A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

"Jelenlegi Interbe igazán nagy edző nem fog jönni" pénz beszél, Oroszország,Franciaország

"A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható"

Nézve a többieket,a kis csapatok elleni fogalmatlan szereplésünket a bronz lehetne a csúcs..

Előrelépésnek amit én látok nem mondanám. Palacio villan és 10 ember ellen összejön két meccs.
Játék alapján, erőből nem tudunk megverni egy Catania-t. Ahol mérföldekkel szarabb játékosok vannak. Jövőre átállunk 4 védőre és több jobb egyéni megoldás miatt,több pontot szerezhetünk. Európától 5 évre lemaradva.

Mazzarrinak a liga egyik legjobb keretével is nehézség volt megszerezni a dobogót,úgy,hogy együtt voltak 4évig. Miközben a Juve sehol, a Roma messze nem volt olyan csapat,mint idén, Mi és a Milan pedig épp "rombolódtunk le".

Mazzarri egy közepes edző,aki egy nagyon jó kerettel bíró csapattal,ha nincs ellenfél képes a dobogóra. Unalmas,ötlettelen elképzeléssel,a fiatalok teljes hanyagolásával. Thohir szembeköpi magát,az elképzeléseit,terveit,ha itt marad ennyi pénzért.
hvmetal

Ez már nem a BL döntős Milan,Juve, a BL elődöntős Inter féle Serie A.
Handa-Juan-Rolando-Vidic-Mbaye-Jonathan-Kovacic-Taider-Cambiasso-Botta-Icardi-Palacio névsor kiegészülve kukázott játékosokkal, 60 millió euró ráfordítással egy Capello-val lazán mehetne a scudetto-ért.

Mindig azzal jöttök ,hogy ide nem jön majd normális edző.
Inter,Milan,Mu,Barca .Európa meghatározó klubjai,ahol ha van pénz,ha van cél bármelyik edző szívesen dolgozna,mert ez a csúcs.Máshol nincs hely. 1 Van Gaal fél millió euró többletért,majd elmegy egy Lokomotiv Moszkvához,vagy AZ Alkmaar-hoz?

Thohir tárcáján múlik minden.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

möszi írta:Azért egy kicsit furának és átgondolatlannak tartom, hogy állandóan előveszitek az edzőt (főleg 2 idegenbeli győzelem után...). Emlékszem, amikor egyesek Mou takarodását is kívánták... Most komolyan mi is a baj az edzővel? Hogy nem lesz BL hely? A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható. Eddig az volt a baj, hogy nincsen taktikánk. Most van egy alap. Azt írjátok, hogy szervezetlenek vagyunk, meg rohangálunk össze-vissza stb... Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.

Az a baj az edzővel, hogy szar a csapat játéka. Sőt tovább megyek, nincs a csapatnak játéka. De ezt már milliószor leírtuk. Meg mondanád mi a taktikánk? Mert veled ellentétben én nem tudom értelmezni. Ja az, hogy előre rugdossuk a labdát, meg kipakoljuk a szélre, hátha a 20. beadás emberhez megy, és jól tud belekotorni? Ehhez nem kell Serie A-t nézni, itt az NBI/angol 2. osztály. Csak én nem erre vágyom, nem ezért szerettem meg az Intert, nem ez az a futballfilozófia, amire azt mondom megállja a helyét a 21. század top csapatai között. Megnézel egy német középcsapatot, mint pl. a Gladbach, de akadnak a ligában is, mint pl. Parma, Torino, ezerszer kombinatívabb, szebb focit játszanak. Nálunk csak labdagyömöszölés.

Mi támasztja alá, hogy Európában szar a 3 védős rendszer? nézd meg, hogy a Juve mit produkált a BL-ben. Vagy nézd meg, a legjobb 8-16 között hány csapat játszott ezzel a taktikával a sorozatban. Már Conte-nél is cikkeznek, hogyha marad, akkor 4 védőre áll át, mert a 3 védős játék egy elavult f...
Ez a, "hol vagyunk mi az európai elittől" meg annyira magyaros felfogás. Jó-jó, szar minden, de akkor már maradjon is így, mert már úgyis megszoktuk... Nagyon remélem, hogy veled ellentétben Thohir nem ezt a felfogást képviseli.

És ki beszélt itt Zengáról? Elhiszem, hogy neked ilyen szintű edző az etalon, és Mazzarri e fölött már megállja a helyét, de azzal előjönni, hogy hú, nem 9. helyen végzünk idén, elég szar érv a Mister mellett. Két b*szott győzelem (asszem kb. ennyi volt a leghosszabb győzelmi sorozatunk idén) nem teszi jó edzővé Mazzarrit, főleg, hogy nem mondjuk a Roma, Napoli duóról, hanem a Sampról meg a Parmaról beszélünk.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

PellerG írta:A sokak által emlegetett salzburgi edző, Roger Schmidt lesz valószínűleg a Frankfurt új edzője a nyártól.
1.5 M Euro a kivásárlási ára, amit a németek ki is fizetnének.
Én is egy nagyobb csapatot sejtettem volna neki a háttérben, de ez a lépésről-lépésre való okos haladás.

http://www.transfermarkt.de/de/sge-kand ... 56299.html

http://www.transfermarkt.de/de/roger-sc ... _3865.html

Hát erre a palira most azonnal lecserélném Mazzarit! Gondoltam hogy majd jön egy német középcsapat és odamegy! Kár érte ha igaz!!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Istenem... Szép... Igazából nem akarok egyes hozzászólások szintjére süllyedni. Ez intelligencia kérdése, nem kell 2-3 diploma az értelmes vitához...
Ami az érdemi "problémát" illeti. Nem mondtam, hogy ez jó, de azt is állítom, hogy ebből a fos keretből nem lehet csodát tenni. Főleg nem 1 év alatt. Nem látom, hogy sztár edző kinézne nekünk, és nem tartom igazságosnak, hogy mindenért mindig az edző a hibás. A keret még szarabb mint Strama alatt volt (talán Hernanes az egyetlen "pozitív" elem), a többi poszt-Mou edzőhöz képest, pedig hát... Nem is érdemes összehasonlítani (Maicon-Johnatan; Sneijder-Alvarez/Kovacic; Eto'o/Icardi stb...). Nem Zenga a szint, és nem emlékszem arra, hogy ilyet mondtam volna. Pusztán arra akartam utalni, hogy itt már mindenki abban látja a megoldást, hogy menjen Mazza és egy Salzburg edző majd csodát tesz. Nem hiszek ilyenekben. Persze én leszek az első, aki gratulálni fog, ha bejön. Jó lenne egy kis állandóság a nyártól, mert az sem normális, hogy minden edző megbukik itt 2010 óta. Mazza bizonyított olaszban, én megadnám neki a nyarat és a második évet. Persze ha jönne egy Simeone akkor megint más a szitu, de nem fog jönni ilyen kaliber. Max Zenga, Mihajlovic stb... szint. Akkor meg maradjon Mazzari. Ami pedig a játékot illeti: btw Mou alatt milyen volt a játék képe...??? És még vmi a 3 védősre: a Juve és a Napoli idén a BL-ben 4 védős ("modern" taktikával játszott elsősorban...). Szóval arra hülyeség hivatkozni, hogy a BL-ben a 3 védős rendszer megbukott... Jövőre amúgy sem fenyeget a BL, így ezen is totál hülyeség zsibizni....
hvmetal

Gondolom másabb 1 meccsre átállni egy másik rendszerre egy BL meccsen.

Csapatnak nincs játéka!

Strama kerete erősebb volt? Ott nem volt Rolando,Hernanez,Taider,Botta és Icardi helyett is Rocchi szaladgált :)

2010 és 2014 közötti edző mizéria remélem Moratti-val együtt a múlt. Mazzarri ugyanolyan szarul lett kiválasztva,mint Gasp vagy Benitez. 3 védős rendszerről felesleges vitázni,tények magukért beszélnek. Ez miatt is reménykedünk egy új korszakban,új edzővel,amivel magunk mögött hagyhatjuk az elmúlt éveket.

Ha nekünk lesz igazunk,télen kib*sszák,akkor megint hol vagyunk? Beugrik Cordoba?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

möszi írta:A keret még szarabb mint Strama alatt volt

ha ezt így látod, akkor nincs min vitázni, intelligensen sem. ;)
möszi

DSanton39 írta:

DSanton39 írta:

Az egy Hernanes kivételével mennyit erősödtünk az 1 évvel ezelőtthöz képest? Nincs Cassano; Zanetti és Milito totálisan kuka lett sajnos :(, megkockáztatom, hogy Gargano is minőségibb játékos, mint Kuzma stb... Nem azt állítom, hogy Strama alatt hűde szuper keretünk volt, de ha azt vesszük, hogy Zanetti, Milito és Cassano is a kezdő 11-ben komoly szerephez tudtak jutni, akkor idén minőségben -3. Cassano helyett van Icardi, aki persze nagy tehetség, de szerintem messze van még a ragyástól. Belfodilról ne beszéljünk. Milito lassan fogalmatlanabb, mint Rocchi volt. Így maradt Pala. Az előző szezonban a Pala-Cass-Milito hármas jó darabig a leginkább félt támadótrió volt, idén az Icardi/Milito - Pala nem egy gatyaösszeszaratós brigád. És persze lehet mondani - joggal -, hogy nincs játék, meg ötlettelen stb... Akkor nekem mondja már meg valaki, hogy pl.: Strama alatt mi volt a játék??? Ha nincs Cassano, akkor lehet az első 10-ben sem végzünk. Az egésszel csak arra akartam utalni, hogy a tavalyi évhez képest igenis van előrelépés. (Pl. nem szaladunk bele 4-0-ákba "váratlanul".) Az, hogy ez a 3-5-2-es (5-3-2-es védekezsékor) taktika jó-e vagy sem a keretre, én nem tudom eldönteni. Amíg nem látom, hogy ezek a játékosok 4231-ben játszanak, addig nincsen viszonyítási alapom... Egyebekben egyetértek azzal, hogy legyen korszakváltás másik edzővel stb... De most nem látom, hogy ki jönne Mazza helyére. Egy újabb Gasp, Strama, Ranieri-féle ámokfutástól meg mentsen meg minket allah... Ha nincs komoly alternatíva (pl.: Simeone), akkor szerintem hagyjuk Mazzarit, mert ennél lehetne sokkal rosszabb is. Pusztán ennyit akartam volna mondani, de ezek szerint nem mindenkinek jött át. Persze most megint jöttök majd azzal, hogy "akkor nincs miről beszélni" stb... Szerintem meg van! Jelenleg nem vagyunk edzőbuktatós szituban (mint pl. tavaly ilyenkor). Ha így fejezzük be a szezont és nem néz ki egy komoly edző alternatíva, akkor szerintem a legnagyobb ostobaság elküldeni Mazzat. Azt nyilatkozza állandóan, hogy ez a 0. év. Ha ekkora a pofája, akkor mutassa meg milyen az első... Most tényleg ki az alternatíva? Jöjjön Allegri? Vagy mégis ki az, aki egy ilyen csapatot újra tudna építeni??? Nem tudok most elérhető edzőt mondani. (max Egervárit:))
hvmetal

Itt nincs olyan ember aki elküldené egy Allegri, Zenga miatt. Tőlük nem várhatnánk javulást,bármilyen rendszert is alkalmaznának,és fizethetnénk a végkielégítést.
Mindenkinek igaza van valahol. Moratti alatt biztos védeném Mazzarri-t. De megcsillant a remény,hogy van pénz.

Thohir-on és emberein múlik minden. Ha eljutottak egy olyan szintre,hogy egy Capello évi 5-6 millió eurós fizetéssel hasznosabb hosszútávon,mint egy Torres,akkor már előrébb vannak,mint Moratti-ék.

Szerintem Mazzarri nem alkalmas éveken át a csapat élére. Maga az ember is már annyira unszimpatikus,hogy jön jövőre 3 bukott meccs és a fejét venné fél Milánó.

Na,de majd kiderül. Forza Inter!
möszi

hvmetal írta:Itt nincs olyan ember aki elküldené egy Allegri, Zenga miatt. Tőlük nem várhatnánk javulást,bármilyen rendszert is alkalmaznának,és fizethetnénk a végkielégítést.
Mindenkinek igaza van valahol. Moratti alatt biztos védeném Mazzarri-t. De megcsillant a remény,hogy van pénz.

Thohir-on és emberein múlik minden. Ha eljutottak egy olyan szintre,hogy egy Capello évi 5-6 millió eurós fizetéssel hasznosabb hosszútávon,mint egy Torres,akkor már előrébb vannak,mint Moratti-ék.

Szerintem Mazzarri nem alkalmas éveken át a csapat élére. Maga az ember is már annyira unszimpatikus,hogy jön jövőre 3 bukott meccs és a fejét venné fél Milánó.

Na,de majd kiderül. Forza Inter!

Ez legyen a végszó! :) Mint kiderült végső konklúzióként ugyanoda jutunk, csak más úton. Én egy kicsit Mazza pártibb vagyok, hogy úgy mondjam. Sajnos pletyka szinten sem merült fel, de ha nyáron jönne Simeone nyilván én is magam alá zsibiznék örömömben. Ha ilyen szint nem jön, akkor maradjon Mazza az "1. évében" is.
(Na jó, Capellot rühellem, egy arrogáns rubentus szimpatizáns. Akkor már inkább Zenga! :):):):))
DSanton39

möszi írta:nem akarom beidézni az egészet...

Taider, Kova, Rolando, Icardi, mind jobbak, mint akik Strama alatt játszottak. Gargano egy ..., Kuzmával egy szint, de ő egy normális edzőnél a keretben sem lenne. és tényleg nem Zenga, Allegri párosra szeretnénk cserélni Mazzarrit, igazából egy külföldi edző most lehet jót tenne, más szemlélet ebbe az ellaposodó olasz ligába.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

DSanton39 írta:
möszi írta:nem akarom beidézni az egészet...

Taider, Kova, Rolando, Icardi, mind jobbak, mint akik Strama alatt játszottak. Gargano egy ..., Kuzmával egy szint, de ő egy normális edzőnél a keretben sem lenne. és tényleg nem Zenga, Allegri párosra szeretnénk cserélni Mazzarrit, igazából egy külföldi edző most lehet jót tenne, más szemlélet ebbe az ellaposodó olasz ligába.

Osztom a véleményedet. pl.keressük meg a Benfica edzőjét :)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Úgy látom két vélemény van: akik változtatnának és akik marasztalnák Mazzát. Meghallgatnám Waltert milyen érvekkel próbálja megőrizni a helyét. Úgy néz ki Thohir véleményére hallgat, de nem annyira jó ha az elnök beleszól a kezdő összeállításába.
Ezt az utolsó néhány meccset kell meghúzni és aztán dönteni az edző kérdésről. Igazából sokszor voltunk pechesek, vezetésről fogyott el az előnyünk, minden kifelé pattant és a sporik sem minket támogattak. Ezek az "aprónak" tűnő dolgok nagyon sok pontot vittek el, amik teljesen más fényben festenék meg Mazza munkásságát.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

most van egy olyan lehetséges út is, hogy Mazzarri marad jövőre, ellenben nem hosszabbítanak vele szerződést.
építkezik tovább (lehet hogy 4 védőre átállva) és eredménytől függően vagy itt marad, vagy elhúz és egy top edzőt próbálunk hozni a helyére.
ebben az esetben tuti nem lesz akkora beleszólása a mercatóba és kénytelen lesz használni a fiatalokat is.
elmenni nem fog mert akkor nem kap zsét, ki meg nem rúgják, így muszáj lesz visszavenni az arcából és megmutatni, hogy érdemes a szerződéshosszabbításra.
ez mondjuk nem rossz motiváció Mazzanak sem.
kérdés mennyire érdekli a klub.mert ha beleszarik és itt durcáskodik majd egy évig, hogy nem kapta meg Maggiot meg Behramit, akkor sok hasznunk nem lesz ebből.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dris írta:építkezik tovább

(lehet hogy 4 védőre átállva)

:?: :!: :?: Építkezik, mióta???

4 védő, felejtsük el, inkább megbukik, minthogy belássa nem megoldás a 3 védő...
tomika431

Szerintem meg Mazza marad továbbra is az edző.Megkapja majd a játékosokat akiket akar,(vagy akiket majd Thoir szeretne a keretbe)felállást vált és meglássuk mit fog kihozni a csapatból akkor ha valóban lesz erősités.Ha majd akkor sem fog boldogulni,akkor fogja szerintem Thoir meneszteni mert:
megerősítettem neked a keretet ahogy szeretted volna és te akkor sem boldogulsz,igy lesz egy ürügye meneszteni :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

tomika431 írta:Szerintem meg Mazza marad továbbra is az edző.Megkapja majd a játékosokat akiket akar,(vagy akiket majd Thoir szeretne a keretbe)felállást vált és meglássuk mit fog kihozni a csapatból akkor ha valóban lesz erősités.Ha majd akkor sem fog boldogulni,akkor fogja szerintem Thoir meneszteni mert:
megerősítettem neked a keretet ahogy szeretted volna és te akkor sem boldogulsz,igy lesz egy ürügye meneszteni :)

Én is ezt tartom a legesélyesebbnek.
Egyenlőre ebből a korlátozott képességű keretből sem hozta ki a maxot,de lehet kap még egy két Napoli szintű embertm akkor második évre lenne előrelépés.
Én is azon a véleményen vagyok,hogy ha nem tudunk világklasszis edzőt hozni (Mourinho,Hiddink és most már Simeone is akkor csak azért,hogy ne legyen Mazzari ne érkezzen új edző.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Tudom, hogy möszi már 3szor min. lezártuk a "vitát", de én még pár dolgot hozzá tennék, ha nem haragszol meg.

A keret nem gyengült tavalyhoz képest.
Lehet, hogy Gargano jobb, mint Kuzmanovic, de a szerb nem helyette jött, helyette a tavalyi év egyik legnagyobb védekező kp-ás tehetsége érkezett Taider személyében. Az, hogy ez az idióta nem játszatja, mikor idén nem 1-szer bizonyított Kuzmával ellentétben, az inkább kritika az edző felé, mintsem érv, amivel védeném a személyét.

Cassano-nak már rég nem kellene top csapatokban játszani, pont az ilyen Parma féle csapatok valók neki. Lehet, hogy egy ösztönös zseni, de max. azért hiányoljuk idén, mert Mazzarri "taktikája" az egyéni megoldásoktól függ, és ő képes váratlant húzni. Helyette itt van Kovacic. Szintén fél évet kellett rá várni, mire berakta a csapatba. Lehet, hogy nem annyira jó, mint Cassano 2-3 éve, de jobb lehet, csak ahhoz játszatni kellene, nem 9 védekező felfogású játékossal kiállni a pályára és várni Pala góljára. (ez volt a szezon 2/3 részében). Capitano valóban fájó veszteség, de nem ő rá kell nyerő emberként számítani 40 évesen, Milito meg már tavaly se volt egy nagy durranás.

Ellenben Strama alatt sérült volt a keret harmada, Mazzarrinak ilyen gondjai nincsenek (jó-jó, tudom, Jonathan). Ehhez képest annyira nem nagy a kontraszt, amit elvártunk volna tőle év elején, és akkor nem azzal kell jönni, hogy de van különbség, mert a szarhoz képest, a kicsit szar, az nem javulás. Őt nem ezért hoztuk, nem azért, hogy a kieső csapatok ellen ki-ki meccseket játszunk. Megbukott, ennyi.
__

Az meg, hogy világklasszis edző nem fog idejönni mindenki által elismert tény, de ne a végletekben gondolkodjunk folyton. Rengeteg olyan edző van Európában, mint pl. Rudi Garcia, akikkel lehet, hogy kicsit több rizikót vállalunk, mintha itt hagynánk Mazzarrit, de legalább lenne esély a javulásra. Kockázat nélkül nincs győzelem, márpedig egy 5. kukába dobott szezont már kicsit nehéz lenne elviselni.
Dris

Dan-i-nter írta:Az meg, hogy világklasszis edző nem fog idejönni mindenki által elismert tény, de ne a végletekben gondolkodjunk folyton. Rengeteg olyan edző van Európában, mint pl. Rudi Garcia, akikkel lehet, hogy kicsit több rizikót vállalunk, mintha itt hagynánk Mazzarrit, de legalább lenne esély a javulásra. Kockázat nélkül nincs győzelem, márpedig egy 5. kukába dobott szezont már kicsit nehéz lenne elviselni.

azok közül, akik szóba kerültek velünk kapcsolatban, én Pochettinot ilyennek tartom.
tehetséges és kezd egyre jobban beérni, bár lehet hogy egy Inter szintű csapat túl nagy ugrás lenne neki még.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

A hivatalos facebook oldalon Thohir és Perez fotózkodik, valamint hirdetik a Real Madrid és Inter legendák barátságos meccsét. Az indonéz nagyon nem hülye, nagyon jól csinálja eddig ezt a marketing építést ahogy én látom. Szépen lassan mindent az alapoktól, okosan, ahogy mindig is kellett volna. Forza Inter!
Süti

alwin91 írta:Az indonéz nagyon nem hülye, nagyon jól csinálja eddig ezt a marketing építést ahogy én látom.

Úgy tűnik ő is ott akar lenni mindenhol, ami az elején lehet nem is baj, gondoljunk csak Guarin-Vucinic cserére. :)

Én azt nem értettem sosem, hogy miért nincs a klubnál valaki, akit megfizetnek ezért a munkáért, miért kell a tulaj-elnöknek ezt lenyomnia.
tomika431

Én ezekből az edzőkből válogatnék:
-Luis Van Gaal
-Diego Simeone
-Michel Laudrup
-Frank De Boer
-Laurent Blanc
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

tomika431 írta:Én ezekből az edzőkből válogatnék:
-Luis Van Gaal
-Diego Simeone
-Michel Laudrup
-Frank De Boer
-Laurent Blanc

Jó névsor. De véleményem szerint Blanc és Simeone mozdíthatatlan. Helyükre betenném a PL-ből Roberto Martínez-t és Mauricio Pochettino-t.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

http://www.azzurri.co.hu/80-millio-euros-szponzor-megallapodast-irt-ala-az-inter/

Brávó Eric. Ilyen hír velünk kapcsolatban nagyon rég nem volt! :D
tomika431

Úgy néz ki hogy Frank De Boeról lecsúszunk:
Megkeresett a Tottenham. Az utolsó bajnoki meccs után majd átgondolom a lehetőséget, beszélek velük és meghallgatom, mit ajánlanak. Szeretnék valami olyasmit adni a klubnak, mint tette azt Brendan Rodgers a Liverpoollal. Látom a lehetőséget a csapatban, a klub ugyanolyan alvó óriás, mint a Liverpool vagy a Newcastle – mondta de Boer a NOS nevű csatornának.

..szivesen megnéztem volna hogy itt mire lett volna képes :)
Süti

A'doma Zajcev Jr. írta:http://www.azzurri.co.hu/80-millio-euros-szponzor-megallapodast-irt-ala-az-inter/

Brávó Eric. Ilyen hír velünk kapcsolatban nagyon rég nem volt! :D

Dolgoznak rendesen, és ez jó. :)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Thohir állítólag beíratta a stábot angol kurzusra :DDDD
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

alwin91 írta:Thohir állítólag beíratta a stábot angol kurzusra :DDDD

Rájuk fér.Így talán majd nemcsak Argentinából meg Brazilból érkezhet játékos a nyelvtudás hiánya miatt
Dris

ez annyira égő, hogy normális helyeken most már takarítónak se vesznek fel ha nem tudsz angolul ezek meg elvileg üzletemberek...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Dris írta:

ez annyira égő, hogy normális helyeken most már takarítónak se vesznek fel ha nem tudsz angolul ezek meg elvileg üzletemberek...

akiknek van pénzük tolmácsra :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Frank de Boer: "Én az Interben? Sosem beszéltem velük, mert Angliába, Németországba vagy Spanyolországba mennék. Az olasz nem az én bajnokságom."

http://www.fcinternews.it/focus/de-boer ... lli-150437
tomika431

PellerG írta:Frank de Boer: "Én az Interben? Sosem beszéltem velük, mert Angliába, Németországba vagy Spanyolországba mennék. Az olasz nem az én bajnokságom."

http://www.fcinternews.it/focus/de-boer ... lli-150437

Nem sok edző jönne szivesen az olasz fociba.Sokan tudják hogy itt taktikus játék dominál és itt eredmény kényszer van vagyis nem sok ideje van egy edzőnek kibontakoznia és ezért nem olyan vonzó az olasz liga.Nekünk amire szükségünk van:
1.Új edző
2.Új elképzelés a játék stílusunkról
3.Egy út/ irány amelyet elkezdünk vagy lerakjuk az alapköveit
4.Támogatás és bizalom a vezetőség részéről az edzőnek
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

A GdS szerint Erick Thohir személyesen állt Mazzarri elé és kérte számon őt, hogy miért nem cserélte be Zanettit a Milan ellen.

Bravo Erick!!! :D
hvmetal

Mi ez a GDS?
Nálam jobban senki nem utálja itt Mazzarri-t,de kezd egy kicsit sok lenni.
Lehet,hogy csak kreálmány ez is, Kovacic-ék ügye is,de azért alázzák rendesen ezt a f.szt.

Szeretet csapatunk játékosait meg nem kellene ilyen téren biztatni. Megettek már 1 pár edzőt. :)

Ha a kukás lesz jövőre is az edzőnk,akkor ezt nagyon nem kellene.

Tetszik amúgy,amit eddig hallani az indonéz felől, szimpatikus. Remélem nem azért,mert csóróság lesz,azt ,mert jóarc majd egy mercato-t elnézünk neki.

Ha elintézi,hogy Mazzarri maga mondjon fel,azt se bánom,hogyha nem jönnek Sanchez-ek,Fabregas-ok (egyik nagyobb b.zi,mint a másik és abból a pénzből hozhatunk 2 ugyanolyan szintű focistát is....)
DSanton39

GdS = Gazzetta dello Sport
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Thohirt kérdezték és újra megerősítette h Mazza marad,szerződése van és ezt tiszteletbe kell tartani.
Nekem erről az jön le h Thohir kivágná csak vagy Moratti miatt vagy magas végkielégítés miatt nem teszi meg.
PellerG

Stankov írta:Thohirt kérdezték és újra megerősítette h Mazza marad,szerződése van és ezt tiszteletbe kell tartani.
Nekem erről az jön le h Thohir kivágná csak vagy Moratti miatt vagy magas végkielégítés miatt nem teszi meg.

Ugyanígy gondolom.
Inkább meg akarja változtatni őt (fiatalok, Icardi+Kovacic a kezdőbe a selejt helyett, Bardi+Mbaye visszahozatala, taktika váltás jövőre), de hát ez teljes mértékben úgy sem fog működni, és igazából nem is működhet, mivel Mazzarri elvei alapvetően mások...
Amíg lett volna esély nevekre, mint pl Prandelli, VillasBoas, Van Gaal, semmit sem léptünk, most meg már későnek tűnik, és marad maximum a Mazzarri vagy tőle lejjebb lévő kategória (Spalletti, Laudrup, Mihajlovic), vagy akik szimplán nem akarnak ide jönni (De Boer).
Mancininek is örülnék, egy jó alap lefektetéséhez ő tökéletes edző, ő pl tényleg alkalmas egy projekt elindításához, csak hát ugye 4-5-6 M a fizetése, és mellé úgy távozott tőlünk anno, ahogy, tehát nem sok realitása van a visszatérésének.
Pochettino, Roberto Martínez, Jorge Jesus, szerintem ilyen neveket meg nem is ismer Ausilio.
Számára minden téren (edző+mercato) csak az olasz irány él.

Én vagy egy irányváltást tudnék, tudtam volna elképzelni a jelen helyzetben, mint volt tavaly nyáron a Románál is Rudi Garciaval, pl egy Jorge Jesussal, aki a Benficánál igazolta, hogy a támadás mellett a védekezéshez is ért (Juve párharc), vagy egy radikális változást is támogattam volna az amúgy általam nem kedvelt, de mindenképpen elismert Van Gaallal, akivel garantált lett volna a nálunk már nagyon régóta várt megújulás, megtisztulás, a teljes átalakítás a kereten belül, rend és fegyelem lett volna, és fiatalokat épített volna be.
De nálunk egy ilyen kaliberű edzőre esély sincs, mivel az "Inter egy nagy család (volt 2004-2012 között a hosszan együtt játszókkal), ahol mindenki tökéletesen végzi a dolgát" szlogen megy bármelyik ex- vagy jelenlegi vezető nyilatkozatát hallgatod.
Inter101

PellerG írta:
Stankov írta:Thohirt kérdezték és újra megerősítette h Mazza marad,szerződése van és ezt tiszteletbe kell tartani.

Ugyanígy gondolom.
Inkább meg akarja változtatni őt (fiatalok, Icardi+Kovacic a kezdőbe a selejt helyett, Bardi+Mbaye visszahozatala, taktika váltás jövőre), de hát ez teljes mértékben úgy sem fog működni, és igazából nem is működhet, mivel Mazzarri elvei alapvetően mások...
Amíg lett volna esély nevekre, mint pl Prandelli, VillasBoas, Van Gaal, semmit sem léptünk, most meg már későnek tűnik, és marad maximum a Mazzarri vagy tőle lejjebb lévő kategória (Spalletti, Laudrup, Mihajlovic), vagy akik szimplán nem akarnak ide jönni (De Boer).
Mancininek is örülnék, egy jó alap lefektetéséhez ő tökéletes edző, ő pl tényleg alkalmas egy projekt elindításához, csak hát ugye 4-5-6 M a fizetése, és mellé úgy távozott tőlünk anno, ahogy, tehát nem sok realitása van a visszatérésének.
Pochettino, Roberto Martínez, Jorge Jesus, szerintem ilyen neveket meg nem is ismer Ausilio.
Számára minden téren (edző+mercato) csak az olasz irány él.

Én vagy egy irányváltást tudnék, tudtam volna elképzelni a jelen helyzetben, mint volt tavaly nyáron a Románál is Rudi Garciaval, pl egy Jorge Jesussal, aki a Benficánál igazolta, hogy a támadás mellett a védekezéshez is ért (Juve párharc), vagy egy radikális változást is támogattam volna az amúgy általam nem kedvelt, de mindenképpen elismert Van Gaallal, akivel garantált lett volna a nálunk már nagyon régóta várt megújulás, megtisztulás, a teljes átalakítás a kereten belül, rend és fegyelem lett volna, és fiatalokat épített volna be.
De nálunk egy ilyen kaliberű edzőre esély sincs, mivel az "Inter egy nagy család (volt 2004-2012 között a hosszan együtt játszókkal), ahol mindenki tökéletesen végzi a dolgát" szlogen megy bármelyik ex- vagy jelenlegi vezető nyilatkozatát hallgatod.

Azért most más szelek fujnak mint anno amikor az Inter 1 "nagy család" szlogen futott. Thohir szerintem üzleti szempontok mentén akarja csinálni ezt az egészet, nyilván épit az érzelemre hiszen olaszban szinte minden erre épül, de a háttérben megy a számolgatás ebben biztos vagyok!! Szerintem majdnem minden edző lutri, hiszen nézzük meg Moratti jobbnál jobb nevü edzöket hozott a csapathoz eredmény meg sehol(tudom tudom nem volt türelem, meg ki tudja mi ment a háttérben) nem volt. Értem én hogy jobbat szeretnénk és jo lenne legalább a nyomait felfedezni annak hogy mi most haladunk valahonnan valahová. Mint eddig is mondtam Thohir nem olyannak néz ki aki kidob az ablakon 3 milliot, lehet hogy helyette inkább vesz egy minöségi játékost(persze nem ennyiért de ez a rész is megy bele) akivel javulhat a játékunk.
A legnagyobb bajnak azt tartom hogy fogalmunk nincs mi volt az elvárás Mazzari felé(lehet hogy ö sem tudja?? Még ezt is kinézem a vezetésünkböl). Eredmény? Fiatalitás? Elkezdeni egy projectet? Felépiteni a jövö csapatát?
Halvány gözünk nincs!!! Persze mi azért kialakitjuk itt magunk között, de egyáltalán nem biztos hogy az ugy is van!! Én is csalodtam Mazzariban, sokkal többet vártam töle, de ha a vezetés ugy gondolja hogy maradjon akkor is drukkolni fogok az Inter gyözelmeknek! Aztán ha nem sikerül ugy a jövö év ahogy a vezetés szeretné akkor ugy is elküldik!! Amugy sem hiszem hogy sztár fizetéses edzöt sikerülne a jelenlegi Interhez csábitani, egyszerüen nem fognak rá költeni. Rudi Garcia nagy nyereség volt a Romanak, gondolom a fizuja sem a csillagos ég mégis van koncepcio és tudás.
Azt azért látni kell hogy ez a keret gyenge azokhoz az elvárásokhoz amik nekünk vannak! Amugy én nagyon félek töle hogy a Juve olyan lesz mint a Bayern németben! Jelen állás szerint minden erre mutat. Nem lenne jo!!
Nagyon kiváncsi vagyok Thohir irányvonalára, szerintem most nyáron el fog dölni hogy mit is várhatunk szeretett csapatunk tulajátol!!
Elküldik Mazzarit? Ha jön helyette valaki akkor ki? Milyen uj játékosok jönnek? Milyen elvárások lesznek(azt hiszem Thohir el fogja mondani nekünk szurkoloknak, belöle kinézem)? Lesznek változások a vezetöségben? Milyen fejlesztésekben gondolkodnak?
Azt hiszem izgalmas és nagyon fontos nyár elé nézünk, remélem okosan fog Thohir épitkezni és nem kapkod majd mint elödje tette!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem menni fog Mazzarri de még nem fogják bejelenteni. Nem kell mindent készpénznek venni amit a klubvezetők mondanak.
Süti

RenciDavid írta:Szerintem menni fog Mazzarri de még nem fogják bejelenteni. Nem kell mindent készpénznek venni amit a klubvezetők mondanak.

Thohir nem tűnik kapkodósnak, ha meg lesz az EL, akkor szerintem biztosan nem rúgja ki.
PellerG

Mazzarri megint feltűnően búval baszott volt tegnap.
Mint pár hete a Livorno elleni meccsünkön is végig.
Azt írják, egészében nem alakult ki (jó) kapcsolat közte és a szurkolók között egész évben.
Egyszer nem lehetett látni, hogy kiinteget, tapsol bármiért is kifele, valami gesztust tesz a fanok felé.
Azt viszont mindig, hogy még le sem fújták a meccset, már rohan befele az öltözőfolyosóra.
Persze lehet, hogy pusztán nem akar szerepelni, hogy ő az az átengedem a győzelem feletti sikert a játékosoknak típus, de azért én ezt kétlem.

Nagyon lerí, hogy nem passzol ő ide, és ezt több cikk is megjegyzi.

A küszködése a fiatalokkal:
- Icardit beköveteli Thohir, aztán végül azóta eddig 7 góllal zár 14 meccsen.
- Kovacicnál egy átlag szurkoló érzi, mekkora potenciál lehet a srácban, ehhez viszont egymás után kéne neki pár meccs játéklehetőség. Jön Thohir, bekerül Kovacic, meccsről meccsre jobb, tegnap kimondottan klasszis volt védekezésben és támadásban is.
- A csapat kapuján kopogtat Bardi és Mbaye is, de óriási kérdés mi lesz a sorsuk így, hogy ő az edzőnk.

A taktikája:
- A nagy többséget kirázza a hideg a 3 védős felállásával, ahhoz való merev ragaszkodásával.

A Derby:
- A gyakorlatilag sima vereség a Derbyn, mindenféle győzelemre törő próbálkozás nélkül végképp kiverte a biztosítékot, azzal, hogy még csak kapura sem lőttünk, sokak szemében vált végképp unszimpatikussá Mazzarri.

A Zanetti-ügy:
- Ahogy Capitanot kezelte, az gusztustalan volt.
A kritizálók sem azt mondják, hogy minden héten kezdenie és 90 perceznie kellett volna, mivel erre már nem állt készen, de ez, ami jutott neki Mazzarritól, ezáltal gyakorlatilag vissza is vonultatta őt.
Ha olyan játékosok lettek volna előtte a szélen és középen mint Maicon vagy Motta, sok mindent nem lehetett volna szólni. De Jonathan és Kuzmanovic voltak előtte, ezzel viszont mindent elmondtunk...
- Az utolsó Derbyjén még csak be sem cserélte.
- Aztán végül a búcsúztatása: óriási füttyöt kapott tegnap Mazza miután kihirdették a kezdőt a stadionban, amitől látszott is a meccs alatt nincs egészen feldobva...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

PellerG írta:
A taktikája:
- A nagy többséget kirázza a hideg a 3 védős felállásával, ahhoz való merev ragaszkodásával.

Hát igen, a Juvénál is ezzel okolják a nemzetközi sikertelenséget hogy a bajnokságban 3 védővel játszik a csapat. Jövőre valószínűleg már a bajnokságban sem fogják ezt játszani, hiába lehet vele a Serie A-ban eredményesnek lenni, nemzetközi szinten még a középcsapatokat sem lehet verni 3 védővel.
tomika431

Süti írta:
RenciDavid írta:Szerintem menni fog Mazzarri de még nem fogják bejelenteni. Nem kell mindent készpénznek venni amit a klubvezetők mondanak.

Thohir nem tűnik kapkodósnak, ha meg lesz az EL, akkor szerintem biztosan nem rúgja ki.

Ezt én is így gondolom.
DSanton39

PellerG írta:- Aztán végül a búcsúztatása: óriási füttyöt kapott tegnap Mazza miután kihirdették a kezdőt a stadionban, amitől látszott is a meccs alatt nincs egészen feldobva...

nálam ott írta le magát a fazon (nem tudom hogy aki Digi-n nézte mutatták-e ezt), hogy amikor lefújták a meccset és elkezdték ünnepelni, búcsúztatni Zanetti-t, a Mazzarri azonnal az öltözőbe vonult, úgy láttam oda se ment hozzá.
miközben még a BÍRÓK is átölelték, tiszteletet megadva, majd Moratti, Thohir, az ifjabb Moratti is lement a pályára és ott köszöntek el tőle nyilvánosan. Persze marad az Inter család tagja, de szép jelenet volt és ez a f.sz meg bevonult az öltözőbe és szart rá. remélem nagyon gyorsan eltakarítják az Inter háza tájáról ezt az embert, akármilyen eredményt is ér el a csapattal, előttem leszerepelt végleg.
tomika431

DSanton39 írta:
PellerG írta:- Aztán végül a búcsúztatása: óriási füttyöt kapott tegnap Mazza miután kihirdették a kezdőt a stadionban, amitől látszott is a meccs alatt nincs egészen feldobva...

nálam ott írta le magát a fazon (nem tudom hogy aki Digi-n nézte mutatták-e ezt), hogy amikor lefújták a meccset és elkezdték ünnepelni, búcsúztatni Zanetti-t, a Mazzarri azonnal az öltözőbe vonult, úgy láttam oda se ment hozzá.
miközben még a BÍRÓK is átölelték, tiszteletet megadva, majd Moratti, Thohir, az ifjabb Moratti is lement a pályára és ott köszöntek el tőle nyilvánosan. Persze marad az Inter család tagja, de szép jelenet volt és ez a f.sz meg bevonult az öltözőbe és szart rá. remélem nagyon gyorsan eltakarítják az Inter háza tájáról ezt az embert, akármilyen eredményt is ér el a csapattal, előttem leszerepelt végleg.

Jah,ezt a jelentet láttam én is.Igy volt,ment az öltözőbe amin én is meglepődtem azt hittem hogy oda megy gratulálni Zanettinek,furcsa volt.Lehet Mazza már érzi a vesztét és tudja hogy egy EL szereplés se menti meg.Gondolom Thoirnál akkor verhette ki Mazza a biztositékot amikor nem állitotta be Zanettit a Milan ellen és nem volt erre ésszerű magyarázata..
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Nem kell úgy beállítani Mazzát, mintha az ördög lenne. Szerintem egyszerűen csak érezte, hogy ez most Zanettiről szólt, és bement, hogy hagyja ünnepelni a srácokat. A meccs után kérdezték tőle, hogy jövőre más taktikában fog e játszani a csapat és mondta, hogy igen, mindenképpen. Zanettiről pedig a következőt mondta:

"What do I have to say to Zanetti? I'm happy with this game and with Javier. I told the lads we needed a good win for him and his party. He's an example to be followed: I've often pointed to him this year when talking to the younger guys. This win is dedicated to him."
Inter101

Azt most komolyan gondoljátok hogy érzi a vesztét??? Ugyan mit is jelent ez? Azt hogy melo nélkül markolja fel a jövö évi fizuját? Ezen kéne bosszankodnia?
Valami oka biztos van a viselkedésére, de hogy mi ugysem fogjuk megtudni!
Biztos sok dolog miatt lehet őt támadni, de hogy őszinte legyek engem már kezd zavarni az minden egyes cselekedete vagy elmaradt cselekedete miatt róla szól itt minden! Könyörgöm Zanetti visszavonult!!! Kérdezem én kit érdekel hogy Mazzari mit csinált???????????? Magasról teszek rá!
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Thohir megy Londonba bankárokkal tárgyalni.

Egy vacsorát remélem azért összehoz Joséval is. :-)
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Youme írta:Thohir megy Londonba bankárokkal tárgyalni.

Egy vacsorát remélem azért összehoz Joséval is. :-)
Josénak sajnos elment az esze miután elment tőlünk, így nem örülnék ha visszajönne. Sokkal jobban járnánk szerintem Simeonéval (hátha behúzza mindkét kupát és dobbant Madridból) :D
tomika431

Legoemberhajú írta:Nem kell úgy beállítani Mazzát, mintha az ördög lenne. Szerintem egyszerűen csak érezte, hogy ez most Zanettiről szólt, és bement, hogy hagyja ünnepelni a srácokat. A meccs után kérdezték tőle, hogy jövőre más taktikában fog e játszani a csapat és mondta, hogy igen, mindenképpen. Zanettiről pedig a következőt mondta:

"What do I have to say to Zanetti? I'm happy with this game and with Javier. I told the lads we needed a good win for him and his party. He's an example to be followed: I've often pointed to him this year when talking to the younger guys. This win is dedicated to him."

Remélem is hogy igy lesz.Megkell próbálni a 4-3-3 at.
Válasz küldése