A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

A'doma Zajcev Jr.

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Legoemberhajú írta:
Youme írta:Thohir megy Londonba bankárokkal tárgyalni.

Egy vacsorát remélem azért összehoz Joséval is. :-)
Josénak sajnos elment az esze miután elment tőlünk, így nem örülnék ha visszajönne. Sokkal jobban járnánk szerintem Simeonéval (hátha behúzza mindkét kupát és dobbant Madridból) :D

Én is így érzek Joséval kapcsolatban. Most jó helyen van, én jó ideig nem várom vissza.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A'doma Zajcev Jr. írta:
Legoemberhajú írta:
Youme írta:Thohir megy Londonba bankárokkal tárgyalni.

Egy vacsorát remélem azért összehoz Joséval is. :-)
Josénak sajnos elment az esze miután elment tőlünk, így nem örülnék ha visszajönne. Sokkal jobban járnánk szerintem Simeonéval (hátha behúzza mindkét kupát és dobbant Madridból) :D

Én is így érzek Joséval kapcsolatban. Most jó helyen van, én jó ideig nem várom vissza.

Én meg egyáltalán nem! Jo helyen van, mindig is oda tartozott, a többi csak duma volt!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

tomika431 írta:
Legoemberhajú írta:Nem kell úgy beállítani Mazzát, mintha az ördög lenne. Szerintem egyszerűen csak érezte, hogy ez most Zanettiről szólt, és bement, hogy hagyja ünnepelni a srácokat. A meccs után kérdezték tőle, hogy jövőre más taktikában fog e játszani a csapat és mondta, hogy igen, mindenképpen. Zanettiről pedig a következőt mondta:

"What do I have to say to Zanetti? I'm happy with this game and with Javier. I told the lads we needed a good win for him and his party. He's an example to be followed: I've often pointed to him this year when talking to the younger guys. This win is dedicated to him."

Remélem is hogy igy lesz.Megkell próbálni a 4-3-3 at.

Persze, hogy azt mondta "igen, mindenképpen", mert már nem ő lesz itt. :D

Viccet félretéve szerintem a szurkolók többsége utálja, és nem feltétlen az eredmények miatt, hanem mert egy makacs idióta, ésszerűtlen döntések tömkelegével. Istenem, ha Icardi meg Kovacic játszhatott volna márciusnál korábban, akkor lehet nem a rohadt 5. helyen dekkolnánk. Ilyen háttérrel szerintem értelmetlen dolog itt tartani, és nagyon csalódott leszek, ha Thohir 3 milliót többre tart, mint a csapat sorsát. Mazzarri egy fokkal teheti magát szimpatikusabbá a szurkolóknál, ha közös megegyezés alapján szerződést bont, ezzel beismerve, hogy ő is hibázott, mint Strama tette.

Jönnek vissza a fiataljaink, rohadtul nem szeretném, ha jegelve lennének, mint Taider. Mbaye, Benassi, Duncan bőven befér a keretbe, csak kellene egy edző, aki tud velük mit kezdeni, felkészíteni őket mentálisan, és taktikailag. Mazzarritól ezt nem várhatjuk. (Bardit Handa miatt nem írtam, ő kérdőjel, hogy mi lesz vele jövőre).
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Mazza a stábnak köszönte meg, mert remek munkát végeztek Kovával, úgy és azt fejlesztettek rajta amit szeretett volna, így kijött a rendkívüli tehetsége.

Lehet szidni Mazzát, de nem mindennek ő az oka. Nem tudjuk, hogy milyen állapotban volt Icardi és Kovacic, lehet, hogy botrányosban és így fel kellett őket építeni. Ez is olyan dolog, amit csak azok tudnak, akik minden nap látják a srácokat.

"If people want to understand things they will, if not no." /Walter Mazzarri/
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Dan-i-nter írta:Jönnek vissza a fiataljaink, rohadtul nem szeretném, ha jegelve lennének, mint Taider. Mbaye, Benassi, Duncan bőven befér a keretbe, csak kellene egy edző, aki tud velük mit kezdeni, felkészíteni őket mentálisan, és taktikailag. Mazzarritól ezt nem várhatjuk. (Bardit Handa miatt nem írtam, ő kérdőjel, hogy mi lesz vele jövőre).

Hát igen itt lesz az El lehet majd rotálni,de Benassi jövőre Torinoba folytatja kölcsönbe,Duncan is valószínű kölcsönbe megy,egyedül Mbaye maradhat ő is csak azért mert nem akar szerződést hosszabbítani ha állandóan kölcsön adják.
Bardi is nagyon szeretne maradni és Handa is.Hát meglátjuk 50%nak vége.Sokan térnek majd vissza.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Egyébként amikor Thohir megerősítette hogy marad Mazzarri akkor azt is mondta hogy jövőre a csapat eltérő formációban fog játszani, 3-4 felállást variálva. Lehet hogy Mazzarri azt mondta hogy tud játszani 4-3-3-at jövőre de kér hozzá játékosokat és ebben megegyeztek.
Szerintem Vidicet is hülyeség lenne berakni egy 3 védős szisztémába mikor egész életében 4 védős rendszerben játszott. Ráadásul Thohir szerintem azt fogja mondani hogy meg kell nyerni az EL-t mivel bármilyen marketing stratégia is van az dobna rajta igazán nagyot. EL-t meg szintén nem lehet 3 védővel nyerni.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tud olyan szinten 4 védős rendszerrel játszani,mint akiknek alapból erre épül az edzőfilozófiájuk?

Azokat az elemeket amik kötelezőek a középpályás védekezéshez,és úgy alapból a játékrészek összekötéséhez szükségesek, az,hogy zónázunk vagy emberfogás,vagy,hogy tudunk átlendülni védekezésből-támadásba,illetve fordítva.

Hogy nem a két semmire kellő szélsőt kell erőltetni. Ha tud valóban, akkor mi az anyámért nem a Hernanes,Kovacic,Guarin tengelyre épített,miért 2 olyan szélsőre akik nem tudnak beadni?

4 védős rendszerben,főképp ha nem jön egy Cambi utód, meg kell válni jó pénzért Rano-tól.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az biztosnak látszik most, ha mégis megy Mazzarri, Mihajlovic érkezhetne.
Ezt őszintén szólva teljesen érthetetlenül nézem.
Ő az a tipikus edző, akinek már most kirajzolódtak a korlátai.
Elér egy szintet, hoz egy színvonalat, de ha feljebb lép, ott vége van, nem boldogul.
Ő megfelelő egy Bolognához, Cataniahoz, Samphoz, de amikor feljebb lépett-már kétszer is, Fio + Szerbia- mindkétszer egyértelműen megbukott.
Teljesen Gasperini feeling lenne, vagyis, hogy előre lehet tudni mire számíthatunk vele, de mi mégis belemennénk és csodát várnánk.
Egyáltalán nem vagyok Mazza párti, sőt, ha lenne normális opció, még ma lecserélném, de azért mindenáron, egy talán még rosszabb, vagy semmivel sem jobb döntésért ne cseréljük le őt.
Érdekes lesz amúgy ez, hogy a fiatalokat már bekövetelte tőle Thohir, de most már a taktika váltást is gyakorlatilag előírta neki.
Lehetne azért olyan edzőt találni még most is, aki előrelépés lenne (pl: Pochettino, Jorge Jesus).
De valamiért e téren is azt érzem, Ausilioék csak olasz viszonylatban gondolkoznak, ahogy teszik azt a játékosok esetében is.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ezt a Zenga,Mihajlovic,Zeman vonalat mi a f.szért nem lehet elfelejteni?!

Ezek tényleg rosszabbak,mint Mazzarri. Nem értem, Franciaország,Németország,Portugália,Anglia ezeknél nem létezik?

Például egy Dunga nem jönne 3-4 millióért egy Interhez? Vagy Benfica, Southampton,Saint Etienne után az Inter nem lenne ugrás bármelyik edzőnek?

Itt nem a pénz lesz a korlát,hanem a vezetőség
PellerG

hvmetal írta:Ezt a Zenga,Mihajlovic,Zeman vonalat mi a f.szért nem lehet elfelejteni?!

Ez eddig sem volt kérdéses.
Tények támasztják alá az elmúlt évek mercatoi és edzőkinevezései alapján.
Ha állt is rendelkezésre pénz, azt valami irtó buta módon költötték el, sokszor nem kis összegeket.
Ez a rosszabbnál is rosszabb döntést hozni meg kimondottan profilja Ausilioéknak:
-Leo->Gasp
-Santon->Nagatomo
-Milito->Rocchi
-Livaja->Schelotto
-Rano+Pazzini = 36 M
-Mazzarri (top)fizetése idén 3.5 M, jövőre 3.8 M Euro
Lehetne reggelig sorolni.

Ahhoz, hogy itt tényleg elinduljon valami, állítom elsősorban Thohirnak kéne rendeznie a sorokat a vezetőségben, és egy normális, épkézláb, értelmes, széles látókörű, nyelveket beszélő sportigazgatót kéne megtalálnia és kineveznie.
Egyáltalán nem véletlen, hogy mindig az olasz mezőny van csak szem előtt (mercato+edző), a többi csak kábítás mint az ki is szokott derülni.
Egyszerűen itt jön ki a kapcsolatok, rátermettség, kommunikációs készségek hiánya.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

PellerG írta:
hvmetal írta:Ezt a Zenga,Mihajlovic,Zeman vonalat mi a f.szért nem lehet elfelejteni?!

Ha állt is rendelkezésre pénz, azt valami irtó buta módon költötték el, sokszor nem kis összegeket.
Ez a rosszabbnál is rosszabb döntést hozni meg kimondottan profilja Ausilioéknak:
-Leo->Gasp
-Santon->Nagatomo
-Milito->Rocchi
-Livaja->Schelotto
-Rano+Pazzini = 36 M

Ahhoz, hogy itt tényleg elinduljon valami, állítom elsősorban Thohirnak kéne rendeznie a sorokat a vezetőségben, és egy normális, épkézláb, értelmes, széles látókörű, nyelveket beszélő sportigazgatót kéne megtalálnia és kineveznie.
Egyáltalán nem véletlen, hogy mindig az olasz mezőny van csak szem előtt (mercato+edző), a többi csak kábítás mint az ki is szokott derülni.
Egyszerűen itt jön ki a kapcsolatok, rátermettség, kommunikációs készségek hiánya.

Elvileg Capitano lesz a sportigazgatónk..... legalábbis nekem ez rémlik!!! Hátha Ő ezt orvosolni tudja... ;)
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Én örülnék neki ha Zanetti lenne a sportigazgatónk.Nyáron mozgalmas játékosmozgás lesz és remélem a vezetőségben is.Akiket eltudok képzelni hogy távoznak:
D.Milito
E.Cambiasso-a vezetőségben kaphatna valami feladatot,egy próbát megér
W.Samuel
A.Rannocchia
Z.Kuzmanovics
R.Alvarez
O.Wallace
H.Campagnaro
G.Mudingay
M.Mariga
Jonathan
-Nagatomo meg nem hiszem a marketing és a reklám miatt.
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

Én már egyszer írtam Juande Ramost. Szerintem ő egy jó edző és mozdítható is. Nekünk tökéletes lenne. Dniporból neki egyértelműen előrelépés lenne az Inter. Amúgy a Totthenem is alig bírta őket kiverni idén az El-ből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jakupecs 2014.05.12. 15:00-kor.
RenciDavid

Mihajlovic hatalmas kacsa. Thohirról a korábbi hírek alapján lehet tudni hogy ő nagy nevű edzőkben gondolkodik és Mazzarri sem volt elég nagy név neki, ő mást hozott volna, olyat aki már letett valamit és trófeákat nyert, de Moratti döntött.
tomika431

RenciDavid írta:Mihajlovic hatalmas kacsa. Thohirról a korábbi hírek alapján lehet tudni hogy ő nagy nevű edzőkben gondolkodik és Mazzarri sem volt elég nagy név neki, ő mást hozott volna, olyat aki már letett valamit és trófeákat nyert, de Moratti döntött.

Valahol olyat olvastam hogy M.Laudrup volt az akit Thoir szeretett volna vagyis favorizált de ez még az érkezése ellőtt volt.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Sempreinteren láttam olyan cikket, ami szerint Mazzarri vagy kap most nyáron szerződés hosszabbítás vagy lelép inkább most és nem marad itt a 2. évére.

nagyon érezheti a vesztét.. ha annyira jól dolgozna/teljesítene, és annyira meg lenne a bizalom felé, akkor nem is lenne kérdés hogy a 2. év végén életbe lép a 3. éves opciója + úgyis megkapná a szerződéshosszabbítás..

http://www.sempreinter.com/2014/05/12/f ... -mazzarri/
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:Sempreinteren láttam olyan cikket, ami szerint Mazzarri vagy kap most nyáron szerződés hosszabbítás vagy lelép inkább most és nem marad itt a 2. évére.

Azért az érdekes, hogy egy ilyen szezon után, még ő akar diktálni.
tomika431

Dan-i-nter

Süti írta:
versenyszellem írta:Sempreinteren láttam olyan cikket, ami szerint Mazzarri vagy kap most nyáron szerződés hosszabbítás vagy lelép inkább most és nem marad itt a 2. évére.

Azért az érdekes, hogy egy ilyen szezon után, még ő akar diktálni.

Benitez feeling valakinél? Remélem a pattogása ugyan azt fogja eredményezni, ha igaz a hír. Béninél legalább volt alapja, (nem a klub VB, hanem hogy nem igazoltak neki senkit.)
tomika431

egy kicsit régi hir:
http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... az-interbe
amit kiemelnék az az hogy:-az új elnök a saját maga által kiszemelt edzővel akar dolgozni és ez a zuhanyhíradó szerint Laudrup
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

internaZIOnaLe írta:
PellerG írta:

-Leo->Gasp
-Santon->Nagatomo
-Milito->Rocchi
-Livaja->Schelotto
-Rano+Pazzini = 36 M

Elvileg Capitano lesz a sportigazgatónk..... legalábbis nekem ez rémlik!!! Hátha Ő ezt orvosolni tudja... ;)

Miért gondolja azt itt mindenki, h ha vki itt játszott 95' óta akkor máris profi sportigazgató lesz 1 Inter szintű csapatnál????
Süti

Cinege1986 írta:Miért gondolja azt itt mindenki, h ha vki itt játszott 95' óta akkor máris profi sportigazgató lesz 1 Inter szintű csapatnál????

Én olvastam már alelnököt is.

Zanetti most iskolapadba ül, hogy sportmenedzserként térhessen majd vissza.
Stankov

Moratti a búcsúztatón azt mondta h szeretné h MAJD egyszer szeretné ha Zanetti lenne az alelnök,nem fog egyből komoly szerepet kapni.A sportigazgatói poszt is sok lenne neki szerintem még.
Laudrup meg kijelentette h nem akar olaszba jönni mit ahogy De Boer sem.
A kérdés most az h Mazza ha kap 2-3 jó játékost el tudja-e érni Bl-t,vagy jön egy új edző akivel lehet h a köv. szezon is a csapatépítés jegyébe telik el és bent pakliba h megint csak kukás a szezon (4.-5. hely)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Stankov írta:Moratti a búcsúztatón azt mondta h szeretné h MAJD egyszer szeretné ha Zanetti lenne az alelnök,nem fog egyből komoly szerepet kapni.A sportigazgatói poszt is sok lenne neki szerintem még.
A kérdés most az h Mazza ha kap 2-3 jó játékost el tudja-e érni Bl-t,vagy jön egy új edző akivel lehet h a köv. szezon is a csapatépítés jegyébe telik el és bent pakliba h megint csak kukás a szezon (4.-5. hely)

inkább a bajnoki címet kellene kitűzni célul, de ha Mazzarri marad, az azt jelenti elég lesz a BL hely is. az még vele is sikerülhet, ha feljavítjuk a játékosállományt.
tomika431

Ha mégis lenne edzőváltás akkor remélem nem csak olaszországon belül gondolkodunk.Egy külföldi edzőt kellene hozni aki hoz valami újat ebbe az olasz fociba,más játékfilozofiát képvisel,valami új irányt adhatna ennek az olasz focinak.
Akik elérhetőek lennének:
M.Pocchettino-Southampton
E.Valverde-Ath.Bilbao
J.De Ramos-Dnipro
M.Lasarte-Real Sociedad
Fatih Terim
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

tomika431 írta:Ha mégis lenne edzőváltás akkor remélem nem csak olaszországon belül gondolkodunk.Egy külföldi edzőt kellene hozni aki hoz valami újat ebbe az olasz fociba,más játékfilozofiát képvisel,valami új irányt adhatna ennek az olasz focinak.
Akik elérhetőek lennének:
M.Pocchettino-Southampton
E.Valverde-Ath.Bilbao
J.De Ramos-Dnipro
M.Lasarte-Real Sociedad
Fatih Terim

Ezek közül csak Fatih Terim bírná el azt a nyomást amit az Inter padja jelent.
Azaz győzni és győzni
RenciDavid

Zanetti nem sportigazgató lett hanem alelnök ami egész más. A másik alelnök pl M. Moratti fia. Szakmai döntést tehát nem nagyon hozhat, max lesz egy szavazata az elnökségi üléseken.
Dan-i-nter

DSanton39 írta:
Stankov írta:Moratti a búcsúztatón azt mondta h szeretné h MAJD egyszer szeretné ha Zanetti lenne az alelnök,nem fog egyből komoly szerepet kapni.A sportigazgatói poszt is sok lenne neki szerintem még.

inkább a bajnoki címet kellene kitűzni célul, de ha Mazzarri marad, az azt jelenti elég lesz a BL hely is. az még vele is sikerülhet, ha feljavítjuk a játékosállományt.

Az a baj, hogyha Mazzarri marad, és hozunk neki jobb játékosokat, azzal csak a sz*rt cukrozzuk. Attól még ugyanazt az egysíkú nézhetetlen valamit fogjuk produkálni, csak több egyéni megoldás lesz, ami kicsit jobb eredményességet produkál. Én azt szeretném látni, hogy csapat szinten fejlődünk, nem azt, hogy egyéni szinten, mert hosszútávon az előbbiből fogunk profitálni, azzal fogunk eredményeket elérni pl. nemzetközi szinten, lásd Atlético, akiknek a negyed döntőben talán a leggyengébb keretük volt, de mégis döntősök.

És ehhez egy karakteres, motiválni tudó, kreatív edző kell, nem egy régimódi begyöpösödött olasz kretén, aki érezve a vesztét, elkezd szembemenni azzal, amit egész évben (és életében) védett, képviselt (3 védős rendszer). Ez nem az amikor az ember belátja, hogy tévedett, ez gyávaság az én szememben. Ha szezon közben, amikor a tök utolsókkal 0-0-ztunk, akkor azt mondja, hogy elég, ideje váltani, akkor igen, de így ez csak tűzoltás.

Azt meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy senki ne jönne ide (elmúlt 4 év ellenére), az Inter még mindig egy nívós márka név, ha szabad így fogalmaznom, és most egyértelműen a változás útjára léptünk Thohirral.
Inter101

Dan-i-nter írta:
DSanton39 írta:

Az a baj, hogyha Mazzarri marad, és hozunk neki jobb játékosokat, azzal csak a sz*rt cukrozzuk. Attól még ugyanazt az egysíkú nézhetetlen valamit fogjuk produkálni, csak több egyéni megoldás lesz, ami kicsit jobb eredményességet produkál. Én azt szeretném látni, hogy csapat szinten fejlődünk, nem azt, hogy egyéni szinten, mert hosszútávon az előbbiből fogunk profitálni, azzal fogunk eredményeket elérni pl. nemzetközi szinten, lásd Atlético, akiknek a negyed döntőben talán a leggyengébb keretük volt, de mégis döntősök.

És ehhez egy karakteres, motiválni tudó, kreatív edző kell, nem egy régimódi begyöpösödött olasz kretén, aki érezve a vesztét, elkezd szembemenni azzal, amit egész évben (és életében) védett, képviselt (3 védős rendszer). Ez nem az amikor az ember belátja, hogy tévedett, ez gyávaság az én szememben. Ha szezon közben, amikor a tök utolsókkal 0-0-ztunk, akkor azt mondja, hogy elég, ideje váltani, akkor igen, de így ez csak tűzoltás.

Azt meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy senki ne jönne ide (elmúlt 4 év ellenére), az Inter még mindig egy nívós márka név, ha szabad így fogalmaznom, és most egyértelműen a változás útjára léptünk Thohirral.

Én csak annyit tennék hozzá hogy ne higgyünk már el mindent ami itt hirként megjelenik!! Azért mert mi ideirjuk hogy fiatalitunk attól még nem biztos hogy ugy van!! Azért mert azt irta valaki hogy Thohir rakatta be a fiataljainkat attól még nem biztos hogy ugy van!! És igy tovább.
Kár molyolni azon hogy miért lenne jó Mazzari vagy ki lenne a jó helyette. Majd Thohir és stábja eldönti, amugy ha igaz hogy azt mondta hogy marad Mazzari akkor mérget vehetünk rá hogy maradni fog(persze ettől még Mazzari felmondhat!!). Ő nem Moratti hogy egyik pillanatban ez a másikban meg a szöges ellentéte!!
Pár jó igazolással jövöre versenyben lehetünk a Bl helyekért Mazzarival is. Többet várni szerintem jelen pillanatban nem lehet max akkor ha Thohir olajsejkeset akar játszani a nyáron! :D
tomika431

A váltásnak akkor lenne értelme ha Mazzarritól jobb edzőt tudunk hozni elérhető áron.Másképp nincs nagyon értelme.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Jelenleg minden téren teljesen össze-vissza a helyzet.
Mercatoval még felesleges addig foglalkozni, amíg a nagyobb kérdések el nem dőlnek.

- Combi doktor távozik a szezonvégén. Valamint Cordoba is követi őt, aki ugye Team Manager, de azt a szerepet egész évben Mazza embere Santoro látja el.
- Nem egy új embere érkezett Thohirnak, de ők mind a gazdasági és marketing szektorra érkezetek.
Akiknek biztos a helye, az Ausilio és Fassone.

- Mazza jövője is nagyon nagy kérdés jelenleg. Thohir kirúgni nem fogja, mivel még Stramanak is fizetjük a pénzét mert 2015-ig szerződése van.
Nem fogja két edző fizetését fizetni akik már itt sincsenek, mivel az magába lenne egy jó 5m.
Mazza viszont új szerződést akar 2016-ig, opcióval 2017-re.
Ami még fontosabb, hogy garanciát kér a minőségi erősítésekre. 3-4 top játékost szeretne. Amivel elérhető a BL hely, és egy komolyabb szereplés az EL-ben.
Ha Thohir az igazolásokra nem vállal garanciát, akkor nagy eséllyel Mazza lemond.

Ellenben felmerül a kérdés ki jöhetne?
Az okos vezetőink télen amikor voltak elérhető nagy nevek szartak lépni.
Van Gaal, Prandelli, de még AVB-t is idesorolom.
Még most is lenne pár mozdítható jó edző: Mancini, Jorge Jesus, Pochettino.
De Mancininek kéne egy 5m-s fizetés, ennyit Thohir nem fog adni.
Ausilionak meg kb bekéne mutatni hogy létezik ilyen edző hogy Jorge Jesus v Pochettino.
Tudjuk a mi vezetőségünk (vagyis Ausilio) meddig lát.
Olasz középszer-selejtek, vagy Brazil D kategória. Ez edzőkérdésben is így van.
Nem véletlenül Mihajlovic lenne az első számú jelölt.
Aki egy teljes középszer, bukott komoly szinten kétszer is, teljes mértékben kezdődnek egy Gasperni 2.0 rész itt.
Szóval ha megy Mazza ne várjunk csodát.
Akkor valószínű olyan edzőt keresnek, akinek a torkán lelehet nyomni ilyen Nilton, Carlinhos, Vrsajlko, Vucinic féle 0 neveket.
Aki ezért nem szól, akinek ez jó. Akinek megmondják kinek kell játszani, stb.
DSanton39

interfan írta:- Mazza jövője is nagyon nagy kérdés jelenleg. Thohir kirúgni nem fogja, mivel még Stramanak is fizetjük a pénzét mert 2015-ig szerződése van.

én ezeket fel nem fogom, nem csak nálunk, úgy olaszban általában, kirúgnak vkit és még fizetik tovább.
a télen költöttünk Strama egyösszegű kifizetésénél lényegesen többet, ha meg akartak szabadulni a "tehertől" miért nem fizették ki, mondjuk D'Ambrosio leigazolása helyett. (akinek szintén kell fizetést adni még az átigazolási pénz mellé ugye) olyan nagy érvágást nem jelentett volna, ha nem igazoljuk le. szóval nem értem a gazdasági oldalát, egy töltelék játékossal kevesebbet kellene csak igazolni a kluboknak és már is meg lehet szabadulni papíron is a kirúgott edzőtől.

Mazzarri meg ne akarjon itt új szerződést magának, eddig csak azt bizonyította be hogy egy kókler.
Süti

DSanton39 írta:Mazzarri meg ne akarjon itt új szerződést magának, eddig csak azt bizonyította be hogy egy kókler.

Én sem értem miért nem bontják fel Strama szerződését pl., azoknál a klubboknál értem azt, akik 3-4 hónap múlva visszaveszik a korábban kirúgott edzőt, és megint megkapja a bizalmat, de ezeket le kellene zárni.

Mazza úgy gondolhatja, legjobb védekezés a támadás, de egyre kevésbé szimpatikus, állandóan duzzog csak, ami azért is gáz, mert láthatóan nem azt csinálja a csapat taktikailag amire megkéri őket, de ez az ő gondja-baja.
Inter101

Azert nem fizetik ki egyben mert ugy dragabb! Ha te kpra vehetsz tvt vagy 0%os hitelre mondjuk 2 evre melyiket valasztod? A masik ha a szerzodese lejarta elott kap mashonnan ajanlatot amit elfogad onnan mar nem mi fizetjuk a beret, hanem a masik klub!!
Mazzarirol: ha nem igerik meg a 3-4 minosegi jatekost akkor bar orulhetunk hogy lelep a sokak altali kozellenseg viszont akkor meg valoszinu nem erositunk!! Melyik a jobb?
DSanton39

Inter101 írta:Azert nem fizetik ki egyben mert ugy dragabb! Ha te kpra vehetsz tvt vagy 0%os hitelre mondjuk 2 evre melyiket valasztod? A masik ha a szerzodese lejarta elott kap mashonnan ajanlatot amit elfogad onnan mar nem mi fizetjuk a beret, hanem a masik klub!!
Mazzarirol: ha nem igerik meg a 3-4 minosegi jatekost akkor bar orulhetunk hogy lelep a sokak altali kozellenseg viszont akkor meg valoszinu nem erositunk!! Melyik a jobb?

igen de láttuk Mancini esetét is, hülye lesz addig kockáztatni míg munka nélkül is megkapja a havi bérét. Strama sem véletlen nem talált még más helyet vmi ifi edzőként..
másrészt ilyen évekre elnyúló kifizetéseknek is meg lehet a hátránya, adott esetben beesik egy kormányváltás és megemelik az adót amit a munkáltató fizet az emberek után, akkor rosszabbul jönnek ki a végére. de nem is ez volt amit mondani akartam ezzel hanem az alatt az idő alatt míg telik a szerződése, rengeteg mondjuk ki fos játékosra dobnak ki 1-3-5 M-t is akár egy összegben a klubbok, az nem baj, mert az úgy is a nyakukon marad szintén évekre a fizetésükkel, csak azon a fránya edzői béren akarnak spórolni..
A'doma Zajcev Jr.

Én Vrsaljko leigazolását nem tartanám buta ötletnek. Ősszel ellenünk igen jól játszott. Fiatal, nem drága és egy Jonathan szintet tuti hoz...
DSanton39

más részről Mazzarri 19-re lapot húz, avagy túl feszíti a húrt, csak el ne pattanjon frázisokat lehetne most hangoztatni, itt az a nagy baj hogy ő maga elhiszi hogy jó munkát végzett. a fizetése most sem kevés egy komoly trófeát még nem nyert, egy országos, egy taktikát ismerő edzőhöz képest.

ha pedig nem igazol Thohir sztárokat hanem inkább fiatalítunk nekem azzal sem lesz bajom, de ne igazoljunk selejtet, ez lenne a vezetőség felé a kérésem, annál minden jobb, csak Jonathan, Kuzma féle selejt maradjon távol szeretett klubunktól. megérti az egyszeri szurkoló ha szarul megy egy csapatnak, de ne csináljunk úgy ezekkel az áligazolásokkal, mintha minden frankó lenne.
tomika431

Nekünk ide olyan edző kell aki erélyes,van tekintélye és ha kell szembe mer szállni a vezetőséggel is.Aki nem hagyja hogy bábuként használják.
PellerG

tomika431 írta:Nekünk ide olyan edző kell aki erélyes,van tekintélye és ha kell szembe mer szállni a vezetőséggel is.Aki nem hagyja hogy bábuként használják.

...és a fiataloknak is helyet ad.
Louis Van Gaal.
De itt sosem lenne esélye egy ilyen embernek, a "nagy család" idill képbe nem engednének belerondítani föntről.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

én két embert tudnék elképzelni edző poszton.
Pochettino és Thomas Tuchel.
a másodikért biztos nem leszek népszerű, és gondolom soha a büdös életbe nem merülne fel a neve nálunk, de ő olyan, aki feltud építeni egy fiatal csapatot, ha van jó koncepció. Mainzban egy fos csapatot tudott éveken át egész jó pozícióba juttatni, modern focit játszat és ismerjük a német mentalitást...igaz, hogy nem nyert még semmit de Mazzarri sem!
PellerG

Dris írta:én két embert tudnék elképzelni edző poszton.
a másodikért biztos nem leszek népszerű, és gondolom soha a büdös életbe nem merülne fel a neve nálunk, de ő olyan, aki feltud építeni egy fiatal csapatot, ha van jó koncepció. Mainzban egy fos csapatot tudott éveken át egész jó pozícióba juttatni, modern focit játszat és ismerjük a német mentalitást...igaz, hogy nem nyert még semmit de Mazzarri sem!

Pochettino kivásárlási ára 2 mio Euro.
A Spurs emellé 4 mio-s fizetéssel csábítja most.
Sajnos nálunk Ausilionak be kéne őt mutatni, hogy ő is egy edző...
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Inter101 írta:Azert nem fizetik ki egyben mert ugy dragabb! Ha te kpra vehetsz tvt vagy 0%os hitelre mondjuk 2 evre melyiket valasztod? A masik ha a szerzodese lejarta elott kap mashonnan ajanlatot amit elfogad onnan mar nem mi fizetjuk a beret, hanem a masik klub!!

Lehet úgy vannak vele, hogy azt mondják neki, hogy nem lesz minőségi igazolás, akkor lemond és nem kell fizetni neki több pénzt. :D
Strama-t meg lehet azért fizetik, mert Mazza lemondása esetén vissza tudják ültetni :D :D
Stankov

A'doma Zajcev Jr. írta:Én Vrsaljko leigazolását nem tartanám buta ötletnek. Ősszel ellenünk igen jól játszott. Fiatal, nem drága és egy Jonathan szintet tuti hoz...

Sokszor írták már őt,jó játékos lesz,az Arsenal is figyeli meg kb 2-3 csapat, ismerjük Preziosit simám mozdíható,lesz jó néhány felesleges játékosunk ha pénzt nem is kapunk értük legalább ilyen bizniszekbe be lehene őket vonni
PellerG

Drága Ausilionk ült ma a kamerák elé az utolsó forduló apropóján, ő válaszol az újságírói kérdésekre.

Pár részlet belőle:

"Célunk az európai kupaporondra való visszatérés volt a szezont megelőzően, ez az utolsó forduló előtt már sikerült is. Sikerült pár fiatalt beépíteni, a jövőben is erre törekszünk majd."

"Mazzarrival tervben van a 2016-ig szóló hosszabbítás, a következő napokban fogunk egyeztetni ez ügyben a pontos részletekről. Azt hiszem ő is szívesen folytatná a közös munkát, így azt gondolom a végén meg fogunk egyezni."

"Cambiassoval ma délelőtt egyeztettünk, elmondta, stratégiai okok miatt nem újítja meg a szerződését, ezt kommunikálni is fogja a szurkolók felé."

"Ranocchiaval most lesz aktuális beszélni az új szerződéséről, ha maradni akar, hosszabbítani fogunk. Úgy gondolom ő lehet az Inter következő csapatkapitánya."

"A fütty mostanában Mazzarri felé? Én nem hallottam. A meccs végén már közös volt az öröm." (EZ MIRŐL BESZÉL MÁR MEGINT ?!)

"Igazolunk e a hetekben? Nem hiszem, ez nehéz most. Igyekszünk egy önfinanszírozó rendszert kiépíteni, ezen kívül csereüzletek is várhatóak. A VB tovább nehezíti a nyári mercatot."

"Rickyvel is tárgyalunk a hosszabbításról, viszont megegyezés még nincs. Ha Milánóba érkezik az ügynöke, le fogunk ülni vele."

"Tom Ince-nek felvázoltuk a terveinket, most a válaszára várunk, de vannak angol lehetőségei is. Niltont és más játékosokat is figyelemmel követünk. Ez igaz a török Erkinre is. Egy baloldali szélső (wingback) érkezni fog."

"Rolando? Szeretnénk megtartani, de csak az ésszerűség határain belül. A Portoval nem könnyű tárgyalni. 29 éves, így van egy határ amíg elmegyünk érte..."

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... amo-151612
tomika431

Dris írta:én két embert tudnék elképzelni edző poszton.

Esetleg még Lucien Favre (Borussia Mönchcengladbach)
Dan-i-nter

Na neki én is nagyon tudnék örülni, csak hát ő még pletyka szinten se volt szóba hozva. :(
tomika431

Nem tudom van-e jelentősége de azt álmodtam hogy menesztették Mazzarrit és új edző érkezett...mondták is a nevét hogy a helyét ki veszi át csak már nem emlékszem a névre..
A'doma Zajcev Jr.

Ebből nekem nem tűnik úgy, hogy dobbantani akarna:
http://www.inter.it/en/news/45702
"Next season I’ll give my all for these colours, beyond any extension."
Stankov

emlegettétek Mihajlovicot nos ő volt a "B" terv a csalóknál ha Conte nem írja alá a szerződését
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Stankov írta:emlegettétek Mihajlovicot nos ő volt a "B" terv a csalóknál ha Conte nem írja alá a szerződését

Baromság.Nyeretlen edzőt szerződtettek volna?
Mihajlovics minden idők legjobb szabadrúgáslövője volt,de mint edző max arra jó hogy benttartson egy Sampdoriát.
Válasz küldése