A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Youme
Adminisztrátor

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Youme »

Az biztos hogy ott valami nincs rendben, ha Mourinhot komolyan gondolta ezen a nyáron. De ezek szerintem csak az unatkozó újságírók firkálmányai.

Heynckes. Persze....
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Youme írta:Az biztos hogy ott valami nincs rendben, ha Mourinhot komolyan gondolta ezen a nyáron. De ezek szerintem csak az unatkozó újságírók firkálmányai.

Heynckes. Persze....

Mout csak példának írtam a magas fizetésű klasszis edzőkre de anno az olasz média Heynckest tolta mint Thohir kiszemeltjét.
Szerintem ha Mazzarri bejön az első 3. helyre akkor marad, ha nem akkor viszont Thohir nem fog habozni... Egyébként ez természetes, meg kéne nézni hogy tulajdonosváltásoknál milyen arányban marad a következő szezonba az edző, szerintem 90% fölött lenne hogy nem.
Youme
Adminisztrátor

Ha én Thohir helyében lennék, akkor első lépésben rendbetenném a klub gazdálkodását, és csak utána nyúlnék az edzőhöz/kerethez. Ha csak nem az edzőn is spórolni akar az új tulajunk, mert akkor tőlem kezdheti azzal is, de pont a fordított (drága edző érkezése) verzió terjeng. A drága edző általában drága játékosokat is szeretne. Na most pont erre nincs szükségünk most.

Anyagilag az teljesen tönkretenné a klubot, és utána már tényleg a full csőd -> Serie-D és új egyesület létrehozása jöhetne csak.
RenciDavid

Januárig szerintem csak találgathatunk hogy mi lesz a Thohir féle klubmodell. Az első igazolásokra költött pénzből viszont már sok minden ki fog derülni.
Youme
Adminisztrátor

Ha azt nézzük, hogy gazdaságilag kevés nálunk rosszabbul működő klub van Olaszországban, akkor nem sok mindent tehet Thohir sem első lépésként, mint hogy levágja a pénzt elszívó hatalmas csápokat. Én azt gondolom, hogy egyelőre nem kell nagy nevekről ábrándozni januárilag (sem). Ha Thohir tényleg nagyot mer álmodni, annak első fecskéi szerintem legkorábban 2015-ben érkezhetnek. Ha elkezd itt nekem 2014. telén/nyarán kapkodni (mint ahogy Moratti tette folyamatosan) akkor semmivel sem leszünk előrébb. Tudom, a szurkolók is azonnal akarják a sikert, de nekik is meg kell érteniük, hogy a jó építkezéshez stabil alapok kellenek. Remélem a kommunikáció is változik majd, és az ilyen dolgokról feketén/fehéren beszél majd az új vezetés a szurkolók felé.
RenciDavid

Az elmúlt 1 hét hírei alapján Brancát szinte biztosan meneszti Thohir.
A pótlására viszont úgy néz ki hogy nem Leonardo a kiszemelt hanem az alábbi úriemberek:
Sabatini – Sporting Director of Roma.
Pradé – Sporting Director of Fiorentina.
Berta – Sporting Director of Atletico Madrid.

Thohir állítólag Bertrat szeretné első körben. Korábban a Parmanal dolgozott, most az Atleticonál. Az ő érdemének tulajdonítják az Atletico Madrid idei szárnyalását.
Youme
Adminisztrátor

Branca távozása jó kezdőlépés szerintem is!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

RenciDavid írta: Az ő érdemének tulajdonítják az Atletico Madrid idei szárnyalását.

Bárkik is tulajdonítják biztos nagyon értenek hozzá.Gondolom Simeone évek óta tartó építkezése nem sokat nyom a latba,korántsem klasszisokból csinált vetélytársat a két nagy klubnak.
Mazzarri után én őt (Simeonét) látnám a legszívesebben a kispadon
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én a jelenlegi kép alapján Mazzarrit még sokáig akarom a kispadon tudni
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Youme írta:Ha Thohir tényleg nagyot mer álmodni, annak első fecskéi szerintem legkorábban 2015-ben érkezhetnek.

Ezért is örütem annak, hogy Moratti nem vágta hozzá a 70%-ot, hanem sokáig egyzetetett vele, és Thohir is megértette, hogy itt évek alatt lehet majd valamit is változtatni.

A menedzsmenten kell elsősorban változtatni, Branca ugyan húzott jókat, de talán azon a szinten van a legnagyobb szükség cserére.

Én sem hinném, hogy 2014 jaunárjában majd tele leszünk igazolásokkal, max. nyáron mire Thohir is elkezdi kiismerni magát lehet az első komolyabb igazolásokra számítani sztem.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Branca maradt a posztján.

FORZA INTER!!!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

sorger=giallo írta:Branca maradt a posztján.

FORZA INTER!!!

akkor egyen szotyit :D ha egy evvel ezelott levaltjak is keso lett volna...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

sorger=giallo írta:Branca maradt a posztján.

FORZA INTER!!!

Egyenlőre!!!MÉ g lehet ez másképp is ha
Nekem nem lett volna szimpatikus ha rögtön hullanak a fejek.
Azért Thohir Rocchi féle igazolásra nem kell számítani.A fiatalok előtérbe kerülhetnek.
Mondjuk Cambiasso elküldése nem tetszik. Mentálisan még sokat segíthet a csapatnak és ő lenne méltó csapatkapitány Zanetti visszavonulása után.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez jó :D Van humora ;) :)

Hangzatos kijelentéssel vétette észre magát Erick Thohir, az olasz Inter labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa, illetve elnöke. A 43 éves indonéz üzletember Lionel Messi megvételétől sem zárkózott el automatikusan.
Hirdetés
„Megvenni Messit? Miért ne? Beszélek az edzőnkkel” – mondta Thohir, aki a jelek szerint aligha megy a szomszédba egy jó beszólásért, amit a Corriere dello Sport máris a címlapon hozott. Az Inter-tulaj nem felejtette ki a városi riválist Milant sem, szerinte aki nem áll be mögé a sorba, az bizony Milan-drukker.
Az olasz lap – mintegy megtámasztandó címlapsztoriját –, Thiago Motta egyik korábbi nyilatkozatát említett. A PSG brazil-olasz középpályása – aki pályafutása során korábban megfordult a Barcelonában és az Interben is – azon a véleményen van, hogy Messi még nagyon fiatal játékos, előbb vagy utóbb biztos sor kerül majd esetében is egy klubcserére. Márpedig akkor a kérők között elsőként az Inter szándékai lesznek a legkomolyabbak.
A jelenleg sérült Messi kivásárlási ára 250 millió euró, bár amikor a nyáron a PSG komolyan fenyegette a Barcát, hogy megveszi az argentint, ha nem hagynak fel a Thiago Silva megszerzéséért folytatott kampánnyal, akkor Sandro Rosell, a katalánok elnöke sietve kijelentette: a 250 millió euró természetesen nettóban értendő, inkább 580 millió euróban gondolkodjon a vevő…
Thohir aligha utoljára adott címlapsztorit az olasz sajtónak, a napokban – már elnökként – például betért az Inter egyik hivatalos shopjába, majd ott vásárolt és annak rendje szerint fizetett a kasszánál. Illetve csak fizetett volna, mert a pénztáros jelezte, hogy neki ezt nem muszáj. A tulajdonos-elnök viszont ragaszkodott a formaságokhoz, és mindössze annyit fűzött az egészhez: „az üzlet az üzlet"

forrás:nso.hu
Süti

Cupi írta: „az üzlet az üzlet"

Ezek nagyon vicces, és semmitmondó dolgoknak tűnnek, de számomra ezek az igazán értékes dolgok, hogy kifizette amiért elment.

Eleve az hogy elment és nem megrendelte neten, meg hogy fizetett az sokat el tud árulni valakiről, még akkor is, ha meg van beszélve, de ez példamutató magatartás.
Stankov

Nekem ez az egyből "chi non salta"-zás nem volt szimpi.Kicsit mű kicsit hatásvadász.Viszont ez shop-os és messis dolog már inkább.
Azt biztos hogy el akarja magát fogadtatni a szurkolókkal ami jó dolog,hány és hány olyan pénzeszsák elnök van aki "itt a pénz,kussoljatok,szeressetek" stílusba nyomja.
Remélem az igazolásokba is látszódni fog hogy mennyire akarja a Nerazzurrik szimpátiáját
R9.

szurkolok ezt vartak :)
Festa

R9. írta:szurkolok ezt vartak :)

Én meg a januári Mercatot várom.
Utána mondok róla véleményt.
Messit szóba hozni olcsó dolog.Pénztrácába kell nyúlni.
Remélem olyan játékos érkezik aki képes meccseket eldönteni.
A Cagliariból egy Pinilla nem túl sok.Tavaly is volt ilyen pletyka.
Dzeko az már ilyen kategória amihez kell Thohir.
Süti

Festa írta:Messit szóba hozni olcsó dolog.

Inkább eszetlen....

3-4 minőségi igazolás kell, mint Tevez vagy Lllorente a Juvenal, azt egyből megérezné a stáb.
R9.

Süti írta:
Festa írta:Messit szóba hozni olcsó dolog.

Inkább eszetlen....

3-4 minőségi igazolás kell, mint Tevez vagy Lllorente a Juvenal, azt egyből megérezné a stáb.

azert Tevez es Lllorente kozott minosegbeli kulonbseg van :D

Dzeko jo lenne elore, Messivel meg nem o viccelodott ha lattatok volna az interjut --> http://www.youtube.com/watch?v=zy_V1HGtnKU

hanem az ujsagiro kerdezte h megveszi-e mire mondtad h ezt a managementtel kell megbeszelni :)

sztem semmi gond nem volt ezzel

moratti is mondta mar h elhozza a messit azt csak rocchira volt kepes
Süti

R9. írta:moratti is mondta mar h elhozza a messit azt csak rocchira volt kepes

Amikor Moratti emlegette Messi-t, koránt sem volt még ekkora sztár mint most, sokat volt akkoriban is sérült, és ha jól tudom csak 100 millió volt a kivásárlási ára. :)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Dzekó, Messi... pff. Bírókat vegyünk!!
R9.

Thohirt kb összes tulaj üdvözölte, mindenki sok sikert kívánt még Ancelotti is aki azt is hozzátette h interista volt
Stankov

Ez jó,biztos érzi a madridi pályafutása végét.Játékosként is jellemző lehetett rá, jól helyezkedik
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Én csak azt remélem E.T.-től, hogy nem önkényesen, jól csengő nevű játékosokat vásárolgat /itt van játszasd/, hanem a mindenkori manager/edző igényeit veszi figyelembe.
Ha elérjük a BL-t, akkor derül ki mennyire veszi komolyan az Intert. BLbe kellenek a minőségi játékosok.
sorger=giallo

Dan-i-nter írta:Dzekó, Messi... pff. Bírókat vegyünk!!
He-he... Ez jó!

FORZA INTER!!!
Süti

Komax írta:Ha elérjük a BL-t

Ha elérjük....

A tegnapi produkciót nézve halovány esélyt látok erre...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Thohir most hétvégén lesz először Inter meccsen.
Szép belépőt intézett: az összes egykori Interest meghívta a meccsre, sokan el is fogadták a meghívást.
Azt hiszem így kell átvenni egy csapatot, ahogy ő csinálta:
-nagy tisztelettel volt Morattiék felé
-Morattinak még az elnöki posztot is felajánlotta
-értelmesen beszél, nem irreális célokkal, de mégis lesznek erősítések
-a régiek közül is meghagy embereket a vezetésben
-első meccsére meghívja a régi Intereseket.
Azért aktuális most ez, mert a Milannal is éppen változtatásokat akarnak meglépni, viszont elég érdekes, nem feltétlen szimpatikus módon.
Barbara Berlusconi kitúrta Gallianit, elérte, hogy már most, 2 héten belül távozzon a Milantól.
Galliani nagyon berágott rá, azt mondta, nem ezt érdemelte volna ennyi év után, és nagyon megsértette őt ezzel Barbara.
Az egész focivilág kiállt Galliani mellett, és nem értik, Barbara mire készül, és most ez hogy jött neki, ez a teljes reform.
Nekem sem szimpatikus persze Galliani és az egész Milan sem, de ez tényleg érdekes, hogy egy 29 éves nőci a semmiből megjelenik, aztán egy totális reformot akar végigvinni a Milannal...
http://www.inter.it/it/news/64219
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... an-2298297
Festa

PellerG írta:Thohir most hétvégén lesz először Inter meccsen.
Szép belépőt intézett: az összes egykori Interest meghívta a meccsre, sokan el is fogadták a meghívást.
Azt hiszem így kell átvenni egy csapatot, ahogy ő csinálta:
-nagy tisztelettel volt Morattiék felé
-Morattinak még az elnöki posztot is felajánlotta
-értelmesen beszél, nem irreális célokkal, de mégis lesznek erősítések
-a régiek közül is meghagy embereket a vezetésben
-első meccsére meghívja a régi Intereseket.
Azért aktuális most ez, mert a Milannal is éppen változtatásokat akarnak meglépni, viszont elég érdekes, nem feltétlen szimpatikus módon.
Barbara Berlusconi kitúrta Gallianit, elérte, hogy már most, 2 héten belül távozzon a Milantól.
Galliani nagyon berágott rá, azt mondta, nem ezt érdemelte volna ennyi év után, és nagyon megsértette őt ezzel Barbara.
Az egész focivilág kiállt Galliani mellett, és nem értik, Barbara mire készül, és most ez hogy jött neki, ez a teljes reform.
Nekem sem szimpatikus persze Galliani és az egész Milan sem, de ez tényleg érdekes, hogy egy 29 éves nőci a semmiből megjelenik, aztán egy totális reformot akar végigvinni a Milannal...
http://www.inter.it/it/news/64219
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... an-2298297

Szimpatikus ez a Thohir,de majd én dicsérem januárban ha már Lavezzi vagy Osvadlo vagy Nainggolan már kék-feketébe öltözött.Azt tudja,hogy kedveskedni kell a tifosoknak,de igazán kedveskedni Inter szintű sztárokkal lehetne. ;)
Stankov

Én annak örülnék a legjobban ha Thohir Mazza elképzeléseinek megfelelően igazolna és nem a szurkolóknak,bár az a kivételes eset állhat elő hogy a szakmai és szurkolói kívánság találkozhat egy vérbeli befejező csatár transzferével.
A balfutó lenne a másik fontos poszt,a kk (Nainggolan) és még egy támadó szellemű játékos (Lavezzi) csak hab lenne a tortán
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mazzarri, a Napoli-Inter előtt:

->Hogy tekint a mérkőzésre?
-Jó pár hibát vétettünk az elmúlt két fordulóban, különösen a Parma ellen, de egész héten keményen dolgozott a csapat is és én is, hogy a Napoli ellen javítani tudjunk. Nagy javulást várok ellenük játékban és szervezettségben!

->Elképzelhető taktikai változtatás?
-Korábban felkészítettem a csapatot egy más formációjú taktikára, ezt azonban még nem alkalmaztuk meccs közben. Meglátjuk.

->A sérültek?
-Icardira holnap még vár egy teszt, de készen állok a meccskeretbe tenni őt. Rövidek vagyunk elől. Sok játékperc még nincs benne, de biztatóan mozgott egész héten.
Milito jól van, de nem fogunk kockáztatni vele. Valószínűleg a januári Lazio-meccsen lesz először kerettag.
Samuel 3 napja edz csak a többiekkel, viszont rajta kívül 5 belső védőm van, akik jelenleg jobb formában vannak.

->Elégedett Rolandoval?
-Ő az egyetlen játékos, aki képes Juanon kívül a bal belső védő posztján is játszani. Volt már a játékosom a Napolinál, de most itt sokkal inkább számíthatok rá megbízható teljesítménye miatt. A védelem minden posztján bevethető.

->Mit szól a pletykákhoz, hogy Frank de Boer nevét rebesgetik mint következő Inter edző?
-13 éve edzősködöm, ezalatt sosem merült fel, hogy mennem kéne. Úgy gondolom, ezzel csak problémákat akarnak kreálni a csapatunk körül, miközben igazi egység van a klubon belül.

->Hogy értékeli az Inter eddigi szezonját?
-Minden várakozást felülmúlunk eddig!
Voltak meccseink, ahol jogosan, voltak ahol jogtalanul vesztettünk el pontokat. De összességében nagyon jól teljesítünk. Amikor a nyáron Milánóba érkeztem, a szurkolók megállítottak az utcán és azt kérték tőlem, vezessem vissza az Intert Európába. A jelenlegi helyzetünk alapján ezt a helyezést el is érnénk. Akkoriban azonban ez a kérés úgy hangzott, mint valami elérhetetlen cél.

(inter.it)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ez a nyilatkozat is arra enged következtetni, hogy ezzel a kerettel nem a BL a cél..
R9.

Injoc írta:Ez a nyilatkozat is arra enged következtetni, hogy ezzel a kerettel nem a BL a cél..

thohir meg azt mondta h igen
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

R9. írta:
Injoc írta:Ez a nyilatkozat is arra enged következtetni, hogy ezzel a kerettel nem a BL a cél..

Nem mindjárt egyböl a bajnoki cim? Ha ezt nyilatkozta akkor nagyon el van tévedve!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

R9. írta:

Januárban kiderül mennyire gondolja komolyan..Én úgy érzem, hogy ő nem lesz olyan mint Moratti a kezdetekben. Nem fog nagy költekezésbe kezdeni, de mondjuk olyan hatalmasba nem is kellene.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Mazzarri írta:De összességében nagyon jól teljesítünk.

hááát, nem tudom hogy erről azon szurkolónak mi a véleménye, mert oké hogy Európa, de szerintem nem az EL-re gondolt :D
mondjuk ha az eddigi összes meccsen úgy játszott volna a csapat, ahogy a Parma ellen (eredménytől függetlenül), azt mondom még igaza is van, de nem így volt.
Dan-i-nter

Thohir azt nyilatkozta, hogy jó lenne elérni a BL-t, de nem állította azt, hogy ez elvárás is lenne. 4-5 hely a reális idénre, 3. hely 2-3 erős igazolással meglehet.
Youme
Adminisztrátor

Mazzarrinak is fejlődnie kell. Nem lehet a védelmünknek ennyire feltolva játszania, főleg hogy csak 3 fős a védelmünk. A kis csapatok is gond nélkül lekontráznak bennünket. Ebből van a sok 1:1. A nagyobbak (pl. Napoli) meg simán nyomnak 3 kontra gólt is ha kell. Ilyen szempontból nekem szimpatikusabb a Mourinho féle 4 védős szigorú rendszer, ahol nem poroszkálhatnak elöl a védők soha, mert ez tilos nekik.

Ráadásul rohadt sok mostanában az egyéni hiba is. :(

Pedig elöl nem lennénk olyan rosszak még így sem, hogy csak egy szem árva Palacionk van, és szinte nincs világklasszis* játékos a csapatban.

* Akit mondjuk egy BL-8 közötti csapat is szívesen látna a sajátjai között.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

azt a rendszert kellene elővenni újra.4 védő,2 vkp(ide Cambi helyett hoznék vmi komoly nevet,plusz Taider/Guarin árából valaki),2 szélső adott Alvarez és Pala(mindketten vissza tudnak zárni mint anno Samu és Goran) középen Kova,elől pedig Icardi/Belfodil/Milito.
Viszont a két szélsőnek kellene csere.Ami befektetés az a vkp és két szélső minimum.2 szélső védő sem ártana.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Wesley10 írta:azt a rendszert kellene elővenni újra.4 védő,2 vkp(ide Cambi helyett hoznék vmi komoly nevet,plusz Taider/Guarin árából valaki),2 szélső adott Alvarez és Pala(mindketten vissza tudnak zárni mint anno Samu és Goran) középen Kova,elől pedig Icardi/Belfodil/Milito.
Viszont a két szélsőnek kellene csere.Ami befektetés az a vkp és két szélső minimum.2 szélső védő sem ártana.

adom, nekem is jobban tetszett az a rendszer. de a sok egyéni hibától ez sem ment meg.

amikor Gasp elkezdte ezt a 3 védős rendszert, nagyon nem tetszett, most már kevésbé vagyok ezen a véleményen, hiszen látjuk több olasz csapat is alkalmazza, és működik. nálunk sem lenne ezzel gond, ha minőségi embereink lennének kulcsposztokon.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

DSanton39 írta: amikor Gasp elkezdte ezt a 3 védős rendszert, ......, hiszen látjuk több olasz csapat is alkalmazza, és működik. nálunk sem lenne ezzel gond, ha minőségi embereink lennének kulcsposztokon.

Ja, alkalmazza. Nemzetközi szinten láthatjuk mekkora sikerrel.... Konkrétan az a két BL csapat, amelyik így áll fel, a csoportmeccsek után búcsúzott (mondjuk az a négyvédős sem éri meg a március végét)....
Szerintem ez az értékmérő, nem pedig az, hogy a Serie A szemétdombján ki kukorékol a leghangosabban :(
A modern fociban senki sem játszik 3/5 védővel.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

gianluca írta:
DSanton39 írta: amikor Gasp elkezdte ezt a 3 védős rendszert, ......, hiszen látjuk több olasz csapat is alkalmazza, és működik. nálunk sem lenne ezzel gond, ha minőségi embereink lennének kulcsposztokon.

Ja, alkalmazza. Nemzetközi szinten láthatjuk mekkora sikerrel.... Konkrétan az a két BL csapat, amelyik így áll fel, a csoportmeccsek után búcsúzott (mondjuk az a négyvédős sem éri meg a március végét)....
Szerintem ez az értékmérő, nem pedig az, hogy a Serie A szemétdombján ki kukorékol a leghangosabban :(
A modern fociban senki sem játszik 3/5 védővel.

Nem akarok feltétlenül vitatkozni, de: a modern fociban - a hsz alapján a Seria A nem az ... - valami Barcelona nevű csapat is játszott 3/5 védővel még a Pep érában btw... Talán ők azért több, mint a senki kategória.
Ami pedig az idei BL-s olasz csapatokat illeti: a két BL csapat, amire gondolsz ugye a juve és a napoli. Na már most a napoli Benitez alatt tudtommal egyetlen egyszer sem állt fel 3 védővel, míg a bundástusz a legtöbb BL meccset 4 védővel tolta... Summa summarum: nem annyira egyszerű a képlet, hogy ha 4 védő, akkor 3 olasz a BL 16-ban, ha 3 védő, akkor meg max 1... Egyszerűen ennyire a béka segge alatt van a calcio... :( Legalábbis én így látom. Mint korábban is utaltak erre, én is úgy látom, hogy ez egy jól működő taktika, ha a kulcs posztokon (két szél) megbízható, gyors és támadásban, valamint vádekezésben is hasznos játékosok vannak (ilyen volt anno Mazzarinál Maggio és Zuniga). Sajnos a japán és johnny max sebességben és támadásépítésben veszik fel a harcot az 1-2 évvel ezelőtti Maggio/Zuniga vonallal. Ezért is sajnálom, hogy ide nem sikerült elhozni a nyáron pl. Islát. Nagyon illene a képbe. Amúgy Zuniga sérült Nápolyban? Csak mert nem nagyon játszik Beni bácsinál. Akár őt is, mint ex-et el lehetne csaklizni. 3 igazolással top 3 esélyesek lennénk, a jelenlegi taktikával, úgy, hogy mellette eladjuk Guarint...
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Azert a Napoli a halalcsoportbol esett ki, 12 ponttal, a milant meg egy Ajax majdnem haza kuldte. A csalok elbasztak a konnyelmusegukkel, de pl az, h a Bernabeuban 10 emberrel (jogtalan kiallitas utan) is a gyozelemert mentek, azert nem azt mutatja, h gyengek lennenek. Latszik is, h a Serie At porig alazzak :S
Am meg igenis, h olaszban kell eloszor utokepesnek lenni, mert baszhatjuk, ha olyan kvajo rendszerunk van, de nem jutunk ki Europaba ;)
RenciDavid

Thohir meneszteni akarja Brancát a helyére pedig Walter Sabatinit nézte ki a Rómából.
sorger=giallo

Végre egy jó hír. Így legyen!

FORZA INTER!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

RenciDavid írta:Thohir meneszteni akarja Brancát a helyére pedig Walter Sabatinit nézte ki a Rómából.

Azt nem csodálom hogy kinézte. már a tavalyi mercatójukat is remekül intézte, az amit meg nyáron művelt, ilyen összeget bezsebelni és okosan visszaforgatni, minden elismerést megérdemel.
De kérdés hogy mivel tudnánk rávenni hogy átjöjjön hozzánk, hisz a Roma most kezdett el vele és az új tulajokkal egy új projektet, nem biztos hogy elég ha dupla fizut adnak neki és kész.. :/
Dan-i-nter

Udinei meccs előtti Mazza nyilatkozatok:

Volt szó a Lazio meccsről:
"Ez lett volna a leggyengébb teljesítményünk a szezonban? Esztétikai szempontból talán igen, de amikor meccseket elemzünk, akkor figyelembe kell venni a másik csapatot is, és a taktikát, amit alkalmaz a meccsen. Nyilvánvaló, hogyha az egyik csapat csak védekezik és kivár az sosem könnyű a másik félnek. Sok szempontból nem értek egyet ezzel, (gondolom itt az 1 mondatra utal) de mint tudjuk Olaszországban az eredmények számítanak. Ez volt a harmadik vereségünk a szezonban és a legbosszantóbb, mivel minden esélyünk megvolt arra, hogy nyerjünk. (van humorérzéke) De el kell ezt felejtenünk, és a holnapi meccsre fókuszálnunk."

Sajnos a következő pár sor az átigazolásokról valóban azt sugallja, hogy semmi pénz nincs átigazolásokra:
"...Először is arra kell törekednünk, hogy szabályozzuk a keretben lévő játékosok számát, hogy eredményesebben tudjunk edzeni, miközben a távozók tapasztalatot gyűjtenek, vagy növelik az értéküket. Ez a döntés, amit meg kell hoznunk. Az embereknek tudniuk kell, hogy mi zajlik. Vannak játékosaink, akik sérülésből tértek vissza, és keveset játszottak. A kezdő csapat, ahogy eddig is, nagyjából adott. El kell kerülnünk az erőforrások kimerülését, éppen ezért az az ideális, ha csak annyi játékosod van, amennyi szükséges a ligához és a kupasorozathoz, ami nagyon fontos nekünk."

Végül a sokkoló rész, a 2 csatár kérdéséről:
"A hétfői meccs után azt mondták nekem, hogy a védelem csak 1 gólt kapott, érdemes lenne 2 csatárral játszanunk. Ne feledjük el, hogy 2 csatárral játszottunk, amikor a gólt kaptuk, és nem rúgtunk 1-et sem. Egészen mostanáig 1 csatárral játszottunk és a legjobb támadóstatisztikánk nekünk volt. Észre kellene venni, hogyha 2 csatárral akartam volna játszani, akkor se tudtam volna, mivel nem volt meg a lehetőségem rá. (sérülések miatt) Továbbá visszaesés volt Icardi állapotában, ezért holnap sem áll majd rendelkezésemre."

Tehát nagyszerű hír, Icardi újra sérült. De akkor is van 3 csatár elérhető állapotban, Lazio meccsen még jól volt tudtommal Icardi, mégis 1 csatárral kezdtünk. És mint láthatjuk ő azt reagálta le a tegnapi meccsből, hogy 2 csatárral vesztettük el a meccset (mert amúgy 1 csatárral partiban voltunk). Szóval sok jóra ne számítsunk holnap sem, meg úgy alapjáraton egyáltalán ne. Kezd nagyon idegesítő lenni Mazzarri, lassan tényleg hozza Gasp/Ranieri szintjét.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Dan-i-nter írta:Udinei meccs előtti Mazza nyilatkozatok:

Volt szó a Lazio meccsről:
"Ez lett volna a leggyengébb teljesítményünk a szezonban? Esztétikai szempontból talán igen, de amikor meccseket elemzünk, akkor figyelembe kell venni a másik csapatot is, és a taktikát, amit alkalmaz a meccsen. Nyilvánvaló, hogyha az egyik csapat csak védekezik és kivár az sosem könnyű a másik félnek. Sok szempontból nem értek egyet ezzel, (gondolom itt az 1 mondatra utal) de mint tudjuk Olaszországban az eredmények számítanak. Ez volt a harmadik vereségünk a szezonban és a legbosszantóbb, mivel minden esélyünk megvolt arra, hogy nyerjünk. (van humorérzéke) De el kell ezt felejtenünk, és a holnapi meccsre fókuszálnunk."

Sajnos a következő pár sor az átigazolásokról valóban azt sugallja, hogy semmi pénz nincs átigazolásokra:
"...Először is arra kell törekednünk, hogy szabályozzuk a keretben lévő játékosok számát, hogy eredményesebben tudjunk edzeni, miközben a távozók tapasztalatot gyűjtenek, vagy növelik az értéküket. Ez a döntés, amit meg kell hoznunk. Az embereknek tudniuk kell, hogy mi zajlik. Vannak játékosaink, akik sérülésből tértek vissza, és keveset játszottak. A kezdő csapat, ahogy eddig is, nagyjából adott. El kell kerülnünk az erőforrások kimerülését, éppen ezért az az ideális, ha csak annyi játékosod van, amennyi szükséges a ligához és a kupasorozathoz, ami nagyon fontos nekünk."

Végül a sokkoló rész, a 2 csatár kérdéséről:
"A hétfői meccs után azt mondták nekem, hogy a védelem csak 1 gólt kapott, érdemes lenne 2 csatárral játszanunk. Ne feledjük el, hogy 2 csatárral játszottunk, amikor a gólt kaptuk, és nem rúgtunk 1-et sem. Egészen mostanáig 1 csatárral játszottunk és a legjobb támadóstatisztikánk nekünk volt. Észre kellene venni, hogyha 2 csatárral akartam volna játszani, akkor se tudtam volna, mivel nem volt meg a lehetőségem rá. (sérülések miatt) Továbbá visszaesés volt Icardi állapotában, ezért holnap sem áll majd rendelkezésemre."

Tehát nagyszerű hír, Icardi újra sérült. De akkor is van 3 csatár elérhető állapotban, Lazio meccsen még jól volt tudtommal Icardi, mégis 1 csatárral kezdtünk. És mint láthatjuk ő azt reagálta le a tegnapi meccsből, hogy 2 csatárral vesztettük el a meccset (mert amúgy 1 csatárral partiban voltunk). Szóval sok jóra ne számítsunk holnap sem, meg úgy alapjáraton egyáltalán ne. Kezd nagyon idegesítő lenni Mazzarri, lassan tényleg hozza Gasp/Ranieri szintjét.

Azt hiszem 1 dolgot kéne észrevenni! Tök mindegy hány csatárral állunk fel, mert attol még Ricky nem fog jobbal 20 métterröl a kapuba bombázni, Guarin meg nem lesz hirtelen atomfizikus, Cambiasso nem fog ütközni, Nagatomo nem fogja érteni olaszul hogy mi az a szo hogy védekezés, Jonathan nem fog tudni normálisan levenni 1 labdát, Rano nem fog tudni egy távoli passzot emberhez jutattni, JJ nem fog labdát nem elveszteni, Handa meg nem fog vetödni olyan labdára amit védeni is lehetne, és még sorolhatnánk, ök még csak a kezdök voltak(te jo ég!!!). Ez a baj! Nincs minöség, persze lehet szidni Mazzarit mert ö tehet rola, valoszinü ha 2 csatárral állna fel és nyelnénk a golokat mint kacsa a nokedlit akkor meg az lenne a baj! Nem az edzö a baj, legalábbis nem ö elsösorban!!
A baj az hogy a vezetök lezüllesztették kedvenc csapatunkat!!
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Amiota Motta elment egy kalap szart nem er a kozeppalyank…Livornok kepesek atszaladni rajta…ha en latom ezt, akkor ezek a vakegerek miert nem? Basszus, hoznank 1 db ertelmes vkpt, akit hajlando is jatszatni Mazzarri (ha mar Mudingayit nem, pedig hasznos lehetett volna) mar sokkal elorebb lennenk. Cambiasso nem vkp - legalabbis napjainkban mar - Taider se az +rutintalan. Gurain sem az, de amugy is eleg szeleburdi kozeppalyan…megis h gondoljak, h ezt a problemat nem oldjak meg?

Ja, es kb 2 eve bohockodunk azon, h ertelmes vkpt szerezzunk meg szelsoket (Yutot meg Johnnyt is birom, ok tokeletesek lennenek cserejatekosnak…) Ehhez kepest, nem jott vkp, hanem jott a szerb bohoc, jott Guarin,Taider (akik nem vkp) meg Mudi 1M-ert. Szelso posztra pedig jott…ja..nem jott senki LOL
en nem tudom mi folyik itt, de gyorsan abba kene hagyni, mert mar megint kezd az az erzesem lenni, h a csapat vezetese pusztan poenbol tancol az idegeimen. Persze tudom Januar eleje van stb…en leszek a legboldogabb, ha ram cafolnak es nem csak ezt a buzizast csinaljak tovabb. Az a vicc, h ezzel a kerettel is versenybe vagyunk a 3-4-5 helyert. Ha csak egy par ertelmes otlet megszuletne azokban a fejekben felevente…de mar szinte lehetetlen elkepzelni, h olcson posztra veszunk egy-egy jo kis jatekost…

(ja meg multkor irtatok, h Mataert ajanlottunk 13Mt…most vagy az angol lapok is mar rajtunk trollkodnak v tenyleg ekkora nyomorek a Branca+Ausilio nyero parosunk (Ausilio - a liga top3 igazgatoja kozott - eskuszom ezeket az ilyen atigazolasi szakertoket (mint ez a Di Marzio v ki a faszom) (LOL) is a csapatok penzelik, h ilyen gyokersegekkel mossak az emberek agyat…top3, milyen lehet a tobbi? pl venni nem tud jatekost, csak eladni v forditva? :lol: )
Válasz küldése