Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Cinege1986 írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=59478

Nem semmi hír... Januárban kölcsönvenné Kakát az Inter, Moratti rábólintott :)
Sneijder cseréjének jó lenne, bár a holland szokta bírni a 93-94 perceket...

Pandev helyén szerintem menne neki, vagy akár Eto'o középre ha nemm1 Militonak és a másik szélre Kaká. Nem kell és akkor Sneijder is kezdő helyére meg ott van Coutinho. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

jdanika írta:
Cinege1986 írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=59478

Nem semmi hír... Januárban kölcsönvenné Kakát az Inter, Moratti rábólintott :)
Sneijder cseréjének jó lenne, bár a holland szokta bírni a 93-94 perceket...

Pandev helyén szerintem menne neki, vagy akár Eto'o középre ha nemm1 Militonak és a másik szélre Kaká. Nem kell és akkor Sneijder is kezdő helyére meg ott van Coutinho. ;)

Hozzuk csak el, ők is lecápáztak Ibrát :)
Sneijder-Etoo,Milito,Kaka - brutális négyes lenne :) ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

főleg hogy csak etoonak meg sneijdernek megy a játék :D
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Igazából pont akkor nem ment a Milanban Kakának amikor Ronaldinhoval együtt játszott, most meg Sneijder lenne a posztján. Persze Sneijder némileg más stílust képvisel, mint Fogas, például mozog is a labda irányába ha passzolnak neki. Még jól is elsülhetne egy ilyen üzlet.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Januárig még vajon hányszor lesz ez még hír :?: :D

Csíra spanyolok, milánóiak jól lehúznák őket anyagilag. Egyszerűbb lett volna tavaly mezt cserélnie Ibrával. :lol: Én azért megvárom amíg ez realizálódik. Sok a pro és kontra az ügyben. :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Örök közhely hogy a fociba bármi megtörténhet. De ezt most tényleg úgyérzem felesleges erőltetni. Szerintem em akar ő szeretett klubja riválisához menni.
Ibra miatt kell nekünk csak?? Hogy mi is odaszólhassunk a Milannak hogy na tessék?? Ezzel együt mondom hogy Ibra meg Kaka között annyi az összefüggés hogy mindketten profi labdarúgók. Mert emberileg nem egy osztály hanem inkább tűz és víz. Míg Ibra bármire képes addig Kaka érző ember.
Viszont ha jönne annak örülnék ahogy sztem még páran. ;)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nagyon meglepődnék, ha valóban nálunk kötne ki.

FORZA INTER!!!
jdanika

Hát nem tudom, de én látok rá esélyt állítólag Mourinho is belement, nem is számolt vele nagyon elvileg. És mindenhol csak kölcsönt írnak, és ha bejön akkor vesszük csak meg. Kaká most tuti isten tanácsát kéri mit is tegyen, na jó csak vicc volt :lol:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem kizárt dolog hogy az Inter labdarugoja legyen, nem hiányzik neki ez a macera, annyit nem ér meg neki! Egy esetben tudnám elképzelni ha nem találna magának más csapatot, ami ugye valljuk be nem mostanában lesz.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Sneijdert kiszoritani nem tudja a támadó kp. helyéröl ugyh máshol kell megtalálni a helyét a brazilnak, de nagy szükség lenne rá, ugyh játszatnának egyszerre a pályán.
MÁS: Zanettit sokkal feljebb tolnám. Sztem ő (is) nagy zsugás lenne a 16-os vonalán, ha többször kerülne oda.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Korábban én sem hittem, de egyre nagyobb az esély Kaká érkezésére, főleg, hogy kölcsönről van szó. Realban Josénak nem kell és gondolom, hogy inkább Olaszországba jönne vissza, mint egy Man. City-be. Ha ide is jön, biztos nem fog első fekete-kék mezben eltöltött napja után olyanokat nyilatkozni, mint Ibra, ő nem egy rohadt zsoldos.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ha Josenak nem kell akkor se fog ide jönni...inkább megy a chelseabe...én részemről nem kergetnék ilyen ábrándokat :D de ha ne adj isten mégis itt kötne ki akkor vagy Wes húzódik ki Pandev helyére vagy Kaka, mert másképp nem lehet beépíteni a csapatba. Az más kérdés h mi lesz a védekezéssel v ha Rafa visszaáll a 4-3-1-2re akkor hova férne..na de mondom ez még nagyon távol van :D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Injoc írta:Ha Josenak nem kell akkor se fog ide jönni...inkább megy a chelseabe...én részemről nem kergetnék ilyen ábrándokat :D de ha ne adj isten mégis itt kötne ki akkor vagy Wes húzódik ki Pandev helyére vagy Kaka, mert másképp nem lehet beépíteni a csapatba. Az más kérdés h mi lesz a védekezéssel v ha Rafa visszaáll a 4-3-1-2re akkor hova férne..na de mondom ez még nagyon távol van :D

Ha jönne is, szerintem max szélre.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

karácsonyfa felállásban el tudnám képzelni, ha jól rémlik amikor Kakinak ment, Ancelotti azt játszatta a Milannal.

Kód: Egész kijelölése

Eto'o
        Kaká   Sneijder
Stankovic Cambiasso Zanetti
Santon  Samuel  Lucio  Maicon
sorger=giallo

Militot hosszú távon a padra ültetni elég nagy luxus lenne, szerintem.

FORZA INTER!!!
Inter101

Szerintem Kaká ha elhagyja a Real akkor megy a Chelsea be vagy bárhova csak nem az Interbe. Más: Suarezt szivesen látnám a csapatban!! Akár a szélen is elboldogul, nagyon jo játékos szerintem!! Nem nagyon szoktam olyasmit mondani hogy valakit szivesen látnék a csapatban de öt bizony igen!!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A bukik szerint januárban Agger és/vagy Torres érkezhet, mígy Cordoba távozhat a Schalke-ba!!!

Érdekes lenne! :P
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A híresztelések szerint érdeklődünk Gilardino iránt :!: és már a télen érkezhet
sorger=giallo

DaNi írta:A híresztelések szerint érdeklődünk Gilardino iránt :!: és már a télen érkezhet
Honnan származik ez az info?

FORZA INTER!!!
DaNi

sorger=giallo írta:
DaNi írta:A híresztelések szerint érdeklődünk Gilardino iránt :!: és már a télen érkezhet
Honnan származik ez az info?

FORZA INTER!!!

http://www.stopli.hu/1/index.php?option ... &Itemid=83
internaZIOnaLe

Chivu Roma elleni kitörésének is köszönhetően, újra képbe került Vargas és Antonelli a bal szélre, míg csatár posztra a jó "öreg" Cassano a favorit!

Ha azt nézzük, hogy maradjon pénz a csapat zsebében, akkor bal szélre Antonelli, ha minőséget is akarunk, akkor Vargas. Lehet hogy az olasz is jól muzsikálna, de őt én annyira nem ismerem.

Cassano meg tökéletes választás lenne támadónak.... LEIGAZOLHATNÁNK MÁR VÉGRE!!!! :mrgreen: :twisted:
mike

Nem éppen őt szeretném, de egyszerűen kötelező lesz csatár hozni már a télen.
Most is hogy Milito sérült nincs megfelelő helyettese...BL címvédőként ez vicc...
Pandev sem kezdő szintű csatár, cserének viszont tökéletes.
Cassano,Lavezzi féle igazolásoknak tudnék örülni :)
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

internaZIOnaLe írta:A bukik szerint januárban Agger és/vagy Torres érkezhet, míg Cordoba távozhat a Schalke-ba!!!

Hol kell aláírni? bármelyiket, csukott szemmel ...

Más:

Támadó KELL, de NEM centerre van szükségünk, így Gila felejtős.

Mai pletykák Marinról szólnak, na ő jó lenne, csak ma ne fickándozzon.
Inter101

Ha csatár posztra akarunk valakit és marad a jelenlegi szerkezet akkor nincs szükség középcsatárra max olyanra aki szélsöt is tud játszani, Suarezt javaslom, nem tudom ha többször leirom akkor az vajon eljut az illetékesek fülébe? :D . Torres nagy sztár, söt az egyik kedvencem, de jelenleg nem tudom elképzelni kék-feketében igazibol a játékszerkezet miatt és ha jön akkor ki ül le a padra a Milito, Eto'o, Torres hármasbol? A bal oldalon meg ki kéne probálni végre Santont!
DaNi

Benitez szeretné megerősíteni a középályát :!: Xabi Alonsot vagy Essient szeretné leigazolni a Spanyol :!: 100 millio euro áll Benitez rendelkezésére

http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.p ... id=5730075
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2010.10.03. 16:31-kor.
mike

DaNi írta:Benitez szeretné megerősíteni a középályát :!: A Realból Xabi Alonsot vagy a Chelseaból Essient szeretné leigazolni a Spanyol :!: 100 millio euro áll Benitez rendelkezésére

Túl szép lenne :)
jdanika

mike írta:
DaNi írta:Benitez szeretné megerősíteni a középályát :!: A Realból Xabi Alonsot vagy a Chelseaból Essient szeretné leigazolni a Spanyol :!: 100 millio euro áll Benitez rendelkezésére

Túl szép lenne :)

Xabi Alonso-ra még több esélyt látok míg Essienre, de bármelyiknek örülnék, csatárposztra én még mindig Rossit szeretném ha már itt tartunk! :D
Injoc

DaNi írta:Benitez szeretné megerősíteni a középályát :!: Xabi Alonsot vagy Essient szeretné leigazolni a Spanyol :!: 100 millio euro áll Benitez rendelkezésére

Bármelyik leigazolása esélytelen...ez az 1ik..
A másik h pont ez a poszt az amire a legkevesebbet kellene most költeni..sokkal inkább szélsőként is használható csatár után kellene nézelődni...
jdanika

Injoc írta:
DaNi írta:Benitez szeretné megerősíteni a középályát :!: Xabi Alonsot vagy Essient szeretné leigazolni a Spanyol :!: 100 millio euro áll Benitez rendelkezésére

A másik h pont ez a poszt az amire a legkevesebbet kellene most költeni..sokkal inkább szélsőként is használható csatár után kellene nézelődni...

Igen de most hogy elmegy Muntari, ha van rá lehetőség és reális áron megszerezhető minőségi játékost hozhatnánk, és persze csatárt.
Injoc

jdanika írta:
Injoc írta:

Igen de most hogy elmegy Muntari, ha van rá lehetőség és reális áron megszerezhető minőségi játékost hozhatnánk, és persze csatárt.

Ha Muntari elmegy még akkor is ott van Cambi, Stanko,Motta, Mariga, (Zanetti) 2posztra...hozhatnánk valóban minőségi játékost de azt inkább a csatársorba...középen nekem tetszik ez a névsor.
mike

Injoc írta:Ha Muntari elmegy még akkor is ott van Cambi, Stanko,Motta, Mariga, (Zanetti) 2posztra...hozhatnánk valóban minőségi játékost de azt inkább a csatársorba...középen nekem tetszik ez a névsor.

Egyetértek, csatárt kéne hozni akit lehet a szélen játszatni.
Pl: Rossi,Cassano,Lavezzi
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

mike írta:Egyetértek, csatárt kéne hozni akit lehet a szélen játszatni.

Ha mondjuk ezek közül valakit elhozunk, akkor még az sem kizárt, hogy Milito távozik a télen.

Mert Beniteznél nem Eto'o fog padozni.
mike

Süti írta:

Ha mondjuk ezek közül valakit elhozunk, akkor még az sem kizárt, hogy Milito távozik a télen.

Milito nem megy sehova :!: ;)
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Kicsit elgondolkodtató, hogy szinte minden évben van egy mélyponton lévő csatárunk. Volt mikor Crespo, volt mikor Adriano, volt mikor Recoba, most Milito.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

mike írta:Milito nem megy sehova :!: ;)
Süti írta:

Milito nem megy sehova :!: ;)

Most már én is belátom, hogy Eto'o-t muszáj lesz echte csatárban játszatni. Ha Benitez is így látja sztem 2 megoldás maradt; vagy 2 csatáros játék vagy Milito el fog menni (egyébként szerintem a csapat részéről is az érné meg legjobban, ha eladná...kár lenne egy 30M értékű csatárt padoztatni).
De ami a tuti sztem az az, hogy a tavalyi szezon után ő nem fog padozni - teljesen jogosan. Nem beszélve arról, hogy szinte biztos, hogy a Real és Jose vinné is, ha lehetne.

Egyébként, nehéz a között dönteni, hogy melyik a nagyobb pazarlás--> padoztatni egy világklasszis csatárt (feltételezem, hogy Diego nem felejtett el focizni és, ha megkapná a sanszot, akkor ugyanúgy lenne képes nagyjából játszani, mint tavaly) vagy egy kirobbanó formában lévő Eto'o-t szélre rakni.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Érdekes dolog amit feszegetsz. Én is ezen gondolkodtam... Valóban nehéz eldönteni. De elsősorban nem szabad hogy Milito szemszögéből közelítsük meg a témát. Itt csapatról van szó. Ha a csapat Militoval a padon működik a legjobban akkor azt kell meghúzni. És ezt egy intelligens játékos megérti. Militot elég intelligens játékosnak tartom. Viszont mivan ha csak 1-2 meccs és elkapja a fonalat és formába lendűl. Jelenleg viszont tény hogy Coutinho-Eto'o-Biabiany a támadósor. Ez azért jó mert a fiatalokkal sztem még lendületesebbek a támadások. De most ugye kérdés mi lesz Biabival, nem írtak róla hogy komolyabb lenne a sérülése szóval bízom abban hogy semmi komoly.
Na de erről mindenkinek más a véleménye. Nekem ez és válalom. ;)
internaZIOnaLe

BandInter írta:Érdekes dolog amit feszegetsz. Én is ezen gondolkodtam... Valóban nehéz eldönteni. De elsősorban nem szabad hogy Milito szemszögéből közelítsük meg a témát. Itt csapatról van szó. Ha a csapat Militoval a padon működik a legjobban akkor azt kell meghúzni. És ezt egy intelligens játékos megérti. Militot elég intelligens játékosnak tartom. Viszont mivan ha csak 1-2 meccs és elkapja a fonalat és formába lendűl. Jelenleg viszont tény hogy Coutinho-Eto'o-Biabiany a támadósor. Ez azért jó mert a fiatalokkal sztem még lendületesebbek a támadások. De most ugye kérdés mi lesz Biabival, nem írtak róla hogy komolyabb lenne a sérülése szóval bízom abban hogy semmi komoly.
Na de erről mindenkinek más a véleménye. Nekem ez és válalom. ;)

Osztom a véleményed!

Amúgy meg lehet engem kövezni, de én kicsit úgy vagyok Militoval mint anno Cruzzal. Lőhetett ő bármennyi gólt, dönthetett el egy csomó juve elleni derbit... valahogy sosem szerettem meg igazán. Militoval is ez a helyzet... nekem csak egy játékos a sok inter játékos közül, még ha a 3 címet az ő góljainak is köszönhetjük..........
Nem szeretem szegényt... na.... :roll: :oops:

Ahogy már korábban is írtam, Milito és Pandev már kész játkosok. Ha fejlődnek is, már nem sokkal tudnak jobbak lenni a jelenlegi formájuknál.. ill az általunk ismert formájuknál. Tudják milyen a színvonal az olasz bajnokságban, ismerik a légkört, a csapatot, rutinosak, lehet rájuk számítani bármikor! A két kicsiben ezek a tulajdonságok még csak most kezdenek kialakulni. Azért kell őket játszatni kezdőként, hogy rázódjanak bele mindebbe amit felsoroltam. Mert ha Pandev és Milito kezd és mondjuk nem megy úgy a játék ahogy kellene, nem jön az eredmény az adott meccsen... kit tud behozni az edző??? A tapasztalatlan fiatalokat. Ha viszont alapból őket favorizálja és mégsem mennek jól a dolgok, akkor meg a padról minőségi emberek tudják kozmetikázni az eredményt.

Nyilván az a legjobb megoldás, ha a kicsik is rutinosak és magabiztosak lesznek, de a padról beállva ez csak nagyon soká érhető el... ezért kezdőként kell számolni velük!

Az persze külön jó, hogy eddig még egyikőjükben sem kellett csalódnunk! ;)

Militot meg szerintem is el lehetne adni. (ha nem fogadja el a csere szerepkört)
Kellene venni még egy Suarez féle szélső, de ha kell középcsatárt is játszani tudó emberkét és rendbe is lennénk.

Középre szerintem nem kell senki, még akkor sem ha elmegy Muntari! MINEK KELLENE ESSIEN??? Ott van Mariga is (aki kétség kívül nem azonos szint MÉG /lehet sosem lesz az/ a lokomotív london játékosával), de ő sem kap lehetőséget, mert annyian vagyunk azokra a posztokra.

Na meg be lehten építeni Obit is!

Más... valaki tud arról, hogy Donati és Khrin hogy muzsikál új csapataikban? Játszanak...???
Köszi!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mert Eto'o vagy Sneijder nem kész játékos.. :D Nézzünk akkor a fél csapat helyére uj játékosokat mert nem tudnak fejlődni.

Cruz egy jó csatár volt, de nem klasszis, aki elfogadta hogy csere lehet az interbe csak mert vannak nála jobbak.. Milito viszont világklasszis csatár, és egy ilyen kaliberű csatárt nem lehet padoztatni, főleg nem azért mert most a szezon elején volt 5-6 rossz meccse, a padról soha nem fog formába lendülni.. És egy Milito szintű csatár nem fog folyamatosan padozni, mert nem egy Cruz szintű csatár. Eto'o meg 11 góljából 7-8-at ugyanugy szélsőként lőtt, mivel hiába van balszélen így is sokkal közelebb játszik a kapuhoz, ezt ő is nyilatkozta.
Inter101

Mondjuk nem ide tartozik de :Érdekes a téma én is gondolkodtam hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Én Benitez helyében megprobálnám a rombuszt megint a középpályán és akkor Eto'o is mehetne középre, Milito is magára találhatna, és talán a védekezésünk is valamivel magabiztosabb lenne. Az egyedüli gond a bal oldali középpályás poszt ebben az esetben, bár szerintem egy Coutinho (Motta)- Sneijder-Cambiasso-Zanetti(Maicon ők cserélhetnek) és akkor még ott van Sztanko is aki bevethető szinte mindegyik poszton ez esetleg megoldhatná ezt a problémát ráadásul bármikor átmehetne ez a felállás 4-2-3-1-be!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

holnap kit adnátok majd el? Zanettit,Cambiassot?
miért kéne eladni Militot?mert tavaly emberfelettit teljesített,VB miatt pihenni sem tudott,Maradona lehet elb.szta az önbizalmát,(a ritmusból kibillentette az tuti)
nálam emberileg sokkal előrébb van Milito(Eto o Barca rinyálás,Milla "veszekedés")
nem 5év van a 2 játékos között... na meg ha Eto ot lerúgják akkor ki lenne helyére? inkább ha formába lendül Milito a helyére,Eto o a szélre vissza,ha rinyál akkor meg nem 1 játékosunk van aki azt a teljesítményt nyújtaná azon az oldalon.Milito ahol volt eddig bizonyított és nem igazán voltak vele gondok sosem.na meg hamarabb fogja bomlasztani a társaságot a feka,mint a herceg. én abban reménykedek,hogy Benitez átáll erről a taktikáról,mert ez veszélyes,ráadásul kinyírja a triplázó csapat egyik alappillérét.vagy pedig Diego visszanyeri a formáját,onnantól kezdve nem kérdés,hogy kinek hol a helye.Cambiasso,Capitano,Stanko,Cesar,Milito,Sneijder nálam itt fejezik be.
eto o nálam inkább Vieri,Ibra vonulatba tartozik.
legjobban én Maiconra haragszom,ha nem a formájával van a gond,na meg a vezetőségre
hvmetal

téli calcio:
-Ranocchia akkor most jön vagy nyáron?
-villámgyors balhátvéd aki Santon mellett padozna,vagy ha lépne Maicon(nem bánnám) Santon a jobboldalra és akkor egy kezdő balszélső.De silvestre,sajna foglalt,Vargas?nekem nem szimpatikus.
montolivo,g.rossi,tevez(rohadtul nem szeretem,de elférne) cassano,suarez,ágger,sowummi tomász
más most nem jut eszembe.balszélső kell,hogy Chivut ne kelljen szidni,ő klasszis középen.csapat széljátékán javítanék.Stevanovicot pedig visszahívnám.
off: coutinhot felkéne pumpálni,mert úgy néz ki,mint én 11évesen(testalkatilag)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hvmetal írta: inkább ha formába lendül Milito a helyére,Eto o a szélre vissza,ha rinyál akkor meg nem 1 játékosunk van aki azt a teljesítményt nyújtaná azon az oldalon.

jelenleg nincs az az elvakult edző, aki egy ilyen formában játszó Etoot kivinne a kapu elől.

...

4-3-1-2 taktika pedig három védekezőközéppályással működött csak, az pedig mindenre jó, csak nem a kombinatív játékhoz, ellenfél térfelén letámadáshoz.. (behúzódóvédekezéshez, kontrajátékhoz működik alapvetően), vagyis nem felel meg Benitez elvárásainak.

...

vagyis amíg Etoo ezt a szintet hozza, Militonak nem lesz hely a csapatban :!: . Majd ha Etoo lesérül, visszaesik, elfogynak a szélsők és kényszerből a szélre kerül, akkor van hely Militonak a kapu előtt.
ha ezt még én is össze tudom rakni, akkor Benitez pláne látja !
hvmetal

versenyszellem írta:
hvmetal írta: inkább ha formába lendül Milito a helyére,Eto o a szélre vissza,ha rinyál akkor meg nem 1 játékosunk van aki azt a teljesítményt nyújtaná azon az oldalon.

jelenleg nincs az az elvakult edző, aki egy ilyen formában játszó Etoot kivinne a kapu elől.

...

4-3-1-2 taktika pedig három védekezőközéppályással működött csak, az pedig mindenre jó, csak nem a kombinatív játékhoz, ellenfél térfelén letámadáshoz.. (behúzódóvédekezéshez, kontrajátékhoz működik alapvetően), vagyis nem felel meg Benitez elvárásainak.

...

vagyis amíg Etoo ezt a szintet hozza, Militonak nem lesz hely a csapatban :!: . Majd ha Etoo lesérül, visszaesik, elfogynak a szélsők és kényszerből a szélre kerül, akkor van hely Militonak a kapu előtt.
ha ezt még én is össze tudom rakni, akkor Benitez pláne látja !

Benitez bekaphatja :D
sorger=giallo

hvmetal írta:legjobban én Maiconra haragszom
Jujj! :D

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Mert Eto'o vagy Sneijder nem kész játékos.. :D Nézzünk akkor a fél csapat helyére uj játékosokat mert nem tudnak fejlődni.

Cruz egy jó csatár volt, de nem klasszis, aki elfogadta hogy csere lehet az interbe csak mert vannak nála jobbak.. Milito viszont világklasszis csatár, és egy ilyen kaliberű csatárt nem lehet padoztatni, főleg nem azért mert most a szezon elején volt 5-6 rossz meccse, a padról soha nem fog formába lendülni.. És egy Milito szintű csatár nem fog folyamatosan padozni, mert nem egy Cruz szintű csatár. Eto'o meg 11 góljából 7-8-at ugyanugy szélsőként lőtt, mivel hiába van balszélen így is sokkal közelebb játszik a kapuhoz, ezt ő is nyilatkozta.

:D
internaZIOnaLe

Tommy írta:Mert Eto'o vagy Sneijder nem kész játékos.. :D Nézzünk akkor a fél csapat helyére uj játékosokat mert nem tudnak fejlődni.

Senki nem mondta, hogy Eto'o és Sneijder nem kész játékos, de lényegesen kevesebb fejlődési potenciál van már bennük, mint egy Coutinho-ba! Remélem azért ezt nem támadod meg!

Nem kell itt cinikusnak lenni, hogy a fél csapatot le kell cserélni! ÉN EGY SZÓVAL SEM MONDTAM EZT!
Ha valaki értelmesen átgondolja és próbálja értelmezni azt amit írtam, akkor árjön, mit hogyan is gondoltam. A cél az, hogy aki a padon ül, ha rá kerül a választás akkor tudjuon lendületet adni a csapatnak. Jelenleg, ha Pandev és Milito kezd, ki a bűbánat adna lendületet??? A tapasztalatlan, labádt keresgető (túlzás... ne kössetek ebbe bele, hogy tapasztalatlant írtam)Biabiany, meg Coutinho? Szegények azt se tudják, hogy a társuk merre indul be, nem hogy még jól játszanak és segítsenek a csapaton. Ha viszont már belerázódnak és van mögöttük x számú kezdő meccs (amit kék feketében húztak le), akkor lehet rájuk számítani és jobban lehet rotálni is.
Mert szerintem az megkérdőjelezhetetlen, hogy jelenleg egy jó formában lévő Pandev Milito páros, többet tud hozzátenni a csapatjátékhoz, mint a kicsik.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni! Aki nem érti mit hogy gondolok.. az magára vessen! :mrgreen:

Engem nem zörget hogy ki milyen nagy Milito imádatban él...... lőhet ő felőlem bármennyi gólt, szállíthat 5 Bl címet... akkor se fogom megszeretni. Nagyon hasznos és jó játékos, kellő profizmussal és alázattal... Bármennyire is hihetetlen én sem szeretném ha máshol játszana, de jelenleg amíg Eto' így játszik és Rafa ennyire nem tudja hogy milyen felállásban fogunk végleg helytálni, addig csak PADOZZON!!!! (ez nem azt jelenti,hogy ne álljon be....)

Áááá a franc fog minden egyes mondatom mögé odaírni zárójelben egy magyarázkodást is, hogy véletlenül se kössetek bele.....

Na lépek...

:evil:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Én nem vagyok elvakult Milito fanatikus, bírom a csávót, de nem ő kedvencem.

Egy ilyen szintű csatárt véleményem szerint nem lehet padoztatni, mert a padról soha nem fog formába lendülni, ahoz folyamatos játéklehetőség kell..
internaZIOnaLe

Tommy írta:Én nem vagyok elvakult Milito fanatikus, bírom a csávót, de nem ő kedvencem.

Egy ilyen szintű csatárt véleményem szerint nem lehet padoztatni, mert a padról soha nem fog formába lendülni, ahoz folyamatos játéklehetőség kell..

Ebben látod igazad van. Padról nem lehet elkapni a fonalat.
De hova akarod betenni??? Ő csak 1 poszton játszik, mást nem nagyon tud.......oda meg most egy bomba formában lévő Eto'o-nk van.
Ehhez szerintem az kellene, hogy álljunk át tényleg VÉGLEGESEN (ami persze nem azt jelenti, hogy ha a helyzet azt kívánja ne tudjunk meccs közben is váltani más alakzatra) a 4-3-1-2-re! Így viszont a szélsőink lesznek kinyírva... gondolok itt elsősorban Biabianyra....

Na mindegy... ez legyen Rafa gondja. :mrgreen:
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

szerda, 12:10 - Az olasz sajtó szerint Mourinho már jóváhagyta, hogy Kaká télen az Interben folytassa, ahol már az elnök és az edző is beleegyezett a transzferbe. A lap szerint Mourinho bízik Özil játékában, így Kakának kevesebb lehetősége lenne a felépülését követően. Kaká az ügynökének már elmondta: nyitott az üzletre.(madridista.hu)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hoppá!olvastam én is meg azt is h a Milan is beszállt a versenybe,de tekintve h Ibráért fix összeget ki kell csengetniük és ahogy tudom Robinhoval is ez a szitu akkor az egykori kedvencre nem lesz pénzük,ami minket illet kíváncsi leszek h ez az esetleges transzfer akár még Sneijder Manchesterbe költözését is elősegítheti aminek persze nem örülnék de így erre (is) lenne esély :?
Válasz küldése