Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Gabosska
Kapcsolat:

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

internaZIOnaLe írta:
Gabosska írta:Én is ezt használom, de nem sikerült kibogoznom, hogy mi van vele :oops:
De azért köszi

Az van, hogy tapogatózik Branca, de elő kell készíteni az igazolást és tisztázni kell azt is, hogy a játékos mit szeretne.... így valószínű, hogy télen nem érkezik.
Na meg Branca is megmondta Ranocchia bemutatásán, hogy a mercato részünkről lezárult...... (a téli)

Mondjuk ez lehet nagyban nép butítás is..... majd kiderül! ;)

Amúgy ha felépül Coutinho és a többiek is elkapják a fonalat... nem feltétlenül kell már ide más játékos... Tudom... sok a "ha". :roll:

Ennél a tapogatózós szövegnél undorítóbbat még soha nem hallottam...mért a hátamért kapja havonta a tízezer euróját? Erőst nagy dolog leigazoli egy játékost egy hónap alatt....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ma Branca azt nyilatkozta hogy ennyi volt az átigazolás, a következö juniusban várható.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Inter101 írta:Ma Branca azt nyilatkozta hogy ennyi volt az átigazolás, a következö juniusban várható.

Ha ez így van, az érdekes lesz, akkor szvsz lemondhatunk a jövő évi BL-ről is.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Gyerekek nekem tetszik ez az "új" átigazolási politika. Nem észnélkűl igazolunk. Persze hozzátartozik a dologhoz hogy ezt a mostani csapatot szépen felépítették. :D
És bár sok név felvetődött, szerintem ami reális az Sanchez, Castaignos. Ezekről vannak konkrétumok. Valamint Kaká is benne volt a pakliban szerintem de belőle nem lesz semmi.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Süti írta:
Inter101 írta:Ma Branca azt nyilatkozta hogy ennyi volt az átigazolás, a következö juniusban várható.

Ezt most komolyan írod? 4. hely tuti meglesz.. Ez a keret magasan a legjobb olaszországban, minimum elvárás a 4. hely, de inkább a 3-ik.

Sőőt ha elkerülik a csapatot tavasszal a sérülések, és formába lendül Sneijder és Milito akkor simán megnyerhetjük még akár a scudettot is.. Ez a milan rémgyenge (volt valami statisztika is, hogy mindössze 1 pontal szereztek többet mint a tavalyi leonardo féle milan, ez is azt mutatja, hogy nem ők lettek kurvajók ha nem az Inter esett nagyon vissza, persze ibrával erősödtek) és kidőlt thiago silva is tőlük.. A tavasszal pedig biztos visszaesnek valamennyire, mi pedig az őszi formánktól rosszabbak aligha lehetünk.. Juve pedig nagyon hullámzó teljesítmény nyújt, idén még nem esélyesek a scudettora, roma szintén nem, a Lazio, Napoli kettős pedig nem fogja végig bírni.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Tommy teljesen igazad van.Sok vitám volt haverokkal akik nem milan és nem is inter szurkolók hogy a milan hiába vett játékosokat és költött de az hogy itt állnak most az Ibrának köszönhető és nem a csapat lett jobb.Mondjuk az hogy arcoskodnak hogy mivan az interrel kicsit bosszant mert eddig ők nem voltak sehol.na mindegy nem ide tartozik.
Én is örülnék ha új játékosok jönnének de az nem biztos h feltétlenül szükség van rájuk bár egy támadó beférne szerintem.Ez a csapat van olyan erős és összekovácsolt hogy egy jó vezetővel és ha a játékosok fejben helyrerakják a dolgokat újra az élen leszünk.
Inter101

Amugy Branca is ezt nyilatkozta hogy a keret adott a jo szerepléshez. Ha Leo fel tudja rázni a játékosokat a melankoliábol akkor biztos vagyok benne hogy elindulunk felfelé, kérdés csak az hogy mi lesz a vége. Ha viszont olyan kedvetlenül fognak játszani(reméljük a sérülések elkerülik a csapatot jo messzire Benitez távozásával) a kulcsjátékosok(Maicon, Sneijder, Milito), mint tették azt az öszi szezonban akkor veszélyben a BL is. Meglátjuk, rosszabb nem lehet(!!??) a tavasz!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Milyen 4. meg 3. hely.Higgyünk már egy kicsit a kedvenceinkben,az Istenért!
Remélem elkerülnek a sérülések minket,most már itt lenne az idő továbbadni az átkot.
Másrészt,hozzuk a 2 elmaradt meccset és miért ne hoznánk a Cesena és a gyengélkedő Fio ellen ?Az 7 pont hátrány,hozzuk a városit(naná,hogy hozzuk)az 4.Nekem meg ne mondja senki,hogy a nyamvadt Milan nem botlik.Kiesett most is Robinho,Ipato időzített bomba,Ibra meg nincs már messze attól,hogy edzőverés miatt eltiltassa magát.Cassano meg a két dudás egy csárdában kategória.Akkor ki lesz náluk?

Én még mindig töretlenül hiszek.Miért ne tegyem?7 pont nem előny.Lsd. digi kommentátor aki szerint a Rioma 7 pontos hátránya simán ledolgozható.
Persze biztos botlunk mi is még...hisz már botlott a Porto is :)

Igazolásokhoz:Hova költekezzünk ész nélkül?amúgy sem tehetjük meg.másrészt én 2 embert vártam.Egy jött...az újságoknak meg mindig kell valamiről írniuk.
Süti

Tommy írta:4. hely tuti meglesz.. Ez a keret magasan a legjobb olaszországban, minimum elvárás a 4. hely, de inkább a 3-ik.

Nem tudom, lehet én láttam valamit rosszul eddig, de ez az idei Inter elég messze van a tavalyitól.

Leonardo most a legfontosabb kérdés, hogy mit lesz képes kihozni a csapatból, de én egy-két minőségi igazolást még szeretnék.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:

Talán ennyire azért nem rossz a helyzet :) , de én magam is jóval nagyobb "pukit" vártam ezen télen.
Elöl van Etoo,Milito,Coutinho,Pandev,Biabiany - ez elég karcsú , ide nekem hiányzik még egy igazán jó szélső, ahogyan hiányzott már akkor is mikor elkezdtük a bajnokságot.

Tényleg csak abban bízhatunk hogy a tavalyi kulcsembereink összekapják magukat, gondolok itt Militora,Sneijderre,Maiconra elsősorban.
Illetve még abban is hogy Leo megtanul nálunk edzősködni :mrgreen:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hát előre igazán jöhetett volna sanchez, hihetetlen nem igazol a csapat senkit előre....
van egy formán kívüli sneijder aki csak idegeskedik végig meg ordibál mindenkivel, van egy milito aki olyan formában van hogy üres kapura is kihagyja, van egy nyomi pandev, egy kétballábas biabiany, egy fizikailag még gyenge coutinho de talán benne lehet bízni, meg egy jó eto'o-nk
ahhoz hogy a scudettot megnyerjük felkéne pörögnie sneijdernek, militonak meg maiconnak is
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

kis Off: A Milan ráment Balotellire, akinek honvágya van és nem érzi jól magát Angliában. Gazzetta szerint Patot is felkínálnák érte. Balotelli pedig már jelezte ugye, hogy a Milan a kedvence, ahogy Ibra is, hogy Balotellivel szeretne újra játszani...

Azért nagyon-nagyon ideges lennék, ha az exjátékosaink összevásárlásával vernének minket.
R9.

jó ezt a goal.com írja semelyik más hírportál :D nem hiszem h lenne valós alapja
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

nagy hülyeséget csinálna a Milan ha elengednék Patot Baloért. de ha mégis megtörténik összeáll a világ legönzőbb támadóhármasa :lol:
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Julio Cesar sérülése komolyabbnak tűnik mint azt gondolták... várhatóan a januárt biztosan ki kell hagynia.

Felmerült, hogy esetleg már most elhozzák Viviano-t a Bologna-tól, de ő még nem szeretne jönni, mert akkor nem lenne még harcban az első helyért... így inkább sanszos a nyári leigazolása. A fiatal kapus a válogatottban betöltött szerepét félti. Akkor valószínű, hogy Castellazzi lenne a harmadik számú kapus, JC és Viviano meg harcolna az első helyért.

Addig (amíg Viviano nem érkezik), lehet hogy kölcsönvesszük Storarit, vagy Marchettit (én őt preferálnám) a legrosszabb esetben Donit, JC pótlására...

Hát... elég érdekes ez a helyzet.
internaZIOnaLe

Elég meglepő a hír, ami szerint G.Bale a PL-t a Seria A-ra cserélné a nyáron..... már csak az a kérdés, kit preferál a 3 nagy csapat közül. A juve a kuzinok és mi is szeretnénk leigazolni!

Kicsi off: G. Milito meg lehet hogy eljön a Barkától és Genoa-ban köt ki Ranocchia helyén! 8-)
DSanton39

Akinfeevet kéne kölcsönvenni, az orosz liga most szünetel.
internaZIOnaLe

DSanton39 írta:Akinfeevet kéne kölcsönvenni, az orosz liga most szünetel.

Na ez is egy nagyon jó ötlet.. kár hogy az ő neve nem merült fel! Na meg Oroszból mire ide jön és megszokja az éghajlatot.....
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

És Castelazzival mivan?
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Bizonyos források szerint a MU érdeklődik J Cesar iránt, mert őt vinnék Van der Saar pótlására. Ebben az esetben tuti jön Viviano.
DSanton39

ha JC-t eladjuk klasszis kapus kell hozni helyette, és bár örülnék az olaszosításnak, de se Viviano se Marchetti nem az, csak szimpla jó kapus szint. Akinfeev, Lloris, Hart, valamelyike jó lenne. DE inkább NE ADJUK EL JC-t 8-)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

hazafi írta:Bizonyos források szerint a MU érdeklődik J Cesar iránt, mert őt vinnék Van der Saar pótlására. Ebben az esetben tuti jön Viviano.
Ez a pletyka már évek óta a levegőben van. Úgy érzem van rá esély hogy realizálódjon. :? Saar után, biztos hogy topkapust igazol a MU.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Castelazzi tökéletesen helyettesíti cesart, szóval felesleges uj kapus most télen.

Viviano meg igen is nagyon jó kapus, és egyre csak jobb lesz, méltó utódja lehet majd cesarnak. Meg amugy is ameddig Cesar ittvan, addig ő nem fog ideigazolni.. Ha a nyáron pedig jön akkor Cesar szerintem biztos távozik, igazából nem is sírnák érte, elmult 2 évben már nem volt az igazi, jól védett de sztem korábbi szezonokban jobb volt.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

A télen már nem, de a nyári átigazolási időszakban rámozdulhatunk egyes újságok szerint Cavani, Hamsík duóra.

Rossi pedig kijelentette csak akkor hagyná el az "El Submarino Amarillo" csapatát, ha az Inter, Barca, RealMadrid vagy a Chelsea quartett egyike csábítaná.
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

Viviano, Santon, Frogley, Andreolli, Tabanou, Cambiasso, Sahin, Alexis Sanchez, Sneijder, Coutinho; Castaignos.
Most olvastam, hogy a vezetőség ezt akarja összehozni. Nem rossz ha így lesz. Szép jövő elé nézünk:-)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

patyi65 írta:Viviano, Santon, Frogley, Andreolli, Tabanou, Cambiasso, Sahin, Alexis Sanchez, Sneijder, Coutinho; Castaignos.
Most olvastam, hogy a vezetőség ezt akarja összehozni. Nem rossz ha így lesz. Szép jövő elé nézünk:-)

ma még nem valami szimpatikus a névsor
Viviano,Santon,Ranocchia,Cambiasso,Sanchez,Sneijder,Coutinho egy erős mag lehet később.a többi gyerekből meg lehet nem lesz semmi
írta valaki,hogy Storarit kölcsönben.vicces lenne. én kedvelem Cesart és nem véletlenül tartják Cassilas után a 2.legjobbnak,30múlt még van benne vagy 5-6év.a gondom,hogy brazil,így nem lehet vele úgy számolni,mint Toldo-val régen
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ki az a Frogley? Soha nem hallottam még róla...
R9.

ranocchia
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Atosz írta:Ki az a Frogley? Soha nem hallottam még róla...

Andrea Ranocchia nevét angol fordításban Andrew Frogley-nek írják. Magyarul pedig Béka András. És ez nem vicc.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Most olvastam és remélem csak valami gyökér médiamajom csökött agyának kitalációja, hogy Eto'o-t és egy "kis" pénzt adnánk a Citynek Tevezért. Nem igazán érte, ha ez igaz, hogy vetődhet fel egy ilyen gondolat azok után, hogy ő képes volt beállni tavaly a sorba és védekezni, melynek köszönhetően BL-t nyertünk, valamint idén Milito gyenge formája adta lehetőséget kihasználva ontotta a gólokat. Sosem hőzöng, pedig neki is lenne mire. Tipikus példakép, aki lehajtott fejjel megy előre a csapata sikeréért. Nem kellene elcserélni egy újabb renitensre, aki bármelyik pillanatban megunhatja a futball-t és visszavonulhat, vagy csinálhatja a hangulatot a csapat háza táján. Arról nem is beszélve, hogy Eto'o szerintem gólerősebb támadó, mint Tevez. Azonban nem ez a fő ok, hanem a két ember személyisége. Lehet, hogy Eto'o 4 évvel idősebb, mint az Argentin, de nem biztos, hogy előbb fejezi be a pályafutását. . . Egyébként meg mivel Tevez a szélen is tud játszani, ha már el kell adni valakit, akkor az Milito legyen, már ő is minimum hozza azokat a dolgokat, amit a kameruniról írtam. Így lehetne egy Tevez-Eto'o-Sánchez csatársorunk. Milito ellen csak az szól, hogy nem univerzális.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ez egy baromság. Nincs ember a földön aki Eto'o odaadná egy balhés, hisztis barom Tevezért. Nála hétről-hétre változik, h be akarja-e fejezni a pályafutását. Kell a francnak.
Francesco

Mancini már nem az Inter játékosa! :D Juhúúú
kiscivis

Francesco írta:Mancini már nem az Inter játékosa! :D Juhúúú

Francba :D
Inter101

Mi történt Mancinivel? Azt nem hiszem hogy megunta a milliokért nézem a meccset cimü történetet.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tragédia... :) Hogy fog nekem hiányozni :)
Juve emberhátrány.Mondtam én kezdhetünk zárkózni.Remélem!
Inter101

Az Inter oldalán még benn van a keretben. Mi történt? Lemaradtam valamiröl? Nem mintha bánnám. :) :)
kiscivis

Inter101 írta:Az Inter oldalán még benn van a keretben. Mi történt? Lemaradtam valamiröl? Nem mintha bánnám. :) :)

Aláírt az Atletico Mineiro-hoz. Az átigazolási összegről nincs hír (mert mindenbizonnyal nem is volt).
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

kiscivis írta:
Inter101 írta:Az Inter oldalán még benn van a keretben. Mi történt? Lemaradtam valamiröl? Nem mintha bánnám. :) :)

Aláírt az Atletico Mineiro-hoz. Az átigazolási összegről nincs hír (mert mindenbizonnyal nem is volt).

na ja.egy korszakos zseni :lol:
ha volt értelme talán annyi,hogy gyengült a Róma
Inter101

Köszi az infot. Jöhetne valaki a helyére, ill. Biabiany helyére.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A nyáron elvileg jön Viviano akinek a játékjogának a fele a miénk és JC megy az MU-ba Van der Sar helyére.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francesco írta:Most olvastam és remélem csak valami gyökér médiamajom csökött agyának kitalációja, hogy Eto'o-t és egy "kis" pénzt adnánk a Citynek Tevezért.
Milito ellen csak az szól, hogy nem univerzális.

Eto'o-t Tevezért :lol: - ez csak valami vicc lehet.

Militora remélem komolyan számít majd Leo, ha megint elkezdi fosni a gólokat ahogyan azt tette egész pályafutása alatt, akkor sztem senkit sem fog érdekelni hogy univerzális-e :)
R9.

hát teveznek köszönhető hogy ott van a city a 2. helyen
mindenképp megkéne szerezni, világ top5 támadójában ott van jelenleg
pénz nem motiválja a cityt csak a játékosok az a baj :\
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nevetséges gondolatnak tartom ezt.. Eto'o-t és Tevezt egy lapon emlegetni is hiba.. lehet, hogy az argentin már rúgott pár gólt, de nagyon balhés és igazából még semmit sem tett le az asztalra. Adjuk érte Pandevet;)
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Mancinit eladtuk, jó lenne már egy igazi szélső, az utóbbi években nincs velük szerencsénk (pl. vdm, rq)
Figo remek igazolás volt, de a többivel ráfaragtunk.
A link:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/01/06/2292442/official-atletico-mineiro-sign-amantino-mancini-from-inter
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Végre!!!!
Tőle is megszabadultunk.Róla is elmondható ami Quresmáról azaz,hogy az "Romai Mancini " sohanem érkezett meg hozzánk.
Ő is Mourinho 4-3-3-as rendszerének áldozata lett ,mivel az nem müködött nekünk.
Az első pár hónapban ami kezdő volt még a Brazil válogatottba is visszatudta verekedni magát.
Aztán kölcsönadtuk a Milánnak ,így végérvényesen beimserve a bukást.

Tényleg kéne valami támadó előre pl Rossi+ Alexis Sanchez(szerintem ő jön még januárban)
Tevez meg nem Eto'o helyett kéne hanem mellé.
DSanton39

Ipa írta:Mancinit eladtuk, jó lenne már egy igazi szélső, az utóbbi években nincs velük szerencsénk (pl. vdm, rq)
Figo remek igazolás volt, de a többivel ráfaragtunk.
A link:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/01/06/2292442/official-atletico-mineiro-sign-amantino-mancini-from-inter

igaz hogy csak május 1-én történik meg a konkrét csapat váltás, de ha a megállapodás megköttetett, akkor le van szarva hogy itt rontja addig a levegőt :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Fan Gusto írta: Adjuk érte Pandevet;)
:D

FORZA INTER!!!
Süti

Festa írta:Ő is Mourinho 4-3-3-as rendszerének áldozata lett ,mivel az nem müködött nekünk.

José ténykedése sorra szedte az áldozatait, szegény Mancini, a világ egyik - ha nem a legjobb - edzője tönkretette a karrierjét. :lol:

De ez csak vicc volt, megyek pattintok egy sört. :)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Francesco írta:Mancini már nem az Inter játékosa! :D Juhúúú

Na végre!!! :D Egy ingyenélővel kevesebb a keretben. Már csak Suazo-t, Rivas-t és Muntari-t kellene elpasszolni gyorsan a télen és elégedett lennék. :lol:
Francesco

Szerintem Muntari az utóbbi időben egész kulturáltan és jól is játszik. Gondolok itt arra az időszakra ami a fél perc alatt összehozott kiállítás és 11-est követő visszatérésétől ezidáig tart. Szóval jelenleg azt mondom, hogy cserének tökéletes. Ugyanakkor megfontolandó, hogy nem érné e meg leigazolni (ingyen) Mutu-t. Valamelyest javítana a támadó szekción. Elbírja a padozást és egy gólerős, gólveszélyes csatár, aki képes lendületet vinni a játékba. Szerintem megérné idehozni, főleg, hogy elvileg szabadon igazolható és nyilván nem kérne sokat. Sánchez szerintem csak júniusban érkezhet így főleg érdekes lenne figyelmet fordítani a kis románra. . .
Válasz küldése