A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

psn

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: psn »

BRÉKING NYÚZ: Massimo Moratti lemondott, Angelomario Morattival, Rinaldo Ghelfivel és Alberto Manzonettoval együtt ott hagyják az Inter vezetőségében betöltött pozíciójukat, immáron véglegesen. Mi történhetett?
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

psn írta:BRÉKING NYÚZ: Massimo Moratti lemondott, Angelomario Morattival, Rinaldo Ghelfivel és Alberto Manzonettoval együtt ott hagyják az Inter vezetőségében betöltött pozíciójukat, immáron véglegesen. Mi történhetett?

Pirellivel Mi lesz???
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem nem történt semmi, ők eddig is csak azért maradtak ott, hogy az átmenetet segítsék. Legalábbis én így gondolom. Mindenesetre nem akármilyen fejezet zárul le ma az Inter történetében, és hogy mit hoz a jövő...

Update: Lehet, hogy mégsem. :) Állítólag hétfőn a részvényesek előtt nyilatkozott valamit Moratti, hogy Mazzarri bajban lesz, ha nem jönnek az eredmények, erre Thohir mondta, hogy Mazzarri biztonságban van, plusz Bolingbroke azt mondta, hogy elég sz*r pénzügyi helyzetben vette át Thohir a klubot és ennek Moratti annyira nem örül(t)...
Valami ilyesmi, ha jól vettem ki a hírekből. Ráadásul Moratti és Thohir is máshogy gondolkoznak a futballról, ami szintén konfliktus forrás. (Tegyük hozzá Thohir nem ért a futballhoz,de Morattinak is kellett jó 10 év mire kezdett kapizsgálni belőle valamit, addig megoldotta úgy a dolgokat, hogy ami drága, az biztos jó is.)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... el-2371727
A 69 esztendős Moratti – aki az új tulajdonos döntéseinek mindegyikével sem ért egyet – teljesen nem szakad el az Intertől: cége 29.5 százaléknyit továbbra is birtokol a klub részvényeiből.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Szóval ez a faszfej mazzari nagyobb elsőséget érez, mint Moratti. Ez durva.... Soha nem szabadulunk meg ettől a kóklertől :(
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ne kezdjuk mar a szarsagot

1. Moratti hozta ide Mazzarri-t.
2. Most mar Thohir a fonok, lattuk hova vezetett Moratti is bandaja ertelmetlen edzokeringoi. Koltekezesei.

Az idei az utobbi evek legnormalisabb mercato-ja. (Csatar,Rolando ugy mellett minosegi emberek jottek,nem pedig Kharja,Nagatomo,Kuzma fele senkik. )

Az,hogy a csod szelen allo klubbot megszabaditja a tartozastol,viszont nem kezd Vieri-ket hozni, es nem szerzi meg Mourinho-t, Simeone-t (akik biztos jok lennenek) sajnalatos.

De nem kell itt az idetlen media utan menni,jatszani a dramat, Morattiek ertekeit firtatni.
Gonosz Thohir...

Sneijder,Maicon,Julio vagy Oriali megvan?

Szip-szip...
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

hvmetal írta:Ne kezdjuk mar a szarsagot

1. Moratti hozta ide Mazzarri-t.
2. Most mar Thohir a fonok, lattuk hova vezetett Moratti is bandaja ertelmetlen edzokeringoi. Koltekezesei.

Az idei az utobbi evek legnormalisabb mercato-ja. (Csatar,Rolando ugy mellett minosegi emberek jottek,nem pedig Kharja,Nagatomo,Kuzma fele senkik. )

Az,hogy a csod szelen allo klubbot megszabaditja a tartozastol,viszont nem kezd Vieri-ket hozni, es nem szerzi meg Mourinho-t, Simeone-t (akik biztos jok lennenek) sajnalatos.

De nem kell itt az idetlen media utan menni,jatszani a dramat, Morattiek ertekeit firtatni.
Gonosz Thohir...

Sneijder,Maicon,Julio vagy Oriali megvan?

Szip-szip...

agree
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Moratti csak most jött rá, hogy tavaly november óta nincs már beleszólása az Inter életébe. Semmi különöst nem látok abban, hogy ET saját szája íze szerint alakítja át az Intert.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

http://www.inter.it/en/news/46733

Tudja valaki, hogy mi pontosan az előzmény?
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

alwin91 írta:http://www.inter.it/en/news/46733

Én is csak találgatok,de a Roma elleni meccs után sokan megszólaltak,főleg Totti nyilatkozata után.Azt gondolom Agnelli véget akar vetni az egész dolognak ezzel a "beismeréssel".
Soha nem értettem a gobbók miért ránk haragszanak mikor ők csaltak arról nem mi tehetünk h valakinek meg kellett kapnia a bajnoki címe(ke)t mert már a Fifa kizárással fenyegetőzött ha nem lesz ítélet.
Az már mondjuk egy más tészta h Moratti lehallgatós törvénysértéséből indult ki az egész calciopoli,biztos vagyok h valami vádalkut köthetett h ezért nem kapott komolyabb büntetést.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nagyon úgy tűnik, hogy Mazzarri maradása volt az utolsó csepp a pohárban. Moratti és a csapata ki akarta rúgni Mazzát, de Thohir nem engedett. Moratti a St Etienne meccs után is annyit mondott hogy a csapat játéka magáért beszélt...
alwin91

Stankov írta:
alwin91 írta:http://www.inter.it/en/news/46733

Én is csak találgatok,de a Roma elleni meccs után sokan megszólaltak,főleg Totti nyilatkozata után.Azt gondolom Agnelli véget akar vetni az egész dolognak ezzel a "beismeréssel".
Soha nem értettem a gobbók miért ránk haragszanak mikor ők csaltak arról nem mi tehetünk h valakinek meg kellett kapnia a bajnoki címe(ke)t mert már a Fifa kizárással fenyegetőzött ha nem lesz ítélet.
Az már mondjuk egy más tészta h Moratti lehallgatós törvénysértéséből indult ki az egész calciopoli,biztos vagyok h valami vádalkut köthetett h ezért nem kapott komolyabb büntetést.

Ezt szokták felhozni, de a telefonlehallgatás meg a bírók szervezett küldése és kilóra megvásárlása azért nem egy súlyú.
alwin91

Agnelli: "Moratti megőrült a klubért, még a 2006-os Scudettot is hajlandó volt elfogadni"
DSanton39

RenciDavid írta:Nagyon úgy tűnik, hogy Mazzarri maradása volt az utolsó csepp a pohárban. Moratti és a csapata ki akarta rúgni Mazzát, de Thohir nem engedett. Moratti a St Etienne meccs után is annyit mondott hogy a csapat játéka magáért beszélt...

minek igazolta le? én csak ezt kérdezném meg tőle.
eleve lehetett tudni, hogy az Internek fiatalításra van szüksége, Mazzarri pedig kijelentette, neki kész játékosok kellenek az eredményhez. ez ellentmondás. a másik az ismert 3 védős taktikája, ami szintén intő jel lehetett volna, hogy nem ő a megfelelő új edző.

most nem ő döntheti el, kit rúg ki, furcsa lehet neki, de ha azt nézzük, az Inter egy cég, és ha egy cégben csak 30%-os részesedésed van, nem a tied a döntő szó, ez van.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Amikor leigazoltuk, akkor a legjobb opciónak tűnt. Viszont nem ő hosszabbított vele egy szánalmasan gyenge szezon után, ahol csak azért mondhattuk el magunkról, hogy előrelépés, mert 1:előtte 9.-ek voltunk, 2:A többi csapat annyira sz*r volt, hogy még éppen befértünk oda. 1-2 fordulóval több van, és kb. megint a 9. hely körül végeztünk volna, a szezon végi formánkat nézve.

Elhiszem, hogy az edzőkeringő se jó dolog, de ennek van értelme? Okádék focit produkálunk meccsek óta, kb. a Gasp-Ranieri érára emlékeztet ez az egész. Egy Napoli elleni meccshez úgy ülök oda, hogy igazából tökmind1 mi lesz, mert már elment a szezon, és mert tudom, hogy másfél óra focihoz nem hasonlítható förtelmet kell néznem. (ettől függetlenül leülök megnézni, mert akárhányszor megfogadom, hogy nem teszem, egyszerűen nem tudom rávenni magam. Lehet pszichológushoz kellene fordulnom) Valaki kérdezte a másik topikban, hogyhogy nem őrült meg mindenki a gólzápor után ami a 2. fi. végén volt. Elmondom, hogy miért nem. Mert senkiből sem váltott ki semmilyen reakciót. Ez nem egy olyan katarzis meccs volt, amiből mindenki tudna legalábbb 4-5-t felsorolni, ez két sz*r csapat gyenge színvonalú birkózása volt.

Most is, mi ez a nyilatkozat Mazzarritól, hogy elégedett az 1 ponttal. Hazai pályán egy közepes francia csapattól, úgy, hogy elvileg komolyan vesszük az EL-t. Meg nem egyszerű folyamatosan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani... Nekünk sikerül, kiegyensúlyozottan sz*rok vagyunk.

Lehet azt mondani, hogy Moratti-val szemben elfogultak vagyunk, és ez így is van, de, hogy a francba szimpatizáljak egy olyan elnökkel, akit akárhányszor mutatnak a tv-ben, Candy Crush-ozik?? Legalább kicsit tegyen úgy mintha nem tenne nagyívben arra, ami a pályán történik. Tudom ezek felületes dolgok, de amikor ennyire nem megy a szekér, akkor ezek a dolgok olyanok mint olaj a tűzre.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Thohir tudja, hogy a labdarúgást gólra játsszák, és az nyeri a bajnokságot aki a legtöbb pontot gyűjti???

Tisztázni kellene vele valamit.

Ha ez tényleg így van, hogy Moratti kirúgta volna már Mazza-t, akkor sajnos a tulajdonosváltás eddigi legnagyobb visszalépése történt meg, hogy Thohir ehhez képest töretlenül fantáziát lát ebben a szarban. :roll:

Én nem tudom elképzelni, hogy a csapat elinduljon felfelé Mazza-val.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hát igen, Mazzarrival is az a gond, hogy itt van 1,5 éve és nem sok előrelépést látni. Pedig szerintem a játékosok abszolút mellette állnak (mondjuk abba bele sem gondolok, hogy ha most így játszanak, akkor milyen lenne, amikor meg akarják buktatni...).

Én azt nem értem, hogy most már kb. 3-4 hete azt hallani minden meccs után, hogy problémák vannak, és ezeket a játékosok is tudják. De milyen problémák??? Lehet nincs fizetés? Az nem lehet probléma, hogy egy 22-es keretben van 2-3 sérült, mert nincs olyan csapat a világon, ahol ne lenne folyamatosan 1-2 hiányzó. Itt meg azt hallani, hogy hetek óta azért játszunk ilyen sz*rul, mert valami nincs rendben. Ennek ellenére Thohir Mazzarri mellett van, a játékosok Mazzarri mellett vannak, volt egy egész nyár, hogy normálisan felkészüljünk egy évek óta egyre gyengébb színvonalú olasz bajnokságra. Akkor mi lehet a gond??? Ez engem nagyon érdekelne.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

DSanton39 írta:
RenciDavid írta:Nagyon úgy tűnik, hogy Mazzarri maradása volt az utolsó csepp a pohárban. Moratti és a csapata ki akarta rúgni Mazzát, de Thohir nem engedett. Moratti a St Etienne meccs után is annyit mondott hogy a csapat játéka magáért beszélt...

minek igazolta le? én csak ezt kérdezném meg tőle.
eleve lehetett tudni, hogy az Internek fiatalításra van szüksége, Mazzarri pedig kijelentette, neki kész játékosok kellenek az eredményhez. ez ellentmondás. a másik az ismert 3 védős taktikája, ami szintén intő jel lehetett volna, hogy nem ő a megfelelő új edző.

most nem ő döntheti el, kit rúg ki, furcsa lehet neki, de ha azt nézzük, az Inter egy cég, és ha egy cégben csak 30%-os részesedésed van, nem a tied a döntő szó, ez van.

Igy van ahogy irod.Ha Moratti marad az elnök továbbra is akkor Mazzarrit 100% hogy menesztette volna.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha cesenatol kikapunk robban a bomba
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

És ha X?

Akkor Mazzarri azt látja amit akart?

X lesz.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Süti írta:És ha X?

Akkor Mazzarri azt látja amit akart?

X lesz.

Mihahajlovics megy egyből pattan is a samp padjáról?
Szerintem meg nyerünk 1-0-ra és a feszült állapot továbbra is fent marad.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Alapvetően én sem gondolom máshogy a Mazzarri kérdést, de azért nem mindig

Dan-i-nter írta: hogy a francba szimpatizáljak egy olyan elnökkel, akit akárhányszor mutatnak a tv-ben, Candy Crush-ozik?? Legalább kicsit tegyen úgy mintha nem tenne nagyívben arra, ami a pályán történik. Tudom ezek felületes dolgok, de amikor ennyire nem megy a szekér, akkor ezek a dolgok olyanok mint olaj a tűzre.

És mi van ha épp valakivel egyeztet, szervez, ügy intéz, esetleg épp az Inter érdekében (akár szponzorokkal pl). Szerintem azért bőven lehetett látni éljenezni a góljainknál, vagy ha épp sikerült egy meccset akár jó, akár szar játékkal megnyerni

Süti írta:Ha ez tényleg így van, hogy Moratti kirúgta volna már Mazza-t, akkor sajnos a tulajdonosváltás eddigi legnagyobb visszalépése történt meg, hogy Thohir ehhez képest töretlenül fantáziát lát ebben a szarban. :roll:

Thohir nem lát benne fantáziát, korábban néhány cikk és interjú is volt erről, hogy egyeztetett mindenkivel és annak alapján hozta meg a döntést hogy amivel Mazzarrit a helyén hagyta és hosszabbított vele

tomika431 írta:Igy van ahogy irod.Ha Moratti marad az elnök továbbra is akkor Mazzarrit 100% hogy menesztette volna.

Ahogy Mourinho után mindegyik edzőt... mi lenne ha előbb lenne valaki konkrét akivel szerződünk pl 2015-re, aki tudja mit is kéne kezdeni a mai világban egy focicsapattal (Klopp, Emery, de Boer, Jorge Jesus, Koeman etc)
Azért kirúgni hogy hozzunk a helyére mást akivel ugyanúgy nem jutunk egyről a kettőre, egyszerűen értelmetlen.
Biztos vagyok benne hogy Thohir ki fogja rúgni Mazzarrit ha nem leszünk szezon végén 3-ok és van minőségi edző elfogadható költséggel

Szerk: Thohir rövid nyilatkozatában amiben Moratti lemondásáról kérdezték, ez volt az utolsó mondat:
At the same time, as the president I think I have to review some of the operations at the club."
magyarul:
Ugyanakkor, mint elnöknek, úgy gondolom szükséges átnéznem a klub néhány műveletét.

ez persze ki tudja mit jelent ténylegesen, de akár igazolhatja azt is, hogy van alapja annak, hogy valami szúrta a csőrét Morattinak és miközben Thohir nem ment bele hogy ezt a valamit azonnal meglépje, ettől függetlenül úgy érzi át kell néznie pár dolgot...
alwin91

Szerintem sem arról van itt szó, hogy Thohir meglenne elégedve. Ki fogja Ő is rúgni Mazzarrit szezon végén ebben biztos vagyok, de nem akarja Moratti edzőzabálását folytatni, amit meg tudok érteni. Szezon közben edzőt cserélni nagyon nem jó, azt viszont nagyon elbaszták, hogy nem rúgták ki a picsába júniusban.
Dan-i-nter

És, ha a szezon végén rúgja ki az mennyivel kisebb edző keringő, mintha most rúgná ki?? Talán nem menne kukába az egész szezon? Perkálni mindenképp kell. Most is vannak opciók pl. Spalletti. Azt azért remélem senki sem gondolja komolyan, hogy ennek a keretnek 9 pont a reális a 21-ből. Mikőzben egy Sampdoria ennél jóval szarabb kerettel simán veretlen előttünk. És ne mondja senki, hogy mert könnyű volt a sorsulásuk (ami lehet, hogy igaz), de a miénk sem volt éppen rangadókkal teletűzdelve. Váltani kell. Most talán megverjük a Cesena-t egy szenvedős meccsen, és megint elhiszik a fejesek, hogy minden jól van, kint vagyunk a gödörből. Aztán jön a Samp és a Parma elleni idegenbeli, ahol megint kihúzhatjuk a tök utolsót a mélypontról, és azt vesszük észre, hogy 10 forduló után az alsóházban vagyunk...

versenyszellem írta:És mi van ha épp valakivel egyeztet, szervez, ügy intéz, esetleg épp az Inter érdekében (akár szponzorokkal pl). Szerintem azért bőven lehetett látni éljenezni a góljainknál, vagy ha épp sikerült egy meccset akár jó, akár szar játékkal megnyerni

Én meg csomószor azt látom, hogy a gólunk után is unott fapofával ücsörög. Ja, múltkor a Napoli ellen felállt a székéből, mert gáz lett volna ücsörögni látni, amikor mellette az egész Moratti family ünnepel. És valószínűleg pont a heti két meccsünk alatt intézi a csapat ügyeit, a fennmaradó 165 óra a hétből nem alkalmasabb.
versenyszellem

Én továbbra is azt mondom, hogy előbb legyen meg az aki jöhet a helyére és utána repülhet Mazza. Kb tökmindegy, hogyha ez két hét, két hónap vagy két év. De természetesen jobb lenne minél előbb :)

Viszont úgy gondolom annak nincs értelme hogy kirúgjuk az egyik kutyaütőt, mert nem vagyunk TopX-ben, hozunk valakit és 3-5 forduló után ugyanott tartunk vele, csak fizetünk egy újabb élősködőt

Nyilván, ha a csapat elkezd mélyrepülni, akkor mennie kell, de amíg látótávolságra vagyunk az elérendő céloktól, addig dolgozzon ő, jobb híján.

¤

Thohir meg nem szurkoló. Legyen ott a stadionban, ha épp Milanoban van, de felőlem végig is aludhatja a meccseket, neki az a dolga hogy jó útra terelje a klubunkat. Lehet hogy csak nem olyan olaszos vérmérsékletű; az ázsiaiak amúgy is nagyon visszafogják az érzelemkitöréseiket, főleg az üzleti ügyeikhez kötődően.
Őszintén szólva nem értem miért várjuk el tőle, hogy úgy megőrüljön a meccseinken, mint ahogy mi otthon a tévé előtt :)
Komax

Nyugodjon le mindenki a pi.be, szerdán Mihajlovic megoldja az edzőkérdést. :D
Dan-i-nter

versenyszellem írta:Én továbbra is azt mondom, hogy előbb legyen meg az aki jöhet a helyére és utána repülhet Mazza. Kb tökmindegy, hogyha ez két hét, két hónap vagy két év. De természetesen jobb lenne minél előbb :)

Viszont úgy gondolom annak nincs értelme hogy kirúgjuk az egyik kutyaütőt, mert nem vagyunk TopX-ben, hozunk valakit és 3-5 forduló után ugyanott tartunk vele, csak fizetünk egy újabb élősködőt

Nyilván, ha a csapat elkezd mélyrepülni, akkor mennie kell, de amíg látótávolságra vagyunk az elérendő céloktól, addig dolgozzon ő, jobb híján.

Spalletti szerintem tökéletes megoldás lenne, ismeri a bajnokságot is, nem tartom világklasszis edzőnek, de ahhoz, hogy építkezzünk szerintem jó lenne. Másik megoldás Mancini. És szerintem pont addig kellene váltani, amíg még látótávon belül van a BL hely, nem akkor amikor már teljesen elúszott, mert akkor megint 1 év kuka, amivel már tele a padlás.

Én elvárnám, hogy Thohir ennél kicsit többet mutasson, ha csak látszatból is, elvégre ez is marketing, csak a szurkolók irányában. De valóban nem fog érdekelni, ha mennek a dolgok, csakhogy nem mennek. De csak példának, amikor én tipmixezek (befektetek), akkor amikor látom, hogy az eredmény nekem megfelelően alakul, akkor ezt pozitívan élem meg, pedig nem vagyok mondjuk Real Sociedad szurkoló. Csak, hogy rideg üzleti oldalól is szemléltessem a dolgot. :)

Komax írta:Nyugodjon le mindenki a pi.be, szerdán Mihajlovic megoldja az edzőkérdést. :D

Az a baj, hogyha megver minket, nem lesz ami motiválja arra, hogy átjöjjön hozzánk, ergo egyel kevesebb név a kalapban :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dan-i-nter írta:Spalletti szerintem tökéletes megoldás lenne, ismeri a bajnokságot is, nem tartom világklasszis edzőnek, de ahhoz, hogy építkezzünk szerintem jó lenne. Másik megoldás Mancini.

Egyetértek, Spalletti és Mancini is szimpatikus megoldás lenne.
Nyilván Mancio-hoz húz a szívünk, de a Mazza féle csontváz helyett szinte mindegy ki ül le a padra, csak húzzon már innen a fenébe.

Télen hozni kellene egy jó belső védőt és jobbhátvédet, visszaállni 4 vedőre, Guarín + pénzért meg venni egy igazi klasszis támadót (pl Jovetic, leszarom mennyibe kerül, kell az igazi minőség végre).
Komax

Dan-i-nter írta:
Komax írta:Nyugodjon le mindenki a pi.be, szerdán Mihajlovic megoldja az edzőkérdést. :D

Az a baj, hogyha megver minket, nem lesz ami motiválja arra, hogy átjöjjön hozzánk, ergo egyel kevesebb név a kalapban :)
Csak arra akartam utalni, hogy a Samp majd megver minket amilyen lendületben vannak, nem kell /még/ ide Mihajlovic sztem. Én is Spallettit favorizálom. Romával kis híján megcsípett minket, orosz bajnok. Mancini szerintem egy kicsit túl van misztifikálva. Legyengített szezonokat nyert meg, a cityvel is alig tudott bajnok lenni. Nem tartom akkora edzőnek mint amekkora miliő van körülötte. Persze most ő is előrelépés lenne.
RenciDavid

Ha nem áldoz a klub topedzőre akkor nem lesz eredmény sem. Ha valamit akkor ezt megtanulhattuk volna már a Moratti féle edzőkeringőben.
Mazzarrit meg rohadt nagy hiba volt nem kirúgni most nyáron, ezt kb mindenki tudja.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Úgy látom én vagyok az egyetlen, aki kedveli Mazzarrit, ne kérdezzétek miért, de így van. Szerintem ha nem jön top edző (pl: Simeone) vagy Mancini, akkor felesleges kirúgni, mert Zengával, Mihajloviccal, de akár Spallettivel sem vagyunk előrébb.
DSanton39

Legoemberhajú írta:Úgy látom én vagyok az egyetlen, aki kedveli Mazzarrit, ne kérdezzétek miért, de így van. Szerintem ha nem jön top edző (pl: Simeone) vagy Mancini, akkor felesleges kirúgni, mert Zengával, Mihajloviccal, de akár Spallettivel sem vagyunk előrébb.

naaa, azért Spagetti van olyan jó edző mint Mancini, bár nem bírom, de jó edző.
Mihajlovic sokkal jobb motivátor mint Mazza, ami ide rövidtávon mindenképp eredményes lenne, mert a játékosok nem olyan szar képességűek, mint amilyenek az eredmények.

bár most már késő bánat, de Mazzarri és kóklertársa helyett, egy Strama + Stanko páros mennyivel szívderítőbb lenne a kispadunkon.
R9.

Legoemberhajú írta:Úgy látom én vagyok az egyetlen, aki kedveli Mazzarrit, ne kérdezzétek miért, de így van. Szerintem ha nem jön top edző (pl: Simeone) vagy Mancini, akkor felesleges kirúgni, mert Zengával, Mihajloviccal, de akár Spallettivel sem vagyunk előrébb.

juventino vagy? :)
alwin91

R9. írta:

juventino vagy? :)

:D :D
Szerintem Te még azt a Mazzarrit kedveled aki a Napoli padján ült és a Chelseat 3-1-re verték otthon. Abban az időszakban néha Inter meccs helyett Napoli meccset néztem, mert nagyon jó támadófocit játszottak (mi meg nézhetetlen focit produkáltunk akkor is). Sajnos nálunk ezt a rendszert nem sikerült felépítenie és bizonyítja hétről-hétre, hogy képtelen változtatni (valószínűleg nem tud).
mike

Komax írta:Én is Spallettit favorizálom. Romával kis híján megcsípett minket, orosz bajnok. Mancini szerintem egy kicsit túl van misztifikálva. Legyengített szezonokat nyert meg, a cityvel is alig tudott bajnok lenni. Nem tartom akkora edzőnek mint amekkora miliő van körülötte. Persze most ő is előrelépés lenne.

Persze , itt is tudja mindenki hogy nem egy Mourinho, de 18 győzelmes sorozatunk volt vele, az bárhol bármilyen ligában megsüvegelendő.
Oda teszi az embereket ahova kell, tűzben tudja tartani a csapatot, jól nyúl bele a meccsekbe, nem fél ha támadót kell becserélni. Ez nekem éppen elég:)

Egyébként Spalletti is jó sztem.
Stankov

mike írta:
Komax írta:Én is Spallettit favorizálom. Romával kis híján megcsípett minket, orosz bajnok. Mancini szerintem egy kicsit túl van misztifikálva. Legyengített szezonokat nyert meg, a cityvel is alig tudott bajnok lenni. Nem tartom akkora edzőnek mint amekkora miliő van körülötte. Persze most ő is előrelépés lenne.

Persze , itt is tudja mindenki hogy nem egy Mourinho, de 18 győzelmes sorozatunk volt vele, az bárhol bármilyen ligában megsüvegelendő.
Oda teszi az embereket ahova kell, tűzben tudja tartani a csapatot, jól nyúl bele a meccsekbe, nem fél ha támadót kell becserélni. Ez nekem éppen elég:)

Egyébként Spalletti is jó sztem.

Hú de másképp emlékszem én Mancsra,vagy az idő mindent megszépít? :)
Rosszul cserélt és azt is beszarian az megint egy más dolog h annyival erősebb csapatunk volt bárkinél a ligába h azzal művészet lett volna elbukni a scudetto(kat).Ezek ellenére bármikor lecserélném Mazzára ;)
RenciDavid

A Gazzetta szerint Mazzarri továbbra is az állásáért harcol és ezen a héten eldől a sorsa. Ha a következő két meccset nem hozza le akkor meneszthetik és jöhet Mancini.
http://www.sempreinter.com/2014/10/27/g ... i-mancini/
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ezeknek a híreknek a fényében érdekes Morattiék lelépése, ha Mazza ennyire vékony jégen táncol. Mancs érkezésének örülnék, jó edzőnek tartom.
Azért nehezen nyerte meg az angol bajnokságot, de Fergie volt a legnagyobb ellenfele és az nem kis szó.
Stankov

A'doma Zajcev Jr. írta:Ezeknek a híreknek a fényében érdekes Morattiék lelépése, ha Mazza ennyire vékony jégen táncol. Mancs érkezésének örülnék, jó edzőnek tartom.
Azért nehezen nyerte meg az angol bajnokságot, de Fergie volt a legnagyobb ellenfele és az nem kis szó.

Pont ez jutott eszembe nekem is,nagyon nem értem,nem tiszta a dolog.Nekem ilyen "mossuk kezeinket" szitunak tűnik.
Másik amit Moratti felhozott h az "öregekkel" nem lett hosszabbítva.Óriási respect mindenkinek de azért 60 éves korukig kapjanak 3-4m fizut kb a semmire?
Amibe viszont igaza van Morattinak h a játék alapján már rég ki kellett volna b@szni Mazzát.Minek ez a két meccses ultimátum a játék magáért beszél.Az nem lesz megoldva 2 meccs alatt,de most tuti otthon szokásos szarral egy bemákolt góllal verjük majd az eddig veretlen Samp'-ot utána meg a tök utolsó Parmához megyünk akik egyszer győztek a 8 forduló alatt
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

RenciDavid írta:A Gazzetta szerint Mazzarri továbbra is az állásáért harcol és ezen a héten eldől a sorsa. Ha a következő két meccset nem hozza le akkor meneszthetik és jöhet Mancini.

President Erick Thohir wanted to make the following statement via inter.it: "When I was in Italy on my last trip, I explained and stressed several times how much I believe in our coach and the team, in this project. I'll say it again now. Obviously results are important but we're not counting down games for anyone, clearly some of what I said yesterday has been misinterpreted. Besides, I'm very happy with yesterday's result, the team played with heart and determination. I hope we consistently see performances like that"

inter.it
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta:
RenciDavid írta:A Gazzetta szerint Mazzarri továbbra is az állásáért harcol és ezen a héten eldől a sorsa. Ha a következő két meccset nem hozza le akkor meneszthetik és jöhet Mancini.

President Erick Thohir wanted to make the following statement via inter.it: "When I was in Italy on my last trip, I explained and stressed several times how much I believe in our coach and the team, in this project. I'll say it again now. Obviously results are important but we're not counting down games for anyone, clearly some of what I said yesterday has been misinterpreted. Besides, I'm very happy with yesterday's result, the team played with heart and determination. I hope we consistently see performances like that"

inter.it

Na ha ez igaz.Akkor kár azért szurkolni,hogy kikapjunk mert ígyse ugyse rúgja ki.
R9.

Festa írta:
PellerG írta:

inter.it

Na ha ez igaz.Akkor kár azért szurkolni,hogy kikapjunk mert ígyse ugyse rúgja ki.
dehogynem
versenyszellem

Festa írta:
PellerG írta:

inter.it

Jaja, ezek tipikusan azok a nyilatkozatok, amiket egy edző köszübön álló kirúgása előtt szoktak adni, hogy nyugi legyen a csapt körül.
(lásd Mancinit is anno)
versenyszellem

amúgy sajnos úgy néz ki megtaláltuk magunknak a 22-es csapdáját.

nem értem Mazzarri miért nem jön rá, hogy nem működik az amit akar.
Lehet látni minden meccsen felrobban, hogy nem azt látja a pályán a csapattól, amit akar.
miért nem változtat? miért nem keres valamit amit jobban tudunk csinálni.
Azért az alap 11 (Handa, Dodo, JJ, Vidic/Rano, Jobbhátvéd*, Medel, Védekező KP*, Hernanes, Kovacic, Osvaldo, Icardi) már nem olyan rossz, hogy ne tudná egy Samppal és egy Udinesevel felvenni a versenyt a 3. helyért.
Ehhez képest küzdünk egy 10 emberes csapat ellen és kb örülünk hogy kihúzzuk 1-0-val.

Röhej

Hova fejlődünk? Mire bologat Thohir lelkesen, hogy hisz az edzőben? Mit akarunk elérni?

Sajnos semmi nem látszodik abból, hogy leszünk mi olasz vagy európai top csapat. Thohir eddig eléggé informativan kommunikált a klubról, viszont az edzőkérdést olyan szépen és semmitmondóan rendezi le, hogy remélem tényleg csak arra várunk, hogy legyen meg a megfelelő utód (sajna én sem Spallettiben, sem Manciniben nem látom a 'megváltót' - hát még Zac-ban :lol: ). Utána pedig repülhet.

Vagy én láttam rosszul a meccset vagy ez ennek a mondatnak konkrétan nincs értelme:
the team played with heart and determination. I hope we consistently see performances like that
..remélem nem gondolta komolyan hogy ezt a produkciót akarja látni hétről hétre..
Csicsi

Hozzászólás Szerző: Csicsi »

Thohir tuti CandyCrush-t játszott vagy valami másik meccset nézett a telóján, hogy lehet elégedett?? vagy tényleg ennyire nem ért a focihoz vagy csak a 3 pont számít neki...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Manccsal sem lennénk beljebb, ha nincs Ibra tuti nem nyert volna bajnokságot.Védekezni azt tud, de ezt a játékot gólra játszák.
mike

Jajj de tudnék ennek örülni:)
Nem élem bele magam mert az elmúlt években szinte semmi sem úgy alakult, ahogy szerettem volna.

Mancini régi kedvenc, és nekem olyan név lenne akiért újra tudnék lelkesedni, télen meg hátha tudnánk 2-3 minőségi játékost hozni.
Deki meg jöhetne pályaedzőnek:))
Na felébredek....
R9.

Sztem eleg elmondani h lassan masfel ev alatt nem volt zsinorban 3 gyozelem...??
Stankov

R9. írta:Sztem eleg elmondani h lassan masfel ev alatt nem volt zsinorban 3 gyozelem...??

Ha marad ez a séma akkor remélem tényleg ki lesz már vágva.Cesenát vertük,most meg ez 2 meccses ultimátum.Ha valóban van ultimátum
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

vaskalap írta:Manccsal sem lennénk beljebb, ha nincs Ibra tuti nem nyert volna bajnokságot.Védekezni azt tud, de ezt a játékot gólra játszák.

Óriási ajándék lenne számunkra egy edző, aki megtanítaná a srácokat védekezni, mert ez a képesség jelenleg hiányzik a csapatunkból.:/
Válasz küldése