Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Maicon miatt nem kell aggódni már,caliendo az ügynöke, az elmúlt napokba többször is megmondta hogy marad,mivel maicon is maradni szeretne,benitez is ragaszkodik hozzá,és moratti se engedi el.Branca ha madridba van, akkor valószínű hogy azért,hogy megszerezzen valakit,nem eladjon.
- jdanika
kiscivis írta:Az alábbi 3asból Poli lenne a legelfogadhatóbb számomra. A másik kettő ahhoz úgyis kevés, h a kezdőbe játszon, a padra meg felesleges, egész jó külföldi középszereket hozni.
Egyetértek veled "kiscivis"! De hát ha mégis bejelentik Agüerot, hát pezsgőt bontok az a minimum, kíváncsi leszek
- g.e.r.a
Állítólag Branca Lassana Diarraért és VDV-ért van Madridban!
De este felé szerintem úgy is megtudjuk mi az igazság lehet semmi otthon ül és meleg kakaót szürcsölget
De este felé szerintem úgy is megtudjuk mi az igazság lehet semmi otthon ül és meleg kakaót szürcsölget
-
Francesco
El tudjátok képzelni a piros-fekete szurkolók arcát, ha véletlenül a következő híradás érkezne este a sporthírekben, mikor éppen a makarónit tálalja az asszony?:
Az Internazionale leigazolta Kaká-t.
Az Internazionale leigazolta Kaká-t.
- interfan
Legújabb név lucas a poolbol,remélem ez valami rossz vicc.Muntariért cserébe írják,de őt akkor se,továbbá téma még sculli.Azt hiszem a nagy nevet elfelejthetjük.De hátha változik még a helyzet.
-
R9.
nem akarom elhinni h ilyen fostalicskákat akarunk igazolni.........
moratti eltaktikázta magát
moratti eltaktikázta magát
- interlaci
Azt hiszem lezárult számunkra a mercato,igaz,h igazából el sem kezdődött:( Bár még van pár óra,de én most már nem bízok érkezőben.Számomra katasztrófa ez az idei mercato,az alapcsapat megmaradt,de a padunk rövidebb lett..Nem arra gondolok,h kevesebben lettünk,de minőségi csere,aki lendíteni tud a csapaton ha gond van,nincsen.Eközben a riválisok erősebbek elttek..Bármennyire is bízom a csapatban,és szurkolok,be kell látni,valszeg idén megszakad a hagyomány,és nem nyerjük meg a bajnokságot:( Erre a legnagyobb esélye jelen pillanatban a milannak van,talán utánuk jöhetünk mi,a roma,és a juve.Majd meglátjuk,én leszek az első aki bocsánatot kér a csapattól h nem bíztam eléggé bennük,ha májusban,v júniusban mi fogunk a tabella élén állni,de sajna erre nem sok esélyt látok:(
FORZA INTER!!
FORZA INTER!!
-
Dirtylt
Kaká leigazolása nagyon durva lenne, bár nem lennék ellenére. Nekem olyan sejtésem van, hogy mindenképp igazolunk egy nagy nevet, legyen az Kaká, Aguero, VDV vagy Diarra... Ezt abból gondolom, hogy Robinho-hoz hozzá se szóltunk és nagyon nem kerestünk senkit hivatalosan. Tehát megint egy háttérben zajló, szerintem elég durva és sokrétű tárgyalás zajlik. És én abban nem hiszek, amit sokan mondtak, hogy mindenkiről lecsúszunk, azért Moratti meg Branca nem most kezdték ezt a témát, nagyon jól tudják, hogy mikor kell/lehet vásárolni..... (Én már egyszer írtam Kakát, hogy szerintem körülötte ólálkodunk. Ebben a hitemben erősített meg az is, hogy Diarra kezdő volt, tehát számít rá Mou, és főleg a középpályát erősítette Özillel meg Khedirával.)
Mindenesetre biztos, hogy megvárom az éjfélt!
Mindenesetre biztos, hogy megvárom az éjfélt!
-
Francesco
Azért ennyire nem borús a helyzet. Igaz amit írtál, ezt már mondtam én is, hogy rövid a pad, nincsenek ott lendületes érett jó korban lévő játékosok. Csak a jövő reménységei és vén rókák. 
Ugyanakkor a kezdőcsapatunk így is erősebb, mint a Miláné.
Kapusposzton jobbak vagyunk. Védelemben is (bár ez eddig nem látszott)
, a középpályán is erősebbek vagyunk egy árnyalattal. A csatársorunk pedig közel azonos. Ott talán erősebb a Milan. Szerintem ahhoz, hogy a Milan bajnok legyen egy jó csapatmunka kell aminek az esélyeit Zlatan nagyban csökkenti. Akkor meg, ha központosítják irányába a játékukat, akkor azon múlik neki hogy megy. Aranylabdát nem hinném, hogy fog nyerni...
Más...Robinhoért 15 milliót kellett kicsengetni. Nem feltétlen tartottam volna jó megoldásnak, mert nagyon hangulat ember, de azért valakit még igazolhatnánk. Nem hiszem el, hogy nem lehet hozni egy épkézláb csatárt, vagy egy középpályást. Én személy szerint bízom Brancában. Visszatérve pedig, ha mégsem leszünk annyira erősek még mindig ott a téli mercato, ahol finomíthatunk a csapaton. Mivel nyáron nem vettünk (ha nem veszünk) senkit, ezért pénz az lesz szerintem. Persze akkor ott a Bl kérdés...
Forza Inter! Forza Benitez! Forza Branca!
Ugyanakkor a kezdőcsapatunk így is erősebb, mint a Miláné.
Kapusposzton jobbak vagyunk. Védelemben is (bár ez eddig nem látszott)
Más...Robinhoért 15 milliót kellett kicsengetni. Nem feltétlen tartottam volna jó megoldásnak, mert nagyon hangulat ember, de azért valakit még igazolhatnánk. Nem hiszem el, hogy nem lehet hozni egy épkézláb csatárt, vagy egy középpályást. Én személy szerint bízom Brancában. Visszatérve pedig, ha mégsem leszünk annyira erősek még mindig ott a téli mercato, ahol finomíthatunk a csapaton. Mivel nyáron nem vettünk (ha nem veszünk) senkit, ezért pénz az lesz szerintem. Persze akkor ott a Bl kérdés...
Forza Inter! Forza Benitez! Forza Branca!
-
Dirtylt
interlaci írta:Azt hiszem lezárult számunkra a mercato,igaz,h igazából el sem kezdődött:( Bár még van pár óra,de én most már nem bízok érkezőben.Számomra katasztrófa ez az idei mercato,az alapcsapat megmaradt,de a padunk rövidebb lett..Nem arra gondolok,h kevesebben lettünk,de minőségi csere,aki lendíteni tud a csapaton ha gond van,nincsen.Eközben a riválisok erősebbek elttek..Bármennyire is bízom a csapatban,és szurkolok,be kell látni,valszeg idén megszakad a hagyomány,és nem nyerjük meg a bajnokságot:( Erre a legnagyobb esélye jelen pillanatban a milannak van,talán utánuk jöhetünk mi,a roma,és a juve.Majd meglátjuk,én leszek az első aki bocsánatot kér a csapattól h nem bíztam eléggé bennük,ha májusban,v júniusban mi fogunk a tabella élén állni,de sajna erre nem sok esélyt látok:(
FORZA INTER!!
Azért Balo és RQ távozása nem akkora érvágás, hogy elkezdjünk sírni. Ennyivel lett rövidebb a kispadunk, elvesztettük olaszország legnagyképűbb négerét és egy 5 meccses cserét... Majd Beni rájön, hogy nem jó a taktika és alakít rajta, vagy beválik a taktikája és......... Valaki írta a Milan-t, hogy jól erősített, támadóposztokra. Ők lőnek majd nekünk 3 gólt, mi nekik négyet. Ha 2 lőnek, mi 3-at.
Szerintem jelenleg inkább az a probléma, hogy sokat nyertünk az előző években, és nincs motiváció, ami ha megelőznek a riválisok, szépen visszajön!!!
-
Francesco
Dirtylt írta:És én abban nem hiszek, amit sokan mondtak, hogy mindenkiről lecsúszunk, azért Moratti meg Branca nem most kezdték ezt a témát, nagyon jól tudják, hogy mikor kell/lehet vásárolni.....
Biztos nem amatőrök, ugyanakkor fura, hogy szurkolói oldalaink, akik igen jól értesültek, nagyon nem aktívak a Madridos témában. A Maiconnal való mizéria sem az Inter malmára hajtja a vizet. Mindenesetre érdekes lehet ez még!
- interfan
Olaszba ha jól tudom nem 19 00-ig tart a mercato?
Mert akkor sajnos ennyi volt számunkra.
- graziejosé
Egy forduló után, amit ugyanúgy döntetlennel kezdtünk mint az elmúlt 3 évben (amikben mellesleg mind bajnokok lettünk) kijelenteni, hogy nem vagyunk esélyesek a cím megvédésére elég nevetséges. Hagyjuk már ezt, hogy a Milan lesz a bajnok csak mert odamenet Ibra meg Robinho. Egyszerre úgyse fog mind játszani, annyi jó támadójuk van, mint a szemét, (még ha Boriello el is megy) és? Az utóbbi években nem is ezzel volt a gond. Jó igen rúgtak egy 4est, a Leccének, teljesen reális, osztálykülönbség van a 2 csapat között. Tavaly a Juve megnyerte az első 4-5-6 meccsét, aztán hol végeztek?
Lényegében pedig mennyivel lettünk kevesebben, ő nagy veszteség, de mindössze egy Balotellivel. Az ilyen Quaresmakat nem számolom, mert úgyse játszottak.
Katasztrófális lenne a mercato csak mert nem jött legalább egy Lionel Messi? Vicc.
Csak azért meg ne legyen már elvárás, mert amióta Massimo az elnök szinte mindig jött egy nagy név is nyáron.
Lényegében pedig mennyivel lettünk kevesebben, ő nagy veszteség, de mindössze egy Balotellivel. Az ilyen Quaresmakat nem számolom, mert úgyse játszottak.
Katasztrófális lenne a mercato csak mert nem jött legalább egy Lionel Messi? Vicc.
Csak azért meg ne legyen már elvárás, mert amióta Massimo az elnök szinte mindig jött egy nagy név is nyáron.
- DSanton39
hát elmúlt 19:00, ami Olaszországban a mercato vége és nem érkezett senki.
a mercato elején én is támogattam azt hogy az a legnagyobb nyereségünk idén nyáron ha megtartjuk a BL győztes keretet, ami sikerült is, de látva a formát, és hogy Balotelli személyében egy bevethető támadóval csökkent a keret, azért egy támadó játékost, Kuyt, Rossi, Aguero vagy Robinho ... közül vártam volna vkit.
viszont eladni még lehet éjfélig, külföldi klubnak, úgyhogy egy halovány remény van hogy Muntarit eladjuk a Spursnek vagy vkinek
a mercato elején én is támogattam azt hogy az a legnagyobb nyereségünk idén nyáron ha megtartjuk a BL győztes keretet, ami sikerült is, de látva a formát, és hogy Balotelli személyében egy bevethető támadóval csökkent a keret, azért egy támadó játékost, Kuyt, Rossi, Aguero vagy Robinho ... közül vártam volna vkit.
viszont eladni még lehet éjfélig, külföldi klubnak, úgyhogy egy halovány remény van hogy Muntarit eladjuk a Spursnek vagy vkinek
- Marco
DSanton39 írta:viszont eladni még lehet éjfélig, külföldi klubnak, úgyhogy egy halovány remény van hogy Muntarit eladjuk a Spursnek vagy vkinek
Én úgy tom h angliába is lezárult már a piac.
- interfan
Érkező oldalról,sajnos vége a mercatonak.Bárki bármit mond ez a mercato csalódás,legalább 1 csatár kellett volna,és nem azért csalódás mert nem jött agüero,fabregas kaliberű játékos.Mascherano se lett volna volna létszükséglet,de bőven elfért volna,előre meg kuyt vagy valaki.Aki azt mondja hogy ez a mercato jó volt,abba gondoljon bele,mi lesz ha esetleg (persze ne legyen)de ha megsérül elől,milito vagy eto.Ki fog játszani coutinho vagy biabiany?
Távozó részről,meg én is remélem,muntarit sikerül eladni valahova.Hátha még rivast és suazot is,mancini sajnos elég reménytelen,hogy elmenjen.
Távozó részről,meg én is remélem,muntarit sikerül eladni valahova.Hátha még rivast és suazot is,mancini sajnos elég reménytelen,hogy elmenjen.
-
R9.
ez nagyon gáz.............
- jdanika
Hát pedig reménykedtem, hogy Moratti meglep minket, de hát nem így alakult. Szerintem össze fogjuk szedni magunkat pár forduló után és menni a fog játék, bízok a fiúkban!
Forza Inter!
Forza Inter!
- mike
interfan írta:Olaszba ha jól tudom nem 19 00-ig tart a mercato?
Még simán lehetnek bejelentések, én még bizakodom hogy hozunk valakit.
Ha nem akkor sem gyengültünk semmit sem, de nem is erősödtünk.
Holnapig még lehet bármi/bárki
- tomika431
..Csalódtam a vezetőkben....rossz nézni ahogy minden riválisunk erősitett,mi meg csak néztük...örülök,ha az 1-3.-ban végzünk,,nem várok sokat ettől a csapattól,csalódás lesz az egész szezon..
- graziejosé
tomika431 írta:..Csalódtam a vezetőkben....rossz nézni ahogy minden riválisunk erősitett,mi meg csak néztük...örülök,ha az 1-3.-ban végzünk,,nem várok sokat ettől a csapattól,csalódás lesz az egész szezon..
Ez a csapat tavaly mindent megnyert!
- Marco
Azért túlzás amit egy-két ember csinál már, jó hogy nem már attól féltek h így kiesünk. Nem gyenge ez a keret, max egy támadó kellett volna, de az is csak cserének. Jól erősített a Milan de egy csapat építés nem csak abból áll, h igazolok pár sztárt és jók vagyunk.
- Tommy
jdanika írta:Hát pedig reménykedtem, hogy Moratti meglep minket, de hát nem így alakult. Szerintem össze fogjuk szedni magunkat pár forduló után és menni a fog játék, bízok a fiúkban!
Forza Inter!
Így kell hozzáállni a dolgokhoz, és nem rinyálni, hogy katasztrófa és semmit nem nyerünk..
Egy klasszis csatár kellett volna szerintem, sajnos nem jött senki, ez van, mostmár felesleges a mercatoval foglalkozni.
- Tommy
graziejosé írta:tomika431 írta:..Csalódtam a vezetőkben....rossz nézni ahogy minden riválisunk erősitett,mi meg csak néztük...örülök,ha az 1-3.-ban végzünk,,nem várok sokat ettől a csapattól,csalódás lesz az egész szezon..
Dehát ezek a nagyokosok megmondták hogy semmit nem nyerünk, akkor az ugy is van!
-
Fan Gusto
Milyen csalódás? miféle idióta vezetés? ilyenről nincs szó! gondoljatok már bele hány száz millió eurót ölt bele Moratti a csapatba.. tavaly ennek végre meglett az eredménye. Ha valaki azt mondja nekem, hogy nem nyerünk semmit idén, azzal szívesen fogadok! Meggyőződésem, hogfy a szezon második felére Rafa a saját elképzeléseire fogja tudni formálni a csapatot és a játékosok is ráéreznek majd mit is akar a mester. Na és majd akkor lehet rimánkodni, hogy kb semmi költéssel is bajnokok lettünk! Ez az én véleményem...
- Tamas76
Szerintem az alapcsapattal nincs gond, ha csak a legjobb kezdőcsapatokat nézzük, akkor tudásban kimagaslóan a legjobb az Inter. A probléma, amit többen is írtatok, a paddal lehet. Kapusposzton nem félek, egyrészt Julio elnyűhetetlennek tűnik, de Luca sem egy rossz kapus és jó a hozzáállása is (nem padozni akar, versenyre akarja késztetni JC-t, meglátjuk, mekkora sikerrel). A védelmünk cserelehetőségei már kicsit aggasztóbbak, Matrix és Cordoba játékát imádtam, de sajnos egyre kisebb szerep hárulhat rájuk, mert lassan már Milan-korúak lesznek, a közepesen fürge csatárok is elszaladnak mellettük. Középpályán Stankovic képes a jó játékra, de neki ehhez kellenek a meccsek, padról beszállva nem az igazi. Előrébb ott van Coutinho, akin látszik, hogy egy valódi gyümölcs, csak be kell érnie. Meg fel kell szednie magára vagy 20 kiló izmot. Biabiany is ügyes, fiatal, a jövő embere lehet. Aztán ott van még a kispadon (vagy a lelátón) Mancini, Suazo, Muntari és még néhányan, akik inkább darabszámra vannak bent a keretben, nem a képességeik, tudásuk miatt, vagy mert még csak szoktatják őket a felnőttcsapat öltözőjének szagához. Szóval a tartalékokban gyengültünk egy kicsit. És ami a legszomorúbb nekem, hogy a pad nemcsak a játékoskeretben gyengült meg, sőt főleg nem ott. Hanem az edző személyében. És most nem azt akarom írni, hogy kilátástalan volt a játék az utolsó két meccsen (pedig nem ehhez a látványhoz szoktunk hozzá), hanem a jelenlegi edzőnk kvalitásai Roberto Manciniéval vetekszik szerintem. Nem a keret összetétele miatt vagyok borúlátó, sokkal jobban aggódok amiatt, hogy az Interrel is azt a semmit akarja játszatni, amit a Poollal. Az meg szökőévente volt jó egy dobogóra. Persze azért bízom a csapatban és tiszta szívvel szurkolok, hogy a Capitano mezén mielőbb rajta legyen a második csillag is, de bennem van a félsz. Ne legyen igazam. Ámen.
(Bocs a terjedelmes írásért, aki végigolvasta, annak jövök egy sörrel!
)
(Bocs a terjedelmes írásért, aki végigolvasta, annak jövök egy sörrel!
- Tommy
A guinnesst szeretem.
- kiscivis
Tommy írta:A guinnesst szeretem.
Nekem egy Balatoni világos is jó lesz.
- sorger=giallo
Az előző szezonban kiemelkedően teljesítő csapat lényegében együtt maradt, lepasszoltunk néhány felesleget és sajnos elvesztettük Mourinhot. Ez van. Ebben a szezonban más oldalról közelítünk a cél felé, de így is megfelelő esélyünk van a scudettora. Minden más: ráadás.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Tommy
kiscivis írta:Tommy írta:A guinnesst szeretem.
Pár guinness után már nekem is megfelelne.
- Dris
Tamas76 írta:Szerintem az alapcsapattal nincs gond, ha csak a legjobb kezdőcsapatokat nézzük, akkor tudásban kimagaslóan a legjobb az Inter. A probléma, amit többen is írtatok, a paddal lehet. Kapusposzton nem félek, egyrészt Julio elnyűhetetlennek tűnik, de Luca sem egy rossz kapus és jó a hozzáállása is (nem padozni akar, versenyre akarja késztetni JC-t, meglátjuk, mekkora sikerrel). A védelmünk cserelehetőségei már kicsit aggasztóbbak, Matrix és Cordoba játékát imádtam, de sajnos egyre kisebb szerep hárulhat rájuk, mert lassan már Milan-korúak lesznek, a közepesen fürge csatárok is elszaladnak mellettük. Középpályán Stankovic képes a jó játékra, de neki ehhez kellenek a meccsek, padról beszállva nem az igazi. Előrébb ott van Coutinho, akin látszik, hogy egy valódi gyümölcs, csak be kell érnie. Meg fel kell szednie magára vagy 20 kiló izmot. Biabiany is ügyes, fiatal, a jövő embere lehet. Aztán ott van még a kispadon (vagy a lelátón) Mancini, Suazo, Muntari és még néhányan, akik inkább darabszámra vannak bent a keretben, nem a képességeik, tudásuk miatt, vagy mert még csak szoktatják őket a felnőttcsapat öltözőjének szagához. Szóval a tartalékokban gyengültünk egy kicsit. És ami a legszomorúbb nekem, hogy a pad nemcsak a játékoskeretben gyengült meg, sőt főleg nem ott. Hanem az edző személyében. És most nem azt akarom írni, hogy kilátástalan volt a játék az utolsó két meccsen (pedig nem ehhez a látványhoz szoktunk hozzá), hanem a jelenlegi edzőnk kvalitásai Roberto Manciniéval vetekszik szerintem. Nem a keret összetétele miatt vagyok borúlátó, sokkal jobban aggódok amiatt, hogy az Interrel is azt a semmit akarja játszatni, amit a Poollal. Az meg szökőévente volt jó egy dobogóra. Persze azért bízom a csapatban és tiszta szívvel szurkolok, hogy a Capitano mezén mielőbb rajta legyen a második csillag is, de bennem van a félsz. Ne legyen igazam. Ámen.
(Bocs a terjedelmes írásért, aki végigolvasta, annak jövök egy sörrel!)
ehhez annyit tennék hozzá ha santon formába lendül akkor chivu jöhet vissza középre cserének cordoba helyett.ranocchia pedig januárban jön ugyhogy a védelem megvan oldva!
- versenyszellem
Őszintén szólva nem bánom, hogy nem követte el a vezetőség azt amit Mourinhoz érkezésekor. Mourinho jött és mondta hogy mi lezs a taktika és kik kellenek hozzá
kik is voltak?
Quaresma, Mancini, Muntari - hát nem sok közük lett a Bl győztes csapathoz végül.
még mindig azt tudom csak mondani amit eddig: aug 31. van, januárig van 4 hónap. Próbálkozzon Benitez, rakja össze a csapatot, lássa hogy ki mire használható.
Januárban még bőven lesz lehetőség igazolni minőségi játékosokat, akik ha a BL-ben nem is feltétlenül játszhatnak, de egy aktívabb rotációban fontosak. és ha beleszámolom a januárt is, akkor 5 hónap lesz kb, hogy a megerősített csapattal célt érjen Rafa.
mi ebben a lehetetlen???
Az számomra csak öröm, hogy a Milan végre erősödött, kell, hogy az olasz bajnokság színvonala erősödjön. hogy több néző menjen meccsre, hogy több mez fogyjon stb. Ez összességében a teljes bajnokságra is jó hatással lesz, a (nevelő)klubok pénzügyileg erősödhetnek és sztárjátékosok is mégszívesebben jönnek majd. Ami a főoldalon a hír: a bajnokságra az oddsok, szerintem maximálisan reális. a Milan erősödött, de a mi csapatunk jobb így is.
Persze egymás ellen csak két meccs lesz, ezért valószínű, hogy a kis és középcsapatok elleni meccsek döntenek, ahogy az már sokszor megtörtént, tehát oda kell figyleni az apróságokra és behúzni akárhogyan is a meccseket. Talán a jövőhétre már pár kulcsjátékosunk jobb formába lendül és az elég lehet a győzelemhez!
kik is voltak?
Quaresma, Mancini, Muntari - hát nem sok közük lett a Bl győztes csapathoz végül.
még mindig azt tudom csak mondani amit eddig: aug 31. van, januárig van 4 hónap. Próbálkozzon Benitez, rakja össze a csapatot, lássa hogy ki mire használható.
Januárban még bőven lesz lehetőség igazolni minőségi játékosokat, akik ha a BL-ben nem is feltétlenül játszhatnak, de egy aktívabb rotációban fontosak. és ha beleszámolom a januárt is, akkor 5 hónap lesz kb, hogy a megerősített csapattal célt érjen Rafa.
mi ebben a lehetetlen???
Az számomra csak öröm, hogy a Milan végre erősödött, kell, hogy az olasz bajnokság színvonala erősödjön. hogy több néző menjen meccsre, hogy több mez fogyjon stb. Ez összességében a teljes bajnokságra is jó hatással lesz, a (nevelő)klubok pénzügyileg erősödhetnek és sztárjátékosok is mégszívesebben jönnek majd. Ami a főoldalon a hír: a bajnokságra az oddsok, szerintem maximálisan reális. a Milan erősödött, de a mi csapatunk jobb így is.
Persze egymás ellen csak két meccs lesz, ezért valószínű, hogy a kis és középcsapatok elleni meccsek döntenek, ahogy az már sokszor megtörtént, tehát oda kell figyleni az apróságokra és behúzni akárhogyan is a meccseket. Talán a jövőhétre már pár kulcsjátékosunk jobb formába lendül és az elég lehet a győzelemhez!
-
Dirtylt
Hát nem jött be, amit gondoltam, hogy lesz még egy nagy igazolás. Nekem az egész mercatoban csak az a csalódás, hogy jó, nagyon jó játékosok kerültek másik csapatba nagyon olcsón. Robinho 15 millió, állítólag VDV 11 millióért a tottenhambe.
Ez van, Moratti rengeteget ölt a csapatba, most sem azért nem költött, mert kivette a pénzt. mellékesen én nem tudom, honnan jött össze az az emlegetett előző évi 140 millió, a BL-ből kereken 48.8 millió eurót kasszíroztunk, tévés bevételekkel együtt. Emellett hazai bajnokság kb ugyanennyi. Szóval valahol egy 100-as környékén járunk. Ugye van egy nagyon plusszos mercato, és kijön a 140. De vannak költségek! A csapat fizetése szerintem kb 100 m euro. És még tartozásunk is van, kb 150 m euró. Szóval lehet, hogy emiatt nem ment ez a mercato úgy, ahogy mi interfan fórumozók terveztük.....
Forza Inter, megint BAJNOKOK LESZÜNK!!!
Ez van, Moratti rengeteget ölt a csapatba, most sem azért nem költött, mert kivette a pénzt. mellékesen én nem tudom, honnan jött össze az az emlegetett előző évi 140 millió, a BL-ből kereken 48.8 millió eurót kasszíroztunk, tévés bevételekkel együtt. Emellett hazai bajnokság kb ugyanennyi. Szóval valahol egy 100-as környékén járunk. Ugye van egy nagyon plusszos mercato, és kijön a 140. De vannak költségek! A csapat fizetése szerintem kb 100 m euro. És még tartozásunk is van, kb 150 m euró. Szóval lehet, hogy emiatt nem ment ez a mercato úgy, ahogy mi interfan fórumozók terveztük.....
Forza Inter, megint BAJNOKOK LESZÜNK!!!
- Nia
Tommy írta:graziejosé írta:tomika431 írta:..Csalódtam a vezetőkben....rossz nézni ahogy minden riválisunk erősitett,mi meg csak néztük...örülök,ha az 1-3.-ban végzünk,,nem várok sokat ettől a csapattól,csalódás lesz az egész szezon..
Dehát ezek a nagyokosok megmondták hogy semmit nem nyerünk, akkor az ugy is van!
Egyébként akkor mi van?Összedől a világ?(Az majd 2012
Ó te ég...Nem igazoltuk, egy C:R:1779-et,na és? "Végigcsináljuk" azokkal akik mindent megnyertek.Amúgy sem favorizáltam volna túl sok embert.Összeszokott a csapat ennél több nem kell.Egy kicsit fel kell venni a ritmust ismét a skacoknak.
Egyébként én eddigi tapasztalataim szerint úgy látom,hogy sosem jó ha ennyi sztárcsatár van egy csapatba.Fiatal az edzőjük,és nem kis belharc lesz,Ibra,Robinho,Kapafog,Inzaghi,Pato között...Ibra meg amúgy sem a a legnagyobb csapatjátékos.Na és persze csatárokból meg sérült Nestakból nem élsz meg.
Egyébként meg a fiatalítás sem rossz dolog.Pl. javítsatok ha tévedek,de mintha hétvégén a Realban a 81!-es születésű Casillas lett volna a legidősebb...
Bocs a hossz miatt,de ez gázos siránkozás...
- Baggio85
Szerintem a tavalyi szezon után semelyikünknek nincs joga reklamálni (és örömmel látom, hogy csak kevesen teszik), azért mert nem igazoltunk "senkit". Ahogy a főoldalon is látni, Moratti nem kevés pénzt ölt bele már a csapatba, mióta itt van. Biztos meg volt annak az oka, hogy most így döntött. Ráadásul én továbbra is tartom, hogy idén az eredményességünk kulcsa az lesz, hogy a játékosok mennyire tudják magukban azt a tüzet fenntartani, ami egész tavayi szezonban jellemezte őket és nyilván amiben nagy szerepe volt Mourinhonak, de idén ehhez leginkább a játékosok saját motivációjuk megtalálása lesz szükséges, mert Benitez egyedül kevés lesz hozzá. Nem azért, mert nem jó edző, hanem, mert nagyon nehéz átvenni egy ilyen csapatot a tavalyi év után. Ez a másik, hogy Benitezt is ahelyett, hogy sokan szidják, inkább támogatni kéne, és időt adni neki, mert örülnünk kéne, hogy egyáltalán elvállalta ezt a feladatot. Szerintem a lehetőségekhez képest a legjobb választás volt Morattitól. Egy dolog van amitől kicsit félek, hogy ha véletlen egy súlyosabb sérülés történik valamelyik kulcsjátékosunkkal, akkor, hogyan tudjuk majd hosszútávon pótolni. Dehát reménykedek, hogy ilyen nem lesz. Mindenesetre bárhogy alakul az idei szezon:
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- mike
Jó lett volna hozni valakit előre, de csak azért hogy nagyobb verseny legyen a csatárposztokon.
Nagyon erős a csapat továbbra is, a bajnokságot jó lenne idén is behúzni (egyszer meg kell hogy szakadjon a sorozatunk, de az még ne idén legyen
)
Ha meg sérülés van akkor télen lehet majd még igazolni.
Akkorra már Rafa is látja majd hogy az új taktikájához kell-e még erősítés.
Nagyon erős a csapat továbbra is, a bajnokságot jó lenne idén is behúzni (egyszer meg kell hogy szakadjon a sorozatunk, de az még ne idén legyen
- jdanika
mike írta:Jó lett volna hozni valakit előre, de csak azért hogy nagyobb verseny legyen a csatárposztokon.
Nagyon erős a csapat továbbra is, a bajnokságot jó lenne idén is behúzni (egyszer meg kell hogy szakadjon a sorozatunk, de az még ne idén legyen)
Ahogy olvastuk a kezdőlapon Moratti "spórolás" miatt nem hozott senkit. Szerintem összeszedik magukat a fiúk és újra a tavalyi formát tudjuk hozni, téli átigazolás nincs olyan messze, és akkor is lehet játékosokat hozni, meglátjuk mi lesz.
Forza Inter!
- Tommy
Azért az öreget is meglehet érteni, hogy nem akar mindig elkölteni 50-60 milliot, hihetetlen mennyiségű pénzt tolt a csapatba, és érdekes módon pont azóta jönnek a sikerek, mióta megfontoltan, okosan és nem drágán igazolunk játékosokat. Morattit aki szidja amiatt, hogy idén nem költött sokat, az egy idióta barom, nála többet senki nem tett a csapatért, neki köszönhetünk mindent.
Igazából ezzel a mercatoval szerintem nem az a baj, hogy nem jött senki, hanem hogy a felesleges játékosok fele a nyakunkon maradt, bár ha belegondolok, tökmindegy hogy a lelátón ülnek vagy más csapatban játszanak kölcsön, mert fizetésüket akkor is mi álljuk... Eladni meg nem lehet sajnos őket.
Érkező részről szerintem csak egy csatár kellett volna Balotelli helyére, de ugy látszik morattiék bíznak a Biabiany-Coutinho kettősben, ha meg gond lesz elől, akkor télen biztos jön valaki előre. Szerintem középpályás teljesen felesleges lett volna.
Igazából ezzel a mercatoval szerintem nem az a baj, hogy nem jött senki, hanem hogy a felesleges játékosok fele a nyakunkon maradt, bár ha belegondolok, tökmindegy hogy a lelátón ülnek vagy más csapatban játszanak kölcsön, mert fizetésüket akkor is mi álljuk... Eladni meg nem lehet sajnos őket.
Érkező részről szerintem csak egy csatár kellett volna Balotelli helyére, de ugy látszik morattiék bíznak a Biabiany-Coutinho kettősben, ha meg gond lesz elől, akkor télen biztos jön valaki előre. Szerintem középpályás teljesen felesleges lett volna.
- mike
Tommy írta:Morattit aki szidja amiatt, hogy idén nem költött sokat, az egy idióta barom
Nem sokat szarozol
- interfan
Vége a mercatonak.Ami a legjobb hír,ahogy branca is mondta,hogy maicon maradt.Nagy szükség van itt rá,jó hogy balotelli ment,és nem ő.Ennek nagyon örülők,egy csatár elfért volna,de nem baj legalább megpróbálhat bizonyítani coutinho,és biabiany.Ha meg nem sikerül nekik,télen jöhet valaki.Nyakunkon maradt pár felesleg,rivas,mancini,muntari,suazo de legalább a kupába is játszik valaki,pihenhetnek az alap kezdők.
- vaskalap
Én nem vagyok oda,mert nem igazoltunk a hajrában senkit.A keret sztem igy is jó ahhoz,hogy újra bajnokok legyünk.Ha meg nem,télen még van lehetőség az igazolásra.
- kiscivis
Ma jelent meg pár cikk, h José kedden még megpróbálta meggyőzni Perezt, h hozza el neki Eto'o-t, de Perez nemet mondott. Bár úgysem hiszem, h Moratti eladta volna, pláne úgy, h már esély sem lett volna a pótlására.
-
R9.
josé az ne győzködjön senkit, nem volt annyi vér a fszába hogy itt maradjon még 1-2 évet... ne akarjon tőlünk senkit
remélem jól beég a reallal......
remélem jól beég a reallal......
- PetR
- Kapcsolat:
Ja meg pont Eto'o-t akarja és pont a Realba...
José ugye ezt egy jó viccnek szántad? 
R9: Na azért ne legyél ennyire dühös a volt edzőre
Meg lehet érteni hogy mért távozott. Szvsz remélem hogy sikeres lesz a Madriddal is. Egy ilyen szezon után nem tudok rosszakat kívánni neki 
R9: Na azért ne legyél ennyire dühös a volt edzőre
-
R9.
PetR írta:R9: Na azért ne legyél ennyire dühös a volt edzőreMeg lehet érteni hogy mért távozott. Szvsz remélem hogy sikeres lesz a Madriddal is. Egy ilyen szezon után nem tudok rosszakat kívánni neki
örülük h te érted mert én nem
igen is bukjon meg a real már csak azért is mert maicont megakarták szerezni
- Tamas76
kiscivis írta:Tommy írta:A guinnesst szeretem.
Egérrel vagy anélkül kéred?
- PetR
- Kapcsolat:
R9. írta:PetR írta:R9: Na azért ne legyél ennyire dühös a volt edzőreMeg lehet érteni hogy mért távozott. Szvsz remélem hogy sikeres lesz a Madriddal is. Egy ilyen szezon után nem tudok rosszakat kívánni neki
örülük h te érted mert én nem
Egyszerű: Ezért lett idehozva de Off vége
- Nia
kiscivis írta:Ma jelent meg pár cikk, h José kedden még megpróbálta meggyőzni Perezt, h hozza el neki Eto'o-t, de Perez nemet mondott. Bár úgysem hiszem, h Moratti eladta volna, pláne úgy, h már esély sem lett volna a pótlására.
Szerintem meg amúgy is kacsa.A Realnak van elég csatára,és oda sem fért volna be az "eredeti" helyére.A sajtó sok mindent kitalál.Jose meg nem hülye a világ legjobb edzője,és bár én szeretném a legjobban ha végre az Atletico vagy a Sevilla odaérne,de inkább ő,mint a Barca.Csak mert amúgy is a legnagyobbnak tartom és megértem a döntését.Olasz hon nem adott neki más lehetőséget.Állítása szerint Benítezt utálja,de az Internek úgy is drukkolni fog.
- kiscivis
Miért lenne kacsa? Egész nyáron sírt, h szüksége lenne egy befejezőemberre, mert a Higauin, Benzema kettős kevés. Kezdtőtek a pletykák Militoval, aztán Drogba se jött össze, egész nyáron normális csatárt kerestek. Na de mivel már vége a mercatonak teljesen felesleges erről beszélni.
- jdanika
Mourinho 1 örök győztes akar lenni, de előbb-utóbb ő is elbukik. Ha nem a Rellal akkor mással. Nálunk ennyi volt a feladata nyerjen 1Bl-t, nemhiába nem kötöttünk vele 5 éves szerződést! Ezt okosan,taktikázva teljesítette ennyit akart megkapta, továbbállt.De ő legalább nem szidja volt csapatát, pedig ő nem 1 szeretetkimutató ember, de mondta többször is, hogy nem szereti Olaszországot csak az Intert 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jdanika 2010.09.01. 18:41-kor.