A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Egyértelmü, hogy Cou. egy zseniális játékos, de nem vezér tipus. Neki az kellett,hogy legyenek megfelelö társai. Most ez megvan.
-
RenciDavid
zsizsi14 írta:Festa írta:PellerG írta:Első lépésnek nem rossz: "UFFICIALE - Branca non è più il Dt "
De Ausilio nem maradhat ekkora hatáskörrel semmiképp, különben nem léptünk előre.
És Fassone ha nem intézi a stadionprojektet, konkrétan semmi értelme, hogy itt legyen.
A szurkolók sosem fogják elfogadni a Juve múltja (jelene?) miatt.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... one-141879
Jogos,nem csak Brancát hanem a másik amatőrt ízé szabotőrt is ki kell rúgni,de páros lábbal.
Szerintem addig nem fogja kirúgni, amíg meg nincs az új ember (biztosan) arra a posztra.
A friss hírek szerint nem jön új ember Branca helyére hanem Ausilio veszi át a munkáját. A hírek szerint ez már meg is történt és Vidic az első igazolása Ausilionak.
- Komax
Ez is csak azt támasztja alá, hogy a keretünk gyenge. Miért gyenge a keretünk? mert tucatjátékosokat sikerült csak szerezni. Miért csak tucatjátékosokat sikerült csak szerezni? mert vezetőink üzleti érzéke szar, sorra kötötték a közepes játékosokkal a nagy fizetésű szerződéseket. pl.: Forlan, továbbá nincs pénz a kasszában. Miért nincs pénz a kasszában? mert nagyon eladósodott a klub. Sorolhatnánk estig, miért tartunk itt. Minden összefügg. Thohirral talán megkezdődik az új fundamentumokra épülő Inter sikeressége. A tradíciókat nem kell felrúgni, de ezt a begyöpösödött olasz mentalitást /túlzott emóciók a klubvezetésnél, azaz az érzelmek győznek az ész érvek helyett/ remélem a hátunk mögött hagyjuk.versenyszellem írta:PellerG írta:
-Coutinhon látszott világosan, nem az olasz az ő terepe, nincs tere, nincs lehetősége alkotni, itt egyértelműen szenvedett.
Hiába linkelgetnék videót róla hetente a Liverpoolból, attól itt még ugyanazt hozná a mai napig is, amit láttunk.
De sajnos Kovacicnál is fennáll teljesen ugyanez az eset. Mintha ugyanaz történne meg ismét.
![]()
mi a f@sz, nagyobbak az angol pályák?
ma nézegettem ezt a 'Pool - Arsenal 5-1-t.
úgy érzem Coutinhonak csak annyi kell, kellett, hogy legyenek mögötte, mellette labdaszerző középpályások és előtte, mellette kiugrásra kész csatárok.
- Süti
Strama megint az utánpótlásunkban dolgozik??
- PellerG
Süti írta:Strama megint az utánpótlásunkban dolgozik??
Nyár óta nincs munkája.
Ificsapatnál már nem akarna edzősködni, Moratti felajánlotta neki májusban.
- alwin91
Lemaradtam az utóbbi időben pár hírről. Az igaz, hogy Brancát hivatalosan kibaszták és, hogy Ausilio lesz ezentúl mindenért felelős? o.O
- PellerG
alwin91 írta:Lemaradtam az utóbbi időben pár hírről. Az igaz, hogy Brancát hivatalosan kibaszták és, hogy Ausilio lesz ezentúl mindenért felelős? o.O
Egyelőre igen, Fassonéval kiegészülve.
Én őszintén mondom, ezzel semmit sem lépünk előre Brancához képest.
Nagyon bízom abban, hogy legkésőbb nyáron jönni fog egy sportigazgató, és csak addig, ideiglenes jelleggel vette át Ausilio.
Leírtuk sokszor, pontokba szedtük, mióta ő lett Branca társa, azóta tart ez az ámokfutás.
Ez nem tartható.
A lapok folyamatosan írják a neveket, Leonardo, Sabatini, stb.
Kizártnak tartom, hogy akármelyik riválistól átjöjjön hozzánk valaki (Sabatini, Bigon, Prade), de egy Leonardora, vagy a mostanában szóban forgó nevekre lehet esély szerintem a nyáron/nyárig.
A hírek szerint Vidic Thohir ötlete volt, mivel az MU nagyon népszerű az Ázsiai piacon, mi meg nem titkoltan oda szeretnénk betörni.
Ehhez tartaná jó pontnak Vidicet Thohir, aki 8 éve meghatározó tagja volt az MU-nak.
De állítólag Evra is képben van hasonló okok miatt (szerződése is lejár), és ma Sagna is bejelentette az Arsenalnál, hogy nem fog hosszabbítani a szezon végén. Akár mi is képben lehetünk...Úgy tűnik opció lehet nálunk ez a lejáró szerződésű rutinos (öreg?) vonal.
- PellerG
Összeszedegették az elmúlt napokban a 12 év után távozó Branca 10-10 pozitív és negatív ténykedését:
Pozitív:
-Mourinho érkezése
-Ibra-Eto'o+pénz csere
-Cambiasso ingyen
-Figo ingyen
-Maicon leigazolása/felfedezése
-Julio Cesar leigazolása
-A Milito-Motta duó megvétele
-Lucio elhozása a Bayernből
-Sneijder leigazolása 15 M-ért, kis híján aranylabdás szezont hozott rögtön
-Samuel megszerzése/újrafelfedezése a Realból
Negatív:
-A Triplázás után nem engedtünk el senki, hosszabbítottak mindenkivel, ebbe belerokkantunk
-A Carini-Cannavaro csere a Juvéval
-A Quaresmával való mellényúlás 24.5 M-ért
-Eto'o-t Forlannal akarta pótolni csatárposzton
-Alvaro Pereira, akin kerek 10 M-s bukta van
-Amantino Mancini leigazolása, aki végig motiválatlan volt, 14 M-ért jött
-David Suazo 13.5 M-ért
-Van der Meyde megvétele
-Jeremy Brechet 6 M-ért...
-A Guarín-Vucinic csere, amiben még neki is szerepe volt/lett volna
Itt szerintem még kimaradtak olyan örökzöldek, mint:
-Ranocchia 18.5 M-ért
-Pazzini 18 M-ért
-Silvestre összesen 8 M-ért
-szuper-Jonathan
-Rocchi, Schelotto, Kuzma hármasfogat tavaly januárban
-Milito 5 M-t keres még idén is!
-Stankovic tavaly 3 meccsre kapott 3 M-t
-Benítez idehozatala
-Gasperini is az ő javaslatára érkezett hozzánk
Pozitív:
-Mourinho érkezése
-Ibra-Eto'o+pénz csere
-Cambiasso ingyen
-Figo ingyen
-Maicon leigazolása/felfedezése
-Julio Cesar leigazolása
-A Milito-Motta duó megvétele
-Lucio elhozása a Bayernből
-Sneijder leigazolása 15 M-ért, kis híján aranylabdás szezont hozott rögtön
-Samuel megszerzése/újrafelfedezése a Realból
Negatív:
-A Triplázás után nem engedtünk el senki, hosszabbítottak mindenkivel, ebbe belerokkantunk
-A Carini-Cannavaro csere a Juvéval
-A Quaresmával való mellényúlás 24.5 M-ért
-Eto'o-t Forlannal akarta pótolni csatárposzton
-Alvaro Pereira, akin kerek 10 M-s bukta van
-Amantino Mancini leigazolása, aki végig motiválatlan volt, 14 M-ért jött
-David Suazo 13.5 M-ért
-Van der Meyde megvétele
-Jeremy Brechet 6 M-ért...
-A Guarín-Vucinic csere, amiben még neki is szerepe volt/lett volna
Itt szerintem még kimaradtak olyan örökzöldek, mint:
-Ranocchia 18.5 M-ért
-Pazzini 18 M-ért
-Silvestre összesen 8 M-ért
-szuper-Jonathan
-Rocchi, Schelotto, Kuzma hármasfogat tavaly januárban
-Milito 5 M-t keres még idén is!
-Stankovic tavaly 3 meccsre kapott 3 M-t
-Benítez idehozatala
-Gasperini is az ő javaslatára érkezett hozzánk
- Stankov
1-2 dologról azért nem ő tehet.Pl V.D Meyde nagyon jó szezont futott előtte,RQ isten király volt a Portoba,Forlanba is volt ráció hogy lehet benne még 1-2 jó szezon.
Tehát a negatívok közé raknék inkább PellerG örökzöldjeiből néhányat
- Cupi
PellerG írta:A Carini-Cannavaro csere a Juvéval
Erről szerintem nem Ő tehet, Moggi keze volt benne, vastagon. Kikényszerítette....
- tomika431
Cupi írta:PellerG írta:A Carini-Cannavaro csere a Juvéval
Erről szerintem nem Ő tehet, Moggi keze volt benne, vastagon. Kikényszerítette....
háát van benne valami...
- Campione
PellerG írta:[...]
Ezzel nem örök elégedetlen vagyok, hanem egy olyan vezetőséget szeretnék végre látni, akik okos, átgondolt, értelmes döntéseket hoznak, és nem saját magunk alatt vágjuk a fát ezekkel a döntésekkel.
És ha az edzőnek vennénk meg játékosokat, akiket ő kér, ha olyan edző jönne, aki a mai modern taktikákkal képzeli el a csapatot, ha a vezetőségbe olyan sportigazgató kerülne, akinél végre látszódna bármi nemű értelem, de én még akkor is fújnám a magamét, igen, az örök elégedetlenkedés lenne.
Azt gondolom amíg ezek a dolgok fennállnak, nem jogtalan ha nem tetszik a rendszer.
Amíg fönt nincs rend, lejjebb miért lenne? Ez a rendszer meg nekem nem 1-2 hete nem tetszik, hanem a BL-győzelem óta eltelt lassan 4 éve alapozták meg alaposan azt, hogy így érezzem a dolgokat.
Szeretném ha érkezne egy értelmes, agyas, szimpatikus sportigazgató, és lenne egy olyan edzőnk, akivel modern taktikás focit játszanánk, és nem az önszivatós 3 védőset.
Én ebben bízom
Nagyjából ugyanaz akkor a véleményünk, csak bennem már felcsillant a remény szikrája, hogy - az általad is leírt - vezetőségi változások meglesznek. Én elhiszem, hogy a szimbolikus cselekedetek (Vuicinic-Guarin csere megakadályozása, Branca menesztése, Hernanes idehozatala) vagy egy mélyen rejtőző koncepciót takarnak, csak egyenlőre a háttérmunka folyik.
Csak azt láttam - és ezt már többször is -, hogy egymást hergeljük bele a morcosságba, csalódottságba. (persze az is bebizonyosodott többször is, hogy én meg túl optimista voltam)
Csak nekem tűnik fel ott összefüggés, hogy Branca helyére nem hoznak senkit, és várhatóan Zanetti szögre akasztja a cipőt, és a pletyka szerint igazgatói poszt vár rá?
- Campione
Valahol olvastam, hogy az a gond Mazza Interével, hogy Mazza futball képe alapvetően 3-5-2, gyors támadásokkal és visszazárással. A gond csak az, hogy Johhny-n kívül senki sem elég gyors. (hopp és itt is az összefüggés, Johhny csillogására)
Ez nekem sokmindent megmagyaráz.
A középpályánk egy része kifejezetten lassú (Cambi, Kuzma). Ezért került ki Rano is a pikszisből.
Van még egy érdekes cikk, hogy mi Mazzari Interébe milyen elem hiányzik, Hamsik analógiáján Matát emlegetik, de talán ezért került ide Hernanes?
http://bleacherreport.com/articles/1921 ... in-january
Ez nekem sokmindent megmagyaráz.
A középpályánk egy része kifejezetten lassú (Cambi, Kuzma). Ezért került ki Rano is a pikszisből.
Van még egy érdekes cikk, hogy mi Mazzari Interébe milyen elem hiányzik, Hamsik analógiáján Matát emlegetik, de talán ezért került ide Hernanes?
http://bleacherreport.com/articles/1921 ... in-january
- Campione
Stankov írta:1-2 dologról azért nem ő tehet.Pl V.D Meyde nagyon jó szezont futott előtte,RQ isten király volt a Portoba,Forlanba is volt ráció hogy lehet benne még 1-2 jó szezon.
Forlánban volt ráció, egy évvel korábban. Amikor mi leigazoltuk, akkor jól láthatóan leszállóágban volt, fél év alatt két gól, az utolsó atleticós meccsein már csak csere volt, vagy az sem.
A kedves vezetőink csodás balfaszságáról már meg is feledkeztetek, hogy Forlán nem játszhatott a BL csoportköreibe
- Süti
PellerG írta:Úgy tűnik opció lehet nálunk ez a lejáró szerződésű rutinos (öreg?) vonal.
A fiatalítás jegyében.
Úgy tűnik az átigazolási politikánkban nem lesz változás, jönnek a nagy nevek, meg a nyugdíjasok.
- Festa
Süti írta:PellerG írta:Úgy tűnik opció lehet nálunk ez a lejáró szerződésű rutinos (öreg?) vonal.
A fiatalítás jegyében.![]()
Úgy tűnik az átigazolási politikánkban nem lesz változás, jönnek a nagy nevek, meg a nyugdíjasok.
Most kire gondolsz? Vidicre?
- Süti
Festa írta:Most kire gondolsz? Vidicre?
Többek között, de látszik hogy a fiataloknak itt esélyük sem lesz.
Vidic jó védő, de nem is tudom mióta nem játszik rendszeresen a MU-ban, egy újabb leszállóágban lévő játékos, akivel majd meghódítja Thohir Ázsiát, ennyi erővel Chivu-val is be lehetne törni az ázsiai piacokra.
- versenyszellem
Süti írta:Festa írta:Most kire gondolsz? Vidicre?
Többek között, de látszik hogy a fiataloknak itt esélyük sem lesz.
Vidic jó védő, de nem is tudom mióta nem játszik rendszeresen a MU-ban, egy újabb leszállóágban lévő játékos, akivel majd meghódítja Thohir Ázsiát, ennyi erővel Chivu-val is be lehetne törni az ázsiai piacokra.
Miért, ő annyira népszerű arrafelé?
- Süti
versenyszellem írta:Miért, ő annyira népszerű arrafelé?
Lövésem sincs, gondolom a MU-s múltját akarja Thohir meglovagolni.
Előbb azért le kellene igazolni.
- tomika431
Nekem van egy olyan érzésem,hogy Branca helyett nem hozunk senkit hanem Zanettit helyezzük valamilyen funkcióba,hisz nyáron úgyis befejezi.
- versenyszellem
Süti írta:versenyszellem írta:Miért, ő annyira népszerű arrafelé?
Természetesen Chivura kérdeztem. Vidiccsel tisztában vagyok. csak holhoztad hogy ennyi erővel Chivuval kéne próbálkozni
- Süti
versenyszellem írta:Süti írta:versenyszellem írta:Miért, ő annyira népszerű arrafelé?
Természetesen Chivura kérdeztem. Vidiccsel tisztában vagyok. csak holhoztad hogy ennyi erővel Chivuval kéne próbálkozni
Csak ironizáltam...
- Stankov
Milan elleni meccs kapcsán kérdezték Simeonét,azt mondta nagyon örül hogy az Inter szurkolók szeretnék őt ez is azt jelzi hogy jól végzi a dolgát.Nem zárkózik el egy lehetséges edzői poszttól nálunk,de most jól érzi magát Madridba.
Nagyon remélem hogy ha nyáron nem is de jövőre ő lesz a kispadon.Addig lejár Mazza szerződése is,sztem Thohir addig úgy is hagyja Mazzát amíg nem rendeződik a klub anyagi helyzete ami elképzelhető hogy eltart még a következő szezonba is.Addig meg felesleges más edzőt ide hívni ha nincs meg az új csapat építéshez megfelelő anyagi háttér.
Nagyon remélem hogy ha nyáron nem is de jövőre ő lesz a kispadon.Addig lejár Mazza szerződése is,sztem Thohir addig úgy is hagyja Mazzát amíg nem rendeződik a klub anyagi helyzete ami elképzelhető hogy eltart még a következő szezonba is.Addig meg felesleges más edzőt ide hívni ha nincs meg az új csapat építéshez megfelelő anyagi háttér.
-
R9.
Stankov írta:Milan elleni meccs kapcsán kérdezték Simeonét,azt mondta nagyon örül hogy az Inter szurkolók szeretnék őt ez is azt jelzi hogy jól végzi a dolgát.Nem zárkózik el egy lehetséges edzői poszttól nálunk,de most jól érzi magát Madridba.
ezt hol olvastad?
- interfan
R9. írta:Stankov írta:Milan elleni meccs kapcsán kérdezték Simeonét,azt mondta nagyon örül hogy az Inter szurkolók szeretnék őt ez is azt jelzi hogy jól végzi a dolgát.Nem zárkózik el egy lehetséges edzői poszttól nálunk,de most jól érzi magát Madridba.
ezt hol olvastad?
Igen ezt nyilatkozta Simeone a Rai és a Gazzettanak is.
Szó szerint azt mondta, egy nap az Inter edzője leszek.
Imádja az Inter szurkolókat, csodálatos időt töltött itt.
És nagyon boldog hogy szeretnénk őt edzőnek.
De jelenleg hosszútávra tervez Madridba.
Jelen pillanatban Simeone nagyobb fogás lenne mint Mou.
Sőt a lehető legnagyobb lenne.
De az biztos, hogy még 3-4 évig Madridban marad.
Csak akkor távozna onnan max, ha jönne egy PSG/Monaco 10m-s fizetési ajánlat.
Nekünk itt edzőre nyáron, talán-talán Prandellire van esély.
Akit szintén támogatnék.
Vagy még esetleg AVB.
- Stankov
interfan írta:De az biztos, hogy még 3-4 évig Madridban marad.
Csak akkor távozna onnan max, ha jönne egy PSG/Monaco 10m-s fizetési ajánlat.
.
Azért annyira nem biztos.Igaz "csak" Mazzát tudom példaként felhozni.Semmi,de az ég világon semmi nem indokolta hogy ide jöjjön Nápolyból.Imádták,pénze is lett volna igazolni,bl szereplés+ bajnok esélyesek lettek volna.
Nem lehet tudni,ha nem sikerül letaszítania a két nagyot spanyoloknál lehet bele un a szél-malom harcba,ha meg sikerül akkor meg gondolhatja elvégeztem munkám irány Milánó.
Bocs,örök reménykedő vagyok
- PellerG
De Laurentiis odamondott Mazzarrinak.
Én őszintén abszolút úgy érzem, van igazsága most.
Sajnos a mellékelt példa (teljesítményünk) is erre utal.
Csak 3 védő, fiatalok mellőzése, új formációra átállás.
Plusz a Juve BL-szereplése is alátámasztja ezt.
Szerintem saját magunknak tesszük még nehezebbé a helyzetünket ezzel a formációval.
Max Olaszban lehet ennek eredménye, de oda is jó játékosok, erős(ebb) keret kéne hozzá.
“Benitez nem alkalmazza a 3-5-2-es formációt, amit ma már senki sem használ Európában. A nagy csapatok mind négy védővel állnak fel. Mazzarri azonban mindig félt új játékosokat, új dolgokat kipróbálni.”
http://www.azzurri.co.hu/valentin-nap-m ... al-iranta/
Én őszintén abszolút úgy érzem, van igazsága most.
Sajnos a mellékelt példa (teljesítményünk) is erre utal.
Csak 3 védő, fiatalok mellőzése, új formációra átállás.
Plusz a Juve BL-szereplése is alátámasztja ezt.
Szerintem saját magunknak tesszük még nehezebbé a helyzetünket ezzel a formációval.
Max Olaszban lehet ennek eredménye, de oda is jó játékosok, erős(ebb) keret kéne hozzá.
“Benitez nem alkalmazza a 3-5-2-es formációt, amit ma már senki sem használ Európában. A nagy csapatok mind négy védővel állnak fel. Mazzarri azonban mindig félt új játékosokat, új dolgokat kipróbálni.”
http://www.azzurri.co.hu/valentin-nap-m ... al-iranta/
- PellerG
- Stankov
Stankov írta:Bocs,örök reménykedő vagyok
Meg még adják alám a lovat
http://www.fcinternews.it/news/voci-spa ... one-142512
- tomika431
Van olyan érzésem hogy Mazzarrit Thoir a szezon végén meneszti,független attól hogy hányadikok leszünk.Elvégre nyártól fog kezdődni Thoir Intere vagyis a csapatépítés.
-
Pinci
tomika431 írta:Van olyan érzésem hogy Mazzarrit Thoir a szezon végén meneszti,független attól hogy hányadikok leszünk.Elvégre nyártól fog kezdődni Thoir Intere vagyis a csapatépítés.
Erre én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok..Döntő lesz a szezon hátralévő része.Mazzari keményfejű,vaskalapos olasz edző,irtózik minden újtól.Kova,Botta,Taider,Belfodil nem az ő kérésére érkezett,ezt elmondta többször,elfogadni nem tudom,hogy nem játszanak,hiszen üvölt a csapatról,hogy amikor beszállnak jobbak leszünk...Ok,nem játszanak,de akkor mi a faszért igazolta le télen D'ambrosiót?Azt komolyan lenyilatkozza évi 3,5 millióért,hogy azért nem játszik,mert a két szélsőnk jól játszik???Egész Olaszország és a fél világ kiröhögi,de az biztos,aki látta tegnap Jonit mondjuk mellel labdát levenni!!Ő fog csapatot építeni?Egy Intert?
Ok,tele a tököm az edzőváltásokkal már.De egyszer hazai pályán egy Cagliari szintű csapat ellen nem lehetne kipróbálni,hogy Botta,Taider és Icardi kezdjen?0-1-es félidőt ők nem tudnának hozni?Legalább ha szarul játszanának,tudná azt mondani,hogy kussoljatok,kipróbáltam őket!!
- tomika431
Ha megtörténik az edző váltás,én ezekből válogatnék: D.Simeone,C.Prandelli,F.De Boer,L.Blanc,M.Laudrup,Di Matteo,G.Zola..Még Allegrit is eltudnám képzelni ha ezek közül valaki nem sikerülne.Hiába a Milant irányitotta,emlékezzünk csak Leonardóra
nincs vele bajom ki tudja mire lenne itt képes.
-
R9.
Allegri az még nagyobb fasz mint mazza
az szégyen lenne ha ő jönne
milannal se volt képes semmire
- Festa
R9. írta:Allegri az még nagyobb fasz mint mazzaaz szégyen lenne ha ő jönne
Olasz már ne jöjjön.Nem biztos,hogy elbírja a nyomást.
Ide egy Argentin edző lenne a legjobb.Bielsával se nyernék,de akkor nem 1-1 ket játszanánk hanem jó kis 3-3-kat.
Az legalább látványos:)
- Legoemberhajú
Én Prandellinek örülnék a legjobban, sajnáltam, hogy nem ő jött ide Mou után.
- PellerG
tomika431 írta:Van olyan érzésem hogy Mazzarrit Thoir a szezon végén meneszti,független attól hogy hányadikok leszünk.Elvégre nyártól fog kezdődni Thoir Intere vagyis a csapatépítés.
Most őszintén...
Nem ez lenne az indokolt, logikus lépés?
Látva mit művel?
- Stankov
Legoemberhajú írta:Én Prandellinek örülnék a legjobban, sajnáltam, hogy nem ő jött ide Mou után.
Nem nagyon követem az olasz válogatottat,de a Konf. kupán ott is volt 3-5-2
- psn
A Sky szerint Thohir az Icardi,Kovacic,Botta trió játszatását követeli Mazzarritól, és azt is szóvá tette hogy miért erőlteti Kuzmanovic és Milito játékát.
f: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1
- Cupi
psn írta:A Sky szerint Thohir az Icardi,Kovacic,Botta trió játszatását követeli Mazzarritól, és azt is szóvá tette hogy miért erőlteti Kuzmanovic és Milito játékát.
Lehet olvassa a fórumot?
- alwin91
Kötve hiszem, hogy szó lenne erről. És remélem, hogy nem olyan elnökünk van, aki beleszól, hogy ki legyen a pályán.
- hvmetal
Ha igaza van,akkor tegye nyugodtan.
Mazzarri egy f*szfej, pont.
Mazzarri egy f*szfej, pont.
- tomika431
“Pillanatnyilag Mourinho ott van, ahol lenni akar, és ez a Chelsea, valamint a Premier Liga. Még évekig szeretnék maradni, de eljön az a perc, amikor Abramovics majd úgy gondolja, hogy az én feladatom véget ért a Chelsea-nél. Ez így normális, ez történik minden edzővel, ahogy az is normális, hogy ekkor visszatérhetek Olaszországba. Olaszország alatt pedig az Intert értem, semmilyen más klubot.” – nyilatkozta a “Special One”.
Az Inter szurkolóknak addig is be kell érniük Walter Mazzarrival.
Egyszer biztos hogy vissza fog térni hozzánk
Az Inter szurkolóknak addig is be kell érniük Walter Mazzarrival.
Egyszer biztos hogy vissza fog térni hozzánk
-
A'doma Zajcev Jr.
tomika431 írta:Egyszer biztos hogy vissza fog térni hozzánk
Nagyon kedveltem Mout egészen a távozásáig. Azóta bohóccá tette magát Madridban. Most ott van ahol szeret lenni, csak kábít minket feleslegesen.
-
R9.
persze visszajön ha lesz 100 millió átigazolásra 
- sorger=giallo
Nálam Mourinhonak örökre kijár a köszönet és a tisztelet azért, amit a csapatért, a szurkerekért tett a triplázáskor. A lelépése abszolút érthető volt, a mód, ahogy tette, szintén rendkívüli és tipikusan murinnyós, ettől függetlenül soha nem enyhülő szemöldökráncolás neki és ki is zárja a leehtőséget, hogy Zanettivel, Facchettivel, Mazzolával, Suárezzel és a többi Inter-legendával emlegessük őt együtt és elsősorban nem azért, mert ő soha nem volt Inter-játékos. A csapat történelmének egy kiemelkedő személyisége, de messze nem legenda és nem tartom valószínűnek, hogy valaha is azzá nemesüljön.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- tomika431
Hiába várjuk és majd térne vissza Mourinho,Thoir ugy látszik Prandelliben gondolkodik vagyis őt preferálja mint uj edzőt. Nekem ez ellen sincs kifogásom.A jelek szerint tehát egyetlen dolog állhat Prandelli szerződéshosszabbításának útjába: Eric Thohir hívása…(azzurri)
- DSanton39
tomika431 írta:Hiába várjuk és majd térne vissza Mourinho,Thoir ugy látszik Prandelliben gondolkodik vagyis őt preferálja mint uj edzőt. Nekem ez ellen sincs kifogásom.A jelek szerint tehát egyetlen dolog állhat Prandelli szerződéshosszabbításának útjába: Eric Thohir hívása…(azzurri)
a VB után jöhet is, addig Mazzarrit elviseljük valahogy.
- Komax
Ha már olyan edzőt találunk, aki nem háromvédőzik már előreléptünk.
Én Spalettit is eltudnám képzelni. Szeret támadni, nem beszari, mint Walter kollégája.
Én Spalettit is eltudnám képzelni. Szeret támadni, nem beszari, mint Walter kollégája.
- Cupi
Biztos, hogy erőltetni kellene edzői szinten ezt az olasz vonalt? Utóbbi időben nem nagyon jött be nekünk.... 
- alwin91
Michael Williamson fogja intézni ezentúl a pénzügyeket a klub háza táján, sok sikert neki!