Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Ha jol tudom Icardi es Kondogbia is 4 felett kap
- zsizsi14
PellerG írta:R9. írta:Mancini tönkre fogja tenni a csapatot, most kéne elküldeni amig Jose szabad
Mazzarri 3.5 millió Eurót keresett az Internél, Mancini jelenleg 4 millió Eurót kap évente.
Az elmúlt 2 évben senki sem keresett többet az Internél mint 5 millió Euró.
A jelenlegi legnagyobb nettó fizetés 3.5 millió, ezt Kondogbia kapja.
El nem tudom képzelni, hogy ennyi megszorítás és pénzvisszavevés (Sneijder, Julio Cesar, Cambiasso, stb-stb. kivágása) után (mert nincs rá szebb szó) lenne bármi esély Mourinhora, aki már anno is 10 millió Euró felett keresett nálunk, és most sem írna alá 10-12 millió Euró alatt, ezt borítékolni lehet.
Nem biztos, hogy nagy anyagi teher lenne, mivel jelenleg fizetjük Mazzat és Mancinit is. Ha mind a kettő fizetése felszabadulna sokat javulna a helyzet.
- mike
Ha egy Kondogbia 4 millió felett kap én nem sajnálnám Josétól a 10-12 milliót.
Talán akkor nem kéne minden évben újra és újra 20 milliós játékosokat igazolgatni, hanem kihozná az aktuális keretből ami benne van.
(mondjuk elég gáz lenne 3 drága edzőt egyszerre fizetni)
Talán akkor nem kéne minden évben újra és újra 20 milliós játékosokat igazolgatni, hanem kihozná az aktuális keretből ami benne van.
(mondjuk elég gáz lenne 3 drága edzőt egyszerre fizetni)
- Süti
R9. írta:Ha jol tudom Icardi es Kondogbia is 4 felett kap
Icardi még elmegy, na de Kondogbia egy vicc.
Komolyan mondom miért nem lehet olyan szerződéseket kötni, ahol lehet szabályozni ki mennyit tud lehívni a fizetési keretéből.
Évekig fizethetjük majd a magas fizuját elmenni nem akar majd, mert sehol máshol nem kap ennyit a kocogásáért...
-
BlueSky
Mancs egy meccset kihagy. Lehet jót tesz az agyának. Vagy a srácoknak.
- Akiloz88
Néhány oldalon biztosra veszik, hogy Mourinho a MU-ba megy nyáron. Volt már olyan is, ahol hivatalosnak írták. Viszont Simeone felkapta a vizet amikor eladták Martinezt és nem hoztak helyére senkit. Ha még kizárják őket a nyári és téli átigazolási időszakból akkor az be is teheti a kaput nála...
-
R9.
En nem lattom semmilyen komolyabb honlapon
-
Szabr91
Menjen csak Mourinho Manchesterbe, szép csaták lesznek ott Wenger, Guardiola, Allegri és ő közte. Nekünk Simeonera van szükségünk.
- PellerG
R9. írta:En nem lattom semmilyen komolyabb honlapon
Nem akarod látni, pedig minden lap és oldal ezzel van tele.
De hát Mou-fanatikusként érthető
És ilyenkor ez már nem csak pletyka szokott lenni.
Lásd frissen Ancelotti vagy Guardiola, akiket előtte aktívan írtak 1-2 hónapon át a Bayernhez és a Cityhez, és úgy is lett.
-
R9.
PellerG írta:R9. írta:En nem lattom semmilyen komolyabb honlapon
Nem akarod látni, pedig minden lap és oldal ezzel van tele.
De hát Mou-fanatikusként érthető
lehet
- Festa
Végre legalább pletyka szinten szóba került Simeone neve.
http://www.fcinternews.it/news/as-batta ... one-207693
Mou helyett nekem tökéletes lesz Cholo is.
Tökéletesebb embert ne is tudnék elképzelni a posztra.
- Stankov
Festa írta:Végre legalább pletyka szinten szóba került Simeone neve.
Nagyon kézenfekvő lenne.
Áll' ott sem felhőtlen a viszony a vezetőség és Simeone között.Sztem lehet realitása.
Ismeri az olasz közeget,volt játékosunk,Zanettivel is jóba van,jó eredményeket ért el,van töke.Mi kell még Eric?
- Akiloz88
Egy jó kis cikket olvastam ma reggel. Sok mindent leírtunk már egy párszor itt a fórumon belőle (Brozovic, Kondogbia és Icardi gyengébb teljesítménye). Érdemes elolvasni azoknak akik elpaterolnák ezeket a játékosokat.
http://www.hatharom.com/2016/02/04/mi-a ... =whoscored
- vaskalap
Akiloz88 írta:Egy jó kis cikket olvastam ma reggel. Sok mindent leírtunk már egy párszor itt a fórumon belőle (Brozovic, Kondogbia és Icardi gyengébb teljesítménye). Érdemes elolvasni azoknak akik elpaterolnák ezeket a játékosokat.
Vannak benne jó meglátások,és vannak amikkel vitatkoznék.De az a kijelentés,hogy az Inter egyetlen pillanatig sem volt bajnokesélyesnek nevezhető,egyenesen gusztustalan,sértő,és nem helytálló.Ezt a cikket nyilván valami rabruhás bérenc írta.
- PellerG
vaskalap írta:Akiloz88 írta:Egy jó kis cikket olvastam ma reggel. Sok mindent leírtunk már egy párszor itt a fórumon belőle (Brozovic, Kondogbia és Icardi gyengébb teljesítménye). Érdemes elolvasni azoknak akik elpaterolnák ezeket a játékosokat.
Vannak benne jó meglátások,és vannak amikkel vitatkoznék.De az a kijelentés,hogy az Inter egyetlen pillanatig sem volt bajnokesélyesnek nevezhető,egyenesen gusztustalan,sértő,és nem helytálló.Ezt a cikket nyilván valami rabruhás bérenc írta.
Valamint még ez a Kondogbia-dolog szúrja a szemem, aki pont hogy nem box-to-box középpályás, és soha nem is volt az, viszont Mancini mivel nem kapta meg szerelmét, Yaya Tourét, úgy döntött kinevel egyet.
Nem véletlenek ezek az "eredményes" lövések, a szenvedés regista szerepben, ő mindig rombolt, ütközött, védekezett a védők előtt, most meg az ellenkezőjét kéri tőle.
Egy jól összerakott 4-2-3-1-ben a védelem előtt ő tényleg erősítés lehetne.
-
horbi7
PellerG írta:
Valamint még ez a Kondogbia-dolog szúrja a szemem, aki pont hogy nem box-to-box középpályás, és soha nem is volt az, viszont Mancini mivel nem kapta meg szerelmét, Yaya Tourét, úgy döntött kinevel egyet.
Nem véletlenek ezek az "eredményes" lövések, a szenvedés regista szerepben, ő mindig rombolt, ütközött, védekezett a védők előtt, most meg az ellenkezőjét kéri tőle.
Egy jól összerakott 4-2-3-1-ben a védelem előtt ő tényleg erősítés lehetne.
Ne haragudj, de nem tudom miről beszélsz. Kondogbia egyértelműen box-to-box középpályás. A Monaco-ban is ebben a szerepkörben játszott és k**va jó volt.
Az A-keretünkben Brozovič, Kondogbia és Guarín voltak box-to-boxok. Mancio 3 középpályás esetén, többnyire 2 box-to-box-szal próbálkozik, ebben az esetben nem értem, miért nem pótoltuk Guarot, és miért Éder volt a prioritás (amúgy jó igazolás). A gond szerintem ott van, hogy nem hagyja elég szabadon játszani, túlságosan le van korlátozva. Akkor nyújtott jó teljesítményt, mikor szabadabban mozoghatott és volt területe. Az olasz ligában amúgy is kevesebb területe van, ha még a támadásokba való bekapcsolódás is limitált, akkor van ellehetetlenítve.
-
Francesco
Mancini a szezon végén szerintem menni fog. Ő is érzi, hogy nem összeegyeztethető a filozófiája az olasz labdarúgással. Teljesen más az Inter, mint a City. Ott minden vágya teljesülhetett, még a legdurvábbak is (anyagilag). Itt nincs pénz világsztárok leigazolására. Mikor idejött és nyáron elkezdtünk igazolni, használható játékosok érkeztek, akkor azt gondoltam, hogy rendben lesz ez így. Után jöttek a sorozatos 1-0-ás meccsek. Mára egyértelmű, hogy szerencsénk volt. Szerencsénk és jó védelmünk volt. Most nincs szerencsénk és egyre többet bizonytalankodnak a védők, ez már nem fér bele. Olasz szinten elég ütős támadósorunk van. Perisic, Jovetic, Ljajic, Eder, Palacio, Icardi. Mégsem lövünk gólokat még a kisebb csapatoknak sem. Az edző erőlteti az angol stílust, amit kint felvett, de hasztalanul. Amíg a szélső védők nem tudják egy az egyben megverni a társaikat, nem tudnak beadni, és ami a legijesztőbb védekezni sem, addig mit várunk? Mit várhatunk? Nulla kreativitása van a csapatnak. Ez sincs a beadni amúgy nem tudó szélső védőink hasznára. A legnagyobb baromság pedig a rotálás. Nincs kupa, nemzetközi porond, még sincs két meccs egymás után ugyanabban a felállásban. Az elvileg húzóemberek ezt nagyon utálják, így nem csoda, hogy nem jönnek az eredmények. Sajnos a BL nem lesz meg. Az El is csak azért, mert a szezon első felében szerencsénk volt. Ott egy kicsit több döntetlen és már a 10. helyen tanyáznánk. Mindezt úgy, hogy maximum a Juventus büszkélkedhet jobb kerettel.
Ugyanakkor Mancini menesztésével em oldódnak meg a dolgok. ki jön a helyére? Mou? Simeone? Ki venne át egy szanaszét citált csapatot? Ők biztos nem. A legnagyobb név, akit elhozhatunk az Bielsa. Ugyanakkor én Leonardonak is örülni tudnék. Ő sem fog jönni persze. Nincs edző és nincs vezéregyéniség sem a csapatban. Sótlan az egész. Vannak akikre lehetne építeni, de egy vezér mindenképp kellene. Akire a többiek felnéznek. És ez nem Icardi.
Ugyanakkor Mancini menesztésével em oldódnak meg a dolgok. ki jön a helyére? Mou? Simeone? Ki venne át egy szanaszét citált csapatot? Ők biztos nem. A legnagyobb név, akit elhozhatunk az Bielsa. Ugyanakkor én Leonardonak is örülni tudnék. Ő sem fog jönni persze. Nincs edző és nincs vezéregyéniség sem a csapatban. Sótlan az egész. Vannak akikre lehetne építeni, de egy vezér mindenképp kellene. Akire a többiek felnéznek. És ez nem Icardi.
-
Szabr91
Pedig most szerintem pont a legideálisabb választás lenne Bielsa. Az ő játéka kellene most nekünk, támadás, előre stb. Lehet, hogy kapnánk 1-2 gólt minden meccsen átlagba (bár mostanában is kapunk), de ez a támadósor lőhetne 3-4-et is. Élesebbek lennének a játékosok is, lenne állandóság, lenne egy folyamatos taktika, Nagatomo kikerülne!!! EZ kéne most a csapatnak. Ne adjuk már fel a BL indulás lehetőségét még...könyörgöm, Thohir, baszd ki Mancsot és hozd Bielsat... 
- Süti
Akiloz88 írta:Egy jó kis cikket olvastam ma reggel. Sok mindent leírtunk már egy párszor itt a fórumon belőle (Brozovic, Kondogbia és Icardi gyengébb teljesítménye). Érdemes elolvasni azoknak akik elpaterolnák ezeket a játékosokat.
"nincs senki, aki képes lenne összekötni a csapatrészeket"
Palacio-val próbálkozott most a hétvégén ennek a problémának a kezelésére, de hát 50-60 percnél többet ő már nem bír ezen a szinten.
Ez a probléma jellemző volt Mancini első korszakára is, akkor is hasonló volt a helyzet, hogy majd Ibra megoldja. A különbség hogy ő meg is oldotta sokszor egyedül.
- Dris
Gazzetta szerint Conte nagyon közel van a Chelseahez.
Ha ez létre jön Mancini mehet Olasz kapitánynak.
Ide meg akkor jöhet egy értelmes edző.
Simeone, Pellegrini kettősből választanék
-
R9.
Dris írta:Gazzetta szerint Conte nagyon közel van a Chelseahez.
Simeone
-
Szabr91
Dris írta:Gazzetta szerint Conte nagyon közel van a Chelseahez.
Csak is Simeone.
- Stankov
Én is Simeonét favorizálnám,ahhoz képest h kb 1 hete lehetett olvasni h ő van közel a Cselszkihez.
Pellegrini sem lenne rossz sehol nem vallott szégyent,reálnál is helyt állt.A hírek szerint ő G. Neville-t váltja Valenciánál.Lehet h az való neki a spanyol liga.
Sztem csak akkor lesz edző váltás nyáron ha felkérik Mancsot szöv.kap-nak.
Pellegrini sem lenne rossz sehol nem vallott szégyent,reálnál is helyt állt.A hírek szerint ő G. Neville-t váltja Valenciánál.Lehet h az való neki a spanyol liga.
Sztem csak akkor lesz edző váltás nyáron ha felkérik Mancsot szöv.kap-nak.
-
ibrahimovics
LVG lesz az uj edző 
-
Szabr91
ibrahimovics írta:LVG lesz az uj edző
Olvastál valahol róla?
-
ibrahimovics
Ő lesz az egyetlen szabad sztáredző a piacon, aki már ért el eredményeket és úgy gondolom ő fog jönni ez nem is kérdéses. 
-
R9.
ibrahimovics írta:Ő lesz az egyetlen szabad sztáredző a piacon, aki már ért el eredményeket és úgy gondolom ő fog jönni ez nem is kérdéses.
szerintem ő inkább visszavonul
-
Szabr91
ibrahimovics írta:Ő lesz az egyetlen szabad sztáredző a piacon, aki már ért el eredményeket és úgy gondolom ő fog jönni ez nem is kérdéses.
Amúgy igen, azt mondta a Manchester United után visszavonul.
- interfan
Senkit nem kiosztani akarok, vagy észt osztani.
De legyünk tisztában a dolgokkal.
Mancini maradására kb 90% van jelenleg.
Ő maga nem fog elmenni, ezt is el mondta nemrég.
Thohirek meg egyetlen egy esetben teszik ki, ha itt szétesés lesz, és 5-6.hely.
De mint látjuk egy rém gyenge Samp verés itt már ünnepi hangulatot hoz.
Szóval itt ha nincs szétesés, és 6.hely, akkor Mancini marad.
Jó dolog Simeonet is leírni.
De ez olyan, hogy ki ne akarná CR-t, Messit, Suarezt, Agüerot, Sanchezt az Interbe.
Lelehet írni, de felesleges...
Simeone jelenleg a világ 2. legkeresetebb edzője Mou után.
Ha egy Chelsea, PSG nem tudja elcsábítani 15m-s fizukkal, világ legjobb keretével, 200m-s mercato költségvetéssel, akkor miről beszélünk.
Igen mondta hogy szeretne egy napon az Internél dolgozni, de könyörgöm Mourinho is elmondta kb 100x egy nap visszatér.
De ez az Inter nem az a szint.
Jelenleg mi BL-be sem vagyunk, nem hogy BL győzelemért harcoljunk.
Mint játékosoknál, úgy edzőknél is a top-top vonalra semmi esély.
Mou, Simeone, Blanc egyből kuka ezzel.
Van Gaalt is lelehet írni.
De a valóság az az, hogy ő maga mondta a MU az utolsó klubcsapata.
Nem fog már sehol máshol munkát vállalni.
Ő szépen csendben visszavonul.
Pellegrini sem realitás itt.
Ő neki ez az Angol-Spanyol vonal van.
Valencia pad fixen szabad lesz, ott ő az egyik legkomolyabb jelölt.
És igen, egy Valencia vonzóbb mint mi, mielőtt bárki megkérdőjelezné ezt.
Nekünk akik itt váltás esetén reálisak: Prandelli, Leo, Mihaj (ha kiteszik), Donandoni.
Ezek itt a nevek, nem pedig ilyen Simeone, Van Gaal, Pellegrini, stb.
Zanettiek miatt képbe lenne talán még Bielsa.
De tőle meg a vezetőség kb retteg.
Tehát ő kb utolsó utáni a sorban.
De legyünk tisztában a dolgokkal.
Mancini maradására kb 90% van jelenleg.
Ő maga nem fog elmenni, ezt is el mondta nemrég.
Thohirek meg egyetlen egy esetben teszik ki, ha itt szétesés lesz, és 5-6.hely.
De mint látjuk egy rém gyenge Samp verés itt már ünnepi hangulatot hoz.
Szóval itt ha nincs szétesés, és 6.hely, akkor Mancini marad.
Jó dolog Simeonet is leírni.
De ez olyan, hogy ki ne akarná CR-t, Messit, Suarezt, Agüerot, Sanchezt az Interbe.
Lelehet írni, de felesleges...
Simeone jelenleg a világ 2. legkeresetebb edzője Mou után.
Ha egy Chelsea, PSG nem tudja elcsábítani 15m-s fizukkal, világ legjobb keretével, 200m-s mercato költségvetéssel, akkor miről beszélünk.
Igen mondta hogy szeretne egy napon az Internél dolgozni, de könyörgöm Mourinho is elmondta kb 100x egy nap visszatér.
De ez az Inter nem az a szint.
Jelenleg mi BL-be sem vagyunk, nem hogy BL győzelemért harcoljunk.
Mint játékosoknál, úgy edzőknél is a top-top vonalra semmi esély.
Mou, Simeone, Blanc egyből kuka ezzel.
Van Gaalt is lelehet írni.
De a valóság az az, hogy ő maga mondta a MU az utolsó klubcsapata.
Nem fog már sehol máshol munkát vállalni.
Ő szépen csendben visszavonul.
Pellegrini sem realitás itt.
Ő neki ez az Angol-Spanyol vonal van.
Valencia pad fixen szabad lesz, ott ő az egyik legkomolyabb jelölt.
És igen, egy Valencia vonzóbb mint mi, mielőtt bárki megkérdőjelezné ezt.
Nekünk akik itt váltás esetén reálisak: Prandelli, Leo, Mihaj (ha kiteszik), Donandoni.
Ezek itt a nevek, nem pedig ilyen Simeone, Van Gaal, Pellegrini, stb.
Zanettiek miatt képbe lenne talán még Bielsa.
De tőle meg a vezetőség kb retteg.
Tehát ő kb utolsó utáni a sorban.
- vaskalap
Egyetlen reális esély egy feltörekvő (még)névtelen edző lenne,bár ezzel már egyszer megégtünk(Strama).Hozni kéne valakit kölcsön+opcióval

-
Dirtylt
Én most Jorge Sampaolit, a chilei szöv kapitányt olvastam, mint lehetséges mancs utódot.
- Akiloz88
Szerintem nem olyan elképzelhetetlen, hogy Simeone nálunk kössön ki. Ha Conte megy a Chelsea-ba akkor csapat nélkül marad (vagy az Atma-ba). A chilei szövetségi kapitány meg kérdéses, hogy tud érvényesülni egy klubcsapatba, pláne az Interbe, ahol jó edzők is nehezen érvényesülnek...
-
Szabr91
Dirtylt írta:Én most Jorge Sampaolit, a chilei szöv kapitányt olvastam, mint lehetséges mancs utódot.
Most komolyan, mi szól Sampaoli mellett? 55 éves és nyert egy Copa America-t és ennyi. Semmi komolyabb klubtrófeája nincs, nem vezetett jegyzett klubcsapatot. Scolari is nyert a brazilokkal VB-t, aztán azóta pár helyről repült. Bizonyított edző kell, Simeone az.
-
ibrahimovics
Én még mindig HÉCTOR CÚPER-t hoznám.
- lucky0
Jelenlegi helyzetünkben talán az öreg Mészöly Kálmán lehetne a megoldás!
Meccsszitu:
Yuuutoooo!Te húzott szemű sárga majom, adjá má be egy labdát rendesen a k.... anyádat!
Meccsszitu:
Yuuutoooo!Te húzott szemű sárga majom, adjá má be egy labdát rendesen a k.... anyádat!
- realevil
lucky0 írta:Jelenlegi helyzetünkben talán az öreg Mészöly Kálmán lehetne a megoldás!
Meccsszitu:
Az a baj, hogy ez csak egy szep alom marad
-
JJ5
http://www.inter.it/en/news/51443
Egyenes beszéd az elnöktől, nekem mindig is szimpatikus volt, ahogy a klub jövőjéről beszél, hinni is tudok neki, hogy keményen dolgoznak. Láthatjuk, hogy tragédia akkor sem lesz, ha nem jutunk BL-be, mert megvan az 5 éves terv, illetve 1 év alatt 20 millióval nőtt a bevételünk, ezen kívül kész további tőkeinjekciókra, ha szükséges.
Egyenes beszéd az elnöktől, nekem mindig is szimpatikus volt, ahogy a klub jövőjéről beszél, hinni is tudok neki, hogy keményen dolgoznak. Láthatjuk, hogy tragédia akkor sem lesz, ha nem jutunk BL-be, mert megvan az 5 éves terv, illetve 1 év alatt 20 millióval nőtt a bevételünk, ezen kívül kész további tőkeinjekciókra, ha szükséges.
-
R9.
mar pedig kva nagy tragedia lesz ha nem jutunk bl-be
- Akiloz88
Úgy néz ki, hogy Conte és Chelsea között közel a megegyezés. Ha ez megtörténik, akkor Simeone megszerezhető lesz.
-
R9.
Sport szerint Alessandro Proto es Donald Trump lesznek Thohir uj partnere, simeonenak 5 eves szerzodes adnanak evi 20 millios euros fizuval
Donald Trump vagyona tobb mint 4 milliard dollar
http://www.calciomercato.com/news/inter ... one-975376
http://www.fcinternews.it/en/sport-inte ... ump-209593
-
R9.
http://www.football-italia.net/80524/in ... 0m-simeone
itt már azt írják h meg is ajánlották simoenak az összeget
itt már azt írják h meg is ajánlották simoenak az összeget
- PetR
- Kapcsolat:
Legyen igaz legyen igaz legyen igaz legyen igaz
- alwin91
Évi 20 millió euró??? Na ezt én nem hiszem el 
- Stankov
PetR írta:Legyen igaz legyen igaz legyen igaz legyen igaz
Á tuti nem igaz.Nálunk sokkal okosabbak megmondták még reménykedni is felesleges.Minden szar és az is marad.
A calciomercato egyébként nem szokott szarral dobálózni.
- Cupi
alwin91 írta:Évi 20 millió euró??? Na ezt én nem hiszem el
Ezt én sem
Na meg itt egy ilyen edzőnél mint Simeone nem a fizuja a fő szempont (persze pénzből él ő is, tehát nem utólagos), hanem, hogy megkapja e azokat a játékosokat akiket szeretne, lesz e pénz igazolni és szabad kezet kap e. Nekik ez a fontos.
Sokkal kevesebbért is meg lehetne szerezni ha ha kap egy jó jövőképet és zsetont igazolni....
- alwin91
Stankov írta:PetR írta:Legyen igaz legyen igaz legyen igaz legyen igaz
Á tuti nem igaz.Nálunk sokkal okosabbak megmondták még reménykedni is felesleges.Minden szar és az is marad.
A calciomercato egyébként nem szokott szarral dobálózni.
Azt még elhiszem, hogy jöhet Simeone, na de 20 millió euró évente???
- internaZIOnaLe
SRÁÁÁCOK!
Téves az infó... ill. elírták!
5 évre 20 misi... azaz 4 millió ÉVENTE!!!
Téves az infó... ill. elírták!
5 évre 20 misi... azaz 4 millió ÉVENTE!!!
- Stankov
4körül kap most az Atletico-nál
-
möszi
R9. írta:Sport szerint Alessandro Proto es Donald Trump lesznek Thohir uj partnere, simeonenak 5 eves szerzodes adnanak evi 20 millios euros fizuval
Ez az a Donald Trump, aki nem lesz amerikai elnök?
- alwin91
möszi írta:R9. írta:Sport szerint Alessandro Proto es Donald Trump lesznek Thohir uj partnere, simeonenak 5 eves szerzodes adnanak evi 20 millios euros fizuval
Ez az a Donald Trump, aki nem lesz amerikai elnök?Csak mert tök jó lenne, ha a választási bukás miatti dühét az Inter finanszírozására fordítaná.
Esküszöm, ha sok lóvét hoz, lesz.rom, hogy valaha próbálkozott republikánus jelöltként!:) Ettől persze egy undorító, nagyképű, hülye f.sz, de nagyon megbocsátó vagyok ám, ha segít idehozni mondjuk Simeonet és Messit!
Látva a mai produkciót (is) itt egy komoly edző és komoly pénz segíthet csak...
A szomorú dolog az, hogy ezt az embert most már komolyan kell venni a választásokon. Legutóbb Nevadában simán első lett