Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Gabosska írta:Olvasgatva az fcinternews.it-et, a kovetkezo jatekosok neve jott eddig szoba:
Hulk, Kadlec, Afellay, Cassano, Luiz Suarez, Brighi, Vucinic, Payet
Vargas, Upson, Ranocchia, Agger, Ruiz (Espanol), Bale,
Van egy par combos jatekos :D

Jó nevek, de van egy olyan érzésem Benítez nagyon a szigetországból akar majd igazolni....végülis, ha elhozza Tevezt, Torrest, Rooneyt, eggyikét hát nem panaszkodunk...persze ez "lehetetlen" :twisted:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

jdanika írta:
Gabosska írta:Olvasgatva az fcinternews.it-et, a kovetkezo jatekosok neve jott eddig szoba:
Hulk, Kadlec, Afellay, Cassano, Luiz Suarez, Brighi, Vucinic, Payet
Vargas, Upson, Ranocchia, Agger, Ruiz (Espanol), Bale,
Van egy par combos jatekos :D

Jó nevek, de van egy olyan érzésem Benítez nagyon a szigetországból akar majd igazolni....végülis, ha elhozza Tevezt, Torrest, Rooneyt, eggyikét hát nem panaszkodunk...persze ez "lehetetlen" :twisted:

Hulk,Bastos,Ranocchia,Destro,Rossi,Hazard az én listám télre.itt mindenkinek előrelépés lenne az Inter.kár,hogy nem valószínű,hogy Ranocchia-n kívül lenne valakire is esély télen.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Hazaard fantasztikus tehetség, de ha jól tudom ő irányító nekünk pedig ott van Coutinho és Sneijder is.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

hvmetal írta:"
Farinos,Adani,Almeyda,Gresko... ha ezt nézzük Beni még mindig jobbakat akar igazolni.
Ezen játékosok annak idején igenis ló igazolásoknak tűntek,sőt minőségibb mint pl ez a Cahill vagy a 10ed rangú spanyolok stb,az egy dolog h itt nem igazán sikerült jól játszani ;) Nagyon remélem h Branca-ék legalább annyira beleszólnak az átigazolásokban mint José-nál
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stankov 2010.11.10. 13:26-kor.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

gresko volt a legjobb amiért elbszta a lazio elleni meccset.. :evil:

bale/bastos, meg tevez/cassano meg egy középső védő kell januárban
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Az imént olvastam a Goal.com-on, hogy igen előkelő helyen van a bizonyos átigazolási listán (januári) a Bayern szuper-klasszis védője Philip, ja nem Martin, Martin Demichelis. :D Ez kész. Pont ő hiányzik ide. Akkor már inkább Vanczák, ő legalább magyar és tud belső védőt is játszani. Körül belül egy szint is és remek áron el lehetne hozni. Az így megmaradó pénzt meg rá lehetne költeni a gyorsvonat sebességű Simek Petire. Hova süllyed még az Inter? Ezek remélem csak áprilisi tréfák.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

hvmetal írta:Fadiga-ra emlékszem meg Keane-re aki a PL-ből érkezett.
igazolni.

rosszul emlékszel Fadiga az Auxerreből jött!
Stankov írta:Ezen játékosok annak idején igenis ló igazolásoknak tűntek,sőt minőségibb mint pl ez a Cahill vagy a 10ed rangú spanyolok stb,az egy dolog h itt nem igazán sikerült jól játszani ;)

Farinos,Almeyda,Adani és Gresko közül egyedül Adani volt középhátvéd, aki 2 év alatt 30 meccsen játszott szóval abszolút kiegészítő ember volt...Cahill pedig angol válogatott, magas, erős, jól fejel és bírja a tempót, nem nevezném 10ed rangúnak!
Greskot egy lapon említeni bármilyen játékossal pedig röhej azok után amit művelt a Lazio ellen anno...Egy rakás szerencsétlenség.Nem tudom te melyik meccseket nézted.
hvmetal

igazad van.Angliába tőlünk igazolt.
Cahill-t én is többre tartom,mint Adani féléket.hétvégén is jól játszott és veszélyesen a Yids ellen.(lazán verték őket..)
Farinostól egy jó meccsre emlékszem.amikor Zaccheronival vertük a Juvét eléggé tartalékosan.
ha Demichelis-t leigazoljuk leszopom magam.öreg,hozna 1 szintet az biztos,de ne már...
remélem ez csak pletyka nem pedig a spanyol akarja.
Stankov

Dris írta:
Stankov írta:Ezen játékosok annak idején igenis ló igazolásoknak tűntek,sőt minőségibb mint pl ez a Cahill vagy a 10ed rangú spanyolok stb,az egy dolog h itt nem igazán sikerült jól játszani ;)

Farinos,Almeyda,Adani és Gresko közül egyedül Adani volt középhátvéd, aki 2 év alatt 30 meccsen játszott szóval abszolút kiegészítő ember volt...Cahill pedig angol válogatott, magas, erős, jól fejel és bírja a tempót, nem nevezném 10ed rangúnak!
Greskot egy lapon említeni bármilyen játékossal pedig röhej azok után amit művelt a Lazio ellen anno...Egy rakás szerencsétlenség.Nem tudom te melyik meccseket nézted.

1.Nem Cahill-t neveztem 10-ed rangúnak hanem azokat a spanyoll ill spanyol bajnokságban játszó játékosokat akiket szóba hoztak velünk
2.Gresko nem írtam h amit itt művelt az bármi focira hasonlítható volt hanem h mikor leigazoltuk sajnos nem tudhattuk h ez lesz belőle.
3.Néztem pl Leverkusen meccseket ahol igenis nagyon jól játszott akármennyire is hihetetlen
direkt nem kell olyat bele magyarázni amit nem írtam.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Jesszus ilyen neveket, Fadiga,Adani,Farinos,Gresko :lol: mind bukta volt.
Almeydának voltak legalább jó meccsei.

A felsoroltakból Suarez és Bale akikben látok fantáziát, az ilyen Upson, Kadlec,Brighi féléket meg hagyjuk már, egyik sem Inter szintű játékos.

Hazardot nem ismerem , de jókat olvastam róla :)
R9.

almeyda volt mikor kivette a bíró kezéből a piros lapot és nem adta oda neki :D:D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dris írta:Cahill nem nevezném 10ed rangúnak!

Nem 10-ed rangú az biztos, de itt nem az a kérdés, hogy mennyire jó játékos, hanem hogy mennyire lenne képes beilleszkedni az Interbe.

Szvsz Cahill nem illik a Seria A-ba.

Benitez megerősítette hogy aktívak leszünk a téli mercatto-n, jól kell igazolni.
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Demichelis az tuti pletyka, nem hülye se Moratti, se Branca, Upson szintúgy. Hazard egy hatalmas tehetség, 91-es születésű belga srác, de 2007 óta gyakorlatilag alap ember a Lille-ban, és 2008-óta 16x volt felnőtt belga válogatott. Maga Zidane ajánlotta a Real Madrid-nak tavaly. Őt mindenképp érdemes lenne elhozni, mert másé lesz. Úgy hallottam a Roma érdeklődik Muntari iránt, na őt el lehetne cserélni mondjuk Brighi-re. Talán még jobb is Muntarinál, és nem idegbeteg.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Barzaglit is bedobták mint lehetséges igazolás :!: szerintem Ranocchia simán hozza azt a játékot amit a másik olasz és sokkal fiatalabb is.

Demichelis :lol: vicc. Burdisso kettő , bármikor képes öngólt lőni és már ő sem fiatal

Agger nevét is olvastam, ő szerintem elég jó játékos, a Poolból Skrtel se lenne rossz
hvmetal

én már a mercatot várom és pár hét szünetet de nagyon.kíváncsi vagyok mi lesz így,mennyit áldozz Moratti játékosokra és ha arra kell a sor edzőre.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... a-2052361/

Cassano távozik a Samptól.Tudom,hogy sokan ellene vagytok,és omlasztó,meg minden,de nagyon jól jönne nekünk..Egy próbát megérne szerintem!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Elképzelem, ahogy Benithez a szemüvege mögül csúnyán és szigorúan próbál nézni Cassanora...

FORZA INTER!!!
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Ki az a Cassano,egy bacilus??? :lol: Nem kéne úgy elájulni tőle! 12 egy tucat!!!
Francesco

Arról nincs valakinek valamilyen információja, hogy kint Olaszországban a szurkolók, illetve a meccsen résztvevők milyen véleménnyel vannak Benitezről? Mennyire bíznak benne stb...? Esetleg nem akarják e elküldeni és ha igen kit szeretnének helyette?
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Ingyen nagyon jó lenne Cassano.....most már ő is felaakrja bontani a szerződését meg a klub is ez végleges!Ha meg lesz a szerződés bontás és nem igazoljuk le pluszba vagy a Mailnba vagy a JUvébe köt ki nagyon mérges leszek a vezetőségre!
Egy ilyen játékost ingyen simán el kell hozni talán ő adhatna nekünk új lendületet elől a zseniális passzaival és a váratlan megmozdulásaival:)
Nem vagyok egy nagy Cassano fan, de a tudását elismerem!
jdanika

Nagyon remélem, hogy Branca és Rb. nem fog sokat gondolkozni Cassanon, eggyértelműen le kell igazolni, ha netalántán ne vállna be akkor is elég jó pénzt lehetne érte kapni, de adja az ég legjobb formáját mutassa nálunk!(ami azért dicsérendő) De ez még a "jövő" zenéje reméljük a vezetőség is így gondolkodik és nemfogja átengedni a Milannak....

A Palermot, és a Fior-t nem édekli állítólag.
hvmetal

rühellem Cassanot,1 féreg.de lehetne egy új Baggio is.
hozzuk el ingyen és nyáron adjuk el egy 20 misiért.annyiból már lehet venni Coutinhora izmot.
Giuseppe Rossi még mindig! Marco átneveli Interistává.ő tudna játszani mind Eto'o mind Milito mellett.
nem lehet írni Branca-nak?
nyilván ők is tudják mikre képesek ezek a játékosok,csak nem értem miért nem tartjuk meg Bonucci,Destro féle tehetségeket vagy szerezzük vissza.vagy Rossi féle játékosokra miért nem mozdulunk rá?
valaki segítsen légyszi. a "féle" szó miért nem helyes? vagy csak Borsodban használjuk ezt a szót?
jdanika

Ha Cassano, és Rossi se tetszik Morattiéknak, a másik nagy kedvencemet Di Natalet is meg lehetne próbálni. Igaz nem "mai gyerek", de szerintem megérné elhozni az Udinese úgyis belemenne 1 kisebb- nagyobb ajánlatba, vagy akár 1-2 "selejtet" is rájuk tudunk sózni, Suazo ott is eltud ücsörögni a padon :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

g.e.r.a írta:Ingyen nagyon jó lenne Cassano.....most már ő is felaakrja bontani a szerződését meg a klub is ez végleges!Ha meg lesz a szerződés bontás és nem igazoljuk le pluszba vagy a Mailnba vagy a JUvébe köt ki nagyon mérges leszek a vezetőségre!
Egy ilyen játékost ingyen simán el kell hozni talán ő adhatna nekünk új lendületet elől a zseniális passzaival és a váratlan megmozdulásaival:)

hát a BL-ben viszont ő sem játszhatna, ebből a szempontból nem vagyunk előrébb, akár jön, akár nem jön. :(
Stankov

versenyszellem írta:
g.e.r.a írta:Ingyen nagyon jó lenne Cassano.....most már ő is felaakrja bontani a szerződését meg a klub is ez végleges!Ha meg lesz a szerződés bontás és nem igazoljuk le pluszba vagy a Mailnba vagy a JUvébe köt ki nagyon mérges leszek a vezetőségre!

hát a BL-ben viszont ő sem játszhatna, ebből a szempontból nem vagyunk előrébb, akár jön, akár nem jön. :(

Amikor a Margit leigazolta Huntelaar-t,akkor vettek még 1 középső középpályást (asszem Diarra-t,de nem biztos)akkor két olyan játékost igazoltak aki játszott az Uefa-kupába és emlékszem azon ment a vita h egy játékost át lehet nevezni a bl-re és ki legyen az.Végülis nem Huntelaart nevezték így került a listára Szalai.
Lehet h ezt csak a Margitnak szabad? :P Azóta változhattak a szabályok,arról nem is beszélve h bl-selejtezőbe játszott Cassano az nem tudom h számít-e
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Adebayor, Wright Philips, Bridge átadólistán a citynél. Akár közülük is vásárolhatnánk.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:hozzuk el ingyen és nyáron adjuk el egy 20 misiért.annyiból már lehet venni Coutinhora izmot.

Micsoda?? :shock:

Cassano-t ha ingyen el is hoznánk, nyáron még senki sem adna érte 20-at, túl rizikósnak találnák, nem véletlen hogy a Juve és ha jól tudom a Fio sem tart rá igényt.

A Parma-t emlegetik vele kapcsolatban.
hvmetal

Süti írta:
hvmetal írta:hozzuk el ingyen és nyáron adjuk el egy 20 misiért.annyiból már lehet venni Coutinhora izmot.

Micsoda?? :shock:

Cassano-t ha ingyen el is hoznánk, nyáron még senki sem adna érte 20-at, túl rizikósnak találnák, nem véletlen hogy a Juve és ha jól tudom a Fio sem tart rá igényt.

A Parma-t emlegetik vele kapcsolatban.

akkor januárban :D úgy gondoltam,hogy itt lőne vagy 10 gólt meg pár gólpasszt adna.
én nagyon nem kedvelem a srácot,jó játékos,de Beniteznek így is gondja van a morállal.rinyálnak sokan,elégedetlenkednek.tegyük fel marad Benitez,összeáll újra a csapat,kialakul egy játék filozófia.jön Cassano,kimarad egy két meccsről és jön a balhé. az,hogy ingyen van egy ilyen kaliberű játékos nagyon csábító,de ő nem fogja segíteni a fegyelem kialakulását.
ha 20millióval drágább is,de akkor is Rossi értelmesebb igazolás.fiatalabb,eddig nem tűnik balhésnak.
Cassano szerintem a Milánnál fog kikötni.Berlu van annyira hülye,hogy leigazolja.
Ibra,Gattuso,Cassano,Robinho jól hangzik,de lenne ott balhé. Ibra Lee így is karatézik az edzésükön.
nem kell egy újabb vieri,Balotelli.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Francesco írta:Arról nincs valakinek valamilyen információja, hogy kint Olaszországban a szurkolók, illetve a meccsen résztvevők milyen véleménnyel vannak Benitezről? Mennyire bíznak benne stb...? Esetleg nem akarják e elküldeni és ha igen kit szeretnének helyette?

Valamelyik meccs előtt volt egy drapi a nordba amin éltették Benit. Valami olyasmi volt rajt hogy ne törődj a senkivel mi veled vagyunk. Nem szó szerint ez volt de a lényege ez volt. Ha Tommy benézne ő lehet be is tudná tenni a képet. Ez kb 1 hónapja volt.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

BandInter írta:
Francesco írta:Arról nincs valakinek valamilyen információja, hogy kint Olaszországban a szurkolók, illetve a meccsen résztvevők milyen véleménnyel vannak Benitezről? Mennyire bíznak benne stb...? Esetleg nem akarják e elküldeni és ha igen kit szeretnének helyette?

Valamelyik meccs előtt volt egy drapi a nordba amin éltették Benit. Valami olyasmi volt rajt hogy ne törődj a senkivel mi veled vagyunk. Nem szó szerint ez volt de a lényege ez volt. Ha Tommy benézne ő lehet be is tudná tenni a képet. Ez kb 1 hónapja volt.

Lehet nem erre fondoltál, én ilyet találtam:

Kép
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Adebayort kell elhozni a City-ből. Mindenképp távozik állítólag.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

graziejosé írta:
BandInter írta:

Lehet nem erre fondoltál, én ilyet találtam:

Kép

nah igen volt ez is de én konkrétan nem erre gondoltam. :D de mind1 is elég az hogy jó a vélemény legalábbis kb 1-1,5 hónappal ezelőtti időszakról... azóta lehet változott de nem igen hallok ilyet hogy utállják őt. Olyan meg mindig van aki mellette van meg olyan is aki nem. ;)
Francesco

Köszi a válaszokat, de szerintem ez a drapi pont a pool drukkerektől érkezett az irányában. Egyrészt angolul van másrészt ott a Liverpool emblémája is a drapin.
jdanika

Nerazzurri írta:Adebayort kell elhozni a City-ből. Mindenképp távozik állítólag.

Na ő az 1ik játékos akit, soha nem szeretnék Inter mezbe látni. Ha nem lesen van akkor sérült, remélem meg se fordul Moratti fejébe....
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

jdanika írta:
Nerazzurri írta:Adebayort kell elhozni a City-ből. Mindenképp távozik állítólag.

Na ő az 1ik játékos akit, soha nem szeretnék Inter mezbe látni. Ha nem lesen van akkor sérült, remélem meg se fordul Moratti fejébe....

Adebayor :lol: vicc. Van egy csomó befejező csatárunk nem kell ő ide :!: Inkább szélső csatár kell nekünk
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Mondjuk Wright-Philips sebességét megnézném hogy müködik a SerieA-ban, bár ebbe a körbepasszolgatós, helyzet nélküli játékhoz nem illik. Egyszerüen nem illik ez a fajta játék az Interhez sőt egyáltalán a SereA-ba. A taktikán kell változtatni, reméljük ma ez megtörténik ha nem akkor lekontráznak minket, annak meg hadd ne mondjam mi lesz a vége. Én Suarezt igazolnám le! Meg hoznék szélsö középpályást (bal) akik tudnak rombuszban is játszani, néha lehet hogy ki kéne probálni!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Amennyiben marad a pincér és nem ad fel ezen játékstílusával, télen kell hozni pár agilis játékost...jött hogy sírjak, amikor láttam, hogy egy labdaátvétel, felnézés és továbbpassz annyi időt vesz igénybe, amennyi idő alatt legurítok egy fél üveg sört...
A csapat nem ilyesféle focira van berendezve....ezen esetben nem az lenne a megoldás, hogy átrendezzük, hanem hogy nem ezen stílust eröltetjük... :?
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Télen nem sok embert tudsz elmozdítani.Én csemegéznék a Francia bajnokságból.Az élcsapatok botladoznak a Lyon kivételével meg a BL-től is búcsúzhatnak.És vannak nagyszerű játékosok.Nem hiszem,hogy túl nagy hal akadna a horogra.
Francesco

Pár játékost valóban kéne venni. Nyilván nem két fillérért...
Kapus poszt: rendben van
Védelem: Santon, Zanetti, Lúció, Chivu, Samuel, Cordoba, Matrix, Ranocchia, Vargas
Középpálya: (v) Cambiasso, Motta, Mariga, Stankovic, Diarra
Középpálya: (t) Kaká, Pastore, Sneijder, Coutinho, Biabiany
Támadósor: Eto'o, Suarez, Cassano, Pandev

Sok pénzbe kerülne, de mind mozdítható.

------------------Cesar--------------------
Zanetti-----Lúció------Ranocchia---Vargas
---------Cambiasso--L.Diarra-------------
Sneijder---------Pastore--------------Kaká
-------------------Eto'o---------------------
Kispad: Castellazzi, Santon, Samuel, Chivu, Córdoba, Matrix, Motta, Stankovic, Mariga, Coutinho, Biabiany, Suarez, Cassano
Menjünk visszafele:
(-)
Cassano akár ingyen is megszerezhető lehet.
Suarez: 25 millió
Pastore: 30 millió
Diarra: 5 millió
Vargas 15 millió
Kaká: úgy mint Zlatan, hogy kölcsön és ha beválik...
Ez 75 millió euró.
(+)
Muntari: 10 millió
Mancini + Suazo: 5 millió :)
Maicon: 15 millió
Milito: 20 millió
Ez összesen 50 millió euró.
Szerintem reális árak, talán Pastore lehet drábágg és kevésbé megszerezhető az elnökük miatt. :) Egy ilyen csapattal kiegyeznék...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Lassana Diarra megszerzését én is támogatnám, rengeteget fut és iszonyat mennyiségű labdát szerez, meg amúgy is Khedirát játszatja helyette José a Realban.

Suarez és Cassano nem kell együtt, főleg hogy Milito nem megy sehova :D

Először kell egy új edző, csak utána jöhetnek az új igazolások :mrgreen:
jdanika

Én középre még Kompanyt is el tudnám képzelni, télen semmi esélyt nem látok Pastore megszerzésére. Suarezből is inkább szívesebben menne a Realba szerintem....
Én még mindig a Rossi, Di Natale vonalat támogatnám.
RenciDavid

Igen valószínű, hogy Dzsudzsák Balázs a Juvéba fog igazolni. Csalódott leszek, mert hozzánk is beférne, simán jobb mint Pandev, Biabiany de még a mostani 18 éves Coutinhonál is.
R9.

nem kell azért túlzásokba esni :D
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Dzsudzsák sztem nálunk is elférne. Aki esetleg nem látta játszani az Angolok ellen is 1-1 ben verte Ashley Colet és akkor a jobb oldalon játszott. 1-1 ben sztem szinte mindenkit verne itt a Serie A-ban is. Ráadásul jól lő, meg nagyon jók a beadásai. Aki esetleg alábecsüli azért, mert magyar, az nagyot fog koppanni, ha tényleg a Juvebe megy. Azért mert a legtöbb magyar játékos nem viszi sokra sztem nem kell leírni mindenkit. Ranochhia elég jól játszott a Catania ellen, jól szerelt, meg elég magabiztos volt. Belenéztem miatta az ismétlésbe.
RenciDavid

R9. írta:nem kell azért túlzásokba esni :D

Mi túlzás? Szerinted jobb nála Biabiany vagy az alibi Pandev?
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Pandev hihetetlenül bekezdett, amikor ide igazolt, de később jelentős mértékben változott a szerepköre és ezzel együtt némileg a teljesítménye is leromlott. Idén eddig szerintem rendkívül szürke. A leigazolásakor kimondottan szkeptikus voltam vele kapcsolatban és az azóta eltelt 1 év azt mondatja velem, maximum csereként kellene szerepet kapnia, de ha eladnánk sem fájna érte különösebben a szívem. Persze a jelenlegi sérüléshullám mellett nyilván nagyobb teher nehezedik rá is.

FORZA INTER!!!
hvmetal

az FCinternews.com-on van 1-2 újdonság,legalább is számomra.nem tudom mennyire hiteles az oldal,nem rég fedeztem fel(írt valaki egy hírt onnan a fórumra)
ott van Ranocchia-ról valami hír,Gerrard-ról(nem az angolról szerintem) meg Benitezről.Riijkard kép meg a szövegből Spalletti-t vettem ki.(Zenitről volt szó)
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

A Gazzetta dello Sport adta le, hogy meglehet, hogy Benitez ki lesz téve, és helyettesei Rijkaard (nem hiszem, hogy egy bilányos jönne), Spaletti (ő most nyilatkozta le hogy boldog a muszkáknál), Leonárdo ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), Dunga lehetnek.

Rendszeresen olvasva az fcinternews.it-et, a következő nevek merülnek fel:
Belső védő kapcsán: Ruiz, Ranocchia, Tallo, Demichelis, Agger, Upson, Sakho
Kapusok: Viviao, Reina
Szélső hátvédek terén: Criscito, Bale, Vargas, Zubizzarreta vagy ki a hátam, Ronaldo
Középpálya: Schweini, Inler, Mascara, Poli, Diarra, Gago, Lucas, Gerrard, Cahill
Támadók: Neymar, Payet, Pastore, Bojan, Sanchez, Forlan, Cassano, Hulk

per pill ennyi jut eszembe
R9.

dunga ... az baszna be :D:D:D

spaletti akkor már...
meg bale ranocchia scweins. neymar pastore :D lehet egy 130ból ki is jönne
R9.

neymart remélem coutinho rábeszéli h jöjjön :D
Válasz küldése