DSanton39 írta:Dirtylt írta:Kb. 14 éve szurkolok az Internek, de még mindig nem értem az átigazolási politikát. Van egyszer Morattinak egy kívánságlistája, Brancának meglátásai, van egy aktuális edző aki szeretne bizonyos játékosokat. Eddig szinte csak Mourinho-nál éreztem azt, hogy mondta, hogy milyen posztra kell igazolni, kit tart érdemesnek rá, a kívánságait konkrétan nem teljesítették (Carvalho, Deco), de a posztra igazoltak (Lúcio, Sneijder). Namármost Beninél ez miért nem működik? Ő megmondja, hogy kell Agger, mi megvesszük Ranocchiát, kell neki Kuyt, mi megvesszük Sánchezt v. Rossit, kell neki Mascherano, mi megvesszük Polit. Egyszerű is, jó is és mindenki boldog, az elnök is, az edző is és legfőképp mi szurkolók!
az elnök nem akart pénzt költeni idén, egy mindent megnyerő csapatra, gondolta hogy egy évig még jók leszünk így. (ha Benitez nem ekkora balfasz, most simán ott lennénk 4-5 pontos hátrányban a Milan mögött, 13 helyett)
nem véletlen ment Balotelli jó pénzért és nem jött senki, mert adósságokat kellett törleszteni. van belőle bőven a csapatnak.
Igen ez egyértelműen a pénzügyi fair-play miatt volt. Ami engem idegesít, hogy viszont ennek betartása jelenleg egy topcsapatot sem érdekel rajtunk kívül. Félő, hogy az egészből nem lesz semmi, mert mindenkit nem fognak kizárni a BL-ből, nekünk meg jól ráment 1-2 szezonunk.