Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

versenyszellem

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

möszi írta:
Festa írta:3 olasz csapat az elödöntőben nagyon régen volt.Lehet ,hogy nemsokára a 4.hely is Bl-t ér majd.

Ahogy nézegettem az UEFA honlapját, sajnos ez az idei eredmény max arra lesz jó, hogy kicsit ellépjünk az üldözőktől (francia, portugál bajnokság). Még 2-3 ilyen év és komoly sanszunk lesz a ranglistán feljebb kerülni, de ott is inkább csak akkor, ha az angolok tovább "szenvednek" a BL-ben és az EL-ben. Reálisan a spanyolok és németek nagyon messze vannak/lesznek.

En meg pont azt néztem, hogy ha jövőre is tudnak az olasz csapatok egy +5-7 pontos szezont produkálni, akkor 2017-re realis lehet hogy ujra 4 csapatunk induljon a BLben!!

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2016.html
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

versenyszellem írta:
möszi írta:
Festa írta:3 olasz csapat az elödöntőben nagyon régen volt.Lehet ,hogy nemsokára a 4.hely is Bl-t ér majd.

Ahogy nézegettem az UEFA honlapját, sajnos ez az idei eredmény max arra lesz jó, hogy kicsit ellépjünk az üldözőktől (francia, portugál bajnokság). Még 2-3 ilyen év és komoly sanszunk lesz a ranglistán feljebb kerülni, de ott is inkább csak akkor, ha az angolok tovább "szenvednek" a BL-ben és az EL-ben. Reálisan a spanyolok és németek nagyon messze vannak/lesznek.

En meg pont azt néztem, hogy ha jövőre is tudnak az olasz csapatok egy +5-7 pontos szezont produkálni, akkor 2017-re realis lehet hogy ujra 4 csapatunk induljon a BLben!!

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2016.html

Mivel a megelőző öt évet nézik, így elvileg ez autentikus kiindulópont lehet. A spanyolokkal nem is foglalkozom. Az angolok már nem gyűjtögethetnek, az olaszoknál 3 csapat még igen, valamint a Bayern is. A bajom az, hogy a sor elején nagyon vernek az angolok és a németek is... Először ebben a szezonban lehet jó pár pontot hozni (még mindig tartom, hogy inkább az angolokkal kell foglalkozni, mert a németeknél az EL is fontos, az angoloknál meg kb. a PL létezik csak...), de ahhoz, hogy a megelőző öt év adatai jók legyenek kell a 2-3 év. Már csak azért is, mert a 10/11, 11/12-nek ki kellene futni. Ott nagyon gyér a koefficiense az olaszoknak. Végső soron ugyanazt mondjuk, max te optimistább vagy 1 évvel! :) Pont emiatt a két 11, ... pontos év miatt gondolom ezt. Ahhoz meg kell még két év, hogy legyűrjük. Persze ha jövőre nagyon sokat vernek az olasz csapatok az előttük állókra, akkor lehet neked lesz igazad. A lényeg: az olasz klubok nagyon el.aszták, hogy sokáig nem foglalkoztak az EL-el. Kb. ez lesz az angolok veszte is. Remélem!:)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Azért ha összejönne egy Fio-napoli döntő akkor lehet jövőre is komolyan veszik a taljánok ezt a kiírást is.
möszi

Közben a Fio vereségével, reálisnak tekinthető, 4 pontra van az El... Érdekes végjáték lesz, főleg ha a Samp is kikap ma, mert akkor 5 pont az 5. hely is. Nem hittem volna, hogy lesz még tétje a bajnoki hajrának. :)
versenyszellem

Csak sajna hiaba előzzük meg a Fiot, ha közben megnyerik az EL-t, akkor csak a top5 fog nemzetközi kupát érni, ami a jelenlegi Samp vezetést elnézve éppen 8 pontra van tőlünk ...
:?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért a Fio-nak még le kell gyűrnie a tavalyi győztest, ráadásul a Béni eléggé komolyan veszi a nemzetközi sorozatokat, szóval a Napoli se lesz könnyű ellenfél, ha továbbjut.

Samp közben vesztésre áll, 2-jük közül még mindig a Samp megelőzése a reálisabb szerintem a csapatok erejét és a sorsolást nézve.
Festa

Napoli-Samp 4-2 Fio-Cagliari 1-3 nekünk kedvező eredmények.
5 pontra az 5.hely csak sajnos hátravan még a Juve otthon Lazio idegenben és az udinei kirándulás se lesz könnyű.
Dan-i-nter

Juve nincs a toppon és ott a BL a Real ellen, nem aggódnék annyira ellenük, + a hazai közönség is dobhat a dolgon. A Lazio meccsel egyet értek, de a Samp is meccsel ugyanezekkel a csapatokkal.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Festa írta:Napoli-Samp 4-2 Fio-Cagliari 1-3 nekünk kedvező eredmények.
5 pontra az 5.hely csak sajnos hátravan még a Juve otthon Lazio idegenben és az udinei kirándulás se lesz könnyű.

Ahogy néztem a Juve-val játszik a Samp és a Fio is. A Lazio-val is játszik a Samp. Nekik még van a Parma, Verona, Empoli trió is. Reménykedjünk :)
möszi

Igazából csak arra akartam utalni, hogy számolgatás ide, számolgatás oda, jelen pillanatban ismét van tétje 1-1 bajnoki meccsnek (értsd: némi gyomorgörccsel ülök le Inter meccset nézni:)). Remélem kitart május végéig... :)

Nem értem: ha a Fior nyerné az EL-t, akkor miért is esne ki a 6. selejtezős hely? Az nem a kupagyőztesnek van fenntartva? Ergo nem a kupagyőztes kiléte befolyásolja, hogy a 6. hely is ér-e EL selejtezőt vagy sem??? Köszi a felvilágosítást.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Mancs nyilatkozta h ezen héten sok fog múlni.Hát be kell húzni mindkettőt.
Sztem a Lazio-Juve-Genoa 6-7 pont is elég lehet az utolsó meg kötelező
versenyszellem

möszi írta:Igazából csak arra akartam utalni, hogy számolgatás ide, számolgatás oda, jelen pillanatban ismét van tétje 1-1 bajnoki meccsnek (értsd: némi gyomorgörccsel ülök le Inter meccset nézni:)). Remélem kitart május végéig... :)

Nem értem: ha a Fior nyerné az EL-t, akkor miért is esne ki a 6. selejtezős hely? Az nem a kupagyőztesnek van fenntartva? Ergo nem a kupagyőztes kiléte befolyásolja, hogy a 6. hely is ér-e EL selejtezőt vagy sem??? Köszi a felvilágosítást.

A kupagyoztest mar atraktam a bajnoki tabellara, mivel ugy nez ki mind a Juve mind a Lazio a BL-ben indul es ilyenkor automatikusan a legjobb meg nem nemzetkozi helyet ero helyen vegzo csapate a kvota.

Ugyertettem, hogy ha a Fio 7. lesz, mi 6-ok es a Fio nyeri az EL-t
akkor a 6 hely ami az olaszoknak van biztositva a kovetkezokeppen alakul:

BL: 1. es 2. helyezett
BL selejtezo: 3. helyezett + a Fio mint EL gyoztes
EL: 4. es 5. helyezett

Persze meg messze vagyunk attol hogy a Fio EL-t nyerjen... :)
möszi

versenyszellem írta:
möszi írta:Igazából csak arra akartam utalni, hogy számolgatás ide, számolgatás oda, jelen pillanatban ismét van tétje 1-1 bajnoki meccsnek (értsd: némi gyomorgörccsel ülök le Inter meccset nézni:)). Remélem kitart május végéig... :)

A kupagyoztest mar atraktam a bajnoki tabellara, mivel ugy nez ki mind a Juve mind a Lazio a BL-ben indul es ilyenkor automatikusan a legjobb meg nem nemzetkozi helyet ero helyen vegzo csapate a kvota.

Ugyertettem, hogy ha a Fio 7. lesz, mi 6-ok es a Fio nyeri az EL-t
akkor a 6 hely ami az olaszoknak van biztositva a kovetkezokeppen alakul:

BL: 1. es 2. helyezett
BL selejtezo: 3. helyezett + a Fio mint EL gyoztes
EL: 4. es 5. helyezett

Persze meg messze vagyunk attol hogy a Fio EL-t nyerjen... :)

Basszus! Erre nem is gondoltam... Ha a Fio 7. lenne és EL-t nyer, akkor övé a 6. olasz kvóta... :( Így biztos ami tuti alapon az 5 pontra lévő Sampot kell becélozni! :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kérdés kell-e nekünk az el?
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

R9. írta:kérdés kell-e nekünk az el?

Sztem nem. Jo igazolasokkal realisan harcolhatnank a 3. helyert a bajnoksagban. Viszont ha emelle' lenne EL, 1000%, h nem lenne meg a 3. hely. A BL meg egyertelmuen az elso szamu prioritas nekunk! Es ez duplan lenne jo, mert amellett, h nekunk nem lennenek + meccsek, a 3. helyert folyo kuzdelemben a tobbi csapatnak nagyreszt igen. Sot mivel a kupa soha senkit nem erdekelt szinten ill ott is csak a gyozelem, aminek van vmi presztizse, azt is leadnam az elejen vagy total B csapattal, fiatalokkal es forman kivuliekkel allnek fel. Ja es akkor meg sztem igy is CSAK eselyunk lenne a top 3ra, egyaltalan nem lennenk oda favoritok. Sajnos be kell latni, h ez a mi szintunk jelenleg es ehhez kell alkalmazkodni, h elore tudjunk lepni.
Dan-i-nter

Az a helyzet, hogy a dolog ennél sokkal komplikáltabb. Egyrészt komoly jövedelem kiesés már a kisebbik sorozat hiánya is (bár a díjazás jelentéktelen a BL-hez képest, de a közvetítési jogokból azért bőven van bevétel, főleg a kieséses szakaszban). Emellett a coef. pontjaink már így is a béka segge alatt vannak, pláne ha még jön egy újabb nemzetközi kupa nélküli év. Ha vissza is jutunk a BL-be, akkor 3. kalapnál jobb helyben nem nagyon reménykedhetünk, és bizony az sokat számít, lásd Roma, akik valószínűleg ezen bukták a legjobb 16-t.

Arról nem beszélve, hogy Mancini személye ide/oda, min. EL nélkül nehéz komolyabb neveket idecsábítani, főleg az utóbbi pár évünk teljesítménye alapján. Szóval mindenképpen jó lenne elcsípni a 6-t helyet, mert különben nehéz lesz a keretet tovább bővíteni (legalább is minőségben).
Festa

Egyértelmű,hogy kell.
Egy Internek presztízskérdés,hogy harcolni tudjon a nemzetközi kupában.
És pl több Gnokouri kerülhet a csapatba.
dellarocco

Szerintem egy jól felépített évvel többet nyerhetünk a csak a bajnokságra koncentrálással, mint azzal h az ELben bohóckodunk ilyen Dnyiprok ellen.
A leendő igazolásainknak meg sztem édes mind1 h van-e EL. Nem amiatt v annak hiánya miatt fog bárki is dönteni az ideigazolással kapcsolatosan.
Egyszerűen ezzel a kettős terheléssel még nalunkénál jóval mélyebb keretek sem tudnak mit kezdeni.Ott van pl Napoli v Fiorentina. Viszont jó
példának meg ott a Lazio vagy az első Conte bajnoki cím. Amíg nincs meg a BL szereplés joga, addig egy ördögi körben leszünk sztem, ezért kell
mindent feltenni érte!
Dan-i-nter

A Napoli Benitez balf*szsága miatt tart ott ahol, nem a 2-ős terhelés miatt. A Fiorentina se hinném, hogy emiatt 6.-ok csak, náluk volt egy borzalmas őszi szezon, ahol sorra botlottak kiscsapatok ellen, ezt hozták vissza tavasszal, mikor ment az EL is. Egy jobb játékosnak meg nem mindegy, hogy nemzetközi trófeáért vagy az olasz 3. helyért harcol hidd el. Főleg, hogy egyre komolyabb jelentősége van a sorozatnak. Tavaly sem volt EL, sokkal jobbak voltunk.. Ha a csapat nem tud koncentrálni kis-és középcsapatok ellen, akkor így is úgy is botlani fog, nem kell ezt az EL-re fogni. Ez egy relatíve fiatal keret, nem hinném, hogy megszakadnának heti 2 meccsbe.

Conte-t meg nem hoznám fel, előtte lévő évben sem volt nemzetközi kötelezettsége a Juvé-nak mégse alkottak sokat Del Neri-vel. Conte egy jó motivátor volt, összerakott egy alaptaktikát, ami jól működött, ez volt az ami miatt a sikerek jöttek, na meg a többi nagy csapat szép lassan leromlott.

Arról nem beszélve, hogy jelenleg a klub anyagi helyzete nem nagyon engedi meg, hogy ne induljunk nemzetközi kupában.
dellarocco

Jo hat ra lehet mindent fogni masra. :D De a minimum, h ezeknek a dolgoknak kozuk van a kettos terheleshez.
Jo par meccsunk ment el kis v kozepcsapatok ellen, mert Mancininek borzaszto v borzaszto formaban levo jatekosokkal kellett rotalnia amiota itt van. A fiatalok meg lehet h erovel birnak, (bar abban egyaltalan nem vagyok biztos, h egy 30-31 eves jatekos eronletileg kevesebb lenne, mint egy 20-25 eves) de meg mentalisan akkor is elbuk(hat)jak a dolgot. (Amugy DelNeri juveja ELben jatszott :) ). Az igaz h tobb a presztizse az ELnek, mint par eve, de kozel sem akkora, mint mondjuk a 2000es evek elso feleben meg plane elotte az UEFAnak. Az meg h az Inter nem engedheti meg maganak h ne legyen Europaban..En meg azt mondom h azt a -szamunkra sajnos lassan termeszetes- egest, h 5 even keresztul nemhogy dobogora nem er fel a nemzeti bajnoksagban, hanem 5-10 hely kozott bohockodik. Na ez az igazi presztizsveszteseg!

(en igy latom a dolgokat, ti ugy :) )
Dan-i-nter

Jogos, csoportkörben még ott volt a Juve csak kiestek.

Az Mancini makacssága, hogy nem rotál rendesen, holott a keret ezt lehetővé teszi. Az elején még érthető volt, amikor pl. Shaq meg Santon több hónap pihi után kellett, hogy formába jöjjön, de aztán végig ugyanazt a kezdőt küldte pályára, miközben Hernanes pl végig padozott az első 4-5 meccsén.

A fiatalt nem Gnoukourira meg Puscas-ra értettem, a keret átlagéletkora 26 körül van, a kulcsembereink a legjobb korban vannak, milliós fizu mellett izzadjanak már meg egy kicsit a csapatért.

Én pénzügyi szempont és koeff. pontok miatt írtam, hogy nem nagyon fér bele a kihagyás, abban abszolút igazad van, hogy ez a felsőházas bohóckodás sem méltó hozzánk, amit évek óta művelünk.

Mind1 egyenlőre csak spekulatív az EL elérése, szóval kár ezen összeveszni :) Amúgy is a lényeg, hogy jövőhéten lezúzzuk a rabruhásokat, minden más le van sz*rva :D
Dan-i-nter

Kikapott a Fio és X-elt otthon a Samp, azt hiszem elmondhatjuk, ez a forduló nagyon jól alakult számunkra. :) Jövőhéten könnyebb meccs, talán hosszú idő után EL helyen állunk majd. (főleg, hogy a Samp a Juvéval játszik).
möszi

Be..arás... 3 pontra a biztos EL hely. Most már azt mondom, hogy legyen meg valamelyik EL kvóta. Nem gondoltam volna, hogy 5 fordulóval a vége előtt komoly tétje lesz még a bajnokságnak... Ehhez kötelező otthon nyerni a hétvégén. Utána meglátjuk. Laziot ütni kell - szerintem meg tudjuk csinálni - a Juve ellen meg hazai pályán játszunk, ráadásul az akkor már bajnok csapat ellen... Forza Inter!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért a Genoa is ott van még ők a Romával játszanak otthon.
Látom nagyon várod már Dani a csalók ellenit előtte még lesz egy Lazio elleni az Olimpicoba.
versenyszellem

Gyakorlatilag 1 meccsünk lehet a maradék 5-ből ahol pontot vesztünk, hogy reálisan gondolhassunk az 5-6 helyekre. 12-13 ponttal 60-61 pontunk lesz amivel a Sampot vagy a Fiot talán előzhetjuk. A Genoaval jatszunk meg, ha verjük őket, akkor mögénk kerülnek

Szóval a legjobb az lenne ha mindig megnyernenk a következő meccset :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Komplett nyári mercato múlik rajta.
Dan-i-nter

Stankov írta:Azért a Genoa is ott van még ők a Romával játszanak otthon.
Látom nagyon várod már Dani a csalók ellenit előtte még lesz egy Lazio elleni az Olimpicoba.

Igen utólag rájöttem, hogy nagyon elnéztem, nem tudom miért volt úgy a fejemben, hogy mindjárt velük játszunk :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért elnézve a következő fordulókat,nem lesz könnyű dolgunk.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tegnap egy baráti mérkőzést követően visszavonultatták Zanetti 4-es mezét.

Óriási tisztelet és gratula neki!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qPUk6VbnSI8

http://www.inter.it/en/news/48223
Komax

- Az UEFA testülete meghozta döntését, ismertté vált az Inter büntetése az átigazolási piacon történő nem megfelelő ténykedések miatt.

A csapatnak 20 M Euro büntetést kell befizetnie, ebből 6 M Eurot azonnali hatállyal, a további 14 M Eurot pedig abban az esetben, ha nem változik majd megfelelően a pénzügyi mérleg az ellenőrzött időszak alatt.

Ezen felül ha a következő két idényben nemzetközi kupába kvalifikálná magát a klub (tehát a 2017-es szezon végéig), oda csak szűkített keretű listát adhat le a vezetőség a nevezéskor, az első évben 25 helyett 21 fővel, a második évben 25 helyett 22 fővel.

- Ezt követően Michael Bolingbroke vezérigazgató rögtön ki is adott egy nyilatkozatot, reagálva a mai döntésre:

"Az elmúlt hónapokban az Inter vezetése szorosan együttműködött az UEFA Pénzügyi Ellenőrző Bizottságával, ennek eredményeképp sikerült elérni most ezt a megállapodást.
Hiszünk a Pénzügyi Fair Play alapelveiben, és bízunk benne, hogy az üzleti tervünk versenyképesebbé teszi majd a klubot a pályán és a pályán kívül is, ügyelve természetesen a megállapodás betartására.

Erick Thohir Elnök Úr és mindenki más is a vezetőségben azt szeretné, ha minél hamarabb újabb sikereket élne meg az Inter.
Garantálom, hogy minden tőlünk telhetőt meg is fogunk tenni ennek érdekében!
Azon leszünk, hogy versenyképes csapatot biztosítsunk Roberto Mancini számára."

fb/F.C. Internazionale - Hungary
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

Komax írta:Ezen felül ha a következő két idényben nemzetközi kupába kvalifikálná magát a klub (tehát a 2017-es szezon végéig), oda csak szűkített keretű listát adhat le a vezetőség a nevezéskor, az első évben 25 helyett 21 fővel, a második évben 25 helyett 22 fővel.

http://i.ytimg.com/vi/NIgfiSzCy1o/hqdefault.jpg
vaskalap

dellarocco

Jó ez, kicsit ilyen oldschoolnak tűnik nekem. Esküszöm, h ezt a Pirellit csak azért tartjuk, h évről évre a mienk legyen a legszebb mez.
Zseniálisan mutat szinte mindig a logójuk a mezünkön :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:http://www.footyheadlines.com/2015/02/nike-inter-15-16-kits.html

Ha ez lesz,nem egy nagy szám.

Szebb mint az idei. :)
Komax

Nekem tetszik, klasszikus! :) Azt is hallani, hogy az Empoli ellen ebben fogunk játszani.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

dellarocco írta:Jó ez, kicsit ilyen oldschoolnak tűnik nekem. Esküszöm, h ezt a Pirellit csak azért tartjuk, h évről évre a mienk legyen a legszebb mez.
Zseniálisan mutat szinte mindig a logójuk a mezünkön :D

PSV Philips meze volt még állandó. Ma már ha jól tudom csak a Pirelli Inter kapcsolat ilyen tartósan hosszú.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

A 2. mez a triplázós szezonban volt ilyen. :--)

http://www.internazionale.hu/images/sto ... z/09/2.jpg
Komax

Ma 5 éve, hogy BL-t nyertünk. Ha 5 év múlva ismét nyernénk egyet egy szavam se lenne. :D
vaskalap

http://www.inter.it/en/hp

Hivatalos hazai mez.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Komax írta:Ma 5 éve, hogy BL-t nyertünk. Ha 5 év múlva ismét nyernénk egyet egy szavam se lenne. :D

Felejthetetlen!!!!!!!!!!!!!
Akkora boldogság volt bennem , hogy napokig nem tudtam aludni...
az öröm szinte szétvetett....
húúú csodálatos volt....jah és minden ismerősöm gratulált ...
mindenki elismerte, hogy 2009/10 legnagyobb , legjobb csapata az
FC: INTERNAZIONALE MILANO :D :D

s ma...2015 ?? :oops: :(
(Recept: 2 normális megbízható hátvéd aki nem szerencsétlenkedik annyit mint Rano és társai, 2 középpályás - akik tudnak pontosan passzolni és 1 olyan csatár akinek a füléről is az ellenfél kapujában a labda:akkor Siker a köbön! Mert ma csapatunk ....hát egy középcsapat

de azért is
FORZA INTER !!!
Festa

http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... n/13#photo

Az idény legrosszabb csapata.3 Interessel a kezdőben...
Podolski mondjuk nekem is iszonyat csalódás.
Komax

Olyat hallani, hogy a Sampnak is gondok vannak az uefa licenszével. Még egy pár nap és a BLben indulunk. :D
Festa

Komax írta:Olyat hallani, hogy a Sampnak is gondok vannak az uefa licenszével. Még egy pár nap és a BLben indulunk. :D

Az szép lenne,hogy a 8.szégyen helyen végeznénk is mégis indulnánk nemzetközi kupában.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Festa írta:http://www.goal.com/en/news/7180/galleries/2015/05/29/11708802/worst-serie-a-team-of-the-season/worst-serie-a-team-of-the-season/13#photo

Az idény legrosszabb csapata.3 Interessel a kezdőben...
Podolski mondjuk nekem is iszonyat csalódás.

Azért ennél akármikor összerakok szarabb kezdőt a ligából... :D
Dan-i-nter

Festa írta:
Komax írta:Olyat hallani, hogy a Sampnak is gondok vannak az uefa licenszével. Még egy pár nap és a BLben indulunk. :D

Az szép lenne,hogy a 8.szégyen helyen végeznénk is mégis indulnánk nemzetközi kupában.

Bár szívem szerint azt mondanám, remélem a Samp megkapja a licenszt, mert mi nem érdemlünk EL indulást, de annyira rászorulunk, hogy sajnos még így is örülni kell neki, ha ekkora szerencsénk van és valóban elég a 8. hely.

A legröhejesebb az lenne, ha így nyernénk meg, hogy 8.ként indulunk a sorozatban :)
Dan-i-nter

Ezerrel gugliztam, hogy a Samp végül is kap-e licenszt, de nem találtam erről hírt. Az, hogy nekik is gondjuk lehet, az honnan jött? Mert én a blogon olvastam, de hivatkozás nem volt egyébként.
Komax

Dan-i-nter írta:Ezerrel gugliztam, hogy a Samp végül is kap-e licenszt, de nem találtam erről hírt. Az, hogy nekik is gondjuk lehet, az honnan jött? Mert én a blogon olvastam, de hivatkozás nem volt egyébként.

Én egy Interes fb oldalon, ami sztem olasz forrásokból dolgozhat. Mondjuk semmi jele annak sem , hogy a Genoat kizárnák/kizárták.. egyenlőre.
Dan-i-nter

Genoa kizárásáról több cikket is találtam, az már biztos, hogy ők nem indulnak. De a Sampról sajnos nem találtam ilyet. Azért még reménykedem :)
Festa

Dan-i-nter írta:Genoa kizárásáról több cikket is találtam, az már biztos, hogy ők nem indulnak. De a Sampról sajnos nem találtam ilyet. Azért még reménykedem :)

Szánalmas vagy :D
Viszont én is az vagyok, mert csak felvételről néztem meg az Empoli meccset és reménykedtem,hogy még tisztán is meg lehet az EL...
Dan-i-nter

Lehet, de én nem szívbeteg, bukott Biabiany-kal, meg egyéb összekukázott hulladékokkal akarnék nekivágni a következő szezonnak :)

Az már meccsekkel korábban eldölt, hogy "tisztán" nem érünk oda. Ahhoz a "leszarom a meccset" Juve meg a Genoa ellen nem 0 pontot kellett volna szerezni.
Nekem már rohadtul elegem van ebből a vergődésből, és ha az EL mellett jobb neveket tudunk idehozni, akkor rohadtul nem érdekel, hogy ezt két bukott licensz árán érjük-e el.
Válasz küldése