A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- INMATE
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Az új edzővel én osztom a véleményed. Annyiban tényleg könnyű dolga lesz, hogy nagy elvárások nem lesznek, bajnoki címet pedig lehet szerezni az Interrel úgy, hogy nem szupersztár edző van a padon. Minden más siker tényleg hab a tortán. Annyit hozzá fűznék, hogy visszakanyarodva Capellohoz, ő van olyan hiú, hogy Mourinhot kitörölje az Inter történelem könyvéből (átvitt értelemben) és felülmúlja őt. Ha olyan edzőt találnánk aki legalább annyira "beképzelt" mint Mourinho az kifejezetten jót tenne az edző kérdésnek. Annyiban viszont akármelyik edzőnek nagy teher lesz a következő években, hogy Mourinho most magasra tette a lécet, és nem biztos, hogy egy edző aki csak néhány trófeát nyer (mit tudom én 2 év alatt két bajnoki címet) azt előbb vagy utóbb ne váltanák. Szóval az az edző aki hosszú távra tervezne velünk, az csak akkor maradhat, ha sok értékes trófeát nyer. Mancinit is azért rúgták ki anno mert sok trófeát nyert és jó volt a csapat de a BL-ben nem tudott eredményes lenne. Ha most leülne egy egész tűrhető edző a padra annak előbb vagy utóbb a szokásos bajnoki címnél többet kell felmutatnia.
- kiscivis
Viszont ha létezne annyira hiú edző mint José, és ő váltaná akkor attól félnék, h felforgatná az egész csapatot úgy ahogy vagy. Már csak azért is , h kitörölje az elődje munkáját. Amit pedig nem szabad hagyni. Folytatni kell a megkezdett utat.
- INMATE
Nem biztos, hogy felforgatná. Legalábbis nem egy év alatt. Azért az Inter anyagi kapacitása, a játékos piac, és az Inter jelenlegi kerete nem igazán teszi lehetővé, hogy csak úgy kénye kedve szerint tegyen vegyen. Könnyen elképzelhető, hogy módosítja a taktikát, és átalakítja a keretet és 2-3 év múlva rá se fogunk ismerni, azonban ha másformában is sikeres tud maradni (hasonló sikerek mint az utóbbi 5 évben) akkor igazából lényegtelen. Capello például kétlem, hogy mindent felforgatna. Más edző talán.
- Crespo
Tetszik a Zeman hír. Ha nem jön Capello, én őt szeretném, mert:
- tapasztalt
- támadó focit játszik, ráadásul pont 4-3-3-ban
- Mourinhohoz hasonló erős egyéniség
- A Lazionál sokat tett azért, hogy beépüljön Nesta, a Románál Totti, szerintem az érkezése jó hatással lenne Balotelli, Santon és a többiek helyzetére
- tapasztalt
- A Lazionál sokat tett azért, hogy beépüljön Nesta, a Románál Totti, szerintem az érkezése jó hatással lenne Balotelli, Santon és a többiek helyzetére
- INMATE
Crespo amit írtál az mind igaz (a taktikát azt nem tudom de elhiszem neked
) Egy gond van, hogy nem igazán tudott komoly sikereket elérni. Mint edző nincs komoly gond vele, csak hát engem nem győzött még meg.
- horas
Crespo írta:Tetszik a Zeman hír. Ha nem jön Capello, én őt szeretném, mert:
- tapasztalt
Mindemellett 10 éve nem dolgozik az élvonalban és rengeteg változott a foci.
Bár bejöhetne,d enemtudom kinekmjutott ő az eszébe.Ennyire erőval megmelíthetnénk Hector Cúper-t is.
- kiscivis
Ráadásul inkább 3 védővel szoktam nyomni.
-
colyn
kiscivis írta:Ráadásul inkább 3 védővel szoktam nyomni.
..akkor legyel Te!
- kiscivis
- Komax
Azért ne dőljön senki a kardjába, ha Ő lesz az edző, tett már le ezt-azt az asztalra.Atosz írta:Csak kérem a vezetőséget ide ne hozzák Benítezt, mert megőrülök...
- mike
Hát lassan senki sem marad benn a kalapban akiről mi itt értekeztünk a BL döntő óta
Remélem Morattinak van valamilyen elképzelése, sokáig nem kéne húzni ezt.
Még a végén Pellegrini lesz
- DSanton39
mike írta:Hát lassan senki sem marad benn a kalapban akiről mi itt értekeztünk a BL döntő óta![]()
még mindig jobb lenne mint Mihajlovic
- Cupi
Azért az vicces, hogy BL győztesek vagyunk, tripláztunk és igazából alig találni jó edzőt aki jönne is....
Pedig repkednek a milliók is, hogy Moratti adna 8-10 milliót egy évre....
Akik valamilyen szinten felmerültek: Capello, Hiddink,Benitez, Mihajlovic, Zeman, Spaletti, Pellegrini, Guardiola, Prandelli, Hodgson..(Vicente Del Bosque, Én Őt választanám)
Nem mindegyik lenne jó természetesen, de valaki lehetne már
Nem csak minket idegesít ez, a játékosok sem tudják mire számíthatnak a következő szezonban, biztos van olyan aki valemelyik edző jelöltel nincs jóban és akkor lépne, stb
Pedig repkednek a milliók is, hogy Moratti adna 8-10 milliót egy évre....
Akik valamilyen szinten felmerültek: Capello, Hiddink,Benitez, Mihajlovic, Zeman, Spaletti, Pellegrini, Guardiola, Prandelli, Hodgson..(Vicente Del Bosque, Én Őt választanám)
Nem mindegyik lenne jó természetesen, de valaki lehetne már
Nem csak minket idegesít ez, a játékosok sem tudják mire számíthatnak a következő szezonban, biztos van olyan aki valemelyik edző jelöltel nincs jóban és akkor lépne, stb
- DSanton39
egyfelől ironikus hogy a BL győztes csapatot nem akarják elvállalni, másfelől érthető, ugyanilyen évet produkálni valószínűleg nem lehet, és egyikük se akar bukni.
- INMATE
Szerintem szimplán a meglepetés. Mindegyik más élvonalbeli európai csapat, évek óta sokat produkál nemzetközi szinten. És mindig vannak olyan edzők akik készülnek, hogy átvegyenek egy Barca, Chelsea, MU, Real csapatott. Most hirtelen berobbantunk, hogy hoppá hát BL győzelem meg miegymás, és senki nem gondolt arra, hogy idén nem a szokásos gárdáknál kell kivárni az üresedést, hanem egy új (relatíve) brigádnál. Ha egész Európa azon gondolkozott volna, hogy az Inter idén vagy jövőre nyeri meg a BL-t akkor egy csomó edző úgy kalkulált volna, hogy letudjon ide ülni. Ezzel szemben esélytelenül megnyertük a BL-t meg idén mindent, és az összes edző azt látja, hogy hoppá hát igen jó lenne, de másképp voltak az elképzelések amik ütik egymást. Ha Capellonak vagy Hidinknek megfordult volna a fejében, hogy ide érdemes lenne jönni akkor úgy csinálták volna a dolgaikat, hogy bármikor szabadok legyenek
De őszintén a fene se tudta, hogy megnyerjük idén a BL-t. Mindenki a Barcát vagy a Chelsea-t vagy a MU-t várta volna az élre.
- mike
Cupi írta:Akik valamilyen szinten felmerültek: Capello, Hiddink,Benitez, Mihajlovic, Zeman, Spaletti, Pellegrini, Guardiola, Prandelli, Hodgson..(Vicente Del Bosque, Én Őt választanám)
Nem mindegyik lenne jó természetesen, de valaki lehetne már![]()
Hát ezek közül jelenleg csak Pellegrini szabad, a többinek elő szerződése van.
Tényleg nem kéne sokáig vakarózni ezzel, mert a játékosok is bizonytalanok amíg nincs megnyugtató megoldás.
A java, mint Capello,Hiddink,Prandelli amúgy is szinte esélytelen már.
Spalletti,Benitez,Pellegrini,Mihajlovics kb ez lehet sztem.
Gondolom Morattiék gőzerővel melóznak az ügyön, de nem könnyű mert ezt az évet valóban lehetetlen megísmételni.
Másképp pedig: ezt a csapatot csak elcseszni lehet
- horas
Mourinho kb egy hete lépett le,és ez egy komoly lépés a vezeőség sem akarja elkapkodni a dolgot,sokmindent kell mérlegelni.Szónincs arról,hogy senki nem szeretné elvállani a legtöbb edző jelöltnek szeződése van.
- Cupi
DSanton39 írta:egyfelől ironikus hogy a BL győztes csapatot nem akarják elvállalni, másfelől érthető, ugyanilyen évet produkálni valószínűleg nem lehet, és egyikük se akar bukni.
Ez igaz, de azért a pénz is ott van a mérleg egyik oldalán....Moratti egy jobb edzőnek tuti megadna 8-10 milliót egy évre, nem sok edző keres ennyit
Azért ha nem cseszi szét a csapatot és nem akar totál újítást bevezetni és a fél keretet lecserélni akkor olyan nagyot nem lehet bukni, bajnokságot behúzhatjuk jövőre is! BL győzelemre meg akkor is kicsi lenne az esély ha Mou maradt volna
Ráadásul könnyen nyerhet 3 kupát is fél év alatt (Európai Szuperkupa, Olasz Szuperkupa, Világkupa)
- Dris
bennem már az is felmerült hogy már rég megvan ki lesz az edző.csak mi nem tudjuk még.
mert azt nem akarom elhinni hogy július közepéig várunk a kinevezéssel és még csak utána kezdünk el igazolni...
ennél még a fradi is gyorsabban szerződtetett edzőt.
és asszem ők nem voltak bl győztesek idén.de talán jövőre se lesznek.
mert azt nem akarom elhinni hogy július közepéig várunk a kinevezéssel és még csak utána kezdünk el igazolni...
- Dris
horas írta:Mourinho kb egy hete lépett le,és ez egy komoly lépés a vezeőség sem akarja elkapkodni a dolgot,sokmindent kell mérlegelni.Szónincs arról,hogy senki nem szeretné elvállani a legtöbb edző jelöltnek szeződése van.
azért Mourinho sem egy hete találta ki hogy elmegy.szóval egy ideje már mérlegelhet a vezetőség hogy ki lenne a megfelelő.
- Komax
A reakciókból úgy vettem ki, Morattiék sem tudtak Mourinho Realos szándékairól.Dris írta:horas írta:Mourinho kb egy hete lépett le,és ez egy komoly lépés a vezeőség sem akarja elkapkodni a dolgot,sokmindent kell mérlegelni.Szónincs arról,hogy senki nem szeretné elvállani a legtöbb edző jelöltnek szeződése van.
azért Mourinho sem egy hete találta ki hogy elmegy.szóval egy ideje már mérlegelhet a vezetőség hogy ki lenne a megfelelő.
- DSanton39
Dris írta:bennem már az is felmerült hogy már rég megvan ki lesz az edző.csak mi nem tudjuk még.
de náluk megint az a helyzet, az új edző gyakorlatilag nem bukhat, 7. helyet nem nehéz überelni, a mi első helyünket 3 fronton is viszont megismételni nem könnyű, sőt szinte lehetetlen feladat szerintem. biztos hogy ez van a dolog mögött, mert egy Capello 64 évesen nehogy már a pénz miatt igazoljon ide, degeszre kereste már magát karrierje során.
- Atosz
Ha Capello jönne (jött volna) a VB után, biztos már most közölte volna Morattival, hogy mik a szándékai a csapatnál, és leadta (volna) a névlistát.
Tehát ha valamelyik VB-s szövkap jön utána, nem kell kétségbeesni, Mpratti már rég tudni fogja, nem a sajtóra tartozik.
Tehát ha valamelyik VB-s szövkap jön utána, nem kell kétségbeesni, Mpratti már rég tudni fogja, nem a sajtóra tartozik.
- INMATE
Szerintem itt egy páran túlreagálják ezt a késői edző igazolást. Most VB. Kb. senkit nem fog érdekelni a klub foci. Na meg minek nekünk holnapra edző? Hogy eddze azt a 9 játékost aki itt maradt? (a szám csak tipp tök mindegy) vagy hogy taktikát találjon ki, miközben mindenki szabin van? Nem kell parázni lemegy a VB mindenki visszajön, a csapat kipiheni magát, akkorira az új edzővel valószínűleg lefolynak a tárgyalások, aztán a VB után akárki is az aláír és lesz kb. egy másfél hónapja arra, hogy megcsinálja azt amit feltétlenül akar a bajnokság előtt. Azt ennyi. Amíg VB addig senki sem foglalkozik mással. Minden 4 évben ez van. Ennél már csak az EB nagyobb agyrém 
- Tommy
horas írta:Mourinho kb egy hete lépett le,és ez egy komoly lépés a vezeőség sem akarja elkapkodni a dolgot,sokmindent kell mérlegelni.Szónincs arról,hogy senki nem szeretné elvállani a legtöbb edző jelöltnek szeződése van.
Így van, nem kell itt kitalálni dolgokat, hogy nem akarják elvállalni meg hasonlók..
A legtöbb edzőnek élő szerződése van, azokból pedig nehéz kivásárolni valakit, akiknek meg nincs szerződésük nem éppen Inter szintű edzők.. Felesleges kapkodni, ráér Moratti dönteni. Most vb lesz, kb 1 hónapig, ahogy INMATE írta most mindenki szarni fog a klubfocira.. Átigazolási piac is majd a vb után fog beindulni, aki meg nincs vbn az vagy 2-3 hétig most szabin lesz, szal nem nagyon lenne kit edzenie sem most az edzőnek.
- INMATE
Sőt Mourinhot már akkor szóba hozták az Interrel mikor még a Chelsea vezetője volt.
Csak Mancini nem kötött ki ott 
- PellerG
Pontosan! Szó sincs ilyenről, hogy nem akarnák elvállalni az Intert a nevezett edzők. Mindenkinek szerződése van, és jó helyen vannak jó pénzekért.
Capelloval elégedettek az angolok, és ő a legjobban kereső szöv. kapitány!
Hiddink most írt alá a Türkájokhoz, gondolom nem kevés summáért.
Guardiola álomhelyen van a Barcánál.
Spalletti nemrég írt alá a Zenitnél, már nyert is velük egy orosz kupát, megvannak a terveik, gondolom nem hagyja félbe a nemrég megkezdett munkát! (amit nem is bánnék, nem kedveltem őt sosem, nem szimpatikus).
Benítezt meg nem szeretném, mert el van fáradva! Ez látszik a L'poll teljesítményén is!
Én így egyértelműen Pellegrinire szavazok, passzolna a dél amerikai vonalunkhoz.
Capelloval elégedettek az angolok, és ő a legjobban kereső szöv. kapitány!
Hiddink most írt alá a Türkájokhoz, gondolom nem kevés summáért.
Guardiola álomhelyen van a Barcánál.
Spalletti nemrég írt alá a Zenitnél, már nyert is velük egy orosz kupát, megvannak a terveik, gondolom nem hagyja félbe a nemrég megkezdett munkát! (amit nem is bánnék, nem kedveltem őt sosem, nem szimpatikus).
Benítezt meg nem szeretném, mert el van fáradva! Ez látszik a L'poll teljesítményén is!
Én így egyértelműen Pellegrinire szavazok, passzolna a dél amerikai vonalunkhoz.
- internaZIOnaLe
Capellot kihúzhatjuk a listáról!
Most hosszabbított az angol szövetséggel 2012-ig!!!
Most hosszabbított az angol szövetséggel 2012-ig!!!
- INMATE
Capellot én is olvastam, csak az nem világos, hogy még mindig benne van e a szerződésében az egyoldalú szerződésbontás rész. Ha igen, akkor tényleg ki kell várni a VB végét. Ki tudja ha mondjuk a csoportkörökben kiesnének az angolok (ki tudja alapon) akkor lehet azonnal kirúgják, vagy önként távozik. Persze hiú ábrándokat nem akarok kergetni, mert jelen állás szerint kicsi az esélye, hogy jön az eddig 80%-os tipp jelen állás szerint olyan 30% körül van (nagy jóindulattal) viszont nem szabad leírni a dolgot. Eddig az egyetlen edző volt, akit komolyan összehoztak a klubbal és mintha vele tényleg lett volna valami mozgolódás, és szerintem még várjunk. Ha nincs meg már a szerződésében az a záradék akkor persze felejtős. Ha viszont ott a záradék akkor az angolok a hajukra kenhetik a két éves szerződéshosszabbítást, mi is így szívtuk meg Mourinhoval, neki is két évre szóló szerződése volt, de az a fránya záradék. Most ha még mindig megvan lehet (!!!) még a hasznukra válhat. 
- internaZIOnaLe
Komolyan nem csak Capellot hozták velünk szóba!!!!
Valamelyik nap olvastam, hogy Moratti ELVILEG külön örült neki, hogy mindenki a Capello féle "leülök egyeztetni a szövetséggel" témával volt elfoglalva és mindenki azt szajkózta, hogy azért teszi mindezt, mert jönni akar hozzánk!
Ezalatt meg Benitez állítólag egy IGEN-re került a csapattól.
Érdekes lehet ez is.... bár én őt nagyon nem szeretném és nem a "rossz igazolások miatt".... AMÚGY SE!!!
Valamelyik nap olvastam, hogy Moratti ELVILEG külön örült neki, hogy mindenki a Capello féle "leülök egyeztetni a szövetséggel" témával volt elfoglalva és mindenki azt szajkózta, hogy azért teszi mindezt, mert jönni akar hozzánk!
Ezalatt meg Benitez állítólag egy IGEN-re került a csapattól.
Érdekes lehet ez is.... bár én őt nagyon nem szeretném és nem a "rossz igazolások miatt".... AMÚGY SE!!!
- INMATE
Azért ne varjunk mindent Benítez nyakában. Ilyen Liverpooli vezetéssel és ilyen kevés pénzzel nem csoda, hogy volt egy csomó rossz igazolása. Nem is beszélve, hogy egy ilyen keretet kellet javítania. A semmiből nehéz nagyot produkálni.
- Cupi
Capello csak akkor fog jönni ha a VB végéig nem lesz edzőnk és az angolok meg kiesnek a negyeddöntőben vagy előtte.
Szerintem mondjuk nem is fognak a negyeddöntőnél továbbjutni
Angolok jó régen nem nyertek semmit, ezért minimum az elődöntő és az azzal járó bronzmeccs az elvárásuk
Igazatok van tényleg nincs para, most jön a VB úgyis mindenki azzal foglalkozik és addig nem olyan nagy gáz ha nem lesz edzőnk
Morattiék biztos a VB alatt is dolgoznak majd az ügyön 
Szerintem mondjuk nem is fognak a negyeddöntőnél továbbjutni
Angolok jó régen nem nyertek semmit, ezért minimum az elődöntő és az azzal járó bronzmeccs az elvárásuk
Igazatok van tényleg nincs para, most jön a VB úgyis mindenki azzal foglalkozik és addig nem olyan nagy gáz ha nem lesz edzőnk
- Inter101
Szerintem az jelzés értékü hogy Capello többször mondta hogy nem jön és alá is irt valamit, teljesen mindegy hogy ki lehet váltani, nem számit. Az angolok nem fognak annyira rosszul szerepelni hogy elküldjék! Jelen pillanatban nem látok olyan kvalitásu edzöt aki megfelelöen tudná potolni Mourinhot, szerintem nagy bajban hagyta az Intert, nem volt szép amit csinált! Esetleg a Vb után lesz olyan edzö akit le lehet szerzödtetni. Nem merült fel de Del Bosque nem elérhetö szerintetek?
- Cupi
Inter101 írta: Nem merült fel de Del Bosque nem elérhetö szerintetek?
Nálam felmerült, Én többször is írtam, hogy jó lenne
- Inter101
Pedig főnyeremény lenne!! Még esetleg Spalettit tudnám elképzelni, a többiek szerintem nem jönnének be. Ha jövöre összejönne a bajnoki cim, esetleg a Bl elödöntö az szerintem már jo eredmény lenne, erre meg lehet hogy nem kell olyan nagyon különleges edzö!
- INMATE
Szerintem amiatt se kell aggódni ha egy közepes edző jönne, ha sikeres tud lenni az jó. Ha nem félúton úgyis kirúgják. Szóval nem kell túlreagálni az edző kérdést, könnyen lehet, hogy sikerül igazolnunk egy kiváló edzőt, ha nem azért lesz időnk igazolni olyat aki produkálni is tud. Bár kétlem, hogy Moratti ezt a siker sorozatot önként feladni. Szóval előbb vagy utóbb úgyis megtaláljuk az ideális személyt. Nyilván senki se örülne egy sikertelen évnek (bár az utóbbi 6 évet elnézve ez sem lenne tragédia). Mindazonáltal idő van bőven, jelöltek is szerintem lesz bőven, és kitudja. Lehet hogy Benítez vagy hasonlóan nem jól megítélt edző itt megtalálja a számítását, kb. ugyanannyi az esélye minthogy egy siker edző semmit sem tud produkálni (volt már erre is példa).
- Inter101
Végül is igazad van. Meglátjuk. Remélem Mourinho nem viszi el a fél csapatot!
- PellerG
Lassan, így a dolgok alakulását nézve azt mondom, menjünk rá egy last round-ra Mihajlovicsra! Inkább mint Benítez és Spalletti! Nálam mindenképpen!
Taktikai felállása is a 4-3-3, vagy 4-2-3-1.
És akkor Mihajlovics-Beppe Baresi duó, hátha nyerő páros lenne, Baresi ismeri jól a keretet, és Sinisa is már a nagyobb részét.
De továbbra is Pellegrini a Nr.1-om!
Taktikai felállása is a 4-3-3, vagy 4-2-3-1.
És akkor Mihajlovics-Beppe Baresi duó, hátha nyerő páros lenne, Baresi ismeri jól a keretet, és Sinisa is már a nagyobb részét.
De továbbra is Pellegrini a Nr.1-om!
- Festa
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... as-manager
Szerintem most már nagyon nagy az esély,hogy Benitez lesz.
Talán a hátérben már megvan az alku.
Lehetne jobb is Capello vagy Hiddink és lehtne rosszabb is Mihajlovics vagy Pellgrini.
Végül is Benitez nyert már BL-t és nyert már Uefa kupát is a Valenciával.
Az elöttünk álló Szupekupákat vele is betudjuk húzni.
Nem tudom,hogy egyenlőre érdemes -e többről álmodozni.
Szerintem most már nagyon nagy az esély,hogy Benitez lesz.
Talán a hátérben már megvan az alku.
Lehetne jobb is Capello vagy Hiddink és lehtne rosszabb is Mihajlovics vagy Pellgrini.
Végül is Benitez nyert már BL-t és nyert már Uefa kupát is a Valenciával.
Az elöttünk álló Szupekupákat vele is betudjuk húzni.
Nem tudom,hogy egyenlőre érdemes -e többről álmodozni.
- e.szabi
Rafa Benitez-el szerződést bontott a Pool, ez már tuti. 100%, hogy itt köt ki. Én mondom.
- Tommy
Jó lesz ő, higyjétek el. 
- PellerG
Tommy! Indoklást légyszi! Győzzél meg!

- Tommy
Most nincs kedvem hozzá, majd talán holnap..
Amugy meg nem kell leírni, majd meglátjuk mire megy..
Amugy meg nem kell leírni, majd meglátjuk mire megy..
- e.szabi
Hát remélem is, bízom benne, azért az szép lenne ha megismételné a Poolos BL szezonjait(Nem a tavalyit
) 3 éven belül 2 BL döntő, 1 győzelem, az itt is elfogadható lenne
Na mind1, csak hozza azt a 3 kupát ami most jön, meg majd a Scudettot, és én elégedett leszek.
- Atosz
INMATE írta:Azért ne varjunk mindent Benítez nyakában. Ilyen Liverpooli vezetéssel és ilyen kevés pénzzel nem csoda, hogy volt egy csomó rossz igazolása. Nem is beszélve, hogy egy ilyen keretet kellet javítania. A semmiből nehéz nagyot produkálni.
Iszonytatos pénzmennyiséget kapott a vezetőségtől, hogy összerakja a csapatot.
- e.szabi
Nem baj, itt nem fogja azt csinálni mint a Poolnál, itt nem engedik neki!
- Inter101
Egyelöre nem bontotta fel a szerzödését hanem kapott egy ajánlatot hogy 3 Misiért elhagyhatja a klubbot. Mondjuk ez igy nagyon gyanus!! Vagy esetleg van valami linked ahol már fix hogy felbontották?
- PellerG
Tényleg nem kevés pénzt kapott igazolásokra a Poolos évei alatt!
Más kérdés, h azt többször is 1 játékosra verte el.
Ami nem tetszik, h spanyolosítja csapatait....
Minden évben vett 1-2-3 spanyol spílert.
Remélem itt nem túrná ki kedvenceinket 1-1 kinézett spanyolja kedvéért....
Persze Torrest vagy Fabregast elfogadnám, de ilyen Arbeloa, Juanmi, Riera szintűektől megkímélhetne....
Más kérdés, h azt többször is 1 játékosra verte el.
Ami nem tetszik, h spanyolosítja csapatait....
Minden évben vett 1-2-3 spanyol spílert.
Remélem itt nem túrná ki kedvenceinket 1-1 kinézett spanyolja kedvéért....
Persze Torrest vagy Fabregast elfogadnám, de ilyen Arbeloa, Juanmi, Riera szintűektől megkímélhetne....
- Inter101
Nekem elég furcsának tűnik hogy a klub ajánlja fel hogy olcsobban elhagyhatja a csapatot, mint amugy a szerzödésében van, olyan mintha el akarnák küldeni , de igy még kaphatnak is érte valamit!
-
RenciDavid
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20545
Tényleg nagyon úgy fest, h jön Benitez. 3millió fontért felbonthatja a szerződését. 24 órán belül bejelenthetik, hogy felbontotta.
Én nagyon nem örülök neki, nem tartom jó edzőnek. Bár a bajnokságot valószínűleg akárkivel megnyernénk... Remélem legalább elhozza a Gerrard Torres kettőst.
Tényleg nagyon úgy fest, h jön Benitez. 3millió fontért felbonthatja a szerződését. 24 órán belül bejelenthetik, hogy felbontotta.
Én nagyon nem örülök neki, nem tartom jó edzőnek. Bár a bajnokságot valószínűleg akárkivel megnyernénk... Remélem legalább elhozza a Gerrard Torres kettőst.