Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

psn

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: psn »

Azt nem értem, hogy akkor egyértelmű bizonyítékok birtokában vették el tőlük, most megint kit kenhetett meg ez a rohadt csaló korrupt szemét alja banda? És még van pofájuk követelőzni..
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

psn írta:Azt nem értem, hogy akkor egyértelmű bizonyítékok birtokában vették el tőlük, most megint kit kenhetett meg ez a rohadt csaló korrupt szemét alja banda? És még van pofájuk követelőzni..

Mi lesz, ha nem kapják meg, jövőre nem indulnak el a Serie A-ba vagy átigazolnak a San Marinoi bajnokságba?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Akiloz88 írta:
psn írta:Azt nem értem, hogy akkor egyértelmű bizonyítékok birtokában vették el tőlük, most megint kit kenhetett meg ez a rohadt csaló korrupt szemét alja banda? És még van pofájuk követelőzni..

Mi lesz, ha nem kapják meg, jövőre nem indulnak el a Serie A-ba vagy átigazolnak a San Marinoi bajnokságba?

Mindenki jól járna ha nem indulnának el.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

BlueSky írta:444 milliot követelnek. Közvetitési jogok kiesése,bl szereplés hiánya,sérelem,stb indokokbol gyült össze ennyi.
Ha ezt megkapják az olasz focinak annyi,nem tud senki versenyezni velük.Plusz a szövetség nem is tudom honnan szedne elő ennyi pénzt.
Elméletileg ha az Inter is érintett volt 2006ban vagy elötte az már elévült.

Ki fog nekik 444 milliót megtéríteni? :D Az olasz szövetség összes pénze erre fog elmenni? Érdekes lenne :D
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Még a negyedét se tudnák kifizetni. Belehalna az olasz foci,ami maradt belőle.
Plusz olvastam egy olyat ami szerintem marhaság,hogyha jogosan megkapják a ,,bánatpénzeket`` akkor azzal nem állnak le mert a játékosaikat is áron alul értékesítették,tehát Ibra és Vieira után még 10-20 milliot kéne fizetni mert annyival több volt a piaci értékük. Gondolom nem az Internek kell kifizetni az összeget. De ez biztos nem igaz,bár lehet belevették mert azokon is buktak.
alwin91

BlueSky írta:Még a negyedét se tudnák kifizetni. Belehalna az olasz foci,ami maradt belőle.
Plusz olvastam egy olyat ami szerintem marhaság,hogyha jogosan megkapják a ,,bánatpénzeket`` akkor azzal nem állnak le mert a játékosaikat is áron alul értékesítették,tehát Ibra és Vieira után még 10-20 milliot kéne fizetni mert annyival több volt a piaci értékük. Gondolom nem az Internek kell kifizetni az összeget. De ez biztos nem igaz,bár lehet belevették mert azokon is buktak.

Ehhez az Internek nincs köze. A Inter iránti gyűlölet abból fakad a Juvésoktól, hogy a kitiltottak listája után az Inter állt az 1. helyen. Ha akkor a Roma van ott, akkor most őket gyűlölnék. Nem az Inter tiltotta ki őket az 1. osztyályból, hanem a szövetség.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

alwin91 írta:
BlueSky írta:Még a negyedét se tudnák kifizetni. Belehalna az olasz foci,ami maradt belőle.

Ehhez az Internek nincs köze. A Inter iránti gyűlölet abból fakad a Juvésoktól, hogy a kitiltottak listája után az Inter állt az 1. helyen. Ha akkor a Roma van ott, akkor most őket gyűlölnék. Nem az Inter tiltotta ki őket az 1. osztyályból, hanem a szövetség.

Ez nem is volt kérdés.
De gyűlölet nem 2006 óta van :)
alwin91

BlueSky írta:
alwin91 írta:

Ez nem is volt kérdés.
De gyűlölet nem 2006 óta van :)

Persze, viszont azóta szerintem sokkal keményebb ez. Igaz én csak 2002 óta követem az eseményeket, de szerintem azóta jobban eldurvult.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

+ Moratti nem épp' legális lehallgatási ügye indította el az egész calciopolit.
zesha

Hozzászólás Szerző: zesha »

Előre leszögezem, hogy cseppet sem akarom megvédeni őket, de az viszont tény, hogy a calciopoli-botrány a méreteihez és súlyosságához képest hihetetlen gyorsan zajlott le. Lényegében egyik napról a másikra már meg is születtek a végeleges döntések.
A követelések irreálisak, de jelenleg nincs mit tenni.
A 2005/2006 szezonra vonatkozó bajnoki címmel pedig azt kellene tenni, mint a 2004/2005-össel: nem kellene odaadni senkinek sem! Így jutna is, maradna is.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

alwin91

psn írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/20150328-az-evtized-csalasa-tette-tonkre-a-juventust.html
elvileg nem kell félnünk..

Nekem ebből az jött le amit eddig is lehetett sejteni. Velejéig korrupt rendszer volt egytől egyig mindenki benne. A többiek viszont unták, hogy ebből a Juve jött ki a legjobban és szépen mindenki rájuk mutatott. Azt viszont nem értem, hogy akkor Moggit miért is tisztázták? Nem az derül ki, hogy ártatlan, hanem, hogy a Juvéval szemben nem volt fair a dolog.
Persze sajnálni nem fogom őket ettől. Ahogy a cikk is leírja, Moggi jól csinálta nagyon a dolgát, ez kellett is az állandó sikerhez, akkor is jól érezhető volt.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mindjárt elsírom magam, szegény juve az ártatlan áldozat. Moggi meg egy hős lesz a végén. szánalmas..
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Részemről még el is vehetnék azt a bajnoki cimet. Sztem az Interesek sem érzik azt magukénak igazán. DE az h visszakövetelje egy bizonyitottan csaló csapat (nyilván mi is vmilyen szinten benne voltunk), az nonszensz. Akkor adják oda mittudomén a Regginának v Leccének (hasamra ütve mondtam 2 kiscsapatot - nem is tudom akkor A ligásak voltak-e :) ), amelyik az első olyan csapat volt, amelyik nem csalt. Kész, ennyi. Hányingere van az embernek attól h mindenki tudja, h csalt juve és van pofájuk követelőzni. Álljon már meg a menet. Lehet, h ők kapták a legszigorúbb büntit, de nyilvánvalóan ők kapták a legtöbb segitséget is. (ugyanúgy, mint pl 12/13ban is...).
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

psn írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/20150328-az-evtized-csalasa-tette-tonkre-a-juventust.html
elvileg nem kell félnünk..

Még mielőtt mindenki kiszalad az esőre sarat dobálni a fejére, hosszas "mea culpa"-zás közepette, hátát szöges ostorral csapkodva, figyelembe ajánlanám elolvasni a szerző nevét is... Önmagában az szégyen, hogy ez a cikk elvileg független fórumon jelent meg, mint tényfeltárás... Hányok ettől a Benitotól, attól meg különösen rosszul vagyok, hogy az origo.hu főlapon hozza ennek az elfogult, szánalmas, "szegényjuvétmindigbántják" üldözési mániával küzdő, az intert nyilvánosan gyűlölő gobbonak - az egyébként egyetlen forrást meg nem jelölő - "független" írását... Kb. mintha felkérnék Bayer Zsoltot, hogy írjon objektív cikket az elmúlt 4 év gazdasági, politikai teljesítményéről. Hányinger... Ha a cikknek csak a fele lenne objektív, már az is túlzás. Egyébként Benito a nepsport blogon már befenyegetett minket (értsd: inter szurkolók), hogy majd ha megjelenik a calciopoliról írt "objektív" cikke, akkor fú de nagyon durván tisztába lesz téve az igazság. Ja, holnap megírom, hogy igazából a föld kocka és higgye el mindenki, mert csak. Vicc ez az ember, nem kell aggódni.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Két megjegyzés és két idézet, csak hogy lássuk, hogy a cikk egy kicsit suta.

"Mivel a Juve vezetősége a botrány kirobbanásakor azonnal lemondott, új elnökséget kellett választani..."
-Kérdem én, miért mondott le a Juve vezetősége, ha nem csináltak semmi rosszat?

"az Inter pedig olyan dominanciára tett szert a bajnokságban, mint korábban soha...az ajándékba kapott scudettóval együtt négy bajnoki címet szerzett zsinórban"
-Ha egy kicsit jobb matekosok vagyunk, könnyen kiszámíthatjuk, hogy az Inter 2005 és 2010 között sorozatban 5 bajnokságot nyert.

Nincs több mondanivalóm!:D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

benito (csupa kis betűvel) akkor szűnt meg számomra létezni (nem mintha amúgy olyan nagy figyelmet fordítottam volna az írásaira), amikor az 1-3-as meccs előtti beharangozóban elkezdte Zanettit gyalázni. Szerintem ezt még egy torinói ultra se engedi meg magának (bár juventinoból kinézem), hogy a rivális legendáinak nevét bemocskolják. Én ugyanúgy elismerem Del Piero-t, Maldini-t vagy, hogy külföldit is mondjak Xavit. Egyik csapat se a szívem csücske, és akkor még finoman fogalmaztam, de soha nem merülne fel bennem, hogy bármi rosszat mondjak rájuk. Az, hogy benito ezt megengedi magának ráadásul relatíve széles közönség előtt.. szimplán szánalmas.

Na de így is túl sok karaktert pazarlok erre a senkiházira, nem ér annyit, hogy ilyen hosszasan írjak róla. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hányinger az egész iromány,az én kedvencem a bírói csalásokra utaló rész,ami világosan mutatja,hogy annyit csaltak az Inter javára,hogy csak ezért lettek bajnokok. :lol: :lol: :lol:
Festa

vaskalap írta:Hányinger az egész iromány,az én kedvencem a bírói csalásokra utaló rész,ami világosan mutatja,hogy annyit csaltak az Inter javára,hogy csak ezért lettek bajnokok. :lol: :lol: :lol:

Sőt 2010-ben még nemzetközi szinten is megvettük a bírókat és ezért nyertünk Bl-t ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Már a cikk címe önmagában érdekes, hogy az évtized csalása (ami egyébként csalássorozat) tette tönkre a Juventus-t, ja amit ők (leginkább ők) követtek el!!!!

Ezzel sok mindent nem tud elérni, csak annyit, hogy a felelősséget megpróbálja teljes mértékben az Inter-re tolni.

Biztos, hogy nekünk is voltak ügyeink, de mondjuk viszonylag keveset ír a Milan-ról, akiket szintén simán ki lehetett volna zárni.

Áldozatot akar kreálni a Juventus-ból, de nálam ez nem fog menni.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Engem személy szerint baromira nem érdekel, hogy mit firkál ez a benito gyerek.
Elolvastam, de tényleg kb arról szól, h a juve nem csinált semmit, bezzeg az Inter.
Tőlem írhat cikket az origora, ahol többen látják. Engem nem érdekel az, hogy az átlagos ember, aki nem tudja mi a helyzet, beleolvas a cikkbe, rögtön az jön le neki, h az Inter mekkora egy szemét banda.
Aki benne van az olasz fociban, az tudja, h nagyon sok bűnös csapat volt, de nem hiába a juvét zárták ki és vannak elkönyvelve csaló csapatként. (Még a juve szurkolók is tudják, hogy sárosak, csak akkora arcuk van, hogy rögtön csak nyavajognak, meg terelik az Interre a szót)
Ez a 443 millió meg egyenesen vicc. Persze, akkor lehet majd egy külön bajnokságban indulniuk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Olasz ismerősöm szerint fogyóban a lóvé,ezért a követelés.Mondjuk egy Pogba eladás dobna rajtuk,de gyengülnének is jócskán.
Süti

Pogba eladása, és 440 millió euró követelése közel sem azonos...

Gondolom ennyit nem ér.

Nem tudom hogyan állnak anyagilag, de az új stadion Tevez szintű játékosok biztos nem kevés kiadással jár.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

moratti vissza akarja venni a klubot elvileg
alwin91

R9. írta:moratti vissza akarja venni a klubot elvileg

Ezt honnan? Na én ebből nagyon nem kérnék. A csapat jelen pillanatban szarban van, de van értelmes kommunikáció a szurkolók felé, van brand-del foglalkozó menedzsment, amik abszolút nem voltak meg a Moratti érában. Ha visszajönne és ész nélkül öntené a klubba a pénzt, akkor lehet, hogy egy jó átmeneti állapotba kerülünk, ami egy idő után újra a tripla utáni lejtőre dobna vissza.
R9.

alwin91 írta:
R9. írta:moratti vissza akarja venni a klubot elvileg

Ezt honnan? Na én ebből nagyon nem kérnék. A csapat jelen pillanatban szarban van, de van értelmes kommunikáció a szurkolók felé, van brand-del foglalkozó menedzsment, amik abszolút nem voltak meg a Moratti érában. Ha visszajönne és ész nélkül öntené a klubba a pénzt, akkor lehet, hogy egy jó átmeneti állapotba kerülünk, ami egy idő után újra a tripla utáni lejtőre dobna vissza.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=666330
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem ET a csapat problémája. Moratti mindent kösz, de Ő már a múlt.
Festa

Komax írta:Nem ET a csapat problémája. Moratti mindent kösz, de Ő már a múlt.

Rögtön meg is cáfolta.
R9.

Festa írta:
Komax írta:Nem ET a csapat problémája. Moratti mindent kösz, de Ő már a múlt.

Rögtön meg is cáfolta.

ő mindig mindent cáfolt szóval ez nem meglepetés :D
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Kommentár nélkül:
Wolfsburg - Napoli 1-4
Süti

Az mikor fordult elő utoljára, (volt ilyen egyáltalán?) hogy sem az Inter sem a Milan nem szerepelt európai kupákban??? :roll: :roll:

Ijesztő...
Festa

Süti írta:Az mikor fordult elő utoljára, (volt ilyen egyáltalán?) hogy sem az Inter sem a Milan nem szerepelt európai kupákban??? :roll: :roll:

Ijesztő...

Talán volt ilyen korábban,de akkor még a fórumozok többsége nem élt még :lol:
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Na, most mondta a szpíker, hogy még SOHA nem volt ilyen...
Süti

Megkaptuk a választ. 1955 óta,a mióta léteznek Európai Kupák nem fordult még elő, hogy sem az Inter sem a Milan nem volt ott.

Szégyen.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Elég nagy szégyen hogy nem szerepelünk majd semmilyen nemzetközi kupában jövőre, de bízom abban hogy így majd a bajnokságban végre odaérünk a bl-t érő helyezés egyikére! a milant meg pont le...om az legyen az ő szégyenük!
Stankov

Tudom h kár matekozni egy ilyen szezon után,de ha tegnap sikerült volna behúzni a Fio mai vereségével 5 pontra lehettünk volna a 6. helytől és még 7 meccs vissza van.
Kár érte nagyon.
Nem hülyeség az El ha tényleg bl-be akarunk majd menni.Rotálás miatt hasznos és legalább az El-alatt kiderülne kellően mély-e a keret (pl Roma)
Festa

A Lazio-Juve kupadöntő miatt lesz+ egy EL hely és ha olasz csapat nyerné az EL-akkor még egy.
A 7.hely Genoa pedig 2 pontra van tőlünk...
Nekünk presztízskérdés,hogy induljunk a nemzetközi kupában.

Ha Simeone lenne az edzőnk azt mondaná,hogy innen minden meccs bajnoki döntő. ;)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Festa írta:ha olasz csapat nyerné az EL-akkor még egy.

Én úgy tudom, hogy nem!
Stankov

Baggio85 írta:

Én úgy tudom, hogy nem!

Én is így tudom pár hete felvetődőt ez és az uefa jelezte h az olasz 7. nem ér EL helyet
Festa

Stankov írta:
Baggio85 írta:

Én úgy tudom, hogy nem!

Én is így tudom pár hete felvetődőt ez és az uefa jelezte h az olasz 7. nem ér EL helyet

Ezt hol olvastátok.Nem olvastam róla.
Ha a Napoli nyer és közben 3.lesz ami Bl hely akkor mi van???
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Festa írta:Ezt hol olvastátok.Nem olvastam róla.
Ha a Napoli nyer és közben 3.lesz ami Bl hely akkor mi van???

Abban az esetben az EL 2. a kedvezményezettje az extra BL indulásnak, az olaszok attól még nem kapnak több BL/EL helyet. A spekulálás olasz részről amiatt ment, ha a nyertes olasz csapat és EL induló a következő szezonra, de akkor csak az arány változik 3-2-ről 4-1-re, nem adnak + helyet.
Az jó kérdés, hogy mi van, ha a 2. is BL indulós, de szerintem annak kicsi az esélye.

Egyébként az UEFA főtitkára, Gianni Infantino nyilatkozta asszem az előző BL sorsolás előtt, hogy eloszlassa a kétségeket.

Az olaszok max 6 csapatot indíthatnak a kupa függvényében, de kizártnak tartom, hogy elérjük a 6. helyet, ahhoz vasárnap nyerni kellett volna, és még akkor is kérdéses lett volna.
Stankov

http://www.acmilan.hu/2015/03/24/nem-er ... edik-hely/
az eredeti origos cikket nem találom csak ezt.
alwin91

Ha David Luiz így folytatja Juannak lesz sansza a válogatottba kerüléshez :D
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

alwin91 írta:Ha David Luiz így folytatja Juannak lesz sansza a válogatottba kerüléshez :D

Meg ha már Barca-PSG, valami olyasmit várnék Kovacictól is mint, amit Iniesta csinált az első gól előtt, bár igaz, ha David Luiz nem olyan béna simán lefülelte volna a passzt.

(http://sportgeza.hu/futball/2015/04/21/ ... ern_porto/ ha valaki nem látta)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

A juve a BL elődöntőben, a Fiorentina és Napoli az EL elődöntőben......mi meg sehol.... :evil:
möszi

Mindenesetre érdekes (szomorú), hogy a csoportunkban megelőzött Dnipro a 4 közé jutott az EL-ben. A minket nagyon simán elintéző Wolfsburgot, pedig még simábban intézte el, az amúgy az olasz bajnokságban elég szar formában játszó Napoli... :( Tényleg ennyire szar ez a csapat??? Én inkább arra tippelek, hogy fejben valami nagyon-nagyon eldurvult. A roma blogon olvastam (csak a hétvégi meccs miatt tévedtem oda, volt egy jó kis beharangozójuk:)) azt a véleményt, miszerint Zanetti visszavonulásával végérvényesen elveszítettük a karakterünket. Nincs vezér a pályán, aki nehéz helyzetekben segítené a társakat. Most sajnálom igazán, hogy Cambiassot simán elengedtük. Értem, hogy nem nem fér össze a fiatalítás projekttel, de az olyan meccseken, amikor besz..va játszik a csapat (ebből mostanság elég sok van amúgy...), akár csereként is hatna a többiekre. Emlékeszem, hogy sokszor gyakorlatilag edzőként funkcionált a pályán, irányította a többieket stb... Ilyen karakterünk nincs az interben, pedig ennyi fiatal mellett erre is kellett volna gondolni...
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Teljesen jó a megközelítés. Sztem úgy gondolták, hogy majd Vidic veszi át stafétát a pályán,de láthatjuk, hogy ez nem jött be.Aki még jó lehetne erre a szerepre az JJ,de ő még fiatal ahhoz,sztem neki nagyobb tekintélye lenne csapatkapitányként,de még kevés hozzá,de idővel ő lehetne ez a játékos.Most pedig úgy gondolom, hogy Yaya Touret ezért is szeretné Mancs.
alwin91

És a Napoli EL-elődöntőt játszik azzal a Dniproval akit simán megelőztünk a csoportban. Bízom az olasz házidöntőben.
Festa

alwin91 írta:És a Napoli EL-elődöntőt játszik azzal a Dniproval akit simán megelőztünk a csoportban. Bízom az olasz házidöntőben.

és simán lehet olasz házi döntő viszont nekünk a 7.hely így sem érhet EL helyet.
Szomorú.Közben a gyuve is ott van a Bl-ben. 3 olasz csapat az elödöntőben nagyon régen volt.Lehet ,hogy nemsokára a 4.hely is Bl-t ér majd.
möszi

Festa írta:3 olasz csapat az elödöntőben nagyon régen volt.Lehet ,hogy nemsokára a 4.hely is Bl-t ér majd.

Ahogy nézegettem az UEFA honlapját, sajnos ez az idei eredmény max arra lesz jó, hogy kicsit ellépjünk az üldözőktől (francia, portugál bajnokság). Még 2-3 ilyen év és komoly sanszunk lesz a ranglistán feljebb kerülni, de ott is inkább csak akkor, ha az angolok tovább "szenvednek" a BL-ben és az EL-ben. Reálisan a spanyolok és németek nagyon messze vannak/lesznek.
Válasz küldése