Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

versenyszellem

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nekem Pastore, Bale elég lenne januárban :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Az elbukott derbi utáni, feszült hangulatú megbeszélésen Rafa Benitez egy listát adott át Massimo Morattinak, amin a klub téli megerősítését célzó igazolásokat sorolta fel. Kuyt, Ranocchia, Cassano és Pastore mellett még néhány kisebb név szerepelt rajta. A Corriere dello Sport úgy tudja, Moratti is átadott egy listát Beniteznek, amin az alábbi nevek szerepeltek:
Dunga, Rijkaard, Spalletti, Leonardo.

Valószínűleg kacsa, de én jót röhögtem rajta :lol: :lol: :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Gigi Simoni valamint Moratti is lenyilatkozták, hogy Beni marad.... ;)
A Benitez projekt folytatódik, megbízok benne (Moratti).
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Lehet, hogy "páran" hülyének fogtok nézni, de nekem töretlen a bizalmam Benitezben. Nyilván nem esik jól senkinek, hogy nem játszunk jól, szépen és eredményesen, folyton sérült a fél csapat és lehet, hogy Rafa nem való az Interbe, de...
Szerintem az eddigi eredményei bizonyítják, hogy jó edző. Valahol olvastam, hogy 2006-ig jó edző volt. Azért egy edző nem olyan, mint a brazil játékosok. Általában a remek edzők azok is maradnak. Biztos volt amit elrontott, a taktikában, felállásban, mérkőzés alatt és az edzéseken is. Ugyanakkor ez egy teljesen új közeg neki. Az elején Mourinho is szenvedett és ő is azt mondta, hogy minimum fél év kell, hogy azt az Intert lássuk, amelyik BL esélyes lesz. Utána koppantunk a BL-ben. Majd megnyertük. Beniteznek is szüksége van időre. Főleg, hogy más gondolatai vannak a játékról, mint Mourinhonak. Ehhez nyilván kellenek új játékosok, akiket nem kapott meg.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Mourinho munkájához is idő kellett, meg játékosok. Utóbbi csoda, mert a 90% szar igazolás volt. :)
Mi változott Mourinho óta?
-Volt egy VB ami pár játékosunkra nem volt túl pozitív hatással.
-Hosszú volt a szezon és erőn felül teljesített a keret.
-Sok a sérült játékos.
-Nem igazoltunk senkit, pedig egy ilyen siker után mindig kell egy-két friss arc, akik új lendületet hoznak és az esetleg elkényelmesedett BL győztesek ismét versenyhelyzetbe kerülnek a pályára lépést illetően.
-Valamint egy óriási megfelelési kényszer. Mourinho-t nehéz pótolni és az eredményeit felül múlni pedig szinte lehetetlen.
Szerintem legyünk türelmesek Benitezzel.
Szóval vegyük meg, akiket szeretne és nézzük meg, hogy mit hoz ki a csapatból tavasszal. Utána okosabbak leszünk. Nem hinném, hogy pár hónap alatt lehet minősíteni egy edzőt. Még a Nord sem teszi. Ha tenné, akkor egy BL győzelemmel kevesebb lenne a vitrinben...
Forza Inter! Forza Benitez!
R9.

amiket leírták nem mentség arra h milyen idióta védelmet tett össze a milan ellen, meg hogy nem veszi észre h chivu egy szarfosbalfasz bal szélen
10 éves inter drukker látja h szar akkor egy bl győztes edző nem látja? de igen csak túl makacs, olyan mint zaccheroninál helveg...

már most elbaszta moratti h milan meccs után nem rúgta ki
aki sok pénzt akar keresni chievo ellen idegenben tegyen x-t ...
Francesco

Továbbra sem értem, hogy mi a bajotok a Milan elleni védekezéssel. Alig volt helyzete a Milannak. Az, hogy Materazzi ott hibázott...na bumm. Hibázhatott volna más is. A többi részt jól oldotta meg. Chivu szerepeltetését én sem értem, de ki tudja, hogy milyen Santon edzésmunkája. Valamiért Mourinho sem preferálta.
R9.

azzal hogy a milant középen nem lehetett megverni csak szélen
na most szélen chivu és cordoba mennyit érnek elől? semmit
santon 100x jobb mindegyiknél támadásban... mikor cordobát megláttam elől már rosszul lettem, ő középső védő
1 sprintje volt meg is halt
chivu meg... pandev szépen kiugratta, erre ez az idióta román bevándorló etoot úgy akarta indítani hogy kipasszolta majdnem a szögletzászlóhoz a labdát mikor etoo a 16oson belül volt kb..
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Francesco írta:Valamiért Mourinho sem preferálta.

Ez azért így nem teljesen kerek.

Egy időben nagyon bízott benne, aztán ha jól emlékszem öltözőbeli hírek kiszivárogtatása miatt José berágott Santon-ra, meg jött a sérülése is.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

g.e.r.a írta: Moratti is átadott egy listát Beniteznek, amin az alábbi nevek szerepeltek:
Dunga, Rijkaard, Spalletti, Leonardo

:lol: :lol: :D :mrgreen:
Egyébként mindkét lista elég gyenge.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Francesco írta:Továbbra sem értem, hogy mi a bajotok a Milan elleni védekezéssel. Alig volt helyzete a Milannak. Az, hogy Materazzi ott hibázott...na bumm. Hibázhatott volna más is. A többi részt jól oldotta meg. Chivu szerepeltetését én sem értem, de ki tudja, hogy milyen Santon edzésmunkája. Valamiért Mourinho sem preferálta.

Alig volt helyzete a Milannak, mert nekik tökéletesen megfelelt az 1-0!
A legnagyobb baj, h nekünk 1 db vmire való támadásunk sem volt.
Szabadrúgásból lőttünk csak kapura ez teljességgel elfogadhatatlan.
Mourinho se volt tökéletes az első évében, de azért a bajnokságot simán hozta és fele ennyire nem döcögött a szekér fele ennyire nem volt kilátástalan a játékunk nem nagyon voltak megmagyarázhatatlan cseréi.....
Hagyjuk már vb-t.....a többi csapatnak a játékosai nem voltak a vb-n?Dehogynem!
Egyértelmű, h a Benítez által megálmodott dolgok nem működnek!
Nem azt mondom, h el kell küldeni, hanem ideje lenne 180-os fordulatot vennie és észrevennie, h ez itt nem működik....
A sok sérülés is javarészt az ő számlájára írható teljesen kivannak tikkadva a játékosok akkor talán így az elején vissza kéne venni az edzés intenzitásából, ha már minden meccsen 1-2 ember megsérül!Plusz érdekes, h 3-4 ember látványosan szenved a keze alatt, de még csak annak semmi esélyét sem véltem felfedezni, h változtatni szeretne a dolgokon.
Megy a makacs feje után.....ő megálmodott egy dolgot feltolt védekezést amihez ez a játékos keret nem alkalmas!A játékosoknak is alkalmazkodni kell a taktikához igen csak elsősorban a taktikának kéne passzolni a játékosok képességéhez ami nem megfelelő!
Mindenesetre én is azt mondom, h adjunk még neki esélyt januárban vásároljon utána meglátjuk mi lesz....de ha a BL nyolcadöntőben búcsúzunk akkor visszaessünk régi szintünkre és szerintem mehet vissza spanyolba vagy angliába okoskodni!
Amúgy sem volt egy olyan edző akiért 2 kézzel kapkodtak volna...vmiért Moratti bele volt buzulva csak azt nem tudjuk miért!
Plusz nekem a viselkedése sem tetszik túl nyugodt ahhoz képest, h látványosan szenvedünk a kispadon eleve beszari fejet vág, hát ne csodálkozunk, h a játékosok nem úgy mennek ki a pályára, mint akik felakarják szántani a pályát! Egyedül ilyen beszari kétségbeesett fejet Ranierin szoktam látni....
Mind1 kapja meg az esélyt, formálja a csapatott egy olyan irányba az átigazolásokkal együtt ahogy ő akarja és majd kiderül mi lesz belőle.
Ja és nem az a baja szerintem senkinek, h kikaptunk a Milantól, hanem az ahogyan kikaptunk Milantól!Mert az igazat megvallva ez egy gyenge Milan volt egy még gyengébb Inter ellen.
Na mind1 tudom, h nehéz pozitívan nézni a dolgokat és nehezen tudom már ezek után, de megpróbálom.
Amúgy a Chievo ellen már ideje lenne nyernünk, de van egy olyan érzésem, h ezzel a játékkal amit hetek óta mutattunk örüljünk, ha 1 pontot megcsípünk!
Forza Inter!!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Gabosska írta:Gigi Simoni valamint Moratti is lenyilatkozták, hogy Beni marad.... ;)
A Benitez projekt folytatódik, megbízok benne (Moratti).

Most ezt mondja, de ettől függetlenül keresheti az utódot, mivel semmi biztosíték nincs rá, h a következő 3 meccset nyerjük. Ha meg hozunk 9ből mondjuk 4 pontot vagy a köv két meccsből 1et vagy 0át akkor ennyi volt Beniteznek, már Moratti se tehet majd mást.

Ultimátum helyzet van, szerintem még 1 vereség vagy szenvedős döntetlen és menni fog.

Most ki fog derülni az is, hogy a játékosok akarnak-e vele dolgozni, ha igen akkor szét fogják hajtani magukat, ha meg nem akkor kirúgatják....
versenyszellem

nem tetszik a viselkedése??
kit érdekel hogy viselkedik, az a lényeg hogy nyerjünk!!
vagy legalább jól játszunk.

vazz, minek belekötni mindenbe?
Francesco

g.e.r.a!
Igazat adok neked, de egy dolgot azért látni kell. Benitez nagyon is sikeres edző. A Milan ellen 0-3-ról nyert meg egy BL döntőt. Nyilván ért a szakmájához. Valami mégsem klappol. Innen én is tudnék ötleteket adni neki mégsem én, vagy te vagyunk az edzők. :) Én egyébként utánpótlás csapatnál edzősködöm és ezt csak azért hozom fel, mert hiába vagyunk jók és nyertük meg a csapattal tavaly a bajnokságot, idén volt egy meccsünk, mikor simán vezettünk a félidőben a végén meg simán kikaptunk. Így visszagondolva egyértelmű mi lett volna a megoldás, hogy nyerhettük volna meg a meccset, de abban a pillanatban valamiért semmi nem jutott az eszünkbe. Mind1. ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyes döntések háttereit nyilván nem ismerjük. Chivu lehet minden edésen 5 gólt lő a felfutásaiból. :D Bízom benne, hogy nem kell edzőt cserélni, de valóban ekkora csapatnál nincs sok vesztegetni való idő. Még egy dolog. Ekkora csapatoknál a sérülések nem feltétlen a vezetőedzőnek köszönhetőek, sokkal inkább a trénereknek. Ott is rendet kéne rakni. Érdekes lesz valóban, hogy a játékosok fognak e hajtani a Chievo elleni meccsen...
Gabosska
Kapcsolat:

http://www.sport.ro/italia/pentru-el-of ... -euro.html

A BILD szerint Schweini nem hosszabbított a bajorokkal...ha nem fog, harmincért a miénk :D
Gabosska
Kapcsolat:

Elnézve az argentin brazil meccset, meg vagyok elégedve Neymarral...többször szóbahozták velünk és a Juveval, sokan azt mondták hogy lufi...
Aki így küldi az argentin védelmet, az nem lesz lufi... :D
Lucas sem rossz (merthogy őt is szóbahozták velünk)....bár én őt inkább kerülném...inkább Poli Cambiasso mellé mint Lucas
R9.

neymart ha átengedjük a juvénak megfog baszni az ideg
egy ekkora tehetséget nem elhozni...
Gabosska
Kapcsolat:

R9. írta:neymart ha átengedjük a juvénak megfog baszni az ideg
egy ekkora tehetséget nem elhozni...

Csak az utolsó husz percet láttam...azon Pastore elég szellemharcos volt...azelőtt csinált valamit? :oops:
R9.

én is csak azt láttam kb :D:D livescoren néztem h már megy a meccs
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de sztem Dzsudzsák-nak simán helye lenne az Inter-ben!!!
Ma is klasszis teljesítményt nyújtott a litvánok ellen, és ha klasszis csatárok lennének a válogatottban(Milito,Eto'o,Rooney,Drogba), akkor legalább 8-0 lett volna a meccs és nem 2-0.

Bocs a kis off-ért!

Szóval sztem Zsuzsi simán beférne a kezdőbe. Inkább legyen ő a csapatban, mint az alibiző senkiházi Pandev(engem nagyon irritál a lötyögése a pályán), de Biabiany-tól vagy a kis Coutinho-tól is sokkal jobb.

Remélem észreveszi a vezetőség Balázs tehetségét. Őt el lehetne hozni kb. 10M€-ért, Alexis Sanchez-t pedig 20-on felül. Legalábbis a nyáron az Udinese elnöke 25-30 M€ körül mondta az árát.

Ha a télen elhozzuk Zsuzsit, Bastos-t, Juhász Rolit, Ranocchia-t és Mahamadou vagy Lassana Diarra-t én nagyon elégedett leszek. Na és persze, ha kirúgjuk a dagadt pincért! :lol:

Nyáron pedig meg kell szabadulni az alibizőktől és a selejtektől(Mancini,Pandev,Muntari,Rivas) és a kiöregedett játékosoknak(Materazzi,Cordoba) pedig adni kell valami posztot a klubnál.

Bocs, ha kicsit hosszú voltam!!!

Forza Inter!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Szerintem meg nagyon nem férne be :))))
Egy, hogy a litváboknak olyan válogatottjuk van, hogy egyik játékosuk az NB1ben focizik...ami nem vall valami acélosságra :D :D Nem mindegy, hogy Nestat kell otthagyni vagy KLhkrhvskjehksjehgkw-t.
Nem vitatom, jó játékos, de a holland bajnokság egy nagy vicc...van négy jó csapat és a többi román bajnokság szintű....
Másik: Dzsudzsák soha a büdös életben nem védekezett...márpedig egy olasz csapatban vissza kell lépni (annak ellenére, hogy Benitez erre még nem jött rá). Nem illik ide be...

Pandevet meg ne írd le...Lazioban ő is varázsolt...s az Lazio...s nem egy hulladék PSV ;)
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

R9. írta:
Gabosska írta:Leonárdo ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rmer-milan

Ezen én sem röhögnék. Munkám miatt egy olasz INTER szurkolóval töltöttem a mai napot. Ő maga is ezt állítja, az ő érvei még a következők:

1. Leonardo-Berlusconi kurvára nincsenek jóban.
2. Leonardo elvált feleségétől, és Milano-ban telepedett le. Márpedig ha edzősködni akar, akkor Milanoban csak az INTER jöhet számításba.

Én azonnal elfogadnám. Karácsony után várják az érkezését.

Meglátjuk..
Gabosska
Kapcsolat:

Juvenél megmondták: tehetséges de taktikailag nem érett...az olasz foci komplex s nem annyiól áll, h te winger vagy s mély beívelésekkel kell jétszodj :lol: :lol:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Gabosska írta:Szerintem meg nagyon nem férne be :))))
Egy, hogy a litváboknak olyan válogatottjuk van, hogy egyik játékosuk az NB1ben focizik...ami nem vall valami acélosságra :D :D Nem mindegy, hogy Nestat kell otthagyni vagy KLhkrhvskjehksjehgkw-t.
Nem vitatom, jó játékos, de a holland bajnokság egy nagy vicc...van négy jó csapat és a többi román bajnokság szintű....
Másik: Dzsudzsák soha a büdös életben nem védekezett...márpedig egy olasz csapatban vissza kell lépni (annak ellenére, hogy Benitez erre még nem jött rá). Nem illik ide be...

Pandevet meg ne írd le...Lazioban ő is varázsolt...s az Lazio...s nem egy hulladék PSV ;)

Nagyon sokra tartod a román bajnokságot. :D Tény hogy komoly bajnokság. Becali Steaua league. :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

Tommy írta:

Nagyon sokra tartod a román bajnokságot. :D Tény hogy komoly bajnokság. Becali Steaua league. :lol:

OFF: a román bajnokság gyenge...az erdélyi minden elfogultság nélkül erős :D
Audipower

Nagyon nem értünk egyet de mind1, nem vagyunk egyformák. Azért a Serie A-ban sincsenek klasszis szélső védők Maicon-on kívül, szóval sztem boldogulna itt is. Ilyen Zambrotta-féle dupla nullákat hülyére szivatna sztem.

A holland bajnokságról meg csak annyit, hogy ott nevelkedett Ibra,Ronaldo,Sneijder vagy Van der Vaart hogy csak néhány nagyobb nevet említsek.

Nem azt mondom, hogy erős bajnokság, mert az angol, a spanyol, az olasz és a német, de még a francia bajnokság is nyilvánvalóan jobb, de ugródeszkának jó egy tehetséges játékos számára.

Zsuzsi védekezési hiányosságairól pedig csak annyit mondanék, hogy egy intelligens játékos azt csinálja, amit az edzője mond neki. Gondolom, ha teszem azt az Internél azt mondanák neki, hogy védekezzen, akkor védekezne, máskülönben nem játszana. Ez ilyen egyszerű.

Pandevről meg csak annyit, hogy nekem nem a játékossal van bajom, hanem a hozzáállásával. A tavasszal, mikor idejött a szart is kihajtotta magából minden meccsén, most meg olyan, mint egy lusta cigány, már bocs a kifejezésért. Nagyon el van szállva magától(Milan ellen a kakaskodása Abate-val, mikor köze nem volt az esethez) csak nem tudom mire fel.

Ha beáll csereként vagy esetleg kezdő, mindig csak lötyög a pályán. Oda se lép az ellenfél játékosának csak futkározik mellette, ez pedig ezen a szinten és főleg egy szélső támadónál tűrhetetlen. Szóval az idei játéka finoman szólva gyenge és irritáló. Védekezésben semmivel sem jobb Pandev, mint Zsuzsi sztem.

Na, bocs ha megint túl hosszú voltam.

Forza Inter!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Pandevnek ha megmondják hogy egész meccsen védekezel, fele annyi labdát nem fog összeszedni mint Eto csatárként aki visszafut, mert benne van a vérében...
Dzsudzsi: nem arról van szó, hogy milyen bekkek vannak a Serie A-ban. Hanem arról, hogy taktikus fotbalba életében nem kostolt bele... Benitez játékát Sneijder nem érti...sőt, szerintem még Benitez sem :lol: :lol:
Szvsz Zsuzsi jöhet ha bagóért jön...sok pénzt beleölni hüjeség lenne, mert vagy beválik vagy nem.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Zamborotta dupla nulla? Jó, hogy nem 21 éves. Bármelyik szélen tud játszani, mondjuk Chivunál kategóriákkal jobb, Maiconnál nem, de nem is rosszabb.
RenciDavid

Etot ki látta védekezni meg taktikus focit játszani mielőtt Olaszországba jött? :)

Az, hogy eddig nem kellett neki, mert klasszikus 4-3-3ba játszik a csatárok vonalában az 1 dolog, de nem biztos, hogy hátrébb játszva ne tudna védekezni is.
Audipower

graziejosé írta:Zamborotta dupla nulla? Jó, hogy nem 21 éves. Bármelyik szélen tud játszani, mondjuk Chivunál kategóriákkal jobb, Maiconnál nem, de nem is rosszabb.

A mostani Maicon-nal lehet, hogy nem rosszabb, mert nagyon formán kívül van a brazil, de a régi Maicon-nak a cipőjét se pucolhatná. Zambrotta egy kiöregedett nyugdíjas Milan-ba való játékos. Az ő ideje már lejárt.

Nekem ez a véleményem róla, neked meg nem.
Azt aláírom, hogy Chivu-nál jobb, de Chivu balbekkben kb. Vanczák "összeszarom magam" Vili szintjén van.
Audipower

RenciDavid írta:Etot ki látta védekezni meg taktikus focit játszani mielőtt Olaszországba jött? :)

Az, hogy eddig nem kellett neki, mert klasszikus 4-3-3ba játszik a csatárok vonalában az 1 dolog, de nem biztos, hogy hátrébb játszva ne tudna védekezni is.

Egyetértek. Ha mondjuk egy Mourinho kaliberű edző azt mondaná neki, hogy Balázskám a szélen vissza kell lépned védekezni, akkor valószínűleg visszalépne, máskülönben kikerülne a kezdőből és mehetne a tartalékba. Egyszóval minden akarat kérdése.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem egy Mourinho kaliberű edző (aki maga Jose, mert ugye olyan nincs még egy, mint ő ;) ) soha nem fogja neki azt mondani, hogy "Balázskám", de a többivel kb. egyetértek. Valóban, Eto'o-ról sem gondoltuk, hogy nálunk védekezni is fog. Én nem vagyok DB fanatikus (sőt!) , de ha a Barcelonának megfelel Affelay, akkor mi bepróbálkozhatnánk Dzsudzsákkal. Talán hasznosabb lenne, mint Mancini, Suazo és társaik. Megjegyzem, az év biznisze lenne elcserélni a PSV-vel a brazilra, de talán még a hondurasit is utána dobhatnánk, he-he... Ha nem, akkor így jártunk és tovább kell passzolni. Nem tudhatjuk mire lenne képes egy erősebb csapatban, bajnokságban...

FORZA INTER!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Ranocchia, Criscito, El Shaarawy trió érkezhet Genoaából a télen...én meg lennék elégedve ha őket hoznánk ;)
Olaszok (bár Shaarawy egyiptomi, de honosított) és nagy potenciál van bennük...kettő közülük olasz válogatott, egy meg olasz U21es... no meg a juvéval is nagyon kiszúrnánk...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Megint kb 60-70 játékosnál tartunk akiket ilyen-olyan források szóba hoztak velünk :D
Akiket én mindenképp szeretnék az L Diarra,Bastos

Bármennyire rühellem is a fricceket, Schweinsteiger akkor is nagy húzás lenne.
Egyébként olaszból Lavezzi és Pastore jó lenne, de ha ilyen Lucas félék jönnek biztosan berosálok : (
Francesco

Én személy szerint Angliában a pool sikeréért szorítok és nem teljesen világos, hogy miért vagytok ennyire Lucas ellen. Szerintem nem egy rossz játékos. Brazil válogatott. Fiatal és a Liverpoolban is stabil kezdő. Szoktam nézni a meccseiket és nem rajta mennek el a pontok, igaz nem is tud sokat hozzátenni a győzelemhez. Érdekes játékos. Szerintem igazán jó futballista is válhat belőle. Muntarinál és Marigánál is jobb jelenleg, de kérdés, hogy kell e nekünk egy ígéret, aki lehet, hogy az is marad. Viszont mondom, azért annyira nem rossz játékos...kb azon a szinten van, mint Stankovic.
Ellenben ki a fene az a Balotelli? Az a kis unszimpatikus hülyegyerek nem tett még le szinte semmit az asztalra, de már azt képzeli magáról, hogy ő a világ közepe. Elképesztő mennyire sztárolják, pedig 20 évesen pár játékos (az igazán nagyok) sokkal előbb jártak mint ő és közel sem volt ekkora arcuk. Örülök, hogy elment, mert a stílus amit képvisel rendkívül irritáló. Verjen szezononként 200 gólt, akkor sem fog hiányozni.
R9.

Legújabb edző név, Trapattoni
Neki örülnék nagyon, csak már 71 éves :D bekrepálna a szíve ez izgalmas meccs végén
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta:Megint kb 60-70 játékosnál tartunk akiket ilyen-olyan források szóba hoztak velünk :D

Egyébként olaszból Lavezzi és Pastore jó lenne, de ha ilyen Lucas félék jönnek biztosan berosálok : (

Scweinsteigerrel egy komoly bajom van.A nevét szörnyű még kimondani is,nemhogy leírni.
Ha találunk neki valami normális becenvet akkor jöhet.:)
versenyszellem

Festa írta:
mike írta:Megint kb 60-70 játékosnál tartunk akiket ilyen-olyan források szóba hoztak velünk :D

Scweinsteigerrel egy komoly bajom van.A nevét szörnyű még kimondani is,nemhogy leírni.
Ha találunk neki valami normális becenvet akkor jöhet.:)

pl Svejni

:D:D
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Ha 1 ilyen ősz után nem látják be a vezetők, h mind előre, mind hátra és középre is igazolni kell, akkor nagy bajok lesznek mindenhol (minden fronton). Azt mondom, h MÉG a védelembe is elférne 1 új név ... az ifiken kivül
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Amit Rafa akar játszatni ahhoz főleg középre kell ember. Ilyen Cambiasso képességű. Azért Csucsut mondom példának mert mellé kellene. Nem feltétlen a labdaszerzés miatt. Inkább a labdabiztos képessége legyen meg. Hisz ennek a labdatartós taktikának a fő alapja a labdabiztosság. Ha ez nincs meg akkor úgy kontráznak le mint idén általába a legtöbb meccsen. Példának ott van az hogy nézzétek vissza a meccseket Wes nem igen passzolt senkinek ha már rizikósabb volt a helyzet és ugye az is feltűnt hogy leginkább Eto'oval kényszerítőztek. Wes tökéletesen látja kivel lehet játszani. Számtalanszor ketten csináltak helyzetet. Ha Milito formába lenne... :roll: És ezért is szól rá a játékosokra olyan sokszor.
Persze védő is kell így most Samu helyett. De Ranocchia egyre valószínűbb! Szélre is nagyon kéne valaki. Bastos tuti érinthetetlen. Sztem nekünk Bale is. De ne legyen igazam!!!
Az én névsorom:Bastos,Bale,Hazard,Hulk,Ranocchia :D :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Bastos, Cassano, Ranocchia mindenképp....én még am. mindig Van der Vaartot siratom, hogy "fillérekért" nem vettük, meg! :evil:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Dzsudszákról jegyezzük meg, hogy 23 éves, tehetséges, gyors, technikás van már nemzetközi meccs tapasztalata is. Nem mondom, hogy már klasszis és azt se, hogy megváltaná a csapatot, de a fantasztikus Pandev, Biabiany, Mancini triónál jobb. ;) Ne nézzétek le azért mert magyar. :)
Bastos is jó lenne, na meg Pastore is, de szerintem ilyen kaliberű játékosok télen nehezen mozdíthatók.
R9.

lehet h jobb, de attól még egy snejder szinthez sehol nincs és nekünk ilyen emberek kellenek... nem középszarok
Gabosska
Kapcsolat:

fcinternews.it szerint a Ranocchia üzletbe belevonnánk Biabianyt és Santont...
Ha eladjuk Santont, minden illetékes megérdemelné, hogy szembeköpjék őket...
Nyáron az egyik legigéretesebb olasz mélységi irányítót (Fossatit) passzoltuk le a Milánnak...nosza, most adjuk el a válogatott bekkünknket, csak mert Benitez nem csípi a frizuráját...
Remélem hogy óóóriási kacsa ez a cikk....
Audipower

R9. írta:lehet h jobb, de attól még egy snejder szinthez sehol nincs és nekünk ilyen emberek kellenek... nem középszarok

Az a középszar Zsuzsi sztem jobb játékos, mint az alibiző Pandev vagy Biabiany, esetleg a 40 kilós kis Coutinho. A kis brazilt nem fikázni akarom, mert nagy sztár lehet belőle a képességei alapján, de még csak egy tehetség, Dzsudzsák pedig már klasszis játékos. Ebben a mostani csapatban simán kezdő lehetne. Azért nem sírnék, ha elől mondjuk így állnánk fel:

-Dzsudzsák,Sneijder,Eto'o-Milito
Audipower

Gabosska írta:fcinternews.it szerint a Ranocchia üzletbe belevonnánk Biabianyt és Santont...
Nyáron az egyik legigéretesebb olasz mélységi irányítót (Fossatit) passzoltuk le a Milánnak...nosza, most adjuk el a válogatott bekkünknket, csak mert Benitez nem csípi a frizuráját...

Ezt én is olvastam. Remélem csak valami rossz vicc. Santonnak már rég a kezdőben kellene lennie, bár ez a láma pincér csak, akkor fogja a kezdőbe tenni, ha már nem lesz más a padon.

Azért sztem nem véletlen, hogy Prandelli a válogatottban is számít rá.
Nem kellene elkótyavetyélni egy ekkora tehetséget, akinek sztem már Maicon helyett kellene futkároznia jobb bekkben, legalábbis Maicon jelenlegi formája szerint.
RenciDavid

Audipower írta:
Gabosska írta:fcinternews.it szerint a Ranocchia üzletbe belevonnánk Biabianyt és Santont...

Ezt én is olvastam. Remélem csak valami rossz vicc. Santonnak már rég a kezdőben kellene lennie, bár ez a láma pincér csak, akkor fogja a kezdőbe tenni, ha már nem lesz más a padon.

Azért sztem nem véletlen, hogy Prandelli a válogatottban is számít rá.
Nem kellene elkótyavetyélni egy ekkora tehetséget, akinek sztem már Maicon helyett kellene futkároznia jobb bekkben, legalábbis Maicon jelenlegi formája szerint.

Miért vonnánk be? Már 50%ban a miénk. Azért mert a nyári licit helyett télen el akarjuk hozni még nem ér egy Biabianyt sem.
Pár millánál többet nem szabad érte adni és játékost sem.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tényleg ilyenkor mi a helyzet.legtöbb esetben az opciós joggal bíró "kölcsönző" csapatnál szokott maradni a játékos,mint nálunk Sneijder.na,de ha kölcsön adtuk az év végéig és idő előtt akarjuk visszahívni akkor mi van?mert a szerződést így hivatalosan "felrúgjuk". az opciós jog azt jelenti az idény végén,hogy annak a csapatnak passzoljuk át aki a joggal bír.nem pedig azt,hogyha akarják akkor náluk marad.nyáron mindenképp vissza kell adniuk.ilyen Santon-ért visszaadjuk dologba bele ne menjünk.Santon-Ranocchia-Bonucci-Criscito lehet a követező generáció a válogatottba hátul.ebből 3 a mi nevelésünk.el ne basszák már Santont.
versenyszellem

az opciós job mindig azt jelenti, hogy az a csapat, akinél van a játékos, egy előre meghatározott összeg fejében a játékost ligazolhatja, ha akarja.
Amennyiben akarja a játékost, úgy - nyilván rendes körülmények között - az előző csapata ez ellen már nem tehet semmit.
Sneijder mi fixen vettük, semmiféle kölcsönzés, opció nem volt.

az opciós jog lehívására jó példa Gourcouff, akit a Milan opciós joggal adott kölcsön a Bordeauxnak, ahol a simán hátán vitte a csapatot és ezek után a franciák éltek az opciós joggal és leigazolták, noha a Milannal akkor már senkinek esze ágában sem lett volna eladni a srácot.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

versenyszellem írta:az opciós job mindig azt jelenti, hogy az a csapat, akinél van a játékos, egy előre meghatározott összeg fejében a játékost ligazolhatja, ha akarja.
Amennyiben akarja a játékost, úgy - nyilván rendes körülmények között - az előző csapata ez ellen már nem tehet semmit.
Sneijder mi fixen vettük, semmiféle kölcsönzés, opció nem volt.

az opciós jog lehívására jó példa Gourcouff, akit a Milan opciós joggal adott kölcsön a Bordeauxnak, ahol a simán hátán vitte a csapatot és ezek után a franciák éltek az opciós joggal és leigazolták, noha a Milannal akkor már senkinek esze ágában sem lett volna eladni a srácot.

áhá! azt hittem Snidlinget csak kölcsönbe hoztuk,vagy már keverem mással ahogy az opciós jogot is.
köszi
Válasz küldése