Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Mutu rövid ideig ugyan, de volt már az Inter játékosa. A képességei alapján simán elférne nálunk is, különösen a padon, de macerás jellem, sok vele a probléma, szerintem csak züllesztené a csapatot. Ettől függetlenül, érdekes felvetés.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- realevil
A Santos nagy tehetségnek mondott támadó középpályása iránt érdeklődünk. Leonardo a nyáron nagyon ide akarja hozni Paulo Henrique Gansot.
- hvmetal
Ganso jó,de a drogos román nem kell.akkor inkább áldozzunk pénzt Rossi-ra.fiatalabb és nem román
Sanchez ügy,hogy áll?
off: Vieri újra játszani fog állítólag Brazíliában.
Sanchez ügy,hogy áll?
off: Vieri újra játszani fog állítólag Brazíliában.
-
Injoc
Francesco írta:Szerintem Muntari az utóbbi időben egész kulturáltan és jól is játszik. Gondolok itt arra az időszakra ami a fél perc alatt összehozott kiállítás és 11-est követő visszatérésétől ezidáig tart. Szóval jelenleg azt mondom, hogy cserének tökéletes. Ugyanakkor megfontolandó, hogy nem érné e meg leigazolni (ingyen) Mutu-t. Valamelyest javítana a támadó szekción. Elbírja a padozást és egy gólerős, gólveszélyes csatár, aki képes lendületet vinni a játékba. Szerintem megérné idehozni, főleg, hogy elvileg szabadon igazolható és nyilván nem kérne sokat. Sánchez szerintem csak júniusban érkezhet így főleg érdekes lenne figyelmet fordítani a kis románra. . .
Valahol úgy olvastam h Mutut csak olasz honon kívülre engednék el ingyen, pénzt viszont nem fogunk érte adni, mivel valóban elég balhés játékos
- Komax
Magyarán egyenes az útja a milanba vagy a Man.Citybe.sorger=giallo írta:Mutu rövid ideig ugyan, de volt már az Inter játékosa. A képességei alapján simán elférne nálunk is, különösen a padon, de macerás jellem, sok vele a probléma, szerintem csak züllesztené a csapatot.
- Nia
Ilyen dögvész vitt játékosok nem kellenek ide.Menjen csak oda ahova akar.Nehogy már egy Fio által kirúgott sz.rt idehozzunk.Bocs.
-
Francesco
Persze, hogy nem kell, de ha ingyen jönne, akkor megérné kipróbálni, mert variációs lehetőség van benne és egy remek csatár. Nem mellesleg a svéddel bajnokok voltunk Balotellivel BL-t nyertünk szóval elviseli a csapat az ilyet. Persze én is azt mondom, hogy nem kell renitens a csapatba, csak akkor vegyünk egy olyan csatárt aki tud lendületet vinni a játékba és elviseli a kispadot. Mert Pandev nem az a típus.
- Festa
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... k-round-18
Motta és Alexis Sánchez is a forduló álomcsapatában.
Az a jó a chileiben,hogy még fiatal és Quaresmával ellentétben ő már a Serie A-ban is bizonyitott.
Persze nem ragaszkodok hozzá,de kéne még támadószellemű játékos.
Mert Milito szegény még formán kivül van és nem számithatunk arra,hogy majd a védekező középpályásaink szerzik a gólokat.
Egyébként nálam mind 2 Motta gól szépségdíjas volt.Az "olasz-brazil" többet tud hozzá tenni a játékhoz mint akár Obi,Nwanko vagy egy Muntari.
Motta és Alexis Sánchez is a forduló álomcsapatában.
Az a jó a chileiben,hogy még fiatal és Quaresmával ellentétben ő már a Serie A-ban is bizonyitott.
Persze nem ragaszkodok hozzá,de kéne még támadószellemű játékos.
Mert Milito szegény még formán kivül van és nem számithatunk arra,hogy majd a védekező középpályásaink szerzik a gólokat.
Egyébként nálam mind 2 Motta gól szépségdíjas volt.Az "olasz-brazil" többet tud hozzá tenni a játékhoz mint akár Obi,Nwanko vagy egy Muntari.
-
R9.
hát ez elég rég óta köztudott tényFesta írta:Az "olasz-brazil" többet tud hozzá tenni a játékhoz mint akár Obi,Nwanko vagy egy Muntari.
- Tommy
Az igazolások attól függenek milyen taktikát fog Leo játszatni a csapattal.
Ha marad a rombusz, akkor Sanchez nem fog jönni, mert szélső támadó, nem nagyon illene 4-3-1-2-be, szóval szélső nem kell ha ez a taktika marad.. Muntari sztem is egész jó volt az utóbbi időben, cserének elmegy..
Ha marad a rombusz, akkor Sanchez nem fog jönni, mert szélső támadó, nem nagyon illene 4-3-1-2-be, szóval szélső nem kell ha ez a taktika marad.. Muntari sztem is egész jó volt az utóbbi időben, cserének elmegy..
- Dris
Ganso viszont nagyon jó lenne.
láttam pár meccsét ügyes nagyon és ha jól tudom olasz útlevele is van.
láttam pár meccsét ügyes nagyon és ha jól tudom olasz útlevele is van.
- interista23
A tegnapi csapat elég jól szerepelt ahogy az összefoglalókból láttam.De amit most olvastam hogy Pizzaro azt állítja hogy honfitársa Sanchez sorsa pár órán belül eldől és egy nagy csapat játékosa lehet...
-
RenciDavid
interista23 írta:A tegnapi csapat elég jól szerepelt ahogy az összefoglalókból láttam.De amit most olvastam hogy Pizzaro azt állítja hogy honfitársa Sanchez sorsa pár órán belül eldől és egy nagy csapat játékosa lehet...
Hát komolyan őt csak velünk hozták szóba, viszont Branca ma megint kijelentette, hogy nem veszünk több játékost.
- mike
RenciDavid írta:interista23 írta:A tegnapi csapat elég jól szerepelt ahogy az összefoglalókból láttam.De amit most olvastam hogy Pizzaro azt állítja hogy honfitársa Sanchez sorsa pár órán belül eldől és egy nagy csapat játékosa lehet...
Hát komolyan őt csak velünk hozták szóba, viszont Branca ma megint kijelentette, hogy nem veszünk több játékost.
De jó is lenne ha itt kötne ki.
Etoo-Milito-Sanchez - nem lenne rossz...
- kiscivis
RenciDavid írta:interista23 írta:A tegnapi csapat elég jól szerepelt ahogy az összefoglalókból láttam.De amit most olvastam hogy Pizzaro azt állítja hogy honfitársa Sanchez sorsa pár órán belül eldől és egy nagy csapat játékosa lehet...
Udinese közeli források szerint, Sanchez a MU-ba szeretne menni nyáron mindneképpen.
- Tommy
Ha marad a rombusz, akkor nem is kell Sanchez, mert ő 4-3-3-ba vagy 4-2-3-1-be illik.
- Nia
Majd még úgyis alakul.Kemény lesz ez a hónap.
- hvmetal
szerintem meg tényleg nem veszünk már senkit,maximum ilyen Andreolli kaliberű játékosokat átcsábítunk.
Sanchez jó,de tényleg nem illene bele a mostani játékba.25millió euró sok érte így. egy Cruz szerű játékos most nem ártana,de ha abba marad a sérülés hullám nem fontos már igazolni.Télen amúgy sem egyszerű a dolog.Nyáron meg majd kellene 1 klasszis csatár,1 balszélső,meg a 35 felettiek mellé pár fiatal tehetség.na meg Coutinho hátha felszed pár kg izmot és belelendül. elkölteni 80milliót 2 játékosra és jövőre is Cordoba,Materazzi honatyákkal pótolni ha kiesik valaki a védelemből oktondiság lenne
Sanchez jó,de tényleg nem illene bele a mostani játékba.25millió euró sok érte így. egy Cruz szerű játékos most nem ártana,de ha abba marad a sérülés hullám nem fontos már igazolni.Télen amúgy sem egyszerű a dolog.Nyáron meg majd kellene 1 klasszis csatár,1 balszélső,meg a 35 felettiek mellé pár fiatal tehetség.na meg Coutinho hátha felszed pár kg izmot és belelendül. elkölteni 80milliót 2 játékosra és jövőre is Cordoba,Materazzi honatyákkal pótolni ha kiesik valaki a védelemből oktondiság lenne
- PellerG
Sanchez az idei bajnokságban játszott már irányítót pár meccsen.
Én elhoznám, bejátszaná a jobbszélt.
Viszont ami mai hír, és nagyon tetszik, hogy a Sunderland szemez Muntarival, és most este, ha jól fordítgattam már azt írják h ajánlatot is tettek érte.
Ha ő menne még, és Sanchez jönne, nagyon elégedett lennék a januárral.
Kaka szerintem nem fér ide jelenleg, így fél év játékhiány után szerintem hiba lenne
Én elhoznám, bejátszaná a jobbszélt.
Viszont ami mai hír, és nagyon tetszik, hogy a Sunderland szemez Muntarival, és most este, ha jól fordítgattam már azt írják h ajánlatot is tettek érte.
Ha ő menne még, és Sanchez jönne, nagyon elégedett lennék a januárral.
Kaka szerintem nem fér ide jelenleg, így fél év játékhiány után szerintem hiba lenne
- brecsinho
Szerintem lesz meg mozgas januarban, egy tamado szellemu jatekost mindenkepp hozni kell, hosszu lesz a tavaszi meneteles. Motta remelem serules mentes lesz majusig, akkor kozepen megvagyunk boven es Muntari tolem mehet is par millio fontert Sunderlandbe, jo helyen lesz ott. Most olvastam viszont egy nagyon jo hirt amire regota varunk es ugy tunik vegleges, Amantino baratunk belatta, hogy ideje mar elhuzni
http://www.skysports.com/story/0%2C%2C1 ... 01DBC.html
http://www.skysports.com/story/0%2C%2C1 ... 01DBC.html
- Festa
Milánó, január 7., 21.21 Megy a hajsza a két sztárklub között Neymarért.
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale jelen pillanatban jobb helyzetben van a Real Madriddal szemben a Neymarért folytatott harcban. A lapok azt is hozzáteszik, hogy nem csak Neymar a célpont az európai klubok számára, hanem az egyszeres válogatott Paulo Henrique is, akit egyszerűen csak Gansóként szoktak emlegetni.
A Real és az Inter között hatalmas a csata a jövő csillagaiért, ezért a lapok azt sem tartják kizártnak, hogy a klubok felosztják egymás között a tehetségeket, tehát mondjuk az Inter elviszi Neymart, míg a Real Madrid Gansót, vagy éppen fordítva.
A jövő majd eldönti, hogy melyikük járt jobban...
(czp)
Nekem ez a változat is tetszene.Neymar Ibra illetve C.Ronaldoéhoz hasonló egoval rendelkezik,de a jövő nagy brazil támadója lehet. Nem kell feltétlen Sanchez ,de támadó kell mert ha Eto'o-nak vagy Militonak nem megy akkor egyszerűen nem tudunk váltani.Egy Biabiany meg egy Pandev kevés ehhez,bár a macedónban sokkal több van mint amit Benitez idején mutatott.
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale jelen pillanatban jobb helyzetben van a Real Madriddal szemben a Neymarért folytatott harcban. A lapok azt is hozzáteszik, hogy nem csak Neymar a célpont az európai klubok számára, hanem az egyszeres válogatott Paulo Henrique is, akit egyszerűen csak Gansóként szoktak emlegetni.
A Real és az Inter között hatalmas a csata a jövő csillagaiért, ezért a lapok azt sem tartják kizártnak, hogy a klubok felosztják egymás között a tehetségeket, tehát mondjuk az Inter elviszi Neymart, míg a Real Madrid Gansót, vagy éppen fordítva.
A jövő majd eldönti, hogy melyikük járt jobban...
(czp)
Nekem ez a változat is tetszene.Neymar Ibra illetve C.Ronaldoéhoz hasonló egoval rendelkezik,de a jövő nagy brazil támadója lehet. Nem kell feltétlen Sanchez ,de támadó kell mert ha Eto'o-nak vagy Militonak nem megy akkor egyszerűen nem tudunk váltani.Egy Biabiany meg egy Pandev kevés ehhez,bár a macedónban sokkal több van mint amit Benitez idején mutatott.
- Nia
Pár pletyi sokfelől.
-Neymar és Ganso is a látószögben ,de nem csak nekünk.Ahogy Radu is.
-Muntari és Santon után is angol csapatok érdeklődnek.Santont vinnék végleg.Remélem mi nem adjuk max. kölcsönbe.Coutinhot meg állítólag a Fionak adnánk kölcsön ha jól értelmezem.
-Sanchez állítólag csak nyáron érkezne.De iránta sem mi érdeklődünk csak.
-Montolivot is sok csapattal hozzák szóba.
-Nkwankwot a Parmaval emlegetik egy lapon.
-Neymar és Ganso is a látószögben ,de nem csak nekünk.Ahogy Radu is.
-Muntari és Santon után is angol csapatok érdeklődnek.Santont vinnék végleg.Remélem mi nem adjuk max. kölcsönbe.Coutinhot meg állítólag a Fionak adnánk kölcsön ha jól értelmezem.
-Sanchez állítólag csak nyáron érkezne.De iránta sem mi érdeklődünk csak.
-Montolivot is sok csapattal hozzák szóba.
-Nkwankwot a Parmaval emlegetik egy lapon.
- Cinege1986
ki ez a Ganso meg Radu? Jövö emberei és még nem hallhattam róluk vagy csak ennyire névtelen némók?
- Marco
Cinege1986 írta:ki ez a Ganso meg Radu? Jövö emberei és még nem hallhattam róluk vagy csak ennyire névtelen némók?
Ganso egy nagyon tehetséges 1szeres brazil válogatot, Radu pedig a Lazio védelmének egyik oszlopa
- kiscivis
Cinege1986 írta:ki ez a Ganso meg Radu? Jövö emberei és még nem hallhattam róluk vagy csak ennyire névtelen némók?
Radu a Lazio balbekkje, 24 éves. Nem láttam sokszor játszani, de akkor nem volt nagyszám. Támadásban talán még Chivunál is gyengébb, ami nagy szó, a védőmunkájáta sem mondanám jobbnak (de ez tényleg 2-3 meccs alapján).
Ganso, alias Paolo Henrique pedig 21 éves brazil támadóközéppályás. Még nem láttam játszani, de az jó benne, h van olasz útlevele.
- Cinege1986
Lehet bután hangzik, de az Internek idén lehet nemcsak ígéretes tehetségek kellenének hanem nagy nevek...
- jdanika
Cinege1986 írta:Lehet bután hangzik, de az Internek idén lehet nemcsak ígéretes tehetségek kellenének hanem nagy nevek...
Hát igen, de nagyon nehéz a jó formában lévő nagy neveket ilyenkor elhozni....
- Tommy
A laziosok pedig elégedettek raduval, és általában dícsérik.
- g.e.r.a
A Tuttosport beszámol arról, hogy Moratti kijelentette, az Inter új edzője, Leonardo megérdemli Alexis Sanchezt: Moratti mindent megtesz, hogy szerződtesse az Udinese szélsőjét.
Ki tudja mennyire hiteles velünk szemben egy torinói lap:D
Ki tudja mennyire hiteles velünk szemben egy torinói lap:D
- Portiere32
Azért szerintem egy ilyen Alexis féle szinezőgép jól jönne a csapatnak.... Coutinhoval ketten lennének a szinescerka a többiek meg adnák hozzá a kifestőkönyvet... 
- Cinege1986
Nekem, mint INTER szurkolónak elég kevés az, h a Laziosok általában dicsérik...
- DaNi
Remélem Gansot elhozzuk
legalább akkora tehetség mint coutinho. De remélem Neymar nemjön ,nem kell ő ide:!: most ,hogy elment balotelli nem kell a következő túlsztárolt, beképzelt hülyegyerek
- realevil
DaNi írta:Remélem Gansot elhozzuklegalább akkora tehetség mint coutinho. De remélem Neymar nemjön ,nem kell ő ide:!: most ,hogy elment balotelli nem kell a következő túlsztárolt, beképzelt hülyegyerek
Teljesen egyetértek! Gansora kiváncsi vagyok, csak pár videót láttam róla. Coutinho szintjét, ha megüti az már jó lenne kezdésnek.
-
R9.
ganso mérföldekkel előrébb van mint coutinho 
- Süti
Remélem ma Sanchez azért mutogatott a Meazza-ban a gólja után a mezére, mert így kívánta jelezni, hogy érkezik Milánóba. 
-
R9.
Süti írta:Remélem ma Sanchez azért mutogatott a Meazza-ban a gólja után a mezére, mert így kívánta jelezni, hogy érkezik Milánóba.
jaja én is arra gondoltam egyből
amúgy fcim1908 szerint hétfőn érkezik
Important Monday
There has been a lot of talk about Alexis Sanchez joining Inter, and know there are some rumours telling that a deal could be closed on Monday, already.
According to the famous Italian commentator from Mediaset Premium, Christian Recalcati, Inter have offered €10 million, full ownership of Biabiany and one of Natalino, Obi or Biraghi for Alexis Sanchez. This all is worth around €20 million, and if rumours are to be believed, Udinese are willing to sell the Chilean for that kind of deal.
Italian media also talks about Inter delaying the deal with Alexis Sanchez, so he could play against Milan on Sunday (day before the "Important monday").
- kiscivis
Az fasza lesz ha Natalinot vagy Birgahit is odaadjuk érte.
-
R9.
veszünk helyettük brazil tehetségeket

- kiscivis
R9. írta:veszünk helyettük brazil tehetségeket![]()
Na az megint fasza lesz. Lehet a szponzorok közt van több milánói szórakozóhely is, és így biztosítunk nekik vendégkört.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Civis ez óriáis volt...

- interista23
Hát örülnék Sancheznek de piszkálja a csőröm h cassano sorra adja a gólpasszokat.Mondjuk erre már hidegvíz
- Festa
R9. írta:Süti írta:Remélem ma Sanchez azért mutogatott a Meazza-ban a gólja után a mezére, mert így kívánta jelezni, hogy érkezik Milánóba.
jaja én is arra gondoltam egyből:D
amúgy fcim1908 szerint hétfőn érkezik
Important Monday
There has been a lot of talk about Alexis Sanchez joining Inter, and know there are some rumours telling that a deal could be closed on Monday, already.
According to the famous Italian commentator from Mediaset Premium, Christian Recalcati, Inter have offered €10 million, full ownership of Biabiany and one of Natalino, Obi or Biraghi for Alexis Sanchez. This all is worth around €20 million, and if rumours are to be believed, Udinese are willing to sell the Chilean for that kind of deal.
Italian media also talks about Inter delaying the deal with Alexis Sanchez, so he could play against Milan on Sunday (day before the "Important monday").
Ma szép csukafejesből szerzett gól a Milán ellen,de hogy valójában mennyit ér azt nehéz megítélni.
Szerintem Biabiany+ egy kis lé elég lenne,dehát ha Leo nagyon akarja akkor Natlinoék is mehetnek.
Én tényleg nem értem,hogy Cassanot ,hogy engedtük ki a kezünkből...A milánba már úgy is ott votl egy rakat penge támadó nekünk meg egy jó formában lévő csatárunk van (volt) Eto'o.Ma kiderült,hogy Pandev inkább csereként lenne jó nem pedig szélső kp-nak kezdőkénz..Remélem Brancék nem gondolták komolyan ,hogy Ranocchiával beérik a tifosok.
Cavani közben mesterhármast fejelt a gyuve ellen.Őt még nyáron kellett volna elhozni.
- hvmetal
az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
Ti hibátok
- kiscivis
hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
Bizony. Mi döntöttünk úgy, h mégsem igazoljuk le.
- versenyszellem
hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
azért egy mesterhármastól még nem kéne hanyattdobni magunkat
jöjjön Rossi vagy Pastore vagy Sanchez a jobbszélre és Cavani meg lőjjön annyi gólt a Napoliban/Palermoban amennyit akar
- Tommy
27 meccs 20 gól, ettől viszont már hanyatt dobhatjuk magunkat. 
- hvmetal
kiscivis írta:hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
Bizony. Mi döntöttünk úgy, h mégsem igazoljuk le.DD
nem baj az.Eto'o,Milito jobbak nála,meg kitudja,hogy illene bele a játékunkba.benne van,hogy Pandevnél is gyengébb lenne.nem is illene arra a horgonyzott vas fejéhez a kék-fekete mez.
ha úgy lesz,Lavezzit azért akarjátok
- Atosz
Knasmüllner 1 lépésre az Intertől.
Bayern B 18 éves oszták középpályása...
Bayern B 18 éves oszták középpályása...
-
Francesco
Ha több játékost nem veszünk annak 4 oka lehet szerintem:
- Nyáron nagy bevásárlást tart a klub
- Nyáron érkezik egy igazi sztárjátékos
- Kell a stadionprojektbe a pénz
- Az új jogszabályok miatt rendbe kell rakni a pénztárcát
Nem érzitek úgy, hogy mióta Mourinho elment Branca kicsit előtérbe került? Kicsit jobban mint kellene. Minden héten nyilatkozgat és tudom, hogy milyen pozícióban van, de felesleges 300-szor lenyilatkozni, hogy nem veszünk semmit, mert így csak megutálom, hiszen minden nap új médiumnak nyilatkozza le. Kicsit takaréklángra kéne állítani. Ebből a tekintetből jobban tetszik Anglia, ahol az edző nyilatkozik. Semmi bajom Brancaval, biztos érti a dolgát és nem ő dönti el a dolgokat, de már álmomban is őt látom kb.
Az meg hülyeség, hogy most már teljes a csapat, mert egyértelmű, hogy erősíteni kellene a támadójátékot. Legalább 3 játékos kéne még. Egy védő a baloldalra (Criscito), egy támadó középpályás, mert ha Sneijder kidől, akkor nincs ki helyettesítse (Coutinho sem) és egy csatár, aki fel tudja pörgetni a játékot. Télen ezzel letteM volna igazán elégedett: Cesar-Maicon-Lúcio-Ranocchia-Zanetti-Cambiasso-Motta-Sneijder-Sánchez-Eto'o-Milito Ez végül is majdnem megvan, bár a padra odagondolnám Criscito-t is.
A jövő Intere (3év múlva) pedig lehetne valami ilyesmi:
Viviano-Santon-Ranocchia-Vidic-Criscito-Cambiasso-Fabregas-Pastore-Sánchez-Bojan-Pazzini
Bár addigra nyilván lesznek még jó játékosok, mire ez realizálódhatna és az is nyilvánvaló, hogy párat ezek közül lehetetlen lesz addigra megszerezni. Jelenleg csak Fabregas Barca imádata lenne nehéz ügy a többi mozdítható. Pastore azonban lehet nagyon drága lenne így ott akár Sneijder is maradhat.
- Nyáron nagy bevásárlást tart a klub
- Nyáron érkezik egy igazi sztárjátékos
- Kell a stadionprojektbe a pénz
- Az új jogszabályok miatt rendbe kell rakni a pénztárcát
Nem érzitek úgy, hogy mióta Mourinho elment Branca kicsit előtérbe került? Kicsit jobban mint kellene. Minden héten nyilatkozgat és tudom, hogy milyen pozícióban van, de felesleges 300-szor lenyilatkozni, hogy nem veszünk semmit, mert így csak megutálom, hiszen minden nap új médiumnak nyilatkozza le. Kicsit takaréklángra kéne állítani. Ebből a tekintetből jobban tetszik Anglia, ahol az edző nyilatkozik. Semmi bajom Brancaval, biztos érti a dolgát és nem ő dönti el a dolgokat, de már álmomban is őt látom kb.
Az meg hülyeség, hogy most már teljes a csapat, mert egyértelmű, hogy erősíteni kellene a támadójátékot. Legalább 3 játékos kéne még. Egy védő a baloldalra (Criscito), egy támadó középpályás, mert ha Sneijder kidől, akkor nincs ki helyettesítse (Coutinho sem) és egy csatár, aki fel tudja pörgetni a játékot. Télen ezzel letteM volna igazán elégedett: Cesar-Maicon-Lúcio-Ranocchia-Zanetti-Cambiasso-Motta-Sneijder-Sánchez-Eto'o-Milito Ez végül is majdnem megvan, bár a padra odagondolnám Criscito-t is.
A jövő Intere (3év múlva) pedig lehetne valami ilyesmi:
Viviano-Santon-Ranocchia-Vidic-Criscito-Cambiasso-Fabregas-Pastore-Sánchez-Bojan-Pazzini
Bár addigra nyilván lesznek még jó játékosok, mire ez realizálódhatna és az is nyilvánvaló, hogy párat ezek közül lehetetlen lesz addigra megszerezni. Jelenleg csak Fabregas Barca imádata lenne nehéz ügy a többi mozdítható. Pastore azonban lehet nagyon drága lenne így ott akár Sneijder is maradhat.
- versenyszellem
Tommy írta:27 meccs 20 gól, ettől viszont már hanyatt dobhatjuk magunkat.
Eto'o meg 26 meccs 23 gól ebben az idényben. nekem ez is elég