A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

interfan írta:Szóval amint lerendeződik az eladás körüli procedúra, azok után biztosan leülnek Mancinivel a hosszabbítás miatt.
Aki a hírek szerint hajlik a hosszabbításra, kérdés mi lesz a Suning álláspontja.

Jelenleg ennyi, de idővel minden tisztább lesz.

nem nagyon kéne erőltetni az ő hosszabbítását...
bár kérdés kit lehetne a helyére hozni, aki egyértelműen jobb?
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Egyre tisztábban kezdünk látni.
Délután már pontos adatok is voltak az üzletről, és az egész 70% eladásáról.
Moratti azóta elköszönt, ő mindent eladott és teljes mértékben távozik.
Thohir pedig nemrég nyilatkozta, hogy ő marad az elnök, és nem akarja a maradék 30%-át eladni.

A Suning egyik első intézkedése pedig Mancini hosszabbítása lehet.
Hírek szerint minden kész az ügyben, és Mancini 2018-ig hosszabbít.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért nagyon nagy mákja R.M nek.
Ok h nem akarnak edző kérdéssel foglalkozni kapkodni,biztos sok mindent kell tisztázni,de azért ez túlzás.
Ajánljanak +1 évet ha meg van az amúgy általa kért nevekkel a Bl,de igy részükről látatlanban részünkről meg egy csalódást keltő szezon után kap+ 2 évet?
Ezek is kb annyira vágják a focit mint Erik
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

“The other area that Suning will help us greatly in is access to the Chinese market. That will help us globally and we'll be able to benefit from that and invest in the team. The investment will result in access to China through Suning themselves. They have 4200 stores. In a country with over 1.3 billion people they have 20% of the market and it gives us access to touch the 135 million fans in China and the 190 million fans in Asia. That will release resources that we can invest in the club." - Bolingbroke

Na ez azért igy rohadt jól hangzik. Ha ezeknek az embereknek csak 10%-a vesz 1db Inter mezt a következő évben... :D
Thohir egyébként azt nyilatkozta, hogy az 5 éves tervéből 2 telt el és nem változott semmi. Szerintem egyre világosabb, hogy ez már az elejétől a terv része volt. Természetesen sokat mond az Interről, mint cégről, mert a bizniszhez nagyon ért, viszont a focihoz gőze sincsen, ami alapvetően nem baj szerintem. Ha a pénzemberek és a pálya közötti kapcsolatot olyan emberek jelentik, mint Zanetti és Deki, akkor szerintem rendben leszünk. A keretet az edző kérésére erősiteni kell, akkor is ha ez Mancinit jelenti. Jobban örültem volna, ha leváltják a fenébe, de nem ez történik. Szerintem 1-2 jó igazolással képes Ő dobogóra vinni a csapatot.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:A Suning egyik első intézkedése pedig Mancini hosszabbítása lehet.
Megmondom őszintén én leszarom ha Mancini marad. Nézzünk szembe azzal, "sztár"edzőt úgysem tudnánk idehozni. Eredményeket akarunk. 2011ben nyertünk egy olasz kupát utoljára, azóta esélyünk sem volt semmire. Az idei szezonban lehetett volna valami kiugrót alkotni, de féltávnál kisiklottunk. Minimum bajnokságban Top3, EL menetelés --> legalább elődöntő, olasz kupa döntő. Ha megkapja RM akiket kér, ez alapelvárás a 16/17-es szezonra.
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

alwin91 írta:“The other area that Suning will help us greatly in is access to the Chinese market. That will help us globally and we'll be able to benefit from that and invest in the team. The investment will result in access to China through Suning themselves. They have 4200 stores. In a country with over 1.3 billion people they have 20% of the market and it gives us access to touch the 135 million fans in China and the 190 million fans in Asia. That will release resources that we can invest in the club." - Bolingbroke

Na ez azért igy rohadt jól hangzik. Ha ezeknek az embereknek csak 10%-a vesz 1db Inter mezt a következő évben... :D
Thohir egyébként azt nyilatkozta, hogy az 5 éves tervéből 2 telt el és nem változott semmi. Szerintem egyre világosabb, hogy ez már az elejétől a terv része volt. Természetesen sokat mond az Interről, mint cégről, mert a bizniszhez nagyon ért, viszont a focihoz gőze sincsen, ami alapvetően nem baj szerintem. Ha a pénzemberek és a pálya közötti kapcsolatot olyan emberek jelentik, mint Zanetti és Deki, akkor szerintem rendben leszünk. A keretet az edző kérésére erősiteni kell, akkor is ha ez Mancinit jelenti. Jobban örültem volna, ha leváltják a fenébe, de nem ez történik. Szerintem 1-2 jó igazolással képes Ő dobogóra vinni a csapatot.

http://www.inter.it/en/news/53179/bolin ... -for-inter
http://www.inter.it/en/news/53181/erick ... artnership
http://www.sempreinter.com/2016/06/06/m ... -farewell/

Ezt a 3 cikket olvassátok el, mert ezek a biztosan hírek és nem az olasz média által generált szarok, én ezeket hiszem el, semmi mást! Minden világos most már, Thohir maradni fog, mint kisebbségi részvényes, ahogy Bolingbroke is stb. Nincs megint újrakezdés új tulajjal, marad az 5 éves terv egy iszonyat erős pénzügyi háttérrel! Kezdem nagyon pozitívan látni a dolgokat és egy nagy áttörésre számítok jövőre a csapattól! Piece
JJ5

Komax írta:
interfan írta:A Suning egyik első intézkedése pedig Mancini hosszabbítása lehet.
Megmondom őszintén én leszarom ha Mancini marad. Nézzünk szembe azzal, "sztár"edzőt úgysem tudnánk idehozni. Eredményeket akarunk. 2011ben nyertünk egy olasz kupát utoljára, azóta esélyünk sem volt semmire. Az idei szezonban lehetett volna valami kiugrót alkotni, de féltávnál kisiklottunk. Minimum bajnokságban Top3, EL menetelés --> legalább elődöntő, olasz kupa döntő. Ha megkapja RM akiket kér, ez alapelvárás a 16/17-es szezonra.

Ugyanezt gondolom én is!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

As szerint simeonet akarjuk
Kinaiak 300milliot akarnak kolteni btw..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta:As szerint simeonet akarjuk

Huhhh, adná ég.
Nem is tudom melyik a lehetetlenebb ;)
alwin91

mike írta:
R9. írta:As szerint simeonet akarjuk

Huhhh, adná ég.
Nem is tudom melyik a lehetetlenebb ;)

300 milliót csak mikor meg mire? Az edzőkérdés szerintem sokkal inkább Thohiron múlik még, mint a kínaiakon. Az FFP akkor sem engedné, hogy nagybevásárlás legyen, ha ők úgy gondolnák.
Más kérdés, hogy a klubon belüli játékosvásárlással mennyire lehet trükközni? Ha jól tudom, a Granada-Udinese-Watford trió között szokott lenni okos játékosmozgás. Mi van akkor, ha a Suning modjuk 50 milláért elviszi a Péló, Palacio duót és mi ezt elkönyveljük haszonnak és igazolunk akit akarunk? (ez nyílván nem fog megtörténni, de jogilag bele lehetne kötni egy ilyen egyértelmű tőkeinjekcióba?)
interfan

Azért ilyen egyértelműen kamu, nevetséges hírekre ne üljünk már fel.
Persze Simeone, hát hogy ne...
Lejárt lemez már ez.
Na meg majd 300m-t költenek, hát igen.
Simeone, Messi, CR, Alexis mind itt lesz jövőre.
Az ember ezeken már csak nevetni tud, vagy már azt sem.

Inkább a lényegre és a valóságra térjünk rá.
Már volt róla szó, de a FFP szankció nekünk erre a nyárra vonatkozik leginkább.
Szóval ahogy azt már lehetett hallani, most nyáron mindenképpen 0-ás mercatot kell kihozzunk.
Az UEFA szintén külön figyel a tiltott klubfinanszírozásra is, ezért ez a Jiangsu-Inter összjátékot sokszor biztosan nem lehet eljátszani.
Ilyenre hogy hatalmas összegeket kapunk noname játékosokért a Jiangsutol, sajnos nincs se esély se lehetőség.
Itt ilyen kölcsönüzleteket lehetnek képbe.
Ugye szó volt a Texeira, Ramires, Jo sorról. Ha valahogy kitudjuk játszani az UEFA-t, akkor ebből a sorból max 1 jöhet kölcsön. De hát közel sem biztos hogy akár 1 is jönni fog közülük.
Itt merül fel a nagyon jó kérdés, az EU-n kívüli játékosok ügye.
Akikből hivatalosan csak kettő érkezhet.
Mi egy helyet már el is lőttünk Erkinnel.
Marad hivatalosan egy hely.
És hát jó pár nem EU-s név van itt képbe.
Yaya, Texeira, Ramires pl mind az. Szóval érdekes lesz...

Úgy néz ki a Cityvel sikerül megállapodni, és Mancini megkapja a legnagyobb ajándékat ami számára létezik, és érkezik Yaya Toure.
Ingyen érkezhet minden bizonnyal, mivel a City szabadulni akar tőle valamint a horror fizujától.
Suning érkezése miatt a Toure által kért 10m-s fizetéshez már tudunk közelebbi ajánlatot tenni.
Toure 3 évre akar évi 10m-t, mi pedig 2 évre adnánk neki évi 7-8m-t.
Itt lehet majd képbe egy 2-3 éves Interes karrier után a Jiangsu és Kína.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Thohir pedig nemrég nyilatkozta, hogy ő marad az elnök, és nem akarja a maradék 30%-át eladni.

Nem tudom hogy jó vagy éppen rossz, hogy Thohir marad az elnök! :roll:

Eddig nagyon karcsú amit csinált, és ezzel a transzferrel végleg elnyomta a klubtól Moratti-t, aki nem tudom hogyan éli ezt meg?

Sokat köszönhet neki a klub ezt azért ne felejtsük el.

Kicsit úgy érzem Thohir 19-re húzott lapot ezzel a döntésével, de jobban teszi ha hozzászokik, hogy már csak kisebbségi a tulajdona.
Stankov

Simeone 2 PSG ajánlatot is visszadobott valszeg marad Madridba.Talán jövőre lesz ra esély.
Most Emeryt írják h Párizsba költözik
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Stankov írta:Simeone 2 PSG ajánlatot is visszadobott valszeg marad Madridba.Talán jövőre lesz ra esély.
Most Emeryt írják h Párizsba költözik

Nem tudom mi bajuk van Blanc-al...? Simán jó edző szerintem.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Michael Bolingbroke az Inter vezérigazgatója:Ez egy nagy lépés előre az Inter történetében.A Suning csoport több Európai klubbal is kapcsolatban állt eddig,tudjuk,hogy több klub vezetése megkereste őket.
Az Inter nagyon népszerű Kínában és ez döntő tényező volt abban,hogy partneri szerződést kötöttünk velük.
Nagy ambíciókkal nézünk előre,hosszú útáll előttünk ahhoz,hogy az Inter tartósan élcsapat legyen.
Több olyan része van az Internek amit fejleszteni kell,ilyen pl. az egészségügyi központ,az akadémiák fejlődése,az appiánói sportközpont a Facchetti sportközpont,de sorolhatnám még tovább.
Büszkék vagyunk arra,hogy sikerült ez a megállapodás.A Suning csoport nagy segítségér lesz az Internek,világ viszonylatban is a legerősebb csapatok közé emelkedhetünk.
A Suning Holdings Group óriás vállalatnak számít,csak Kínában 4200 alkalmazottja van és a kínai piac 20%-át fedik le.
135 millió szurkolója van az Internek Kínában és 190 millió Ázsiában,ennek java része a Távol-Keleten.
Elsődleges célunk az,hogy a bajnokságban olyan helyen zárjunk ami feljogosít bennünket a Bajnokok Ligájában való indulásra,második célunk az Európa Liga megnyerése.
Én magam is foci rajongó vagyok,ezért tudom,hogy a szurkolóknak sokat számít a klub stabil élete és a hagyományok megtartása.Mindent megteszek annak érdekében,hogy ez így legyen.
Őszintén szólva em látom úgy,hogy az Inter egy gyenge csapat,sőt az ellenkezője dolgozik bennem hiszen egy új kerettel sikerült elérni a nemzetközi indulás jogát.
Az elmúlt év 8.helyéhez képest sokat léptünk előre,bár nem értük el a célkitűzésünket még sem okoztunk nagy csalódást.
Az UEFA értékelni fogja a klub anyagi helyzetét,de a FFP szabályait továbbra is tartani kell.
Roberto Mancinivel leülünk beszélgetni és átértékeljük melyik játékost kell eladni és kit szeretne a csapatában látni! Mancini sokat segít a játékos politikában.

forrás:facebook/Fc Internazionale Fan Club Hungary
R9.

interfan

R9. írta:http://m.fcinternews.it/en/as-emery-to-psg-suning-following-simeone-217847

Nem világos számomra mit ér minden nap egy cikk amit belinkelsz.
Mire akarsz ezzel célozni?
De most őszintén, nem unalmas már ez a Simeone téma???
Ahogy ma Mancini elmondta, megkérdezhetik mindennap maradok e, és mindennap a válaszom az hogy maradok, maradok, és maradok.
Moratti elmondta a napokban, Thohir elmondta a napokban, de nem majd persze Simeone.
Sőt nem hogy marad Mancini, a Suningal való egyezetésen a szerződéshosszabbítás lesz a téma.
Az összes mercatos név Mancinihez kapcsolódik, elég csak a Yaya, Sirigu, Candreva sorra gondolni.
De mi kell még ahhoz hogy mindenki felfogja, Mancini marad az Inter edzője, és jó eséllyel hosszabbít is.

Úgy látom történhet bármi, itt júli 1-ig egyesek bármi áron de biztosak lesznek Simeone érkezésébe.
Utána jön a koppanás, és a na de majd jövőre duma.
Ez meg a másik jó téma, a majd jövőre.
Simeone előtt két út volt/van.
Vagy a hihetetlen pénz és a PSG.
Vagy az Atleticoval egy teljesen új korszak, és egy 3-4 éves terv.
Nagyon úgy néz ki az Atleticot választja, és elkezdődik ott egy újabb komoly építkezés.
Na de majd persze 1 év múlva, a 3-4 év negyedénél idejön.
Hát igen....
Süti

Egy újabb Mancini-t dícsérő ex-játékosunk, aki nem zárja ki a Juve vagy Milanhoz szerződését sem. :(

http://sempreinter.com/2016/06/06/kovacic/
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

interfan írta:
R9. írta:http://m.fcinternews.it/en/as-emery-to-psg-suning-following-simeone-217847

Ahogy ma Mancini elmondta, megkérdezhetik mindennap maradok e, és mindennap a válaszom az hogy maradok, maradok, és maradok.
Moratti elmondta a napokban, Thohir elmondta a napokban, de nem majd persze Simeone.
Sőt nem hogy marad Mancini, a Suningal való egyezetésen a szerződéshosszabbítás lesz a téma.
Az összes mercatos név Mancinihez kapcsolódik, elég csak a Yaya, Sirigu, Candreva sorra gondolni.
De mi kell még ahhoz hogy mindenki felfogja, Mancini marad az Inter edzője, és jó eséllyel hosszabbít is.

Úgy látom történhet bármi, itt júli 1-ig egyesek bármi áron de biztosak lesznek Simeone érkezésébe.
Utána jön a koppanás, és a na de majd jövőre duma.
Ez meg a másik jó téma, a majd jövőre.
Simeone előtt két út volt/van.
Vagy a hihetetlen pénz és a PSG.
Vagy az Atleticoval egy teljesen új korszak, és egy 3-4 éves terv.
Nagyon úgy néz ki az Atleticot választja, és elkezdődik ott egy újabb komoly építkezés.
Na de majd persze 1 év múlva, a 3-4 év negyedénél idejön.
Hát igen....

Hát igen, a kollégának bevésődött ez a Simeone dolog.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Most nektek ne fájjon már, hogy amíg nincs fent a hivatalos honlapon, hogy Mancinivel életre szóló szerződést kötöttünk, addig reménykedünk.

Pontosan lehet tudni, hogy hogy működik a média, gondolom a lapok rettenetesen jól belelátnak, hogy mi is történik, mikor 1 hónapja még Thohir 5 éves tervéről volt szó most meg tulajváltás történt.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Pár gondolat és kinti infók alapján:
Egyelőre felesleges találgatni, hogy mi lesz edző kérdésben és a menedzsmentben. Egymásnak teljesen ellentmondó információk jönnek folyamatosan. Az újságírók, pedig egyik nap ezt a másik nap azt adják az éppen aktuális alanyuk szájába. Azon sem lennék meglepődve, ha Mancini senkinek nem nyilatkozott volna semmit és Amerikában lógatná a lábát az óceánba.
Az pedig, hogy mit mond Moratti és ET jelenleg mindegy. Az elsőnek már nincs szava, vagy legalábbis hatalma a másik pedig össze vissza beszélt nem egyszer. A kulcs a kínaiak kezében van. Ugyanakkor a pénzügyi fair-play egy létező dolog. Most nagyon úgy néz ki, hogy nem lehet kijátszani még ebben az évben. Ez pedig azt jelenti, hogy túl sokat nem tudunk majd költeni. Fizetéseket adhatunk, főleg, hogy sok távozónak lesz, de valószínűleg, ha csak nem lesz az UEFA-val háttér egyezség nem idén lesz nagy-bevásárlás. Kint sokan gondolják úgy, hogy a következő forgatókönyv lesz.
Marad Mancini, hoznak neki jó korban lévő tapasztalt bajnokokat, mert velük el lehet érni a BL-t. Most mindennél, az építkezésnél is fontosabb, hogy visszakerüljön a klub a Bajnokok Ligájába. Ha ez sikerül, akkor jövőre viszont Mancini helyett Simeone fog érkezni. Fizetést bármennyit tud neki adni a tulajdonosi kör. Ismét a BL-ben lesz a csapat és úgy fognak igazolni, ahogy ő fütyül. Én személy szerint nem gondolom, hogy Simeone még 3-4 évig marad Madridban. De majd meglátjuk. Azonban most Mancini maradása a legjobb megoldás, mert valószínűleg nem tud a klub annyi pénzt költeni, ami egy ilyen kaliberű edzőnek kellene, úgy, hogy nem vagyunk épp topcsapat.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Mazzarival is hosszabított ET,meg érkezett Behrami,Lavezzi duó...jah,nem is!
Amíg nincs hivatalos bejelentés a sálas hosszabításáról,addig engedjétek már meg, hogy reménykedjünk.Talán van/vannak olyan vezetőségi tagok akinek esze is van...
Amúgy is egy olasz csapatról beszélünk,amíg nincs az inter.it-en ufficiali szöveggel valami,addig nem vesszük készpénznek :D
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem senkinek halvány lila gőze sincs hogy mi fog történni! Új tulaj, egészen más mentalitás és gondolkodás, még pontosan azt sem tudni személy szerint ki a döntés hozó az Interrel kapcsolatban!!
Bármi történhet! Reménykedjünk hogy a kínaiak tudják mit csinálnak és a céljuk az hogy az Inter ismét európa egyik élcsapata legyen! Thohirnak biztosan nem ez volt a célja, úgyhogy én örülök hogy már nem ő a tulaj! Valahogy nem tudom elképzelni hogy a kínaiak megelegedjenek a langyos vízzel, nem jellemző rájuk!
Forza Inter!!!
R9.

interfan írta:

interfan,

én nem értem a te kommentjeid sokszor, tök jól leírod a dolgokat, de a 10%-a nem valósul meg soha és sokszor tényként közölsz információkat amik általában 180fokos fordulatot vesznek rá 2 hétre.

Ha Mancini olyan tuti akkor mi a fszért kell minden nap 2x megerősíteni meg elmondani mindenkinek hogy ő az ideális edző meg neki kell maradnia meg stb? Azért mert kurvára bizonytalan a helyzete. Megvettük Touret? nem, megvettünk bárkit is akit kért eddig? nem
hosszabbítottak vele? nem
ezeknek a kínaiaknak végtelen pénzük van kb, 40 milliárd dolláros bevétele van a cégnek ami duplázta az előző évit. Brutál növekedést érnek el, azt hoznak akit akarnak az FFP-t meg úgy fossák telibe ahogy akarják, nem véletlen vannak hírek hogy inkább kifizetik a büntetést... ezek kurvára költeni akarnak nagy játékosokra nagy nevekre hogy a kis vágott szeműek megvegyék kínába és sokszorosan visszahozzák a játékosok árát.
mike

Részemről örülök minden új hírnek, ha kacsa, ha nem, valszeg ezt még azok sem tudják akik az újságoknál leírják ;)
Kérdés ki melyik orgánumnak hisz.
Magam is olvastam a Vilhena ügyet, kétféleképp is, az egyiknél eszében sincs idejönni, a másiknál már Inter játékos : D
interfan

Kicsit off:
Nagyon úgy látszik az általunk sokszor csábított, az Interhez sokszor egy lépésére lévő Bielsa a Lazio edzője lesz.
Lotito 2m-s fizut és 2 éves szerződést ajánlott neki, Bielsa 3-3,5m-t kér, pár napon belül kiderül.
Ha esetleg nem érkezne Bielsa, akkor De Boer lehet az edző, de jelenleg szinte biztos Bielsa érkezése.
Mindenképpen érdekes lesz figyelni így a Laziot.
Bielsat nemes egyszerűséggel a világ legjobb edzőjének nevezte Zanetti, Simeone, Pocchettino, Guardiola, Burgos, Crespo, Veron, Batistutata, Ayala, Conte, Vidal, és Alexis Sanchez.
Csak hogy egy pár komolyabb nevet soroljak fel.
Azt is érdekes lesz figyelni kiket fog berobbantani mint fiatal, és kikből fogja élete formáját kihozni.
Itt szintén csak pár komolyabb név, akiket Bielsa fedezett fel igazán:
Samuel, Caballero, Burdisso, Masherano, Tevez, Isla, Vidal, Alexis Sanchez, Laporte, Javi Martinez, Ander Herrera, Payet, Ayew, Imbula, Lemina, Mendy, és még sokan mások....

Milannal meg ha megvalósul a Kínai befektetők, akkor biztosan Pellegrini lesz az edző.
Akivel a Kínaik már mindenben megállapodtak.
Stankov

Hát így Pellegriniért kár...

Bielsara kíváncsi vagyok mit fog alkotni.
Ott már 1-2 hete minden Prandelliről szólt áll' már mindenbe megegyeztek,a mercato kapcsán jöttek a nézeteltérések
Azért Lotito nem egyszerű eset és ha jól emlékszem Bielsa sem.
interfan

Stankov írta:Hát így Pellegriniért kár...

Bielsara kíváncsi vagyok mit fog alkotni.
Ott már 1-2 hete minden Prandelliről szólt áll' már mindenbe megegyeztek,a mercato kapcsán jöttek a nézeteltérések
Azért Lotito nem egyszerű eset és ha jól emlékszem Bielsa sem.

Nyugodtabbak lehetnék ha a Lazio padját Inzaghi vagy Prandelli foglalná el, a Milanét pedig Giampaolo vagy Brocchi.
De sajnos Bielsa egy lépésre a Laziotol, Pellegrini pedig a Milantol.
Ez pedig két igen komoly kihívót jelenthet jövőre.
R9.

miert? nalunk van mancini a legjobb olasz edző :D
balotelli is megerositette, akirol pedig tudjuk hogy nem csak jo focista de nagyon okos is mind a palyan mind az eletben
interfan

Sajnos ez itt a legborzasztóbb, hogy nekünk van egy Mancinink.
Látjuk felmerült itt csak beszéd szinten is hány név, de persze "egyik sem elérhető".
Most látjuk egy Bielsa akiről nem kis emberek miket mondanak, aki nem kis játékosokat fedezett fel, most 3m-s fizuért a Lazio edzője lehet.
Szintén elvállalná a Laziot De Boer is 3m-ért.
Pellegrini kb évi 4m-ért lehet a Milan edzője, ha oda is érkeznek a Kínaiak.
AVB is jelenleg szabad, és szintén nem hiszi senki hogy világ feladata lett volna őt elhozni.
Emery közben hivatalosan is távozott a Sevillatol, és érkezik oda Sampaoli.
Emery mint tudjuk a PSG edzője lesz, ezzel Blanc is felszabadul.
Persze nem nyert BL-t és milyen keret, de azért szép dolgokat csinált ő a PSG-nél.
Blanc, Pellegrini, Bielsa, AVB, De Boer...
Persze egyik sem egy Mourinho vagy Simeone, de bármelyikre lett volna esély.
És hát egyiknek sem kellett volna nagyobb fizu mint Mancini 4,5m-ja.
De hát sajnos itt nálunk fel sem merült a váltás....
JJ5

interfan írta:Sajnos ez itt a legborzasztóbb, hogy nekünk van egy Mancinink.
Látjuk felmerült itt csak beszéd szinten is hány név, de persze "egyik sem elérhető".
Most látjuk egy Bielsa akiről nem kis emberek miket mondanak, aki nem kis játékosokat fedezett fel, most 3m-s fizuért a Lazio edzője lehet.
AVB is jelenleg szabad, és szintén nem hiszi senki hogy világ feladata lett volna őt elhozni.
Persze nem nyert BL-t és milyen keret, de azért szép dolgokat csinált ő a PSG-nél.

De most őszintén melyikük tett le többet az asztalra, mint Mancini? Egyiket sem gondolom sokkal jobb edzőnek, az olasz focit meg pláne nem ismerik, szigorúan a logika alapján visszalépés lenne bármelyikük is jönne ide. Mancini nehéz természet, de a játékosok többsége elfogadja és neve van az igazolásoknál. Én is azt mondom, hogy egy évet még maradjon, kapja meg akit akar, utána meg lehet váltani, ha kell. Mindig van elérhető minőségi edző a piacon ezt nekem ne mondja senki, hogy nincs, ha másért nem nagy fizuért bárki idejönne és pénz az már van!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

JJ5 írta:
interfan írta:Sajnos ez itt a legborzasztóbb, hogy nekünk van egy Mancinink.

De most őszintén melyikük tett le többet az asztalra, mint Mancini? Egyiket sem gondolom sokkal jobb edzőnek, az olasz focit meg pláne nem ismerik, szigorúan a logika alapján visszalépés lenne bármelyikük is jönne ide. Mancini nehéz természet, de a játékosok többsége elfogadja és neve van az igazolásoknál. Én is azt mondom, hogy egy évet még maradjon, kapja meg akit akar, utána meg lehet váltani, ha kell. Mindig van elérhető minőségi edző a piacon ezt nekem ne mondja senki, hogy nincs, ha másért nem nagy fizuért bárki idejönne és pénz az már van!

Így van. Egyik sem lenne jobb, sőt! Pellegrini olaszban szerintem hatalmas bukás lesz (vö: Enrique a Rómánál...). Ha Simeonére nincs esély, akkor inkább maradjon a sálas. Csak azért ne váltsunk már edzőt, mert azt gondoljuk muszáj...
alwin91

Szerintem Pellegrini nagy fogás lenne, a többit én sem tartom jobbnak. Bielsa jó focit játszat, valahogy mégis mindig megbukik a kluboknál. Igazán jó meccsátlaga csak szövetségi kapitányként volt. Nem hiszem, hogy egy EL-nél jobbat érne el a Lazioval. Ott persze az egy elfogadható eredmény.
mike

interfan írta:Blanc, Pellegrini, Bielsa, AVB, De Boer...

Bármelyiknek örültem volna Mancs helyett, már csak az idióta játékospolitikája miatt is.

Blanc remek edző, és a többiben is bőven lenne kakaó.....mindegy... belenyugodtam hogy marad Mancs és hozza a lieblingjeit, közben meg elbukunk Gabriel Jesusokat akik majd máshol lesznek világsztárok.
interfan

Nekünk sajnos tényleg egyetlen egy dolgunk van, elfogadni hogy Mancini marad az edző.
De azért szerintem elég sokan vagyunk, akik ezzel egyáltalán nem értenek egyet.
Az is egy elég érdekes érv hogy Mancinitől nem jobb csak Mourinho, Simeone, Guardiola, Ancelotti, stb.
Azért ez is érdekes...
De viszont a másik érv még inkább nem állja meg a helyét. Hogy maradjon még Mancini, kapja meg akiket kér, és meglátjuk mire lesz ez elég.
Persze ez is egy érthető érv lenne, ha 2015 nyara lenne, de 2016 van, eltelt 1 év.
Tavaly dettó szó szerint mindentekintetben ugyanez volt a helyzet.
Mancini finoman szólva is egy felemás szezont hozott, de akkor állt a kifogás hogy ez a nem az ő kerete.
Ezért maradjon, kapja meg akiket akar, és cél a BL. Ha ez nem sikerül mehet.
Maradt Mancini? Maradt...
Megkapta akiket akart? Igen...
Kimondott cél volt tavaly nyáron és szinte egész évben a BL? Igen...
Meglett a BL hely? Nem...
Mert ezeket a dolgokat tényleg ne felejtsük el. Mindezt úgy hogy Mancini 1,5 év alatt költött majdnem 140m-t.
Csak tavaly nyáron költöttünk 110m-t...
És ahogy azt mondjuk Figo is mondta, 110m-s mercato után nem előrelépés egy 4.hely, úgy hogy esély sem volt a BL-re.

Azon persze lehet vitatkozni hogy Mancinitől ki jobb edző, ki tett le többet az asztalra.
És hogy mondjuk milyen neveket fedezett fel Bielsa, milyen nevek mondják rá hogy a világ legjobbja.
Blanc mit épített fel Párizsban, milyen sztárokat tudott beállítani a sorba.
Pellegrini is csak nyert PL-t, és előtte is 100 pontos Real szezon, Villareal BL elődöntő.
Szóval ezekkel lehet vitatkozni, mert hát mindenki máshogy gondolja.
De azzal nem nagyon lehet vitába szállni, hogy Mancini csak tavaly nyáron 110m-t költött.
Gyakorlatilag a 1,5 év alatt azt kapott meg akit akart, és annyi pénzért amennyit akart.
BL meg azóta sincs...
Francesco

interfan írta:Nekünk sajnos tényleg egyetlen egy dolgunk van, elfogadni hogy Mancini marad az edző.
De azért szerintem elég sokan vagyunk, akik ezzel egyáltalán nem értenek egyet.
Az is egy elég érdekes érv hogy Mancinitől nem jobb csak Mourinho, Simeone, Guardiola, Ancelotti, stb.
Azért ez is érdekes...
De viszont a másik érv még inkább nem állja meg a helyét. Hogy maradjon még Mancini, kapja meg akiket kér, és meglátjuk mire lesz ez elég.
Persze ez is egy érthető érv lenne, ha 2015 nyara lenne, de 2016 van, eltelt 1 év.
Tavaly dettó szó szerint mindentekintetben ugyanez volt a helyzet.
Mancini finoman szólva is egy felemás szezont hozott, de akkor állt a kifogás hogy ez a nem az ő kerete.
Ezért maradjon, kapja meg akiket akar, és cél a BL. Ha ez nem sikerül mehet.
Maradt Mancini? Maradt...
Megkapta akiket akart? Igen...
Kimondott cél volt tavaly nyáron és szinte egész évben a BL? Igen...
Meglett a BL hely? Nem...
Mert ezeket a dolgokat tényleg ne felejtsük el. Mindezt úgy hogy Mancini 1,5 év alatt költött majdnem 140m-t.
Csak tavaly nyáron költöttünk 110m-t...
És ahogy azt mondjuk Figo is mondta, 110m-s mercato után nem előrelépés egy 4.hely, úgy hogy esély sem volt a BL-re.

Azon persze lehet vitatkozni hogy Mancinitől ki jobb edző, ki tett le többet az asztalra.
És hogy mondjuk milyen neveket fedezett fel Bielsa, milyen nevek mondják rá hogy a világ legjobbja.
Blanc mit épített fel Párizsban, milyen sztárokat tudott beállítani a sorba.
Pellegrini is csak nyert PL-t, és előtte is 100 pontos Real szezon, Villareal BL elődöntő.
Szóval ezekkel lehet vitatkozni, mert hát mindenki máshogy gondolja.
De azzal nem nagyon lehet vitába szállni, hogy Mancini csak tavaly nyáron 110m-t költött.
Gyakorlatilag a 1,5 év alatt azt kapott meg akit akart, és annyi pénzért amennyit akart.
BL meg azóta sincs...

Mancini egy konok birka, aki azt hiszi, hogy ő a legokosabb és makacsan ragaszkodik egyes emberekhez, elképzelésekhez, felállásokhoz. Ez tény. Látjuk, hogy Yaya például bevésődött a Misternél, vagy a felállás folytonos változtatása, akkor is mikor senki nem indokolja. Mégis azt gondolom, hogy kár lenne idén váltani. Miért?
1. Sok pénzt költött el Mancini, de 110 millió euró a mai fociban aprópénz.
2. Elég sok olyan játékos bevált, akiket ő hozott.
3. 8. helyről a 4. hely, akkor is előre lépés, mert sokkal sokkal előttünk jár a Juve, Roma, Napoli hármas.
4. Bielsa három védős rendszere Olaszországban, hát nem tudom...
5. Blanc évi 200 milliót költhetett, ehhez képest itt limitáltak lennének a körülményei, plusz nem olyan a keret, mint Párizsban.
6. Pellegrini jó stratéga, de valahogy ő sem az a hosszútávú megoldás.
+1. Egyiknek sincs tapasztalata Itáliában.
Nem lennék meglepve, ha a következőképpen gondolkodnának a kínaiak:
Itt ez a Mancini, aki ismeri a közeget, volt már a csapat edzője és tisztelik a szurkolók és a játékosok is, valamint van neve, ami a piacon jól jöhet. A tavalyi eredménynél idén jobbat értünk el, most kicsit megerősítjük jobban a keretet, kap egy két havert, megnézzük mit tud így. Végül is, ha beválik, akkor hosszú távon is jó lehet, mert jövőre sok-sok pénzt tudunk elkölteni, ő pedig a City-t már tette bajnokká. Ha ebben az átmeneti fázisban mégis úgy fest, hogy blama a Mister, akkor a szezon végeztével hoznak egy sztáredzőt. Akkor már lesz perspektíva, hiszen hirtelen lesz pénz igazolni. Nem lennék meglepve, ha Simeone már elígérkezett volna hozzánk jövőre.
Ugyanakkor, ha Mancini megint fejlődő tendenciát mutat és összehozza a Bl-t, akkor nem árt, ha tovább tart a szerződése, ezért is akarnak vele hosszabbítani.
És Ti, kik ki nem állhatjátok eme jóképű és fess fiatalembert Mancinit, emlékezzetek, hogy a fent említett nevek Itáliába szerződésével Damocles kardja sokkal veszedelmesebben lebeg a Mister feje felett, és vigadjatok, mert ha igazatok van és bármelyik óriási fogás lett volna, mert csak, akkor jövőre vége a Mancini korszaknak.
Én azért azt remélem, hogy visszakerülünk az európai top csapatok közé, Mancinivel, vagy nélküle.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Blanc szerintem nem jobb Mancininél, de Pellegrini sem ért el semmi extrát. De Boer olyan mint a 18 éves csodagyerekek, max a potenciál van benne, hogy 1x top lesz. AVB szintén bukott jópárszor.

Én nagyon utálom Mancinit, de ezekre az emberekre én sem cserélném le. Ha váltunk, akkor csak top edzőkben szabad gondolkodni.
interfan

Mindenki máshogy gondolja itt a dolgokat, de ez így is van rendjén.
Valaki szerint Mancinitől csak Simeone jobb, valaki szerint egy Prandelli is.
Kínaiak most úgy döntöttek hogy megpróbálják Mancinivel megint.
Azért én nem nevezném a 110m-t aprópénznek közel sem, hisz ennyit 3 mercato alatt sem költöttünk előtte.
De nem is ez a lényeg, és eleve felesleges ezen vitatkozni.
Reméljük a legjobbakat, és hogy valahogy jövőre meglesz a BL hely.
Csak hát Yaya Toure nem lesz már 26 éves, Candreva sem lesz már fiatalabb, mint ahogy Miranda sem.
Meglátjuk jövőre jó döntés volt e ez a dupla all-in Mancini 2 év.
interfan

Az is egy érdekes kérdés hogy pl a Roma vagy a Napoli miért is jár előttünk??

Mert a Juvet vegyük ki, más világ, más szint.
Más kérdés az is hogy ők 60m-ért igazolnak egy Dybala, Alex Sandro, Neto, Khedira, Cuadrado kölcsön, Lemina kölcsön sort. Mi pedig 68m-ért veszünk egy Kondogbia, Perisic, Melo, Eder sort.
De ezt megint inkább hagyjuk...

Roma előttünk jár?
Miért is?
Keretet tökéletesen összehozták.
Megint csak viszonyításként, de a Roma 64m-ért vett egy Manolas, Rudiger, Nainggolan, Salah sort.
(A mi 68m-s költésünket már le sem írom)
De mégse ment nekik. 16.forduló után 7 pontra voltak tőlünk.
Meglátták hogy baj van, de nem a kerettel hanem az edzővel.
Jött Spalletti és 19 meccsen 14 győzelem 4 döntetlen 1 veresség.
Amikor Spalletti átvette a csapatot akkor is 6 pontra voltak tőlünk.
Végére meg ők voltak előtünk 13 ponttal.
Szóval elég könnyen kilehet számolni hogy Spalettivel 19 forduló alatt ránk vertek 19 pontot.
És csak egy edzőváltás kellett ehhez.

Napoli jó persze Higuain, Hamsik, Insigne.
De ők is leültettek egy 56 éves embert a padra, akinek élete csúcsa az Empoli. Alig volt Seria A-s meccse.
Mégis meglépték egy BL győztes, sok kupát halmozó Benitez után.
És láss csodát ugyanaz a keret, mivel tavaly egész szezonba költöttek 17m-t, és mit értek el.
És hát azért itt is elővenném a költéseket.
A Napoli ugy lazán 63m-ból vett egy Higuain, Allan, Jorginho, Hysaj sort.

Szóval azért ez a Roma-Napoli sokkal-sokkal előttünk járral azért vigyázzunk.
R9.

van hivatalos kommunikacio mancini maradasarol? Nem junius 27en jonnek milanoba donteni bizonyos dolgokrol a kinaiak? Mi lesz a szerzodese hosszabbitasaval?
mike

Francesco írta:1. Sok pénzt költött el Mancini, de 110 millió euró a mai fociban aprópénz.
3. 8. helyről a 4. hely, akkor is előre lépés, mert sokkal sokkal előttünk jár a Juve, Roma, Napoli hármas.

Ugyanakkor, ha Mancini megint fejlődő tendenciát mutat és összehozza a Bl-t, akkor nem árt, ha tovább tart a szerződése, ezért is akarnak vele hosszabbítani.

Nem vitának szánom, de erre muszáj írnom ;)
110 millió azért nagyon nem aprópénz, ebből 5 minőségi ember simán megvásárolható, sajnos mi inkább mennyiségre mentünk.
Itt vannak azok, akikkel Mancs nem tudott mit kezdeni:
Shaqiri 15M, Jovetic 18M, Kondogbia 35M, Éder 11M....szerencsére Ljajic, Telles , Podolski, Montoya csak kölcsönben jött mert ők is befuccsoltak, Santon, Felipe Melo, Biabiany meg nem nagy befektetés, de felesleges is volt idehozni őket.
Kondogbiából lehet még jó játékos, de Mancs alatt semmi sem igazolta a 35 Milliós árat.

Aki bevált és már az Ő kezei alá érkezett: Brozovic, Murillo, Miranda, Perisic ..... 4 játékos a tizenakárhányból.

A 8. helyről meg 4.-re feljönni nálam nem értem, 110 milliós költés után. A Napoli, Roma kettős igenis fogható lett volna ezzel a kerettel.
Mancs ezek után örülhet hogy nem vágták ki, és szerintem ez nagyban köszönhető Stanko és Zanetti befolyásának a vezetőségben :roll:
Francesco

mike írta:
Francesco írta:1. Sok pénzt költött el Mancini, de 110 millió euró a mai fociban aprópénz.

Nem vitának szánom, de erre muszáj írnom ;)
110 millió azért nagyon nem aprópénz, ebből 5 minőségi ember simán megvásárolható, sajnos mi inkább mennyiségre mentünk.
Itt vannak azok, akikkel Mancs nem tudott mit kezdeni:
Shaqiri 15M, Jovetic 18M, Kondogbia 35M, Éder 11M....szerencsére Ljajic, Telles , Podolski, Montoya csak kölcsönben jött mert ők is befuccsoltak, Santon, Felipe Melo, Biabiany meg nem nagy befektetés, de felesleges is volt idehozni őket.
Kondogbiából lehet még jó játékos, de Mancs alatt semmi sem igazolta a 35 Milliós árat.

Aki bevált és már az Ő kezei alá érkezett: Brozovic, Murillo, Miranda, Perisic ..... 4 játékos a tizenakárhányból.

A 8. helyről meg 4.-re feljönni nálam nem értem, 110 milliós költés után. A Napoli, Roma kettős igenis fogható lett volna ezzel a kerettel.
Mancs ezek után örülhet hogy nem vágták ki, és szerintem ez nagyban köszönhető Stanko és Zanetti befolyásának a vezetőségben :roll:

110 millió akkor sok, ha van egy kész csapatod és a lyukakat akarod betömni. Nem védeni akarom Mancini-t, de nyilván el tudta volna költeni máshogyan is ezeket a pénzeket, ha nem éppen a 0-ról kellett volna felépíteni a csapatot. Nézzük meg mi lesz most, vélhetően a teljes csapat kicserélődik ahhoz képest, ami Walter idejében volt. Talán egyedül Icardi marad abból a kezdőből. Ennek pedig egyetlen oka van, borzasztóan gyenge játékosokkal volt tele a csapat. Nem azt mondom, hogy Mancini minden igazolása telitalálat, de Mourinhoé az volt? Quaresma, Mancini, sorolhatnám?! Meg akiket ide akart hozni Sneijderék helyett. Jézusom!
Na, de vissza a jelenlegi Interhez. Kicsit nézzétek meg azt is, hogy mi történt 2010 és 2015 között. Totális rombolás és kritikán aluli keret, döntések, Inter.
Nem azt mondom, hoy most milyen jó minden, de aki nem lát csak helybe topogást az nyissa fel a szemét. Új tulajdonos, alakuló keret, és egy edző, aki azért már letett valamit az asztalra és azzal, hogy nem vágják ki, folytonosság. Szerintem ezek igenis fontos dolgok most az elmúlt 2 évben.
Miranda, Banega, Perisic, Icardi, Kondogbia, Brozovic, Murillo, Handanovic már egy jó váznak tűnik. Nyilván lesznek ebből is eladások, pedig őket meg kéne tartani.
interfan

R9. írta:van hivatalos kommunikacio mancini maradasarol? Nem junius 27en jonnek milanoba donteni bizonyos dolgokrol a kinaiak? Mi lesz a szerzodese hosszabbitasaval?

Tudjuk tudjuk jön Simeone...
alwin91

Teljesen igaza van Francesconak abban, hogy 110 millió euró aprópénz a mai topfociban, ha ezt az összeget nem csupán 2-3 játékosra költöd. Ezek a játékosok közül Mancini szerintem egyedül Perisicet meg Kondogbiát vitte volna a Cityhez, esetleg még Mirandát. A többi pedig a lehetőségekhez képest a legjobb igazolás volt, csak is ezért jöttek ide. Az, hogy egy játékossal befürdünk sajnos benne van a pakliban, most épp a legdrágábbal sikerült ami elég ciki. Persze Mancini is nagyon sokat hibázott: Jovetic - Icardi párosnak legalább 30 mecccset kellett volna végigjátszaniuk együtt, na meg fejben egyértelmüen szétesett a csapat. Kapja meg ezt az egy évet még, legyen akár opciója még egy szezonra, aztán megmutathatja. Ha nem lesz minimum BL hely meg egy EL elődöntő akkor menjen a fenébe.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta:
R9. írta:van hivatalos kommunikacio mancini maradasarol? Nem junius 27en jonnek milanoba donteni bizonyos dolgokrol a kinaiak? Mi lesz a szerzodese hosszabbitasaval?

Off: Bár nem gondolnám, hogy r9-nek szüksége lenne bármilyen védelemre, ettől függetlenül szükségesnek tartom megjegyezni, hogy ez a hozzászólásod nem csak indokolatlan személyeskedés, hanem a pofátlanság határait is súroló, felesleges annotáció. A korábbiakban éppen arról volt szó, hogy ezek a beszólások nem visznek sehova, emlékeim szerint te is támogattad ezt. Egyesek utolsó pillanatig bíznak valami csodában és attól, hogy 1000. alkalommal leírod, hogy ez szerinted hülyeség (amúgy szerintem sem jön Simeone, de mindegy is) még nem jelenti, hogy kizárólag neked lehet igazad. Summa summarum hagyjuk már abba ezeket a fellengzős, pejoratív és felesleges értékítéleteket 1-1 szurkolótársunk észrevételei kapcsán.
interfan

Eleve az is egy nagyon komoly vitatéma hogy 140m 1,5 év alatt és 3 mercato alatt sok vagy kevés.
Mert valaki szerint sok, valaki szerint kevés.
Egyszer már leírtam, de elég megnézni a költéseket 2010 óta, sőt igazából előtte is.
Nem tudom mikor volt utoljára 105m-s nyári mercatonk.
2010 után még a fele sem volt meg egy mercato alatt, de hát 2010 előtt sem nagyon.
És most csak a nyári mercatokat nézzük:
2015/16 = 105m
2014/15 = 20m
2013/14 = 38m
2012/13 = 58m
2011/12 = 34m
2010/11 = 8m
2009/10 = 84m
2008/09 = 58m
2007/08 = 38m
2006/07 = 48m
2005/06 = 32m
2004/05 = 29m
2003/04 = 32m
2002/03 = 109m
2001/02 = 102m
2000/01 = 55m
99/00 = 102m

És akkor itt aprópénz 110m-ról beszélünk.
Amikor utoljára ilyen pénzt 2002 és 2011 nyarán költöttünk.
Szóval...

Másik meg hogy a nevek akiket Mancini hozott.
Most tényleg nézzük csak azt, vegyünk ki jópár játékost.
- Mancini megjött és a 2015 januári mercato 100%-ban az övé volt.
Shaqiri 15m, Santon 4m, Podolski 600 ezer.
- 2015 nyara:
Kondogbia 33m, Miranda 15m, Perisic 18m, Melo 4m, Telles 1,3m mind-mind 100%-ban Mancini nevek.
- 2016 tele:
Egyértelmű Mancini név újra, Eder 13m.

Szóval ha ezt összeadjuk kijön hogy 9 játékos = 104m.
És azért elég nehéz azt mondani hogy Mirandan kívül bárki bejött volna ebből a 9 névből fixen.
Talán még Perisic.
Csak ahogy írtam a Roma pl 64m-ból összehoz egy Manolas, Rudiger, Nainggolan, Salah sort.
A Juve 60m-ért egy A.Sandro, Dybala, Khedira, Neto + kölcsön Cuadrado és Lemina.
A Napoli is 63m-ból egy Higuain, Allan, Jorginho, Hysaj.
De lehetne még ezt sorolni holnap, sőt ha a 104m-t nézzük akik csak a Mancini emberek akkor főleg.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Perisic, Brozovic jó igazolások. Láttuk tegnap is hogy mit tudnak. Csak Mancini volt béna beépíteni őket rendesen.
R9.

interfan írta:

En ezeket komolyab kerdeztem nem ironikusan
Süti

interfan írta:Csak ahogy írtam a Roma pl 64m-ból összehoz egy Manolas, Rudiger, Nainggolan, Salah sort.
A Juve 60m-ért egy A.Sandro, Dybala, Khedira, Neto + kölcsön Cuadrado és Lemina.
A Napoli is 63m-ból egy Higuain, Allan, Jorginho, Hysaj.

Ez egy nagyon jó észrevétel, és ne gondoljuk már azt, hogy 100 millió eurókért nem lehet jól igazolni, ez egy vagyon.

Az is egy kérdés, hogy Mancini-t miért engedik ennyire beleszólni az igazolásokba?

Szerintem mindig akkor lesz jó egy csapat, ha azt nem kizárólag az edző rakja össze, hanem készen kap játékosokat, mert most azt látom hogy Mancini csupán ötletel a nevekkel.

Balhátvédet akar igazolni Minek? Vannak arra a posztra vagy hárman!!
Francesco

2002-ben 100 millió egy kicsit más összeg, mint 2015-ben...
Nem csak a világgazdasági, de a futballgazdasági mutatókat tekintve is. Abban az időben ennyi pénzért tudtál venni 2-3 kiforrott világklasszis játékost és legalább két óriási tehetséget. Ma ebből a pénzből kiforrott világklasszis játékost maximum, egyet tudsz venni. Ami persze megint félrebeszélés, mert igazából nem tudsz, hiszen nem tudod a fizetését állni, illetve tekintve, hogy nincs BL nem tudsz túlságosan csábító sem lenni.
Áradozhatunk a Roma, Napoli, Juve soráról, hogy mekkora igazolások fele annyi pénzért, de azt felejtitek el, hogy mind a három rendszeres szereplője a Bajnokok Ligájának, és ahogy Interfan írásából is látni lehet, nem 9 játékosról van szó egyik esetben sem.
Két ok van, amiért sok pénzt költ egy csapat.
1. Megteheti.
2. Csapatot épít.
Utóbbiba tartoztunk tavaly, és most lehet fintorogni, hogy jaj Kondogbia, meg juj, Perisic, de akkor mindenki iszony boldog volt. Az egy teljesen más dolog, hogy Mancini hogyan képes, vagy éppen képtelen csapatot csinálni ezekből a játékosokból, csak egy kicsit fura, hogy egyik hétről a másikra már szarul költöttünk el pénzt, holott előtte épp azt ecseteltétek sokan, hogy ezzel a csapattal oda kellett volna érni. Most akkor mi van?
Oda kellett volna érni Mancini elcseszerintette, mert rotált, mert összeveszett, mert nem bízott, mert konok volt. De ennyi. Utólag már mindenki lehet okos, hogy cöh, minek kellett Jovetic, ha nem is játszott?!
Nem látunk bele a csapat életébe. Nyilván megvannak Mancininek a maga hülyeségei, de én a magam részéről azért örülök, ha marad, mert akkor talán jövőre lesz esély és pénz valaki olyanra, akit itt a legtöbben elismernek. Egyértelmű, hogy Simeone kell legyen az a valaki. . .
Válasz küldése