Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cinege1986
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Tippmixen kisebb szorzója van a Dnipronak, mint nekünk. Vmiről lemaradtam???
-
A'doma Zajcev Jr.
Biztosan volt már róla szó, de nekem ez új: http://www.transfermarkt.de/esteban-cambiasso/profil/spieler/7520
Csodálom, hogy nem talált nevesebb csapatot, vagy nem választotta Amerikát.
Csodálom, hogy nem talált nevesebb csapatot, vagy nem választotta Amerikát.
- Gabibaldi
Cinege1986 írta:Tippmixen kisebb szorzója van a Dnipronak, mint nekünk. Vmiről lemaradtam???
Én nem csodálkozom a szorzón.
lehet, hogy vészmadár vagyok, vagy, amit írok, azt felejtsétek el, de rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban. Az ukránok az ismert helyzet miatt különösen ki lesznek élesítve.
Ne legyen igazam.
-
R9.
de nekik nincs kovájuk és icardijuk ennyi 0:3
- Cinege1986
ma már változtak a szorzók a mi javunkra
- Pazzo
R9. írta:de nekik nincs kovájuk és icardijuk ennyi 0:3
Nekünk van,csak nem játszanak
De ettől függetlenül szerintem is nyerünk 1:2
- Gabibaldi
Az ukránok ki voltak élesítve, túlzottan is, de a lényeg a győzelem! 
-
A'doma Zajcev Jr.
Cuchu gól a MU ellen. 
-
R9.
- vaskalap
A'doma Zajcev Jr. írta:Cuchu gól a MU ellen.
Hatalmas Meccs volt,ráadásul mu zakó!
- Süti
Első meccsén máris alkotott, sok sikert neki az új csapatában.
- alwin91
http://www.transfermarkt.de/luc-castaig ... eler/91915
Emlékeztek még rá? Én úgy gondoltam akkor, hogy hiba volt elengedni. Kezd belejönni a gyerek Hollandiában.
Emlékeztek még rá? Én úgy gondoltam akkor, hogy hiba volt elengedni. Kezd belejönni a gyerek Hollandiában.
-
R9.
alwin91 írta:http://www.transfermarkt.de/luc-castaignos/profil/spieler/91915
én arra emlékszek mikor talán inter-juvén elküldték félidőben melegíteni azt ott sétálgatott a pálya közepén
- Festa
R9. írta:alwin91 írta:http://www.transfermarkt.de/luc-castaignos/profil/spieler/91915
én arra emlékszek mikor talán inter-juvén elküldték félidőben melegíteni azt ott sétálgatott a pálya közepén0 játékos
Magyarázat,hogy a holland bajnokság még mindig gyengébb az olasznál.
- Youme
- Adminisztrátor
- Komax
és ez egy akkora meccs lesz, hogy mindkét digisport Inter-Qarabag meccset adja 
- Festa
Komax írta:és ez egy akkora meccs lesz, hogy mindkét digisport Inter-Qarabag meccset adja
BL döntő szinten van.
Ezek az Iszlám államistákat csak megverjük aztán meg jó esetben iksz firenzében,de ne legyen igazam.
- DSanton39
a hiányzók kitöltéséhez:
a Story4-en Tottenham-Besiktas lesz.
a SK-on pedig Udinese-Cesena, a vasárnap 15 órás időpontnál.
- Komax
Digisport 2-n leszünk este.
- Youme
- Adminisztrátor
Szasztok!
Frissítettem:
http://www.internazionale.hu/index.php? ... &Itemid=66
Köszi a múlt heti javításoknak, de betegeskedtem és csak most látom a sok segítséget. Igyekszem most már többet felnézni ide, tehát ha valamit elírtam vagy tudtok plusz itthon is fogható meccsről azt ide írjátok meg légyszi, és én javítom!
Üdv!
Frissítettem:
http://www.internazionale.hu/index.php? ... &Itemid=66
Köszi a múlt heti javításoknak, de betegeskedtem és csak most látom a sok segítséget. Igyekszem most már többet felnézni ide, tehát ha valamit elírtam vagy tudtok plusz itthon is fogható meccsről azt ide írjátok meg légyszi, és én javítom!
Üdv!
- Festa
Osvalodo 1 hónapra kidőlt sérülés miatt.
Amennyiben Icardival és Palacioval kezdünk nincs cserecsatár a padon.
Gratulálok a vezetőségnek a keretszűkítés miatt..
Amennyiben Icardival és Palacioval kezdünk nincs cserecsatár a padon.
Gratulálok a vezetőségnek a keretszűkítés miatt..
- Süti
Festa írta:Gratulálok a vezetőségnek a keretszűkítés miatt..
Szép.
- Süti
- internaZIOnaLe
Kövezzetek meg, de én holnapra megtettem mixen a Napolit, na meg Mazza kirúgása esetén duplán jól jönne egy zakó Nápolyba.
Ha ezen múlik a "miszter" menesztése... ám legyen!
Csodálkozok amúgy hogy Kova a keretben van, hisz arról cikkeztek, hogy megsérült a válogatottban és tuti nem fog játaszni hétvégén.
Ha ezen múlik a "miszter" menesztése... ám legyen!
Csodálkozok amúgy hogy Kova a keretben van, hisz arról cikkeztek, hogy megsérült a válogatottban és tuti nem fog játaszni hétvégén.
- Süti
Én nem haragszom rád.
Most azt mondom jobb lenne, ha véget érne ma Mazza kalandja.
Én elismerem, nem rossz edző, de itt ezzel az idióta 3 védős játékkal semmire sem megy.
Nem hajlandó egy picit sem változtatni az elképzelésein, a csapat meg láthatóan ellenáll neki.
Moyes tényleg a helyszínen nézi végig a meccset?
Most azt mondom jobb lenne, ha véget érne ma Mazza kalandja.
Én elismerem, nem rossz edző, de itt ezzel az idióta 3 védős játékkal semmire sem megy.
Nem hajlandó egy picit sem változtatni az elképzelésein, a csapat meg láthatóan ellenáll neki.
Moyes tényleg a helyszínen nézi végig a meccset?
- Stankov
Én sem tudok pálcát törni azok felett akik Napoli győzelmet várnak.
Attól félek h akkor sem menesztik Mazzát.Lehet h a mait meg sem nézem pedig nem emlékszem rá mikor hagytam ki meccsünket úgy h rá értem.
Viszont ha igaz h Moyes ennyire képbe van akkor ki lehetett volna használni a szünetet és már akkor leültetni,persze tudom h voltak akik nem edzettek a csapattal de akkor is több ideje lehetett volna.
Abban meg nem igazán vagyok biztos h ő a legjobb megoldás de lehet h elértük már azt a szintet h mind1 ki csak Mazza ne.
Zenga,Mihajlovic vonalnál egy fokkal jobb de pl Di Matteo most ült le a Schalke padjára.
Attól félek h akkor sem menesztik Mazzát.Lehet h a mait meg sem nézem pedig nem emlékszem rá mikor hagytam ki meccsünket úgy h rá értem.
Viszont ha igaz h Moyes ennyire képbe van akkor ki lehetett volna használni a szünetet és már akkor leültetni,persze tudom h voltak akik nem edzettek a csapattal de akkor is több ideje lehetett volna.
Abban meg nem igazán vagyok biztos h ő a legjobb megoldás de lehet h elértük már azt a szintet h mind1 ki csak Mazza ne.
Zenga,Mihajlovic vonalnál egy fokkal jobb de pl Di Matteo most ült le a Schalke padjára.
- alwin91
Stankov írta:Én sem tudok pálcát törni azok felett akik Napoli győzelmet várnak.
Megjegyzem hogy Spalletti és Mancini még mindig szabadok. Náluk jobb szabadúszó nem nagyon van. Talán Heynckes, de szerintem Ő már nem fog visszatérni.
- hvmetal
Elobb lett vege a Stoke-Swanse meccsnek. Moyes ott sompolygott.
Jaja,inkabb legyen ez a meccs bukta,mint az egesz szezon.
Mqancini elorelepes. Spalletti, Moyes is a 4 vedos taktika miatt,de nalam ok az eheto edzo kategoria.
Spalletti (igy irjak?) amugy tul van hypol-vq.
Nezem a meccset,de mar az undor kezd elkapni,hat meg 1ora mulva....
Mqancini elorelepes. Spalletti, Moyes is a 4 vedos taktika miatt,de nalam ok az eheto edzo kategoria.
- Akiloz88
hvmetal írta:Elobb lett vege a Stoke-Swanse meccsnek. Moyes ott sompolygott.
Ha kicsit várnánk vagy ideiglenes edzőt neveznének ki, akkor lehet, hogy Klopp is csapat nélkül lesz már. El tudnám képzelni őt is...
- hvmetal
Nem erdemes almodozni. Stab nagyjabol a regi.
Moyes nem ertem,hogyan johet szoba. Egy atlagos angol edzo.
Azert irigylem az Udenese-t. Dejan,Strama kemeny duo lesz.
Inzaghit nagyon jo ujra latni. Nekunk meg van ez a kukas kocsog ezzel a fos jatekaval.
Moyes nem ertem,hogyan johet szoba. Egy atlagos angol edzo.
Azert irigylem az Udenese-t. Dejan,Strama kemeny duo lesz.
Inzaghit nagyon jo ujra latni. Nekunk meg van ez a kukas kocsog ezzel a fos jatekaval.
- Festa
Október 23 alkalmából a Story tv adja a Saint Etienne elleni meccsünket.
A tegnapi meccset legalább a "feltámadasunk" miatt érdemes volt megnézni.
Amúgy mintha lenne olyan szabály,hogy az EL elödöntösök is indulhatnak a Bl-ben.Lehet a "keleti ligában" több esélyünk van a BL-be jutni,de inkább álomdik a nyomor.
A tegnapi meccset legalább a "feltámadasunk" miatt érdemes volt megnézni.
Amúgy mintha lenne olyan szabály,hogy az EL elödöntösök is indulhatnak a Bl-ben.Lehet a "keleti ligában" több esélyünk van a BL-be jutni,de inkább álomdik a nyomor.
-
möszi
Festa írta:Amúgy mintha lenne olyan szabály,hogy az EL elödöntösök is indulhatnak a Bl-ben.Lehet a "keleti ligában" több esélyünk van a BL-be jutni,de inkább álomdik a nyomor.
Tudtommal az EL idei kiírásának győztese kap lehetőséget BL szereplésre. Kicsit túlzás lenne, hogy mindegyik elődöntős a kövi évben BL-ezzen. Annyira azért nem "erős" az EL.
-
rEEzuh
eközben Törökországban:
http://www.youtube.com/watch?v=AbmmphTFlyg
http://www.youtube.com/watch?v=AbmmphTFlyg
- mike
hvmetal írta:Mancini elorelepes. Spalletti, Moyes is a 4 vedos taktika miatt,de nalam ok az eheto edzo kategoria.
Bármelyik inkább mint ez a szerencsétlen : D
Mancini nekem nagyon bejövős lenne, Ő indította el az Intert a nyerő úton, ennek már majd 10 éve.
Leonardo, Gasperini, Mazzari, Ranieri, Strama, jesszusom, gyűjtöttuk a lúzereket a BL győzelem óta.
Benítezt csak azért nem írtam ide mert előttünk messze állt a lúzerségtől.
Sztem egy jó edző kéne, ez az első szempont.
- alwin91
mike írta:hvmetal írta:Mancini elorelepes. Spalletti, Moyes is a 4 vedos taktika miatt,de nalam ok az eheto edzo kategoria.
Bármelyik inkább mint ez a szerencsétlen : D
Mancini nekem nagyon bejövős lenne, Ő indította el az Intert a nyerő úton, ennek már majd 10 éve.
Leonardo, Gasperini, Mazzari, Ranieri, Strama, jesszusom, gyűjtöttuk a lúzereket a BL győzelem óta.
Benítezt csak azért nem írtam ide mert előttünk messze állt a lúzerségtől.
Sztem egy jó edző kéne, ez az első szempont.
Szerintem ott baszta el Moratti, hogy Leot kirúgta. Védekezéshez nem értett, de egy jó támadófocit láthattunk, összességében jobb volt mint akárki utána.
Érdemes olvasnivaló: http://www.inter.it/en/news/46699
Legalább megkaptuk azt amit szurkolók kértünk az utóbbi években, korrekt tájékoztatást a klubról. A stadionprojekttel kapcsolatban januárig fogják elmondani mit ötleteltek ki. Én nagyon félek ettől, mert most fogunk 11 millát invesztálni a San Siroba, nem hiszem, hogy ezek után elhagyjuk és lesz egy új stadionunk...
- mike
alwin91 írta:Szerintem ott baszta el Moratti, hogy Leot kirúgta. Védekezéshez nem értett, de egy jó támadófocit láthattunk, összességében jobb volt mint akárki utána.
Szerintem nem véletlen hogy nem edzősködik, az igaz hogy a támadófocit hajtotta, de az egész csapat szerveztelen volt, és a védekezés a mostani Mazzari féle káoszra emlékeztetett.
Várok már egy igazi "mesterre", mert valljuk be José óta nem nagyon volt akiben megbíztunk, sőt, kifejezetten piskóta szakemberek vezeték a csapatot.
A keret nem olyan rossz hogy olasz középmezőnyben legyünk.
- Baggio85
Leonardot én úgy emlékszem, hogy nem kirúgta Moratti, hanem ő nem akart edző lenne, hanem valami más posztot akart (sportigazgató talán).
Mazzarrinak viszont, ha meg akarja tartani az állását, akkor valamit ki kell találnia a védelemmel kapcsolatban. Az lehetetlen, hogy minden meccsen gólokat kapunk, így egyszerűen esély sincs semmi nagyobb eredményre. Mazzarri biztos nem fog változtatni a felálláson, ezt gyakoroltatja 1,5 éve, ebben hisz, úgyhogy ő előbb lemond, minthogy átálljon pl 4-4-2-re vagy 4-3-3-ra. Ezzel még nem is lenne gond, csak a védekezésünk katasztrófa. Nincs két olyan szélsőnk, aki egyszerre tud védekezni meg támadni is (valaki még egyet sem a 2 közül...), így ebben a felállásban mindig -2-ben leszünk az ellenfelekkel szemben.
Mazzarri ide vagy oda, én nagyobb gondnak látom, hogy vannak dolgok, amiket már nem az edzőnek kéne elmagyarázni, hogy egy játékos tudja, hogy mit csináljon, amikor a pályán van. 10ből 7x rosszak a passzok, és ha van a támadó harmadban egy normális, kemény passz, akkor az esetek 90%ban át sem tudjuk venni.
Tehát nyilván megvan Mazzarri sara is a kialakult helyzetben, de a meghatározónak mondott játékosok is koncentrálhatnának jobban. Mert 1x, 2x lehet gyengén játszani a forma miatt, de ha valaki huzamosabban gyenge, akkor lehet, hogy a képességekkel vannak gondok.
Mazzarrinak viszont, ha meg akarja tartani az állását, akkor valamit ki kell találnia a védelemmel kapcsolatban. Az lehetetlen, hogy minden meccsen gólokat kapunk, így egyszerűen esély sincs semmi nagyobb eredményre. Mazzarri biztos nem fog változtatni a felálláson, ezt gyakoroltatja 1,5 éve, ebben hisz, úgyhogy ő előbb lemond, minthogy átálljon pl 4-4-2-re vagy 4-3-3-ra. Ezzel még nem is lenne gond, csak a védekezésünk katasztrófa. Nincs két olyan szélsőnk, aki egyszerre tud védekezni meg támadni is (valaki még egyet sem a 2 közül...), így ebben a felállásban mindig -2-ben leszünk az ellenfelekkel szemben.
Mazzarri ide vagy oda, én nagyobb gondnak látom, hogy vannak dolgok, amiket már nem az edzőnek kéne elmagyarázni, hogy egy játékos tudja, hogy mit csináljon, amikor a pályán van. 10ből 7x rosszak a passzok, és ha van a támadó harmadban egy normális, kemény passz, akkor az esetek 90%ban át sem tudjuk venni.
Tehát nyilván megvan Mazzarri sara is a kialakult helyzetben, de a meghatározónak mondott játékosok is koncentrálhatnának jobban. Mert 1x, 2x lehet gyengén játszani a forma miatt, de ha valaki huzamosabban gyenge, akkor lehet, hogy a képességekkel vannak gondok.
- jakupecs
Az a baj, hogy reálisan nézve, nehéz ma már jó áron igazolni. A fiatal túl sztárolt senkik sokba kerülnek. A már jó nevű befutott sztárok, még többe. Ezen felül az átlagos képességű játékosoknak is csillagászati az értékük. Ha ez továbbra is így marad, a jelenlegi giga csapatok fognak csak versenyben maradni. Vagy ha egy újabb Arab sejt vesz egy csapatot. Valamint a Porto, mert ők mindig találnak valami tehetséget 
Viszont mi csak a lejtőn csúszunk lefelé, a többi nagy Olasz csapatattal egyetemben. Megnéztem tegnap a Roma meccset és nekik szurkoltam. De hát ami ott volt az félelmetes volt. A sebességbeli különbség volt a legfeltűnőbb. Ha megnéztek egy 10-ed rangú angol meccset, már ott sokkal gyorsabban játszanak mint nálunk. A mai Olasz foci egy hulladék. Sírva fakadok mikor a szeretet csapatomat látom és egyedül azért nem alszok el a meccseken, mert szurkolok nekik. Amilyen lassan és körülményesen játszunk arra nincs szó. Van pár kivétel, de az nagyon ritka. Óriási változások kellenek, mert ha így halad az Olasz bajnokság, pár éven belül óriási bajok lesznek. Nem akarom részletezni, mivel nem vagy szakértő, de mindenki tudja miről beszélek.
A fentiektől függetlenül én hiszek a csapatunk felemelkedésében. Viszont én már belenyugodtam, hogy hosszú évek kellenek hozzá. Én nem bánom, hogy Tohir lett az elnök. Egy óriási hibája van, hogy ezt a büdös Mazzarit nem rúgta ki. Egy modern edző kéne ide, aki megkapja az esélyt, hogy egy csapatot építsen magának. Én tudom is ki legyen: Jürgen Klopp. Nem Simeone kell ide.
Viszont mi csak a lejtőn csúszunk lefelé, a többi nagy Olasz csapatattal egyetemben. Megnéztem tegnap a Roma meccset és nekik szurkoltam. De hát ami ott volt az félelmetes volt. A sebességbeli különbség volt a legfeltűnőbb. Ha megnéztek egy 10-ed rangú angol meccset, már ott sokkal gyorsabban játszanak mint nálunk. A mai Olasz foci egy hulladék. Sírva fakadok mikor a szeretet csapatomat látom és egyedül azért nem alszok el a meccseken, mert szurkolok nekik. Amilyen lassan és körülményesen játszunk arra nincs szó. Van pár kivétel, de az nagyon ritka. Óriási változások kellenek, mert ha így halad az Olasz bajnokság, pár éven belül óriási bajok lesznek. Nem akarom részletezni, mivel nem vagy szakértő, de mindenki tudja miről beszélek.
A fentiektől függetlenül én hiszek a csapatunk felemelkedésében. Viszont én már belenyugodtam, hogy hosszú évek kellenek hozzá. Én nem bánom, hogy Tohir lett az elnök. Egy óriási hibája van, hogy ezt a büdös Mazzarit nem rúgta ki. Egy modern edző kéne ide, aki megkapja az esélyt, hogy egy csapatot építsen magának. Én tudom is ki legyen: Jürgen Klopp. Nem Simeone kell ide.
- internaZIOnaLe
jakupecs írta:Az a baj, hogy reálisan nézve, nehéz ma már jó áron igazolni. A fiatal túl sztárolt senkik sokba kerülnek. A már jó nevű befutott sztárok, még többe. Ezen felül az átlagos képességű játékosoknak is csillagászati az értékük. Ha ez továbbra is így marad, a jelenlegi giga csapatok fognak csak versenyben maradni. Vagy ha egy újabb Arab sejt vesz egy csapatot. Valamint a Porto, mert ők mindig találnak valami tehetséget
Tohirnak NINCS HIBÁJA! Hogy miért? Elmondta, hogy nem ért a focihoz, ezért olyan emberekre hallgat, akik elvileg értenek hozzá. Na itt a gond!
Erik azt hiszi értenek hozzá, ezek a fajankók meg persze úgy is csinálnak mint aki ért hozzá, közbe meg balf.sz társaság!!!
Valakinek meg kellene fognia Erik kezét és végig vezetni őt azokon az embereken, akiket ki kellene pakolni a bőrfotelből.
(Benned bízok PUPI... hátha Te tdsz segíteni!!!
-
Csicsi
[quote="j Egy modern edző kéne ide, aki megkapja az esélyt, hogy egy csapatot építsen magának. Én tudom is ki legyen: Jürgen Klopp. Nem Simeone kell ide.[/quote]
Klopp hatalmas lenne, Reus+Hummels hozhatná magával
Sajnos álom marad még Simeone is,de egy normális edző érkezése is...
Személy szerint, jobban örültem volna annak,ha Strama marad és Stankovic és/vagy Cambiasso másodedző ülne a padon. Lehet nem lennénk előrébb, de hátrébb se... ja de Mazzari és a stábja fizujával...
Klopp hatalmas lenne, Reus+Hummels hozhatná magával
Személy szerint, jobban örültem volna annak,ha Strama marad és Stankovic és/vagy Cambiasso másodedző ülne a padon. Lehet nem lennénk előrébb, de hátrébb se... ja de Mazzari és a stábja fizujával...
- zsizsi14
Csicsi írta:jakupecs írta: Egy modern edző kéne ide, aki megkapja az esélyt, hogy egy csapatot építsen magának. Én tudom is ki legyen: Jürgen Klopp. Nem Simeone kell ide.
Klopp hatalmas lenne, Reus+Hummels hozhatná magávalSajnos álom marad még Simeone is,de egy normális edző érkezése is...
Ha nem lennénk máshol akkor is jobb lenne, mert szimpatikus lenne az edzőnk
- Stankov
Kellene valaki aki felnyitja Thohir szemét.Rossz emberek vannak körülötte.
Azért Stramával sem volt jobb a helyzet sőt,de most persze az évek óta 3-5-2 játszó Udinét át tudta variálni 4-2-3-1-re,mi persze nézhettük a 3-védős borzalmat mikor itt volt.
Továbbra sem hiszem h a játékosokkal van a gond persze van 1-2 gyengébb ember,de ha a taktika a kulcs játékosok erényeit hozná ki ez nem lenne probléma.
Azért Stramával sem volt jobb a helyzet sőt,de most persze az évek óta 3-5-2 játszó Udinét át tudta variálni 4-2-3-1-re,mi persze nézhettük a 3-védős borzalmat mikor itt volt.
Továbbra sem hiszem h a játékosokkal van a gond persze van 1-2 gyengébb ember,de ha a taktika a kulcs játékosok erényeit hozná ki ez nem lenne probléma.
- Süti
jakupecs írta:Ha ez továbbra is így marad, a jelenlegi giga csapatok fognak csak versenyben maradni.
Ez már megtörtént, régóta ez van, akinek van pénze és koncepciója az versenyképes, de egy szint felett lehetetlen feljebb lépni.
Mi most a "szint" alatt vagyunk bőven, és engem nem az zavar, hogy alatta, hanem hogy ennyivel.
Mazza-nak, de előtte Strama-nak is többet kellett volna kihoznia a csapatból.
-
A'doma Zajcev Jr.
Lájkolok egy tippelős oldalt és ezt írták a mai meccsről:
20:45| Inter – Sampdoria X2 (2,05)
(Labdarúgás, Serie A, Olaszország)
Nem hinném, hogy reálisak az oddsok. Az Inter a bajnokságban és az Európa Ligában is bukdácsol. A Serie A-ban jelenleg nyolcadik a csapat, nyolc forduló alatt csak három bajnokit sikerült megnyerni. A Sampdoria veretlen, 4 győzelem, 4 döntetlen, 4. hely a tabellán és ennek ellenére 4 feletti oddsot fizetnek a győzelmükre.
Az Inter három meccses nyeretlenségi sorozatát szakította meg, mikor megverték három nappal ezelőtt a gyengécske Cesenat. Ma egy sokkal egységesebb, erősebb csapat lesz az ellenfél.
A Sampdoria nagyon meggyőző teljesítményt nyújt idén. A csapat védelme nagyon jól teljesít. Ezt mi sem mutatja jobban, hogy 8 forduló alatt mindösszesen 4 gólt kaptak. Az előző fordulóban pl. a bombaformában lévő Roma ellen értek el 0-0-s döntetlent.
Egyébként sem vagyok abban biztos, hogy a mai meccs egyértelmű esélyese az Inter, de ezt tovább erősíti a hazaiak hiányzó sorra. Olyan kulcsjátékosok hagyják ki a mai meccset, mint Nagatomo, D’Ambrosio, Jonathan, M’Villa, Guarin vagy Osvaldo.
Nem az évszázad tippje, de szerintem ilyen oddsért kihagyhatatlan az X2.
20:45| Inter – Sampdoria X2 (2,05)
(Labdarúgás, Serie A, Olaszország)
Nem hinném, hogy reálisak az oddsok. Az Inter a bajnokságban és az Európa Ligában is bukdácsol. A Serie A-ban jelenleg nyolcadik a csapat, nyolc forduló alatt csak három bajnokit sikerült megnyerni. A Sampdoria veretlen, 4 győzelem, 4 döntetlen, 4. hely a tabellán és ennek ellenére 4 feletti oddsot fizetnek a győzelmükre.
Az Inter három meccses nyeretlenségi sorozatát szakította meg, mikor megverték három nappal ezelőtt a gyengécske Cesenat. Ma egy sokkal egységesebb, erősebb csapat lesz az ellenfél.
A Sampdoria nagyon meggyőző teljesítményt nyújt idén. A csapat védelme nagyon jól teljesít. Ezt mi sem mutatja jobban, hogy 8 forduló alatt mindösszesen 4 gólt kaptak. Az előző fordulóban pl. a bombaformában lévő Roma ellen értek el 0-0-s döntetlent.
Egyébként sem vagyok abban biztos, hogy a mai meccs egyértelmű esélyese az Inter, de ezt tovább erősíti a hazaiak hiányzó sorra. Olyan kulcsjátékosok hagyják ki a mai meccset, mint Nagatomo, D’Ambrosio, Jonathan, M’Villa, Guarin vagy Osvaldo.
Nem az évszázad tippje, de szerintem ilyen oddsért kihagyhatatlan az X2.
-
Fan Gusto
1 pontra vagyunk a harmadik helytől.
Egészen hihetetlen, mit csinált a többi csapat míg mi bukdácsoltunk?:D
- DSanton39
Fan Gusto írta:1 pontra vagyunk a harmadik helytől.Egészen hihetetlen, mit csinált a többi csapat míg mi bukdácsoltunk?:D
jaja, de várjuk meg az esti Lazio meccset, lehetünk 3 pontra is.
- mike
Csicsi írta:Klopp hatalmas lenne, Reus+Hummels hozhatná magávalSajnos álom marad még Simeone is,de egy normális edző érkezése is...
Szép álom, de sajnos annyira le vagyunk csúszva hogy Kloppnak most ez nagy visszalépés lenne.
Persze ha Thohir a valagnyi pénzéből elkezdene komoly szinten igazolgatni, hamar élklub lehetnénk. Lehet unszimpi a PSG, vagy az M City, de szívesen néznék Agüerókat, Cavanikat a csapatban, mindegy kinek a pénzéből.
Simeone talán egyszer, de most kb Mancio, vagy Spalletti a realitás.
- DSanton39
hihetetlen mekkora hülye, pedig szép futballkarrierje lehetett volna:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2374383
- Festa
DSanton39 írta:hihetetlen mekkora hülye, pedig szép futballkarrierje lehetett volna:
Nagy kedvencem volt,de apja halála után már sosem volt többet ugyanaz a focista.Sajnos a brazilokban mindig benne van a zülési faktor lásd Ronaldinho éjszakázásai valamint Robinho és Mancini "erőszakolós" ügyei.
-
R9.
legnagyobb kedvencem volt Ronaldo óta...sose felejtem el:
https://www.youtube.com/watch?v=bgpSqkwLsCA
https://www.youtube.com/watch?v=bgpSqkwLsCA