Hát jól jönne egy balhátvéd az biztos, Chivu elég lassú
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DaNi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Benitez szeretné leigazolni a Dortmund 22 éves balhátvédjét Schmelzert
- Süti
hvmetal írta:holnap kit adnátok majd el? Zanettit,Cambiassot?
miért kéne eladni Militot?
Milito ahol volt eddig bizonyított és nem igazán voltak vele gondok sosem.na meg hamarabb fogja bomlasztani a társaságot a feka,mint a herceg.
Szerintem többségben vannak azok a fórumozók,- köztük én is- akik szerint nem kell eladni Militot, de a jelenlegi forma alapján egyértelműen Eto’o-nak kell középen játszani, ami miatt kiszorul a kezdőből Diego.
Milito teljesítménye nem kizárólag azon múlik, hogy hányszor játszik, hanem többek között azon is, hogy Benitez messzebb játszatta tőle Sneijdert, ami kihat a teljesítményére.
És ha ez így megy huzamosabb ideig elképzelhető, hogy Milito a távozás mellett dönt, és mondjuk a télen Madridba szerződik.
Eto’o tavaly sem bomlasztott, pedig akkor sokat leadott a támadásokból.
-
BlueSky
Kaka....
Hát franc tudja,sose csiptem de azt elismerem,hogy sztár játékos! Nem rá lenne szükségünk szerintem de ha jön akkor remélem és erre azért garancia az amit már letett,nem csak többen leszünk vele. Furcsa lenne öt kék-feketében látni de hát Ibra,Ronaldo,Balo féléktöl már edzödtem.
Ranocchianak már télen örülnék.
Csatár az kéne de nagyon!!!! Eto'o most jó de ugye már nem akar Milito árnyéka lenni szoval igy Pandevvel kiegészülve nem sok. Na de ki aki megszerezhetö és hajlandó áldozatot hozni?!?
Barcas Bojan?
Hát franc tudja,sose csiptem de azt elismerem,hogy sztár játékos! Nem rá lenne szükségünk szerintem de ha jön akkor remélem és erre azért garancia az amit már letett,nem csak többen leszünk vele. Furcsa lenne öt kék-feketében látni de hát Ibra,Ronaldo,Balo féléktöl már edzödtem.
Ranocchianak már télen örülnék.
Csatár az kéne de nagyon!!!! Eto'o most jó de ugye már nem akar Milito árnyéka lenni szoval igy Pandevvel kiegészülve nem sok. Na de ki aki megszerezhetö és hajlandó áldozatot hozni?!?
Barcas Bojan?
- BandInter
hvmetal írta:holnap kit adnátok majd el? Zanettit,Cambiassot?
miért kéne eladni Militot?mert tavaly emberfelettit teljesített,VB miatt pihenni sem tudott,Maradona lehet elb.szta az önbizalmát,(a ritmusból kibillentette az tuti)
nálam emberileg sokkal előrébb van Milito(Eto o Barca rinyálás,Milla "veszekedés")
nem 5év van a 2 játékos között... na meg ha Eto ot lerúgják akkor ki lenne helyére? inkább ha formába lendül Milito a helyére,Eto o a szélre vissza,ha rinyál akkor meg nem 1 játékosunk van aki azt a teljesítményt nyújtaná azon az oldalon.Milito ahol volt eddig bizonyított és nem igazán voltak vele gondok sosem.na meg hamarabb fogja bomlasztani a társaságot a feka,mint a herceg. én abban reménykedek,hogy Benitez átáll erről a taktikáról,mert ez veszélyes,ráadásul kinyírja a triplázó csapat egyik alappillérét.vagy pedig Diego visszanyeri a formáját,onnantól kezdve nem kérdés,hogy kinek hol a helye.Cambiasso,Capitano,Stanko,Cesar,Milito,Sneijder nálam itt fejezik be.
eto o nálam inkább Vieri,Ibra vonulatba tartozik.
legjobban én Maiconra haragszom,ha nem a formájával van a gond,na meg a vezetőségre
Ember te miket írsz?? Jó hogy más a véleményed mint az enyém. De azért Eto'oról ne így írj! Eto és Milito is nagyon szimpi és inteligens számomra. De Milito ominózus odaszólása lecserélésekor... Ez tud ám bomlasztani egy jó légkört. Eto nem csinált ilyet és valószínűleg nem is fog bár ezt csak visszavonulása után lehet kijelenteni. Természetesen én Militot is megértem. Mert mikor nem megy akkor feszülté válhat az ember. De ez az "Eto ha rinyál..." nem tetszett! Mondom megértem ha más a véleményed de kicsit normálisabban is megformálhatod.
Kaka ügyről az a véleményem ami eddig. Sztem kicsi rá az esély. Ha jön akkor sem muszály Wes-t eladni! Lehet kettőjüket egyszerre is játszatni! Most hírtelen a 4-2-2-2 jut eszembe.
- mike
Én viszont Milito fanná lettem 
Komolyan nem is értem hogy lehet ilyen gyorsan elfelejteni hogy kinek a góljaira ugráltunk májusban.
Gondolom akkor ha Eto'onak lesz egy rosszabb szériája(ez csak idő kérdése) akkor majd őt is ilyen gyorsan lapátra akarjuk tenni ..... mint ahogyan a tavalyi szezonban többen akarták is....
Komolyan nem is értem hogy lehet ilyen gyorsan elfelejteni hogy kinek a góljaira ugráltunk májusban.
Gondolom akkor ha Eto'onak lesz egy rosszabb szériája(ez csak idő kérdése) akkor majd őt is ilyen gyorsan lapátra akarjuk tenni ..... mint ahogyan a tavalyi szezonban többen akarták is....
- Komax
Én úgy látom többen túlképzelték ezt a Militot adjuk el dolgot. Pár fórumozó csak elméleti síkon gondolt bele, hogy ha nem megy neki a Benitez-érában, akkor nem is kéne erőltetni. Nem arról volt szó, hogy volt pár szar meccse akkor lapát.
Szerintem ezek inkább édes gondok. Pár éve mi volt?! Volt egy önelégült, egy alkoholista, egy-két kiöregedő, stb, csatárunk. Most vannak világklasszisok azt az a téma hogy hol is játszanak.
Szerintem ezek inkább édes gondok. Pár éve mi volt?! Volt egy önelégült, egy alkoholista, egy-két kiöregedő, stb, csatárunk. Most vannak világklasszisok azt az a téma hogy hol is játszanak.
-
R9.
ennyi idiótát... militot eladni? ha egész évben 1 gólt nem lő akkor sem tehetné meg vele a csapat h eladja, neki köszönhető részben a triplázás
majd benitez rájön hogy mi a gond, aztán menni fog megint a hercegnek
majd benitez rájön hogy mi a gond, aztán menni fog megint a hercegnek
- hvmetal
BandInter írta:hvmetal írta:holnap kit adnátok majd el? Zanettit,Cambiassot?
miért kéne eladni Militot?mert tavaly emberfelettit teljesített,VB miatt pihenni sem tudott,Maradona lehet elb.szta az önbizalmát,(a ritmusból kibillentette az tuti)
nálam emberileg sokkal előrébb van Milito(Eto o Barca rinyálás,Milla "veszekedés")
nem 5év van a 2 játékos között... na meg ha Eto ot lerúgják akkor ki lenne helyére? inkább ha formába lendül Milito a helyére,Eto o a szélre vissza,ha rinyál akkor meg nem 1 játékosunk van aki azt a teljesítményt nyújtaná azon az oldalon.Milito ahol volt eddig bizonyított és nem igazán voltak vele gondok sosem.na meg hamarabb fogja bomlasztani a társaságot a feka,mint a herceg. én abban reménykedek,hogy Benitez átáll erről a taktikáról,mert ez veszélyes,ráadásul kinyírja a triplázó csapat egyik alappillérét.vagy pedig Diego visszanyeri a formáját,onnantól kezdve nem kérdés,hogy kinek hol a helye.Cambiasso,Capitano,Stanko,Cesar,Milito,Sneijder nálam itt fejezik be.
eto o nálam inkább Vieri,Ibra vonulatba tartozik.
legjobban én Maiconra haragszom,ha nem a formájával van a gond,na meg a vezetőségre
Ember te miket írsz?? Jó hogy más a véleményed mint az enyém. De azért Eto'oról ne így írj! Eto és Milito is nagyon szimpi és inteligens számomra. De Milito ominózus odaszólása lecserélésekor... Ez tud ám bomlasztani egy jó légkört. Eto nem csinált ilyet és valószínűleg nem is fog bár ezt csak visszavonulása után lehet kijelenteni. Természetesen én Militot is megértem. Mert mikor nem megy akkor feszülté válhat az ember. De ez az "Eto ha rinyál..." nem tetszett! Mondom megértem ha más a véleményed de kicsit normálisabban is megformálhatod.
Kaka ügyről az a véleményem ami eddig. Sztem kicsi rá az esély. Ha jön akkor sem muszály Wes-t eladni! Lehet kettőjüket egyszerre is játszatni! Most hírtelen a 4-2-2-2 jut eszembe.
nem Téged akartalak kritizálni,hanem a Milito eladásának az ötletét.nem kéne Reálnak lenni,hogy ha beköszönt valakinek egy hosszabb rossz periódus akkor adjuk el.Eto o-t én azok közé a zsoldosok közé sorolom akiből simán kinézem,hogy Barca,Inter mezcsókolgatás után beleférne még a Miláné is.azért a barcából is érdekesen távozott.mindegy,nekem egyáltalán nem szimpatikus.
Militot é abszolút megtudom érteni.tavaly nagyon ment neki,kihajtotta a belét is,jött egy elb.szott vb,pedig addig esélye volt az aranylabdával(ilyen marketingértékkel pedig amivel ő rendelkezik..) aztán új edző,új taktika,bizonyítana,de nem megy,görcsölés,más is odaszólna,persze nem szép.ahhoz,hogy ő jó legyen Sneijder kell.Sneijdernek pedig az a játék,mint tavaly.nem véletlenül halványabb idén.
az álomvilágban él aki azt hiszi egy játékosra lehet építeni egy szezont.utóbbi idők Interére nagy igaz volt,hogy nem csak a csatárok hozták a gólokat.ezt a taktikát úgy érdemes megnézni,ha Eto o nem játszik. Sneijder,Cambiasso,Maicon,Milito +... 0. ennyien nem hinném,hogy formán kívül lennének. Benitez leépíti a csapatot a milán,juve szintjére,ha nem oldja meg ezt a problémát.csak Eto o-ra építeni meg..
Kaká elég érdekes lenne,én nem örülnék neki.oké,hogy visszavágás a milánnak,de jobb lenne ha mi okosabbak lennénk.nem lehet tudni,hogy hogyan menne neki a játék,utóbbi 2-3év már nem az övé
-
R9.
pont etoot? aki mióta itt van szívvel lélekkel küzd? oké kap 10 millió eurot 1 évre, de úgy játszik mint cambiasso v zanetti és ez csak a 2. éve
szóval etoora lehet a legkevesebb rossz szavad
- hvmetal
R9. írta:pont etoot? aki mióta itt van szívvel lélekkel küzd? oké kap 10 millió eurot 1 évre, de úgy játszik mint cambiasso v zanetti és ez csak a 2. éve
egyiket sem kéne eladni.Milito párti vagyok,ha választani kéne akkor az argentint választanám gondolkodás nélkül.(hála,meg szimpatikus,hogy csendben rúgdosta a gólokat a Zaragozában,Genoa-ban,aztán BL győzelemhez,scudettohóz,kupához segített egy Inter kaliberű csapatot.na és még mindig nem róla szól a Sun,Marca stb)
optimális megoldás,ha egyik sem megy el,mindketten jó formában segítik az újabb scudettohóz a csapatot és 2-2góljukkal valamint Stanko 35méteresével ütjük a Milánt.)
-
R9.
most nem erről van szó hanem hogy hülyeségeket írtál
.Eto o-t én azok közé a zsoldosok közé sorolom akiből simán kinézem,hogy Barca,Inter mezcsókolgatás után beleférne még a Miláné is.
nem is csókolgatta a mezt, pont ezt nyilatkozta hogy mezcsókolgatás helyett ő a pályán fog bizonyítani
és most bizonyít is, úgy játszik bal oldalon mint messi a jobb oldalon csak 5x keményebb bajnokságban
.Eto o-t én azok közé a zsoldosok közé sorolom akiből simán kinézem,hogy Barca,Inter mezcsókolgatás után beleférne még a Miláné is.
nem is csókolgatta a mezt, pont ezt nyilatkozta hogy mezcsókolgatás helyett ő a pályán fog bizonyítani
és most bizonyít is, úgy játszik bal oldalon mint messi a jobb oldalon csak 5x keményebb bajnokságban
- Inter101
Szerintem 2 variáció van: 1. marad ez a felállás(4-2-3-1) és Militot valahogy formába hozzák, lehet hogy jol tenne amugy neki egy kis szünet, ezzel meg az a baj hogy ő nem akarja, mindenesetre ebben az esetben eröltetni kell a szereplését, mert csak igy rud formába lendülni!! 2. Benitez megváltoztatja a felállást és Eto'o is beviszi középre, nem tudom mennyire jo ötlet ez igy, de más variációt nem tudok elképzelni. Azt be kell látni hogy Eto'o most bomba formában van, és a csapat érdeke főleg ha nem jönnek a gólok hogy középen játsszon de az is hogy Milito formába lendüéljön. Az pedig nyilvánvaló hogy nem szabad kirakni a csapatból, eladni meg pláne nem pár rossz meccs után, ez vicc kategoria!!! Benitez találja meg a megoldást ezért fizetik!!!! Érdekes hogy mindenki Militorol beszél, pedig van még egy két játékos aki teljesen formán kivül van vagy egyszerüen nem izlik nekik Benitez, vagy valami más!! Nekem nagyon szembetünő hogy mit engednek meg maguknak a játékosok, ezt nem szabad hagynia, mert komoly bajok lesznek!!! Ha meg átigazolás: én sem tudom elképzelni Kakát az Internél. Én őt többre tartom, és szerintem nem tudna teljes szívéből játszani, ezért kérni fogja hogy ne kelljen az Interhez mennie ezt majdnem biztosra veszem!! Egy jó szélső kéne ha marad a 4-2-3-1, ha nem marad akkor lehet ezt a témát ragozni még bőven.
- versenyszellem
hvmetal írta:nem Téged akartalak kritizálni,hanem a Milito eladásának az ötletét.nem kéne Reálnak lenni,hogy ha beköszönt valakinek egy hosszabb rossz periódus akkor adjuk el.Eto o-t én azok közé a zsoldosok közé sorolom akiből simán kinézem,hogy Barca,Inter mezcsókolgatás után beleférne még a Miláné is.azért a barcából is érdekesen távozott.mindegy,nekem egyáltalán nem szimpatikus.
Militot é abszolút megtudom érteni.tavaly nagyon ment neki,kihajtotta a belét is,jött egy elb.szott vb,pedig addig esélye volt az aranylabdával(ilyen marketingértékkel pedig amivel ő rendelkezik..) aztán új edző,új taktika,bizonyítana,de nem megy,görcsölés,más is odaszólna,persze nem szép.ahhoz,hogy ő jó legyen Sneijder kell.Sneijdernek pedig az a játék,mint tavaly.nem véletlenül halványabb idén.
az álomvilágban él aki azt hiszi egy játékosra lehet építeni egy szezont.utóbbi idők Interére nagy igaz volt,hogy nem csak a csatárok hozták a gólokat.ezt a taktikát úgy érdemes megnézni,ha Eto o nem játszik. Sneijder,Cambiasso,Maicon,Milito +... 0. ennyien nem hinném,hogy formán kívül lennének. Benitez leépíti a csapatot a milán,juve szintjére,ha nem oldja meg ezt a problémát.csak Eto o-ra építeni meg..
Kaká elég érdekes lenne,én nem örülnék neki.oké,hogy visszavágás a milánnak,de jobb lenne ha mi okosabbak lennénk.nem lehet tudni,hogy hogyan menne neki a játék,utóbbi 2-3év már nem az övé
hű, azért lehet hogy én nem értek pár dolgot...
Minden ott kezdődött hogy Mourinho lelépett. innentől kezdve új edző új elképzelések. leépíti a csapatot? ha ez azt jelenti nálad, hogy átépíti, akkor pedig mi a kérdés? nyilván nem Mourinho, milliószor kiveséztük.
Etoo tavaly szó nélkül végighajtotta a szezont, balszélsőként, olykor a balhátvéd posztján. néha Balotelli helyett is védekezett. megtett mindent a csapat sikeréért. idén, egy új edző érkezésekor, felmerül a lehetősége, hogy mivel ő egyébként nem balszélső, hátha játszhatna csatárt is néhanapján...
Benitez pedig elkezdett olyan taktikát építeni, ahol a csapat feljebb játszik, Etoo feljebb játszik stbstb. Etoo kihasználva a csöppnyi esélyét, hogy bebízonyítsa, hogy ő igenis a legjobbfajta középcsatár, elkezdte termelni a gólokat. Mindösze annyi hiba csúszott a dologba hogy eközben Milito nem termelte a gólokat.
Sneijder,Cambiasso,Maicon,Milito +... 0.
ennek most mi az értelme? hogy ők négyen és a többiek idén nullák? ez most komoly? nyilván Etoo szüli a gólokat. nem ad senkisem gólpasszt neki, nem szerez senki labdát, nem nincs védősorunk aki megállítja az ellenfelet? nincs fegyelmezett pontosan játszó csapat, aki ha jobb napot fog ki, elképszető minőségi fölényben játsza végig a meccseit?
Countinho, Sneijder, Etoo, Stanko, Cuchu jjórészt a balszélre helyezve a súlypontot hát komoylan olyan parádés játékokat mutat be, hogy röhögök azon hogy mindenki a Barceloonát imádja, mikor mi is úgy nullázzuk le az ellenfél védelmét, csak kevesebb Messivel. (Maicon, Milito Biabiany, Chivu, Lucio is hozzáteszi ám ehhez sokszor a magáét.)
Itt van egy taktika, amiben posztok vannak, ahol a lehető legjobb formában levő emberek játszanak. persze hogy jöhet hullámvölgy Etoonak is, de azért ahogy tavaly láttuk és ahogy látjuk idén is, az Inter egy CSAPAT.
csak hogy lásd hogy nemcsakebben nem értek egyet: Kaká félév kölcsönnel, opciós joggal a hülyének is megérné. Kaka visszatér Milanoba, megszokott környezet, bizonyíthat, hogy nem felejtett el focizni. A csapat kap egy minőségi irányítót, aki akár csereként beállva sokat lendíthet az előrejátékban (bár Kaká is az a tipus akinek akkor megy ha sokat és jól játszik), sérülesek esetén pedig ki kívánhatna jobb pótlást Sneijder/Coutinho vagy bárki más helyére?
- dellarocco
Asszem én voltam, aki először felvetette Milito(imádom Principe-t) eladását. De én ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy őt 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lehet leültetni a padra. 2. hegedűsnek őt nem fogjuk tudni itt tartani, ő nem egy Cruz, hanem az UEFA-nál a világ jelenlegi legjobb játékosa
. Tényleg az lenne a legjobb, ha Benitez vmi jó taktikát kitalálna 2 csatárra, ahol mind2-en kapu előtt tudnak játszani. Valóban édes problémák
Ha Mou nem számít igazán Kaká-ra, akkor én simán elképzelhetőnek tartom, h idehozzuk. Nem biztos ám, hogy annyira oda van azért a Milanért, amelyik tulajdonképpen akarata ellenére eladta őt-ha jól emlékszem. És ha szeretne még mindig a topon maradni, akkor még a Chelsea-t, MU-t, City-t tudnám elképzelni neki. Olaszországban pedig már bizonyított, + most volt ez a sérülése, sztem simán benne van, hogy angol klub helyett az Intert választaná. Azt viszont én se tudom, hogy szükségünk lenne-e rá, ill., h hogyan kéne felállnia vele a csapatnak
Talán egy 4-2-3-1 ben a az egyik szélső pozícióban? Mennyire tud ill szeret ő védekezni?
Egyébként én szívesen elnézegetném Inter mezben
Amúgy is egy nagyon szimpi játékos 
ui.: kötve hiszem, hogy Kaká-t csere embernek hoznánk
Ha Mou nem számít igazán Kaká-ra, akkor én simán elképzelhetőnek tartom, h idehozzuk. Nem biztos ám, hogy annyira oda van azért a Milanért, amelyik tulajdonképpen akarata ellenére eladta őt-ha jól emlékszem. És ha szeretne még mindig a topon maradni, akkor még a Chelsea-t, MU-t, City-t tudnám elképzelni neki. Olaszországban pedig már bizonyított, + most volt ez a sérülése, sztem simán benne van, hogy angol klub helyett az Intert választaná. Azt viszont én se tudom, hogy szükségünk lenne-e rá, ill., h hogyan kéne felállnia vele a csapatnak
Egyébként én szívesen elnézegetném Inter mezben
ui.: kötve hiszem, hogy Kaká-t csere embernek hoznánk
- mike
Beniteznek ezt a Milito ügyet rutinból rendeznie kellene. Le kéne ülnie vele negyszemközt és megnézni dvd-ről az előző szezonban lőtt góljait, és megint ráhelyezni egy csomó felellősséget.
Bíznia kéne Diegoban, szerintem ennyi lenne a varázsszer.
Nagy idióta ha hagyja elkallódni ezt a zseniális gólvágót
Btw, meggyőződésem hogy az a nyomorék maradona tette tönkre az önbizalmát a vb alatt ....legalábbis ott kezdődött.
Bíznia kéne Diegoban, szerintem ennyi lenne a varázsszer.
Nagy idióta ha hagyja elkallódni ezt a zseniális gólvágót
Btw, meggyőződésem hogy az a nyomorék maradona tette tönkre az önbizalmát a vb alatt ....legalábbis ott kezdődött.
- Nia
pfuuuu
Hát ezt még végigolvasni sem lehet.Ti egy év alatt eladtátok az egész csapatot,és tavalyi Mourinho takarodj-ról még nem is beszéltem.Csak jelzem,mint egykori sportember,senki sincs örökké csúcsformában és a foci csapatjáték.Szóval Eto'o sem lőne egyedül gólokat,még Milito nélkül sem és azt amit Tommy írt már én is írtam.De mindegy ennyi.
- hvmetal
versenyszellem írta:hvmetal írta:nem Téged akartalak kritizálni,hanem a Milito eladásának az ötletét.nem kéne Reálnak lenni,hogy ha beköszönt valakinek egy hosszabb rossz periódus akkor adjuk el.Eto o-t én azok közé a zsoldosok közé sorolom akiből simán kinézem,hogy Barca,Inter mezcsókolgatás után beleférne még a Miláné is.azért a barcából is érdekesen távozott.mindegy,nekem egyáltalán nem szimpatikus.
hű, azért lehet hogy én nem értek pár dolgot...
Minden ott kezdődött hogy Mourinho lelépett. innentől kezdve új edző új elképzelések. leépíti a csapatot? ha ez azt jelenti nálad, hogy átépíti, akkor pedig mi a kérdés? nyilván nem Mourinho, milliószor kiveséztük.
Etoo tavaly szó nélkül végighajtotta a szezont, balszélsőként, olykor a balhátvéd posztján. néha Balotelli helyett is védekezett. megtett mindent a csapat sikeréért. idén, egy új edző érkezésekor, felmerül a lehetősége, hogy mivel ő egyébként nem balszélső, hátha játszhatna csatárt is néhanapján...
Benitez pedig elkezdett olyan taktikát építeni, ahol a csapat feljebb játszik, Etoo feljebb játszik stbstb. Etoo kihasználva a csöppnyi esélyét, hogy bebízonyítsa, hogy ő igenis a legjobbfajta középcsatár, elkezdte termelni a gólokat. Mindösze annyi hiba csúszott a dologba hogy eközben Milito nem termelte a gólokat.
Sneijder,Cambiasso,Maicon,Milito +... 0.
ennek most mi az értelme? hogy ők négyen és a többiek idén nullák? ez most komoly? nyilván Etoo szüli a gólokat. nem ad senkisem gólpasszt neki, nem szerez senki labdát, nem nincs védősorunk aki megállítja az ellenfelet? nincs fegyelmezett pontosan játszó csapat, aki ha jobb napot fog ki, elképszető minőségi fölényben játsza végig a meccseit?
Countinho, Sneijder, Etoo, Stanko, Cuchu jjórészt a balszélre helyezve a súlypontot hát komoylan olyan parádés játékokat mutat be, hogy röhögök azon hogy mindenki a Barceloonát imádja, mikor mi is úgy nullázzuk le az ellenfél védelmét, csak kevesebb Messivel. (Maicon, Milito Biabiany, Chivu, Lucio is hozzáteszi ám ehhez sokszor a magáét.)
Itt van egy taktika, amiben posztok vannak, ahol a lehető legjobb formában levő emberek játszanak. persze hogy jöhet hullámvölgy Etoonak is, de azért ahogy tavaly láttuk és ahogy látjuk idén is, az Inter egy CSAPAT.
csak hogy lásd hogy nemcsakebben nem értek egyet: Kaká félév kölcsönnel, opciós joggal a hülyének is megérné. Kaka visszatér Milanoba, megszokott környezet, bizonyíthat, hogy nem felejtett el focizni. A csapat kap egy minőségi irányítót, aki akár csereként beállva sokat lendíthet az előrejátékban (bár Kaká is az a tipus akinek akkor megy ha sokat és jól játszik), sérülesek esetén pedig ki kívánhatna jobb pótlást Sneijder/Coutinho vagy bárki más helyére?
tavalyi formájához képest Maicon gyenge.rinyál csak,egyszer láttam tőle a megszokott felfutását,cselezést,beadását.Cambiasso a szokotthoz képest sokat hibázik.nekem szemet szúrt már.főleg mióta Capitano sérült.Sneijder is sokkal haloványabb,Militot meg hagyjuk. egy játékosunk van aki bármely edző alatt,bármilyen taktika mellett világklasszisként tud játszani,ez Zanetti. ha pedig megfigyelted nagy csapatok ellen annyire nem vagyunk "barca".3 kemény ellenfél,Atletico,Juve,Róma= 1pont !??? csapat hangulattól függően játszik.elmúlt 4-5meccsen megfigyelhető volt például,hogy kiütöttük a Barit,kikaptunk a Rómától.Kiütöttük a Brémát,x a Juvéval.tavaly is kaptunk ki,ez benne is van.de idény eleji forma ide vagy oda,egy verhető Atletico,gyenge juve és róma ellen szereztünk 1pontot.Róma ellen érdemeltünk volna még egyet.ha a Milán ellen is kikapunk vagy csak x (ne legyen így) akkor gond lesz.ez nem a spanyol bajnokság,hogy a kicsik lefekszenek.
Kaká pedig nem hinném,hogy akkora féreg lenne,hogy ide jönne.akkor inkább Chelsea,már csak Ancelotti miatt is.cserének meg főleg nem
- Tommy
Mondjuk érdekes mindenki militoról írja mijen gyenge a kulcsemberek közül, de Maicon is nagyon rossz idén... Chivuról nem is beszélve, azért ő tavaly hozott egy viszonylag jó átlagot a baloldalon, nem klasszis szintet de nem volt rossz, viszont idén..
Milito ügyet pedig tovább a játékosok topikban vagy "kötetlen beszélgetések az interről" topikban tárgyaljátok.
Milito ügyet pedig tovább a játékosok topikban vagy "kötetlen beszélgetések az interről" topikban tárgyaljátok.
- Süti
hvmetal írta:Kaká pedig nem hinném,hogy akkora féreg lenne,hogy ide jönne.akkor inkább Chelsea,már csak Ancelotti miatt is.cserének meg főleg nem
Nem hiszem hogy ez „féregség” lenne a részéről.
Kakanak el kell döntenie mit akar:
-padozni a Madridban
-visszatérni a bevált ligába
-húskonzervbe daráltatnia magát Angliában
A Milanba visszatérését gyengíti az a tény, hogy a sógorok költik a legtöbbet fizetésekre, még egy ekkora bért nem tudnak kigazdálkodni.(Elég nekik Ibra-Ronaldinho-Pirlo-stb.)
Bármennyire is sokatoknak ellenszenves, de télen jópárszor felmerül majd a Milito-Kaka csereüzlet szvsz.
- jdanika
Kakának nagyon örülnénk jópáran szerintem. Most meg olyat olvastam Maicont adnánk Benzemáért, mert, hogy Maicon azért játszik gyengén mert már a Realba vágyik, Benzemának meg nem megy a Realba és a szurkolóknak se nagyon tetszik. 
- hvmetal
jdanika írta:Kakának nagyon örülnénk jópáran szerintem. Most meg olyat olvastam Maicont adnánk Benzemáért, mert, hogy Maicon azért játszik gyengén mert már a Realba vágyik, Benzemának meg nem megy a Realba és a szurkolóknak se nagyon tetszik.
Benzemát elhozhatnánk kölcsönbe,opciós joggal hátha az olasz foci jobban fekszik majd neki,vagy a mi taktikánk.bár,hogy mennyi a realitás ebben október elején az jó kérdés.azt hittem José majd kihozza belőle amit tud.egy lyon-i Benzema nagy erőssége lehet a csapatnak.elcserélni Maicont Kakára..végül is mindenki jobban járna.Kaká is,hogy lehetőséget kap,Maicon is,hogy lecidázhatja a Madridját amit majd mi megverünk a BL-ben,Real is.nekünk annyi gondunk lesz,hogy a jobboldalról hiányozni fog a lendület.Zanetti marad jobbközépen,Santon mögötte.baloldalunk viszont gyenge.Chivu oda nem jó,ha nem igazolunk oda klasszist Zanettinek lesz a helye.mindenesetre ha Maicon megy fel van adva a lecke Brancának,Beniteznek.Kakának örülnék,de én továbbra sem tartom reálisnak,hogy ő ide jöjjön.annyi pénze a Chelseanek is lesz
- DaNi
hvmetal írta:jdanika írta:Kakának nagyon örülnénk jópáran szerintem. Most meg olyat olvastam Maicont adnánk Benzemáért, mert, hogy Maicon azért játszik gyengén mert már a Realba vágyik, Benzemának meg nem megy a Realba és a szurkolóknak se nagyon tetszik.
Benzemát elhozhatnánk kölcsönbe,opciós joggal hátha az olasz foci jobban fekszik majd neki,vagy a mi taktikánk.bár,hogy mennyi a realitás ebben október elején az jó kérdés.azt hittem José majd kihozza belőle amit tud.egy lyon-i Benzema nagy erőssége lehet a csapatnak.elcserélni Maicont Kakára..végül is mindenki jobban járna.Kaká is,hogy lehetőséget kap,Maicon is,hogy lecidázhatja a Madridját amit majd mi megverünk a BL-ben,Real is.nekünk annyi gondunk lesz,hogy a jobboldalról hiányozni fog a lendület.Zanetti marad jobbközépen,Santon mögötte.baloldalunk viszont gyenge.Chivu oda nem jó,ha nem igazolunk oda klasszist Zanettinek lesz a helye.mindenesetre ha Maicon megy fel van adva a lecke Brancának,Beniteznek.Kakának örülnék,de én továbbra sem tartom reálisnak,hogy ő ide jöjjön.annyi pénze a Chelseanek is lesz
Szerintem Benzemára nincs szükségünk
-----------------JC
Zanetti----Lucio---Samuel----Santon
-Stankovic--Cambiasso--Motta
--------Kaká-----------Sneijder
---------------Eto'o
- Lombardini
Na és Muntari->Gareth Bale cseréhez mit szólnátok. Igaz, hogy "csak" a Daily Mail írta, hogy szó lehet egy cseréről, de ha eljátszunk a gondolattal beláthatjuk nem is lenne rossz ez a transzfer. Bale jó spíler, míg Muntari mehetne fát aprítani Angliába és nem itt baromkodna és gyűjtögetné a lapokat.
- bazsi
Lombardini írta:Na és Muntari->Gareth Bale cseréhez mit szólnátok. Igaz, hogy "csak" a Daily Mail írta, hogy szó lehet egy cseréről, de ha eljátszunk a gondolattal beláthatjuk nem is lenne rossz ez a transzfer. Bale jó spíler, míg Muntari mehetne fát aprítani Angliába és nem itt baromkodna és gyűjtögetné a lapokat.
egy szó: BOMBAÜZLET!!!!!!!!
- Abel15
Jól látod DaNi!Nekem is ez a véleményem!Befürödtek Benzemával,most meg megakarnak szabadulni tőle.Kenjék a hajukra.Összetévesztik az Intert a "szemétládával"!!!
Káká,.....az már igen 
- jdanika
Stankov írta:Hoppá!olvastam én is meg azt is h a Milan is beszállt a versenybe,de tekintve h Ibráért fix összeget ki kell csengetniük és ahogy tudom Robinhoval is ez a szitu akkor az egykori kedvencre nem lesz pénzük,ami minket illet kíváncsi leszek h ez az esetleges transzfer akár még Sneijder Manchesterbe költözését is elősegítheti aminek persze nem örülnék de így erre (is) lenne esély
Ááá kizártnak tartom, hogy Sneijder itt haggyon bennünket,volt az a nyilatkozata, hogy örökre itt maradna .... Ha nem vesznek össze Benítezzel vagy valami. Biztos vagyok a maradásába de Kaká simán játszhatna szélen.
Valahogy így:
------------César-------------
Santon-Samuel-Lúció-Zanetti
----Cambiaso-Mariga---------
---------Sneijder--------------
-- Kaká-------------Pandev---
----------- -Eto'o--------------
-
Injoc
DaNi írta:-----------------JC
Zanetti----Lucio---Samuel----Santon
-Stankovic--Cambiasso--Motta
--------Kaká-----------Sneijder
---------------Eto'o
Ez a felállás mármint a karácsonyfa nagyon szimpatikus..a középpálya labdabiztos..jól passzoló..a támadó szekció gyors lenne és technikás...talán a védelem lenne kicsit érdekes..ha Maicon elmenne Glen Johnsont el tudnám képzelni a helyén..márcsak a dinamizmusa és a Pool jelenlegi gyengélkedése miatt is
- PellerG
A mai Gazzetta Muntari-Barzagli cseréről ír a Wolfsburggal. Én simán aláfirkantanám
- sorger=giallo
Hm, ez érdekes... Egy az egyben menne a csere, vagy esetleg valamennyi pénz is mozogna közben?
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- internaZIOnaLe
Azt olvastam, hogy BEJELENTKEZTÜNK SCHWEINSTEIGER-ért!!!
Gyűlölöm az összs német focistát, de ő nálam kivétel! Szimpatikus és nagyon jó játékosnak tartom!
JÖHETNE!!!!
Elvileg Moratti van rámoccanva, Benitez nem kérte őt.... nyilván tudna vele mit kezdeni, ha az öreg leigazolná nekünk!
Gyűlölöm az összs német focistát, de ő nálam kivétel! Szimpatikus és nagyon jó játékosnak tartom!
JÖHETNE!!!!
Elvileg Moratti van rámoccanva, Benitez nem kérte őt.... nyilván tudna vele mit kezdeni, ha az öreg leigazolná nekünk!
- BandInter
Ezt hogy Benitez leépíti az Intert hagyjuk már... Ahogy ez a csapat idén játszik az kezd a Barcához hasonlítani. Pár hónap kevés ahhoz hogy összecsiszoltan játszon mindenki! Benitez azt mondta labdatartós feltolt védelmű támadófocit játszat. Talán jól fogalmaztam...
Nos ehhez fordulóról fordulóra egyre közelebb állunk. Minden meccsen vannak periódusok amikor látszik ez de még sok a hiba a "szerkezetben". Itt elsősorban a védelmi hibákra gonolok de az is tény hogy egyelőre még sok helyzetet hagyunk ki. Miről is beszélek?? Inter-Juve labdatartás: 62-38 %-ban mérve.
Milito eladás dolgot most így visszanéztem... Ez fel lett fújva. Senki nem akarta eladni csak ugye most nem megy neki és 1-2 ember ezt megemlítette, megoldásként a padoztatást javasolta. Erre jött ugye a válasz hogy aki tavaly megnyert mindent nekünk azt nem lehet padoztatni. És ugye itt képbe jött a nyári talgatózás hogy megy a Realba vagy sem. Na valami ilyen úton módon alakúlt ki a Milito eladási vita.
Milito eladás dolgot most így visszanéztem... Ez fel lett fújva. Senki nem akarta eladni csak ugye most nem megy neki és 1-2 ember ezt megemlítette, megoldásként a padoztatást javasolta. Erre jött ugye a válasz hogy aki tavaly megnyert mindent nekünk azt nem lehet padoztatni. És ugye itt képbe jött a nyári talgatózás hogy megy a Realba vagy sem. Na valami ilyen úton módon alakúlt ki a Milito eladási vita.
- BandInter
Rövid hírek:
Sneijder azt nyilatkozta rövid a szerződése amit hamarosan megújítanak. 2015ig szól majd. Még néhány pontban vannak kérdések amiket egyeztetnek és kész. És még annyit mondott: Real Madrid?? Ebben a világban biztos nem!
Középpályán Xabi Alonso, Lucas Leiva és a már említett Schweini neve merűlt fel.
Csatárnak felmerűlt a Bayernt elhagyni kívánó Klose. Valamint Benzema a Realból. Állítólag Madridban engednék Kakát is és Benzemát is de cserébe Maiconért ragaszkodnak.
Szó van Muntari Barzagli cseréről.
Állítólag Bale is képbe van... Vele kapcsolatba annyi hogy Mourinho azt mondta nem érdekli. És így előtérbe kerűltünk.
Kakaval kapcsolatba nyilatkozott Capitano is és Stanko is... Mindketten örülnének az érkezésének és szívesen fogadják a San Siro másik öltözőjébe...
Aztán a végére hagytam egy érdekes hírt. Ebben Messi szerepel. Ugye köztudott hogy Moratti talán legnagyobb kedvence a kis argentín. Moratti és felesége Matera tartományba látogattak és valami sétánál kisérték őket szúrkolók. Az egyikük egy januári ajándékot kért... Mire Moratti: "Oké megígérem Messit!" Ezt viccnek szánta az elnök úr de néhány újság már "nyomoz" hogy van-e valóságalapja.
Véleményem szerint Messi jó pár évig még gránátvörös-kékben parádézik... De talán majd egyszer....
Sneijder azt nyilatkozta rövid a szerződése amit hamarosan megújítanak. 2015ig szól majd. Még néhány pontban vannak kérdések amiket egyeztetnek és kész. És még annyit mondott: Real Madrid?? Ebben a világban biztos nem!
Középpályán Xabi Alonso, Lucas Leiva és a már említett Schweini neve merűlt fel.
Csatárnak felmerűlt a Bayernt elhagyni kívánó Klose. Valamint Benzema a Realból. Állítólag Madridban engednék Kakát is és Benzemát is de cserébe Maiconért ragaszkodnak.
Szó van Muntari Barzagli cseréről.
Állítólag Bale is képbe van... Vele kapcsolatba annyi hogy Mourinho azt mondta nem érdekli. És így előtérbe kerűltünk.
Kakaval kapcsolatba nyilatkozott Capitano is és Stanko is... Mindketten örülnének az érkezésének és szívesen fogadják a San Siro másik öltözőjébe...
Aztán a végére hagytam egy érdekes hírt. Ebben Messi szerepel. Ugye köztudott hogy Moratti talán legnagyobb kedvence a kis argentín. Moratti és felesége Matera tartományba látogattak és valami sétánál kisérték őket szúrkolók. Az egyikük egy januári ajándékot kért... Mire Moratti: "Oké megígérem Messit!" Ezt viccnek szánta az elnök úr de néhány újság már "nyomoz" hogy van-e valóságalapja.
Véleményem szerint Messi jó pár évig még gránátvörös-kékben parádézik... De talán majd egyszer....
- vaskalap
Valahogy én is igy vagyok vele,nem szeretem a németeket,de Schweinsteiger az más!internaZIOnaLe írta:Azt olvastam, hogy BEJELENTKEZTÜNK SCHWEINSTEIGER-ért!!!![]()
![]()
![]()
- Gabosska
- Kapcsolat:
http://www.sport.ro/italia/messi-si-sch ... milan.html
Az olasz valamint a román sajtó is leadta azt, amit mondtál Messivel kapcs. Csak még azt is írják, hogy Messi Milánóban vacsorázott...
Az olasz valamint a román sajtó is leadta azt, amit mondtál Messivel kapcs. Csak még azt is írják, hogy Messi Milánóban vacsorázott...
- Komax
Alonso és Schweinsteiger a télen szerintem biztos hogy jönnek. BLben nem is léphetnének pályára. Kaká pletykát meg jó melegen tartják, én úgy vagyok vele hiszem ha látom.BandInter írta:Középpályán Xabi Alonso, Lucas Leiva és a már említett Schweini neve merűlt fel.
Benzemaról csak annyit, hogy pár éve az akkori fórumozok nagy része az Interbe hozta volna, most meg megy a nagy ellenállás.
- internaZIOnaLe
[/quote]Alonso és Schweinsteiger a télen szerintem biztos hogy jönnek. [/quote]
Ezt miből gondolod? Télen nem szoktak ekkora nevek eligazolni, főleg nem olyanok akik alapemberek a csapatuknál!
Ha jön is valaki..... tuti hogy nem ez a két személy lesz... FŐLEG NEM EGYSZERRE!!! Alonso jó játékos és a német is, de azon a poszton amúgy is jók vagyunk. Mondjuk ők mélységi irányítók... tehát éppen elférnének, de egy szélső támadó kellene... nem feltéltenül a középpálya közepét kell erősíteni!
Ezt miből gondolod? Télen nem szoktak ekkora nevek eligazolni, főleg nem olyanok akik alapemberek a csapatuknál!
Ha jön is valaki..... tuti hogy nem ez a két személy lesz... FŐLEG NEM EGYSZERRE!!! Alonso jó játékos és a német is, de azon a poszton amúgy is jók vagyunk. Mondjuk ők mélységi irányítók... tehát éppen elférnének, de egy szélső támadó kellene... nem feltéltenül a középpálya közepét kell erősíteni!
-
BlueSky
Messi,Schweinsteiger,Kaka,Alonso,Benzema....na na na,realitás talaján kéne maradni,föleg az elsö 3 név miatt is.
Messiröl már én is olvastam még jó pár éve,Zanetti csábitgatta,és azt mondta talán majd egyszer...Micsoda sztár lenne,Ronaldo után egy igazi csoda!!
Még régen talán 5-6 éve C.Ronaldo-Adriano cseréröl volt szó,akkor,hogy ellene voltam de igy utolag nem lett volna rossz.
Szoval ami reálisabb:Barzagli? Akkor Ranocchia hova jönne? Inkább ö jöjjön most télen!
Ranocchia,Andreoli,Bocchetti,Bolzoni,Siligardi,Pascoli,Aquillani,Aquafresca-na jó,ebböl páran
Maicon meg ha ilyen unott lesz akkor menjen nincs harag. Santon potolja.
Liverpool most sebezhetö lenne szerintem. Gerrard? Torres csak ha Milito menne.
Na szoval Messiröl még nem merek álmodozni,Kakarol meg nem akarok.
Schweini,Benzema,Robben?,Ranocchia. Öket várnám. Meg a Barcas Bojant tudnám még elképzelni,itt játszhatna is talán. Bár ha Milito megtáltosodik és Eto'o hozza ezt a formát,esetleg Benzema is jönne vagy akárki ugy már felesleges lenne.
Messiröl már én is olvastam még jó pár éve,Zanetti csábitgatta,és azt mondta talán majd egyszer...Micsoda sztár lenne,Ronaldo után egy igazi csoda!!
Még régen talán 5-6 éve C.Ronaldo-Adriano cseréröl volt szó,akkor,hogy ellene voltam de igy utolag nem lett volna rossz.
Szoval ami reálisabb:Barzagli? Akkor Ranocchia hova jönne? Inkább ö jöjjön most télen!
Ranocchia,Andreoli,Bocchetti,Bolzoni,Siligardi,Pascoli,Aquillani,Aquafresca-na jó,ebböl páran
Maicon meg ha ilyen unott lesz akkor menjen nincs harag. Santon potolja.
Liverpool most sebezhetö lenne szerintem. Gerrard? Torres csak ha Milito menne.
Na szoval Messiröl még nem merek álmodozni,Kakarol meg nem akarok.
Schweini,Benzema,Robben?,Ranocchia. Öket várnám. Meg a Barcas Bojant tudnám még elképzelni,itt játszhatna is talán. Bár ha Milito megtáltosodik és Eto'o hozza ezt a formát,esetleg Benzema is jönne vagy akárki ugy már felesleges lenne.
- mike
BlueSky írta:Messi,Schweinsteiger,Kaka,Alonso,Benzema....na na na,realitás talaján kéne maradni
Jaja, ezek közül max Kaka megszerzése reális, ő is akkor lenne igazán jó ha nem lép pályára a BL-ben.
Nem hinném hogy Messit vagy Alonsot meg tudnánk venni - persze álmodozni lehet
Muntarit el kell adni, cserélni (Bale,Barzagli).
- sorger=giallo
Természetesen egy szó sem igaz az egészből, de ha mégis, akkor sem kell nekünk Messi! Van egy Coutinho nevű kis cselezőgépünk, aki 2-3 éven belül remélhetőleg feledteti a világgal az apró termetű argentin oroszlánt
.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Messi Moratti nagy kedvence, ezt többször mondta már, ezért hozza fel a sajtó pletyka szinten hátha beletrafálnak egyszer.
Jelenleg kb semmi esély rá, rengeteg pénz is lenne. Azt viszont el tudom képzelni, hogy mondjuk 2-3 év múlva amikor Ő még mindig tök fiatal lesz lelépne onnan és akkor Moratti biztos lecsap rá. 
- Gabosska
- Kapcsolat:
Cupi írta:Messi Moratti nagy kedvence, ezt többször mondta már, ezért hozza fel a sajtó pletyka szinten hátha beletrafálnak egyszer.Jelenleg kb semmi esély rá, rengeteg pénz is lenne. Azt viszont el tudom képzelni, hogy mondjuk 2-3 év múlva amikor Ő még mindig tök fiatal lesz lelépne onnan és akkor Moratti biztos lecsap rá.
Ha jól tudom, 120 misi a kivásárlási ára...annyit nem ér meg...abból el lehet hozni Benzemát, Sweint, Balet és Kákát (ha beleszámoljuk a hulladékaink -Muntari-) eladási értékét...
- BandInter
Moratti se gondolta komolyan nyilván... Igen valami vacsorát olvastam én is. Méghozzá Lavezzivel vacsorázott. Legalábbis ezt olvastam én. Nem is ez lesz a tél igazolása az tuti. De nem baj hogy cikkeznek róla évente! Talán belebeszélik Messibe a váltást(pár év múlva)
Nah a Milito kérdés most SAJNOS(!) eldőlt 1 hónapig nem játszhat. Én bízom benne hogy tud pihenni és visszatérésével lendületbe jön!
Nah a Milito kérdés most SAJNOS(!) eldőlt 1 hónapig nem játszhat. Én bízom benne hogy tud pihenni és visszatérésével lendületbe jön!
- Cupi
Gabosska írta:Ha jól tudom, 120 misi a kivásárlási ára...annyit nem ér meg...abból el lehet hozni Benzemát, Sweint, Balet és Kákát (ha beleszámoljuk a hulladékaink -Muntari-) eladási értékét...
Persze, hogy sok, ezért is írtam, hogy esélytelen, de mondjuk évek múlva ha Messi is lépni szeretne akkor nem 120 milláért fogják eladni, jóval kevesebbért. De ez még messze van, mostanában tuti nem fog lelépni.
Teljesen jó lenne mos Káká is meg Sweini is.
- mike
BandInter írta: Igen valami vacsorát olvastam én is. Méghozzá Lavezzivel vacsorázott.
Nálam pont Lavezzi lenne az elsőszámú célpont a télen.
Gólerős, kib. gyors, szélen is jó, pont ide való
- Lombardini
Évek óta tart ez a Messi mese. Tény, hogy az öreg Moratti kedvence de nem hiszem, hogy mostanában látni fogjuk a kis Maradonát Inter mezben. A sajtónak muszáj mindig pengetnie valamit. Tény, hogy a téli igazolásban kell majd mozgósítani valami transzfert mert igencsak nincs normális padunk. Hihetetlen sok a sérültünk, főleg, hogy most Sneider is beállt közéjük, és igazi minőségi helyettes nincs minden poszton. Lehet, hogy a nyári spórolás a Fair Play jegyében nem is volt olyan jó ötlet.
- Komax
Alonso és Schweinsteiger a télen szerintem biztos hogy jönnek. [/quote]internaZIOnaLe írta:
[/quote]
ufff.. most nézem hogy mit is írtam
- Tommy
mike írta:BandInter írta: Igen valami vacsorát olvastam én is. Méghozzá Lavezzivel vacsorázott.
Szélre tökéletesen beleillene, de azért gólerősnek erős túlzás nevezni 3 szezon alatt rugott vagy 15 gólt, de nincs ezzel semmi baj, mert ő inkább visszavont/szélső támadó és nem center.
- Stankov
Még van idő az átigazolási szezon kezdetéig sztem nagyban fog függni h jön-e valaki Biabiany teljesítményétől ill h Pandev magára talál-e
- mike
Tommy írta:mike írta:BandInter írta: Igen valami vacsorát olvastam én is. Méghozzá Lavezzivel vacsorázott.
Szélre tökéletesen beleillene, de azért gólerősnek erős túlzás nevezni 3 szezon alatt rugott vagy 15 gólt, de nincs ezzel semmi baj, mert ő inkább visszavont/szélső támadó és nem center.
Tényleg több gólra emlékeztem,de utána néztem:
95 meccs / 23 gól + 29 gólpassz a Serie A mutatója - ez tök jó
Kicsit Recobára emlékeztet amúgy, csak jobblábas
-
R9.
lavezzinek nagyon örülnék, jó lenen szélen nagyon