én azt olvastam Antonellivel kapcsolatban, hogy voltak tárgyalások. Közel voltak a megegyezéshez, de a Parma elnöke meggondolta magát.
Lesznek itt még meglepetések a következő 1 héten, és itt nem Antonellire gondolok.
gyuszi írta: Én egy 31-és Giusseppe Rossis transzfert érzek.
mike írta:DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)
hmmm![]()
zanetti88 írta:f.szba már köjtel![]()
van elég csatár,meg nem 1 30évest kéne venni
hol ér már 30-35milliót... annyiért már 1 fiatal klasszist lehetne venni
rossi kijönne 10-15ből
kedvelem kuyt-öt de nem ér ennyit
pff 18 millió meg obinna...hát obinna többet ér mint kuyt....
zanetti88 írta:mike írta:DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)
hmmm![]()
f.szba már köjtel![]()
van elég csatár,meg nem 1 30évest kéne venni
hol ér már 30-35milliót... annyiért már 1 fiatal klasszist lehetne venni
rossi kijönne 10-15ből
kedvelem kuyt-öt de nem ér ennyit
pff 18 millió meg obinna...hát obinna többet ér mint kuyt....
kiscivis írta:Más: Ma megint előtérbe került egy lehetséges biznisz a Chelseavel Burdisso ügyében.
mike írta:Milito is 30 évesen jött, van gondod vele ?
Hol volt itt szó 30-35 millióról ?
Obinna jobb mint Kuyt![]()
![]()
Amúgy én sem ragaszkodom egyáltalán hozzá, csak kevesen vagyunk elöl.
Én is Rossinak örülnék a legjobban.
zanetti88 írta:Ez legrosszabb esetben is 27 millió egy Kuyt-ért!?!?!?! Remélem ez csak valami vicc!
hol ér már ennyit kuyt...
a barca majdnem ennyiért vette meg villa-t....
Komax írta:Szvsz Robinho csak kölcsönbe kéne, ahogy korábban már szó volt róla. Nem kell öntelt focista a csapatba, azt nyakunkon marad évekre.
DSanton39 írta:jó ideje most először úgy kezdenénk egy szezont hogy nincs problémás játékosunk. ne erőltessük Robikát. Kuyt sokkal hasznosabb játékos lenne ide.
Dirtylt írta:Ha olcsóbbat akarunk, mint Robinho, ott lenne kiváló igazolásnak Alexis Sanchez az Udinese-ből. Szerintem nagyon jó játékos, fiatal, biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk egyezni a csapatával. A MU akarta vinni, nem tudom, miért nem lett belőle semmi!
DSanton39 írta:valamint közel a megegyezés a Juvéval Burdisso ügyben. mekkora lenne ha ott kötne ki
Esetleg Suazo...DaNi írta:Ha elpasszoljuk Burdit meg Obinnát akkor már csak Muntari, Rivas és Mancini maradt ( csak)
realevil írta:£20 milliós végső ajánlatra készülünk Mascherano ügyben.
DSanton39 írta:realevil írta:£20 milliós végső ajánlatra készülünk Mascherano ügyben.
nem csak készülünk, meg is tettük ezt az ajánlatot hivatalosan Masheért, mondta el Branca a The Sunnak.
a Barca 20 m eurósát visszadobták, ez átszámítva 24,4 m euró. pusztán az összegtől kétlem hogy meghatódnának, esetleg a játékos érdeke befolyásolhatja, ha minket választ.
szabinho91 írta:Én úgy gondolom, hogy nem fog jönni Mascherano, mivel szerintem ő a Barca játékosa lesz. Kuytot viszont le fogjuk igazolni. Távozik Suazo, Rivas, Burdisso, Obinna. Én így gondolom.
internaZIOnaLe írta:Burdisznóért a Roma emelte a tétet... már 8 millió az ajánlatuk! Ennyiért el kell adni!!!!!!!!!!