brecsinho írta: ↑2020.10.08. 12:36
OFF
Egyre nagyobb rejtély ez a koronapánik,egészséges emberek,tünetmentesen 2hétig elkerítve,egy komolyabb influenzafertőzés legalább ledönti az embert. Meddig fog még ez tartani? Berlu,Trump,Delaurentis pár nap alatt kihordja, mind 70-80felett..
ON
Valószínű se Skrini,se Bastoni nem játszhat a derbyn, már most látszik,mekkora hülyeség volt Godint kitenni...simán elfért volna még idén a keretben.
Ami szerintem kérdés, hogy ebben a formában ennek a szezonnak mennyi valódi sportértéke lesz?! (az előzőnek, ezzel a kurta-furcsa befejezéssel elég kevés volt..)
A Juventus - Napoli meccsről jövő héten döntenek, kuszák a szálak. A Genoa sportigazgatója Faggiano elmondta, ha játszaniuk kell hétvégén, akkor a primaverával állnak fel. A Milan Ibra nélkül játszik (ma megint pozitív tesztet produkált), mi pedig Bastonit és Skriniart (+ Nainggolan és Gagliardini elvileg) vesztettük el eddig. Az így lejátszott meccsek nem festenek reális képet.
OFF: Az is érdekes, hogy az Uefa hogyan kezeli a helyzetet. A fertőzöttektől hemzsegő Maccabit engedte játszani a Salzburg ellen, majd csodálkozunk, hogy az osztrákoknál is van fertőzött, Szoboszlai pedig így nem jöhet a sorsdöntő meccsünkre úgy, hogy kutya baja, sőt negatív a vírustesztje. Értem én, hogy a pénz az úr, de azért a válogatott futballnak legalább akkora értéke van, mint a klubfocinak.