A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: R9. »

Szeretem Stankovicot de ilyenkor pofan tudnam verni

"Perhaps a day will come when he arrives, but not tomorrow or next year, maybe in a few years.

"Mancini is here to stay."
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:Szeretem Stankovicot de ilyenkor pofan tudnam verni

"Perhaps a day will come when he arrives, but not tomorrow or next year, maybe in a few years.

"Mancini is here to stay."

1.) Egy legendát nem veregetünk pofán! :D

2.) Nem hiszem, hogy Stanko-nak bármennyi beleszólása is lenne abba, hogy ki az edző.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Az a baj hogy itt mindenki ugyanazt fújja.
Előrelépés, újra EL, X éve nem volt ennyi pontunk, jó az út, megyünk előre, jövőre meglesz a BL.
Ugyanezt mondja Thohir, Ausilio, Zanetti, Mancini, Stanko, szó szerint mindenki.
És sajnos ezek ezt így is gondolják.
Szó nincs egyáltalán edzőcseréről.
Sőt Mancini már a mercatorol beszél, és gőzerővel dolgozunk Mancini nevein. Zabaleta, Toure, Candreva, stb.

Szó volt itt Pellegriniről.
Én magam is írtam hogy hamarabb menne egy Valenciahoz mint ide.
Ez így is van, de...
Ez azért van mert egy Valencia megkeresi, mi meg nem.
Szóval elég nehéz úgy jönni valakinek, hogy meg se keresik.
És hát jött is itt az, hogy Pellegrini úgyse jönni el, nem akar olaszba jönni, stb.
(Ugyanez megy De Boer esetében is)
Most pedig a Milannal Pellegrini a legfőbb jelölt, és már Pellegrini is megszólalt.
Elmondta érdekli a Seria A, és nagyon szívesen kipróbálná magát egy Olasz csapat padján.
Hát igen...
Ennyit arról hogy Pellegrini mennyire esélytelen, mennyire nem jönne, és további csodálatos dumákból.
R9.

nagyon bízom benne hogy csak a vakítás megy

közben ronaldi is megszólalt h csak idő kérdése hogy mikor jön simeone az interhez

na mind1, innen nem tehetünk sajnos semmit, de empoli elleni meccsre már csináltatom a simeones pólómat és abban megyek a nordba :)
R9.

interfan írta:Az a baj hogy itt mindenki ugyanazt fújja.
Előrelépés, újra EL, X éve nem volt ennyi pontunk, jó az út, megyünk előre, jövőre meglesz a BL.

Azert Handa megmondta a frankot, sztem bepoccent - teljesen jogosan

My rating of our season? I don't give ratings, our objective was the third spot and we failed.

100 milliot koltottunk a csapatra, 4. hely nem lehet elorelepes es nem is az

kondog-kovacic -> ez is nagy otlet volt

Ronaldo: "Simeone will come to Inter. In January and February the results were awful"
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Cambiasso papára kellene rácsörögni, hogy hagyja ott a szar görög bajnokságot és legyen Ő a mi Guardiolánk. Biztos vagyok benne, hogy kiváló edző lenne.
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

alwin91 írta:Cambiasso papára kellene rácsörögni, hogy hagyja ott a szar görög bajnokságot és legyen Ő a mi Guardiolánk. Biztos vagyok benne, hogy kiváló edző lenne.

A mentalitása biztos ragadós lenne, de taktikailag nem tudni mire lenne képes. Azért én adnék neki pár évet Simeone mellett pallérozódni. Persze az Internél. :D
R9.

Zanetti azt irta a konyveben hogy olyan mint Simeone
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ranieri papa közben bajnok lett!
Hozzuk őt, úgyis minden csak a vezetőedzőn múlik..
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Valami történhetett a hétvégén,több nyilatkozatot is elolvastam,egyértelműen megerősítik Mancs-ot a padon és most már nem csak a szokásos sablon dumával.
Sztem Simeone közölte h marad.

Ettől a nem volt rossz a szezon dumától meg agyvérzést kapok.
A roma 10! míg a csalók 24! pontot vernek ránk úgyh a Mister az elmúlt 5 év legjobb keretét kapta.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Stankov írta:A roma 10! míg a csalók 24! pontot vernek ránk úgyh a Mister az elmúlt 5 év legjobb keretét kapta.

igen, de nyugi nyáron megint lesz forradalom és a jókat eladjuk áron alul meg elcseréljük majd selejtekre...hányok az egésztől.... :cry: Nagyon bosszant, hogy 1 ember nincs a vezetőségbe aki azt mondja ez így szar?? Zanetti szavainak tuti van súlya, nem tudja azt mondani gyerekek ebből elég és ne köpjük ismét szembe a szurkolóinkat? Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire senki nem értene hozzá a klubnál és mindenki ennyire bólogató jános lenne. :(
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Simeone-ra akár 20 meccses eltiltás is várhat a bajnokságban. A Rayo elleni hétvégi meccsen eltiltott volt, de felmerült a gyanú, hogy headset-en kapcsolatban állt a kapus edzővel, aki pedig a másodedzőnek továbbította Simeone utasításait.
Na most vagy szarik már az esetleges büntetésre, mert úgyis jön hozzánk és mindent feltesz a bajnoki címre vagy csak szimplán ezt elbénázták... :D
A másik meg remélem nem kell magával hoznia spanyolból a büntetést, mert akkor az elég cink lenne nekünk. :lol:
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Portiere32 írta:Simeone-ra akár 20 meccses eltiltás is várhat a bajnokságban. A Rayo elleni hétvégi meccsen eltiltott volt, de felmerült a gyanú, hogy headset-en kapcsolatban állt a kapus edzővel, aki pedig a másodedzőnek továbbította Simeone utasításait.
Na most vagy szarik már az esetleges büntetésre, mert úgyis jön hozzánk és mindent feltesz a bajnoki címre vagy csak szimplán ezt elbénázták... :D
A másik meg remélem nem kell magával hoznia spanyolból a büntetést, mert akkor az elég cink lenne nekünk. :lol:

Mindenki hatalmas Simeone lázban ég - többek között én is - de félek most nem lesz realitása. Ha megnyeri a bl-t és a bajnokságot, akkor talán lenne benne annyi motiváció, hogy Milánó szebbik felének gárdáját is helyretegye. Az előzmények alapján ehhez úgy gondolom az is kell, hogy Mancini lépjen a nyáron, méghozzá magától. Az EL 4. vagy 5. helyen garantálva van, ha pedig 4. helyen végzünk, akkor sajnos joggal beszélhet mindenki előrelépésről... :( Ha már nem értük el a BL-t, kicsit szurkoltam annak, hogy 6. hely környékére essünk vissza. Ebben az esetben ugyanis nem hiszem, hogy Mancininek bármilyen esélye lett volna a maradásra. Majd meglátjuk, mindenesetre örülnék neki, ha az Atletico szurkolók is átélnék azt, amit mi anno Madridban, csak fordított irányban... :) BL győzelem és után edző marad (most Milánóban persze), a csapat pedig repül haza (most Madridba). :)
R9.

4. helyet továbbra se értem hogy miért előrelépés?

azért mert előrébb van a 6. helynél? :D

Simeone
2012: Europa League, Super Cup
2013: Copa Del Rey
2014: La Liga, CL final
2016: CL final
2017: Inter scudetto :)
interfan

A helyzet pontosan ugyanaz mint 1 éve.
Mancini akkor is ultimátumot adott Thohirnak, mondván csak abban az esetben marad, ha van garancia a pénzre és érkeznek a saját nevei.
Ezt vállalata Thohir, Mancini meg szépen el is költött nyáron 111m-t.
Ezt az ultimátumot idén is leadta Mancini Thohirnak, mindenképpen garanciát kér a saját neveire.
Mivel Mancini szerint a kerettel van a gond, és újabb hatalmas változás kell a nyáron.
Thohir ezekben mind-mind egyetértett, és ahogy írtam már Mancini nyári nevei miatt utazgat Ausilio.
Tegnap pl Yaya Toure és Zabaleta miatt volt Madridban.
Mancini elmondta több rutinos játékosra van szükség, ezért ez a 30 közeli vonal van itt nagyon komolyan képbe.
- Akiket minden áron akar Mancini:
Zabaleta, Toure/Biglia, Candreva
- Akiket semmilyen áron nem adhatunk el:
Handa, Miranda, Naga, Brozovic, Kondogbia, Eder, Perisic

Ez a Mancini ultimátum...
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

interfan írta:A helyzet pontosan ugyanaz mint 1 éve.
Mancini akkor is ultimátumot adott Thohirnak, mondván csak abban az esetben marad, ha van garancia a pénzre és érkeznek a saját nevei.
Ezt az ultimátumot idén is leadta Mancini Thohirnak, mindenképpen garanciát kér a saját neveire.
Mivel Mancini szerint a kerettel van a gond, és újabb hatalmas változás kell a nyáron.
Thohir ezekben mind-mind egyetértett, és ahogy írtam már Mancini nyári nevei miatt utazgat Ausilio.
Mancini elmondta több rutinos játékosra van szükség, ezért ez a 30 közeli vonal van itt nagyon komolyan képbe.

Ha ennyire tényszerű minden, akkor tegnap meg is kötöttük az előszerződést Yaya Toure-val és Zabaleta-val ugye? Mert több hír is volt, hogy ezért utazik Ausilio Madridba és miért kételkednénk a hírekbe... :roll:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nem akarok kioregedofelben levo jatekosokat latni az interben. nem vezet sehova.
mi a cel? mit akarunk elerni? hol az epitkezes?

meg ne mar, hogy idejottek akiket kert, nem tudott veluk mit kezdeni es most ker mas neveket. ebbol tenyleg kisulhet barmi mas, mintsem hogy ujra sikertelen lesz es ujra uj neveket ker maganak? :D

vagy mi mast kene ebben latnunk? majd a 30as jatekosokkal sikeresek leszunk (BL top4, bajnoki, kupacim), akik igy ezzel termelnek csomo lovet a klubnak, igy majd ha 2 ev utan nem tudnak semmit nyujtani, tudunk hozni ujabb kioregedo jatekosokat extra fizuert mert nagy nevek nagy csapatokbol?
hat persze, mert ez olyan egyszeru..
Azert Thohirban en tovabbra is bizok, hogy ennel tovabb is lat, mert ez igy csak egy feneketlen penznyelo lesz, sikerek nelkul es legalabb a penznyelo reszt szeretne szerintem elkerulni :)
interfan

Érdemes végiggondolni hogy Mancini első számú célpontja, a 33 éves Yaya Toure mire elég még...

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2499383

Mindezt min 5, de inkább 6m-s fizuval.
Nem tudom kell e ez nekünk...
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szerintem még kb 50 nevet fognak feldobni,úgyhogy várjuk meg mi sül ki belőle..egyenlőre az se dőlt el ki lesz Conte utódja,úgyhogy addig én nem venném biztosra,hogy sálas marad az edző. Thohirt én se tartom hülyének,úgyhogy remélem Mancini ultimátumára az lesz a válasza,hogy látva az idei eredményeket,köszi,de inkább megpróbáljuk mással :twisted:
alwin91

interfan írta:Érdemes végiggondolni hogy Mancini első számú célpontja, a 33 éves Yaya Toure mire elég még...

Én sem akarom itt látni, de tegyük hozzá, hogy nem szeret már a Cityben játszani. Sokszor szólalt meg a menedzsere, hogy Yaya nem boldog már ott. Persze inkább Kínát javaslom neki én is vagy Abu-Dhabit
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Érdemes végiggondolni hogy Mancini első számú célpontja, a 33 éves Yaya Toure mire elég még...

Én direkt figyeltem tegnap. Ő is csak lassabb lett mint Palacio.
Inkább levezetni menjen Kínába vagy Usába. Egy 5 évvel ezelőtt nagyon jó lett volna.
R9.

milanoban meg tovabb hizna a sok pastatol
alwin91

Közben a Bilán felvette a kapcsolatot Pellegrinivel... király...
R9.

kozben simeone

Simeone confirms: "I will return to Inter and Lazio".
R9.

egyebkent

ManUtd ask Mourinho to wait for one more season

Itt a lehetoseg Josera

Thohirnak most mar 2 valasztasa is van :D
alwin91

R9. írta:egyebkent

ManUtd ask Mourinho to wait for one more season

Itt a lehetoseg Josera

Thohirnak most mar 2 valasztasa is van :D

Hát ha jön, akkor ne csak egy évre jöjjön, hanem minimum 2-3-ra :D
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Mikor olvassa az ember ezeket a neveket letépi az arcát. Touré és Zabaleta baromi jó játékosok voltak, de már csak gyengébbek lesznek.
Candreva határeset ő jelenleg a legjobb olasz szélső szerintem és még lehet benne 3-4 jó év, de ehhez képest drága. Bilgia szitén ez a kategória.

Mancini mit akar itt az a kérdés? Egy hulla csapatot építeni? Nem akarna véletlen tehetséges játékosokat beépíteni a csapatba, akikben van potenciál?
Touré 33, Zabaleta 31, Candreva 29, Biglia 30. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy tapasztalat nem kell a csapatba, de szerintem amit Handanovic, Miranda, Éder és Medel tud adni az bőven elég. A játékosaink nagy része elég érett már.

Mancini húzzon a fenébe, ha csak ennyire telik tőle! Ne a keretre fogja a gyengeséget, láthatjuk ott van a Tottenham, Leicester, Atletico, Villarreal, stb akik a kereten felül teljesítenek.
interfan

Sky szerint Mancini 15 napon belül dönt a jövőjét illetően.
A Rai szerint 60, de inkább 70% a maradása.
Minden az általa adott ultimátumon múlik, és hogy lesz e pénz a kért játékosaira.
Ha megkapja a garanciát akkor marad.
Thohir gőzerővel dolgozik ezen, az ő üzleti partnerei az érkező Suningal akarja ezt biztosítani Mancininek.
Csakis Mancini múlik a dolog, ő dönt.
Ahogy az olasz újságok írták, Thohirék számára egy valóságos rémálom lenne Mancini távozása.
Mivel Thohir számára Mancini az 5 éves projekt része, és egyértelműen vele képzeli el a jövőt.
Ha esetleg távozna, akkor minden kezdődne előröl, és egy újabb 0.év lenne számunkra.
Thohir ezt akarja elkerülni minden áron.
Olasz lapok szerint is kb 2011 Leo távozáshoz hasonló trauma lenne Mancini távozása.
interfan

Tegnap Moratti és Thohir találkozóján komoly problémák merültek fel.
Moratti nincs meggyőződve a Sunning Grouppal kötendő megállapodás sikeréről.
Ezért ahogy eddig is, most is teljesen ellenzi az üzletet.
Thohir viszont mindenképpen őket akarja, mivel az ő üzleti partnerei + Mancinit az ő pénzükkel tudná meggyőzni a maradásról.
Moratti továbbra is a ChemChinat preferálná, aki Tronchetti és a Pirelli legfőbb üzleti partnere.
Továbbra sem tudni mi lesz végül.
Mivel Moratti nem akarja a Thohir féle Sunningot, Thohir meg nem akarja a Moratti féle ChemChinat.
Ezért lehet egy harmadik opció jön majd képbe.
Stankov

Meg még ő ad ultimátumot :shock:

Sztem nem fog menni ha nem kapja meg a játékosait akkor se.Lesz neki kibúvója

Ez az elnöki huzavona meg?közös lónak....
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ha igaz, döbbenet számomra ez az ultimátum adás.... :?
Tehát, kapott tavaly nyáron egy csomó lóvét, szinte mindenkit megkapott akit akart, ennek ellenére nem teljesítette amit elvártak valamint az általa vett játékosok fele nem is kell neki, tehát megbukott. Szépíthejük, csavarhatjuk, megbukott.
Akkor mit akar? Nem értem én ezt, ha a melóhelyemen kérnék pénzt egy projectre és elbuknám akkor nemhogy én adnék még ultimátumot hanem úgy rúgnának ki, hogy hazáig repülnék ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Remek lesz ha Mancini fogja levezényelni ezt a mercatót is. Megint hozunk neki embereket akiknek nagy része öregedőfélben van (Yaya, Zabaleta), tudásához képest drága (Candreva, Biglia), vagy ő maga fogja jegelni őket.

Simeone, Mourinho, Villas Boas
Valamelyik csak mozdítható lenne, ne szerencsétlenkedjünk már Manccsal, a csalók, a napoli, és a roma így is előttünk jár már. Nincs több idő pöcsölni :evil:
interfan

Mancini hozzáállása egyértelmű a saját munkája kapcsán.
Tegnap elmondta az elmúlt 5 év legjobb eredménye az idei, és szerinte megkérdőlezhetetlen az előrelépés.
Valamint hozzátette nem érti a kritikákat, nézzék meg hány pontunk van.
Szóval szerinte igenis komoly előrelépés van.

Az már egy másik kérdés hogy a 2015/16-os szezonra mennyit pénzt költöttünk.
Mert ha ezt kiszámoljuk, akkor 120m a végösszeg.
Szóval 120m elköltése után eredmény valaki szerint a 4.hely???
Úgy hogy a Juve tudjuk hogy kezdett, úgy hogy a Napolinal egy Sarri az edző, és úgy hogy a Romanal meg szezonközbe volt váltás...

De maradjunk az elköltött pénznél.
Mancini csak idén 120m-t költött.
Ehhez még ha hozzáveszzük a tavaly téli Podolski, Brozovic, Shaq 23,6m-s sort, akkor már 143m-nál tartunk.

Egyszer leírtam már, de mégis érdemes megnézni:
- 2015/16 Mancini: (össz 3mercato) 120m + tavaly téli 23m = 143m
- 2014/15 Mazza: (1mercato) 20m
- 2013/14: Mazza: (2mercato) 50m
- 2012/13 Strama: (2mercato) 72m
- 2011/12 Gasp-Ranieri: (2mercato) 40m
- 2010/11 Benitez-Leo: (2mercato) 46m

Érdemes ezen elgondolkozni amikor itt a 4.helyet hatalmas előrelépésnek tartjuk...
interfan

Mancini tegnap szintén elmondta erősítésre szorul a keret, és minőségi rutinos játékosokra.
Pontosan ezért fő Thohir feje.
Mivel Mancini leadta a neveit, és ezzel együtt az ultimátumát.
Ha a saját nevei nem érkeznek + nem tartjuk meg a Handa, Miranda, Naga, Brozo, Perisic, Eder sort, akkor ő távozik.
Thohir mindenáron ragaszkodik Mancinihez, ezért mindent megtesz azért hogy maradjon.
De újabb kölcsönt már nem tud felvenni, mert mint tudjuk tavaly dettó ugyanez volt a helyzet.
Akkor Thohir megoldotta ezt egy 200m-s banki kölcsönnel.
Most pedig erre már nincs lehetősége, sőt a kölcsönt kell törlesztenie.
Na meg ugye Mancininek kéne a neveit hozni.
Itt múlhat minden a Thohir féle Sunningon, és hogy Moratti elfogadja e őket.
Mert eddig nagyon úgy néz ki, hogy Moratti nem akarja a Sunningot.
Ha ez bekövetkezik, akkor Thohirnak nem lesz pénze Mancini neveire + muszáj lesz áldozatokat hozni.
Ez esetben pedig boritékolható Mancini távozása.
Mivel tudjuk az ultimátumot...
R9.

hála a jó égnek, takarodjon :D

egyébként utáljak az olaszok is, mindenki mancini merdázott a nordban
Stankov

Azért azt is tudni kell h itt még nem volt edző aki pontosan azokat a neveket kapta akiket kért.
Most sem volt ez másképp.
Ok h Mancs elbaszta a szezont de azért nem kell mindent ráhúzni,azért a játékosok is benne vannak ebbe a 4. helybe.

Nem akarom védeni,meg nem gondolom h ha azokat kapja akiket kér akkor jobb lett volna sőt...

Jojo-sztem nem ő kérte,abból gondolom h meg sem próbálta őket összecsiszolni, én itt arra gondolok h Ausilio-ék arra
számítottak Icardi elmegy.
Kondogbia-őt ügye Touré helyett kapta,de hát egyértelmű volt h ő még nincs olyan szinten így egy low-cost is
érkezett Melo láttuk milyen eredménnyel-
Ljajic-ő Éder helyett jött az utolsó pillanatba
Telles-nála sem vagyok biztos h ő volt az 1. számú opció tekintve h a végén esett be a mercatonak úgy mint Ljajic és Melo
Montoya -jó kérdés de ő már akkor is képbe volt mikor Mancs még sehol nem volt
Perisic volt talán az egyetlen akire lehet mondani h egyértelműen az edző kérésre érkezett

Itt most nem is az a lényeg h beváltak-e vagy sem hanem h nem feltétlen azok jönnek akik a Mister kér(szerencsére)
Mou is Decot és Carvalhot akarta kapta West meg Luciot. Szarul jártunk
R9.

keretünk siman top3as
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Én nem tudom, nekem továbbra is az a problémám, hogy nem tudni, hogy a háttérben mi a zajlik, de valaki felelős a Shaqiri, Podolski, Montoya, Eder, Santon, Telles stb. átigazolásokért és annak nagyon, de nagyon keményen le kéne vonnia a megfelelő következtetéseket. Ez a legdühítőbb a jövőre nézve is, hogy ilyen dolgok egyszerűen HOGYAN FORDULHATNAK ELŐ, most már folyamatosan???

Teljesen mindegy, hogy ki jön helyette, Mancini-nek mennie kell! Így ahogy tegnap is "játszottunk" nem nézhet ki egy INTER egy olyan edző keze alatt, aki itt van 1,5 éve és 100 milliókat költöttek a keretre (most az más kérdés, hogy azt is hogyan). Nincs csapat, nincs játék, nincs semmi. Szerencsétlen Miranda (aki még így is messze a csapat legjobbja posztok alapján viszonyítva) is úgy le van épülve év eleji önmagához képest, hogy az ember azt kívánja, hogy menjen el a Bayernbe vagy Angliába, ne itt kelljen szenvednie.
Lehet itt előrelépést emlegetni azzal, hogy 4-ek lettünk, és jogos is lenne, ha az angol, spanyol bajnokságban lett volna, de egy irtózatosan alacsony színvonalú, borzasztóan mélyen lévő olasz bajnokságban KAPTUNK KI 10x!!!!!!!!!!

Csak az az én gondom, ahogy korábban mondtam, hogy szerintem most ez a legkisebb probléma a klub körül sajnos...
alwin91

Stankov írta:Azért azt is tudni kell h itt még nem volt edző aki pontosan azokat a neveket kapta akiket kért.
Ok h Mancs elbaszta a szezont de azért nem kell mindent ráhúzni,azért a játékosok is benne vannak ebbe a 4. helybe.

Nem akarom védeni,meg nem gondolom h ha azokat kapja akiket kér akkor jobb lett volna sőt...

Jojo-sztem nem ő kérte,abból gondolom h meg sem próbálta őket összecsiszolni, én itt arra gondolok h Ausilio-ék arra
Kondogbia-őt ügye Touré helyett kapta,de hát egyértelmű volt h ő még nincs olyan szinten így egy low-cost is
Telles-nála sem vagyok biztos h ő volt az 1. számú opció tekintve h a végén esett be a mercatonak úgy mint Ljajic és Melo
Perisic volt talán az egyetlen akire lehet mondani h egyértelműen az edző kérésre érkezett

Itt most nem is az a lényeg h beváltak-e vagy sem hanem h nem feltétlen azok jönnek akik a Mister kér(szerencsére)

Igen valahol igazad van, hogy nem minden Mancini hibája, de szerintem be lehetett volna kúszni a 3. helyre. Jó pár játékostól sokkal, de sokkal többet vártunk volna. Viszont olyan játékosok szenvednek Mancini alatt nagyon látványosan, akik a SerieA-ban máshol tudtak bizonyítani: Ljajic, Jovetic, Éder.
A középpályánk iszonyat gyenge, a Kondogbia, Medel, Melo hármas egyike sem ülhetett volna le még a padra sem 2010-ben, ebben teljesen biztos vagyok. Az egyetlen értelmes KP az Brozovic, akiből most válik éppen szélső támadó... Na mindegy, ezeket a dolgokat nem mi döntjük el, akármi is legyen szorítok a csapatnak és nézni fogom a meccseket, akár káromkodva is :D
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Stankov írta:Azért azt is tudni kell h itt még nem volt edző aki pontosan azokat a neveket kapta akiket kért.

Mennyivel lett volna jobb? Idehozzák a 31 éves Touré-t, akinek amúgy egy csapatváltás még sokad virágzást is jelenthetne szerintem. persze rutinos játékos, hamrabb beilleszkedik, nagyon király majd 2 év múlva jön a lejtmenet és persze mivel játékost amúgy sem tud a klub eladni, így marad a nyakunkon.

Kondogbiának kifejezettem örültem 23 éves, persze senki sem gondolta, hogy egyből a középpálya ura lesz, de jelentős potenciál van benne! Mancini közel 1 év alatt nem tudta beépíteni a csapatba, vagy nem is akarta(?), mert ugye ősszel legalább jött az eredmény, akkor minden szuper volt.
De az nonszensz, hogy a csapathoz igazolva a játékosok hirtelen vagy szépen lassan beleszürkülnek... Murillo a Copáról érkezve felüdülés volt, persze mára nyoma sincs az akkori stabilitásának és hibát hibára halmoz. Miranda esetében szerencse, hogy rutinos így egy átlagot tud hozni, de ő is igencsak visszaesett.
Egyedül talán Perisic-re lehet azt mondani, hogy a kezdetekhez képest feljavult, magára talált és hoz egy tűrhető átlagot, holott egy jól működő rendszerben (lásd tavalyi Wolfsburg) még jobb is lehetne...

Az ilyen formaingadozások miatt meg azért csak az edzőt lehet elővenni nem?

Ott van Santon, aki a Mister kérésére érkezett, idén el akarjuk adni. Vagy ott volt tavaly Shaqiri, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig ha jól rémlik őt is mancio kérte...

Nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, ez nem így meg most az Internél, hogy kérek valakit, majd "ja bocsi, nem váltál be, sorry..." évente folyamatosan eljátsszuk ezt.

Meg milyen világ az, ahol az edző csak olyan csapattal tud sikeres lenni, ahol névre, posztra azok játszanak, akikre leadta az edző a rendelést? Még Mou alatt sem volt ez, de kapott alternatívákat és mivel azokat megkapta és van annyira potens, hogy be tudja őket építeni, tudja használni a csapat sikeressége érdekében! Idén mit láttunk ebből? Semmi állandósság nem volt, de még ősszel kísérletezgetés sem, hogy meglegyen a gerinc és a nyáron érkezettek a helyükre kerüljenek. Persze most sem érünk rá csapatot építeni, hanem egyből sikerek kellenek. Véleményem szerint ennek is estünk áldozatául idén, hogy hirtelenjében jöttek az eredmények, de ez nem a csapat szintű fejlődést mutatta, hanem az idény eleji szerencsét. Beszélnek itt 5 éves tervről. A mostani hírek tükrében akkor az minden bizonnyal az, hogy addig cserélgetjük a keretet, míg Mancio egyszer bele nem trafál és lesz annyi ember a kezdőben, hogy képesek egy-egy megmozdulással eldönteni meccseket?

Rohadt csalódott vagyok!

Mikor Mancini visszajött nagyon örültem, mert Ő volt aki letette a sikeres alapokat, de az idei teljesítménye tükrében ki lehet jelenteni, hogy igencsak megbukott. Kapott embereket és ennek ellenére semmi előrelépés. Oké persze ha csak a helyezést nézzük akkor van, de a csapatban lévő lehetőség az idén benne is maradt és ez rohadt bosszantó, meg az is, hogy az utolsó előtti fordulóban a 12 Empoli ellen hazai pályán képesek voltunk azt a szart kitenni a pályára, ami felháborító!

szerk: Nem a véleményeddel van a bajom, hanem a csapattal :D de ez szerintem érződik is a hsz-ből
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

alwin91 írta:Igen valahol igazad van, hogy nem minden Mancini hibája, de szerintem be lehetett volna kúszni a 3. helyre. Jó pár játékostól sokkal, de sokkal többet vártunk volna. Viszont olyan játékosok szenvednek Mancini alatt nagyon látványosan, akik a SerieA-ban máshol tudtak bizonyítani: Ljajic, Jovetic, Éder.
A középpályánk iszonyat gyenge, a Kondogbia, Medel, Melo hármas egyike sem ülhetett volna le még a padra sem 2010-ben, ebben teljesen biztos vagyok. Az egyetlen értelmes KP az Brozovic, akiből most válik éppen szélső támadó... Na mindegy, ezeket a dolgokat nem mi döntjük el, akármi is legyen szorítok a csapatnak és nézni fogom a meccseket, akár káromkodva is :D

Kondogbiát Te állandóan ekézed pedig egy rohadt jó játékos. Én ugyan a Monacoban elég kevés meccsen láttam játszani, de akkor jó volt. Viszont a Sevillában szinte folyamatosan láttam és 20 évesen olyan érett játékot mutatott, amelyet nem sokan szoktak. Óriási potenciál volt benne és rögtön meg is vette az akkor újmilliárdos csapat, a Monaco Jamesszel, Falcaoval, Toulalannal, Carvalhoval, stb. Mikor az orosz milliárdos elvált a feleségétől elkezdte kiárusítani a legértékesebb portékáit.
Én nagyon örültem a francia érkezésének, de a szezon elején sajnos gyenge volt, viszont az utóbbi időben kezdi felvenni a ritmust. Véleményem szerint sokkal több van a srácban, de ez igaz a keret nagy részére.

Ez egy nagyon jó keret szerintem. Van egy remek kapusunk, 3 jó KH-ünk(Miranda, Murillo, JJ), 2 nem kimagasló, de simán elfogadható szélső védőnk(D'Ambrosio, Santon), 2 tehetséges középpályásunk(Brozovic, Kondogbia), 5 jó támadónk(Ljajic, Éder, Jovetic, Perisic, Icardi).
Hozzájuk lehetne még passzítani pár játékost és kész lenne egy győzelemre esélyes keret. Sajnos a legnagyobb gond viszont az edző személye. Mancini egy Real szintű csapattal lenne versenyben a bajnoki címért.
alwin91

Tojgli írta:
alwin91 írta:Igen valahol igazad van, hogy nem minden Mancini hibája, de szerintem be lehetett volna kúszni a 3. helyre. Jó pár játékostól sokkal, de sokkal többet vártunk volna. Viszont olyan játékosok szenvednek Mancini alatt nagyon látványosan, akik a SerieA-ban máshol tudtak bizonyítani: Ljajic, Jovetic, Éder.

Kondogbiát Te állandóan ekézed pedig egy rohadt jó játékos. Én ugyan a Monacoban elég kevés meccsen láttam játszani, de akkor jó volt. Viszont a Sevillában szinte folyamatosan láttam és 20 évesen olyan érett játékot mutatott, amelyet nem sokan szoktak. Óriási potenciál volt benne és rögtön meg is vette az akkor újmilliárdos csapat, a Monaco Jamesszel, Falcaoval, Toulalannal, Carvalhoval, stb. Mikor az orosz milliárdos elvált a feleségétől elkezdte kiárusítani a legértékesebb portékáit.
Én nagyon örültem a francia érkezésének, de a szezon elején sajnos gyenge volt, viszont az utóbbi időben kezdi felvenni a ritmust. Véleményem szerint sokkal több van a srácban, de ez igaz a keret nagy részére.

Ez egy nagyon jó keret szerintem. Van egy remek kapusunk, 3 jó KH-ünk(Miranda, Murillo, JJ), 2 nem kimagasló, de simán elfogadható szélső védőnk(D'Ambrosio, Santon), 2 tehetséges középpályásunk(Brozovic, Kondogbia), 5 jó támadónk(Ljajic, Éder, Jovetic, Perisic, Icardi).
Hozzájuk lehetne még passzítani pár játékost és kész lenne egy győzelemre esélyes keret. Sajnos a legnagyobb gond viszont az edző személye. Mancini egy Real szintű csapattal lenne versenyben a bajnoki címért.

Igazad van, tényleg ekézem, de azért mert nem azt látom tőle, amit vártam (pedig sokat vártam tőle). Sajnos az rajtunk nem segít, hogy mit játszott a Monacoban meg a Sevillában. Remélem neked lesz igazad és beérik.
Thohirnak van egy friss interjúja: http://www.inter.it/en/news/52765/erick ... class-cnbc
A bevételi forrás 22 millióval javult, ami valljuk be nem rossz, valamint Serie A szinten a hazai Inter meccsek a legnézettebbek 45 000 fős átlaggal, ami szintén jónak nevezhető. Klub szinten nagyon úgy néz ki, hogy szintén fejlődésről beszélhetünk és azért ha szigorúan a számokat nézzük a csapat is javult. Tavaly szezon végén 55 pontot értünk el, most 67-nél járunk. A játékosmozgással kapcsolatban elég sejtelmes volt a Presidente, nekem az jött le, hogy idén is valami hasonló mercatora számítsunk bombaigazolás nélkül. A szavaiból egyértelműen lejött, hogy nem elégedett jó pár játékossal. Egy biztos, azon a bizonyos lejtőn az utóbbi 5 évben először nem lefelé megyünk, még ha nem is az történt amit vártunk. Én bízom a következő szezonban.
interfan

Volt itt a napokban egy hozzászólás, miszerint itt nem az edző igazol, és most sem volt ez másképp.
Azért itt álljunk meg...

Pontosan ez van itt, ezt láttuk egészen 2010 nyarától 2015 teléig.
Hogy jön egy edző, nem kap meg senkit hiába kér.
- Benitez:
Kérte a Macherano, Kuyt párost, láttuk mit kapott.
- Leo:
Ő valószínű nem is nagyon kért senkit, ezért őt vegyük ki.
- Gasp:
Kérte a Kucka, Palacio, Criscito sort.
Egyiket sem kapta meg.
- Ranieri:
Kérte Tevezt + Motta megtartását.
Mi lett?
Tevez nem jött, Motta elment, és jött egy sérült Guarin + egy Palombo.
- Strama:
Őt vegyük ki, mert hát neki 30X évesen nem sok szava lehetett.
- Mazza:
Kérte a Luiz Gustavo, Hamsik, Lavezzi sort.
Még őket vegyük is ki, mert hát pénz ugye...
De megjövetele után egyből kérte Islat (aki akkor 7m lett volna) + Zunigat.
És hát ugye Behramit, aki szintén max 7m lett volna.

Most félre ne értse senki, itt nem az a baj hogy ezeket nem kapták meg.
Mert ez egy másodlagos kérdés.
Itt a lényeg hogy senki, de szó szerint senki nem kapott meg egyetlen 1db saját nevet.

Erre jött Mancini, és mi van azóta?

2015 tél:
Shaqiri és Podolski csak az ő hívó szavára jöttek el, mindketten elmondták Mancini személyes kérése miatt érkeztek.
+ ugye ne felejtsük el Santont, aki szintén Mancini kérése volt.
Brozovicot vegyük ki, mert ő Ausilio horvátvonalából van.
Szóval ez így 19,5m.
4 játékosból 3 Mancini kérése.
Ismétlem magam 2015 tele előtt 4 edző kéréseire is egy jó nagy kerek 0 volt a válasz.

2015 nyár:
- 1.
Nem jött Yaya mint tudjuk, de ne keverjük már ide azt hogy Kondo nem Mancini kérése volt.
Dehogy nem, pontosan Mancini kérte.
Mancini benne látta meg az új Touret, mivel ugyanaz a testalkat.
Ezért Mancini mondott 31m + bónuszok all-int érte. Végösszeg 35m lehetett volna, de BL hiányában ez kb 33m lett.
Nagyon min 31m-t kiadtunk érte, miközben egy Allant 11,5m-ért vitt el a Napoli.
- 2.
Miranda megjött a semmibből, szintén Mancini kérésére.
Mivel akart egy rutinos KH-t.
Miranda többször elmondta, csak Mancini miatt érkezett.
Pontosság kedvéért 4 + 11m-ért, azaz össesen 15m.
- 3.
Nyár legeljén már felröppent a hír miszerint Mancini álma Perisic.
De hát a Wolsburg 25m alatt nem akarta adni.
Hónapokig ment a tárgyalás, és nem akart sikerülni.
Már a legelején ott lett volna Ayew mint alternatíva. De Mancini eleve nem kért belőle + 3m-s aláírásit és 3m-s fizut kért.
Ausilioék a szokásos módszerükkel mentek egy kört Salahért, őt a Fio miatt nem sikerült.
Augusztusba ott lett volna még Lamela, akire akkor a Spurs egyáltalán nem számított.
20m-ért kértek érte, de Mancininek nem kellett.
(Marseille majdnem elvitte 15m-ért az utolsó pillanatban)
És végül hatalmas csaták árán, de megkapta Mancini a maga CR-ét Perisicet.
16m + bónuszokért érkezett, a végösszeg 20m lehetett volna.
Mivel BL az nincs, ezért kb 18m-t fizettünk érte.
- 4.
Már a tavalyi mercato legelején lehetett olvasni, hogy Mancini akar egy "nagyobb" védekező KP-t.
Mivel számára Medel kicsi.
És nem csak hogy nagyobb, hanem rutinos KP-t is akart.
Ez számára Felipe Melo volt.
De mivel 32 éves volt + magas fizetés, ezért Thohirek nem akarták.
Mancini bedobta az első meccsen Gnokourit, és egy hihetelen látványos színház kezdődött onnan.
Gnokou le szünetbe, és azonnal a duma ide kell egy rutinos vezér védekező.
Pár napra rá érkezett Melo. Aki elmondta számára Mancini egy apa, aki ha nincs nem jön az Interbe.
A pontosság kedvéért 3,7m + bónuszokért.
- 5.
Telles egész nyáron téma volt, Mancini első számú balhátvéd jelöltje.
Galata nem nagyon akarta adni, ezért kivártunk a végéig, és végül eljött.
Ő is többször elmondta, Mancini személyes hívó szavára jött.
Pontosan 1,3m-ért érkezett.

Murillo egyértelműen nem Mancini igazolás.
Mint ahogy Jovetic sem, és valószínű Montoya sem.
Ljajic meg mint Eder pótlék jött.

2016 tél:
Egész nyáron mentünk Ederert, végül nem adták le.
De Mancini a hattérben nem tett le róla.
Bepuhítottuk a Sampot a Rano + Dodo párossal.
Elment Guarin, megjött a pénz.
És 2 + 11m-ért, összesen 13m-ért megjött Mancini következő álma Eder.

Ezek után mondja azt valaki, hogy Mancini nem kapott senkit...
Ennyi játékost saját kérésre, ennyi pénzből nem tudom mikor kapott Inter edző.

Shaq, Podolski, Santon, Kondogbia, Miranda, Perisic, Melo, Telles, Eder.
9 játékos = 107
Ez a Mancini vonal.
Csak hogy lássuk mi megy itt, összesen érkezett 2015 telétől 2016 teléig 14 játékos.
14 játékos = 143m, ebből 9 játékos 107m Mancs kéréseire.

Miről beszélünk...
interfan

Másik téma amiben jó dolog tisztán látni, az a Thohir-Mancini dolog.
Most már szerintem kb mindenki látja, hogy Thohirnak esze ágában nincs kitenni Mancinit, sőt minden áron azért harcol hogy maradjon.
Mert hát a valóság az, hogy Mancini ad ultimátumot Thohirnak, nem pedig fordítva.

De volt itt egy hozzászólás pár hete/hónapja, amit szerintem tisztázni kell.
Thohir ha nem hoz új edzőt az azért lesz mert nincs kit, nem pedig azért mert nem akar.
Valami hasonló volt...
Azóta nagyon sok olyan komment jött, hogy itt Simeonera mekkora az esély, stb.
Na meg hogy Simeonera nagyobb az esély mint Pellegrinire vagy De Boera.
Hát igen...
Pellegrini azóta elmondta nagyon szívesen kipróbálná magát olaszban, és világ életében vonzotta az olasz foci és közeg.
A minap meg De Boer ügynöke is megszólalt.
Elmondta hogy De Boer vágya a PL, de egyáltalán nem ezen múlik itt bármi is.
Mivel bármelyik bajnokságba dolgozna európába, csak ahhoz megfelelő projekt, elképzelés, és szerződés kell a klub részéről.
Hát igen...
Az Ajax újabb bukása után, nagy eséllyel távozik De Boer. Jelenleg az Everton tűnik befutónak érte.

Szóval ennyi a valós esély Pellegrinire és De Boera.
A klubnélküli Bielsat fel sem hozom.
Valamint a Zenitből távozó AVB-t.
Négy név akik közül bármelyik mozdítható.
De hát nem...
És nem azért mert nem lehet őket hozni, hanem azért mert nem akarjuk őket hozni.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nagyon jól összefoglaltad és értem mire akarsz kilyukadni. Ha csak a helyezést nézzük valóban az elmúlt 5 év legjobb eredményét értük el,de ha a mutatott játékot és a keretet ez kevés. Ennek ellenére Thohir mégis bízik Manciniben és mivel ő az elnök, sok beleszólásunk nincs a dolgokba és nem is tudunk mit tenni ellene azon kívűl, hogy tovább bosszankodunk...elvileg egy év maradt a szerződéséből,gondolom ha jövőre sem lesz BL,akkor nem kap hosszabbítást. Remélem annyira hülye nem lesz Thohir,hogy hosszabbít vele előre vagy max csak azzal a kitétellel,hogy BL-be jutás esetén meghosszabbodik a szerződése. Ez viszont megint fura helyzet,mert azt szeretnénk,hogy bejussunk a BL-be,de közben Mancini távozzon,viszont a kettő együtt sehogy se fog összejönni..vagy bejutunk és marad vagy nem jutunk be és távozik,de akkor még egy év ment a lecsóba.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

interfan írta:...
Szóval ennyi a valós esély Pellegrinire és De Boera.
A klubnélküli Bielsat fel sem hozom.
Valamint a Zenitből távozó AVB-t.
Négy név akik közül bármelyik mozdítható.
De hát nem...
És nem azért mert nem lehet őket hozni, hanem azért mert nem akarjuk őket hozni.

A fent említett négy név szerintem egyáltalán nem biztos, hogy nagy javulást hozna:
De Boer eddig csak a holland ligában ért el eredményeket, amely azért nincs a 90-es évekbeli magaslatán. (persze idővel kiderülhet, hogy nagy edzővé válik- de mivel Angliába vágyik...)
Boasnak szerintem a marketingje erős. Angliában két nagy csapattal is megégett.
Bielsa is megbukott már jó pár helyen.
Pellegrini szerintem a legjobb a felsorolt nevekből, de a Citynél bőven volt költőpénze, és "csupán" egy bajnoki címig jutott (plusz két liga kupa).

Nem Mancsot védem, mert szerintem ide se kellett volna hozni, de ha Thohir stabilitásra vágyik, akkor lehet érdemes kivárni egy nagyobb nevű edzőre.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Pellegrini szerintem a legjobb a felsorolt nevekből, de a Citynél bőven volt költőpénze, és "csupán" egy bajnoki címig jutott (plusz két liga kupa).

Ez mondjuk jogos, Mancsot folyton ekézzük itt, hogy a City-vel csak a sok pénz miatt nyert, holott Pellegrini se villogott hasonló körülmények mellett, és azért az utóbbi években kissé könnyebb dolga volt (MU, Pool bénázása, idén a Chelsea is..)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

interfan írta:Mivel Thohir számára Mancini az 5 éves projekt része, és egyértelműen vele képzeli el a jövőt.

Barki, akar interfan, akar masok tudjak mik a reszletei ennek az öteves projektnek?
Mi a cél?
Hova akarunk 2020ra eljutni?

Mert ha idenre a BL helyek elérése volt a cél, akkor legalabb egy BLdöntő lenne megfelelő cél.

De ha osszessegeben az lenne a lenyeg, hogy erős imidzs, önfenntartó működés mellett, akkor vegulis ez a szezon jo kiindulasi alap. Persze jo kerdes uzletileg mekkora karokat okoz Mancini "atigazolasi politikaja" eközben...
alwin91

versenyszellem írta:
interfan írta:Mivel Thohir számára Mancini az 5 éves projekt része, és egyértelműen vele képzeli el a jövőt.

Barki, akar interfan, akar masok tudjak mik a reszletei ennek az öteves projektnek?
Mi a cél?
Hova akarunk 2020ra eljutni?

Mert ha idenre a BL helyek elérése volt a cél, akkor legalabb egy BLdöntő lenne megfelelő cél.

De ha osszessegeben az lenne a lenyeg, hogy erős imidzs, önfenntartó működés mellett, akkor vegulis ez a szezon jo kiindulasi alap. Persze jo kerdes uzletileg mekkora karokat okoz Mancini "atigazolasi politikaja" eközben...

Igen. Visszakerülni Európa TOP10 legnagyobb klubja közé. Ez az 5 éves terve Thohirnak, csak jó kérdés, hogy mennyinél járunk. Szerintem az előző két teljes szezont elég számolni, tehát 3 év múlva derül ki, hogy sikkel jár a projekt.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Szerintem a legnagyobb probléma, hogy Mancininél nem látom, hogy a projekt haladna. Igazolásainak nagy része megint elmegy, és újakat hozni helyette. Tehát még mindig csapatépítés stádiumba vagyunk...
Válasz küldése